Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi

ASTRALTV.FI:n puhelinennustuspalvelun käyttöehdot


ASTRALTV.FI verkkosivu on Telemedia Holding Ltd:n hallinnoima, tuottama ja ylläpitämä palvelu. Osoite: Márvány u. 17, 1012 Budapest, Hungary.

Verkkosivu www.astraltv.fi:

Tämä verkkosivu tarjoaa astrologista ja esoteerista sisältöä, raportteja ja informaatiota sekä pääsyn puhelinkonsultaatioihin ASTRALTV.FI:n asiantuntijoiden kanssa. Puhelinkonsultaatiot asiantuntijoiden kanssa laskutetaan verkkosivulla mainitun minuuttihinnan perusteella soittajan puhelinlaskulla. Jonotus linjalla on maksuton. Kaikki sivustolla julkaistu materiaali on suojattu tekijänoikeuksin.

Televisio-ohjelmat LIVE: Astral-TV ja Astral-TV

Nelonen, JIM ja LIV –kanavilla esitettävät Televisio-ohjelmat LIVE: Astral-TV ja Astral-TV ovat Londur Oy:n tuottamia ohjelmia. Ohjelmissa esitellään astrologista ja esoteeristä sisältöä sekä kyseisten alojen asiantuntijoita. Ohjelmissa myös markkinoidaan www.astraltv.fi -palvelua ja sisältöjä. LIVE: Astral-TV –ohjelman aikana suoraan televisiolähetykseen voidaan yhdistää palveluun soittavia asiakkaita keskustelemaan ohjelmassa olevan asiantuntijan kanssa. Kaikki puhelut asiantuntijoille laskutetaan ohjelmassa näkyvän minuuttihinnan perusteella soittajan puhelinlaskulla. Jonotus linjalla on maksuton.


Käyttäessäsi tätä verkkosivua, suostut seuraaviin sääntöihin ja ehtoihin:

1. Olen vähintään 18 vuotta täyttänyt täysivaltainen aikuinen.
2. Ymmärrän, että tämän sivuston sisältö, mukaanlukien luennat, on tehty yksinomaan viihteelliseksi.
3. En asu maassa, osavaltiossa tai provinssissa joka kieltää astrologisen tai esoteerisen sisällön, raportit tai tiedot tai pääsyn niihin puhelimitse, live chat- tai sähköposti-yhteyksin.
4. Ymmärrän ja hyväksyn, että kaikenlainen mainostaminen missä tahansa sivuston osassa on laitonta ilman ASTRALTV.FI:n kirjallista lupaa.
5. Mikäli palvelua on käytetty luottokorttimaksulla, suostun siihen että luottokorttitiliäni ei hyvitetä, jos se voidaan tulkita petokseksi taholtani. Ainoa tapaus, jossa hyvitys tulee kyseeseen on se, että luottokorttini on varastettu ja sitä on näin ollen käytetty laittomasti ASTRALTV.FI:n palvelujen hankintaan.
6. Suostun siihen, että tekemällä sopimuksen ASTRALTV.FI:n kanssa tulen aika ajoin saamaan sähköpostitse tietoa ja mainosmateriaalia ASTRALTV.FI:ltä.


Kieltolauseke

ASTRALTV.FI ja sen osakkeenomistajat, toimihenkilöt, edustajat ja jäsenyritykset eivät ole vastuussa mistään todenvastaisesta tai epätarkasta sisällöstä joka on toimitettu ASTRALTV.FI:n sivustolle käyttäen ASTRALTV.FI:n palvelua, oli se toimitettu sitten käyttäjien, vierailijoiden, jäsenten tai työntekijöiden toimesta. Ei liioin, jos se johtuu laitteiden tai ohjelmistojen toiminnallisista virheistä tai ASTRALTV.FI: n jäsenyritysten tai käyttäjien ja tai jäsenien käytöksestä.
 
Web chatin ja puhelujen sisältö saatetaan tallentaa ja käyttää koulutuksellisessa tai tarkkailullisessa tarkoituksessa. Mitään tallennettua aineistoa ei jaeta.