Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Jussi

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Kokenut henkinen auttaja ja parantaja. Jussi pystyy mittaamaan aurastasi mm. kehon energiatason, värähtelyn sekä negatiiviset energiat. Toiveesi mukaan hän korjaa mahdolliset ongelmat ja tekee sinulle myös energiatankkauksen.

Työkokemus (vuotta): 29
Kyvyt: Kaukoparannus, Energianvälitys, Empatia, Selvätuntoisuus
Erikoisala: Henkinen kehitys, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Chakrat, Kirousten poisto
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Tervehdys hyvät ystävät,

Olen kokenut HENKINEN AUTTAJA ja PARANTAJA. Kaikkien elävien olentojen perustana on tietoisuuden värähtely, me värähtelemme energiaa eri taajuuksilla. Energialla on erittäin suuri merkitys meidän henkiseen, fyysiseen hyvinvointiimme myös ihmissuhteisiin.

Olen korkean värähtelytaajuuden omaava kaukoparantaja ja energian välittäjä, pystyn mittaamaan aurastasi; tunnekehon laajuuden, chakrojen toimintakyvyn, kehon energiatason ja värähtelyn, sekä negatiiviset energiat esim. energiavarkaat, kiroukset ja pahat silmät. Tämän jälkeen korjaan mahdolliset ongelmat ja lopuksi teen energiatankkauksen lähettämällä parantavaa pyyteettömän rakkauden energiaa.

Jos tunnet väsymystä, uupumusta, kipuja tai elämä tuntuu muuten raskaalta, niin autan sinua mielelläni.

 

JUSSI

Suositukset
Marja
3/26/2020 8:24:36 PM
Hyvä, tehokas, välittömästi auttava hoito ymmärrettävästi selvitettynä. Demoni on poistunut kotoa ja muut "seuralaiset" energiakehoista. Miljoonat kiitokset
 
Mariandl
3/26/2020 9:19:29 AM
Olen nyt soittanut jokusen kerran ja aina on apu löytynyt. Mukavan selkeästi ja nopeasti ilman ylimääräisiä kiemuroita. Monet kiitokset ja voimaa tähän aikaan!
 
Tarja
3/8/2020 3:27:07 PM
Kiitos kaunis välittömästä avusta, jonka sain
 
Sirpa
3/2/2020 9:34:29 PM
Kiitos Jussi. Hieno kokemus ja energiatankkaus auttoi.
 
Kati
3/1/2020 10:28:21 PM
Kiitos :) vaistoni sanoi että soittaisin sinulle ja kyllä osui oikeaan, olin sen tarpeessa, kaikki negatiivisuudet ym pahat pois ja se keveys, painon tunne lähti heti pois ja sain uutta hyvää energiaa jaksamiseen taas, kiitos :)
 
Sirkka
2/29/2020 9:58:56 AM
Soitin tänä aamuna Jussille pari päivää vaivanneen vuosikausia oireettomana olleen vanhan selkävaivan vuoksi, joka herätti kysymyksiä. Olen tehnyt paljon töitä itseni kanssa ja pysynyt terveenä ja kokenut hyvää oloa. Nyt tunsin että tarvitsen apua. Ilmaisen asian näin: Jussi poisti haitallisen ja korjasi hetkessä kaiken ja vaiva hävisi jo puhelun aikana. Suuri rauha ja ilo ja selkeys täytti minut. Vähän pohdinnassa ollut missioni kirkastui ja kohosi uudelle tasolle Jussin avulla. Nyt illalla menen kiitollisena unten maille - täysin terveenä. Kiitos Jussi!
 
Jatta
2/28/2020 7:17:01 PM
Kiitos Jussi olen saanut nopeaa apua joka kerta, kun olen soittanut Sinulle. Helppo keskustella kanssasi.
 
Simotar
2/26/2020 8:28:03 AM
Kaunis kiitos Jussi♥️Olet erittäin hyvä mitä teet olen saanut apua♥️Kaunis kiitos ♥️
 
Heli
2/2/2020 8:44:54 PM
Kaunis kiitos Jussi Sinulle.. Poistit demonin koko talosta, joka söi energiani ihan täysin.. Maadotit ja avasit chakrani ja poistit kipuni.. Ihan uskomatonta. Puhelun jälkeen nukuin 2 tuntia,ja kun heräsin oli olo niin ihanan kevyt. Ihan niinkuin painoa olisi pudonnut 10 kiloa kropasta. Olo mitä ihanin pitkästä aikaa.. Energinen hyvä olo ja mieli.. Suosittelen lämpimästi.
 
Mirjam Hakulinen
1/26/2020 12:12:31 PM
ISO KIITOS kaukoparantaja JUSSILLE! Jussilla on kyky auttaa ihmistä kokonaisvaltaisesti, kun ihminen tarvitsee oikeasti apua. Hän auttaa ihmistä pyyteettömästi! Jussin parantava hoito, joka on heti tunnistettavaa ja voimat alkaa palautua jo puhelunaikana. Suosittelen Jussille soittamista, jos tunnistat taustassa mainittuja tuntemuksia tai ääni ei ole kunnossa ym. Jussilla on kyky hoitaa ihmisenkeho kokonaisvaltaisesti. Tämän voimaannuttavan/parantuneen kokemukseni haluan jakaa palautteen lukijoille. tausta: Olen ollut tekemisissä ihmisten kanssa, jotka ajatellevat toisesta ihmistä pahaa/ vihaavat kohdettaan. Nämä pahoinvoivat kanssaihmiset ovat tietämättäni lähettäneet minulle pahoja energioitansa. Tästä seurauksena aloin tuntea voimattomuutta/voimakasta väsymystä/uupumusta ns. puhti poissa arjen touhuamisesta. Soitettuani monille muille selvänäkijälle/kaukoparantajille en ole saanut apua. MIRJAM
 
Merita
1/23/2020 8:47:40 AM
Miljoona kiitosta Jussi puhdistuksesta ja energiahoidosta. Kiitos!
 
Tuulia Pirttijärvi
1/19/2020 3:45:04 PM
Kiitos sinulle,olin todella positiivisesti yllättynyt sinun ns.taidoistasi,suosittelen lämpimästi sinulle soittoa.Tulisin mielelläni ns.vastaanotollesi,mutta se tuskin on mahdollista.Kiitos
 
Jenna
1/15/2020 10:28:22 AM
Kiitos voimallisesta hoidosta! Täydellisesti tiesit mihin apua tarvin. Olo helpottui huomattavasti. Lämpimästi suosittelen Jussia!
 
Taina Nilsson-Laakso
1/6/2020 11:53:11 PM
Suosittelen Jussia! Selkeä ja napakka tulkinta. Tulkinta meni myös yksiin omien tuntemusteni kanssa.
 
Kaija-täti
1/5/2020 1:55:33 PM
Soitin hätäpäissäni Jussille ja hän mittaili energiat minusta ja kodistani. Kovin oli matalat tasot ja demonikin löytyi. Hän puhdisti chakrat ja kurkkuchakra oli aivan tukossa. Sain apua joka alkoi tuntumaan heti. Huomasin että niskat ja hartiat eivät jumittaneet enää ollenkaan ja kurkun alueen rankat oireet olivat kuin pois pyyhkäisty. Kiitos Jussi, selkeä esitys ja nopea varma toiminta sekä empatia teki minusta fanisi.
 
Irja
1/4/2020 12:32:08 PM
Olin niin väsynyt, heikko ja voimaton, kun ensikerran soitin 18.11. Poistit pahat vaikuttajat, korjasit ongelmat. Latasit energiatankkauksen, jonka tunsin välittömästi, tunnen sen edelleen. Työpaikan ilmapiirikin on parantunut, ystävällisyyttä ja hymyä tulee kavereilta, jotka eivät ennen edes tervehtineet. Kehoni voi paremmin, kun aikoihin. Ympärilleni on tullut positiivista energiaa, jonka Sinä Jussi aikaan sait. Olen kaikesta valtavan kiitollinen. Suosittelen apuatarvitseville, voimallinen parantaja ja auttaja. Lämmöllä ja rakkaudella Irja.
 
Anni-Emilia
1/4/2020 12:29:01 PM
Kiitos ! Nyt energia virtaa ja positiivinen mieli hoitaa kehoa. Soittelenpa toisenkin kerran.
 
Jaana
12/23/2019 10:33:32 AM
Suuri kiitos puhdistuksista ja energiahoidoista itselleni ja läheisilleni. Olo tuntuu keveämmältä ja energisemmältä, myös hengitys tuntuu kulkevan vapaammin!
 
Leonitar
12/17/2019 4:17:53 PM
Lämmin kiitos ihanista sanoistasi Jussi! Olen hyvin kiitollinen avustasi ja kannustuksestasi.
 
Anneli
11/17/2019 10:11:41 PM
Kiitos avustasi. Kanavoimasi energia on vahvaa ja vielä pari tuntia hoidon jälkeen tunnen lämpöä kehossani. Suosittelen !
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Jussi
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite