Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Sirpa Karhu

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Sirpa tekee astrologisia ja numerologisia tulkintoja. Hän voi katsoa sinulle, minkälaiset energiat sinussa vaikuttavat, mitä syntymäkarttasi näyttää ja auttaa löytämään sisäisen tasapainon.

Työkokemus (vuotta): 24
Kyvyt: Selvätuntoisuus
Erikoisala: Henkinen kehitys, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Astrologia, Numerologia, Kortit
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus

Hei,

olen Sirpa ja pyrin sinua parhaani mukaan auttamaan.

Miten voin auttaa sinua?

Luen astrologiselta kartaltasi, minkälaiset energiat vaikuttavat sinussa. Syntymäkartaltasi näkyy minkälaisten voimavarojen ja haasteiden kanssa olet syntynyt tähän elämään.

Vaikeimmista haasteistamme voi tulla suurimmat voimavaramme, kunhan ensin työstämme ja opimme ymmärtämään niitä. Katson kartaltasi, minkälaiset teemat ovat juuri nyt aktiivisia. Me emme aina voi vaikuttaa meille tapahtuviin asioihin, mutta siihen voimme, miten suhtaudumme niihin. Ystäväni sanoi osuvasti leikatessaan syntymäpäiväkakkuaan: ”Olen oivaltanut, ettei elämän kuulukaan olla helppoa.” Joudumme välillä kamppailemaan, mutta haastavat ajat eivät kestä ikuisesti. 

Näen ihmisen elämän prosessina, jonka aikana on tarkoitus oppia ilmaisemaan aitoa, ainutlaatuista itseään ja kehittyä henkisesti. Lapsuudessa usein koemme, ettemme ole hyväksyttyjä sellaisina kuin olemme, ja kehitämmekin erilaisia käyttäytymismalleja. Aikuisuudessa ne eivät enää toimi, ja ne aiheuttavat ongelmia ihmissuhteissa ja monilla eri elämänalueilla. Emme myöskään käytä meissä olevaa potentiaalia. Astrologia on oiva apu, joka auttaa ymmärtämään, miksi olemme sellaisia kuin olemme ja miksi toimimme niin kuin toimimme. Tätä kautta voimme muuttua, ja löytää sisäisen tasapainon elämäämme. 

Jokaisella on omanlaisensa vakiona pysyvä syntymäkartta. Taivaan tilanne muuttuu kuitenkin koko ajan, ja eri planeetat muodostavat erilaisia kulmia syntymäkartan planeettoihin. Tietyt teemat aktivoituvat tiettyinä aikoina. Erityisesti minua kiinnostavat hitaitten planeettojen – Uranus, Neptunus, Pluto – käynnistämät pitkäaikaiset psykologiset muutosprosessit. Näiden vaikutuksesta voimme tulla tietoisemmiksi omasta itsestämme. 

Mitä olen tehnyt? Astrologia on kulkenut mukanani koko elämäni ajan, vaikka elämänpolkuni johdattikin minut ensin opiskelemaan ekonomiksi ja liike-elämän palvelukseen. 90-luvulla aloin tehdä ensimmäisiä astrologisia ja numerologisia tulkintoja työkavereilleni ja heidän lapsilleen. Aloin opiskella ekspressiivistä taideterapiaa kansainvälisessä koulutusohjelmassa, ja 2001 jatkoin opintojani vielä Sveitsissä maisteriohjelmassa. Vuodesta 2000 lähtien olen ohjannut taideterapiaryhmiä ja taidetyöpajoja mm. useassa Helsingin ala-asteen koulussa, Helsingin psykiatrian poliklinikalla, Rastilan perhetukikeskuksessa ja eri yrityksissä. Olen opiskellut myös NLP:tä ja psykodraamaa. Lisäksi olen suorittanut Helsingin Avoimen Yliopiston kurssit sekä psykologiasta että taidehistoriasta. Olen myös opiskellut Suomen Spiritualistisen Seuran kursseilla henkistä tietoisuutta ja mediaalisuutta. Kaiken tämän kokemukseni olen yhdistänyt astrologiaan. Vuodesta 2013 olen omistautunutkin täysin astrologialle. Olen tehnyt useita astrologisia tulkintoja ja luennoinut monista eri aiheista.

Olen aina ollut äärimmäisen herkkä ja aistinut ympäristön energioita. Olen myös mediaalinen ja välittänyt viestejä henkimaailmasta. Useita vuosia piilotin nämä puolet itsestäni ja käytin vain vahvaa puolta itsestäni näyttämättä todellista itseäni. Vihdoin oivalsin todellisen vahvuuden olevan siinä, että voi samaan aikaan olla sekä vahva että herkkä ja että uskaltaa näyttää sen myös muille. Tämän ymmärtäminen on vaatinut pitkän ja joskus tuskallisenkin tien. Astrologia on toiminut minulle itselleni tärkeänä auttajana tämän ymmärryksen saavuttamisessa.

Voit soittaa minulle, niin katsotaan yhdessä sinun elämänpolkuasi.

Rakkaudella,
Sirpa

 

Suositukset
Astron
5/18/2024 9:59:36 PM
Tervetuloa Sirpa juontamaan ohjelmaa. Hyvin meni eka lähetys. Tunnet astrologiaa hyvin, sen kuuli. Tervetuloa mukaan..
 
Paula Pirhonen
1/3/2024 8:08:25 AM
Kiitos Sirpa vahvistit todella hyvin minulle omat tuntemukseni ja ajatukset tällä hetkellä
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Sirpa Karhu
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite