Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Spiritualismi
Kirous

Kirous syntyy tarkoituksella ilmaistun negatiivisen tahdonilmaisun tuloksena. Kirous voi kohdistua paikkaan, rakennukseen, yksittäiseen tavaraan, ihmiseen tai muuhun elolliseen olentoon. Se voi kohdistua myös maahan. Se voi kohdistua yhteen yhmiseen tai koko kirouksen jälkeen syntyvään sukuun. Kirous voi toimia hetken tai vuosisatoja. Kirous voi kulkea karmallisena elämänkertakierron eri ruumiillistumisissa (eli aina kun synnyt uudestaan niin joka kerta raahaat mukanasi jossain entisessä elämässäsi langetetun kirouksen vaikutusta).

Kirous aiheuttaa sellaisen vaikutuksen kun kirouksenasettaja on määrännyt. Kiroaja tuntee kirottavaa kohtaan yleensä syvää vihaa, halveksuntaa ja/tai inhoa. Kiroaja voi tuntea myös että häntä on kohdeltu väärin.

ESIMERKKI: Syvää vihaa tunteva ihminen sanoo: ”Toivon että elämästäsi tulee kurja ja köyhä.” Hän huokuu vihaa sanoessaan tämän ja ajattelee toistuvasti toivettaan ja tuntee toistuvasti vihan tunteita kohdetta kohtaan. Kirotun elämässä tapahtuu kerta toisensa jälkeen ikäviä asioita jotka pitävät hänet kurjana ja köyhänä. (Työttömyys, sairastelu, krooninen tai toistuvia lyhytaikaisia, autot hajoavat, koneet ja laitteet rikkoutuvat, asiat eivät luista ponnistelusta huolimatta niin kuin niiden kuuluisi  jne.)

Kirous

Kiroukset voidaan poistaa. Niiden energiat ovat hyvin vahvoja joten silloin tällöin erityisen kovat kiroukset joudutaan poistamaan uudestaan. Ei voi tietää etukäteen milloin uusintapoisto tarvitaan. Muita elämää huonontavia energiamuotoja ovat mm. pahat silmät, huonot energiat, tavalliset karmavelat, aaveet ja kummitukset. Aaveet ja kummitukset voivat myös olla kirottuja. 

Soita Seija Laukkaselle (alanumero 411) kun haluat että tilanteesi kartoitetaan ja kiroukset ja kaikenlaiset muut elämää huonontavat energiat puhdistetaan.

 

Suositukset

Seija Omaat mahtavan taidon ja olen kiitollinen sinulle.
Kirsi Saarela
2017. joulukuuta 09.
Alanumero: 411
VapaaEi paikallaVARATTU
Suositellut neuvonantajat
Wilma Edit Samuelsson
Näkijä, empaattinen kuuntelija. Wilma Edit kanavoi reikin avulla puhdistavaa ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Selvänäkijä ja henkinen auttaja. Eila kanavoi sinulle positiivista energiaa j... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Ishtar-Maria
Selvänäkijä, parantaja, energian välittäjä, kanavoija. Ishtar­-Maria on vanha... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min