Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Korkeampi minä

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, että onko elämämme vain pintaraapaisu todellisuudesta? Saatat kuvitella, että olemassaolomme rajoittuu siihen, mitä voimme nähdä, kuulla ja koskettaa. Mutta entä jos maailmankaikkeus onkin moniulotteisempi ja monimutkaisempi kuin voimme käsittää? Näitä asioita ei pysty varsinaisesti tutkimaan, joten niitä ei voi nimittää faktoiksi mutta voimme aina leikitellä ajatuksilla ja antaa itsemme olla avoimia.

Kuvittelepa, että jokaisella meistä on syvempi taso olemassaoloa, joka ylittää fyysisen kehomme rajat. Tällä syvemmällä tasolla, jota jotkut saattavat kutsua "korkeammaksi minäksi", kohtaamme todellisen minämme, joka on yhteydessä laajempaan tietoisuuteen ja universaaliin energiaan.

Korkeampi minä

Rinnakkaiselämä:

Yksi mielenkiintoinen käsite, joka liittyy tähän, on niinsanottu sielun “rinnakkaiselämä”. Se viittaa ajatukseen siitä, että sielumme voi olla läsnä useissa eri todellisuuksissa tai ulottuvuuksissa samanaikaisesti. Tämä ei tarkoita sitä, että eläisimme kokonaan erillistä elämää toisessa ulottuvuudessa, vaan pikemminkin sitä, että sielumme voi kokea erilaisia kokemuksia samanaikaisesti eri tasoilla olemassaoloa.

- Esimerkiksi, voit kokea voimakasta yhteyttä johonkin paikkaan tai henkilöön, vaikka et ole koskaan käynyt siellä tai tavannut kyseistä henkilöä fyysisesti. Saatat kokea tämän yhteyden, koska sielulle on tämän teorian mukaan mahdollista olla aktiivisena myös toisessa ulottuvuudessa. 

 - Toisaalta voit kokea voimakkaita unia tai visioita, jotka tuntuvat hyvin todellisilta, mutta eivät sovi täysin nykyiseen elämääsi. Nämä kokemukset voivat johtua siitä, että osa sielusi energiasta on aktiivinen toisessa todellisuudessa tai ulottuvuudessa, jossa se kokee ja oppii asioita samanaikaisesti.

Korkeampi minä:

Erään teorian mukaan, kun sielu valmistautuu astumaan kehoon, vain osa siitä jälleensyntyy. Loput sielun energiasta jää muihin maailmoihin ja ulottuvuuksiin suorittamaan muita "asioita". 

Esimerkiksi, voit kokea voimakkaan intuition tai sisäisen äänen, joka ohjaa sinua elämäsi polulla. Saatat saada oivalluksia tai inspiraatiota, jotka tuntuvat tulevan jostain syvemmästä lähteestä kuin pelkkä mieli. Tämä voi olla merkki siitä, että korkeampi minäsi kommunikoi kanssasi toisella tietoisuuden tasolla.

Kaksoisliekki:

Kaksoisliekki on käsite, joka viittaa sielumme jakautumiseen kahteen erilliseen kehoon, jotka ovat yhteydessä toisiinsa korkeammalla tasolla. Tämä yhteys voi ilmetä elämässämme monin tavoin. 

Esimerkiksi, voit kohdata jonkun, jonka kanssa tunnet välittömän yhteyden ja ymmärryksen, joka ylittää fyysisen vetovoiman. Tämä henkilö voi olla sielunkumppanisi tai kaksoisliekkisi, joka on tarkoitettu auttamaan sinua kasvamaan ja oppimaan elämässäsi. Yhdessä voitte kokea syvän yhteyden ja tuen, joka auttaa teitä molempia etenemään henkisellä polullanne.

Henkioppaat:

Meillä kaikilla voi olla henkioppaita tai mentoreita, suojelusenkeleitä jotka ohjaavat ja tukevat meitä matkallamme elämän läpi. He voivat olla läsnä toisessa ulottuvuudessa tai tietoisuuden tasolla, aina valmiina auttamaan meitä tarvittaessa.  

Esimerkiksi, voit tuntea voimakasta yhteyttä johonkin symboliin tai merkkiin, joka ilmestyy elämääsi toistuvasti. Tämä voi olla merkki siitä, että oppaasi tai suojelusenkelisi yrittää kommunikoida kanssasi ja tarjota sinulle tukea tai ohjausta elämäsi polulla. Saatat kokea voimakasta intuitiota joka tuntuu tulevan jostain suuremmasta lähteestä, aavistus tai tunne joka ei tuntuisi olevan peräisin omasta mielestäsi. 

Kaikki nämä käsitteet auttavat hahmottamaan, että olemme osa laajempaa tietoisuutta ja energiaa, joka ulottuu fyysisen todellisuuden ulkopuolelle. Ne tarjoavat puitteet ajatella, että sielumme voi mahdollisesti kokea yhteyden ja kasvun monilla eri olemassaolon tasoilla. 

Sielun elämä, korkeampi minä, kaksoisliekki ja henkioppaat ovat kaikki osasia laajempaa kokonaisuutta, joka kutsuu meitä syventymään ymmärrykseen itsestämme ja universumista. Ne ovat erilaisia tapoja tulkita ja kokea maailmaa, ja voivat ehkä auttaa meitä tuomalla luottavaisuuden tunnetta universumiin. 
 
Anna meidän auttaa, jos sinulla on kysymyksiä aiheeseen liittyen! Tulkitsijamme omaavat laajaa kokemusta ja ammattitaitoa!
Soita nyt numeroon 070003445 ja valitse juuri sinulle sopivan asiantuntijan alanumero!
 
 


Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Lotta
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Raili
Alanumero: