Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Seija Laukkanen

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, henkiparantaja, energian välittäjä. Seija Laukkanen tuntee paikkojen, esineiden, ihmisten sekä eläinten energiat käsissään ja koko kehossaan. Hän hallitsee myös kirousten poiston. Soita jos haluat häneltä selkeän tulkinnan asioihisi.

Kyvyt: Energianvälitys, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala: Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Heiluri, Kirousten poisto
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus
Hei! Olen selvänäkijä. Työskentelen usein ilman mitään välineitä. Heilurin käyttö tarpeen mukaan.
Healing eli henkiparannus, energianvälitys, energioiden puhdistus, kirousten poisto, kummitustyöskentely muun muassa ovat asioita, joita teen. Tunnen paikkojen, esineiden ja ihmisten sekä eläinten energiat käsissäni ja koko kehossani. Kerron sinulle tämän hetken, menneen, tulevan sekä menneet elämät. Aistin koko kehollani asioita; näen, kuulen, haistan, maistan ja tunnen. Soita kun haluat selkeää tulkintaa asioihisi. Soita kun haluat nopeaa vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Autan sinua näkemään asioiden uusia puolia. Autan sinua tekemään päätöksiä. Soita kun tarvitset tukea elämässäsi. 
 
Rakkaudella Seija
Suositukset
Namaste
6/2/2020 12:05:28 PM
Seija, sinua on mukava kuunnella, olet suosikkijuontajani. Energiaa, Valoa, Terveyttä ja Rakkautta.
 
Viisas Peura
6/2/2020 12:05:18 PM
Kiitos Seija upeista kiviesittelyistä. Kiven voi ohjelmoida - todella. Vasemmassa nilkassa turvotusta ja kipua. Laitoin kuukiven micropore-teipillä kiinni ja sain avun.
 
Anita
5/29/2020 1:16:06 PM
Kiitos Seija ! Olet tarkkanäköinen näkijä . Aivan ihanaa tuo sinun lämmin ystävällinen esiintymisesi televisiossa. On todella ollut ilo kuunnella kansanparannus ohjeita ja olen itsekin saanut apua niillä moneen vaivaan esim. käsien puutumiseen. Myös kivien energioista on mielenkiintoista kuulla. Olet taivaan lahja <3 Kaikkea hyvää sinulle ja kollegoillesi!
 
Anita Suopajärvi
5/21/2020 9:12:14 PM
Haluaisin soittaa,mutta vielä ei ole ollu rohkeutta Tvstä olen seurannu ja tyäny näkemästäni
 
Anne S.
5/17/2020 7:54:05 PM
Seija on ehdottomasti PARAS. Herään aina (vaikka sitten herätyksellä) katsomaan hänen lähetyksensä, mutta koska hän puhuu niin rauhallisella äänellä niin olen monesti nukahtanut kesken lähetyksen :D. Olen itse soittanut pari kertaa ja ihmettelin sitä, kuinka hienosti hän osasi tulkita minun ja poikaystäväni luonteet kivien avulla. Hän käy heti kiinni itse asiaan ja häneltä olen saanut monta kansanparannuksen vinkkiä. Myös sen, että joka päivä kannattaa ottaa tulikuuma merisuolajalkakylpy, joka saa kehostamme poistumaan kuona-aineita - siispä teen sen päivittäin. Lisää lähetysaikaa Seijalle, pliis <3 Ja lisäksi ihanaa, että hänelle voi kirjoittaa ja pyytää energianvälitystä, minkä aionkin tehä, koska olen todella, todella väsynyt jostain syystä <3
 
Ilkka Mikael
5/16/2020 12:11:33 PM
Selvännäkijä Seija toimii KÄYTÄNTÖ edellä. Ihmiseltä ihmiselle kuin paras kaveri. Kokemus puhuu ja viesti menee perille jokaiselle henkilökohtaisesti. Minimalisti välineitten suhteen, kun on "värkissä varaa". Heiluri ja kivien taikamaailma hallussa. Kivien suhteen jalat maassa, Ukon kivet kunniassa. Ei tarvitse hakea mistään vinkuintiasta kivien eksotiikkaa. Aamun virkku luontoihminen Seija. Olen hyvissä käsissä. Autonkin puhdisti...
 
Asta
5/12/2020 10:50:31 PM
Moni muukin on sitä mieltä näemmä, jotta olette 'tehopakkaus'. Olen aina yhtä ihmeissäni siitä, miten kaltaisenne osaavat tuon kaiken muunkin kuin näkemisen eli energiavälitykset, asioiden ja paikkojen näkemiset jopa ajankohdin. Se tuntuu jo mediomaiselta. Olettekohan? Kiitos kaikista avuis- tanne! Kovin haasteellinen aika niin monelle, kun on kysyntä vilkasta.. Jotkut vain 'kutsuvat' ja toiset jäävät katveeseen kuten tässä elämässäkin. Teidän kanssanne on hyvä jakaa asioita. Hyvää kesää!
 
Riitta Hirvonen
5/10/2020 7:59:48 PM
Sie oot niin ihana ihminen, jos vaan satun heräämään, niin aina kuuntelen sinua. Olet empaattinen ja helposti lähestyttävä. Kun satut aamulla olemaan paikalla, niin kuuntelen aina, yksi juttu on, että kun puhut niin sinun rauhoittava ääni saa miut nukahtamaan ja monta kertaa vastailen unissani ja kyselenkin asioita..Sitten herään omaan ääneeni ja huomaan, ettet olekaan miun kotona kahvittelemassa! Voi kun tulisit tänne Itä-Suomeen taas, olit ollut kerran koko viikonlopun, enkä tiennyt sitä, kun vasta maanantaina ystävältäni. Kylläpäs suretti. Aurinkoa ja siunausta Sinulle, halauksin! <3
 
Leila
5/10/2020 7:59:04 PM
Pyysin apua koviin selkäkipuihin iäkkäälle ystävälleni. Hänellä on ollut kova elämä, toivoin,että hän saisi viettää loppu vuotensa ilman kipuja. Lupasit antaa hänelle hoitoa heti, ja vielä 2 viikkoa eteenpäin. Sydämmellinen kiitokseni Seija, samana päivänä hoitosi tehosi,ja kivut ovat vieläkin pois. Siunausta sinulle !
 
Marika
5/6/2020 11:10:54 PM
Kiitos Seija <3 Nyt minä olen rohkeampi ja lähden ”vankilastani”! -Marika
 
Heikki
5/4/2020 10:28:04 PM
En ole koskaan soittanut tämän ohjelman asiantuntijoille, mutta katson usein tallenteen. Seijan tapa puhua on jotenkin hypnoottinen. En ymmärrä mistä johtuu. Liekö puheessa nuotti tai riittävä monotonisuus että vaikutus syntyy. Minusta se on positiivinen ominaisuus tuossa työssä. Jaksamista!
 
: ) !!!
5/3/2020 8:50:45 AM
Kuuntelen aina mielelläni kun olet juontamassa, samaistun!! Terveisin "Savonrannan tyttö"
 
Terttu
5/3/2020 8:47:44 AM
Kiitos!
 
Asta
4/30/2020 5:21:15 PM
Kiitos kovin avustanne. Olen saanut apua useam- man kerran ja näillä toivon tulevani toimeen edes jonkin matkaa. Ainoa, joka tuntuu tulevan väliin, on aika, jonka koetatte saada riittämään kaikille, mikä on hienoa. Sitten ovat vielä nuo taustalla käy- tävien keskustelujen mahdollisuus. Sekin on hieno mahdollisuus. Toivon, että itsellännekin on hyvä olla kuten teette parhaanne meille muille. Olette lämmin ihminen, jonka kanssa on helppo keskustella. Arvostan Teitä suuresti. Voimia itsellennekin ja kiitos vielä avusta! Hyvää vappua ja kevättä muutenkin.
 
Asta
4/24/2020 3:12:20 PM
Sydämellinen kiitos viimeaikaisista avuistanne ja tuestanne. Olette lämmin ja helposti lähestyttävä ihminen, jonka kanssa on luontevaa jakaa asioita, olivatpa mistä aiheesta hyvänsä. Olette varmasti kaikki lahjakkaita, mutta joidenkin energiat kohtaa- vat tavalla, jonka vuoksi on luontevaa lähestyä. Sydämelistä kevättä Teillekin! P.s. Kalojen päiväho- roskooppi puuttui kokonaan tältä perjantailta.
 
Enni
4/17/2020 5:14:50 PM
Pyysin Seijalta pikaisen arvion päivän energioista. Sain vinkiksi syödä tiettyä ruoka-ainetta, jota olenkin miettinyt jo pitkään että pitää käyttää enemmän sitä ruoanlaitossa. Lisäksi hän löysi kehostani erittäin tarkasti kaksi ongelmallista kohtaa, joissa on ollut kipuja/tuntemuksia, toisessa kohdassa juuri sinä päivänä ja toisessa jo pidemmän aikaa. Lopuksi sain Seijalta hyvää energiaa kahdeksi viikoksi. Tämä kaikki tapahtui noin kolmessa minuutissa, eikä Seija kysellyt minulta taustatietoja esim. noiden kipukohtien sijainnista. Tai edes että onko minulla ollut kipuja. Pyysin yksinkertaisesti vain pikaisen arvion energiastani. Suosittelen siis lämmöllä Seijaa. Lisäksi meitä yhdistää kiinnostus/rakkaus kiviin ja mineraaleihin. Varmasti käytän Seijan palveluita toistekin.
 
Sirkka-Liisa
4/17/2020 5:13:12 PM
Lämmin kiitos 16.04.2020 saamistani tiedoista ja sakrojen puhdistuksesta. Olen seurannut toimintaasi jo jonkin aikaan ja olet tosi osaava sekä empaattinen tietäjä. Ihmistuntemuksesi on suorastaan ilmiömäistä. Nyt odottelen levollisena mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja tiedän, että suuntani on oikea. KIITOS ja valoa, iloa ja pyyteetöntä rakkautta myös sinulle sekä kaikkea hyvää.
 
terttu penttinen
4/13/2020 12:43:33 PM
seuraan mielenkiinnolla aamuja jolloin olet tV;ssä!
 
Asta
4/7/2020 1:09:17 AM
Kiitos sunnuntaiaamun energioistanne! Olette niin lämminhenkinen ja Teistä on ollut apua oikeasti. Teidän puoleenne on ollut helppo kääntyä, kun olette niin helposti lähestyttävä sympaattinen ih- minen sekä vakututtava taidoissanne, Ollut ilo se huomata.
 
Asta
4/7/2020 1:07:07 AM
Kyllä olette asianne osanneet hyvin. Teistä on jää- nyt hyvä maku suuhun joka kerralla muutaman kerran myötä. Olette vakuuttaneet osaamisellanne ja suosittelen muillekin. Olette vahvasti läsnä ja kykenette auttamaan ihmisiä todella. Olette oikeassa paikassa, oikealla asialla. Kiitos omasta puolestani. Kiitos energioistanne ja avustanne tänä keväänä. Toivon parhainta jatkoa itsellennekin.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Seija Laukkanen
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite