Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Osmo Pollari

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Astrologi, numerologi. Osmo Pollari valaisee sinun matkaasi ja tarjoaa voimaannuttavia oivalluksia. Hän käyttää välineinä lähinnä astrologiaa sekä omaa intuitiota ja kertoo tämänhetkisestä tai tulevasta tilanteestasi näin tukien ja auttaen sinua matkallasi kohti itsesi kirkkainta versiota.

Työkokemus (vuotta): 8
Kyvyt: Energianvälitys, Empatia, Kanavointi
Erikoisala: Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet
Välineet: Astrologia, Numerologia
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus
Meissä on koko maailmankaikkeus ja jokainen meistä on oman elämänsä tähti. 
 
Ainutkertaisuutesi on tärkeä lahja elämälle ja sinulla on jotain arvokasta tarjottavaa maailmalle. Olet syntynyt tänne syystä ja tämä maailma tarvitsee sitä jotain, minkä vain sinä pystyt sille tarjoamaan..
 
Vuonna 2005 astrologia ja henkiseen kasvuun liittyvät asiat saivat elämässäni suuremman merkityksen käydessäni tuolloin ensimmäisen reikikurssini. Se tempaisi minut mukaansa äärimmäisen kiehtovalle matkalle itseeni sekä erilaisten energioiden ihmeelliseen maailmaan. Olen siitä lähtien tutkinut ja ollut kiinnostunut erilaisista itsetuntemuksen ja itsensä kehittämisen välineistä kuten astrologiasta ja numerologiasta.
Astrologian tutkimisen kautta on saanut voimaa ja vahvuutta omana itsenä olemiseen ja suunnan omalle elämälleen. Omien parantumiskriisieni sekä oivallusteni myötä olen tuntenut tahtoa auttaa myös muita "henkisenä PT:nä" omalla polullaan itsensä tuntemisessa, parantamisessa ja rakastamisessa.
 
Kaikilla meillä on oma ainutkertaisuuttamme varten räätälöity kohtalomme. Tahdon valaista sinun matkaasi ja tarjota voimaannuttavia oivalluksia ja näin tukea sinua oman voimasi ja vastuun takaisin ottamisessa. Käytän välineinä lähinnä astrologiaa sekä omaa intuitiotani ja voin myös kertoa tämänhetkisestä tai tulevasta tilanteestasi näin tukien ja auttaen sinua matkallasi kohti itsesi kirkkainta versiota.
Suositukset
0508elina
8/5/2020 5:49:54 PM
Kiitos tuhannesti aivan mahtava oli jutella kanssasi!
 
Paula
2/12/2020 4:03:14 PM
Kiitos Sinulle vahvistavasta ja voimaannuttavasta tulkinnasta. Kartalla kun on auringon paluu leijonassa on hyvää jatkaa elämänpolun haasteissa eteenpäin. Valoa, iloa ja rakkautta elämääsi :D
 
Ilkka Mikael
10/1/2019 10:31:41 AM
Analyyttinen vakuuttava tulkitsija Osmo. Kiitos itsetuntemuksen tarkentumisesta ja vahvuuksista, eri tavalla kuin ennen. Numerot & tähtitaivas.
 
kaarina
8/13/2019 10:25:50 AM
Osa asioista ei ihan osunut kohdalleen, mutta ehkä tähtien asennot olivat vähän kallellaan. Ihana symppis ja hyvän olon tuoja.
 
Leena
7/31/2019 8:24:02 AM
TERVETULOA OSMO TELKKARIIN, odotan mielenkiinnolla lähetystä.
 
Leelia
7/31/2019 8:22:56 AM
Olipa hyvä lähetys Lauran kanssa, vapauduit ohjelman edetessä. Rohkeasti vaan ruutuun. Olette hyvä juontaja pari.
 
Marjatta Hiltunen
5/6/2019 7:10:21 PM
OLIT USKOMATTOMAN TIETOINEN MINUN ELÄMÄSTÄNI JA TILANTEESTANI.JÄI VÄHÄN AIKA KESKEN.TUHANNET KIITOKSETSINULLE--OLISI KIVA KUULLA SINUA T.V SSÄ
 
Leena
5/1/2019 11:32:31 PM
Koska tulet telkkariin ? Olisi mielenkiintoista kuunnella mies astrologia tulkitsemassa. Tervetuloa.
 
krisse
7/30/2018 1:05:27 PM
uskomatonta mutta totta. päivän horoskooppi oli kuin kirjoitettu minun elämästä tällä hetkellä. hyvä tulkinta. mistä lie laadittu. ei kaikilla vaaoilla voi olla sama. mut hyvä.
 
Aki
3/28/2018 8:33:48 PM
Kiitos Ismolle.varma rehellinen tyyli jes
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Osmo Pollari
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite