Lotta Ennustaja odottaa soittoasi. Tulkitsijamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Lotta

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä rakkaistasi tai kaikkea muuta, mikä sinua kiehtoo ja kiinnostaa. Hän käyttää usein Tarot-kortteja sekä oraakkelikortteja, mutta voi katsoa asioita myös riimuilla. Lotan elämässä ovat aina läsnä enkelit, jotka välittävät hänen kautta rakkaudellisia ja lohduttavia viestejä. Häneltä saat myös parantavaa energiaa.

Työkokemus (vuotta): 13
Kyvyt: Selvänäköisyys, Selvätuntoisuus, Meedio, Energianvälitys
Erikoisala: Ura/Työ, Edesmenneet rakkaat, Kohtalo/Elämän polku, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys
Välineet: Heiluri, Kortit, Riimut, Kirousten poisto
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Hei!

Suvussani on useita vanhempia tai jo edesmenneitä henkilöitä, joilla on/on ollut näkemisen lahja. Tämä elämää rikastuttava lahja on siirtynyt minulle siis verenperintönä. Olen aina ollut herkkäaistinen ja kokenut energiat ympärilläni voimakkaina. Henkimaailma on kutsunut minut mukaan valonauttajien työkentälle ja siksi teenkin tätä työtäni rakkaudella ja suurella sydämellä.

Enkelit ovat elämässäni aina läsnä ja välittävät kauttani rakkaudellisia ja lohduttaviakin viestejä niitä tarvitseville. Selvätuntoisena ja selvänäköisenä aistin helposti energiasi. Lisäksi välitän sinulle parantavaa energiaa, jota välittyy sinulle aina myös keskustellessasi kanssani, ilman erillistä mainintaakin. Omaan myös meedion kykyjä, joten voit kysyä myös edesmenneistä rakkaistasi tai mitä ikinä sitten haluatkaan kysyä. Olen itsekin kokenut elämässäni hyvin paljon rankkojakin vastoinkäymisiä, joten minulla varmasti riittää ymmärrystä ja lohdunsanoja samojen asioiden kanssa painiskeleville. Elämä ei aina ole helppoa, mutta joka hetki se opettaa meille jotain uuttakin.

Käytän tulkinnoissani apuna tarot kortteja ja niiden avaamaa ikiaikaista viisautta sekä oraakkelikortteja. Riimutkin avaavat hyvin tilannetta, jossa tällä hetkellä olet ja elät. Voit olla varma, että saat minulta rehellisen mielipiteen ja näkemyksen asiaasi, vaikka se joskus tekee myös kipeää, mutta tieto on kuitenkin parempi kuin pitkäkestoinen tietämättömyydessä eläminen ja uskotteleminen asioiden varmaan järjestymiseen. Joskus asiat järjestyvät parhain päin vasta, kun otetaan kokonaan uusi alku ja uusi alkuhan on aina uusi mahdollisuus, ei missään nimessä elämän loppu!  Älä jää yksin murheisiisi, kun saat minulta apua elämäsi haasteisiin.

Saan paljon kiitosta työstäni ja ennen kaikkea minua kiitellään lempeästä tyylistäni ja empaattisuudestani. Joten sinunkin kannattaa työntää pelko ja turha jännitys syrjään ja tarttua rohkeasti puhelimeen. 

Olen täällä auttaakseni juuri sinua! Olen tukenasi rakkaudella: Lotta

 

Suositukset
Seija
12/7/2022 12:13:54 AM
Kiitos Lotta. Tuli heti parempi mieli
 
Arto
9/27/2022 8:17:11 PM
Keskustelu antoi hyvän olon tunteen ja positiivista uskoa tulevaan.
 
Anita
9/26/2022 12:09:29 PM
Moikka Lotta! Mä soitin mun kipujen ja särkyjen takia, sinun ansiosta kipusärky lähti pois. Kiitos tuhannesti! Sä olet enkeli!❤️
 
Affi
11/28/2021 11:23:32 AM
Voimia antava yhteys, kiitos
 
LEA
11/4/2021 10:25:15 AM
MOIKKA. SOITIN ÄSKEN JA OLEN OIKEIN TYYTYVÄINEN KESKUS-TELUUMME. SAIN TAAS ENERKIAA YKSINÄISYYTEEN. KAIKKEA HYVÄÄ SINULLE-SOITTELEN TOISTEKIN. TV LEA
 
helmi
10/20/2021 11:41:59 AM
Kiitos Lotta,nätti kuva sinusta,toivottavasti asiakkaita riittää..Hyvää syksyä..Terveisin:Lapin poppoot..
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Lotta
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite