Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Mikael

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Positiivisuuteen ja elämänmyönteisyyteen tukeutuva näkijä, kanavoija ja energian välittäjä. Mikael löytää intuitiolla piilossa olevat voimavarasi ja osoittaa sinulle uutta suuntaa. Hän käyttää tulkinnoissaan tarot-kortteja sekä voimakristalleja ja on turvana sekä tukena sinulle haastavissa elämäntilanteissa.

Työkokemus (vuotta): 7
Kyvyt: Kanavointi, Empatia, Energianvälitys
Erikoisala: Kohtalo/Elämän polku, Henkinen kehitys, Ura/Työ
Välineet: Kristallipallo
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Luonteeltani olen positiivisuuteen ja elämänmyönteisyyteen tukeutuva ihminen. Tuen yksityisessä elämässäni lukuisia minulle läheisiä ystäviäni. Olen monelle ollutkin tuki ja turva elämänmuutosten kynnyksillä. Työssäni näkijänä kanavoin tätä samaa energiaa juuri Sinulle. Haluan löytää Sinulle sen oikean energian ja reitin elämänmuutoksen ylitse. Positiivinen energiani voi auttaa monella eri elämän osa-alueella. Tähän käytämme yhdessä kanssasi intuition keinoja. Intuitiolla löydämme sisäiset ehkä piilossa olevat voimavarasi, joilla elämän polulla kulkemiseen löytyy iloa ja intohimoakin. Intuition lisäksi käytän energian kanavoimiseen voimakristallia. Tarot-kortit ovat myös käytössäni. Empaattinen luonteeni on aina läsnä, kun sinun energiallesi etsitään uutta suuntaa. Elämän viivan tulkitseminen on myös tärkeää. Siinä kartoitamme yhdessä, miten tähän hetkeen on tultu, mitä tässä on läsnä ja mihin elämä seuraavaksi voi johtaa.

Soita ja autan sinua ilolla!

Suositukset
Oskari Sikiö
1/10/2020 8:35:55 AM
Kiitos Mikael! T. Oskari Sikiö
 
riitta hirvonen
9/9/2019 1:30:24 PM
Kiitos, olisin halunnut pidempäänkin olla tässä energiaistunnossa. kun keskustelu päättyi, niin olin pettynyt, koska se ihana tunne ei ollut enää sormissa, käsissä. mutta mieliala jäi levolliseksi ja onnelliseksi. kiitos.
 
Jarmo
8/29/2018 11:23:45 PM
Soitin Mikaelille kysyäkseni työhön ja muuhun elämääni liittyvistä haasteista ja vastoinkäymisistä, joita minulla todellakin on riittänyt. Asiat eivät oikein sujuneet kotona eikä töissä. Sain rohkaisua tehdä valintoja ja jo ihan viikossa huomasin, että asiat alkoivat luistaa aivan uudella tavalla, ihan niin kuin hän näkikin kristallista. Samalla huomasin, että parisuhteeseeni tuli uutta virtaa ja oloni oli muutenkin kohentunut. Uskon että Mikaelin kanavoima energia auttoi minua eteenpäin! Soitan taas uudestaan mikäli ongelmia tulee
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Mikael
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite