Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Taika

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä hetkeä, mennyttä ja tulevaa.  Taika on  kansanparantaja  neljännessä polvessa. Verenperintö on savolais-karjalainen, ripaus lappalaistakin löytyy. Maalaistalon tytölle, eläimet ovat myös sydämen asia.

Työkokemus (vuotta): 14
Kyvyt: Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia, Selvänäköisyys, Kanavointi, Kaukoparannus
Erikoisala: Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet: Kortit, Kirousten poisto, Heiluri
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Olen helposti lähestyttävä ja pyrin aina löytämään ratkaisun sinun tämän hetken tilanteeseen, liittyi se sitten esimerkiksi terveyteen, työhön, parisuhteeseen tai elämään yleensäkin. Olen itsekin kulkenut hyvin vaikeiden elämäntilanteiden läpi, joten se auttaa ymmärtämään elämän haasteita. Lisävoimaa on haettu voimapaikoilta, Brasilia 3 kertaa, Santoriini, Suomen lapista ja Usa/Santa Rosa . Kaukoparannus on minulle sydämen asia! Olen saanut hyvää palautetta, hoidoistani.

Tulkitsen intuitiolla Tarot-kortteja ja lenormandin mystisiä kortteja. Pääsemme nopeasti alkuun, kun sinulla on valmiina kysymykset asioistasi. Katsomme myös mitä sinulle halutaan sanoa näiden sinun kysymysten lisäksi. Avoin mieli auttaa ja on eduksi asioiden selvittelyssä. Ahdistuksessa ja suuressa hädässä haemme lohdutusta ja aukaisemme solmuja ja lukkoja. Pystyn poistamaan myös kirouksia.

Olen myös opiskellut lisäravinteista ja neuvon myös ylipainoon liittyvissä asioissa. Olemme saaneet hyviä tuloksia, esim. kilpirauhasen vajaatoimintaan liittyvissä asioissa, nk esim. ylipaino

Älä arastele soittaa, huomisessa asuu uusi alku ja elämän valo. Autan sinua sydämestäni pääsemään huolistasi ja löytämään uuden suunnan.

Soita minulle saman tien, niin olen avuksesi.

Suositukset
Virpi
10/12/2020 5:47:16 PM
Lämmin kiitos Taikalle! Olen saanut perheelleni apua ja ohjausta sekä siskojeni sairauksiin parannusta. Suosittelen lämpimästi Taikaa. On rauhallinen, kuunteleva parantaja! Hyvää syksyä sinulle!
 
Merja
10/6/2020 9:51:16 AM
Kiitos Taika, viime viikolla pyysin sinulta hoitoa monta vuotta kestäneeseen iskiashermon? aiheuttamiin kramppeihin jaloissani. Todellakin hämmästyin eräänä iltana että ne on pysyneet poissa! Mikä ihana tunne iltaisin saan istua rauhassa ja aloittamaan nukkua levollisin jaloin
 
Leila
10/6/2020 9:50:56 AM
Taika on tuonut apua monenlaisiin elämäni vastoinkäymisiin, jo vuosien ajan. Hänen kauttaan on parisuhdevaikeuksiin löytynyt uskomatonta helpotusta, sairauksiin parannusta ja kadonnut tärkeä asiakirjakin löytyi. Taikaa on erittäin helppo lähestyä, kuin naapurin tyttöä jututtaisi. Mutta mikä ihaninta, hän välittää aidosti sinusta ahdistuksen, murheen, pelon ja epätoivon hetkenä. Kiitos Taika, että olet!!
 
Aapo Pälviä
9/23/2020 1:12:39 PM
Paras tosi hyvä ja avustava pelastaja Aina tosi suositeltavaa ja lempari! Suosittelen! Kaukainen toiveeni on kuunnella lisää tätä kaunistanaista! Ainaista suojelua kaikille! Aamen!
 
Johanna
8/30/2020 9:26:06 PM
Kiitos Taika, tiesit täysin missä kadonnut koirani oli, sain viestejä ihmisiltä siltä suunnalta ja yhtäkkiä koira todellakin ilmestyi itse kuten sanoit.
 
Tuula Vikström
8/30/2020 9:24:11 PM
Kiitos ,Taika, nyt sinun hoitaisi on tullut perille. Olet hoitanut unettomuuttani. Rentoudun ja uni tulee, vaikka herään öisin, nukahdan uudelleen, mitä ei ennen tapahtunut. Olet mahtava, voimakas parantaja. En olisi ikinä uskonut, että unettomuuteeni voi vaikuttaa näin. Kiitos, ja sinun hoitosi jatkuu minulle.
 
Tuula Vikström
8/30/2020 9:00:22 PM
Kiitos Taika, autoit minua eilen illalla uniongelmien kanssa. Ja huh, nyt hoito tuli perille. Nukuin niin hyvin,välillä kävin vessassa, mutta tunsin itseni tosi väsyneeksi ja nukahdin taas uudestaan. Oli aamulla niin ihana tunne, kun sain nukuttua. Olet ihmeellinen, sinulla on suuri lahja. Kiitos,kiitos,kiitos, olet niin ystävällinen. Nyt tiedän, mistä saan vastaisuudessakin apua. t. Tuula
 
Tuula Vikström
8/26/2020 11:04:02 PM
KIITOS Taika. Soitin sulle eilen 25.8. illalla klo 11, kun uni ei tullut, enkä ollut nukkunut moneen yöhön, kuin pätkiä. Sait minut rentoutuun ja alkoi väsyttämään. Mutta uni ei sittenkään tullut. Voiko olla, että apusi vaikuttaa vasta tänään? En haluaisi ottaa unilääkkeitä.t. Tuula
 
Pirjo
8/23/2020 3:56:17 PM
Kiitos Taika! Näet todella asian ytimeen asti! Helpotti kirouksen poisto, sain varmuuden ajatuksilleni. Ihanaa syksyä sinulle!
 
Anna-Maija
8/15/2020 10:38:47 AM
Kiitos Taika lämpimästi! Hoito tuntui puhelun aikana ja sen jälkeenkin voimakkaana ja nyt on kevyt ja pehmeä olo. Vointi parani heti ja moni mielessä pyörinyt asiakin sai oikeat mittasuhteet. Suosittelen hyvin näkevää ja kuulevaa Taikaa koko sydämestäni!
 
Anne Alatalo
8/12/2020 10:09:16 PM
Kiitos Taika ,Taku koira on nyt kotona oli alle kilometrin päässä kotoa.
 
Tarja Junttila
8/7/2020 9:28:13 AM
Oli tehoka eilinen hoito toiselle lähetit kauttani pitkän yöunen nukuttua flunssa loppui siihen aamulla ei mitään ja itsekkin siinä sivussa energiaa sain kiitos ..
 
Leena Jokikokko
7/25/2020 11:38:53 PM
Kiitos Taika!! Soitin sinulle viime viikolla. Oli voimat vähissä . Jatkuva vatsa ongelma, monet muut terveys ongelmat sekä ihmis suhteet. Muutaman päivän päästä olin kuin uusi ihminen. Ensin sitä ihmettelin miten on näin energinen olo sitten muistin,että tämän täytyy olla sinun ansiotasi. Kiitos Taika kiitos, kiitos. Nyt tiedän mistä saan avun ongelmiini. Kiitos myös suosittelemistasi terveys tuotteista. Hankin ne heti seur.päiv. Ystv. Leena
 
Irmeli larronmaa
7/25/2020 11:36:35 PM
Kiitos tuhannesti hoidosta. Hoitosi oli niin voimallista että vapisin kauttaaltaan sen aikana ja se tehosi. Olin käynyt lääkäreillä ja hierojilla lihassärkyjen vuoksi, EI OLLUT mitään apua. Hoitosi ansiosta kivut loppui ja sain terveen ja energisen olon takaisin. KIITOS
 
Sirkka Tommola
7/2/2020 8:43:59 PM
Taika on taitava työssään. Hän kuuntelee ihmistä ja on rehellinen. Sain avun minua askarruttaneeseen asiaan. Kiitos sinulle!
 
Marjut Pietilä
6/2/2020 12:05:37 PM
Kiitos avustasi rakkaalle koirallemme .
 
AK
5/24/2020 8:41:05 PM
Taika hoiti kisuani, joka oli levoton öisin eikä antanut minun nukkua. Yksi kerta riitti ja tuloksia tuli heti. Kissa oli hoidon jälkeen niin tyytyväinen ja rentoutunut, että pyöri vain matolla :). Ja on sen jälkeen nukkunut yöt hyvin. Kiitos tuhannesti!
 
Anita Krista
5/20/2020 8:30:31 PM
Kiitos tuhannesti taika❤️ Soitin minun vaivoista mitä minulla oli tosi pitkään ja sinä kuuntelit minua kauniisti ja sydämellisesti. Ensivaikutus oli parempi olo ja paransit kaikki minun vaivat! Vielä kerran kiitos tuhannesti! Ja sinulle valoa ja rakkautta!
 
Martta
5/1/2020 7:10:29 PM
Haluan kiittää Taikaa, jo usean vuoden ajalta saamastani avusta, perheelleni. Olen yli 80 mummeli, joka valvoo perheensä hyvinvointia ja soitan aina Taikalle, kun apua tarvitaan. Taika on auttanut poikieni, leikkausten paranemisessa,diabetes ongelmia nk haavaisia jalkoja on saatu kuntoon ja toisen pojan sydänongelmaa, saatiin sydän rauhoittumaan. Kerran oma paha flunssa häipyi hetkessä. En nyt muistakaan kaikkea, vaan tarkoitus on sanoa, et apua on saatu jos vaikka mihin asiaan… ja jatkossakin tulen soittamaan, kun näen Taikan kuvan tv. Kiitollinen Martta
 
Päivi
4/13/2020 12:45:32 PM
Kiitos energiahoidosta. Lapsi juuri äsken totesi, että mistähän johtuu että on jo parempi olo. Ajattelin vain itsekseni että hoito saavutti myös hänet. Itselläni helpotti myös oloa. Kiitos
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Taika
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite