Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Carin Bremer

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 vuoden kokemuksella löytämään tasapainon elämän myllerryksien keskellä. Hän tulkitsee intuitiivisesti kortteja ja lukee energioita.

Työkokemus (vuotta): 26
Kyvyt: Selvänäköisyys, Energianvälitys, Empatia, Kaukoparannus, Kanavointi
Erikoisala: Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Ura/Työ
Välineet: Kortit, Chakrat
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Hei,
 
Olen Carin Bremer. Selvänäkijä, henkiparantaja, Tarot-kortti tulkitsija ja energian
välittäjä. Koulutukseltani olen rentoutusterapeutti ja regressioterapeutti.
22 vuoden kokemuksella kanavoin sinulle rakkaudellista, positiivista ja parantavaa energiaa. Avaan tukoksia kehossasi ja annan henkiparannusta. Selvänäöllä katson sinun menneeseen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Katson terveyteen, ihmissuhteisiin, rakkausasioihin ja talouteen. Autan sinua löytämään vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja poistamaan esteitä tieltäsi elämän myllerryksien keskellä. Tulkitsen intuitiivisesti Tarot-kortteja ja luen energioitasi. Käytän intuitiivisesti myös Native Spirit kortteja ja Medicine Cards voimaeläimet kortteja.
 
Monivuotisen suomalaisen koulutuksen lisäksi olen opiskellut Yhdysvalloissa
Reikiä, healingia ja shamanismia. Eräs merkittävä opettajani on parantaja Denise Linn ja hänen tapansa auttaa. Yhdysvalloissa perehdyin Denis Linnin opissa amerikan intiaanien shamanismiin ja parantamiseen. Kävin mm. 3 vrk:n Vision Questilla, eli näkyjen hakumatkalla. Puhdistauduin Sweat Lodgessa, eli intiaanien hikimajassa, elementeissä; maa, ilma, vesi ja tuli. Tein matkallani henkilökohtaisen shamaanirummun, mitä käytän parantamiseen, energioiden avaamiseen ja matkoilla sisimpään.
 
Olen aina ollut erittäin mediaalinen, aistinut herkästi, nähnyt energioita ja asioita
ympärilläni. Piilottelin herkkyyttäni ja yritin painaa sitä vahvan kuoren alle, kunnes ymmärsin, että herkkyyteni onkin voimani ja lahja. Tieni terapeutiksi ja auttajaksi kulki oman elämäni isojen menetyksien ja vaikeuksien ymmärtämisen ja anteeksiannon kautta.
Ymmärrän, että rankkojen kokemusteni kautta olen oppinut olennaisia seikkoja
terveydestä, sairaudesta, selviämisestä ja parantumisesta. Tiedän, että kaikesta
voi selvitä ja kaikella on tarkoituksensa. Vapauduin elämäni menneisyyden
tapahtumista omaan elämääni, voimaani ja iloon.
 
Elämänoppini on ollut anteeksianto. Anteeksiannon kautta tapahtuva
vapautuminen ja energian avautuminen ovat tuoneet minut tähän päivään. Kaikki
kokemani on ollut tarpeen ollakseni tässä ja nyt. Kaikesta olen kiitollinen. Kaikkea kokemaani ja oppimaani käytän auttaessani sinua. Olen luonteeltani rehellinen, voimaannuttava ja empaattinen auttaja. Henkinen ja mediaalinen elämäntapa on ollut elämäni punainen lanka jo yli 25 vuotta.
 
Autan sinua rakkaudella ja ymmärryksellä.
Ota rohkeasti yhteyttä. Soita minulle. Alanumeroni on 450.
 
Rakkaudella Carin
Suositukset
Heli
1/25/2021 1:15:11 AM
Olet tukea antava ja virkistävä. Parantavat voimat välittyvät myös katsojille. Kaikkea hyvää Sinulle ja siunausta!
 
Tuula Hyvönen
1/24/2021 11:00:33 AM
Carin on ihana ihminen, Mukavaa kuunella Carinin aamu ohjelmaa, Sain hyvän avun kun soitin saadakseni apua tähän olotilaan. Kiitos
 
-M-
1/24/2021 10:56:47 AM
Kiitos todella paljon chakrojeni puhdistamisesta! Olen löytämässä jälleen oman voimani. Tuntui aikaisemmin siltä että olen aivan ovimatto, pala kurkussa, ei ollut energiaa ja olin kamalan väsynyt. Vaikka olosuhteet eivät ole edelleenkään kivat ja ympärillä on negatiivisia ihmisiä, niin jaksan paremmin ja onnistun asioissa paremmin. Voi, kiitos kiitos kiitos!!! Kaikkea hyvää toivotan sinulle Carin!
 
Heli
1/19/2021 3:19:35 PM
Kiitos virkistävästä tulkinnasta. Kauttasi välittyy positiivinen ja tasapainottava energia. Kiitos, että katsot korteista myös katsojille. Myös puhdistava rummutus oli hyvä . Olet voimaannuttava ja sydämellinen. Kiitos kaikesta ja kaikkea hyvää Sinulle!
 
Vaaka nainen
1/6/2021 11:09:17 PM
Kiitos Carin,soitin tänään klo.10 jälkeen sinulle katsoit cakrat sain parantavaa energiaa,jonka tunsin hyvin kehossani sain paljon hyvää ohjausta ja tulevaisuuteen myös. Olet voimakas parantaja ja näkijä,soitan sulle myöhemmin haluan kertoa sinulle elämän vaiheistani. Osaat auttaa ja neuvoa,sain voimaa jatkaa taas ja luottaa elämääni.Odotan innolla,kun taas tulet televisioon.
 
Sirkka-Liisa Wallius
12/28/2020 1:35:39 AM
Aamu alkoi hyvin, kun sain kuunnella Carin Bremeniä.
 
erja lahtinen
12/24/2020 1:32:40 PM
Hei Carin. Olet tosi hyvä asiantuntija. Haluan toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2021
 
MariaM
12/22/2020 11:51:53 AM
Selkeä tyyli ja maanläheiset elämänohjeet, mutta tulevien asioiden kertomisessa ei paras mahdollinen. Kyselee liikaa lisäkysymyksiä ja arvuuttelee, ja niistä höpöttelee ympäripyöreitä. Ei tiivistä jutusteluaan, vaan käyttää huolella aina koko 15 minuuttia tulkintaansa.
 
Sirkka-Liisa LAURILA
12/22/2020 11:51:01 AM
Hei Carin Olet mielestäni ehdottomasti yksi parhaimmista Astraltv:n asiantuntijoista. Olet empaattinen, sympaattinen, selväsanainen ja viisas tulkitsija ja selvästi osaat auttaa ja neuvoa jokaista puoleesi kääntyjää. Kiitos hyvistä tulkinnoista ja neuvoista, joita olen muutaman kerran tänä vuonna sinulta saanut. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2021 Toivottaa Sirkka-Liisa
 
Sirkkis
12/16/2020 9:32:47 AM
Soitin tänään Carin Bremerille, jota olen seurannut usein TV:ssä. Hän on ehdoton suosikkini. Pysähtynyt elämäni ilman toivoa sai uuden vaihteen. Hän on erittäin taitava ja osaava. Tulen varmasti soittamaan myös myöhennin. Tuhannet kiitokset. Rauhaisaa Joulua. Sirkkis
 
aki
11/16/2020 12:10:36 PM
KIITOS CARIN tulkinnasta.oikein hyvä
 
Marjut Pietilä
11/14/2020 8:36:45 PM
Selkeä ja empaattinen. Laaja tietämys. Aina kannustava. Olen saanut aina tiedon kun olen soittanut. Kiitoksia , Marjut.
 
Eija
10/22/2020 10:22:26 AM
Kiitos sydämellisesti ! Carin 20.10.2020 - puhelu katkesi niin, etten kerennyt kiittämään antamastasi avusta! Halauksia sinulle !
 
erja lahtinen
8/23/2020 3:54:56 PM
Hei Carin. Olet todella hyvä asiantuntija. Kuuntelen sinua aina kun minulla on mahdollista.
 
Karoliina
8/19/2020 5:18:01 PM
Olet suosikkini! Olet järkevä ja neuvosi ovat osuvia. Ikävä, että olet niin harvoin TV:ssä!
 
Sari
8/16/2020 10:24:02 PM
Carin - olet äärimmäisen hyvin tervettä järkeä, sydämen viisautta ja intuitiotasi yhdistävä kertakaikkisen timanttinen ammattilainen. Vahvistit erottelukykyäni suhtautua rakkauselämäni ja urakysymysteni valintoihin. Nautin myös kaikista TV-esiintymisistäsi. Kaikkea parasta sinullekin <3
 
Kesäheinä
6/13/2020 5:08:39 PM
Tuhannet kesänlämpöiset kiitokseni Carin! Tarot-kortti tulkintasi osui niin suoraan sydämeen kuin osua voi! Annoit uskoa ja toivoa tulevaan, parempaan ja ennen kaikkea Rakkauteen ja sen ja elämän eteenpäin kantavaan voimaan! Kaikkea hyvää elämääsi ja Ihanaa kesän jatkoa!
 
Tuulikki
5/17/2020 7:57:04 PM
Huomenta, Carin! Halusin kertoa sulle, niin ihmeellisen asian, toivottavasti uskot minua. Tänään 17.5.klo:7.20 eräs soittaja pyysi sinulta jalkoihin kaukoenergiaa, ja minä kuuntelin sitä kun aloit parantaa tätä naishenkilöä, ja kun minulla oli myös jalat kipeät, niin samalla minun jalat alkoivat ihmeellisesti parantua, vaikka se ei ole minulle tarkoittettu, olet taivaallisen ihmeellinen, ja sitä ennen kun käänsit 3enkelikorttia puhuit rakkauteen uskallusta, myönnän olen ollut yli11v. Sinkkuna, nyt ehkä uskallan tulla kuorestani ulos, kiitos siitä, teet hyvää tyätä, sulle paljon asiakkaita ja hyvää oloa, täältä suomen pikku kaupungista
 
Pia
5/10/2020 7:59:58 PM
Ihana Carin, kiitos todella paljon eilisestä keskustelusta. Aika lensi kuin siivillä
 
Asta
4/30/2020 5:23:06 PM
Hei. Ja kiitos taannoisesta tulkinnastanne. Ainakin viimeisimmästä jäi jotain evästystä jota pohdin. Toivottavasti omaehtoinen tapani toimia (silti vain sydämen ja omatuntoni ääntä kuunnellen) ei kovin 'jääräpäiseltä' vaikuttaisi.. Asiat näyttäytyvät toisille niin kovin eri tavoin, vaikka parhaansakin tekisi. Toivon Teidänkin voivan nauttia omasta omaehtoisuudestanne vailla turhaa kärsimystä. Lämmintä ja turvallista kesää sekä hyvää vappua!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Carin Bremer
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite