Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi

Tervetuloa Astrologian Tähdet -ohjelmaan!

Astrologian Tähdet on astrologiaan keskittyvä televisio-ohjelma, jota esitetään EVEO –kanavalla (kanavapaikka 17). Astrologian Tähdet tarjoaa astrologisia tulkintoja puhelimitse ja sähköpostilla sekä astrologista sisältöä laajasti.

Voit kysyä astrologeiltamme lähetyksen aikana tai sen ulkopuolella!

TV-ohjelman juontajina toimivat alan kokeneet ja asiantuntevat astrologimme. He - kuten myös taustatulkitsijamme - tekevät sinulle henkilökohtaisen tulkinnan syntymäaikasi ja syntymäkarttasi perusteella. Voit valita, haluatko keskustella astrologin kanssa televisiolähetyksessä vai yksityisesti puhelinlinjalla. Pääset yhdessä astrologin kanssa sukeltamaan syvälle ainutlaatuisten ominaisuuksiesi tutkimiseen. Voimme selvittää mm. vahvuuksiasi ja heikkouksiasi sekä tärkeitä hetkiä tulevaan liittyen. 

Astrologian Tähdet auttaa sinua kaikissa astrologiaan liittyvissä asioissa ja opastaa sinua vaikuttamaan elämäsi eri osa-alueisiin, kuten ihmissuhteisiin, terveyteen, raha-asioihin, koulutukseen, oman henkiseen polkuusi ja muihin elämään vaikuttaviin tekijöihin.

Opi ohjelmamme avulla lisää astrologiasta, horoskoopeista, ja paljon muusta!

Elämästäsi tulee selkeämpi, kun ymmärrät, miten maailmankaikkeus vaikuttaa siihen.

  • astrologinen syntymäkartta-analyysejä
  • horoskoopit
  • luonneanalyysejä
  • astrologisia yhteensopivuuden tulkintoja
  • parisuhdetulkintoja
  • kiinalaisen astrologian tulkintoja
  • horaariastrologisia tulkintoja

Mitä on astrologia?

Astrologia liittyy kaukana olevien taivaankappaleiden, kuten auringon, kuun, planeettojen ja tähtien vaikutukseen ihmisen elämään. Kosmisten entiteettien sijainti ihmisen syntymän aikana voi muokata hänen persoonallisuuttaan ja elämäänsä sekä vaikuttaa hänen ihmissuhteisiinsa, talouteensa, koulutukseensa ja muihin elämän tärkeisiin tapahtumiin.

Älä epäröi kääntyä puoleemme missä tahansa elämän vaiheessa ja erityisesti jos tunnet itsesi epävarmaksi, etsit ratkaisuja ongelmiin, tai jos vain haluat oppia ymmärtämään elämääsi ja persoonaasi tarkemmin.

Henkilökohtaisen astrologisen tulkinnan aikana astrologi tutustuu sinun henkilökohtaiseen astrologiseen syntymäkarttaan ja avaa elämääsi vaikuttavia kosmisia tekijöitä yksityiskohtaisesti ja luottamuksella.

Mitä tarjoamme?

HOROSKOOPPITULKINTAA!

12 HOROSKOOPPIMERKKIÄ: PÄIVÄMÄÄRÄT, SYMBOLIT, TOSIASIAT JA LUONTEENPIIRTEET JOKAISELLE!

Mikä on horoskooppi?

Eläinradan pyörä käsittää 12 merkkiä, jotka alkavat oinaksesta ja päättyvät kaloihin. Tämä modaliteetti esitetään pallon (tai "horoskooppipyörän") avulla, joka on jaettu taivaalla kahteentoista erilliseen osaan. Kukin osio vastaa horoskooppimerkkiä, jonka läpi aurinko, kuu ja planeetat kulkevat vuoden aikana. Tämä on vain laaja selitys. Eläinradan esitystapa voi vaihdella suuresti riippuen siitä, minkälaista astrologiaa käytetään ja mitä järjestelmää sovelletaan. Kaiken kaikkiaan horoskooppipalloa käytetään päivittäisten transiittien arvioimiseen ja se sanelee myös syntymäkartan sijoitukset.

 

SYNTYMÄKARTTATULKINTAA

Mikä on syntymäkartta?

Syntymäkartta on yksinkertaisesti fyysinen kartta taivaasta syntymähetkelläsi. Ensi silmäyksellä syntymäkartta näyttää vain suurelta 12-osaiselta piirakkakaaviolta. Näitä 12 yksittäistä osaa kutsutaan "taloiksi". Kukin talo edustaa yhtä 12:sta eri horoskooppimerkistä sekä merkittävää osaa elämästämme. Keskellä olevat viivat, joita kutsutaan "aspekteiksi", kertovat yksityiskohtaisesti, miten syntymäkaartisi planeetat kommunikoivat keskenään. Viivan paksuudesta ja väristä riippuen voit päätellä, kuinka vahva ja minkälainen yhteys on kyseessä.

Käyttämällä muutamia tietoja ohjaavana voimana- planeetta horoskooppimerkissään, talo, johon planeetta kuuluu, ja yhteydet, joita planeetta muodostaa muiden planeettojen kanssa- syntymäkartta voi vahvistaa monimutkaisia yksityiskohtia persoonallisuudestasi, peloistasi, vahvuuksistasi, epävarmuudestasi, perheestäsi, lapsuudestasi ja paljon muuta tärkeää tietoa.

KIINALAISTA HOROSKOOPPITULKINTAA

Samoin kuin länsimaisessa astrologiassa, myös kiinalaisessa astrologiassa on 12 horoskooppimerkkiä, joita edustavat eläimet. Kiinalaisessa astrologiassa horoskooppikausi kestää kuitenkin koko vuoden - toisin kuin länsimaisessa astrologiassa, jossa vuodenaikoja on neljä viikkoa.

YHTEENSOPIVUUSTULKINTAA

Testaa yhteensopivuutesi ja selvitä, miten rakkaus- ja työsuhteesi muodostuvat kumppanisi, kollegoiden, ystävien ja perheen kanssa.

 

Syntymäkartta-analyysi jokaiselle soittajalle

Syntymäkartta on taivaallinen tilannekuva universaaleista energioista, jotka olivat vallalla sillä hetkellä, kun saavuit tälle planeetalle. Se tarjoaa tiekartan sen ymmärtämiseen, miten sinusta tuli SINÄ. Se voi valaista tuntemattomimpiakin osia itsestäsi.

Antamalla syntymäpäiväsi, -aikasi ja -paikkasi astrologillemme, saat selville, oletko kärkimerkki ja mitä se sinulle tarkoittaa; kaikkien planeettojesi (Uranus, Saturnus, Jupiter jne.) tarkat sijainnit; ja miten planeettojen vuorovaikutus vaikuttaa koko horoskooppiisi.

Jotta saat tarkimman mahdollisen syntymäkartta-analyysin, tarvitset syntymäpäivän sekä syntymätunnin, -minuutin ja -paikan. Tarkka syntymäaika vaikuttaa nousumerkkiisi ja talojesi sijoittumiseen. Jos et pysty saamaan tarkkaa kellonaikaa, tee lähin mahdollinen arvio tai kysy lisää tulkitsijoiltamme.

Horoskooppimerkkien ominaisuudet

Kukin horoskooppimerkki vastaa yhtä kolmesta ominaisuuksista: kardinaalinen, kiinteä tai muuttuva. Kardinaalimerkit ovat eläinradan edelläkävijöitä ja johtajia. Kiinteät merkit ovat eläinradan vakauttajia, yleensä niitä, jotka pystyvät vakauttamaan toiminnan kulkua. Muuttuvat horoskooppimerkit taas ovat eläinradan muokkaajia, jotka viimeistelevät lopputuloksen sujuvasti.

Kukin ominaisuus liittyy neljään horoskooppimerkkiin. Kardinaalimerkit ovat oinas, vaaka, kauris ja rapu. Kiinteät merkit ovat härkä, skorpioni, leijona ja vesimies. Muuttuvat merkit ovat kaksoset, jousimies, neitsyt ja kalat. Eläinradan jakaa keskeltä kahtia kaksinaisuus.

Yhteensopivuustulkinta

Oletteko erinomainen tiimi vai onko yhdessä työskentely hankalaa? Selvitä työyhteensopivuustulkinnalla, miten voit olla hyvässä vuorovaikutuksessa kaikkien työkavereiden, esimiesten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Selvitä rakkauden yhteensopivuustulkinnalla, oletko sinä ja kumppanisi sielunkumppaneita, parhaita ystäviä, elämänkumppaneita tai kohtaatteko lainkaan. Muistathan kuitenkin, että myös vastakohdat voivat vetää puoleensa. Voit ottaa helposti selvää, miten sovitte yhteen!

Stiina Sahari

Tulin tänne tuomaan valoa, rakkautta ja luottamusta elämään, uskon, tiedän ja tunnen, että elämä voi olla Sinun suurin lahjasi.

Teen syntymäkartta-analyysejä, kerron henkilökohtaiset vahvuudet astrokartasta katsottuna, teen luonneanalyysejä, katson astrologisia yhteensopivuuksia, teen parisuhdetulkintoja, katson tärkeimmät transiitit, auringon paluuta, täydenkuun vaikutuksia sinuun. Osaan myös itämaista eli kiinalaista astrologiaa, merkkien vahvuuksia, yhteensopivuuksia ja luonnetulkintaa.

Toiveeni on, että soitettuasi minulle olosi on vapautunut, näet itse selkeämmin omaan tulevaisuuteesi, tunnet olosi rohkeaksi, saat merkityksiä kokemillesi kokemuksille. Osaan kannustaa Sinua eteenpäin elämässäsi ja valintojesi äärellä voimme luodata yhdessä ratkaisuja, joita et kadu.

Sirpa Karhu

Toimin tällä hetkellä Astrologian Tähdet -ohjelman juontajana ja tausta-asiantuntijana. Luen astrologiselta kartaltasi, minkälaiset energiat vaikuttavat sinussa. Syntymäkartaltasi näkyy minkälaisten voimavarojen ja haasteiden kanssa olet syntynyt tähän elämään.

Astrologista karttaa voisi verrata meille räätälöityyn omaan leikkikenttään, jonka voimme halutessamme ottaa kokonaan käyttöömme. Emme ensin ole täysin tietoisia kaikista sen osista, emmekä kaikista käytössämme olevista laitteista ja leluista. Pikkuhiljaa liikumme paikasta toiseen ja otamme käyttöön löytämiämme asioita.

Jokaisesta meistä löytyy kaikki eläinradan merkit jostain kohtaa kartasta. Toiset merkit vaan ovat korostuneempia. ”Elämää ei pidä ottaa liian vakavasti!” sanoo Vaaka ja jatkaa: ”Kaikilla pitää olla kivaa!” Kun mennään seuraavaan merkkiin Skorpioniin, niin sukelletaankin sitten pohjamutiin asti. Siinä on astrologian hienous ja kiehtovuus, miten saada nämä erilaiset tarpeet toimimaan yhdessä?

Meillä kaikilla on ristiriitaisuuksia kartoillamme. Ajan myötä me opimme, miten yhdistää eri puolia itsessämme niin, että elämästämme tulee kokonaisvaltaisempaa. Näin pystymme elämään paremmin tasapainossa itsemme ja muiden kanssa. Tätä opettelemme koko elämämme ajan. Astrologinen kartta on mitä parhain kompassi tällä matkalla omaan ainutlaatuiseen itseemme.

ÄLÄ EPÄRÖI, SOITA ASTROLOGEILLEMME NYT!

Ennustajat, näkijät, korttitulkitsijat odottavat soittoasi!

SOITA NYT! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
 

Our experienced astrologist

Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eila
Selvänäkijä ja henkinen auttaja. Eila kanavoi sinulle positiivista energiaa j... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sirpa
Kokenut selvänäkijä, Tarot- ja enkelikorttien tulkitsija. Sirpa pyrkii auttam... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Inka on parantaja, jolla on näkijän kyvyt sekä vahvoja empaattisia piirteitä.... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sirpa Karhu
Sirpa tekee astrologisia ja numerologisia tulkintoja. Hän voi katsoa sinulle,... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Heidi on selvätuntoinen, jolla on lahja kanavoida korkeimmasta valonlähteestä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Kaukoparantaja, korttien- ja unien tulkitsija. Allan on kiinnostunut henkisis... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Selina on inspiroiva selvänäkijä ja energian välittäjä. Hän käyttää työväline... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Sarita on selvänäkijä, energiahoitaja ja toimii henkisenä oppaanasi. Hänellä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sanna Swan
Sanna Swan on selväaistinen selvänäkijä, unientulkitsija ja kanavoija. Hänelt... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Osmo Pollari
Astrologi, numerologi. Osmo Pollari valaisee sinun matkaasi ja tarjoaa voimaa... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Selvänäkijä, korttien tulkitsija ja energianvälittäjä. Stella on empaattinen ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Carin Bremer
Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Iida-Sofia
Iida-Sofia Valonsade on energian välittäjä, kanavoija ja selvänäkijä. Hän ker... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Anita De Coteau
Selvänäkijä, parantaja, meedio ja energian välittäjä. Anita selvittää sinulle... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 

articles.title

Oletko eksyksissä? Tunnetko olevasi jumissa tai hämmentynyt siitä, mitä polkua sinun pitäisi kulkea? Me kaikki koemme tällaisia tunteita joskus, ja mitä kauemmin nämä tunteet viipyvät, sitä voimakkaammiksi ne muuttuvat. Silloin ne alkavat sotkeutua muihin tunteisiin, tehden tilanteesta entistä monimutkaisemman.
Monet meistä ovat joskus turvautuneet manifestointiin tavoitteiden saavuttamiseksi. Olemme tehneet listoja tavoitteista, visualisoineet itsemme saavuttamassa niitä ja olemme odottaneet kärsivällisesti, että ne toteutuisivat elämässä. Tämä menetelmä toimii noin 80 prosenttia ajasta, mutta henkisen heräämisen myötä halu manifestoida voi vähitellen vähentyä.
 
Meillä kaikilla on päiviä, jolloin tunnemme olomme alakuloiseksi ja maailma tuntuu ankealta paikalta. Ehkä olet juuri nyt hieman surullinen ja kaipaat positiivista energiaa? Tiedä, että voit aina kääntyä kristallien puoleen saadaksesi tukea ja hyvää mieltä!
Perhe, johon olet syntynyt, ei ole virhe. Sielusi valitsi perheesi, koska se tiesi, että se tarjoaisi parasta energiaa korkeimman henkisen kehityksen ja kasvun tukemiseen. Sama pätee syntymäjärjestykseesi. Olitpa sitten vanhin, nuorin tai ainoa lapsi, syntymäjärjestykselläsi on myös erityinen henkinen merkitys.
 

Älä epäröi, soita näkijöillemme nyt!

Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm