Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Déjà Vu:n henkinen merkitys

On kiehtovaa ajatella, että jonkun mielestä oli tarpeen keksiä sana määrittelemään sitä outoa tunnetta, että edessäsi on tapahtumassa jotain minkä olet nähnyt jo aiemmin.

Déjà vu on outo tunne, jonka useimmat meistä kokevat ainakin kerran elämässään. Se määritellään seuraavasti: "tunne siitä, että olet aiemminkin kokenut nykyisen tilanteen". 
Déjà vu -hetki voi olla helppo olla huomioimatta ja sivuuttaa, mutta hengellisestä näkökulmasta se on tärkeä osoitus siitä, että olet oikealla tiellä ja että sinun on tarkoitus olla juuri siinä, missä tällä hetkellä olet.
 
Déjà Vu:n henkinen merkitys

Koska déjà vu on tunne siitä, että olet nähnyt jotain aiemmin, se voidaan helposti liittää entisen elämän yhteyteen. Vaikka tämäkin voi olla totta, on olemassa myös toinen selitys. 
Ennen kuin sielumme astuu ruumiiseen, olemme henkimaailmassa sieluryhmämme kanssa. Sieluryhmämme on kuin tiimimme; perheemme henkimaailmassa, jonka kanssa työskentelemme ja jota tuemme.  
Kun tulemme Maahan, sieluperheemme on usein jollain tavalla läsnä ihmiselämässämme, ja saatamme omaksua roolin toistemme puolisona, vanhempana, ystävänä ja niin edelleen. Nämä roolit voivat muuttua elämästä toiseen, mutta sieluperheemme on yleensä aina mukana jollakin tavalla. 
Kun olemme henkimaailmassa, alamme valmistautua uuteen elämään maan päällä. Tänä aikana suunnittelemme sieluryhmämme avulla saavuttaaksemme ne oppitunnit, jotka haluamme saavuttaa, ja toteuttaaksemme sen kohtalon, jonka haluamme toteuttaa.
 
Tehtävämme liittyy usein jollain tavalla sieluperheeseemme, joten työskentelemme heidän kanssaan varmistaaksemme, että olemme kaikki samalla sivulla ja että meillä on selkeät mahdollisuudet tavata ja käydä ne oppitunnit, jotka meidän on käytävä, kun olemme yhdessä maan päällä. 
Kun olemme työskennelleet sieluryhmämme kanssa ja kartoittaneet yksilöllisen elämämme, meille annetaan se, mitä on kuvattu "kultakimpaleiksi". (Tämä kuvaus kultakimpaleista on peräisin tohtori Newtonin kolmannesta kirjasta - Memories of the Afterlife). Sielunne sijoittaa nämä “kultakimpaleet” matkanne eri kohtiin muistuttaakseen teitä polustanne, matkastanne ja siitä, että olette oikealla tiellä.
 
Sieluna tiedät, että kun tulet fyysiseen maailmaan, saatat unohtaa tekemäsi suunnitelmat tai matkasi tarkoituksen, joten nämä “kultakimpaleet” on asetettu muistutuksiksi ja vihjeiksi siitä, että olet oikealla tiellä.  
Kun saavumme polullamme kohtaan, jossa “kultakimpale” paljastuu, meillä on muistutuksen tunne, ja ehkä meille muistutetaan, että kauan aikaa sitten laadimme tämän elämänsuunnitelman yhdessä sieluryhmämme kanssa.  
Sieluna olemme ehkä myös voineet seurata tulevan elämämme toteutumista, ja ehkä tämä muistamisen hetki on myös merkki siitä, että olemme nähneet ja todenneet, että asioiden oli tarkoitus olla juuri näin.
 
Déjà vu -kokemukset ovat vain yksi tapa, jolla nämä “kultakimpaleet” voivat muistuttaa meitä matkastamme. Voimme saada muistutuksen myös vaistomaisista tunteista, unista, yhteyksistä ihmisiin, jotka tunnemme tunteneemme ikuisesti, synkronisuudesta ja monista muista asioista. 
Kun seuraavan kerran koet déjà vu -tilanteen, pysähdy ja tunnusta hetki. Kiinnitä huomiota siihen, kenen kanssa olet ja mitä teet, ja myönnä, että olet saavuttanut elämänpolullasi pisteen, jossa sinulle paljastuu “kultakimpale”. 
Rakastava sielunne laski tämän “kultakimpaleen” ennen kuin tulitte tähän kehoon, ja se paljastaa, että olette oikealla tiellä, tapaatte sen, joka teidän on tarkoitus tavata, ja olette menossa sinne, minne teidän on mentävä. 
 
Mikäli haluat keskustella kokemuksistasi jonkun valitsemasi asiantuntijamme kanssa, soita numeroon 070003445 ja näppäile hänen alanumeronsa!

 


Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Heidi
Alanumero:
 
Selina
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero:
 
Sirpa Karhu
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero: