Iida-Sofia Valonsade Ennustaja odottaa soittoasi. Tulkitsijamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Iida-Sofia Valonsade

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Iida-Sofia Valonsade on energian välittäjä, kanavoija ja selvänäkijä. Hän kertoo sinulle viestejä Enkeleiltäsi ja Henkioppailtasi vahvistaen ja voimaannuttaen sinua. Iida-Sofia auttaa henkistä kehitystäsi ja oman voiman löytämistä sekä antaa sinulle vastauksen työtä, terveyttä, ihmissuhteita sekä talousasioita koskien.

Työkokemus (vuotta): 33
Kyvyt: Energianvälitys, Kanavointi, Selvänäköisyys
Erikoisala: Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet

Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus

Hei, Olen Iida-Sofia Valonsade,

Minä olen Valotyöntekijä ja näkijä. Työskentelen Kristus Valon, Valon, Rakkauden, Viisauden ja Totuuden- säteiden kanssa. 

Katson Sinulle sinun omasta Valokehosta, sinun elämää askarruttavissa kysymyksissä ja kun katson sieltä, tunnistat viestin aina sydämessäsi helpotuksena ja totena. Saatan kertoa sinulle viestejä sinun Enkeleiltäsi ja Henkioppailtasi, vahvistaen ja voimaannuttaen sinua ja joskus joutuu selvittämään menneiden elämien asioita, jotka tuovat ymmärrystä ja helpotusta tähän hetkeen. Monesti saat selkeyden asioihin ja tunnet iloa ja inspiraatiota kanavoinnin aikana ja sen jälkeen vielä pitkän aikaa.

Autan siis mielelläni sinua kysymyksissä, jotka koskevat sinun omaa henkistä kehitystä, oman voiman löytämistä, sekä asioissa, jotka koskevat työtä, tai terveyttä , sekä ihmissuhteita - ja talousasioita.

Rakkaudella, Iida-Sofia Valonsade

 

Suositukset
Helena
10/28/2021 6:12:43 PM
Kiitos Ida-Sofia tämän aamuisesta Lohikäärmeiden esittelystä TV:ssä; ovat tärkeitä Valon auttajia sekä tsakrojeni puhdistamisesta ja vahvistamisesta. Upea oli myös yhteislähetyksenne Anitan kanssa muutama viikko sitten. Hymyilen aina, kun muistelen sitä; teistä säteili huima Ilon energia. Kiitos <3
 
Avun saanut
9/5/2021 3:06:21 PM
Kiitos avustasi ....sain valtavan helpotuksen omaan elämän hetkeeni. Teet niin arvokasta työtä !
 
Tarja
8/27/2021 8:05:21 AM
Hei Iida-Sofia, Kuuntelen sinua mielelläni ja olen saanut sinulta paljon hienoa ajateltavaa. Olet rohkea ja upea tyyppi! Se juttu Egyptistä, jossa sinut suljettiin hautaan ym. - sen kuuleminen ahdistaa - että olisitko ystävällinen ja kerrot siitä jatkossa pintapuolisemmin vain. Minä olen niin herkästi eläytyvä - anteeksi tää pyyntöni. Kiitos Paljon ohjelmastasi!
 
Matleena Maria
8/12/2021 8:41:15 AM
Olet ihana aito ja sinusta säteilee valo ja lämpö. En ole koskaan soittanut mutta katsellut ja kuunnellut.
 
Merja Aalto
8/10/2021 11:26:42 AM
Lähetyksen 18.5.21 johdosta kysymys: Miten käytännössä toteutuu , että ihminen kuolemansa jälkeen tuottaa lihakarjalle ruokaa nurmikon muodossa? Oli aika utopistinen peruste lihan syönnille!
 
aamu.
8/2/2021 1:33:58 AM
Hei, sinua on mielenkiintoista kuunnella, puhut myös omista kokemksistasi, se lisää luottamusta. Olet myös selvä sanainen.
 
Köpis
8/2/2021 1:33:12 AM
Iida-Sofian täytyisi vähän avata esim. tuota Lohikäärme-asiaa, kun näyttää mielestäni siltä, että ihmiset ei suomessa niele Deevoja, Lohikäärmeitä, Metsänpeikkoja ihan helposti. Kiinassahan noita Lohikäärmeitä on esiintynyt juhlissa ym ja on tuttu asia siellä. Kale on kertonut Deevoista, mutta vähälle on jäänyt muilla. Pitäskö kuuntelijoille avata asiaa, etteivät pidä ihan satu-tätinä Iida-Sofiaa ;)
 
Kaija-täti
8/2/2021 1:31:44 AM
Ihana Iida-Sofia. On upea tietopaketti, minkä annat meille kuulijoille. Asiaa tulee kovasti ja kaikki ne yritän painaa mieleeni pikkuhiljaa, eli ei haittaa vaikka kerrot niistä moneen kertaan, se on tarpeellista. Kiitos, kiitos, kiitos
 
RedVelvet
7/20/2021 10:23:29 PM
Parhain ulosanti!
 
Mervi
6/10/2021 10:44:09 PM
Hei. Olet ihana, aito ja rehellinen tulkitsija Soitin sinulle toukokuussa ja katsoit chakrojani. Näit miten asiat juuri ovat ja avasit hyvin hienojen esimerkkien kautta oivalluksen juuri tärkeimpiin näkemyksiin. Isot kiitokset! Mervi
 
Mervi Ahtinen
6/10/2021 10:43:24 PM
Hei. Olet aito ja rehellinen tulkitsija. Soitin sinulle toukokuussa Kävit chakrojani läpi ja tiesit hyvin missä tarvitsen vahvistusta. Hienoilla esimerkeilläsi oivalsin enemmän henkistä polkuani. Isot kiitokset. Terv. Mervi
 
Heli
6/3/2021 8:38:01 PM
Tuntui hyvältä, kun lähetit Kristusvalon siunauksen ja suojauksen katsojille. Eritkyinen kiitos, että puhuit myös teuraseläinten puolesta. Voimme siunata eläimet ja pyytää anteeksi. Ennen kaikkea kunnnioittava ja rakkaudellinen kohtelu tärkeää. Oli hyvä, että otit asian esille silti syyllistämättä ketään.
 
Salme
5/18/2021 8:46:24 AM
Kiitos elämänohjeista astral TV:ssä.
 
Linda
5/5/2021 10:42:35 AM
Sofia kerrtomalla ,että hänen oma energia loppu , on selvä jos on valinut ihmisiä autta ,sitten tietysti asioiten selostamalla oma energiäkin siirty soittajalle. Pitä olla varma mitä ajatukset kerrto ,ja sanoisin tähän ei tarvi soittajalta kysellä. Jos kerrtä on selvänäkiä.
 
astro.
4/28/2021 8:57:06 PM
Olet niin aito, ja rehellinen tulkitsija, kysyt myös asiakkaalta, auttoiko tulkinta?? Toivottavasti kaikki sanoo rehellisesti, silloin kaikki etenee. Puhut myös omasta elämästäsi, käännekohdista, telkkarissa, se vaatii rohkeutta, mutta kertoo myös aidosta ihmisestä, joka haluaa auttaa. Katson mielelläni tulkintojasi, KIITOS.
 
Enkelityttö
4/8/2021 10:12:44 AM
Kiitos vinkeistä kinkkisessä elämän tilanteessa. Nyt on taas hyvä jatkaa eteenpäin. <3 Ihanaa kevättä. Iloa, valoa ja rakkautta elämään.
 
Aima
4/8/2021 10:12:29 AM
Olet aivan upea ja tietävä ja osaava henkiparantaja ja tiedon antaja.Katson aina tv:tä kun olet siellä. Joinain aamuina sinulle ei ole tullut paljon puheluita. Uskon kuitenkin että olisi monia jotka soittaisivat , mutta on korkea kynnys sanoa omaa nimeä tv-lähetyksessä. Olisiko mahdollista että juontaja sanoisi sinulle nimen, niin ettei se kuuluisi kaikille. Minullakin on todella korkea kynnys soitella sinne, olen kuitenkin kaksi kertaa rohkaistunut. Molemmilla kerroilla olen ollut todella tyytyväinen ja ihmeissäni mitä kaikkea tiedätte ja voitte auttaa. Kaikkia hyvää Teille kaikille ja voimia toimia täällä hyvyyden ja valon puolella. Terveisin Aima
 
Nimim. Kiitollinen
4/7/2021 7:04:07 PM
Kiitos ❤️ Iida-Sofia lähetti rakkauden enkelit ja heti mahdollistui jännittävä kohtaaminen, samana päivänä!!!
 
Saila
4/6/2021 11:32:32 PM
Olen seurannut Ida- Sofian työskentelyä Astral- TV:n lähetyksissä. Kyllä on huikaisevaa taitoa, miten tulkitsee asiakastaan! Onkohan Ida- Sofialla jossain vastaanottoa?
 
Tuula
3/18/2021 9:56:38 AM
Lämmin Kiitos avustasi! Puhelu päättyi nopeasti ja en saanut enää yhteyttä,sillä olet niin varattu.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Iida-Sofia Valonsade
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite