Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Pia Gallagher

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, meedio ja energian välittäjä. Pia kartoittaa sinulle mennyttä ja tulevaa, nykyhetkeä ja siihen vaikuttavia seikkoja. Toiveesi mukaan hän katsoo ihmissuhteita, terveydentiloja sekä työ/tehtäväkenttää.  

Työkokemus (vuotta): 16
Kyvyt: Meedio, Energianvälitys, Selvänäköisyys
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Edesmenneet rakkaat, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Kortit
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
​Olen intuitiivinen Tarot tulkitsija, meedio ja energianvälittäjä. Teen Tarot tulkintoja pääasiassa Crowleyn korteilla, myös muita kortteja käytössä. Teen laajoja tulkintoja elämästäsi, menneestä, nykyhetkestä ja tulevasta. Tai voin pikaisesti katsoa yksityiskohtaisempia vastauksia kysymyksiisi. Voimme katsoa myös toisen henkilön asioihin, jos tämä on tarkoitettu parhaaksenne.
Rakkaus, ihmissuhteet, työ, opiskelu, talous ja terveys ovat olleet yleisimpiä aiheita. Entiset elämät näkyvät myös toisinaan selkeästi. Meediona saan yhteyden henkimaailmaan. Välitän sieltä viestejä, läheisiltäsi ja henkioppailta. Tueksi ja lohduksi. Tietoja välittyy Tarot korttien kautta. Otan vastaan kolme ensimmäistä kerrallaan. Lähestymistapani on realistinen ja ymmärrät itsellesi tarpeelliset syy-ja seuraussuhteet puhelun aikana tai pian sen jälkeen. Henkimaailmayhteys tiivistyy silloin. Reiki Masterina välitän hoitavaa energiaa lievittämään ja poistamaan fyysistä ja psyykkistä tuskaa ja kipua. Tavoitteena yhteydessä on asiakkaalle uuden näkökulman ja tai tarvittavan idean löytäminen.
Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja muita opintoja mm; kasvatustieteet, kuvataiteet, kieliopinnot, hoitotiede. Olen opiskellut ja työskennellyt myös Lontoossa. Olen vaitiolovelvollinen, kaikki puhelut ovat täysin luottamuksellisia. Soita, jos koet että voit saada kauttani hyötyä ja apua itsellesi tai läheisellesi. Rakk.Terv. Pia
Suositukset
ESSI
4/17/2024 8:17:41 AM
Muutamista kertoja olen soittanut ja kysynyt Pialta neuvoja elämän moniin tilanteisiin. Ei ole tarvinnut paljon kertoa, vaan Pian tulkinnat ovat osuneet hyvin maaliin. Harmi, kun joskus on aika loppunut kesken. Soitan taas kun tulee kysyttävää <3
 
astro lea
10/9/2023 8:43:55 AM
Kiitos Pia juonnoistasi, puhut selkeästi ja ymmärrettävästi; katson ja kuuntelen mielelläni lähetyksiäni..
 
Astro
5/22/2023 8:43:41 AM
Heippa Pia, kiitos aamun juonnostasi, oli mielenkiintoista kuunnella, kortti tulkintaa aurinko merkkeihin.. Piti hyvin paikkansa minule.- Olisi kiva kuulla samantyyppisiä yhdistelmiä lisää.. lisää.
 
Eeva
4/26/2023 12:15:04 AM
Hei Pia! Soitin 1/12 tänään aamulla, kiitos tulkinnasta, kyllä kortti tietää ja sinä Pia osaat tulkita. Kortti näytti naisesta jonka on vaikea tulla, sanoit että jos minä voisin auttaa häntä, olimme juuri mieheni kanssa sopineet että haemme huomenna tämän naisen meille ja kaksi hänen ystäväänsä jotta he saavat tavata. Kaikki muu piti myös paikkansa. Kiitos ja hyvää joulunodotusta.
 
Sopuli
1/7/2022 7:43:19 AM
Hei Rakas Pia! Jäin kaipaamaan sinua TV-lähetyksissä. Parasta tosi-TV ohjelmaa. Yksi suosikkini, vaikka en ole vielä soittanut. Huom. vielä. Harmi että heräsin astral-TV lähetyksiin myöhemmin, eli alkuajoista lähtien jäi katsomatta ja kun aloin katsoa, niin sitten se jo kohta loppuikin. En ehtinyt soittaa kenellekkään kun ensin halusin tutustua lähemmin ja pähkäilin kenelle soitan. Olit yksi suosikkini muutaman kanssa, kolmen joukossa, enkä osannut vielä päättää. Toivoisin näkeväni teidät reaaliajassa TV:ssä vielä. Uskon että olette saaneet paljon hyvää aikaan tekemällänne työllä. Siunausta.
 
Tarja
12/30/2021 8:28:03 PM
Sydämelliset kiitokset sinulle Piia, kaikista avuistasi ja juonnoistasi! Olet opettanut siellä tosi paljon ja on ollut hyvin antoisaa kuunnella, kaikkia, "tulkintojasi" ja opetuksiasi! On suuri suru, kun menetämme tämän mahdollisuuden, täällä telkkarissa - iso menetys! Kiitos ja hyvää alkavaa vuotta Sinulle!
 
Heli
11/28/2021 11:23:54 AM
Kiitos virkistävästä aamulähetyksestä. On kiva, että katsot tarot-korteista myös katsojille. Sanoit, että viesti tuli nyt jollekin katsojalle. Suureksi ilokseni tunnistin viestisi! Se oli suuri lohdutus. Kiitos Sinulle!
 
mummeli
11/4/2021 10:25:39 AM
Pia on aikamoinen meedio...avasin telkun eräänä aamuna,tästä on jo vähän aikaa ja astuin Astralin energioihin..soittaja oli jo lopettelemassa ja Pia kysyi jotain viestiä että voisiko olla sinulle...soittaja kielsi ja puhelu päättyi.Pia jatkoi että on sitten tämä viesti jollekkin katsojalle.No minulle se taisi sitten olla,tuli muutama yksityiskohtainen juttu,niin erikoisia että pakko uskoa.Hymyilin varmaan viikon putkeen.Näin se toimii <3 <3 <3
 
Tarja
9/25/2021 7:32:46 AM
Kiitos Pia! Olet kerrassaan hyvä - sekä teeveen esiintymisissä että yksityisessä luennassa! Kiitos paljon ja mainiota syksyä Sinulle!
 
Loviisa
8/2/2021 1:33:44 AM
Kerroit pari päivää siten minulle, ettämuutaman päivän päästä kumppani löytyy. Kyllä tiesit oikein, tapaan hänet torstaina ja olemme jo jutelleet puhelimessa. Kiitos Pia sinulle !!!
 
Tiina
4/17/2021 12:42:48 PM
Soitin hänelle ja todella miellyttävä asiantuntija. Ei tuputtamista vaan hyviä ajatuksia antoi. Vahva osaaminen kuului. Jalat maassa ihminen,hyvä oli soitan kyllä vielä uudelleen. Kiitos
 
Mummeliini
4/5/2021 9:50:23 PM
Kiitos Pia hyvistä, kullan arvoisista neuvoista kun soiteltiin siskoni kanssa tänään ja kyseltiin hänen tulevaisuuden näkymistä Alzheimerin taudin suhteen. Rakkauden osoitukset/ sanomiset ovat tietysti kaikille tärkeitä mutta painotit niitä tässä tapauksessa erityisesti. Ihanaa!! Jäädään odottelemaan jotain tietoa hoitopaikasta ja sitä ystävää/juttuseuraa siskolle. Minäkin sain tarpeellista tietoa ja vahvistusta omiin käsityksiin asioistani. Kiitos myös niistä tiedoista❣️
 
Anne Juponaho
11/9/2020 10:31:39 PM
Hei Pia. Kysyin viestistä ja yllätyin kun se oli rakkaani isältä kiitos ja että hän on oppaani. Olen puhunut hänelle ja pyytänyt oikeita sanoja. Kiitos. Sinusta on alkanut hehkua rakkaus, niin kaunista.
 
Heli
9/4/2020 10:06:55 PM
Tuntui hyvältä, kun neuvoit, että poissiirtyvän täytyy saada rauhassa siirtyä, Neuvosi oli hieno ja lohduttava. Tulee aina hyvä olo, kun saa kuunnella Sinua KIITOS Pia!
 
Heli
8/4/2020 11:48:51 AM
Kiitos Pia, Sinussa on jotain rauhoittavaa ja lohduttavaa. Tapasi puhua tuo surussa lohdutusta. Oli myös kiva, kun luit Meedio-kirjaa ja katsot korteista myös katselijoille.
 
Eila Huhtanen
6/16/2020 11:33:27 PM
Kiitos ❤ oli kiva katsella
 
KaijaA
6/16/2020 11:32:35 PM
Olen todella onnellinen Pialta saadusta tulkinnasta. Hän tiesi kahden viikon tarkkuudella miten minun myynti asiani meni. Sain ison helpotuksen. Nyt odotan jatkoa. Kiitos ihana Pia<3.
 
Kiitos
5/14/2020 12:29:01 PM
Kiitos selkeästä tulkinnasta Pia
 
Marianne
4/13/2020 12:44:11 PM
Kiitos Pia! Sain mitä hain! Olet empaattinen ja lämpö virtasi kehooni puhelun aikana. Vahvistit niitä olettamuksia, mitä olen itsekin tässä tiennyt ja kokenut! Kaunis kiitos Sinulle ja voimia tulevaan!!
 
Marja-Liisa Pesonen
3/12/2020 9:00:52 PM
Kiitos Pia ❤️ soitin ekaa kertaa, uskalsin. Nyt ymmärrän elämääni. Jos sinua/ teitä ei olisi, elämä olisi vielä huonommin. Soitan taas uudestaan, sulattelen nyt kaikkea. En pysty sanoin kiittämään tarpeeksi, mutta sinä tiedät, että olen aidosti kiitollinen❤️
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Pia Gallagher
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite