Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Jaana Rusi

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Astrologi, Lenormand-tulkitsija. Jaana tunnistaa korttien avulla tämän hetkisen tilanteesi ja pystyy tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä.

Työkokemus (vuotta): 14
Kyvyt: Selvätuntoisuus, Selvänäköisyys, Empatia, Meedio
Erikoisala: Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Raha/Talous
Välineet: Astrologia, Kortit
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Olen Lenormand-tulkitsija ja astrologi. Vuodesta 2006 lähtien teen kutsumustyötäni päätoimisesti. Apuvälineinä työssäni käytän ranskalaisia Lenormand-kortteja ja klassista astrologiaa. 

Lenormand-tulkintani ovat elämänläheisiä ja konkreettisia. Korttipöytäni avulla tunnistan tämän hetkisen tilanteesi ja pystyn tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä. Kortit eivät pakoita sinua tiettyyn toimintaan, mutta niiden avulla sinun on helpompi kohdata mahdolliset haasteet ja löytää ratkaisu. 

Astrologinen tulkinta perustuu syntymähetkellesi tehtyyn horoskooppiin. Astrologia ei varsinaisesti ennusta tulevaa vaan näyttää meille, missä mahdollisuutemme ovat ja missä kohtaamme rajoituksia. Astrologia on myös hyvä työväline parisuhteen kartoittamiseen. 

Teen klassisen astrologisen tulkinnan ohella myös horaariastrologisia tulkintoja. 

Olen koulutettu psykologinen neuvoja (Heilpraktikerin für Psychologie, 2009 Berliini, Saksa), pariohjaaja sekä meedio (2018 Helsinki).

Tuen sinua elämänpolullasi vastaamalla vilpittömästi mieltäsi painaviin kysymyksiin. Tulkintojeni päämääränä on auttaa sinua näkemään tilanne rehellisesti ja rohkaista sinua etenemään polullasi.

Readings are also available in English. Gerne berate ich Sie auf Deutsch.

Suositukset
aamu.
8/2/2020 12:42:36 PM
Hei Jaana, osaat hyvin kertoa astrologiaa, esim. uuden kuun teemoja, ja siihen liittyvien transiittien vaikutukset, se on niin kansantajuista, ja kerrot myös esimerkien kautta, myös pr.kuun energioista osaat kertoa, luonnollisena osana elämään kulkua. Olet paljon kehittynyt.
 
anna.
7/19/2020 11:38:57 AM
Moikkelis Jaana, kiitos hyvästä juonnosta aamulla. nyt tuli asiaa koko ajan ja hyvin kerrottuna. Turhat esittelyt jäi pois.
 
Marjut Karvinen
7/6/2020 9:13:36 AM
Olet hyvä ja sympaattinen tulkitsia .Nyt jään odottamaan käykö ennustukset toteen .
 
Sinikka
7/1/2020 7:10:50 PM
Kiitos Sinulle, Jaana! Olet todellakin viiden tähden tulkitsija niin astrologian kuin Lenormand-korttien saralla. Olet erittäin hyvä asiakaspalvelija; otat maksavan asiakkaan huomioon tämän ehdoilla ja rehellisesti. Vaikka olenkin melko skeptinen povaajien suhteen, koen, että Sinuun voi luottaa. Olet alasi parhaimmistoa. Onnea elämääsi kaikin tavoin.
 
Anna-Liisa Väisänen
6/21/2020 8:56:55 PM
Hei , mielenkiinnolla seuraan lähetyksiä ja tulkintojasi. Kiinnostukseni kohde on nuo sinun Lenormad kortit myös , en ole tuommosia tavannut . Mistä niitä vois ostaa ?
 
maggi.
6/10/2020 10:00:03 PM
Heipä hei Jaana, olipa kiva kuunnella sinun tulkintoja aamulla, aika meni rattoisasti, puhuit selkeästi,- laajasti, ja ystävällisesti, energioitten muutoksista, ym. ja uusikuu vielä kiinnosti, ja soittajia riitti. ps. Carinia oli myös heti aamusta kiva kuunnella.
 
Merja
6/8/2020 10:08:04 AM
Hei Jaana! Soitin Sinulle tänään parisuhdeongelmissamme. Kiitos arvokkaista neuvoista ja lämpimästä, rauhallisesta tulkinnastasi! Operaattori katkaisi puhelun, enkä ehtinyt kiittää. Kaunis kiitos siis vielä! Merja
 
Hilkka
6/4/2020 10:18:01 AM
Soitin Jaanalle 2.6.2020. Sain todella tarkan tulkinnan ja selkokielellä. Sain myös hyviä eväitä elämääni, miten minun tulisi toimia jatkossa. Huikeaa osaamista, lämpöä, kannustusta miellyttävällä rauhallisella otteella. Suosittelen lämpimästi. Kiitos Jaana.
 
lena.a
6/2/2020 8:49:28 PM
Moi Jaana, kerroit hyvin perusteellisesti, ja selkeästi tulevasta uudestakuusta, ja kuunpimennyksestä. Nauhoitin sen ja haluan katsoa vielä uudestaan.
 
Teuvo Thure
5/14/2020 12:28:08 PM
Haluan henklökohtaisen kokemuksen perusteella suositella Jaanan hieman erilaista, persoonallista tulkintaotetta. Siimä on hiukka lehtorimaista tietävyyttä ja heti samalla terapeutin syvää inhimillistä älyä ja hoksaavaisuutta, kuin ilmassa väreilemässä ! Jotkut piirit käyttäisivät Jaanasta termiä "sielunhoitaja", täysin oikeutetusti !!
 
Pia
5/8/2020 4:05:01 PM
Kiitti Jaana eilisestä tulkinnasta
 
leena.
5/3/2020 8:48:16 AM
Heippa Jaana, Puhuit niin nätisti, ja selkeästi miten (karmallinen) suhde toimii, ja annoit näkökulmia, kannustavasti soittajalle, joka pohti näitä asioita. Tunnen myös hyvin voimakkaasti, ja intuitiivisestia asioita, ja katson Astraalia, myös sillä silmällä, ja olisin kannustanut samalla tavalla. Soittaja oli varmasti tyytyväinen, se välittyi. Kerroit myös hyvin ja selkokielellä, TÄYSIKUUSTA, kuten aina. Yhdistelmä tulkintoja olisi kiva kuulla. Osaat tulkita joustavasti, toivoa antaen, niinkuin elämä menee.
 
Sirpa Inkilä
5/1/2020 7:09:52 PM
Kiitos Jaana! Nostit minua pois jämähtäneestä ajatusmuodosta! Sain sinulta suuntaviivan minulle ominaiseen toteutumiseen. Lisäksi todensit tulevaisuutta saman suuntaisesti kuin vuosi sitten eräs näkijä, joten se antoi varmistusta ja lohtua. Olet selkeä ja annat rohkeasti suuntia, jotka voi ensin yllättää, mutta jotka tuntuvat tutuilta, koska olin niitä myös aikoinaan ajatellut. Vapputerveisin Sirpa
 
Ritva
4/22/2020 11:44:16 PM
Hei. olet tosi sympaattinen aito soitan joskus sulle , jatka samaan malliin. ritva
 
annastiina
4/20/2020 3:01:05 PM
Hei Jaana, kiitos selkeästä, ja helposti ymmärrettävästä, tulkinnasta uudestakuusta, se kuulostaa aidolta elämältä. Toivoisin sinun puhuvan enemmänkin astron teemoista, ja vaikutuksista.
 
Iira Kask
4/12/2020 3:56:01 PM
Jaana on hyvä ennustaja, näkee asioita
 
Minni
2/26/2020 8:28:33 AM
Hyvä ja selkeä tulkitsija! Tuli taas voimaa ja jaksamista Jaanan ennusteista. Kiitos!
 
Hilkka
2/7/2020 8:46:25 AM
Kiitos Jaana Lenormand-tulkinnastasi 5.2.2020. Se mitä kerroit tästä hetkestä ja menneestä meni täysin nappiin ja mitä näit tulevasta jää nähtäväksi. Olet todella miellyttävä ja taitava, kiitos.
 
Sanna
1/15/2020 10:27:29 AM
Kiitos Jaana tulkinnasta la 11.1. Tuntui, että se osui kohdilleen. Näit epäröintini tulevaisuuden suhteen pitkäaikaisen ihastukseni kanssa ja puit sen sanoiksi. Aloin näkemään asiaa realistisesti ja myönsin itselleni, että hän ei ole pidemmän päälle sopiva minulle. Kiitos hyvästä työstäsi!
 
Lena.
1/6/2020 11:52:53 PM
Heipä hei, Jaana, ja kiitos avaavasta täydenkuun tulkinnasta, Avasit teemaa, niin perusteellisesti, ja selkeästi,--kerroit jokaisen planeetan MERKITYKSEN oppositioon, Samoin erittelit VAHVAN KAURIS STELLIUMIN, vaikutuksen, planeetta planeetalta, se oli mielenkiintoista, ja helppo ymmärtää, mennyttä ja tulevaa. Odotan mielenkiinnolla jatkoa, ja yhdistelmä tulkintoja myös.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Jaana Rusi
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite