Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi

Mikä Astraltv.fi on?

ASTRALTV.FI on interaktiivista elämänhallintaa tukeva palvelu ja TV-ohjelma. Ohjelmaa esitetään AstralTV:n verkkosivuilla, FB-sivuilla sekä AstralTV:n Youtube-kanavalla.

Suorissa lähetyksissä alansa huippua edustavat näkijät ovat läsnä sinulle ja sinulla on mahdollisuus päästä keskustelemaan heidän kanssaan puhelimitse.

ASTRALTV.FI tarjoaa apua sekä suoraan lähetykseen soittaville että myös puhelinpalvelun, jossa tulkitsijamme ovat tavoitettavissasi ajankohdasta riippumatta.

Ihmiset ovat aina olleet kiinnostuneita tulevaisuudestaan. Kukaan ei kuitenkaan voi täydellä varmuudella vastata tähän kiehtovaan, omaa tulevaisuutta koskevaan, kysymykseen.

Aavistamisen taito - taito nähdä tulevaisuuteen - on yhtä vanha kuin ihmiskunta. Tulevaisuuden ennustamiseen on aina läheisesti liitetty itsensä tunteminen. Historian kuuluisin oraakkelipaikka, Apollon temppeli Delfoissa kantoi seuraavaa sanontaa: /"GNOTHI SEAUTION"/ eli /"TUNNE ITSESI"./

Tulevaisuuden toteutuminen on lopulta itsemme tuntemista. Kuten menneisyytensä, kaikilla meillä on myös tulevaisuutensa sisällään. Tulevaisuus ei kuitenkaan ole ennaltamäärätty ja lopullinen vaan joustava ja muotoutuva, jos pystyy tunnistamaan merkittävimmät taipumukset, tarpeet ja suunnat.

ASTRALTV.FI yhdistää ikivanhan tiedon tämän päivän tekniikoihin, Atlantiksen kadonneen viisauden tietotekniikan ja informaation valtakauden saavutuksiin.

Yksinkertaisesti soittamalla meille tavoitat maan parhaat meediot, selvänäkijät, lukijat ja muut auttajat, joiden avulla voit aloittaa oman polkusi parempaan itsetuntemukseen ja sitten tulevaisuutesi luomiseen.

Terveys? Taloudelliset kysymykset? Ihmissuhteet? Rakkaus?

Mitä ikinä haluatkin tietää kehittääksesi elämääsi hyvään suuntaan - olet tullut oikeaan paikkaan.

ASTRALTV.FI:n ohjelmat

Suorat lähetykset antavat katsojille mahdollisuuden saada ehdotuksia elämäänsä näkijöiltä. Ohjelman näkijät käyttävät erilaisia tekniikoita ja apuvälineitä kuten astrologiaa, tarot-kortteja ja numerologiaa. Ohjelman sisältö on vaihtelevaa ja kiehtovaa.

Katsojat jotka haluavat osallistua suoraan lähetykseen, voivat soittaa palvelunumeroon joka näkyy ruudussa. He pääsevät näin keskustelemaan suorassa lähetyksessä esiintyvän näkijän kanssa. Mikäli katsoja ei halua keskustella suorassa lähetyksessä olevan näkijän kanssa, hän voi valita yksityisen tulkinnan ja keskustella valitsemansa palvelussa päivystävän näkijän kanssa yksityisesti.

ASTRALTV.FI yhdistää ikiaikaisen viisauden ja uuden teknologian. Se tuodaan sinun ulottuvillesi parhaiden näkijöiden ja visionäärien toimesta. Meidän avullamme voit saada uuden näkemyksen tulevaisuudestasi, oppia uusia asioita itsestäsi tai saada vastauksia elämääsi vaikuttaviin kysymyksiin. Tämä on yllättävävän helppoa ja mukavaa! Voit ottaa yhteyden maan parhaisiin näkijöihin NYT, yksinkertaisesti puhelinsoitolla.