Carin Bremer Ennustaja odottaa soittoasi. Tulkitsijamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Carin Bremer

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 vuoden kokemuksella löytämään tasapainon elämän myllerryksien keskellä. Hän tulkitsee intuitiivisesti kortteja ja lukee energioita.

Työkokemus (vuotta): 26
Kyvyt: Selvänäköisyys, Energianvälitys, Empatia, Kaukoparannus, Kanavointi
Erikoisala: Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Ura/Työ
Välineet: Kortit, Chakrat
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Hei,
 
Olen Carin Bremer. Selvänäkijä, henkiparantaja, Tarot-kortti tulkitsija ja energian
välittäjä. Koulutukseltani olen rentoutusterapeutti ja regressioterapeutti.
22 vuoden kokemuksella kanavoin sinulle rakkaudellista, positiivista ja parantavaa energiaa. Avaan tukoksia kehossasi ja annan henkiparannusta. Selvänäöllä katson sinun menneeseen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Katson terveyteen, ihmissuhteisiin, rakkausasioihin ja talouteen. Autan sinua löytämään vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja poistamaan esteitä tieltäsi elämän myllerryksien keskellä. Tulkitsen intuitiivisesti Tarot-kortteja ja luen energioitasi. Käytän intuitiivisesti myös Native Spirit kortteja ja Medicine Cards voimaeläimet kortteja.
 
Monivuotisen suomalaisen koulutuksen lisäksi olen opiskellut Yhdysvalloissa
Reikiä, healingia ja shamanismia. Eräs merkittävä opettajani on parantaja Denise Linn ja hänen tapansa auttaa. Yhdysvalloissa perehdyin Denis Linnin opissa amerikan intiaanien shamanismiin ja parantamiseen. Kävin mm. 3 vrk:n Vision Questilla, eli näkyjen hakumatkalla. Puhdistauduin Sweat Lodgessa, eli intiaanien hikimajassa, elementeissä; maa, ilma, vesi ja tuli. Tein matkallani henkilökohtaisen shamaanirummun, mitä käytän parantamiseen, energioiden avaamiseen ja matkoilla sisimpään.
 
Olen aina ollut erittäin mediaalinen, aistinut herkästi, nähnyt energioita ja asioita
ympärilläni. Piilottelin herkkyyttäni ja yritin painaa sitä vahvan kuoren alle, kunnes ymmärsin, että herkkyyteni onkin voimani ja lahja. Tieni terapeutiksi ja auttajaksi kulki oman elämäni isojen menetyksien ja vaikeuksien ymmärtämisen ja anteeksiannon kautta.
Ymmärrän, että rankkojen kokemusteni kautta olen oppinut olennaisia seikkoja
terveydestä, sairaudesta, selviämisestä ja parantumisesta. Tiedän, että kaikesta
voi selvitä ja kaikella on tarkoituksensa. Vapauduin elämäni menneisyyden
tapahtumista omaan elämääni, voimaani ja iloon.
 
Elämänoppini on ollut anteeksianto. Anteeksiannon kautta tapahtuva
vapautuminen ja energian avautuminen ovat tuoneet minut tähän päivään. Kaikki
kokemani on ollut tarpeen ollakseni tässä ja nyt. Kaikesta olen kiitollinen. Kaikkea kokemaani ja oppimaani käytän auttaessani sinua. Olen luonteeltani rehellinen, voimaannuttava ja empaattinen auttaja. Henkinen ja mediaalinen elämäntapa on ollut elämäni punainen lanka jo yli 25 vuotta.
 
Autan sinua rakkaudella ja ymmärryksellä.
Ota rohkeasti yhteyttä. Soita minulle. Alanumeroni on 450.
 
Rakkaudella Carin
Suositukset
Mona
6/28/2021 12:54:11 PM
Ihana Carin.Nyt odottelen asioiden toteutumista
 
Jatta Laukkanen
6/13/2021 12:46:09 PM
Kiitos Carin
 
Kirsti Fröjd
6/7/2021 12:26:55 AM
Kiitos Carin ,ressi vähentyi heti sinulle soiton jälkeen, sain tietää sellaistakin josta aion ottaa selvää onko se totta, elämä on sittenkin ihanaa . Toivon että saadaan kesämökin osto nopeasti selväksi . Kiitos ,kiitos ,kiitos .
 
Helena
4/23/2021 2:38:09 PM
Carin kiitos, ihana sakrojen läpikäynti. Näit sieluuni asti ja sain ihanaa voimaa juteltuani kassai. Suosittelen kaikille. En kylliksi voi kiittää!
 
Teija Juurakko
4/18/2021 8:45:10 PM
Iso kaunis kiitos Carin. Suosittelen lämpimästi. ❤
 
Armi Hulkko
4/11/2021 7:36:01 PM
Carin olet paras Sain paljon voimia päivääni ja kaipaamaani tietoa
 
Tuula
3/19/2021 7:23:14 PM
Minustakin olet yksi luotettavimmista ja rehellisin auttaja. Kiitos. Neuvostasi olen komentanut itseäni ; maalaamatta piruja seinille!
 
Belia
3/18/2021 9:57:41 AM
Nyt se tapahtui! Kuten sanoit!! Puhelu jokka johti hyvin toivottuun lopputulokseen tuli ma 16.3.! Carin, tiesit!! Omg! Uskomatonta! Sanoit maaliskuu on mahdollinem, js se olikin! Soittelen n kk päästä sinulle uydestaan saman asian teemoilta! Kiitos ja pus! Olet super luotettava en käytä muiden palveluita täällö enää, ei tod tarvitse!
 
Erja Lahtinen
3/1/2021 3:17:30 PM
Hei Carin. Sinua on aina kiva kuunnella kun olet paikalla.
 
Heli
2/28/2021 11:47:28 AM
Kiitos virkistävästä aamulähetyksestä. Sinun kauttasi välittyy niin paljon voimaa ja lohdutusta. On kiva, että katsot myös korteista katsojillekin.
 
Heli
2/17/2021 9:43:51 PM
Kiitos Carin virkistävästä aamulähetyksestä. Oli hienoa, että sanoit myös siunauksen vaikutuksesta. Voisitko sanoa vielä kerran saman asian toisessa låhetyksessä; sanoit sen niin hyvin, Siitä tuli niin hyvä olo. Siunausta ja varjelusta Sinulle!
 
Kati Pykilä
2/16/2021 1:03:46 PM
Olen kuunnellut ja seurannut Astral.tv: tä pitkään, mutta tänään soitin ensimmäistä kertaa Carinille. Huh, olipahan kokemus. Hän tiesi asiat juuri niin, kuin ne olivat. Hän tiesi sanoa juuri oukat sanat. Hän antoi todella paljon voimaa ja miettimisen aihetta. Vahvisti asioita, jotka tiesin, mutta olin epävarma. Todella voimakas ja voimaannuttava kokemus. Itku tuli, mutta hyvällä tavalla. Auttaa minua uskomaan tulevaan ja jatkamaan kohti unelmia. Kiitos Carin ❤ oli ensimmäinen kerta, mutta ei varmasti viimeinen ❤
 
L.V.
2/16/2021 1:03:12 PM
Ihana ja viisas Carin!
 
monta tähteä
2/14/2021 10:31:58 PM
kiitoksia lämminhenkisestä ystävänpäivälähetyksestä. Sain arvokasta tietoa
 
Sanna
2/14/2021 10:31:04 PM
Erittäin sympaattinen ja selkeäsanainen kuitenkin lempeä asiantuntija. Ihan kuin hyvä ystävä.Soiton jälkeen tuli täydellinen rauhoittuminen ja sain erinomaisia ohjeita asioihin jotka pelotti tai askarrutti. Annoit voimaa juuri sinne mihin sitä tarvitsin ja juuri niin paljon kuin tarvitsin. Kiitos että olet olemassa ja varmasti soitan uudelleen ja kerron miten asiat ovat menneet.
 
nanna
2/4/2021 9:11:38 PM
Hei Carin, tulkitset hyvin kortteja ja muutenkin näet asioita, ym. kerrot ytävällisesti soittajalle,--mutta minun korvaani kuulostaa oudolta, kun sanot soittajalle, että siunaat jotain???
 
belia
2/3/2021 9:52:53 AM
Carin rakas, sua on fantastista kuunnella ja katsella, oot aina niin ihanan elegantisti eteläeurooppalaisittain pukeutunutkin, wau! Soitin tammikuussa sinulle ja kyselin erään puhelun ajankohtaa. Sanoit että huhtikuussa tulee, muttä myös helmi- ja maaliskuu mahdollinen. No, miten kävi? Puhelu tuli aamulla eilen 1.2., mutta oli turha reissu. Olin kuitenkin varautunut tähän, kiitos sinun ennustuksesi Carin! Huhtikuuta odotellesssa! Saisipa ajan menemään nopeammin, ääh! Olet ehdottoman luotettava, I trust you, keep it up! Pus.
 
Marja
1/29/2021 10:50:27 AM
Hei Carin vakuutuin keskustelustamme tässä viime vuodeb puolella , aion soitella uudelleen Kiitos! Kysyisin kuinka voin ostaa lahjaksi toiselle henkilölle tulkinnan sinulta?
 
Heli
1/25/2021 1:15:11 AM
Olet tukea antava ja virkistävä. Parantavat voimat välittyvät myös katsojille. Kaikkea hyvää Sinulle ja siunausta!
 
Tuula Hyvönen
1/24/2021 11:00:33 AM
Carin on ihana ihminen, Mukavaa kuunella Carinin aamu ohjelmaa, Sain hyvän avun kun soitin saadakseni apua tähän olotilaan. Kiitos
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Carin Bremer
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite