Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Hannu Hyttinen

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Voimallinen parantaja, valkoinen shamaani, Reiki Master, selvätietäjä ja -tuntija, kanavoija, kehoterapeutti, unien tulkitsija. Hannu Hyttinen auttaa sinua pääsemään elämässä ja henkisellä tiellä eteenpäin syvällisellä tuntemuksella ja tietämyksellä ja välittää parantavia energioita avuksi.

Työkokemus (vuotta): 14
Kyvyt: Energianvälitys, Noita/Shamaani/Velho, Selvätuntoisuus, Kanavointi, Kaukoparannus, Unientulkinta
Erikoisala: Henkinen kehitys, Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet
Välineet: Chakrat, Kortit, Kirousten poisto
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Olen erikoistunut kaikkien kehojen (fyysinen, mieli, tunne ja henkinen) parantamiseen, monilla eri keinoilla. Mikäli sielullista estettä eli tarkoitusta parannettavan asian olemassaoloon ei enää ole, niin se on mahdollista saada korjaantumaan. Tietenkin on otettava huomioon se, että jos jokin kohta on fyysisesti rikki, niin sitä yleensä on mahdollista enää korjata vain leikkauksella. Kipuja on yleensä mahdollista lievittää merkittävästikin. Kaukoparannus toimii ja vaikuttaa ihan yhtä hyvin kuin paikan päällä tehtynä. Olen tehnyt työtä yli 12v erilaisten keho- ja energiahoitojen parissa ja käynyt niihin monia koulutuksia. Alun perin olen koulutukseltani insinööri, mutta päätin seurata tarkoitusta ja kutsumustani parantajana, joka olen ollut useissa muissa elämissä.

Käytän hoitaessa ja tulkinnoissa intuitiivisesti tarvittaessa apuna hoitosoittimia (shamaanirumpu, -helistin, äänihoitosoittimia), kristalleja, oraakkelikortteja (Arkkienkelit, Ylösnousseet Mestarit ja Portti Tulevaan) sekä Tarotkortteja. Tulkintani ja hoitoni etenevät täysin intuitiivisesti ja turvallisesti sieluni, enkeleiden ja henkioppaiden suojeluksessa ja ohjauksessa. Tunnen ihmisten tunteita ja saan tietoa siitä, mikä auttaa eteenpäin. Joskus saan tiedon myös selvänäköisesti, mutta harvemmin. Poistan tarvittaessa kiroukset, eksyneet sielut, henkiolennot ja korjaan niiden negatiiviset vaikutukset. Puhdistan ja korjaan ihmisten, kotien ja työpaikkojen energiat.

Suosittelen kirjoittamaan valmiiksi paperille ennen soittoa ne asiat, joiden korjaamiseen, parantamiseen tai edistämiseen toivot apua ja hoitoenergiaa. Silloin olet myös itse valmis niiden suhteen vapautumaan ja edistymään. Asiat voivat olla mitä vaan koko elämän ajalta tai tulevia. Tapani on lähestyä asioita ratkaisukeskeisesti kertoen erilaiset vaihtoehdot ja niiden mahdolliset vaikutukset. Usein vaihtoehtoja on paljon enemmän kuin ihminen itse näkee ja autan löytämään niistä parhaan, poistan toiveen toteutumiselta negatiiviset esteet sekä vahvistan sen toteutumista positiivisella energialla. Toteutuminen on yleensä ollut hyvin tehokasta ja nopeavaikutteista.

Tyylini puhua on rehellinen, mutta positiivisen empaattinen ja sydämellinen. Näkökulma asioihin on käytännönläheinen ja henkinen. Annan henkistä neuvontaa kaikenlaisiin elämän haasteisiin ja henkisen kehityksen aiheisiin sekä voin kykyjäni käyttäen edistää sopivalla valoenergialla niissä eteenpäin pääsemistä. En ennusta tulevaa, vaan mieluummin annan neuvoja, tekniikoita ja ohjausta kuinka voit saavuttaa toivomasi tulevaisuuden. Tässä hetkessä luomme itse tulevan suurelta osin ja voimme siis itse vaikuttaa millainen siitä tulee!
 
Ole minuun yhteydessä ja olen sinulle avuksi!

Powerful healing and counselling is also available in English!
Suositukset
Tuire Rannikko
6/3/2020 8:37:53 AM
Olet Hannu todella hyvä, ihmiset, niin mielellään kuuntelee sinua, että soitot jäävät, mutta oli ihmeellistä, kun meditoit niitä väreja olin silmät kiinni näin ne kaiikki 4 väriä,annoit taas ihmisille hyviä oloja ja neuvoja KIITOS!! IHANAA PÄIVÄÄ SINULLEKIN
 
PEKKA TASKINEN
5/24/2020 8:42:22 PM
OLE USEAMMIN TELKKARISSA ENNUSTAMSSA
 
kiitollinen
5/20/2020 8:30:06 PM
Hannun TV lähetyksen ansiosta sain sekä fyysistä että psyykkistä apua.Hannu antaa todella arvokasta tietoa mikä helpottaa ihan jokapäiväiseen elämään.Kannatti soittaa !
 
Noora
4/2/2020 8:31:50 PM
Iso kiitos tämän aamun meditaatiosta, värähtelytaajuus kohosi, miten värähtelytaajuuden saa pysymään jatkuvana korkeissa energioissa? Hannua katsoisi mielellään tv, stä vaikka koko päivän. Aina saa hyvää mieltä ja energiaa sinusta.
 
Hannele Helin
3/19/2020 11:58:11 AM
Kiitos tosi paljon avusta ja kaikkea hyvää sinulle.
 
Kiitollinen
3/19/2020 11:58:04 AM
TV ohjelmasi ansiosta annat meille luottamusta siihen että asiat hoituu ja järjestyy meidän kaikkien parhaaksi,Yhteismeditaatio oli tehokas.Sinun välitykselläsi saa itsellen rauhaa ja iloa sekä paljon arvokasta tietoa.KIITOKSIA TVkatsoja
 
Ulla
3/4/2020 11:38:16 PM
Kiitos Hannu tämän aamun aiheestasi "vetovoiman laki". Sinun voimakas positiivinen ja iloinen energiasi tarttui minuun. Sain paljon voimia muuttaa ajatuksiani parempaan suuntaan. Kirjoitin ylös pyyntöni ja "tahtomani" asiat. Kiitos.
 
lounatuuli.
2/27/2020 8:35:48 AM
Lämmin kiitos, Hannu, minullekkin tuli kyyneleet silmiin, kun puhuit heti alkuun herkkyydestä. Sinua kuuntelisi vaikka koko lähetyksen, et yritä miellyttää karsojia, AITOUS NÄKYY JA KUULUU.
 
Hilkka
2/11/2020 11:57:11 PM
Kiitos Hannu. Olen niin paljosta kiitollinen. Messuhoidot olivat niin voimaannuttavia
 
Tuula
1/30/2020 1:46:05 PM
Juontaisitko joku aamu aikaisemman vuoron, ennättäisi kuunnella ennen töihin lähtöä. Kuulostat niin mielenkiintoiselta.
 
uusiaika.
1/29/2020 11:11:50 PM
Kiitos Hannu, olet syntynyt parantajaksi, auttajaksi ja hyvän mielen lähettilääksi, se huokuu herkästä olemuksestasi. Aito, rehellinen herkkyys välittyy, ja energia lähetykset ohjelmassa tuntui, kiitos siitä.
 
Outi Murto
1/29/2020 9:44:03 AM
Kiitos voimaannuttavista, ihanista aamuista sinulle
 
Nina.
1/23/2020 8:47:54 AM
Hei Hannu, olet lämminhenkinen positiivisuuden lähettiläs. Sinua kuunnellessa saa voimaa, ja ajatukset selkenee, positiivisuuden ja muutoksen kautta. Myös yleinen energian lähetys ohjelmassa tulee perille. KIITOS SIITÄ. Kiva, kun olet telkkarissa.
 
Irmeli Tammirinne
1/10/2020 8:36:25 AM
Lämmin kiitos hyvästä , neuvovasta TVohjelmasta. Sain arvokasta tietoa ja tukea elämänpolulleni . Kannatti soittaa . " iloa elämään "
 
Marja
1/8/2020 9:51:40 PM
Kiitos Hannu, olet mahtava hyvän energian ja positiivisuuden tuoja. Kuuntelen suurella mielenkiinnolla aina kun olet juonto vuorossa.
 
Elsa
1/4/2020 12:34:28 PM
Kiitos Hannu, paransit tyttäreni kivuista ennen joulua. Nyt on kaikki hyvin, parantuminen tapahtui heti samana päivänä, kun soitin sinulle. Tyttäreni oli valtavan tyytyväinen.
 
Irmeli Tammirinne
12/12/2019 8:15:52 PM
Kiitoksia hyvästä Tv ohjelmastasi.Kotisohvalle asti välittyi hoidot joita soittajille annoit. Aikaisemmat hoidot ja ohjeet itselleni ovat hyvin toimineet. Toivotan sinulle Hyvää Joulunaikaa sekä Siunattua Vuotta 2020 IT
 
Ilkka Mikael
10/1/2019 10:34:02 AM
Pelin avaaja minun kohdaltani. Rummun kumu seuranaan. Helinäkello kaverinaan. "Valkoinen Veljeni" Shamaani Hannu. Hyvien neuvojen antaja. Kuuntelija ja auttaja.
 
Mikko Mäkelä
9/26/2019 11:39:17 PM
Mahtavaa Hannu! Sinulla on homma hanskassa. On hyvä kuulla miehistä insinöörienergiaa! Juon vettä ohjeistasi noudattaen, on auttanut. Elämänlaatuparantunut huomattavasti! Suosittelen Mikko
 
Yllättynyt
8/13/2019 10:23:58 AM
Hannulla on "lääke" joka vaivaan. Viime soittokerta Hannulle ylitti odotukseni. Olis pitänyt soittaa heti Hannulle. Erittäin vahva suositus, täydet 5 tähteä
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Hannu Hyttinen
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite