Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Carin Bremer

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 vuoden kokemuksella löytämään tasapainon elämän myllerryksien keskellä. Hän tulkitsee intuitiivisesti kortteja ja lukee energioita.

Työkokemus (vuotta): 29
Kyvyt: Selvänäköisyys, Energianvälitys, Empatia, Kaukoparannus, Kanavointi
Erikoisala: Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Ura/Työ
Välineet: Kortit, Chakrat
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Hei,
 
Olen Carin Bremer. Selvänäkijä, henkiparantaja, Tarot-kortti tulkitsija ja energian
välittäjä. Koulutukseltani olen rentoutusterapeutti ja regressioterapeutti.
22 vuoden kokemuksella kanavoin sinulle rakkaudellista, positiivista ja parantavaa energiaa. Avaan tukoksia kehossasi ja annan henkiparannusta. Selvänäöllä katson sinun menneeseen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Katson terveyteen, ihmissuhteisiin, rakkausasioihin ja talouteen. Autan sinua löytämään vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja poistamaan esteitä tieltäsi elämän myllerryksien keskellä. Tulkitsen intuitiivisesti Tarot-kortteja ja luen energioitasi. Käytän intuitiivisesti myös Native Spirit kortteja ja Medicine Cards voimaeläimet kortteja.
 
Monivuotisen suomalaisen koulutuksen lisäksi olen opiskellut Yhdysvalloissa
Reikiä, healingia ja shamanismia. Eräs merkittävä opettajani on parantaja Denise Linn ja hänen tapansa auttaa. Yhdysvalloissa perehdyin Denis Linnin opissa amerikan intiaanien shamanismiin ja parantamiseen. Kävin mm. 3 vrk:n Vision Questilla, eli näkyjen hakumatkalla. Puhdistauduin Sweat Lodgessa, eli intiaanien hikimajassa, elementeissä; maa, ilma, vesi ja tuli. Tein matkallani henkilökohtaisen shamaanirummun, mitä käytän parantamiseen, energioiden avaamiseen ja matkoilla sisimpään.
 
Olen aina ollut erittäin mediaalinen, aistinut herkästi, nähnyt energioita ja asioita
ympärilläni. Piilottelin herkkyyttäni ja yritin painaa sitä vahvan kuoren alle, kunnes ymmärsin, että herkkyyteni onkin voimani ja lahja. Tieni terapeutiksi ja auttajaksi kulki oman elämäni isojen menetyksien ja vaikeuksien ymmärtämisen ja anteeksiannon kautta.
Ymmärrän, että rankkojen kokemusteni kautta olen oppinut olennaisia seikkoja
terveydestä, sairaudesta, selviämisestä ja parantumisesta. Tiedän, että kaikesta
voi selvitä ja kaikella on tarkoituksensa. Vapauduin elämäni menneisyyden
tapahtumista omaan elämääni, voimaani ja iloon.
 
Elämänoppini on ollut anteeksianto. Anteeksiannon kautta tapahtuva
vapautuminen ja energian avautuminen ovat tuoneet minut tähän päivään. Kaikki
kokemani on ollut tarpeen ollakseni tässä ja nyt. Kaikesta olen kiitollinen. Kaikkea kokemaani ja oppimaani käytän auttaessani sinua. Olen luonteeltani rehellinen, voimaannuttava ja empaattinen auttaja. Henkinen ja mediaalinen elämäntapa on ollut elämäni punainen lanka jo yli 25 vuotta.
 
Autan sinua rakkaudella ja ymmärryksellä.
Ota rohkeasti yhteyttä. Soita minulle. Alanumeroni on 450.
 
Rakkaudella Carin
Suositukset
Sirpa Rotko
4/5/2024 9:30:38 AM
Ihana Carin olet minun suosikkini.Olen saanut sinulta selvää tietoa joka asiaan Suosittelen lämpimästi häntä.
 
Kirsi
12/3/2023 9:04:10 PM
Kysyin uutta työtä. Karin näki oikein kk tasolla
 
Sari Tolonen
6/3/2023 9:14:11 AM
Voi Carin, kun meillä oli hersyvät naurut kahden puhelun aikana. Kiitos tulkinnastasi
 
LEA
7/13/2022 10:59:12 AM
HEI CARIN. SOITIN ÄSKEN JA LUPASIT NUOREN SEURALAISEN MINULLE. VÄHÄN ON OLLUT FLIRTTIÄ MUTTA EN OLE OTTANUT TODESTA. PITÄNEE KATTELLA TOISIN SILMIN. TERV LEA
 
Kirsti
6/30/2022 8:51:16 PM
Näit oikein tulevan työn kk tasolla, kiitos ❤️
 
Sari Kaukiainen
6/26/2022 4:06:24 PM
Hei Soitin 19.6 ja pyysin apua selkä kipuun. Nyt tänään on selkä kunnossa ja pääsen matkalle. Energia on hieno asia.Todella onnellinen ja kiitollinen kiitos Carin todella paljon ohjeista Siunausta sinulle.
 
Leena
6/26/2022 4:06:12 PM
Kiitos Carin tuli hyvä mieli harmi vaan kun puh.katkes mut otan yhteytä myöhemmin asia tiimoilta
 
irma virtanen
4/24/2022 9:44:31 PM
Hei Carin Soitin sinulle tänään ja haluan kiittää sinua voimaannuttavasta, ihanasta keskustelustamme. Uskon, että asiat etenevät juuri niin, kuin kerroit. Voin sen jo tämän hetkisen tietämykseni perusteella sanoa. Valitettavasti puhelu katkesi, mutta haluan tällä tavoin kiittää sinua. Tulen varmasti jossain vaiheessa elämääni soittamaan sinulle uudelleen. Hyvää kevättä ja kiitos.
 
Anita
2/11/2022 1:28:39 PM
Kiitos Carin hyvästä voimia antavasta tulkinnasta, en ehtinyt kiittää.
 
Eeva Nurmela
1/16/2022 5:48:28 PM
Hei Carin! Kiitos niistä hetkistä, jotka ehdin saada sinulta TV-ohjelman aikana, yritin soittaa ohjelman viimeisinä päivinä, en päässyt perille, mutta toivon että ohjelma jatkuisi TV:ssä tai netissä. Nyt yritän seurata, milloin olet paikalla. En voi ymmärtää miksi ohjelma lopetettiin, mutta toivotan kaikkea hyvää sinulle ja työtovereillesi. TV. Eeva
 
kaarina
1/12/2022 10:40:39 AM
mielenkiintonen ohjelma lopetettiin, kanavalla ei näytä olevan mitään,tyhjää !
 
erja lahtinen
1/7/2022 7:41:59 AM
Hei Carin. Sinua jää ikävä kun sinua ei näe enää telkkarissa. Toivottavasti ohjelma joskus jatkuu
 
Sopuli
1/4/2022 9:52:36 AM
Hei Rakas Carin! Jäin kaipaamaan sinua TV-lähetyksissä. Parasta tosi-TV ohjelmaa. Yksi suosikkini, vaikka en ole vielä soittanut. Huom. vielä. Harmi että heräsin astral-TV lähetyksiin myöhemmin, eli alkuajoista lähtien jäi katsomatta ja kun aloin katsoa, niin sitten se jo kohta loppuikin. En ehtinyt soittaa kenellekkään kun ensin halusin tutustua lähemmin ja pähkäilin kenelle soitan. Olit yksi suosikkini muutaman kanssa, kolmen joukossa, enkä osannut vielä päättää. Toivoisin näkeväni teidät reaaliajassa TV:ssä vielä. Uskon että olette saaneet paljon hyvää aikaan tekemällänne työllä. Siunausta.
 
Tuula Hyvönen
1/4/2022 9:49:15 AM
Kiitos Carin,Olet Auttaja Lohduuttaja Suurella Sydämmellä ♥️ televisio teki ison virheen lopettuaan AStral lähetykset soittelen taas joskus KIITOS CARIN
 
Tarja
12/30/2021 8:31:13 PM
Kiitos ihana Carin! On synti, että tv-astral loppuu, eikä teitä enää näe ja kuule telkassa. Olet antanut katsojille paljon! Kiitos!
 
astro
12/30/2021 8:31:01 PM
KIITOS CARIN, itku, ja ikävä tuli minullekkin, viimeisen lähetyksen johdosta. MIKSI IHMEESSÄ TÄMÄ OHJELMA PITÄÄ LOPETTAA TELKKARISTA SIITÄ ON OLLUT NIIN PALJON HYÖTYÄ KATSOJILLE. Suorastaan terapia istunto. Kaikki juontajat ovat asiantuntioita, heiltä kaikilta saa jotain tärkeetä itsensä löytämiseen- Toivottavasti palaatte piankin ruutuun takaisin.
 
Sinikka
12/30/2021 8:26:01 PM
Ihana Carin! Tuhannet kiitokset niin monista opetuksista ja ohjauksesta, hienoissa Astral-tv-juonnoissasi! Me katsojat olemme saaneet - Sinulta - mahtavaa tukea ja apua eämäämme - ja ILOA! Teitä Astral-tv:n meedioita ja muita asiantuntijoita, ei korvaa kukaan, eikä mikään, eikä siis Astral-teeveetä. Suurin osa meistä tavallisista katsojista ei pääse sinne "uusiin systeemeihin", joten peruuttakaa ohjelmamme siirto pois tv:stä. Antakaa sen jatkua -KIITOS! Toivovat uskolliset katsojat
 
Helena Parviainen
11/25/2021 9:42:20 AM
Kiitos Karin, tuhannet kiitokset avusta.
 
Maisa
10/30/2021 11:55:38 AM
Soitin Carinille kun työasiat askarruttivat. Puhelun alussa hän kuitenkin kysyi ensin, että olenko tekemässä tai onko mulle tulossa tai tiedossa remonttia. No ei ollut tulossa eikä tiedossakaan ja vähän kummastelin tuota juttua, kun se ei liittynyt asiaani mitenkään. Juttutuokio jatkui ja oli oikein mukava ja rennon rempseä :) Työkuviot meni kaikin puolin napakymppiin; myös sillä hetkellä tulossa oleva asia meni kuten sanoi ja muita esille tulleita juttuja mielenkiinnolla seuraan miten käy ja mitä tuleman pitää. Mutta se remontti : Pojan huushollissa on ollut jo jonkin aikaa remontti tekeillä pala kerrallaan. Minulla oli vähitellen alkanut itää ajatus että auttaisin heitä makuuhuoneen remontissa siten että hommaisin jonkun sitä tekemään että asia etenisi vähän sujuvammin. Näin sitten tein - ja huvituin suuresti kun tajusin, että tässähän tämä remontti nyt sitten on :-D Mukava ja miellyttävä, tietää ja taitaa <3 Suosittelen lämpimästi!
 
Kiinnostunut
10/28/2021 6:13:15 PM
Ohjelmistasi saan arvokasta apua .Osaat puhua ymmärrettävästi ja suurella sydämellä.odotan sinun juontojasi aina.Jaksamista sinulle
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Carin Bremer
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite