Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Anne Virpikari

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Kortti/selvänäkö tulkitsija. Anne Virpikari tulkitsee elämäsi haasteellisimmat tilanteet ja auttaa sinua aidosti ja myötätuntoisesti.  

Työkokemus (vuotta): 16
Kyvyt: Kanavointi, Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala: Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet
Välineet: Kortit
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Olen Kokenut selvänäkijä, meedio, voimaannuttaja, energiahoitaja.
Olen toiminut jo useita vuosia näkijänä, auttajana, meediona ja energiahoitajana. Soittaessasi minulle kohtaan sinut aidosti ja empaattisesti. Monet asiakkaat herkistyvät kyyneliin jo soittaessa minulle, koska olen jokaiselle soittajalle todella läsnä ja lempeä ääneni tuo rauhaa. Halutessasi välitän sinulle voimannuttavaa ja parantavaa energiaa, josta saan todella usein positiivista palautetta.
Näkijänä autan sinua katsomaan mahdollisuuksia elämässäsi sekä katsomaan asioita uusilta kanteilta. Autan sinua katsomaan uskomuksiasi ja muuttamaan niitä positiiviseen suuntaan. Monesti kannamme turhia negatiivisia uskomuksia ja taakkoja harteilllamme. Kun vapaudumme vanhoista negatiivisista uskomuksista tuntuu, että elämä saa uuden suunnan ja merkityksen. Koko keho ja mieli vapautuu uuteen alkuun.
Ota rohkeasti luuri käteen ja soita minulle. Olen valmiina auttamaan sinua.

Rakkaudella, Anne Virpikari

Suositukset
Riitta
11/25/2020 12:26:11 AM
Olet ihana,ihana,rauhallinen ihminen. Valoit minulle uskoa sellaisiin asioihin joita en uskonut koskaan toteutuvan. Todella ihana ihminen. Suosittelen lämpimästi. Omistan ison sydämen. Soitan takuuvarmasti uudelleen . Hajeja
 
Sydämellä 54v
11/16/2020 12:11:00 PM
Soitin sinulle 13.11.20. Teet työtä suurella sydämellä, rauhallinen, lempeä tulkintasi sai minut melkeinpä kyyneliin. Sain tietoa henkisestä polustani, joka jatkuu hyvin vahvana, hämmennyksestäni huolimatta. Annoit Valoa ja Rakkautta ja energiaa tuli parina päivänä puhelun jälkeen todella vahvasti. Kysyit vesipelostani , josta en kertonut, mutta se näkyi. Ihmeellistä. Se poistettiin. Myös muita asioita käytiin läpi. Sait minut nauramaan paljon, mikä on ihanaa. Soitellaan❤ Enkeleitä elämääsi!
 
Anne Juponaho
11/9/2020 11:18:02 PM
Hei. Pyysin apua tyttärenpojalle joka ei nuku öitänsä, hyviä neuvoja kuten jäsenkorjausta ja lähetit rauhoittavaa energiaa joka toimi minulla ja tyttärelläni mutta pikkupoika on entisellään. Unikoulun jälkeen jäsenkorjausta. Kiitos.
 
Nimim. Kiitollinen
10/18/2020 7:32:07 PM
Sain erittäin paljon tietoa ja vahvistusta. Kiitos Anne❤️. Aion soittaa uudelleenkin
 
Jaana
8/26/2020 11:03:38 PM
Kiitos vaikuttavasta tulkinnasta. Kysyin todella vaikeista monimutkaisista asioista. Kaikki on mennyt juuri niin kuin sanoit. Sain paljon rauhoittavaa energiaa sinulta.
 
Kirsi
7/28/2020 12:26:46 AM
Kiitos Anne rauhoittavalla äänellä tehdystä tulkinnasta. Sain koottua itseni repivältä tuntuneessa asiassa. Nyt rauhallisin j a hyväksyvin mielin eteenpäin. Kiitos sinulle, olet lämmin tulkitsija.
 
Sohvi
7/25/2020 11:37:22 PM
Kiitos Anne välittämästäsi energiasta ja kertomistasi asioista, joihin olisi hyvä kiinnittää huomiota. Puhelu kanssasi rauhoitti ja olin hyvin vaikuttunut välittämistäsi viesteistä edesmenneeltä läheiseltäni. Kanssasi oli helppo puhua. Kiitos todella paljon.
 
Johanna
6/10/2020 9:49:32 PM
Kiitos Anne! Puhelu sinulle antoi minulle paljon.
 
Tuula
6/4/2020 10:13:23 PM
Kiitos hyvästä tulkinnasta ja tunnelmasta puhelun aikana. Harmillisesti puhelu katkesi, mutta pääasiat selvisivät. Kiitos. T: Tuula
 
Arja Kyllönen
10/8/2019 7:40:12 AM
Olin tässäyhtenä lauantai iltana , jotenkin hyvin surullinen kaikki vanhat asiat tulvivat mieleeni, ikävän muodossa. Soitin Anne Virpikarille , ja se soitto oli todella ajatuksia vaiseva ja rauhoittava. Annen tyyli on niin , ystävällin ja rauhallinen olin tosi onnekas että soitin Annelle. Voin varauksetta suositella hänelle soittoa, myös teille muille <3 . Hänestä huokuu sellainen tosi rauhoittava energia , jota kunnioitan tosi paljon , tulen soittamaan hänelle myös vastaisuudessa. Se vaan oli niin hyvä kokemus ,ja kun rahatilanne sen sallii, kiitos paljon Anne olet tosiaan ihminen oikealla paikalla, päivä jolloin soitin oli 5.10 2019 :) ...
 
pikkuaa
3/10/2016 12:04:10 AM
Antoi todella paljon voimaannuttavaa energiaa ja selvyyttä tuleviin asioihin. Helpompi on nyt hengittää kun on jotain suuntaa saanut elämälle. Näki suorasn kriisin jota käyn nyt läpi. Kiitos tuhannesti eteenpäin vievästä tulkinnasta.
 
Jenni
1/28/2016 11:32:25 AM
Wau! Purskahdin itkuun. Näki tilanteeni ja kipukohdat todella selkeästi. Ei tarvinnut paljon selitellä. Meni asioiden ytimeen empaattisesti. Eteenpäinvievä tulkinta.
 
Mari
11/25/2015 2:25:11 PM
Soitin Annelle ja hän on empaattinen, myötätuntoinen ja todella miellyttävä kokemus. Antoi paljon voimaa ja kannustusta, Suosittelen ;D Kiitos Anne ja ihanaa syksyn ja talven jatkoa!!
 
Trolle
9/2/2015 10:35:16 PM
Anne vahvisti minulle juuri niitä asioita joista halusinkin vahvistuksen. Hän kertoi mitä urallani olisi tarjolla, ja osasi jopa selittää vaihtoehdot ja niihin liittyvät asiat minuun ja muuhun perheeseen. Lisäksi hän nosti pari asiaa jotka mielestäni eivät ole etusijalla tällä hetkellä, mutta nyt tiedän että minun kannattaa seurata myös niitä. Kiitos Anne. Lähetän sinulle valoa ja energiaa!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Anne Virpikari
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite