Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys
Henkisyys
Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, että onko elämämme vain pintaraapaisu todellisuudesta? Saatat kuvitella, että olemassaolomme rajoittuu siihen, mitä voimme nähdä, kuulla ja koskettaa. Mutta entä jos maailmankaikkeus onkin moniulotteisempi ja monimutkaisempi kuin voimme käsittää? Näitä asioita ei pysty varsinaisesti tutkimaan, joten niitä ei voi nimittää faktoiksi mutta voimme aina leikitellä ajatuksilla ja antaa itsemme olla avoimia.
Henkisyys
Ihmiset ovat jo muinaisista ajoista lähtien pitäneet pöllöistä ja pitäneet niitä kiehtovina. Nykyään on myynnissä kaikenlaista pöllökuvilla varustettua tavaraa, kuten t-paitoja, mukeja, leluja jne. Suloinen pöllökuva, jolla on suuret silmät ja söpö pyöreä muoto, on valloittanut maailman, ja ihmiset ovat rakastuneet tähän lintuun.
Henkisyys
On kiehtovaa ajatella, että jonkun mielestä oli tarpeen keksiä sana määrittelemään sitä outoa tunnetta, että edessäsi on tapahtumassa jotain minkä olet nähnyt jo aiemmin.
Henkisyys
Elämä on usein täynnä kiirettä ja stressiä, etenkin näin uuden vuoden alussa. Mutta voimme oppia hallitsemaan sitä ja löytämään tasapainoa ja hyvinvointia arkeemme. Tässä viisi vinkkiä, jotka voivat auttaa matkallasi kohti parempaa hyvinvointia:
Henkisyys
Vetovoiman laki on periaate, joka herättää mielenkiintoa monissa meissä. Tuo periaate perustuu siihen, että ajatuksemme ja tunteemme vaikuttavat siihen, mitä koemme ja houkuttelemme elämäämme. Yksinkertaisesti sanottuna: "mitä vedämme puoleemme, se tulee osaksi elämää." Ajatus vetovoiman laista voi vaikuttaa ensin hieman oudolta, mutta sen ydin on yksinkertainen. Kun keskitymme positiivisiin ajatuksiin ja tunteisiin, vedämme puoleemme positiivisia kokemuksia ja tilanteita.
Henkisyys
Tiesitkö, että eleet ja ilmeet voivat paljastaa enemmän kuin tuhat sanaa. Tässä artikkelissa perehdymme sanattoman viestinnän saloihin ja erityisesti kehonkielen merkitykseen, mukaan lukien sen vaikutukset rakkaudessa.
Henkisyys
Haluatko sinäkin olla onnellinen? Me kaikki haluamme olla onnellisia, joten se on helppo kysymys. Vaikeampi kysymys on: Oletko valmis tekemään jotain asian eteen? Tässä vaiheessa on todettava, että onnellisuus ei välttämättä ”tapahdu itsestään”. Jos ihmismieli jätetään omien selviytymiskeinojensa varaan, se helposti tarttuu negatiivisuuteen: sitä kutsutaan "negatiivisuuspainotteisuudeksi", ja se on ihmiselle luontainen selviytymisstrategia.
Henkisyys
Onko olemassa asioita, jotka olivat sinulle luonnollisia lapsena ja joista olet luopunut? Onko jokin maaginen energia, jota kaipaat takaisin elämääsi? Mietityttääkö sinua henkinen tietoisuus?
Henkisyys
Kristallit eivät ole vain kauniita katsella - ne ovat energian parantajia ja muuntajia. Käytätpä niitä sitten suojana, inspiraationa tai tasapainottamiseen, kristalleja on yhtä monta kuin on tarpeitakin. Mitä enemmän, sitä parempi, mitä enemmän kristalleja on, sitä enemmän mysteerejä ne pitävät sisällään! Lue alta viisi asiaa, joita et ehkä ole tiennyt näistä energian voimanlähteistä.
 
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Lotta
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sanna Swan
Sanna Swan on selväaistinen selvänäkijä, unientulkitsija ja kanavoija. Hänelt... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Onerva
Selväkuulija, kaukoparantaja, transsipuhuja. Onerva pystyy auttamaan sinua vu... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min