Vuosihoroskooppi 2023
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi

Kaikilla meillä on tavoitteita elämässä, jotka haluamme saavuttaa. Ne voivat olla niinkin yksinkertaisia kuin oman yrityksen perustaminen tai niinkin monimutkaisia kuin rakastetun henkilön löytäminen. Kuten varmasti monille on aiempaa tuttua, vaikka kuinka haluaisimme ne saavuttaa, elämässä voi ilmetä aina odottamattomia esteitä, jotka vaikeuttavat päästä päämäärään. Nämä voivat olla sisäisiä, persoonallisuudesta tai ympäristöstä johtuvia esteitä. Elämässä ei valitettavasti mene aina suunnitelmien mukaan. Joskus asiat onnistuvat kertaheitolla, mutta välillä ne voivat olla turhauttavia. Tällaisina hetkinä kannattaa miettiä, mitä teemme väärin, miten voimme korjata asiat, muuttaa toimintaa ja kenen puoleen voimme kääntyä hakemaan apua.

Vuosi 2023 onnistumisia ja edistää tavoitteisiin pääsemistä - mutta se vaatii myös pitkäjänteisyyttä!

Vuonna 2023 tulee esiintymään jännittyneitä tilanteita, mutta ne johtuvat pääasiassa siitä, että kaikki, mitä tänä vuonna tapahtuu, on erittäin intensiivistä. SINNIKKYYDELLÄ, KESKITTYMISELLÄ, HYVÄLLÄ ARVIOINTIKYVYLLÄ VOIT KUITENKIN LOISTAVASTI HYÖDYNTÄÄ UUDEN VUODEN TARJOAMIA MAHDOLLISUUKSIA.

Vuoden 2023 horoskooppi lupaa suuria muutoksia ammattiuralla ja ihmissuhteissa.

Tulevana vuonna voi tapahtua paljon asioita. Voit saavuttaa uskomattomia korkeuksia, mutta sinun on myös oltava valmis kohtaamaan yhtä merkittäviä haasteita. Joitakin muutoksia on vaikea hyväksyä.  Tällaisissa äärimmäisissä olosuhteissa perheen ja ystävien rooli korostuu entisestään. TÄMÄ ON VUOSI, JOLLOIN SELVIÄÄ, KENEEN VOIT AINA LUOTTAA, MUTTA MYÖS PÄINVASTOIN.

Kaikki astrologiaa tuntevat tietävät, että usein kohtalon kulkuun eivät vaikuta vain ihmisen omat teot, vaan joskus suunnan määräävät planeetat ja tähtien energiat. Jos joku ei ole näistä tietoinen, hänen on helppo tehdä vääriä päätöksiä elämässä. Planeetat eivät koskaan pysähdy, ne ovat jatkuvasti liikkeellä. Kyse on yksinkertaisesti siitä, että meidän täytyy pystyä tunnistamaan, milloin planeettojen asennot ovat suotuisia ja milloin eivät, ja osata suunnitella asiat sen mukaan. 

  • Tulimerkit (Oinas, Leijona ja Jousimies) osoittavat väsymätöntä oivaltavuutta ja kekseliäisyyttä koko vuoden ajan. Uranus Oinaassa ja Merkurius Jousimiehessä aloittavat vuoden paikallaan, ja kaikki kolme Merkuriuksen taantumaa ovat tulen merkeissä (Oinas maaliskuussa, Leijona heinä- ja elokuussa sekä Jousimies ja Skorpioni marras- ja joulukuussa), joten ei ole juurikaan tilaisuutta leikkiä minkään asian tai kenenkään henkilön kanssa. Marraskuussa Jupiter astuu Jousimieheen, mikä tuo onnea kaikille merkeille, mutta erityisesti tulimerkeille.
  • Maaelementin merkit (Härkä, Neitsyt ja Kauris) voivat saavuttaa vaikeitakin tavoitteita, kun Pluto on Kauriin keskellä. Aurinko ja Venus Kauriissa lupaavat hämmästyttävää ammatillista menestystä. Mars liikkuu maaliskuusta heinäkuuhun Vesimiehen merkkiin ja siirtyy Kauriiseen. Saatat arvioida joitakin toimintojasi uudelleen tämän jakson aikana, mutta loppua kohden olet erittäin tehokas ja innokas viemään asioita eteenpäin. Saturnus on Kauriissa ympäri vuoden, mikä varmistaa, ettet tee tai teet ainoastaan hyvin harvoin hätiköityjä päätöksiä. Ei ole epäilystäkään siitä, että maalaisjärki ottaa johtoaseman maan merkkien kohdalla vuonna 2023!
  • Ilmamerkit (Kaksoset, Vaaka ja Vesimies) aloittavat vuoden Kuun ollessa Kaksosissa, mikä tuo heille uskomattomia kokemuksia ja kohtaamisia elämässä. Heidät kutsutaan moniin jännittäviin tilaisuuksiin ja he tapaavat monia uusia ja mielenkiintoisia ihmisiä. Heidän sosiaalinen elämänsä vilkastuu helmikuussa, kun aurinko siirtyy Vesimieheen. Kuu Vesimiehessä mahdollistaa ammentaa lisää voimaa aiemmista saavutuksista. Marraskuussa Venuksen takia elämä vilkastuu jälleen ilmamerkkien ympärillä.
  • Vesimerkkien (Rapu, Skorpioni ja Kalat) kohdalla Neptunus Kaloissa asettaa korkeat odotukset. Voimakas Mars-Jupiter-kohtaaminen Skorpionissa käynnistää vuoden 2023 ja varmistaa, että haasteet ovat saavutettavissa ja että niiden puolesta kannattaa taistella. Lokakuussa Venus hillitsee tunteita. Hienovarainen mutta mystinen näkökulma määrittää vesimerkkien koko vuoden.

Yksityiskohtainen vuosihoroskooppi voi auttaa sinua tiedostamaan paremmin, miten elämä sinua tässä vaiheessa kohtelee, mihin suuntaan olet menossa ja keneen voit turvautua ja luottaa vuonna 2023.

AstralTv:n suuri vuosittainen astrologinen ennuste kattaa kaikki elämäsi tärkeimmät osa-alueet, kuten uran, talouden, rakkauden, perheen ja terveyden. Sinun ei tarvitse enää odottaa, nyt voit saada tietoa omasta tulevaisuudestasi sekä perheesi ja ystäväsi tulevaisuudesta! VUOSIHOROSKOOPPI ON ILMAINEN, klikkaa vain horoskooppimerkkiä, josta haluat tietää lisää!

Ennustajat, näkijät, korttitulkitsijat odottavat soittoasi!

Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Master
Selina
Selina on inspiroiva selvänäkijä ja energian välittäjä. Hän käyttää työväline... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tarja Sahari
Selvänäkijä, Reiki Master, energian välittäjä, Tarot-tulkitsija. Tarja Sah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Ulpu
Kokenut selväkuulija, unien- ja Tarot-korttien tulkitsija. Ulpu pyrkii auttam... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Onerva
Selväkuulija, kaukoparantaja, transsipuhuja. Onerva pystyy auttamaan sinua vu... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tuulia
Selvänäkijä, shamaani, energian välittäjä. Tuulia on saanut suvustaan lahjan ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
 

Selvitä joka aamu, mitä tähdet sinulle kertovat.

Käy rekisteröitymässä UUDISTUNEESEEN PÄIVÄHOROSKOOPPIIN nyt ILMAISEKSI!