Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Seija Laukkanen

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, henkiparantaja, energian välittäjä. Seija Laukkanen tuntee paikkojen, esineiden, ihmisten sekä eläinten energiat käsissään ja koko kehossaan. Hän hallitsee myös kirousten poiston. Soita jos haluat häneltä selkeän tulkinnan asioihisi.

Kyvyt: Energianvälitys, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala: Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Heiluri, Kirousten poisto
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus
Hei! Olen selvänäkijä. Työskentelen usein ilman mitään välineitä. Heilurin käyttö tarpeen mukaan.
Healing eli henkiparannus, energianvälitys, energioiden puhdistus, kirousten poisto, kummitustyöskentely muun muassa ovat asioita, joita teen. Tunnen paikkojen, esineiden ja ihmisten sekä eläinten energiat käsissäni ja koko kehossani. Kerron sinulle tämän hetken, menneen, tulevan sekä menneet elämät. Aistin koko kehollani asioita; näen, kuulen, haistan, maistan ja tunnen. Soita kun haluat selkeää tulkintaa asioihisi. Soita kun haluat nopeaa vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Autan sinua näkemään asioiden uusia puolia. Autan sinua tekemään päätöksiä. Soita kun tarvitset tukea elämässäsi. 
 
Rakkaudella Seija
Suositukset
liisa häkkinen
8/7/2020 9:27:39 AM
Suosittelen sinua kaikille, olet paras, asialline ja rauhallinen. Ohjelmasi rauhoittaa. Tallennan sinun juontovuorosi jos en ole paikalla, äänesikin rauhoittaa ja uskon kykyihisi. Jos en olisi puhelinoperaattorin kanssa sopinut viihdepuheluiden eston, olisin soittanut sinulle aina kun on vaikea elämäntilanne, monesti olen katunut sitä sopimusta. Olet kaikista astralilaisista paras. Voi hyvin t. uskollinen katsojasi.
 
Melita
8/5/2020 5:51:41 PM
Hei Seija, mielenkiinnolla olen seurannut juontojasi jo loppuvuodesta 2018 ja kerran soittanutkin. Minulla oli jo aika iso kivikokoelma jo noin 10 vuotiaana ja isältä sain teininä lahjaksi hiottujen kivien kokoelman jota tallessa. Olisiko mahdollista että vaihtaisit kivien alla olevan liinan..nyt saa vain arvailla mitä kiviä tummalla liinalla on.
 
Aila
8/4/2020 11:49:22 AM
Olet Seija mielestäni huippu näkijä,pyrin aina kun vain mahdollista katsomaan ja kuuntelemaan sinua ja ohjelma tulkintojasi.
 
Heli
8/4/2020 11:49:14 AM
KIITOS SEIJA, kiitos positiivisen energian välittämisestä ja aivan konkreettisista neuvoista. Tosi kiva, kun kerrot nyt esim. ametisti- kivestä! Odotan suurella mielenkiinnolla seuraavaa kertaa.
 
Katja
8/4/2020 11:49:03 AM
Ihmeellinen tietäjä ja taitaja, olen erittäin otettu hänen taidoistaan. Jopa aikataulut pitävät paikkansa. Siunausta työllesi, tarvitsemme kaltaisiasi auttajia.
 
Seija fani
7/28/2020 12:25:28 AM
Hei seija. Olet ylivoimainen ihminen teidän tulkitsijoista. Sinua jaksais kuunnella tunnista toiseen helposti, mutta anteeksi on niitäkin joita ei vaan pysty. Osaat keskustella rauhallisesti ja jaksat kuunnella soittajan huolia. Olet myös uskottava puhuja, kaikki ei valitettavasti osaa tota hommaa. Sinusta puhutaan pelkkää hyvää muut osaa hyvin teeskennellä. Älä vaan lopeta näitä aamuja muuten lopahtaa mielenkiinto koko ohjelmaan. SEIJA OLET PARAS
 
Mirni
7/25/2020 11:36:10 PM
Kiitos Seija!
 
Hannele
7/23/2020 11:27:45 AM
Seija on ihanan lämmin ihminen, todellinen henkinen auttaja! Olen saanut kahdesti apua ja opastusta elämääni. Suosittelen Seijaa kaikille joilla on huolia- laidasta laitaan. Hän on todellinen auttaja suurella sydämellä ja asiantuntemuksella. Vastaukset selkeitä. Kiitos Seija, enkelten myötä!
 
Hilkka Häyhä
7/12/2020 12:46:12 AM
Hei! Olen seurannut häntä TV:ssä ja hän on saanut luottamukseni ja toivon hartaasti että hän autaisi myös minua minulle erittäin vaikeassa tilanteessa. Upea ihminen ja taitava työssään. Sympaattinen myös.
 
Paula Helena
7/6/2020 9:13:02 AM
Seija on tosi kiinnostava ihminen. Katson hänen lähetyksiä aamuisin. En ole vielä saanut rohkeutta soittaa hänelle. Mutta sekin aika tulee :)
 
Eila Huhtanen
6/16/2020 11:33:06 PM
Kiva taas oli katsella ❤
 
Eila Huhtanen
6/13/2020 5:09:07 PM
Seija on ihana ihminen tykkään
 
Pekka
6/9/2020 11:14:52 PM
Suositukseni Seija Laukkaselle.
 
Namaste
6/2/2020 12:05:28 PM
Seija, sinua on mukava kuunnella, olet suosikkijuontajani. Energiaa, Valoa, Terveyttä ja Rakkautta.
 
Viisas Peura
6/2/2020 12:05:18 PM
Kiitos Seija upeista kiviesittelyistä. Kiven voi ohjelmoida - todella. Vasemmassa nilkassa turvotusta ja kipua. Laitoin kuukiven micropore-teipillä kiinni ja sain avun.
 
Anita
5/29/2020 1:16:06 PM
Kiitos Seija ! Olet tarkkanäköinen näkijä . Aivan ihanaa tuo sinun lämmin ystävällinen esiintymisesi televisiossa. On todella ollut ilo kuunnella kansanparannus ohjeita ja olen itsekin saanut apua niillä moneen vaivaan esim. käsien puutumiseen. Myös kivien energioista on mielenkiintoista kuulla. Olet taivaan lahja <3 Kaikkea hyvää sinulle ja kollegoillesi!
 
Anita Suopajärvi
5/21/2020 9:12:14 PM
Haluaisin soittaa,mutta vielä ei ole ollu rohkeutta Tvstä olen seurannu ja tyäny näkemästäni
 
Anne S.
5/17/2020 7:54:05 PM
Seija on ehdottomasti PARAS. Herään aina (vaikka sitten herätyksellä) katsomaan hänen lähetyksensä, mutta koska hän puhuu niin rauhallisella äänellä niin olen monesti nukahtanut kesken lähetyksen :D. Olen itse soittanut pari kertaa ja ihmettelin sitä, kuinka hienosti hän osasi tulkita minun ja poikaystäväni luonteet kivien avulla. Hän käy heti kiinni itse asiaan ja häneltä olen saanut monta kansanparannuksen vinkkiä. Myös sen, että joka päivä kannattaa ottaa tulikuuma merisuolajalkakylpy, joka saa kehostamme poistumaan kuona-aineita - siispä teen sen päivittäin. Lisää lähetysaikaa Seijalle, pliis <3 Ja lisäksi ihanaa, että hänelle voi kirjoittaa ja pyytää energianvälitystä, minkä aionkin tehä, koska olen todella, todella väsynyt jostain syystä <3
 
Ilkka Mikael
5/16/2020 12:11:33 PM
Selvännäkijä Seija toimii KÄYTÄNTÖ edellä. Ihmiseltä ihmiselle kuin paras kaveri. Kokemus puhuu ja viesti menee perille jokaiselle henkilökohtaisesti. Minimalisti välineitten suhteen, kun on "värkissä varaa". Heiluri ja kivien taikamaailma hallussa. Kivien suhteen jalat maassa, Ukon kivet kunniassa. Ei tarvitse hakea mistään vinkuintiasta kivien eksotiikkaa. Aamun virkku luontoihminen Seija. Olen hyvissä käsissä. Autonkin puhdisti...
 
Asta
5/12/2020 10:50:31 PM
Moni muukin on sitä mieltä näemmä, jotta olette 'tehopakkaus'. Olen aina yhtä ihmeissäni siitä, miten kaltaisenne osaavat tuon kaiken muunkin kuin näkemisen eli energiavälitykset, asioiden ja paikkojen näkemiset jopa ajankohdin. Se tuntuu jo mediomaiselta. Olettekohan? Kiitos kaikista avuis- tanne! Kovin haasteellinen aika niin monelle, kun on kysyntä vilkasta.. Jotkut vain 'kutsuvat' ja toiset jäävät katveeseen kuten tässä elämässäkin. Teidän kanssanne on hyvä jakaa asioita. Hyvää kesää!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Seija Laukkanen
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite