Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Onerva

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selväkuulija, kaukoparantaja, transsipuhuja. Onerva pystyy auttamaan sinua vuosikymmenien kokemuksella elämän eri osa-alueilla. Transsipuhujana hän saaa yhteyden rakkaisiin poisnukkuneisiin.Hänellä on parantavat kädet, joten voit kääntyä hänen puoleensa myös terveyteen liittyvissä kysymyksissä.

Työkokemus (vuotta): 29
Kyvyt: Selväkuuloisuus, Selvätuntoisuus, Empatia, Kaukoparannus, Kanavointi, Meedio, Energianvälitys
Erikoisala: Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Edesmenneet rakkaat, Raha/Talous, Perhe/Koti, Lemmikit/eläimet, Terveys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Ei työvälineitä
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Hei kaikki!
 
Tietämisen lahja on ollut äidillläni ja hänen äidillään. Joten lahja on puhjennut myös minulle. Pitkän käytännön kokemukseni kautta voin sanoa, että ihmiset ovat saaneet ja saavat avun elämän moninaisiin asioihin. Voin auttaa niin iloissa kuin suruissakin, joka helpottaa oloasi ja avaa sinulle uusia näkemyksiä elämästä ja helpottaa maista kulkuasi. 
 
Kaukoparannuksen avulla saat parantavaa voimaa ja energiaa. Transsipuhujana saan yhteyden rakkaisiin poisnukkuneisiin, jos niin haluat. Usein yhteys helpottaa sinua surun läpikäymisessä. Ei ole mitään elämän aluetta, josta et voisi keskustella kanssani. Olen myötätuntoinen. Sinun ei kannata jännittää vaan tartu rohkeasti puhelimeen ja keskustellaan.
 
Rakkaudellisin terveisin,
Onerva
Suositukset
Tonic
12/17/2020 10:38:15 PM
Kiitos. Olit selväsanainen, selväjärkinen ja rauhallinen tulkitsija. Arvostin selväkuuloisuuttasi ilman muita apuvälineitä. Sain energiaa ja virkeyttä niin, että seuraavana aamuna ei väsyttänyt lähteä töihin, kuten monesti tapahtuu. Sain myös selkeyttä parisuhteeseen. Olet lohtuna ja opastajana meille monille. Kiitos sinulle Onerva!
 
Virpi
5/18/2020 11:21:47 AM
Suosittelen lämpimästi ja sanoin kuvaamattomasti kiitän .
 
Maria
12/12/2019 8:15:34 PM
Kiitos! Kaukoparannushoito oli hyvin mielyttävä kokemus. Mieli kirkastui ja jo samana iltana kateissa ollut puhti palasi. Olen tosi iloinen! Suosittelen lämpimästi!
 
Rauni Heiskanen
12/5/2019 12:32:20 PM
Rauni Kiitos Onerva, parantavan energian lähettämisestä. Se todella auttoi yllättävän nopeasti. 2.12 soitin aamulla ja iltapäivällä vointini oli jo huomattavasti parempi!
 
Pia
11/8/2019 11:10:56 PM
Hyvä näkijä ja auttaja . Vastaa kysymyksiin suoraan eikä pelaa aikaa. Kaukoparannus myös toimii . Suosittelen !
 
Piia
9/26/2019 11:40:00 PM
Ihana Onerva
 
Elsa
1/13/2019 6:42:28 PM
Kiitos Onerva, kipuni on vähentynyt huomattavasti, mutta kuten sanoit, että voi olla, ettei heti parane, että tarvitsee uuden yhteydenoton. Mutta kun olen vasta pari päivää sitten soittanut, niin soitan vähän myöhemmin. Myös yhteys läheiseeni, kun hän lähti luotani enkelten luo, toi minulle rauhan, jota olen miettinyt. Kiitos vielä, otan yhteyttä myöhemmin. Minun kivut olivat lähes sietämättömät, kunnes sinä vähensit niitä.
 
Marja
1/2/2019 2:35:45 PM
Hei Onerva! Iso kiitos sinulle välitettyäsi minulle viestiä rakkaalta poisnukkuneelta. Joulu ilman häntä on ollut raskas, mutta toit minulle luottamuksen, että kaikki on hyvin. Tiesin jo asiat, joita kerroit, mutta keskustelu kanssasi toi minulle vahvistuksen asioille ja antoi minulle rauhan. Voin suositella lämpimästi. Olet auttaja, joka oikeasti välittää. Et kertoile omia elämänkokemuksia, vaan keskityt asiakkaaseen, joka on tarkoituskin. Valoa, iloa ja siunausta tulevalle vuodelle!
 
Hilkka
3/14/2018 11:46:00 AM
Onerva 0n nopea,miellyttävä ja luotettava näkijä. Hänen kanssaan on helppo keskustella mistä hyvänsä mieltä askarruttavasta kysymyksestä. Minulle puhelun jälkeen helpottunut tunne.Kiitos Onerva.
 
Elise
2/23/2018 4:41:50 PM
Kiitos Onerva, sain apua sinulta vaivoihini noin kuukausi sitten. Auttoi tosi hyvin. Autoit myös saamaan yhteyttä edesmenneeseen läheiseeni - rauhoitti mieltäni kovasti. Kiitoksia kovasti empaattisesta ja lämpimästä avustasi ja lähestymistavastasi.
 
Katri
2/2/2018 8:58:46 PM
Jos sinulla on elämässäsi tilanne tai tunnet kuin ”miten edetä”, ”minun tehtäväni?”, ”tarkoitus?”, ”tieni?” tai ohjausta johonkin muttet tiedä oikeastaan mihin. Onerva näkee tilanteesi, selkeyttää ajatukset, antaa ohjeita; niinpä minä vapauduin ja sain voimaa, varmuutta ja aamuväsymyskin häipyi. Kiitos Onerva.
 
Eeva
1/29/2018 1:52:06 PM
Kiitos Onerva! minun piti soittaa Sinulle palautteesta tänään. Ehkä tällainen julkinen tunnustus on vielä parempi: kehoitit minua menemään deittipalstalle, menin ja sieltä nousi yksi ylitse muiden sanojesi mukaan. Yhteydenpito miehen kanssa jatkuu....
 
Maini Miettinen
1/22/2018 11:42:35 AM
Mä olin ihan vetämättömissä ollu hyvän aikaa, asunto olis pitäny laittaa myyntiin. Tekstari tuli, että soita, tuli sellainen olo että pitää soittaa, ei muulloin ole tullut. Onneksi soitin, sillä energiani palasi ja vatsanikin toimi seuraavana päivänä hienosti. Puheluni katkesi energian lähetykseen, sillä akku sippas kokonaan. Nyt olen virkeä, suosittelen. Kiitos.
 
Paula
1/19/2018 2:03:17 PM
449 Onerva! Kylläpä oli hyvä tulkitsija. Avasit sellaisia asioita joita en tiennytkään olevan. Iän tuomalla kokemuksella sinuun on hyvä turvautua. Positiivinen, luotettava, lämminhenkinen parantaja. Laitat vielä parantavaa energiaa puhelun jälkeenkin. Sinulla on suuri rakkauden täyttämä auttajan sydän. Soitan toistekkin. KIITOS!
 
Anneli
1/15/2018 1:15:23 PM
Hei Onerva! Tänään keskustelin kanssasi minua askarruttavista asioista. Sain Onerva sinulta kaikkiin asioihin avun. Puhelun aikana vapautui valtava määrä positiivistä energiaa. Teit kauniin sielun hoitotyön edesmenneisiin omaisiini. Tämä kantaa minua läpi elämän. Soitan toistekkin Onerva sinulle. Kiitos.
 
Seija
1/15/2018 1:13:58 PM
Kiitos, suosittelen. Sinulla ei ollut kiire vaan oli hyvin aikaa minulle, sain myös mahtavia neuvoja.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Onerva
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite