Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Pirkko Suomela

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Kokenut parantaja, näkijä, meedio ja kanavoija. Pirkko Suomela tulkitsee unia, tekee chakrahoitoja sekä käyttää myös kortteja apuvälineenä. Hän näkee menneisiin elämiin, välittää viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä rakkailta ja on sinulle parantavan energian kanava.

Työkokemus (vuotta): 30
Kyvyt: Selvänäköisyys, Meedio, Kanavointi
Erikoisala: Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys

Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Olen meedio, näkijä, parantaja ja kanavoija. Teen myös chakrahoitoja. Autan mielelläni sinua, kun haluat katsoa tulevaisuuteen ja löytää universumin tarjoamat mahdollisuudet.  Autan sinua löytämään omat voimavarasi ja oman sielun tehtäväsi. Näin pystyt luomaan oman elämäsi hyvän elämäksi. Tulkitsen myös unia. Aloitan tulkinnat käyttämällä kortteja apuvälineinä, kun olen saanut yhteyden asiakkaaseen, siirryn selvänäköisyyteen. Henkimaailman oppaani ovat mukanani aina auttamistyössä. Meedio välittää rakkaudellisia viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä rakkailta, piirrän myös henkimaailman tulijoista kuvia. Samalla kun juttelemme, olen parantavan energian kanava. Parantavaa energiaa menee sinne mihin kulloinkin tarvitsee. Näen menneisiin elämiin ja voin katsoa, mitä siellä on opittavaa, että pääset irti haasteellisista toimintamalleista, mitä toistat tässä elämässä. Teen myös 12-chakran puhdistusta, avausta ja tasapainotusta arkkienkeleiden kanavana.

Suositukset
RIITU
8/5/2020 5:52:45 PM
Hei ! Tänään kerroit pakurikahvista. Tämän löysin tänään netistä. Pakurikahvia vedetään pois markkinoilta, kahvissa uuselintarvikkeeksi luokiteltavaa pakuriuutetta Julkaistu: 18.6. 14:36 Pakurikäävän käyttö on sallittu vain ravintolisissä. Green Room Oy ja Rawmance Oy ovat ilmoittaneet vetävänsä markkinoilta pakurikahvia, joka nimensä mukaisesti sisältää pakuriuutetta. Pakurikääpä katsotaan EU:ssa uuselintarvikkeeksi, jonka käyttö on sallittu vain ravintolisissä. Pakurikääpää voidaan myydä ja markkinoida Suomessa myös teetyyppisenä tuotteena. Pakurikäävän käyttö muissa elintarvikkeissa sen sijaan on kiellettyä ilman EU:n uuselintarvikeasetuksen mukaista markkinointilupaa. Takaisinveto koskee tuotteita Rå Hygge Chaga Coffee, 227 g sekä Foodin Pakurikahvi, 250 g. STT ps. Olet lämmin ja herttainen ihminen. Kiitos sinulle . Mukavaa elokuuta sinulle.
 
Eila Huhtanen
7/25/2020 11:37:09 PM
Oli kiva katsella Pirkko kyllä energiat tuntuu kun kuuntelee ja katselee kiits Pirkko ❤
 
Ritu
7/21/2020 11:39:15 PM
Hei näin äsken tv läjetyksessä tulkintasi ja olet todella miellyttävää kuunneltavaa, rauhallinen puheesi rentouttaa ja saa muillekin rennon ja hyvän olon vaikka ei soittaisikaan linjoille, jatka samaan malliin ja toivottavasti olet jatkossa enemmän lähetyksessä. Tulkintasi auttaa monia kuulijoita.
 
Eetu
7/1/2020 9:19:31 PM
Ensinnäkin kiitokset moderaattorille että sait viestini luetuksi. Sanoi viestissäni, että unohdit palata siihen aiheeseen, mutta palasit nyt sitten ja kerroit loput. Olet hyvä ja seuraan sinua, vaikka oikeassa alareunassa lukeekin että "tulkinnat tehdään viihde tarkoituksella".
 
Eetu
6/21/2020 8:56:31 PM
Tallennan automaattisesti kaikki Astral-TV lähetykset ja katson muutaman juontajan lähetykset. Sinä Pirkko kuulut heihin. Tänään katsoin livenä sinun juontosi ja oli hyvä, mutta unohdit jatkaa aloitamaasi tarinaa akupunktiokoulun opettajasta joka oli saanut merkin höyhenestä.
 
kari wiik
5/31/2020 8:50:12 PM
Hei olit muutama päivä sitten astraltv:ssä.Sinulla oli mieleeni painuv a yhteys entisiin elämiin. Ne rupes kiehtomaan.Pystytkö ottamaan eläimiin yhteys.Nykyinen lapinkoira turha haukunta pois. Ilmoita niin juttelen pojan kaa jos tämä tepsis.kaikkea on yritetty.niin vieläkin yritetäänHyvää viikonloppua
 
Reikiläinen
5/28/2020 4:26:56 PM
Lämmin kiitos tämän aamun kohtaamisesta. Tuli sellaisia asioita esiin, joita kukaan ei ole aiemmin minulle kertonut.
 
Eila
5/25/2020 12:13:27 PM
Kyllä tuli hyvä mieli Kiitos Pirkko
 
Kohta eläkeläinen
3/31/2020 1:30:58 AM
Kiitos Pirkko, olet saanut minut jälleen toimintakykyiseksi lanne-, lonkka, ja polvikivuiltani. Olen niin kiitollinen avusta jonka sain.
 
Kaija Riitta Pasanen
3/26/2020 9:19:57 AM
Kiitos Pirkko. Näit tilanteeni rehellisesti ja selkeästi ja autoit minua puhdistumaan taakoistani ja suojausta saan negatiivisia ihmisiä vastaan. Vapauduin monesta minua vaivanneesta asiasta. Kiitollisena avustasi.terv Rapakon takaa lapsenlapsen häistä juuri kotiutuneelta
 
Mummu pirkanmaalta
3/14/2020 8:41:29 PM
Kiitos Pirkko ja auttajasi Apua on ollut astmani on paremmassa kunnossa kun pitempään aikoihin.
 
Salme ääni Pakanen
3/8/2020 3:28:09 PM
Kiitos Pirkko. ❤️ Annoit toivon kipinän soitan kesällä
 
Tuija
3/8/2020 3:26:56 PM
Pirkko Suomela on hyvä näkijä ja meedio. Näki asioitani hämmästyttävän tarkasti. Sanoin vain katsotaan tämän hetken tilanteestani ensin. Tästä Pirkko alkoi katsomaan minulle tärkeitä asioita, jotka osuivat kohdalleen. Itse en heti muistanut yhtä jo tapahtunutta, mutta hän ei antanut periksi vaan sanoi, tätä hänelle kokoajan näytetään. Niin uskomattomia asioita nousi keskustelussa esille ja sain ohjeita miten näitä asioita käsitellään. Kertoi myös tulevia, mutta niitä en tässä vaiheessa tiedä, koska ne ovat vuodeksi eteenpäin. Sydämellinen kiitos Pirkolle!
 
Minna Vuorenmaa
2/20/2020 11:48:59 AM
Sain hyvän chakra hoidon ja neuvoja elämääni. Puhelusta jäi hyvä olo ja hyvä mieli.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Pirkko Suomela
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite