Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Sirpa

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Kokenut selvänäkijä, Tarot- ja enkelikorttien tulkitsija. Sirpa pyrkii auttamaan sinua vankalla kokemuksellaan sekä hänellä on tarvittaessa myös kristallipallo käytössä. Hän toimii sinulle oppaana ja kanssakulkijana.

Työkokemus (vuotta): 31
Kyvyt: Unientulkinta, Energianvälitys, Noita/Shamaani/Velho, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala: Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Edesmenneet rakkaat, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Chakrat, Kristallipallo, Heiluri, Riimut, Kortit
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus

Olen saanut syntymälahjaksi näkemisen lahjan. Tiedän ja tunnen intuitiivisesti ja selvätuntoisesti asioita. Olen harjoitellut näitä taitoja myös omalla polullani.

Olen käynyt erilaisia kursseja vahvistamaan taitojani, muun muassa Tarot-kursseja, Reiki masteriksi ja viestien välitystä. Tulkitsen halutessasi myös Tarot- ja enkelikortteja apuna käyttäen. Tarot-kortit välittävät suuntaviivat tulevaisuudelle. Minulla on myös kristallipallo, joka näyttää välähdyksiä tulevasta. Reikillä voi lempeästi tuoda voimaannuttavaa energiaa tilanteeseesi.

Haluan tukea sinua löytämään oman voimasi. Tutkitaan yhdessä, kuinka voimme tuoda elämääsi lisää iloa ja rakkautta. Olen huomannut, että juuri haasteiden kautta löytyy oma voima, tulee uusia oivalluksia ja rohkeutta elää oman näköistä elämää.

Haluan toimia oppaana ja kanssakulkijana matkallasi. Odotan innolla soittoasi ja pyrin auttamaan sinua parhaani mukaan. Palvelen sinua luottamuksella!

Suositukset
Anna-Maija
8/24/2020 1:19:56 PM
Uupunut ja pelokas mieleni selveni saman tien lämpimästä keskustelusta. Erittäin ymmärtävä tulkitsija, kiitän! Tiedän taas mihin jatkan ja tunnen suojeluksen matkalla.
 
Nm. Kiitollinen
7/12/2020 12:47:40 AM
Tarkka ja paikkansapitävä tulkinta. Myös tuleva osui. Kiitos
 
Ansku
5/6/2020 11:12:33 PM
Kyllä oli hyvä energia, kun soitin. Tunsin sanasi omakseni, askelmerkit osui niin kohdalleen. Terveyskohdan otin heti omakseni, toivotaan, että reippaus pysyy ja uskonkin niin, sanasi tekivät nimittäin vaikutuksen, vaikket 'pelotellutkaan' ;) Paremmasta tulevaisuudesta kerroit ja sitä sisimmässäni rauhassa odottelen, tehden arkea nyt stressaamatta. Olet lämminhenkinen, tarkka näkijä ja kiitän sinua - näin oli tarkoitettu. <3
 
Raija Rintapää
11/30/2019 12:35:19 AM
Sirpa löytää elämän olennaisia asioita ja käsittelee niitä kauniisti laajemmalla ymmärryksellä. Suosittelen.
 
Onnellinen
11/27/2019 8:01:19 AM
Kiitos! Olet lämmin ja osaava. Tiesit sellaista mitä et olisi millään voinut tietää. Sain sinulta apua asunto asiaan ja se rauhoitti mieltäni. Sinusta tuli hyvä ja rehellinen mielikuva. Kiitos valtavasti!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Sirpa
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite