Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Pirkko Suomela

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Kokenut parantaja, näkijä, meedio ja kanavoija. Pirkko Suomela tulkitsee unia, tekee chakrahoitoja sekä käyttää myös kortteja apuvälineenä. Hän näkee menneisiin elämiin, välittää viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä rakkailta ja on sinulle parantavan energian kanava.

Työkokemus (vuotta): 30
Kyvyt: Selvänäköisyys, Meedio, Kanavointi
Erikoisala: Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys

Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Olen meedio, näkijä, parantaja ja kanavoija. Teen myös chakrahoitoja. Autan mielelläni sinua, kun haluat katsoa tulevaisuuteen ja löytää universumin tarjoamat mahdollisuudet.  Autan sinua löytämään omat voimavarasi ja oman sielun tehtäväsi. Näin pystyt luomaan oman elämäsi hyvän elämäksi. Tulkitsen myös unia. Aloitan tulkinnat käyttämällä kortteja apuvälineinä, kun olen saanut yhteyden asiakkaaseen, siirryn selvänäköisyyteen. Henkimaailman oppaani ovat mukanani aina auttamistyössä. Meedio välittää rakkaudellisia viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä rakkailta, piirrän myös henkimaailman tulijoista kuvia. Samalla kun juttelemme, olen parantavan energian kanava. Parantavaa energiaa menee sinne mihin kulloinkin tarvitsee. Näen menneisiin elämiin ja voin katsoa, mitä siellä on opittavaa, että pääset irti haasteellisista toimintamalleista, mitä toistat tässä elämässä. Teen myös 12-chakran puhdistusta, avausta ja tasapainotusta arkkienkeleiden kanavana.

Suositukset
Kohta eläkeläinen
3/31/2020 1:30:58 AM
Kiitos Pirkko, olet saanut minut jälleen toimintakykyiseksi lanne-, lonkka, ja polvikivuiltani. Olen niin kiitollinen avusta jonka sain.
 
Kaija Riitta Pasanen
3/26/2020 9:19:57 AM
Kiitos Pirkko. Näit tilanteeni rehellisesti ja selkeästi ja autoit minua puhdistumaan taakoistani ja suojausta saan negatiivisia ihmisiä vastaan. Vapauduin monesta minua vaivanneesta asiasta. Kiitollisena avustasi.terv Rapakon takaa lapsenlapsen häistä juuri kotiutuneelta
 
Mummu pirkanmaalta
3/14/2020 8:41:29 PM
Kiitos Pirkko ja auttajasi Apua on ollut astmani on paremmassa kunnossa kun pitempään aikoihin.
 
Salme ääni Pakanen
3/8/2020 3:28:09 PM
Kiitos Pirkko. ❤️ Annoit toivon kipinän soitan kesällä
 
Tuija
3/8/2020 3:26:56 PM
Pirkko Suomela on hyvä näkijä ja meedio. Näki asioitani hämmästyttävän tarkasti. Sanoin vain katsotaan tämän hetken tilanteestani ensin. Tästä Pirkko alkoi katsomaan minulle tärkeitä asioita, jotka osuivat kohdalleen. Itse en heti muistanut yhtä jo tapahtunutta, mutta hän ei antanut periksi vaan sanoi, tätä hänelle kokoajan näytetään. Niin uskomattomia asioita nousi keskustelussa esille ja sain ohjeita miten näitä asioita käsitellään. Kertoi myös tulevia, mutta niitä en tässä vaiheessa tiedä, koska ne ovat vuodeksi eteenpäin. Sydämellinen kiitos Pirkolle!
 
Minna Vuorenmaa
2/20/2020 11:48:59 AM
Sain hyvän chakra hoidon ja neuvoja elämääni. Puhelusta jäi hyvä olo ja hyvä mieli.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Pirkko Suomela
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite