Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Lapseni on onneton, auttaako koulun vaihto?

Horaariastrologia on yksi vanhimpia astrologian menetelmiä, jossa ei tarvita kysyjän syntymäaikaa, vaan horoskooppi tehdään kysymyksen muodostamishetkelle. Olen auttanut monia tekemään oikean valinnan juuri horaariastrologian avulla.

Kesäkuisena aamuna 2012 olin juuri saapunut vastaanotolleni, kun pitkäaikainen asiakkaani Saara soitti minulle. Hänen äänensä oli huolestunut ja hän pyysi minua katsomaan tällä kertaa astrologisesti tyttärensä koulutilannetta. Saaran tytär Sini oli nimittäin alle vuosi sitten aloittanut innoissaan koulunkäynnin, mutta hänellä oli vaikeuksia saada koulussa ystäviä eikä luokan opettaja tuntunut ymmärtävän herkkää tyttöä. Tilanne oli kärjistynyt niin pahaksi, että Sini oli nyt aamuisin pahoinvointinen ja itki sydäntäsärkevästi anellen, ettei hänen tarvitsisi enää mennä kouluun.

Horaariastrologia

Lapselleen koulua valitsaessaan Saara oli kiinnittänyt huomiota siihen, että koulu nojautui kristillisiin arvoihin ja sen maine oli hyvä. Hän olikin kuullut ja lukenut paljon hyvää juuri tästä koulusta, joka oli sopivasti lähellä heidän kotiaan. Pettymys oli sitä suurempi kun hän huomasi, että hänen tyttärensä kärsi siinä koulussa.

Saara valotti tilannetta minulle vielä enemmän ja kertoi, että hän oli katsonut vähän matkan päästä toisen koulun, jossa painotettiin kielten opintoja sekä urheilua. Olisko tämä uusi koulu parempi ympäristö hänen tyttärelleen? Löytäisikö Sini täältä ystäviä? Olisiko uuden koulun opettajat työssään paremmin valmeutuneempia?

Koska Saaralla oli jo valmiina selkeästi muodostettuja kysymyksiä, ehdotin hänelle, että voisin käyttää yhtä astrologian vanhimpaa menetelmää, horaariastrologiaa, katsoessani tilannetta. Nyt hänen pitäisi vain kiteyttää kaikki oleellinen yhteen kysymykseen, johon voi antaa kyllä-/ei-vastauksen.  Tarkastelimme asiaa vielä hetken yhdessä ja lopulta Saara esitti minulle kysymyksensä: kannattaako lapseni vaihtaa kieli- ja urheilupainotteiseen kouluun?

Tein siis horaari- eli tuntiastrologian tavan mukaan horoskoopin kysymyksen asettamisen ajankohdalle ja analysoin sen. Tämä kartta paljasti, että Sinillä on lähestulkoon koulukiusatun tunne nykyisessä koulussaan ja hän vetäytyy aina enemmän omaan kuoreensa. Tämä eristäytyminen vaikuttaa negatiivisesti myös hänen oppimiseensa.

Horaariastrologia

Horaarikartta paljasti myös, että uudessa koulussa Sini löytäisi ystäviä ja liikunta tulisi olemaan siellä yksi hänen lempiaineistaan. Muutos ei kuitenkaan tulisi tapahtumaan yhden yön aikana, vaan syyslukukausi menisi totuttelun merkeissä. Seuraavan vuoden helmikuun 12. päivään mennessä Sini tulee kotiutumaan uuteen kouluun ja löytämään mieleisiään ystäviä.

Tämä loi Saaralle uskoa ja hän päätti puhua kotona tyttärensä kanssa asiasta, jotta he voisivat mennä vielä ennen kesälomien alkamista tutustumiskäynnille uuteen kouluun. Jos kaikki sujuisi hyvin, Sini voisi aloittaa syksyllä uudessa koulussa.

Nyt vuosien päästä Saara kertoi minulle, että syksy 2012 oli ollut rankkaa aikaa. Vaikka Sini vaihtoi kesäloman jälkeen uuteen kouluun, hän oli yhä koulun pihalla vetäytynyt omiin oloihinsa eikä Saara tiennyt mitä tehdä. Hän oli aamuisin pyytänyt tytärtään kestämään vielä helmikuulle asti ja jos tilanne ei siihen mennessä muuttuisi paremmaksi, hän etsisi tyttärelleen vielä toisen koulun. Sini valitti aamuisin vatsakipua eikä aamiainen maittanut hänelle, mutta Saara sai silti tyttärensä luottamaan lupaukseensa. Ennen joulua Saara oli vielä epätoivoissaan kutsunut Sinin luokalla olevan tytön heille yövieraaksi. Kun hän oli kutsumassa saman tytön jo toistamiseen yövieraaksi, Sini kertoi äidilleen, ettei hänellä ja tällä tytöllä ollut mitään yhteistä mielenkiinnon aihetta. Sini oli sanonut hänelle: ”Äiti, kyllä minä itse kaverit löydän. Anna minun hoitaa tämä.”

Vuosi vaihtui ja tammikuussa koulussa alkoi uuden koulua valtakunnallisella tasolla edustavan yleisurheilujoukkueen valinta. Sini oli yksi valituista juoksijoista. Urheilujoukkueen joukosta hän löysi itselleen ystäviä, joiden kanssa hänellä on samat kiinnostuksen kohteet ja harrastukset. Koulun urheiluryhmänä he ovat voittaneet monet koulujen väliset kisat. ”Ja yksi urheilevista pojista taitaa olla Sinin mielestä vähän muita kivempi” naurahti Saara kertoessaan minulle ylpeänä äitinä, miten Sinistä on kasvanut tasapainoinen ja koulunkäynnistä innostunut nuori urheilija.

Mietityttääkö sinua työpaikan vaihto tai uuteen asuntoon muuttaminen ja haluaisit saada siihen varmistusta. Kenties sinun lapsesi on kouluvalinnan edessä ja tarvit siihen tukea? Tai mietit itse uuden koulutuksen aloittamista ja pohdit koulutuksen kannattamista tai koulutusajan jaksamista? Ehkä sinulla on virallinen hakemus tai anomus vireillä ja haluat tietää, miten asia ratkeaa? Mm. tämän tyyppisiin kysymyksiin horaariastrologia on hyvin toimiva työkalu. Tartu siis rohkeasti puhelimeen ja soita minulle ☺

Rakkaudella
Jaana Rusi

 

Suositukset

Olen myös samaa mieltä taustahenkilöiden esittelystä, joskus lähemmäs tunti menee siihen.
Pike
2020. marraskuuta 24.
Alanumero: 434
VapaaEi paikallaVARATTU
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Kirsi Laine
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Taika
Alanumero: