Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Jaana Rusi

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Astrologi, Lenormand-tulkitsija. Jaana tunnistaa korttien avulla tämän hetkisen tilanteesi ja pystyy tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä.

Työkokemus (vuotta): 15
Kyvyt: Selvätuntoisuus, Selvänäköisyys, Empatia, Meedio
Erikoisala: Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Raha/Talous
Välineet: Astrologia, Kortit
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Olen Lenormand-tulkitsija ja astrologi. Vuodesta 2006 lähtien teen kutsumustyötäni päätoimisesti. Apuvälineinä työssäni käytän ranskalaisia Lenormand-kortteja ja klassista astrologiaa. 

Lenormand-tulkintani ovat elämänläheisiä ja konkreettisia. Korttipöytäni avulla tunnistan tämän hetkisen tilanteesi ja pystyn tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä. Kortit eivät pakoita sinua tiettyyn toimintaan, mutta niiden avulla sinun on helpompi kohdata mahdolliset haasteet ja löytää ratkaisu. 

Astrologinen tulkinta perustuu syntymähetkellesi tehtyyn horoskooppiin. Astrologia ei varsinaisesti ennusta tulevaa vaan näyttää meille, missä mahdollisuutemme ovat ja missä kohtaamme rajoituksia. Astrologia on myös hyvä työväline parisuhteen kartoittamiseen. 

Teen klassisen astrologisen tulkinnan ohella myös horaariastrologisia tulkintoja. 

Olen koulutettu psykologinen neuvoja (Heilpraktikerin für Psychologie, 2009 Berliini, Saksa), pariohjaaja sekä meedio (2018 Helsinki).

Tuen sinua elämänpolullasi vastaamalla vilpittömästi mieltäsi painaviin kysymyksiin. Tulkintojeni päämääränä on auttaa sinua näkemään tilanne rehellisesti ja rohkaista sinua etenemään polullasi.

Readings are also available in English. Gerne berate ich Sie auf Deutsch.

Suositukset
L.M.J.
1/19/2021 3:22:38 PM
Hei Jaana, kiitos aamun juonnoista, astroakin tuli, se oli mielenkiintoista, kun puhuit merkkuriuksen perääntymisestä, miten se merkkaa kuhunkin merkkiin. Sitähä voi käyttää myös, uudenkuun/täydenkuun osalta, jää paremmin mieleen, kuin päivämäärät, ja on selkeämpää. Sitten vielä, voisitko kertoa kartan huoneen numeron, mistä puhut, se kertoo paljon harratajille , nyt puhuit esim. "urheilun" huoneessa??? Toivon sinulle kaikkea hyvää tulevaan, ja paranemista. Teitä on niin vähän, jotka hallitsee myös astrologiaa sitä toivois lisää, sitä on mielenkiintoista kuunnella, ihan opin kannaltakin. Tervetuloa sitten taas juontoihin.
 
Helinä
12/16/2020 9:31:34 AM
Kerron teille muut lukijat, että Jaana on huippuhyvä! Syyspuolella hän kertoi minun löytävän yllätäen vanhan pienen omakotitalon, mutta muutto on keväällä...jaksanko odottaa.. Talossa on jyhkeä oikea kivijalka ja veden ääni kuuluu ja on lähellä. Näin tapahtui: Kävin katsomassa taloa, joka oli kuvatun lainen.... jyhkeä kivijalka 100-vuotias pieni talo, josta on merinäköala ! En saanut sitä ostettua syksyllä ja viikko sitten mainitsin ohimennen tutulle välittäjälle, että se talokin sitten meni. Hän sanoi iloisesti, ei mennyt, se tuli takaisin myyntiin. Siispä muutan keväällä. Kiitos Jaana !
 
Pike
11/24/2020 10:11:39 AM
Olen myös samaa mieltä taustahenkilöiden esittelystä, joskus lähemmäs tunti menee siihen.
 
Sinikka
11/17/2020 11:50:11 AM
Hei, Jaana. Harmi, että sinusta on tullut tv-lähetyksissä pelkkä tausta-asiantuntijoiden mainostaja, olet hukannut omat upeat kykysi esitellä ja tulkita astrologiaa ja Lenormand-kortteja, mitä on ollut ilo seurata. Toivottavasti palaat joskus omaan asiantuntijan rooliisi myös televisiossa.
 
Elsa Olmala
11/17/2020 11:48:38 AM
Kiitos Jaana sinulle, soitin sinulle 16.11.2020. Sinun kanssa on mukava jutella, oot selväsanainen ja tiedät, mistä puhut. Puhelin katkesi, eikä voinut kiittää sinua siinä puhelun loputtua. Soittelen taas sinulle, kun raaskin.
 
pirkko mikkelistä
11/10/2020 11:55:25 PM
kiitos hyvistä tulkinnoistasi voisitko suomentaa käyttämäsi sivistys-sanan en aina tiedä mitä joskus tarkoita.voi olla muitaki jotka eivät tiedä sanoja.kiitos,kaikkea hyvää sinulle sekä mukavaa syksyn jatkoa sinulle.
 
LMJ.
11/9/2020 11:19:27 PM
Hei Jaana, sinulla on niin realistinen ote tulkintoihin, siksi sinua on kiva kuunnella. Puhuit, kuinka kypsemmällä iällä on paljon helpompi kohdata haasteellisetkin kuviot kartalla, kun jo tuntee omat voimansa, ja on rohkea, nämä on ikäkysymyksiä. Haasteet muuttuu myöhemmin voimavaroiksi, ja se on helppoa.
 
Elise
10/24/2020 10:42:33 AM
Kiitos Jaana,soitin eilen sinulle astrologia tulkintaa sain,sinun kanssa oli kiva jutella sain selkeitä tulkintoja ja näit asioita joita en kertonut muuttoon liittyen,voin suositella Jaana otan myöhemmin sinuun yhteyttä kiitos vaaka nainen.
 
Pike
10/12/2020 5:25:22 PM
Sinulla on hyvä ja selkeä ulosanti. Toivon kuitenkin, että enemmän ajankohtaisia planeeetta vaikutuksia ja liikkeitä, vähemmän muitten tulkitsijoiden esittelyä.Kiitolsia.
 
Asta
10/8/2020 1:15:02 PM
Kiitos, Jaana! Sain tänään suuren määrän ymmärrystä lisää keskusteltuani kanssasi. Ihmettelin tietämyksesi tasoa, mutta luin juuri kouluttautumisestasi - se ei mennyt hukkaan. En käsitä miten niin tarkasti voi nähdä, se lienee osittain syntymälahja. Kaikki mitä kerroit oli juuri oikeasti niin kuin sanoit. Olin kantanut jossakin määrin syyllisyyttä niistä "mökötyksistä", josko olisivat jotenkin olleet minusta johtuvia, mutta helpotti, kun kerroit sen kuuluneen hänen luonteensa rakenteisiin ja selviytymismekanismeihinsa. On vähän keveämpi olo katsella tulevaisuutta kohti. Kiitos! Jäi hyvä mieli.
 
tarja
9/23/2020 1:10:28 PM
Tiesit sairauteni laadun ja tilanteen vaikka en kertonut sairauteni nimeä. Ikävä asia vain ettei lopullista paranemista ole tiedossa. Mutta sen tiesin toki jo ennestäänkin. Kiitos Jaana tulkinnasta.
 
ymmärrys.
9/10/2020 8:49:22 PM
Hei, kiva kun olet ottanut teemaksesi auringonpaluu kartan, ja tietenkin ne kuun vaiheet. Teilla astrologeillaon jokaisella, omat vahvat teemat. Olette kaikki juontajat kehittyneet juonnoissanne, ja henkisyys näkyy teissä kaikissa. Astral TV, kuuluu uhä useamman katsojan aamuohjelmaan. Tässä terveiset kaikille juontajille. Olen itse, ja moni muukin on löytänyt uuden suunnan, ja valon elämäänsä. KIITOS TEILLE KAIKILLE.
 
Heljä Tunturi
8/30/2020 9:27:05 PM
OLET AINA SELKEÄ JA HYVÄ . KUUNTELEN AINA SUURELLA MIELENKIINNOLLA, KUN SELITÄT PLANEETTOJEN VAIKUTUKSIA JA YLEISTÄ TILANNETTA.
 
Maisa
8/30/2020 8:48:39 PM
Soitin Jaanalle keväällä, maalis-huhtikuun paikkeilla, kun työasiat mietitytti. En olisi voinut ikinä kuvitella, että vajaa puoli vuotta myöhemmin minulle 'tuodaan uusi työ' ja sen tuo minulle 'tumma nainen'. Myös tämän uuden työn kuvaus vastaa juurikin sitä kuvausta jonka Jaana silloin antoi. Nyt työn alkaminen jännittää sen verran että piti tehdä tarkistus/varmistussoitto - ja kortit kertoivat edelleen sitä samaa. Ja samaa mitä oma fiiliskin kertoo :-) (Iloisia) Perhosia on todellakin vatsassa :-) Pari korteilta kysyttyä asiaa on vielä ilmassa. Toinen on kyllä jymy-yllätys jos toteutuu - en ole asiaa edes sen kummemmin ajatellut enkä siitä silloin kysynyt, näkyi kai korteissa niin selvästi että Jaana ei voinut olla sanomatta, Toisen asian kohdalla tuntui että Jaana puhui juuri sitä mitä olin itsekin ajatellut ja toivonut. Aika näyttää. Suosittelen lämpimästi <3
 
aamu.
8/2/2020 12:42:36 PM
Hei Jaana, osaat hyvin kertoa astrologiaa, esim. uuden kuun teemoja, ja siihen liittyvien transiittien vaikutukset, se on niin kansantajuista, ja kerrot myös esimerkien kautta, myös pr.kuun energioista osaat kertoa, luonnollisena osana elämään kulkua. Olet paljon kehittynyt.
 
anna.
7/19/2020 11:38:57 AM
Moikkelis Jaana, kiitos hyvästä juonnosta aamulla. nyt tuli asiaa koko ajan ja hyvin kerrottuna. Turhat esittelyt jäi pois.
 
Marjut Karvinen
7/6/2020 9:13:36 AM
Olet hyvä ja sympaattinen tulkitsia .Nyt jään odottamaan käykö ennustukset toteen .
 
Sinikka
7/1/2020 7:10:50 PM
Kiitos Sinulle, Jaana! Olet todellakin viiden tähden tulkitsija niin astrologian kuin Lenormand-korttien saralla. Olet erittäin hyvä asiakaspalvelija; otat maksavan asiakkaan huomioon tämän ehdoilla ja rehellisesti. Vaikka olenkin melko skeptinen povaajien suhteen, koen, että Sinuun voi luottaa. Olet alasi parhaimmistoa. Onnea elämääsi kaikin tavoin.
 
Anna-Liisa Väisänen
6/21/2020 8:56:55 PM
Hei , mielenkiinnolla seuraan lähetyksiä ja tulkintojasi. Kiinnostukseni kohde on nuo sinun Lenormad kortit myös , en ole tuommosia tavannut . Mistä niitä vois ostaa ?
 
maggi.
6/10/2020 10:00:03 PM
Heipä hei Jaana, olipa kiva kuunnella sinun tulkintoja aamulla, aika meni rattoisasti, puhuit selkeästi,- laajasti, ja ystävällisesti, energioitten muutoksista, ym. ja uusikuu vielä kiinnosti, ja soittajia riitti. ps. Carinia oli myös heti aamusta kiva kuunnella.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Jaana Rusi
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite