Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Artikkelit
Henkisyys
Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, että onko elämämme vain pintaraapaisu todellisuudesta? Saatat kuvitella, että olemassaolomme rajoittuu siihen, mitä voimme nähdä, kuulla ja koskettaa. Mutta entä jos maailmankaikkeus onkin moniulotteisempi ja monimutkaisempi kuin voimme käsittää? Näitä asioita ei pysty varsinaisesti tutkimaan, joten niitä ei voi nimittää faktoiksi mutta voimme aina leikitellä ajatuksilla ja antaa itsemme olla avoimia.
Henkisyys
Ihmiset ovat jo muinaisista ajoista lähtien pitäneet pöllöistä ja pitäneet niitä kiehtovina. Nykyään on myynnissä kaikenlaista pöllökuvilla varustettua tavaraa, kuten t-paitoja, mukeja, leluja jne. Suloinen pöllökuva, jolla on suuret silmät ja söpö pyöreä muoto, on valloittanut maailman, ja ihmiset ovat rakastuneet tähän lintuun.
Henkisyys
On kiehtovaa ajatella, että jonkun mielestä oli tarpeen keksiä sana määrittelemään sitä outoa tunnetta, että edessäsi on tapahtumassa jotain minkä olet nähnyt jo aiemmin.
Henkisyys
Elämä on usein täynnä kiirettä ja stressiä, etenkin näin uuden vuoden alussa. Mutta voimme oppia hallitsemaan sitä ja löytämään tasapainoa ja hyvinvointia arkeemme. Tässä viisi vinkkiä, jotka voivat auttaa matkallasi kohti parempaa hyvinvointia:
Numerologia
Vuosi 2024 on numerologisesti numero 8. Numero 8 edustaa voimaa, valtaa ja päättäväisyyttä. Numero 8 on myös syvästi henkinen, sillä se edustaa universaalia lakia, jonka mukaan kuten ylhäällä, niin myös alhaalla. Sen sanotaan myös edustavan karmallista kohtaloamme. Se on myös äärettömyyden symboli.
Henkisyys
Vetovoiman laki on periaate, joka herättää mielenkiintoa monissa meissä. Tuo periaate perustuu siihen, että ajatuksemme ja tunteemme vaikuttavat siihen, mitä koemme ja houkuttelemme elämäämme. Yksinkertaisesti sanottuna: "mitä vedämme puoleemme, se tulee osaksi elämää." Ajatus vetovoiman laista voi vaikuttaa ensin hieman oudolta, mutta sen ydin on yksinkertainen. Kun keskitymme positiivisiin ajatuksiin ja tunteisiin, vedämme puoleemme positiivisia kokemuksia ja tilanteita.
Astrologia ja horoskoopit
Etsitkö luotettavaa, tukea antavaa, empaattista kumppania rinnallesi? Horoskooppimerkeistä on ollut monille apua. Oletko sinäkin kiinnostunut romanttisimmista horoskooppimerkeistä? Oli motiivisi mikä tahansa, sinunkin on hyvä tietää, mitkä horoskooppimerkit viestivät omasta rakkauselämästäsi.
Unien tulkinta
Usko tai älä, uneksiva mieli on aktiivisempi kuin tietoinen mieli. Muistammepa me unemme sitten yksityiskohtaisesti tai emme, asiantuntijat sanovat, että näemme unia keskimäärin neljästä kuuteen kertaa yhden yön aikana! Vaikka unia olisi miten paljon tahansa, jokainen uni on ainutlaatuinen siinä, miten ne viestivät alitajuntamme kanssa. Useimmat unet ovat aivojemme tapa käsitellä ihmisiä, paikkoja ja tilanteita, joita kohtaamme päivittäin. Ennalta aavistavat, telepaattiset ja selvänäköiset unet tarjoavat kuitenkin jotain hieman kiehtovampaa, koska ne osoittavat meille, kuinka voimakkaita psyykkiset kykymme voivat olla. Oletko joskus osannut ennakoida tapahtumaa, jota ei ole vielä tapahtunut? Oletko kommunikoinut läheisesi kanssa alitajuntasi kautta? Tutustu selvännäköisiin unityyppeihin, jotta pystyt määrittämään, millaisia olet kokenut - suljetuin silmin!
Numerologia
Meidät ihmiset on jo syntyessämme luotu havaitsemaan universumin erilaisia ilmiöitä jokapäiväisessä elämässämme. Jo muinaisista kreikkalaisista lähtien on ymmärretty, että tietyt numerot kantavat tiettyjä värähtelyominaisuuksia ja että maapallo noudattaa tarkkoja geometrisia periaatteita. Se, että ilmiöillä on fysikaalista todellisuutta, ei kuitenkaan tarkoita, etteikö niillä olisi myös kosmista ja hengellistä merkitystä. Kun siis seuraavan kerran katsot kelloa, puhelinta tai kelloa ja näet kello 11:11 - pistä tämä merkille! Tämä maaginen toisinto ei ehkä olekaan sattumaa, vaan se saattaa yrittää viestiä sinulle jotain hyvin erityistä!
 
Suositellut näkijät
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sirpa
Kokenut selvänäkijä, Tarot- ja enkelikorttien tulkitsija. Sirpa pyrkii auttam... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Elli Roth
Selvänäkijä, energian välittäjä. Elli Roth auttaa Sinua elämäsi risteyskoh... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Sarita on selvänäkijä, energiahoitaja ja toimii henkisenä oppaanasi. Hänellä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min