Jaana Rusi Ennustaja odottaa soittoasi. Tulkitsijamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Jaana Rusi

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Astrologi, Lenormand-tulkitsija. Jaana tunnistaa korttien avulla tämän hetkisen tilanteesi ja pystyy tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä.

Työkokemus (vuotta): 15
Kyvyt: Selvätuntoisuus, Selvänäköisyys, Empatia, Meedio
Erikoisala: Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Raha/Talous
Välineet: Astrologia, Kortit
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Olen Lenormand-tulkitsija ja astrologi. Vuodesta 2006 lähtien teen kutsumustyötäni päätoimisesti. Apuvälineinä työssäni käytän ranskalaisia Lenormand-kortteja ja klassista astrologiaa. 

Lenormand-tulkintani ovat elämänläheisiä ja konkreettisia. Korttipöytäni avulla tunnistan tämän hetkisen tilanteesi ja pystyn tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä. Kortit eivät pakota sinua tiettyyn toimintaan, mutta niiden avulla sinun on helpompi kohdata mahdolliset haasteet ja löytää ratkaisu. 

Astrologinen tulkinta perustuu syntymähetkellesi tehtyyn horoskooppiin. Astrologia ei varsinaisesti ennusta tulevaa vaan näyttää meille, missä mahdollisuutemme ovat ja missä kohtaamme rajoituksia. Astrologia on myös hyvä työväline parisuhteen kartoittamiseen.

Syntymähoroskoopin kartoituksen lisäksi analysoin ajankuvaa niin transiittien (ylitysten) kuin progressiivisen kartan avulla. Näiden lisäksi ajankuvan kartoittamiseen kuuluu myöskin auringonpaluukartan analyysi. Auringonpaluukartta on syntymäkartan johdannainen kartta, jossa aurinko on aina täsmälleen samassa asteluvussa kuin se on ollut syntymäkartassa. Muuten auringonpaluukartta on dynaamisesti vuosittain muuttuva ja se kertoo kyseisen vuoden energioista.

Teen klassisen astrologisen tulkinnan ohella myös horaariastrologisia tulkintoja. Horaariastrologiassa kartta muodostetaan kysymyksen esittämishetkelle. Siinä ei siis tulkita kysyjän syntymäkarttaa eikä syntymäaikatietoja tässä tapauksessa tarvita. Horaariastrologian kysymys tulee esittää sellaisessa muodossa, että siihen voi vastata ”kyllä” tai ”ei”. Kysymys tulee myös olla selkeästi ajallisesti rajattu.

Olen koulutettu psykologinen neuvoja (Heilpraktikerin für Psychologie, 2009 Berliini, Saksa), pariohjaaja, meedio (2018 Helsinki) sekä Rentoutusvalmentaja (2021 Helsinki).

Tuen sinua elämänpolullasi vastaamalla vilpittömästi mieltäsi painaviin kysymyksiin. Tulkintojeni päämääränä on auttaa sinua näkemään tilanne rehellisesti ja rohkaista sinua etenemään polullasi.


Readings are also available in English. Gerne berate ich Sie auf Deutsch.

Suositukset
Helena
7/25/2021 1:44:29 PM
Kiitos Jaana! Oli mukava jutella kanssasi. Kiitos kun avasit selkeästi, empaattisesti ja realistisesti niin mennyttä, kuluvaa kuin tulevaa (vaikka aikaa ei ole). 5 tähteä. Huoletonta ja mukavaa kesää sinulle!
 
Heli
7/4/2021 10:21:17 PM
Kiitos Jaana! Olet hyvä ja selkeä' Kerroit hienosti ajankohtaisista planeetta-asemista. On kiinnostavaa, kun kerrot planeettojen vaikutuksista ja kuinka kohdata haasteellisetkin kuviot.
 
Eila
6/28/2021 12:54:01 PM
Kiitos Jaana erittäin osuvasta tulkinnasta, oli ihan uskomattoman osuva, osaat asiasi!
 
Heli
6/15/2021 7:43:57 AM
Kiitos Jaana rauhallisesta aamun Astral-tv ohjelmasta. Oli mielenkiintoista kuulla Jupiterin perääntymisestä ja siihen liittyvistä asioista, sivusit myös Merkuriuksen perääntymistä. "Seikkaperäistä" selostusta! Ja hyvä kun kukaan soittaja ei keskeyttänyt...kaikki halusivat kai kuulla ASIAA! Hyvää kesää Sinulle.
 
Anne Kovero
6/15/2021 7:43:41 AM
Kiitos Jaana tämän päiväisestä ennustuksesta ja terveisistä tuonpuoleisesta. Minulle jäi siitä hyvä mieli ja helpottava olo. Tv:ssäkin on mukava kuulla rauhallista ääntäsi ja astrologiasia tulkintojasi. Aina vain puhelu loppuu kesken. Anne
 
Merja Hiljanen
5/5/2021 10:42:01 AM
Teetkö astrologisialausuntoja?
 
Kevät
4/22/2021 10:36:18 PM
Kyllähän Jaana soittoja saa. Hämmästyttävän tarkasti tiesi, uuden työni alkamis ajankohdan, millaista työtä tulen tekemäänja minkä asiakasryhmän parissa tulen työskentelemään. Olin ihan ihmeissäni tästä. Ja muutakin henkilökohtaisempaa on tiennyt. Olen soittanut ja tulen soittamaan. Paras olet ja sydämellinen❤.
 
pekka hartikainen
3/24/2021 9:50:33 AM
sinä olet yksinpuhuja aamutvssä,syystä tai toisesta et saa juurikaan soittoja,mietipä sitä.Luovuttaisit vuorosi jolle kulle toiselle
 
marjatta
3/22/2021 9:31:50 AM
Kiitos Jaana rakkaustulkinnasta 22.3.2021.osui kyllä nappiin. Olet paras tulkitsija ihmissuhdeasioissa. Nyt on kevyet energiat ja uusi kumppani voi tulla sitten kun on oikea aika. Uskon vahvasti, että Jaana tietää. Kiitos! Suosittelen lämpimästi
 
Harri
3/22/2021 9:31:34 AM
Vahva suositus Jaanalle! Jaana on todella varmaotteinen, selkeä ja innostava tulkinnoissaan. Astrologia ei välttämättä ole aina se kaikkein helpoin työkalu, mutta Jaanan ammattitaitoisesta tulkinnasta saa paljon irti. Selkeä ja rauhallinen ulosanti antaa hyvin tilaa omalle ajatukselle ja ymmärtämiselle - mukavaa ja helppoa kommunikoida hänen kanssaan. Astrologia ja Lenormand toimii muuten oikeasti kivasti yhdessä - syventää asioita ja antaa näkökulmaa. Jos siis kaipaat ammattitaitoista astrologia ja/tai Lenormand-tulkitsijaa niin suosittelen Jaanaa aidosti ja suurella sydämellä!
 
Tarja
3/21/2021 12:06:55 AM
Soitin Jaanalle 18.3.2021 aamulla. Jaanan kanssa on aina niin ihana jutella. Tulee keveä olo. Jaana on todella taitava. Hän näkee tulevia asioita ja tapahtumia hämmästyttävän selkeästi. Suosittelen lämpimästi Jaanaa.
 
Kaija-täti
2/17/2021 9:43:30 PM
Sympatiani olivat tänään puolellasi, kun sinulle soitti eräs asiakas, jolla oli ja on vaikeuksia itsensä kanssa ja järjesti jo melkein kohtauksen tv- ohjelmassa. Mielestäni sinä olet ja muutkin siellä olette asiallisia ja teette työnne niinkuin kuuluu. Ei kannata murehtia tuota, meitä on moneen junaan ja vielä joku jää asemallekin. Tsemppiä Sinulle!
 
Maalaistyttö
1/29/2021 10:51:06 AM
Tiesit että saan opiskelu paikan. En olisi uskonut itse. Olet suora ja tykkään ku vastaat ytimekkäästi mitä kysyn. Luot uskoa ja toivoa. Samaa mieltä että turhaan niitä muiden mainostusta. Kerro astrologiasta tai kylmä pöytiä. Toivottavasti tulee soittoja. Kiva kuunnella muitakin.
 
L.M.J.
1/19/2021 3:22:38 PM
Hei Jaana, kiitos aamun juonnoista, astroakin tuli, se oli mielenkiintoista, kun puhuit merkkuriuksen perääntymisestä, miten se merkkaa kuhunkin merkkiin. Sitähä voi käyttää myös, uudenkuun/täydenkuun osalta, jää paremmin mieleen, kuin päivämäärät, ja on selkeämpää. Sitten vielä, voisitko kertoa kartan huoneen numeron, mistä puhut, se kertoo paljon harratajille , nyt puhuit esim. "urheilun" huoneessa??? Toivon sinulle kaikkea hyvää tulevaan, ja paranemista. Teitä on niin vähän, jotka hallitsee myös astrologiaa sitä toivois lisää, sitä on mielenkiintoista kuunnella, ihan opin kannaltakin. Tervetuloa sitten taas juontoihin.
 
Helinä
12/16/2020 9:31:34 AM
Kerron teille muut lukijat, että Jaana on huippuhyvä! Syyspuolella hän kertoi minun löytävän yllätäen vanhan pienen omakotitalon, mutta muutto on keväällä...jaksanko odottaa.. Talossa on jyhkeä oikea kivijalka ja veden ääni kuuluu ja on lähellä. Näin tapahtui: Kävin katsomassa taloa, joka oli kuvatun lainen.... jyhkeä kivijalka 100-vuotias pieni talo, josta on merinäköala ! En saanut sitä ostettua syksyllä ja viikko sitten mainitsin ohimennen tutulle välittäjälle, että se talokin sitten meni. Hän sanoi iloisesti, ei mennyt, se tuli takaisin myyntiin. Siispä muutan keväällä. Kiitos Jaana !
 
Pike
11/24/2020 10:11:39 AM
Olen myös samaa mieltä taustahenkilöiden esittelystä, joskus lähemmäs tunti menee siihen.
 
Sinikka
11/17/2020 11:50:11 AM
Hei, Jaana. Harmi, että sinusta on tullut tv-lähetyksissä pelkkä tausta-asiantuntijoiden mainostaja, olet hukannut omat upeat kykysi esitellä ja tulkita astrologiaa ja Lenormand-kortteja, mitä on ollut ilo seurata. Toivottavasti palaat joskus omaan asiantuntijan rooliisi myös televisiossa.
 
Elsa Olmala
11/17/2020 11:48:38 AM
Kiitos Jaana sinulle, soitin sinulle 16.11.2020. Sinun kanssa on mukava jutella, oot selväsanainen ja tiedät, mistä puhut. Puhelin katkesi, eikä voinut kiittää sinua siinä puhelun loputtua. Soittelen taas sinulle, kun raaskin.
 
pirkko mikkelistä
11/10/2020 11:55:25 PM
kiitos hyvistä tulkinnoistasi voisitko suomentaa käyttämäsi sivistys-sanan en aina tiedä mitä joskus tarkoita.voi olla muitaki jotka eivät tiedä sanoja.kiitos,kaikkea hyvää sinulle sekä mukavaa syksyn jatkoa sinulle.
 
LMJ.
11/9/2020 11:19:27 PM
Hei Jaana, sinulla on niin realistinen ote tulkintoihin, siksi sinua on kiva kuunnella. Puhuit, kuinka kypsemmällä iällä on paljon helpompi kohdata haasteellisetkin kuviot kartalla, kun jo tuntee omat voimansa, ja on rohkea, nämä on ikäkysymyksiä. Haasteet muuttuu myöhemmin voimavaroiksi, ja se on helppoa.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Jaana Rusi
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite