Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Jaana Rusi

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Astrologi, Lenormand-tulkitsija. Jaana tunnistaa korttien avulla tämän hetkisen tilanteesi ja pystyy tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä.

Työkokemus (vuotta): 14
Kyvyt: Selvätuntoisuus, Selvänäköisyys, Empatia, Meedio
Erikoisala: Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Raha/Talous
Välineet: Astrologia, Kortit
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Olen Lenormand-tulkitsija ja astrologi. Vuodesta 2006 lähtien teen kutsumustyötäni päätoimisesti. Apuvälineinä työssäni käytän ranskalaisia Lenormand-kortteja ja klassista astrologiaa. 

Lenormand-tulkintani ovat elämänläheisiä ja konkreettisia. Korttipöytäni avulla tunnistan tämän hetkisen tilanteesi ja pystyn tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä. Kortit eivät pakoita sinua tiettyyn toimintaan, mutta niiden avulla sinun on helpompi kohdata mahdolliset haasteet ja löytää ratkaisu. 

Astrologinen tulkinta perustuu syntymähetkellesi tehtyyn horoskooppiin. Astrologia ei varsinaisesti ennusta tulevaa vaan näyttää meille, missä mahdollisuutemme ovat ja missä kohtaamme rajoituksia. Astrologia on myös hyvä työväline parisuhteen kartoittamiseen. 

Teen klassisen astrologisen tulkinnan ohella myös horaariastrologisia tulkintoja. 

Olen koulutettu psykologinen neuvoja (Heilpraktikerin für Psychologie, 2009 Berliini, Saksa), pariohjaaja sekä meedio (2018 Helsinki).

Tuen sinua elämänpolullasi vastaamalla vilpittömästi mieltäsi painaviin kysymyksiin. Tulkintojeni päämääränä on auttaa sinua näkemään tilanne rehellisesti ja rohkaista sinua etenemään polullasi.

Readings are also available in English. Gerne berate ich Sie auf Deutsch.

Suositukset
Teuvo Thure
5/14/2020 12:28:08 PM
Haluan henklökohtaisen kokemuksen perusteella suositella Jaanan hieman erilaista, persoonallista tulkintaotetta. Siimä on hiukka lehtorimaista tietävyyttä ja heti samalla terapeutin syvää inhimillistä älyä ja hoksaavaisuutta, kuin ilmassa väreilemässä ! Jotkut piirit käyttäisivät Jaanasta termiä "sielunhoitaja", täysin oikeutetusti !!
 
Pia
5/8/2020 4:05:01 PM
Kiitti Jaana eilisestä tulkinnasta
 
leena.
5/3/2020 8:48:16 AM
Heippa Jaana, Puhuit niin nätisti, ja selkeästi miten (karmallinen) suhde toimii, ja annoit näkökulmia, kannustavasti soittajalle, joka pohti näitä asioita. Tunnen myös hyvin voimakkaasti, ja intuitiivisestia asioita, ja katson Astraalia, myös sillä silmällä, ja olisin kannustanut samalla tavalla. Soittaja oli varmasti tyytyväinen, se välittyi. Kerroit myös hyvin ja selkokielellä, TÄYSIKUUSTA, kuten aina. Yhdistelmä tulkintoja olisi kiva kuulla. Osaat tulkita joustavasti, toivoa antaen, niinkuin elämä menee.
 
Sirpa Inkilä
5/1/2020 7:09:52 PM
Kiitos Jaana! Nostit minua pois jämähtäneestä ajatusmuodosta! Sain sinulta suuntaviivan minulle ominaiseen toteutumiseen. Lisäksi todensit tulevaisuutta saman suuntaisesti kuin vuosi sitten eräs näkijä, joten se antoi varmistusta ja lohtua. Olet selkeä ja annat rohkeasti suuntia, jotka voi ensin yllättää, mutta jotka tuntuvat tutuilta, koska olin niitä myös aikoinaan ajatellut. Vapputerveisin Sirpa
 
Ritva
4/22/2020 11:44:16 PM
Hei. olet tosi sympaattinen aito soitan joskus sulle , jatka samaan malliin. ritva
 
annastiina
4/20/2020 3:01:05 PM
Hei Jaana, kiitos selkeästä, ja helposti ymmärrettävästä, tulkinnasta uudestakuusta, se kuulostaa aidolta elämältä. Toivoisin sinun puhuvan enemmänkin astron teemoista, ja vaikutuksista.
 
Iira Kask
4/12/2020 3:56:01 PM
Jaana on hyvä ennustaja, näkee asioita
 
Minni
2/26/2020 8:28:33 AM
Hyvä ja selkeä tulkitsija! Tuli taas voimaa ja jaksamista Jaanan ennusteista. Kiitos!
 
Hilkka
2/7/2020 8:46:25 AM
Kiitos Jaana Lenormand-tulkinnastasi 5.2.2020. Se mitä kerroit tästä hetkestä ja menneestä meni täysin nappiin ja mitä näit tulevasta jää nähtäväksi. Olet todella miellyttävä ja taitava, kiitos.
 
Sanna
1/15/2020 10:27:29 AM
Kiitos Jaana tulkinnasta la 11.1. Tuntui, että se osui kohdilleen. Näit epäröintini tulevaisuuden suhteen pitkäaikaisen ihastukseni kanssa ja puit sen sanoiksi. Aloin näkemään asiaa realistisesti ja myönsin itselleni, että hän ei ole pidemmän päälle sopiva minulle. Kiitos hyvästä työstäsi!
 
Lena.
1/6/2020 11:52:53 PM
Heipä hei, Jaana, ja kiitos avaavasta täydenkuun tulkinnasta, Avasit teemaa, niin perusteellisesti, ja selkeästi,--kerroit jokaisen planeetan MERKITYKSEN oppositioon, Samoin erittelit VAHVAN KAURIS STELLIUMIN, vaikutuksen, planeetta planeetalta, se oli mielenkiintoista, ja helppo ymmärtää, mennyttä ja tulevaa. Odotan mielenkiinnolla jatkoa, ja yhdistelmä tulkintoja myös.
 
helena
1/6/2020 11:52:03 PM
Kiitos Jaana. Soitin sinulle masentuneena kysyäkseni leikkausajasta peläten että joudun odottamaan puolivuotta. Sainoit sen tapahtuvan lumenaikaan ja myös ajankohdan jo Joulu-tammikuun aikana. Sain tiedon leikkauksesta muutan viikonpäästä ja leikattiin 31.12. Samantien soittoni jälkeen masennus häipyi kun luotin siihen että ennustuksesi pitää aina paikkansa. Eli ehdin jonottaa vain kaksi kuukautta. Kiitos tuhannesti. Nyt tiedän jatkossakin soittaa aina sinulle jos tarvitsen vastaavia tietoja.
 
Maggi.
1/6/2020 11:51:20 PM
Jaana hei, avasit hienosti täysikuun teemaa, kerroit erikseen planeetat, ja niiden vaikutukset, myös ison kauris stelliumin erittely, oli mielenkiintoista ja selventävää. TE IHANAT ASTROLOGIT.
 
Merja
1/4/2020 12:30:18 PM
Kiitos Jaana. Ihmeellistä mitä kaikkea Lenormand korttipöydästä tuli esiin. Sinun rauhallinen tapasi kertoa niistä toi rauhan myös minulle. Asiat eivät tapahdu vain niin että jäämme odottamaan niitä tarjottimella tuotuna vaan vastuu on myös itsellämme. Tuntui niin hyvältä tämä yhteinen kohtaaminen, kiitos.
 
Marke.
12/25/2019 11:47:50 PM
Kiitos Jaana, teit astrologista tulkintaa lähetyksessä, se kosketti osin myös minun elämääni, JA YKSI LAUSE, avasi paljon tietoisuutta menneestä, sanoit sen niin arkisesti ja ymmärrettävästi, se varmisti ajatuksiani. Toivotan sinulle rauhaisaa joulunaikaa, ja tervetuloa sitten taas ruutuun.
 
helena laine
12/23/2019 10:33:14 AM
Kiitos Jaana. Sain todellakin leikkausajan juuri sinä aikana kun kerroit. Helpotti todella paljon kun sain sinulta sen tiedon koska sen jälkeen jäin vaan rauhallisesti odottellemaan lääkäriltä viestiä ja se tieto tuli pariviikkoa ennustuksesi jälkeen. Kannatti soittaa koska se rauhoitti hermojani ja saatoin vain luottaa että kaikki järjestyy ajallaan. Ei tarvinnut odottaa puolta vuotta.
 
Lena
12/19/2019 11:37:54 PM
Hei Jaana, tulkitset astrologiaa niin elämänmyönteisesti, ja selkeästi, elämä menee niinkuin menee kuitenkin, mutta annat selkeitä ajatuksia tulevista transiiteista, eikä mitään tarvitse pelätä. Sinua on helppo kuunnella, ja oppii paljon.
 
Sari
10/24/2019 9:40:57 AM
Kiitos astrologisen kartan tulkitsemisesta.
 
Ilkka Mikael
10/1/2019 10:33:49 AM
Rauhallinen Jaana latoi "Leonardokortit" pöytään ja tulkkasi minulle miettimistä tulevalle ja antoi suuntia. Vahvistui, miksi tuntuu siltä kuin tuntuu. Kiitos Jaana.
 
Satu
10/1/2019 10:29:47 AM
Kiitos Jaana! Oli todella mukava keskustella. Olet ihana ja sydämellinen tulkitsija. Sanasi osuivat naulan kantaan. Sain sinulta paljon positiivista energiaa ja viisaita neuvoja. Paljon rakkautta ja iso halaus sinulle!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Jaana Rusi
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite