Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Jaana Rusi

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Astrologi, Lenormand-tulkitsija. Jaana tunnistaa korttien avulla tämän hetkisen tilanteesi ja pystyy tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä.

Työkokemus (vuotta): 14
Kyvyt: Selvätuntoisuus, Selvänäköisyys, Empatia, Meedio
Erikoisala: Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Raha/Talous
Välineet: Astrologia, Kortit
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Olen Lenormand-tulkitsija ja astrologi. Vuodesta 2006 lähtien teen kutsumustyötäni päätoimisesti. Apuvälineinä työssäni käytän ranskalaisia Lenormand-kortteja ja klassista astrologiaa. 

Lenormand-tulkintani ovat elämänläheisiä ja konkreettisia. Korttipöytäni avulla tunnistan tämän hetkisen tilanteesi ja pystyn tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä. Kortit eivät pakoita sinua tiettyyn toimintaan, mutta niiden avulla sinun on helpompi kohdata mahdolliset haasteet ja löytää ratkaisu. 

Astrologinen tulkinta perustuu syntymähetkellesi tehtyyn horoskooppiin. Astrologia ei varsinaisesti ennusta tulevaa vaan näyttää meille, missä mahdollisuutemme ovat ja missä kohtaamme rajoituksia. Astrologia on myös hyvä työväline parisuhteen kartoittamiseen. 

Teen klassisen astrologisen tulkinnan ohella myös horaariastrologisia tulkintoja. 

Olen koulutettu psykologinen neuvoja (Heilpraktikerin für Psychologie, 2009 Berliini, Saksa), pariohjaaja sekä meedio (2018 Helsinki).

Tuen sinua elämänpolullasi vastaamalla vilpittömästi mieltäsi painaviin kysymyksiin. Tulkintojeni päämääränä on auttaa sinua näkemään tilanne rehellisesti ja rohkaista sinua etenemään polullasi.

Readings are also available in English. Gerne berate ich Sie auf Deutsch.

Suositukset
Elise
10/24/2020 10:42:33 AM
Kiitos Jaana,soitin eilen sinulle astrologia tulkintaa sain,sinun kanssa oli kiva jutella sain selkeitä tulkintoja ja näit asioita joita en kertonut muuttoon liittyen,voin suositella Jaana otan myöhemmin sinuun yhteyttä kiitos vaaka nainen.
 
Pike
10/12/2020 5:25:22 PM
Sinulla on hyvä ja selkeä ulosanti. Toivon kuitenkin, että enemmän ajankohtaisia planeeetta vaikutuksia ja liikkeitä, vähemmän muitten tulkitsijoiden esittelyä.Kiitolsia.
 
Asta
10/8/2020 1:15:02 PM
Kiitos, Jaana! Sain tänään suuren määrän ymmärrystä lisää keskusteltuani kanssasi. Ihmettelin tietämyksesi tasoa, mutta luin juuri kouluttautumisestasi - se ei mennyt hukkaan. En käsitä miten niin tarkasti voi nähdä, se lienee osittain syntymälahja. Kaikki mitä kerroit oli juuri oikeasti niin kuin sanoit. Olin kantanut jossakin määrin syyllisyyttä niistä "mökötyksistä", josko olisivat jotenkin olleet minusta johtuvia, mutta helpotti, kun kerroit sen kuuluneen hänen luonteensa rakenteisiin ja selviytymismekanismeihinsa. On vähän keveämpi olo katsella tulevaisuutta kohti. Kiitos! Jäi hyvä mieli.
 
tarja
9/23/2020 1:10:28 PM
Tiesit sairauteni laadun ja tilanteen vaikka en kertonut sairauteni nimeä. Ikävä asia vain ettei lopullista paranemista ole tiedossa. Mutta sen tiesin toki jo ennestäänkin. Kiitos Jaana tulkinnasta.
 
ymmärrys.
9/10/2020 8:49:22 PM
Hei, kiva kun olet ottanut teemaksesi auringonpaluu kartan, ja tietenkin ne kuun vaiheet. Teilla astrologeillaon jokaisella, omat vahvat teemat. Olette kaikki juontajat kehittyneet juonnoissanne, ja henkisyys näkyy teissä kaikissa. Astral TV, kuuluu uhä useamman katsojan aamuohjelmaan. Tässä terveiset kaikille juontajille. Olen itse, ja moni muukin on löytänyt uuden suunnan, ja valon elämäänsä. KIITOS TEILLE KAIKILLE.
 
Heljä Tunturi
8/30/2020 9:27:05 PM
OLET AINA SELKEÄ JA HYVÄ . KUUNTELEN AINA SUURELLA MIELENKIINNOLLA, KUN SELITÄT PLANEETTOJEN VAIKUTUKSIA JA YLEISTÄ TILANNETTA.
 
Maisa
8/30/2020 8:48:39 PM
Soitin Jaanalle keväällä, maalis-huhtikuun paikkeilla, kun työasiat mietitytti. En olisi voinut ikinä kuvitella, että vajaa puoli vuotta myöhemmin minulle 'tuodaan uusi työ' ja sen tuo minulle 'tumma nainen'. Myös tämän uuden työn kuvaus vastaa juurikin sitä kuvausta jonka Jaana silloin antoi. Nyt työn alkaminen jännittää sen verran että piti tehdä tarkistus/varmistussoitto - ja kortit kertoivat edelleen sitä samaa. Ja samaa mitä oma fiiliskin kertoo :-) (Iloisia) Perhosia on todellakin vatsassa :-) Pari korteilta kysyttyä asiaa on vielä ilmassa. Toinen on kyllä jymy-yllätys jos toteutuu - en ole asiaa edes sen kummemmin ajatellut enkä siitä silloin kysynyt, näkyi kai korteissa niin selvästi että Jaana ei voinut olla sanomatta, Toisen asian kohdalla tuntui että Jaana puhui juuri sitä mitä olin itsekin ajatellut ja toivonut. Aika näyttää. Suosittelen lämpimästi <3
 
aamu.
8/2/2020 12:42:36 PM
Hei Jaana, osaat hyvin kertoa astrologiaa, esim. uuden kuun teemoja, ja siihen liittyvien transiittien vaikutukset, se on niin kansantajuista, ja kerrot myös esimerkien kautta, myös pr.kuun energioista osaat kertoa, luonnollisena osana elämään kulkua. Olet paljon kehittynyt.
 
anna.
7/19/2020 11:38:57 AM
Moikkelis Jaana, kiitos hyvästä juonnosta aamulla. nyt tuli asiaa koko ajan ja hyvin kerrottuna. Turhat esittelyt jäi pois.
 
Marjut Karvinen
7/6/2020 9:13:36 AM
Olet hyvä ja sympaattinen tulkitsia .Nyt jään odottamaan käykö ennustukset toteen .
 
Sinikka
7/1/2020 7:10:50 PM
Kiitos Sinulle, Jaana! Olet todellakin viiden tähden tulkitsija niin astrologian kuin Lenormand-korttien saralla. Olet erittäin hyvä asiakaspalvelija; otat maksavan asiakkaan huomioon tämän ehdoilla ja rehellisesti. Vaikka olenkin melko skeptinen povaajien suhteen, koen, että Sinuun voi luottaa. Olet alasi parhaimmistoa. Onnea elämääsi kaikin tavoin.
 
Anna-Liisa Väisänen
6/21/2020 8:56:55 PM
Hei , mielenkiinnolla seuraan lähetyksiä ja tulkintojasi. Kiinnostukseni kohde on nuo sinun Lenormad kortit myös , en ole tuommosia tavannut . Mistä niitä vois ostaa ?
 
maggi.
6/10/2020 10:00:03 PM
Heipä hei Jaana, olipa kiva kuunnella sinun tulkintoja aamulla, aika meni rattoisasti, puhuit selkeästi,- laajasti, ja ystävällisesti, energioitten muutoksista, ym. ja uusikuu vielä kiinnosti, ja soittajia riitti. ps. Carinia oli myös heti aamusta kiva kuunnella.
 
Merja
6/8/2020 10:08:04 AM
Hei Jaana! Soitin Sinulle tänään parisuhdeongelmissamme. Kiitos arvokkaista neuvoista ja lämpimästä, rauhallisesta tulkinnastasi! Operaattori katkaisi puhelun, enkä ehtinyt kiittää. Kaunis kiitos siis vielä! Merja
 
Hilkka
6/4/2020 10:18:01 AM
Soitin Jaanalle 2.6.2020. Sain todella tarkan tulkinnan ja selkokielellä. Sain myös hyviä eväitä elämääni, miten minun tulisi toimia jatkossa. Huikeaa osaamista, lämpöä, kannustusta miellyttävällä rauhallisella otteella. Suosittelen lämpimästi. Kiitos Jaana.
 
lena.a
6/2/2020 8:49:28 PM
Moi Jaana, kerroit hyvin perusteellisesti, ja selkeästi tulevasta uudestakuusta, ja kuunpimennyksestä. Nauhoitin sen ja haluan katsoa vielä uudestaan.
 
Teuvo Thure
5/14/2020 12:28:08 PM
Haluan henklökohtaisen kokemuksen perusteella suositella Jaanan hieman erilaista, persoonallista tulkintaotetta. Siimä on hiukka lehtorimaista tietävyyttä ja heti samalla terapeutin syvää inhimillistä älyä ja hoksaavaisuutta, kuin ilmassa väreilemässä ! Jotkut piirit käyttäisivät Jaanasta termiä "sielunhoitaja", täysin oikeutetusti !!
 
Pia
5/8/2020 4:05:01 PM
Kiitti Jaana eilisestä tulkinnasta
 
leena.
5/3/2020 8:48:16 AM
Heippa Jaana, Puhuit niin nätisti, ja selkeästi miten (karmallinen) suhde toimii, ja annoit näkökulmia, kannustavasti soittajalle, joka pohti näitä asioita. Tunnen myös hyvin voimakkaasti, ja intuitiivisestia asioita, ja katson Astraalia, myös sillä silmällä, ja olisin kannustanut samalla tavalla. Soittaja oli varmasti tyytyväinen, se välittyi. Kerroit myös hyvin ja selkokielellä, TÄYSIKUUSTA, kuten aina. Yhdistelmä tulkintoja olisi kiva kuulla. Osaat tulkita joustavasti, toivoa antaen, niinkuin elämä menee.
 
Sirpa Inkilä
5/1/2020 7:09:52 PM
Kiitos Jaana! Nostit minua pois jämähtäneestä ajatusmuodosta! Sain sinulta suuntaviivan minulle ominaiseen toteutumiseen. Lisäksi todensit tulevaisuutta saman suuntaisesti kuin vuosi sitten eräs näkijä, joten se antoi varmistusta ja lohtua. Olet selkeä ja annat rohkeasti suuntia, jotka voi ensin yllättää, mutta jotka tuntuvat tutuilta, koska olin niitä myös aikoinaan ajatellut. Vapputerveisin Sirpa
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Jaana Rusi
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite