Kaikki artikkelit | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Artikkelit
Henkisyys
Haluatko sinäkin olla onnellinen? Me kaikki haluamme olla onnellisia, joten se on helppo kysymys. Vaikeampi kysymys on: Oletko valmis tekemään jotain asian eteen? Tässä vaiheessa on todettava, että onnellisuus ei välttämättä ”tapahdu itsestään”. Jos ihmismieli jätetään omien selviytymiskeinojensa varaan, se helposti tarttuu negatiivisuuteen: sitä kutsutaan "negatiivisuuspainotteisuudeksi", ja se on ihmiselle luontainen selviytymisstrategia.
Kauneus - Terveys
Eikö olekin turhauttavaa, kun tuntuu että uni ei tule millään, vaikka olet yrittänyt kaikkea mahdollista? Unettomuus voi johtua monista tekijöistä, mutta onneksi on olemassa juttuja, joita voit kokeilla auttaaksesi itseäsi rentoutumaan ja nukahtamaan nopeammin.
Rakkaus ja parisuhde
Astrologian mukaan jokaisella horoskooppimerkillä on tiettyjä persoonallisuuden piirteitä, jotka vaikuttavat siihen, miten he suhtautuvat ihmissuhteisiin ja siihen, miten he flirttailevat! Tarkastelemalla henkilön syntymäkarttaa astrologia voi antaa tietoa henkilön tarpeista, vahvuuksista ja mahdollisesta yhteensopivuudesta muiden kanssa.
Henkisyys
Teetkö päätöksiä pääsi vai sydämesi perusteella? Yrittävätkö vaistosi usein kertoa sinulle jotain? Saatat kokea saavasi voimakkaita viestejä syvältä sisältäsi. Mutta ovatko intuitio ja vaisto sama asia? Miten ne eroavat toisistaan, ja milloin sinun pitäisi luottaa niihin? Sisimmän tuntemusten mukaan toimiminen saattaa olla hieman pelottavaa. Kuitenkin intuitio on mitä arvokkain ja luotettavin henkinen opas.
Tutustu tähtien maailmaan saadaksesi kosmista tietoa siitä, miten annat ja vastaanotat rakkautta! Astrologiset merkkimme, sijaintimme ja elementtimme ovat loistavia työkaluja, joiden avulla voimme saada tietoa rakkauselämästämme. Tulkitsemalla astrologista elementtiäsi (maa, ilma, tuli tai vesi) voit saada paremman kuvan toiveistasi ja motiiveistasi rakkaudessa ja ihmissuhteissa. Lue lisää saadaksesi selville, kuka olet kumppanina ja mitä kaipaat kumppanilta. Saat lisätietoa eri astrologisen elementtisi yhteensopivuudesta intiimielämää mukaan lukien.
Kohtalo ja elämänpolku
On hyvin mahdollista, että sinulla on vahva käsitys siitä, mitä meedio on ja mitä meedio tekee. On myös todennäköistä, että käsityksesi meediosta sisältää naisen, jolla on hienostunut, virtaava kaapu tai vanhan miehen, joka on verhoutunut salaperäisyyteen. Vaikka jotkut meediot ilmaisevatkin itseään perinteisillä yliluonnollisilla kuvilla, kuitenkin useampi heistä kuin luuletkaan, voi olla hiljainen naapurisi, ruokakaupan kassanhoitaja tai peilistä katsova henkilö.
Astrologia ja horoskoopit
Kaikki ovat kuulleet pelätystä "keski-iän kriisistä", joka puhkeaa nelikymppisenä - mutta tiesitkö, että sen laukaisevat astrologiset vaikutukset? Sen lisäksi sinulle ja kaikille muillekin on varattu tärkeitä siirtymävaiheita noin 29-vuotiaana, 50-51-vuotiaana ja 58-60-vuotiaana, jotka käynnistyvät henkilökohtaisen syntymäkarttasi planeettojen kauttakulkujen seurauksena.
Henkisyys
Onko olemassa asioita, jotka olivat sinulle luonnollisia lapsena ja joista olet luopunut? Onko jokin maaginen energia, jota kaipaat takaisin elämääsi? Mietityttääkö sinua henkinen tietoisuus?
Henkisyys
Kristallit eivät ole vain kauniita katsella - ne ovat energian parantajia ja muuntajia. Käytätpä niitä sitten suojana, inspiraationa tai tasapainottamiseen, kristalleja on yhtä monta kuin on tarpeitakin. Mitä enemmän, sitä parempi, mitä enemmän kristalleja on, sitä enemmän mysteerejä ne pitävät sisällään! Lue alta viisi asiaa, joita et ehkä ole tiennyt näistä energian voimanlähteistä.
 
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Carin Bremer
Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tarja Sahari
Selvänäkijä, Reiki Master, energian välittäjä, Tarot-tulkitsija. Tarja Sah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min