Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Artikkelit
Astrologia ja horoskoopit
Kristalleilla ja jalokivillä on erityisiä parantavia ja henkisiä ominaisuuksia. Jo pitkään on uskottu, että kun käytät kiveä, joka vastaa syntymäkuukauttasi, astrologista merkkiäsi tai numerologista syntymänumeroasi, siitä voi huokua voimakkaampaa parantavaa energiaa. Syntymäkuukautesi kanssa yhtenevän kiven käyttämisen uskotaan auttavan parantamaan auraasi ja energiatasojasi. Se voi myös auttaa sinua tuntemaan, että olet linjassa sielusi tarkoituksen kanssa. Kun käytät syntymäkiveäsi tai muuta kristallia/kiveä manifestointirituaaleissa tai parantavassa työssä, kiven/kristallin voiman sanotaan vahvistuvan ja olevan paljon tehokkaampi. Voit myös hyödyntää jokaisen kiven parantavaa vaikutusta riippumatta siitä, minä kuukautena olet syntynyt, pukemalla niitä esim. koruina yllesi. Tässä ovat kunkin kuukauden syntymäkivet ja se, miten voit hyödyntää oman kiven hämmästyttävää energiaa.
Numerologia
Numeroita on jo pitkään pidetty pyhinä, ja niiden muodostamat kuviot ja niiden väliset yhteydet sisältävät merkittäviä vihjeitä tämän maailmankaikkeuden muodostumisesta ja syntymisestä. Jos katsot luontoa, kukkien, lehtien ja kasvien rakenteessa on aina kuvio, tietty geometria. Sama pätee ihmiskehoon. Kehomme muotoon ja rakenteeseen liittyy hienovarainen matematiikka, joka on itse asiassa todella hämmästyttävää.
Henkisyys
Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, että onko elämämme vain pintaraapaisu todellisuudesta? Saatat kuvitella, että olemassaolomme rajoittuu siihen, mitä voimme nähdä, kuulla ja koskettaa. Mutta entä jos maailmankaikkeus onkin moniulotteisempi ja monimutkaisempi kuin voimme käsittää? Näitä asioita ei pysty varsinaisesti tutkimaan, joten niitä ei voi nimittää faktoiksi mutta voimme aina leikitellä ajatuksilla ja antaa itsemme olla avoimia.
Henkisyys
Ihmiset ovat jo muinaisista ajoista lähtien pitäneet pöllöistä ja pitäneet niitä kiehtovina. Nykyään on myynnissä kaikenlaista pöllökuvilla varustettua tavaraa, kuten t-paitoja, mukeja, leluja jne. Suloinen pöllökuva, jolla on suuret silmät ja söpö pyöreä muoto, on valloittanut maailman, ja ihmiset ovat rakastuneet tähän lintuun.
Henkisyys
On kiehtovaa ajatella, että jonkun mielestä oli tarpeen keksiä sana määrittelemään sitä outoa tunnetta, että edessäsi on tapahtumassa jotain minkä olet nähnyt jo aiemmin.
Henkisyys
Elämä on usein täynnä kiirettä ja stressiä, etenkin näin uuden vuoden alussa. Mutta voimme oppia hallitsemaan sitä ja löytämään tasapainoa ja hyvinvointia arkeemme. Tässä viisi vinkkiä, jotka voivat auttaa matkallasi kohti parempaa hyvinvointia:
Numerologia
Vuosi 2024 on numerologisesti numero 8. Numero 8 edustaa voimaa, valtaa ja päättäväisyyttä. Numero 8 on myös syvästi henkinen, sillä se edustaa universaalia lakia, jonka mukaan kuten ylhäällä, niin myös alhaalla. Sen sanotaan myös edustavan karmallista kohtaloamme. Se on myös äärettömyyden symboli.
Henkisyys
Vetovoiman laki on periaate, joka herättää mielenkiintoa monissa meissä. Tuo periaate perustuu siihen, että ajatuksemme ja tunteemme vaikuttavat siihen, mitä koemme ja houkuttelemme elämäämme. Yksinkertaisesti sanottuna: "mitä vedämme puoleemme, se tulee osaksi elämää." Ajatus vetovoiman laista voi vaikuttaa ensin hieman oudolta, mutta sen ydin on yksinkertainen. Kun keskitymme positiivisiin ajatuksiin ja tunteisiin, vedämme puoleemme positiivisia kokemuksia ja tilanteita.
Astrologia ja horoskoopit
Etsitkö luotettavaa, tukea antavaa, empaattista kumppania rinnallesi? Horoskooppimerkeistä on ollut monille apua. Oletko sinäkin kiinnostunut romanttisimmista horoskooppimerkeistä? Oli motiivisi mikä tahansa, sinunkin on hyvä tietää, mitkä horoskooppimerkit viestivät omasta rakkauselämästäsi.
 
Suositellut näkijät
Master
Sanna Swan
Sanna Swan on selväaistinen selvänäkijä, unientulkitsija ja kanavoija. Hänelt... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Lotta
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Onerva
Selväkuulija, kaukoparantaja, transsipuhuja. Onerva pystyy auttamaan sinua vu... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min