Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Astral-vinkit

Katsaus marraskuuhun

Tämä artikkeli on alkuperäisenä julkaistu Rakkauden voimalla-verkkolehdessä.

 

Marraskuuta sävyttää vahvimmin ensimmäinen kolmesta Saturnuksen ja Neptunuksen neliöstä, 26. päivä 7 asteessa Jousimies-Kaloja ja sen energia on jo ollutkin tunnettavissa. Voimakkaimmin tämän kokevat Aurinkonsa kautta marraskuun lopun Jousimiehet, toukokuun lopun Kaksoset, helmikuun lopun Kalat ja elokuun lopun Neitsyet. 

Tässä kohtaavat kaksi aika erityyppistä laatua. Saturnus rakentaa, organisoi, luo systeemejä, tiivistää, inventoi - eli luo muotoa kaaoksesta. Saturnus tunnistaa erillisyyden kun taas Neptunus puolestaan häivyttää rajoja, uiskentelee epämääräisyydessä, haaveilee, kelluu, sukeltaa, syleilee kaikkeutta ja tuntee kaiken ykseyden. Siinä missä Saturnus piirtää rajoja, Neptunus ikäänkuin ilman muotoa sulautuu ja sulauttaa kaiken. 

Tämä kuvio ilmentää haastamista - sen "toisen" puolen, riippuen kumpi on vahvempi tapamme. Kaikki kun on meissä itsessämme. Tarkoitus on tulla tunnistetuksi myös sen toisen puolen kautta. Tämä saattaa olla vähän pelottavaakin, voi joutua kohtaamaan omaa varjopuoltaan. Taaskin on vain kyse siitä, että on aika katsoa omia pelkojaan. Jos tämä on jo tuttua, siitä selviää vanhalla rutiinilla (Saturnus!) ja päästää käsijarrusta irti ja päättää vain ajella (kummitus)junassa ja katsoa, mitä tässä kohdassa vastaan tulee. Ja sukelletaan tunnelista ulos, kun aika on ja kohtaamiset kohdattu!  

Kärsivällisyyttä ja käytännöllisyyttä - saturnikot pääsevät harjoittelemaan luottamusta elämä-nimiseen kuviokelluntaan ja neptunikkojen on syytä tarkistaa, että kellukkeet pitävät! Näiden vastakohtaisuuksien kautta on mahdollisuus löytää harhojemme taakse - ilman muotoa ja rakennetta emme voi nousta todellisuusharhan yläpuolelle ja toisaalta liikaa rakenteeseen kiinnittymällä estämme nousemisemme. Molemmille ohjeeksi, että sydän on kompassi tässä ja suuntaa voi ja pitääkin välillä vaihtaa. 

Uusikuu on porttipäivänä 11. pvä 19 asteessa Skorpionia. Sekstiili Jupiteriin Neitsyessä tuo myönteisiä mahdollisuuksia ja maamerkin ollessa kyseessä meille tarjoutuu ihan konkreettisesti paljon myötätuulta ilmentää sydämemme toiveita. Onnekkuutta ja hyvinvointia on paljon tarjolla kunhan pysyttelemme positiivisella kanavalla. Uranus täydentää tämän sekstiilin YOD:ksi, Jumalan sormeksikin nimetyksi kuvioksi. Tässä on pohjana paljon mahdollisuuksia ja sujuvuutta, jännitteen muodostaa 150 asteen yhteys Uranukseen kärkenä. Kärki osoittaa, mitä kautta energia purkautuu ja tässä tapauksessa yllätysten sekä uudenlaisen ja rohkean toiminnan kautta. 

Kolmio Khironiin on parantavan energian kanavana ja tietoisesti pyytämällä - meditoimalla hyvinvointia - löydämme itsestämme parantavat voimat. Koska Merkurius on mukana uudessakuussa - ja yhdistää Plutonkin sekstiilillä tähän kuvioon - erityisen tärkeää on keskittää ajatuksensa hyvään ja suosittelen meditoimista ja kaikenlaisia harjoitteita mielen hallintaan. "Ajatuksillasi luot todellisuutta" on entistä vahvempana tässä ajassa. 

Venus on soljahtanut omaan merkkiinsä Vaakaan poikkeuksellisen pitkän Neitsyt-jakson jälkeen. Nyt nautitaan yhdessäolosta ja rakkaudesta - ei etsitä vikoja lähimmäisistä eikä siivota keittiötä ja hyvää tarkoittavatkin puuhailut saavat jäädä - kun laskeudumme adventtiaikaan. Venus on yhtymässä Kuun yläsolmuun ja voi tuoda merkittäviä kohtaamisia tiellemme - vanhoja tuttuja, jos ei tästä todellisuudesta, niin jostain toisesta - tuttuuden tunne on leimaa antava. Kolmio Cerekseen Vesimiehessä voi lisätä tarvetta muodostaa ryhmiä, vetää puoleensa omaa tuttua sieluperhettään esimerkiksi jonkun yhteisen hyväntekeväisyysprojektin tai filosofisen ryhmän kautta. 

Täyttäkuuta vietetään 3 asteessa Kaksosia-Jousimiestä juuri ennen ensimmäistä adventtia. Se vilkastuttaa sosiaalista elämää ja lähestyvä joulu avaa sydämiä ja tuo iloa arkeen. Saturnuksen läheinen mukana olo taitaa antaa malttia juhlintaan ja Jupiter, joka mielestäni kuvaa joulunajan tunnelmia, Neitsyessä ollessaan on siisti pikkujoulujen viettäjä. Sekä Venus että Mars viettävät pikkujouluja sosiaalisessa Vaa'assa ja paras lahja on antaa omaa aikaa ja läheisyyttä. Neptunus antaa neliön ja toivotaan, että överiksi menee vain hyväntahtoisuus.
Merkurius ehti mukaan tähänkin - vaikka liitelee jo edellä, on sekstiilissä Marsiin - eli liikettä ja touhua riittää kuukauden vaihtuessa. Venuksen ja Uranuksen oppositio kuvaa yllätyslahjoja ja outoja sattumuksia - tämänkin voi ottaa kuvaannollisesti.
 

Kuukausi alkoi Venuksen, Marsin ja Jupiterin yhtymällä Neitsyessä oppositiossa Khironiin, mikä oli yksi syksyn parantumislahjoista. Neitsyen merkin sanotaan kuvaavan "mielen valtaa aineeseen" ja vaikka Venus ja Mars jo viipeltävät Vaa'assa kuukauden loppuessa niin Jupiter jatkaa vielä ja kun Kuunsolmut siirtyvät Neitsyen merkkiin marraskuussa myös, voimme jatkaa edelleen tässä totuuden ja puhtauden merkin energioissa tutkimusmatkaamme. 

Rakkaudella ❤️ Niitta

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Hannele
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Raili
Alanumero:
 
Keadar
Alanumero:
 
Mirja
Alanumero: