Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Hannu Hyttinen

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Voimallinen parantaja, valkoinen shamaani, Reiki Master, selvätietäjä ja -tuntija, kanavoija, kehoterapeutti, unien tulkitsija. Hannu Hyttinen auttaa sinua pääsemään elämässä ja henkisellä tiellä eteenpäin syvällisellä tuntemuksella ja tietämyksellä ja välittää parantavia energioita avuksi.

Työkokemus (vuotta): 14
Kyvyt: Energianvälitys, Noita/Shamaani/Velho, Selvätuntoisuus, Kanavointi, Kaukoparannus, Unientulkinta
Erikoisala: Henkinen kehitys, Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet
Välineet: Chakrat, Kortit, Kirousten poisto
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Olen erikoistunut kaikkien kehojen (fyysinen, mieli, tunne ja henkinen) parantamiseen, monilla eri keinoilla. Mikäli sielullista estettä eli tarkoitusta parannettavan asian olemassaoloon ei enää ole, niin se on mahdollista saada korjaantumaan. Tietenkin on otettava huomioon se, että jos jokin kohta on fyysisesti rikki, niin sitä yleensä on mahdollista enää korjata vain leikkauksella. Kipuja on yleensä mahdollista lievittää merkittävästikin. Kaukoparannus toimii ja vaikuttaa ihan yhtä hyvin kuin paikan päällä tehtynä. Olen tehnyt työtä yli 12v erilaisten keho- ja energiahoitojen parissa ja käynyt niihin monia koulutuksia. Alun perin olen koulutukseltani insinööri, mutta päätin seurata tarkoitusta ja kutsumustani parantajana, joka olen ollut useissa muissa elämissä.

Käytän hoitaessa ja tulkinnoissa intuitiivisesti tarvittaessa apuna hoitosoittimia (shamaanirumpu, -helistin, äänihoitosoittimia), kristalleja, oraakkelikortteja (Arkkienkelit, Ylösnousseet Mestarit ja Portti Tulevaan) sekä Tarotkortteja. Tulkintani ja hoitoni etenevät täysin intuitiivisesti ja turvallisesti sieluni, enkeleiden ja henkioppaiden suojeluksessa ja ohjauksessa. Tunnen ihmisten tunteita ja saan tietoa siitä, mikä auttaa eteenpäin. Joskus saan tiedon myös selvänäköisesti, mutta harvemmin. Poistan tarvittaessa kiroukset, eksyneet sielut, henkiolennot ja korjaan niiden negatiiviset vaikutukset. Puhdistan ja korjaan ihmisten, kotien ja työpaikkojen energiat.

Suosittelen kirjoittamaan valmiiksi paperille ennen soittoa ne asiat, joiden korjaamiseen, parantamiseen tai edistämiseen toivot apua ja hoitoenergiaa. Silloin olet myös itse valmis niiden suhteen vapautumaan ja edistymään. Asiat voivat olla mitä vaan koko elämän ajalta tai tulevia. Tapani on lähestyä asioita ratkaisukeskeisesti kertoen erilaiset vaihtoehdot ja niiden mahdolliset vaikutukset. Usein vaihtoehtoja on paljon enemmän kuin ihminen itse näkee ja autan löytämään niistä parhaan, poistan toiveen toteutumiselta negatiiviset esteet sekä vahvistan sen toteutumista positiivisella energialla. Toteutuminen on yleensä ollut hyvin tehokasta ja nopeavaikutteista.

Tyylini puhua on rehellinen, mutta positiivisen empaattinen ja sydämellinen. Näkökulma asioihin on käytännönläheinen ja henkinen. Annan henkistä neuvontaa kaikenlaisiin elämän haasteisiin ja henkisen kehityksen aiheisiin sekä voin kykyjäni käyttäen edistää sopivalla valoenergialla niissä eteenpäin pääsemistä. En ennusta tulevaa, vaan mieluummin annan neuvoja, tekniikoita ja ohjausta kuinka voit saavuttaa toivomasi tulevaisuuden. Tässä hetkessä luomme itse tulevan suurelta osin ja voimme siis itse vaikuttaa millainen siitä tulee!
 
Ole minuun yhteydessä ja olen sinulle avuksi!

Powerful healing and counselling is also available in English!
Suositukset
Irmeli Tammirinne
1/10/2020 8:36:25 AM
Lämmin kiitos hyvästä , neuvovasta TVohjelmasta. Sain arvokasta tietoa ja tukea elämänpolulleni . Kannatti soittaa . " iloa elämään "
 
Marja
1/8/2020 9:51:40 PM
Kiitos Hannu, olet mahtava hyvän energian ja positiivisuuden tuoja. Kuuntelen suurella mielenkiinnolla aina kun olet juonto vuorossa.
 
Elsa
1/4/2020 12:34:28 PM
Kiitos Hannu, paransit tyttäreni kivuista ennen joulua. Nyt on kaikki hyvin, parantuminen tapahtui heti samana päivänä, kun soitin sinulle. Tyttäreni oli valtavan tyytyväinen.
 
Irmeli Tammirinne
12/12/2019 8:15:52 PM
Kiitoksia hyvästä Tv ohjelmastasi.Kotisohvalle asti välittyi hoidot joita soittajille annoit. Aikaisemmat hoidot ja ohjeet itselleni ovat hyvin toimineet. Toivotan sinulle Hyvää Joulunaikaa sekä Siunattua Vuotta 2020 IT
 
Ilkka Mikael
10/1/2019 10:34:02 AM
Pelin avaaja minun kohdaltani. Rummun kumu seuranaan. Helinäkello kaverinaan. "Valkoinen Veljeni" Shamaani Hannu. Hyvien neuvojen antaja. Kuuntelija ja auttaja.
 
Mikko Mäkelä
9/26/2019 11:39:17 PM
Mahtavaa Hannu! Sinulla on homma hanskassa. On hyvä kuulla miehistä insinöörienergiaa! Juon vettä ohjeistasi noudattaen, on auttanut. Elämänlaatuparantunut huomattavasti! Suosittelen Mikko
 
Yllättynyt
8/13/2019 10:23:58 AM
Hannulla on "lääke" joka vaivaan. Viime soittokerta Hannulle ylitti odotukseni. Olis pitänyt soittaa heti Hannulle. Erittäin vahva suositus, täydet 5 tähteä
 
MP
7/25/2019 11:56:39 PM
Kiitos hoidosta! Poistettiin äidin aiheuttama paha silmä ja kirous. Aiheutti mm. pahat fyysiset oireet ja kivut, kaikki poistui samantien. Poistettiin myös 10 muuta negatiivista yhteyttä. Vahva loppuelämän suoja ja paljon muuta.
 
Hilkka
7/21/2019 12:19:13 AM
20.7.2019 Kiitos Hannu, annoit meille energiaa TV:n kautta. Oli todella voimakas vaikutus. Tuntui, että päälaki kuumeni niin paljon, että oli pakko kokeilla kädellä. Aivan kun olisi istunut kuuuman lampun alla. Todella tehokasta, Kiitos.
 
Marketta
7/21/2019 12:18:02 AM
Kiitos Hannu, oli mielenkiintoista kuunnella sinua, jatkoit samalla teemalla Lauran jälkeen. Rauhallinen hyvä olo tuli, energian lähetyksestä.
 
Intuitio
7/21/2019 12:17:45 AM
Oli mukava nähdä juontamassa. Ja tunsin TV-ohjelman aikana lähettämäsi energiavirtauksen kaikinpuolin hyvänä sekä omaa intuitiotani vahvistavana. Kiitos.
 
Heidi
7/12/2019 12:19:43 PM
Sydämelliset kiitokset tämänpäiväisestä puhdiuksesta kumppanilleni
 
Energiasta apua saanut
5/24/2019 9:40:10 AM
Soitin TV-ohjelmaan Hannulle saadakseni energiahoitoa haastavaan päivääni jota jännitin. Kyllähän minä sitä energiaa sainkin ylenmäärin sillä päivästäni tuli todella onnistunut. KIITOKSIA sinulle Hannu. TV- ohjelmasi ovat hyviä. Pidän rauhallisesta puhetavastasi. Toivottavasti olet jälleen TV.ssä. Energiahoitoa saanut joten saat 6 tähteä :-)
 
"tarkkailija "
4/26/2019 2:36:41 PM
Hyvä että soitin. Hannun hyvien neuvojen ansiosta sain helpotusta elämään.UUsi ajatteluohje on jo toiminut. Elämä hymyilee jälleen . KIITOKSIA
 
Irmeli
3/13/2019 10:38:13 PM
Voi hyvät ihmiset ,kunpa luottaisimme ja uskoisimme että apua kyllä on saatavilla ihan puhelinsoiton päässä :). Olkoon " pulma " tai asia suuri tai pieni Hannu todella osaa keskustella ja auttaa. Minä kyllä olen sen kokenut muutaman kerran.Aina on helpottunut ja hyvä olo puhelun jälkeen . KIITOS Hannu !!! terveisin kiitollinen soittaja
 
leena
2/27/2019 2:28:01 PM
Hannu on niin ihana, lämmin ja asiallinen ja puhuu kauniisti!
 
Irmeli Tammirinne
2/15/2019 9:55:05 AM
K iitoksia Hannu aamuohjelman arvokkaista ohjeista elämänpoluillemme. Ja kiitoksia energiasta jonka lähetit lähetyksen lopuksi. Taisit saada kaiken saatavissa olevan energian liikkeelle , sillä minulta hävisi puhelimesta virta vähäksi aikaa (en ymmärrä muuta syytä )Virta kuitenkin palautui puhelimeen Minulla oli koko päivä iloinen ja energinen olo:) Kiitollinen tv- katsoja ja kuuntelija
 
eläkeläinen
1/12/2019 7:15:51 AM
Tein juuri niin kuin Hannu TVlähetyksessä neuvoi .Ja niin vaan kävi ettå parin påivän päästä toteutui se asia jonka olin keskittyneesti toivonut tapahtuvan. Tuntui uskomalta. Kiitoksia :)
 
Irmeli Tammirinne
1/9/2019 8:26:33 PM
Kylläpä tuli hyvä olo kun Hannun hoidon jälkeen vapauduin ylimääräisistä " taakoista " Uskomatonta että hoidot todella auttaa. Voi kunpa osattais hakea apua elämäämme , kun sitä kerran on saatavilla ja annettavana. KIITOS Hannu Irmeli
 
Marita
1/2/2019 3:24:07 PM
Hannu, olipa ihana herätä aamulla puhelumme jälkeen kun tuntui että oli painolastia tippunut noin 50 kilon verran pois. Suorastaan keijumaisen kevyt olo. :) Kiitos paljon tekemästäsi työstä ja oikein ihanaa Joulua ja tulevaa vuotta 2019 sinulle.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Hannu Hyttinen
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite