Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Carin Bremer

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 vuoden kokemuksella löytämään tasapainon elämän myllerryksien keskellä. Hän tulkitsee intuitiivisesti kortteja ja lukee energioita.

Työkokemus (vuotta): 25
Kyvyt: Selvänäköisyys, Energianvälitys, Empatia, Kaukoparannus, Kanavointi
Erikoisala: Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Ura/Työ
Välineet: Kortit, Chakrat
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Hei,
 
Olen Carin Bremer. Selvänäkijä, henkiparantaja, Tarot-kortti tulkitsija ja energian
välittäjä. Koulutukseltani olen rentoutusterapeutti ja regressioterapeutti.
22 vuoden kokemuksella kanavoin sinulle rakkaudellista, positiivista ja parantavaa energiaa. Avaan tukoksia kehossasi ja annan henkiparannusta. Selvänäöllä katson sinun menneeseen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Katson terveyteen, ihmissuhteisiin, rakkausasioihin ja talouteen. Autan sinua löytämään vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja poistamaan esteitä tieltäsi elämän myllerryksien keskellä. Tulkitsen intuitiivisesti Tarot-kortteja ja luen energioitasi. Käytän intuitiivisesti myös Native Spirit kortteja ja Medicine Cards voimaeläimet kortteja.
 
Monivuotisen suomalaisen koulutuksen lisäksi olen opiskellut Yhdysvalloissa
Reikiä, healingia ja shamanismia. Eräs merkittävä opettajani on parantaja Denise Linn ja hänen tapansa auttaa. Yhdysvalloissa perehdyin Denis Linnin opissa amerikan intiaanien shamanismiin ja parantamiseen. Kävin mm. 3 vrk:n Vision Questilla, eli näkyjen hakumatkalla. Puhdistauduin Sweat Lodgessa, eli intiaanien hikimajassa, elementeissä; maa, ilma, vesi ja tuli. Tein matkallani henkilökohtaisen shamaanirummun, mitä käytän parantamiseen, energioiden avaamiseen ja matkoilla sisimpään.
 
Olen aina ollut erittäin mediaalinen, aistinut herkästi, nähnyt energioita ja asioita
ympärilläni. Piilottelin herkkyyttäni ja yritin painaa sitä vahvan kuoren alle, kunnes ymmärsin, että herkkyyteni onkin voimani ja lahja. Tieni terapeutiksi ja auttajaksi kulki oman elämäni isojen menetyksien ja vaikeuksien ymmärtämisen ja anteeksiannon kautta.
Ymmärrän, että rankkojen kokemusteni kautta olen oppinut olennaisia seikkoja
terveydestä, sairaudesta, selviämisestä ja parantumisesta. Tiedän, että kaikesta
voi selvitä ja kaikella on tarkoituksensa. Vapauduin elämäni menneisyyden
tapahtumista omaan elämääni, voimaani ja iloon.
 
Elämänoppini on ollut anteeksianto. Anteeksiannon kautta tapahtuva
vapautuminen ja energian avautuminen ovat tuoneet minut tähän päivään. Kaikki
kokemani on ollut tarpeen ollakseni tässä ja nyt. Kaikesta olen kiitollinen. Kaikkea kokemaani ja oppimaani käytän auttaessani sinua. Olen luonteeltani rehellinen, voimaannuttava ja empaattinen auttaja. Henkinen ja mediaalinen elämäntapa on ollut elämäni punainen lanka jo yli 25 vuotta.
 
Autan sinua rakkaudella ja ymmärryksellä.
Ota rohkeasti yhteyttä. Soita minulle. Alanumeroni on 450.
 
Rakkaudella Carin
Suositukset
Eija
10/22/2020 10:22:26 AM
Kiitos sydämellisesti ! Carin 20.10.2020 - puhelu katkesi niin, etten kerennyt kiittämään antamastasi avusta! Halauksia sinulle !
 
erja lahtinen
8/23/2020 3:54:56 PM
Hei Carin. Olet todella hyvä asiantuntija. Kuuntelen sinua aina kun minulla on mahdollista.
 
Karoliina
8/19/2020 5:18:01 PM
Olet suosikkini! Olet järkevä ja neuvosi ovat osuvia. Ikävä, että olet niin harvoin TV:ssä!
 
Sari
8/16/2020 10:24:02 PM
Carin - olet äärimmäisen hyvin tervettä järkeä, sydämen viisautta ja intuitiotasi yhdistävä kertakaikkisen timanttinen ammattilainen. Vahvistit erottelukykyäni suhtautua rakkauselämäni ja urakysymysteni valintoihin. Nautin myös kaikista TV-esiintymisistäsi. Kaikkea parasta sinullekin <3
 
Kesäheinä
6/13/2020 5:08:39 PM
Tuhannet kesänlämpöiset kiitokseni Carin! Tarot-kortti tulkintasi osui niin suoraan sydämeen kuin osua voi! Annoit uskoa ja toivoa tulevaan, parempaan ja ennen kaikkea Rakkauteen ja sen ja elämän eteenpäin kantavaan voimaan! Kaikkea hyvää elämääsi ja Ihanaa kesän jatkoa!
 
Tuulikki
5/17/2020 7:57:04 PM
Huomenta, Carin! Halusin kertoa sulle, niin ihmeellisen asian, toivottavasti uskot minua. Tänään 17.5.klo:7.20 eräs soittaja pyysi sinulta jalkoihin kaukoenergiaa, ja minä kuuntelin sitä kun aloit parantaa tätä naishenkilöä, ja kun minulla oli myös jalat kipeät, niin samalla minun jalat alkoivat ihmeellisesti parantua, vaikka se ei ole minulle tarkoittettu, olet taivaallisen ihmeellinen, ja sitä ennen kun käänsit 3enkelikorttia puhuit rakkauteen uskallusta, myönnän olen ollut yli11v. Sinkkuna, nyt ehkä uskallan tulla kuorestani ulos, kiitos siitä, teet hyvää tyätä, sulle paljon asiakkaita ja hyvää oloa, täältä suomen pikku kaupungista
 
Pia
5/10/2020 7:59:58 PM
Ihana Carin, kiitos todella paljon eilisestä keskustelusta. Aika lensi kuin siivillä
 
Asta
4/30/2020 5:23:06 PM
Hei. Ja kiitos taannoisesta tulkinnastanne. Ainakin viimeisimmästä jäi jotain evästystä jota pohdin. Toivottavasti omaehtoinen tapani toimia (silti vain sydämen ja omatuntoni ääntä kuunnellen) ei kovin 'jääräpäiseltä' vaikuttaisi.. Asiat näyttäytyvät toisille niin kovin eri tavoin, vaikka parhaansakin tekisi. Toivon Teidänkin voivan nauttia omasta omaehtoisuudestanne vailla turhaa kärsimystä. Lämmintä ja turvallista kesää sekä hyvää vappua!
 
Irene Jokinen
4/16/2020 12:14:32 AM
Ihana, rauhallinen ja tukea antava
 
Anne Holopainen
4/13/2020 12:44:40 PM
Kiitos enkeliviestistä mikä oli aivan osuva tähän hetkeen.Väreet kulki pitkin kehoa kun oltiin puhelinyhteydessä.
 
Helinä
4/13/2020 12:43:19 PM
Heippa taas Carin ! Kirjoitin tänne sinulle viikko sitten ja kerroin leikkauksen peruuntuneen. Se siirtyi vain viikolla, vaikka korona sotki pikkuiden. Uusi aika tuli aivan yllättäen. Sopii mielestäni vielä aikaikkunaan, jonka katsoit minulle.
 
Sirpa
4/12/2020 3:55:17 PM
Kiitos paljon Carin. Annoit minulle tulkinnallasi energiaruiskeen. Sain siitä paljon energiaa mitä tarvitsen että pystyn toteuttamaan nopean muuton. Olet suosikkini! Teet niin selkeä sanaisia tulkintoja että asiat eivät jää epäselviksi! Muutenkin teet työtäsi suurella sydämellä!
 
Asta.
4/7/2020 1:05:13 AM
Hei. Asiaa olisi enemmänkin, vaan aika on kovin rajattu. Kiitos eräästä tärkeästä asiasta. Kerron, kun saan lisää tietää, kunhan noudatan neuvoan- ne ensin. Kiitos rohkaisusta myös.
 
Helinä Gango
4/7/2020 1:04:57 AM
Kiitos Carin ! Soitin sinulle jokin aika sitten kysyen, koska pääsen leikkaukseen. Kerroit leikkausajan olevan maaliskuun lopulla. Sain todellakin ajan silloin kun kerroit. Koronan vuoksi kuitenkin aika siirtyy hamaan tulevaisuuteen. Mutta tiesit asian aivan tarkkaan. Kiitos ! Helinä
 
Marjo
4/7/2020 1:04:38 AM
Carin tiesi kaiken ja auttoi tosi paljon. Kiitos. Olet enkeli. Soita kyllä uudelleenkin
 
Anita
3/19/2020 11:56:53 AM
Kiitos Carin Bremer!❤️ Puhdistit minun sakran ja sain sinulta apua minun vaivoihin. Sinä olet sydämellinen ihminen ja enkeli. Suosittelen kaikille.kiitos paljon!
 
Aune
3/5/2020 7:30:17 PM
Suuret kiitokset Carin avusta tiesit hyvin tilanteeni. Olet tietäjä sain vastaukset kysymyksiini. Paljon voimia ja enkeleitä työhösi teet arvokasta työtä
 
Anne Juponaho
3/3/2020 1:24:29 PM
Kiitos Carin kodin puhdistuksesta ja neuvoista joilla voin itse tehda puhdistuksen. Kuuntelin 3.3.02 juontosi ja omien ajatusten perkaaminen ja positiivisten ajatusten lisaaminen ❤! Yksi keskustelu "hyvasta naimakaupasta" oli suoraan entisesta elamastani. Olen oppinut rakastamaan itseani ja lahettamaan Iloa, Valoa ja Rakkautta niillekin joilta saan lokaa niskaan. Kiitos teille astraltvlaisille olette antaneet paljon rakkaudellisia ohjeita!!
 
ninni
3/3/2020 1:23:54 PM
KIITOS CARIN, aamun lähetyksestä, sinulta tuli taas niin luotettavaa, varmaa tulkintaa. Olette LAURAN, kansa hyvä tiimipari. Kaksi vahvaa selkeää jalat maassa olevaa kauris tulkitsijaa.
 
Ilkka Mikael
2/20/2020 11:49:23 AM
Jotkut asiat historiassa vetävät puoleensa muita enemmän, eivätkä tunnu haalistuvan edes vanhetessa. Ihmettelee, mikseivät ne tunnu muita niin kiinnostavan. Kunnes asiat avautuvat ja selitys löytyy. Avain oman itsensä tuntemiseen. Kiitos Carin.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Carin Bremer
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite