Jaana Rusi Ennustaja odottaa soittoasi. Tulkitsijamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Jaana Rusi

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Astrologi, Lenormand-tulkitsija. Jaana tunnistaa korttien avulla tämän hetkisen tilanteesi ja pystyy tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä.

Työkokemus (vuotta): 16
Kyvyt: Selvätuntoisuus, Selvänäköisyys, Empatia, Meedio
Erikoisala: Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Raha/Talous
Välineet: Astrologia, Kortit
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Olen Lenormand-tulkitsija ja astrologi. Vuodesta 2006 lähtien teen kutsumustyötäni päätoimisesti. Apuvälineinä työssäni käytän ranskalaisia Lenormand-kortteja ja klassista astrologiaa. 

Lenormand-tulkintani ovat elämänläheisiä ja konkreettisia. Korttipöytäni avulla tunnistan tämän hetkisen tilanteesi ja pystyn tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä. Kortit eivät pakota sinua tiettyyn toimintaan, mutta niiden avulla sinun on helpompi kohdata mahdolliset haasteet ja löytää ratkaisu. 

Astrologinen tulkinta perustuu syntymähetkellesi tehtyyn horoskooppiin. Astrologia ei varsinaisesti ennusta tulevaa vaan näyttää meille, missä mahdollisuutemme ovat ja missä kohtaamme rajoituksia. Astrologia on myös hyvä työväline parisuhteen kartoittamiseen.

Syntymähoroskoopin kartoituksen lisäksi analysoin ajankuvaa niin transiittien (ylitysten) kuin progressiivisen kartan avulla. Näiden lisäksi ajankuvan kartoittamiseen kuuluu myöskin auringonpaluukartan analyysi. Auringonpaluukartta on syntymäkartan johdannainen kartta, jossa aurinko on aina täsmälleen samassa asteluvussa kuin se on ollut syntymäkartassa. Muuten auringonpaluukartta on dynaamisesti vuosittain muuttuva ja se kertoo kyseisen vuoden energioista.

Teen klassisen astrologisen tulkinnan ohella myös horaariastrologisia tulkintoja. Horaariastrologiassa kartta muodostetaan kysymyksen esittämishetkelle. Siinä ei siis tulkita kysyjän syntymäkarttaa eikä syntymäaikatietoja tässä tapauksessa tarvita. Horaariastrologian kysymys tulee esittää sellaisessa muodossa, että siihen voi vastata ”kyllä” tai ”ei”. Kysymys tulee myös olla selkeästi ajallisesti rajattu.

Olen koulutettu psykologinen neuvoja (Heilpraktikerin für Psychologie, 2009 Berliini, Saksa), pariohjaaja, meedio (2018 Helsinki) sekä Rentoutusvalmentaja (2021 Helsinki).

Tuen sinua elämänpolullasi vastaamalla vilpittömästi mieltäsi painaviin kysymyksiin. Tulkintojeni päämääränä on auttaa sinua näkemään tilanne rehellisesti ja rohkaista sinua etenemään polullasi.


Readings are also available in English. Gerne berate ich Sie auf Deutsch.

Suositukset
ana
12/30/2021 8:29:00 PM
KIITOS PALJON JAANA AAMUN JUONNOSTA. Ikävä tulee, toivottavasti palaatte pian taas telkkariin, teitä jää niiiin moni kaipaamaan, EIKÄ KAIKILLA OLE ÄLYPUHELINTA, TAI TIETOKONETTAKAAN,---mutta telkkari on. Siksi tämä onkin niin surullista. Ohjelma on auttanut niin paljon omissa pulmissa, saanut uutta ajattelua asioihin. mIEHET OVAT MYÖS LÖYTÄNEET OHJELMAN-- kUKA NÄISTÄ LOPETTAMISESTA PÄÄTTI??? HARMITTAA OVASTI.
 
maarit
12/11/2021 10:44:57 AM
Kiitos osuvasta ja lämpimästä avustasi t.Maarit :):):)
 
astro.
12/4/2021 2:10:15 AM
Kiitos Jaana, asro aamusta, astrologisia tulkintoja oli odotettu, ja muutenkin PLANEETTOJEN VAIKUTUKSISTA YM. on mielenkiintoista kuunnella, puhut hyvin selkeästi. ASTROLOGIA KIINNOSTAA ja sitä odotetaan lisää.
 
aamu.
11/3/2021 10:15:30 AM
Kiitos Jaana aamun täysikuu tulkinnasta, miten se vaikuttaa, ja uudistaa, siinä tuli erilaisia näkökulmia. Puhut selkeästi, ja ymmärrettävästi. ASTROLOGIAN osaavia kaivattaisiin enemmänki ruutuu..
 
helena laine
10/20/2021 11:41:23 AM
Kiitos Jaana jälleen kerran; osasit kertoa tulevan leikkausajan. Sanoit että lumenaikaan saan tiedon leikkausajasta ja minä kauhistuin, että niin pitkäänkö joudun odottamaan mutta sinä rauhoittelit ja sanoit että ei tarvitse ajatella helmikuun lumitilannetta. Ja todellakin muutaman viikonkuluttua sain viestin tulevasta leikkausajasta.Tämä oli jo toinen kerta kun tiesit tarkaan leikkausajankohtani. Kiitos, Kiitos
 
Anne
9/11/2021 8:06:34 PM
Kiitos Jaana ennustuksistasi, ne meni ihan kohdalleen uuden kumppanin tapaamisen ajankohdasta, luonteesta, iästä sekä etäisyydestä ym. Sain siitä alkukesän ennustuksesta voimaa ja luottamusta elämääni edesmenneen mieheni jälkeiseen aikaan. Intuutiosi tiesi että mieheni on ollut täällä läsnä ja sain sinun kauttasi viestejä häneltä. Nyt olen tosi onnellinen ja voin jatkaa elämääni uuden rakkauden kanssa. Kiitos myös empatiastasi jutteluhetkessämme.
 
Tuulikki
8/19/2021 2:28:19 PM
. Kiitos Jaana hienoista planeettatulkinnoista. On suuri ilo seurata ohjelmaasi. Selität kaiken niin hyvin. Olet selkeä ja inspiroiva. Selitit hyvin myös täydenkuun vaikutuksen.
 
Helena
7/25/2021 1:44:29 PM
Kiitos Jaana! Oli mukava jutella kanssasi. Kiitos kun avasit selkeästi, empaattisesti ja realistisesti niin mennyttä, kuluvaa kuin tulevaa (vaikka aikaa ei ole). 5 tähteä. Huoletonta ja mukavaa kesää sinulle!
 
Heli
7/4/2021 10:21:17 PM
Kiitos Jaana! Olet hyvä ja selkeä' Kerroit hienosti ajankohtaisista planeetta-asemista. On kiinnostavaa, kun kerrot planeettojen vaikutuksista ja kuinka kohdata haasteellisetkin kuviot.
 
Eila
6/28/2021 12:54:01 PM
Kiitos Jaana erittäin osuvasta tulkinnasta, oli ihan uskomattoman osuva, osaat asiasi!
 
Heli
6/15/2021 7:43:57 AM
Kiitos Jaana rauhallisesta aamun Astral-tv ohjelmasta. Oli mielenkiintoista kuulla Jupiterin perääntymisestä ja siihen liittyvistä asioista, sivusit myös Merkuriuksen perääntymistä. "Seikkaperäistä" selostusta! Ja hyvä kun kukaan soittaja ei keskeyttänyt...kaikki halusivat kai kuulla ASIAA! Hyvää kesää Sinulle.
 
Anne Kovero
6/15/2021 7:43:41 AM
Kiitos Jaana tämän päiväisestä ennustuksesta ja terveisistä tuonpuoleisesta. Minulle jäi siitä hyvä mieli ja helpottava olo. Tv:ssäkin on mukava kuulla rauhallista ääntäsi ja astrologiasia tulkintojasi. Aina vain puhelu loppuu kesken. Anne
 
Merja Hiljanen
5/5/2021 10:42:01 AM
Teetkö astrologisialausuntoja?
 
Kevät
4/22/2021 10:36:18 PM
Kyllähän Jaana soittoja saa. Hämmästyttävän tarkasti tiesi, uuden työni alkamis ajankohdan, millaista työtä tulen tekemäänja minkä asiakasryhmän parissa tulen työskentelemään. Olin ihan ihmeissäni tästä. Ja muutakin henkilökohtaisempaa on tiennyt. Olen soittanut ja tulen soittamaan. Paras olet ja sydämellinen❤.
 
pekka hartikainen
3/24/2021 9:50:33 AM
sinä olet yksinpuhuja aamutvssä,syystä tai toisesta et saa juurikaan soittoja,mietipä sitä.Luovuttaisit vuorosi jolle kulle toiselle
 
marjatta
3/22/2021 9:31:50 AM
Kiitos Jaana rakkaustulkinnasta 22.3.2021.osui kyllä nappiin. Olet paras tulkitsija ihmissuhdeasioissa. Nyt on kevyet energiat ja uusi kumppani voi tulla sitten kun on oikea aika. Uskon vahvasti, että Jaana tietää. Kiitos! Suosittelen lämpimästi
 
Harri
3/22/2021 9:31:34 AM
Vahva suositus Jaanalle! Jaana on todella varmaotteinen, selkeä ja innostava tulkinnoissaan. Astrologia ei välttämättä ole aina se kaikkein helpoin työkalu, mutta Jaanan ammattitaitoisesta tulkinnasta saa paljon irti. Selkeä ja rauhallinen ulosanti antaa hyvin tilaa omalle ajatukselle ja ymmärtämiselle - mukavaa ja helppoa kommunikoida hänen kanssaan. Astrologia ja Lenormand toimii muuten oikeasti kivasti yhdessä - syventää asioita ja antaa näkökulmaa. Jos siis kaipaat ammattitaitoista astrologia ja/tai Lenormand-tulkitsijaa niin suosittelen Jaanaa aidosti ja suurella sydämellä!
 
Tarja
3/21/2021 12:06:55 AM
Soitin Jaanalle 18.3.2021 aamulla. Jaanan kanssa on aina niin ihana jutella. Tulee keveä olo. Jaana on todella taitava. Hän näkee tulevia asioita ja tapahtumia hämmästyttävän selkeästi. Suosittelen lämpimästi Jaanaa.
 
Kaija-täti
2/17/2021 9:43:30 PM
Sympatiani olivat tänään puolellasi, kun sinulle soitti eräs asiakas, jolla oli ja on vaikeuksia itsensä kanssa ja järjesti jo melkein kohtauksen tv- ohjelmassa. Mielestäni sinä olet ja muutkin siellä olette asiallisia ja teette työnne niinkuin kuuluu. Ei kannata murehtia tuota, meitä on moneen junaan ja vielä joku jää asemallekin. Tsemppiä Sinulle!
 
Maalaistyttö
1/29/2021 10:51:06 AM
Tiesit että saan opiskelu paikan. En olisi uskonut itse. Olet suora ja tykkään ku vastaat ytimekkäästi mitä kysyn. Luot uskoa ja toivoa. Samaa mieltä että turhaan niitä muiden mainostusta. Kerro astrologiasta tai kylmä pöytiä. Toivottavasti tulee soittoja. Kiva kuunnella muitakin.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Jaana Rusi
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite