Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Heidi

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Heidi on selvätuntoinen, jolla on lahja kanavoida korkeimmasta valonlähteestä viestejä. Hänen osaamiseen kuuluu myös erilaiset kehon/mielen terveyttä tukevat luonnonmukaiset ravitsemusasiat. Hänellä on parantavat kädet ja pystyy antamaan tukea myös lemmikkeihin liittyvissä asioissa. Heidillä on tämän lisäksi mm. Tarot- sekä enkelikortit käytössä. Hänellä on vankka kokemus alalla ja pystyy auttamaan vaikeissakin elämäntilanteissa.

Työkokemus (vuotta): 37
Kyvyt: Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia
Erikoisala: Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Lemmikit/eläimet
Välineet: Kortit, Chakrat, Kirousten poisto
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Hei,

Synkimpänäkin päivänä aurinko paistaa pilvien takana ja olen kanssasi puhaltamassa mustat pilvet pois, jotta pääset jälleen paistattelemaan auringon lämmössä sekä ilossa.

Elämänpolkuni ei ole ollut helppo, mutta kaikilla tapahtumilla ollut tärkeitä oppiläksyjä, joista nykyään apuja myös muille, eli elämäntehtäväni on auttaa ihmisiä sekä eläimiä.

Olen lapsesta saakka nähnyt elokuvamaisia enneunia sekä omannut parantavat kädet. Teini-ikäisenä yritin ohittaa lahjani, mutta elämänpolulleni ohjattiin ihmisiä sekä tapahtumia, jotka johtivat minua kehittymään henkisellä taipaleellani ja kiinnostuin parantamisesta kaikissa muodoissa. Onnekseni lähelläni oli tukemassa äitini, joka oli suuri valosielu parantamisen lahjoineen ja sain ammentaa häneltä viisautta sekä voimaa tulevaisuuteen. Verenperintönä siis osaksi jatkan auttamista ja nöyränä opiskelen päivittäin avoimin mielin uutta, jota toivottavasti saan jakaa eteenpäin myös sinulle.

Yli 30-vuotta sitten sain käsiini ensimmäiset Tarot-korttini, jotka kulkeneet tiiviisti kanssani antaen neuvoa ja ohjausta itselleni sekä muille. Matkan varrella mukaan liittyneet myös enkelikortteja sekä viestejä valonauttajilta kortit, joita käytän apuna tulkintoja tehdessäni. Olen myös erittäin selvätuntoinen, eli kanavoin korkeimmasta valonlähteestä viestejä, joita sinulle tarkoitus välittää auttamaan erilaisissa elämäntilanteissasi. Osaamisalaani myös erilaiset kehon/mielen terveyttä tukevat luonnonmukaiset ravitsemusasiat.

Soita siis minulle, jos kaipaat henkistä olkapäätä tai vastauksia mihin tahansa mieltä askarruttavaan asiaasi. Yritän auttaa sinua parhaan kykyni mukaan ja yhdessä kulkien kuljemme auringon säteiden syleilyyn.

Rakkaudella, Heidi

Suositukset
Karoliina
6/17/2024 10:39:25 AM
Mielettömän tarkka tietäjä ja suosittelen ehdottomasti koska pelasti kenties koko loppuelämäni!Kiitos,kiitos,kiitos Heidi!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Heidi
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite