Carin Bremer Ennustaja odottaa soittoasi. Tulkitsijamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Carin Bremer

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 vuoden kokemuksella löytämään tasapainon elämän myllerryksien keskellä. Hän tulkitsee intuitiivisesti kortteja ja lukee energioita.

Työkokemus (vuotta): 26
Kyvyt: Selvänäköisyys, Energianvälitys, Empatia, Kaukoparannus, Kanavointi
Erikoisala: Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Ura/Työ
Välineet: Kortit, Chakrat
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Hei,
 
Olen Carin Bremer. Selvänäkijä, henkiparantaja, Tarot-kortti tulkitsija ja energian
välittäjä. Koulutukseltani olen rentoutusterapeutti ja regressioterapeutti.
22 vuoden kokemuksella kanavoin sinulle rakkaudellista, positiivista ja parantavaa energiaa. Avaan tukoksia kehossasi ja annan henkiparannusta. Selvänäöllä katson sinun menneeseen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Katson terveyteen, ihmissuhteisiin, rakkausasioihin ja talouteen. Autan sinua löytämään vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja poistamaan esteitä tieltäsi elämän myllerryksien keskellä. Tulkitsen intuitiivisesti Tarot-kortteja ja luen energioitasi. Käytän intuitiivisesti myös Native Spirit kortteja ja Medicine Cards voimaeläimet kortteja.
 
Monivuotisen suomalaisen koulutuksen lisäksi olen opiskellut Yhdysvalloissa
Reikiä, healingia ja shamanismia. Eräs merkittävä opettajani on parantaja Denise Linn ja hänen tapansa auttaa. Yhdysvalloissa perehdyin Denis Linnin opissa amerikan intiaanien shamanismiin ja parantamiseen. Kävin mm. 3 vrk:n Vision Questilla, eli näkyjen hakumatkalla. Puhdistauduin Sweat Lodgessa, eli intiaanien hikimajassa, elementeissä; maa, ilma, vesi ja tuli. Tein matkallani henkilökohtaisen shamaanirummun, mitä käytän parantamiseen, energioiden avaamiseen ja matkoilla sisimpään.
 
Olen aina ollut erittäin mediaalinen, aistinut herkästi, nähnyt energioita ja asioita
ympärilläni. Piilottelin herkkyyttäni ja yritin painaa sitä vahvan kuoren alle, kunnes ymmärsin, että herkkyyteni onkin voimani ja lahja. Tieni terapeutiksi ja auttajaksi kulki oman elämäni isojen menetyksien ja vaikeuksien ymmärtämisen ja anteeksiannon kautta.
Ymmärrän, että rankkojen kokemusteni kautta olen oppinut olennaisia seikkoja
terveydestä, sairaudesta, selviämisestä ja parantumisesta. Tiedän, että kaikesta
voi selvitä ja kaikella on tarkoituksensa. Vapauduin elämäni menneisyyden
tapahtumista omaan elämääni, voimaani ja iloon.
 
Elämänoppini on ollut anteeksianto. Anteeksiannon kautta tapahtuva
vapautuminen ja energian avautuminen ovat tuoneet minut tähän päivään. Kaikki
kokemani on ollut tarpeen ollakseni tässä ja nyt. Kaikesta olen kiitollinen. Kaikkea kokemaani ja oppimaani käytän auttaessani sinua. Olen luonteeltani rehellinen, voimaannuttava ja empaattinen auttaja. Henkinen ja mediaalinen elämäntapa on ollut elämäni punainen lanka jo yli 25 vuotta.
 
Autan sinua rakkaudella ja ymmärryksellä.
Ota rohkeasti yhteyttä. Soita minulle. Alanumeroni on 450.
 
Rakkaudella Carin
Suositukset
Helena Parviainen
11/25/2021 9:42:20 AM
Kiitos Karin, tuhannet kiitokset avusta.
 
Maisa
10/30/2021 11:55:38 AM
Soitin Carinille kun työasiat askarruttivat. Puhelun alussa hän kuitenkin kysyi ensin, että olenko tekemässä tai onko mulle tulossa tai tiedossa remonttia. No ei ollut tulossa eikä tiedossakaan ja vähän kummastelin tuota juttua, kun se ei liittynyt asiaani mitenkään. Juttutuokio jatkui ja oli oikein mukava ja rennon rempseä :) Työkuviot meni kaikin puolin napakymppiin; myös sillä hetkellä tulossa oleva asia meni kuten sanoi ja muita esille tulleita juttuja mielenkiinnolla seuraan miten käy ja mitä tuleman pitää. Mutta se remontti : Pojan huushollissa on ollut jo jonkin aikaa remontti tekeillä pala kerrallaan. Minulla oli vähitellen alkanut itää ajatus että auttaisin heitä makuuhuoneen remontissa siten että hommaisin jonkun sitä tekemään että asia etenisi vähän sujuvammin. Näin sitten tein - ja huvituin suuresti kun tajusin, että tässähän tämä remontti nyt sitten on :-D Mukava ja miellyttävä, tietää ja taitaa <3 Suosittelen lämpimästi!
 
Kiinnostunut
10/28/2021 6:13:15 PM
Ohjelmistasi saan arvokasta apua .Osaat puhua ymmärrettävästi ja suurella sydämellä.odotan sinun juontojasi aina.Jaksamista sinulle
 
Marita
9/15/2021 12:02:24 PM
Kiitos Carin hyvästä tulkinnasta eilen, se rauhoitti mieltäni. En ehtinyt kiittää sinua kun puhelu katkesi. Kaikkea hyvää sinulle☀️
 
Eeva
9/7/2021 5:54:37 PM
Kiitos Carin että olet olemassa, kaikki asiat jotka olet tulkinnut korteista ovat toteutuneet, Chakrojen puhdistus todella kevensi ja rauhoitti oloani. Sydämellinen, empaattinen ja läheinen tapasi kohdella meitä avun pyytäjiä antaa voimia jatkaa elämässä eteenpäin.
 
Heli
8/10/2021 11:23:43 AM
Kiitos! Parantavien voimien välitys välittyy myös ruudun kautta katsojille. On kiva, että katsot korteista myös katsojille. Olet tukea antava ja lohduttava kaikkea hyvää ja runsaasti siunausta Sinulle.
 
Mona
6/28/2021 12:54:11 PM
Ihana Carin.Nyt odottelen asioiden toteutumista
 
Jatta Laukkanen
6/13/2021 12:46:09 PM
Kiitos Carin
 
Kirsti Fröjd
6/7/2021 12:26:55 AM
Kiitos Carin ,ressi vähentyi heti sinulle soiton jälkeen, sain tietää sellaistakin josta aion ottaa selvää onko se totta, elämä on sittenkin ihanaa . Toivon että saadaan kesämökin osto nopeasti selväksi . Kiitos ,kiitos ,kiitos .
 
Helena
4/23/2021 2:38:09 PM
Carin kiitos, ihana sakrojen läpikäynti. Näit sieluuni asti ja sain ihanaa voimaa juteltuani kassai. Suosittelen kaikille. En kylliksi voi kiittää!
 
Teija Juurakko
4/18/2021 8:45:10 PM
Iso kaunis kiitos Carin. Suosittelen lämpimästi. ❤
 
Armi Hulkko
4/11/2021 7:36:01 PM
Carin olet paras Sain paljon voimia päivääni ja kaipaamaani tietoa
 
Tuula
3/19/2021 7:23:14 PM
Minustakin olet yksi luotettavimmista ja rehellisin auttaja. Kiitos. Neuvostasi olen komentanut itseäni ; maalaamatta piruja seinille!
 
Belia
3/18/2021 9:57:41 AM
Nyt se tapahtui! Kuten sanoit!! Puhelu jokka johti hyvin toivottuun lopputulokseen tuli ma 16.3.! Carin, tiesit!! Omg! Uskomatonta! Sanoit maaliskuu on mahdollinem, js se olikin! Soittelen n kk päästä sinulle uydestaan saman asian teemoilta! Kiitos ja pus! Olet super luotettava en käytä muiden palveluita täällö enää, ei tod tarvitse!
 
Erja Lahtinen
3/1/2021 3:17:30 PM
Hei Carin. Sinua on aina kiva kuunnella kun olet paikalla.
 
Heli
2/28/2021 11:47:28 AM
Kiitos virkistävästä aamulähetyksestä. Sinun kauttasi välittyy niin paljon voimaa ja lohdutusta. On kiva, että katsot myös korteista katsojillekin.
 
Heli
2/17/2021 9:43:51 PM
Kiitos Carin virkistävästä aamulähetyksestä. Oli hienoa, että sanoit myös siunauksen vaikutuksesta. Voisitko sanoa vielä kerran saman asian toisessa låhetyksessä; sanoit sen niin hyvin, Siitä tuli niin hyvä olo. Siunausta ja varjelusta Sinulle!
 
Kati Pykilä
2/16/2021 1:03:46 PM
Olen kuunnellut ja seurannut Astral.tv: tä pitkään, mutta tänään soitin ensimmäistä kertaa Carinille. Huh, olipahan kokemus. Hän tiesi asiat juuri niin, kuin ne olivat. Hän tiesi sanoa juuri oukat sanat. Hän antoi todella paljon voimaa ja miettimisen aihetta. Vahvisti asioita, jotka tiesin, mutta olin epävarma. Todella voimakas ja voimaannuttava kokemus. Itku tuli, mutta hyvällä tavalla. Auttaa minua uskomaan tulevaan ja jatkamaan kohti unelmia. Kiitos Carin ❤ oli ensimmäinen kerta, mutta ei varmasti viimeinen ❤
 
L.V.
2/16/2021 1:03:12 PM
Ihana ja viisas Carin!
 
monta tähteä
2/14/2021 10:31:58 PM
kiitoksia lämminhenkisestä ystävänpäivälähetyksestä. Sain arvokasta tietoa
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Carin Bremer
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite