Jaana Rusi Ennustaja odottaa soittoasi. Tulkitsijamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Jaana Rusi

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Astrologi, Lenormand-tulkitsija. Jaana tunnistaa korttien avulla tämän hetkisen tilanteesi ja pystyy tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä.

Työkokemus (vuotta): 18
Kyvyt: Selvätuntoisuus, Selvänäköisyys, Empatia, Meedio
Erikoisala: Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Raha/Talous
Välineet: Astrologia, Kortit
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Olen Lenormand-tulkitsija ja astrologi. Vuodesta 2006 lähtien teen kutsumustyötäni päätoimisesti. Apuvälineinä työssäni käytän ranskalaisia Lenormand-kortteja ja klassista astrologiaa. 

Lenormand-tulkintani ovat elämänläheisiä ja konkreettisia. Korttipöytäni avulla tunnistan tämän hetkisen tilanteesi ja pystyn tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä. Kortit eivät pakota sinua tiettyyn toimintaan, mutta niiden avulla sinun on helpompi kohdata mahdolliset haasteet ja löytää ratkaisu. 

Astrologinen tulkinta perustuu syntymähetkellesi tehtyyn horoskooppiin. Astrologia ei varsinaisesti ennusta tulevaa vaan näyttää meille, missä mahdollisuutemme ovat ja missä kohtaamme rajoituksia. Astrologia on myös hyvä työväline parisuhteen kartoittamiseen.

Syntymähoroskoopin kartoituksen lisäksi analysoin ajankuvaa niin transiittien (ylitysten) kuin progressiivisen kartan avulla. Näiden lisäksi ajankuvan kartoittamiseen kuuluu myöskin auringonpaluukartan analyysi. Auringonpaluukartta on syntymäkartan johdannainen kartta, jossa aurinko on aina täsmälleen samassa asteluvussa kuin se on ollut syntymäkartassa. Muuten auringonpaluukartta on dynaamisesti vuosittain muuttuva ja se kertoo kyseisen vuoden energioista.

Teen klassisen astrologisen tulkinnan ohella myös horaariastrologisia tulkintoja. Horaariastrologiassa kartta muodostetaan kysymyksen esittämishetkelle. Siinä ei siis tulkita kysyjän syntymäkarttaa eikä syntymäaikatietoja tässä tapauksessa tarvita. Horaariastrologian kysymys tulee esittää sellaisessa muodossa, että siihen voi vastata ”kyllä” tai ”ei”. Kysymys tulee myös olla selkeästi ajallisesti rajattu.

Olen koulutettu psykologinen neuvoja (Heilpraktikerin für Psychologie, 2009 Berliini, Saksa), pariohjaaja, meedio (2018 Helsinki) sekä Rentoutusvalmentaja (2021 Helsinki).

Tuen sinua elämänpolullasi vastaamalla vilpittömästi mieltäsi painaviin kysymyksiin. Tulkintojeni päämääränä on auttaa sinua näkemään tilanne rehellisesti ja rohkaista sinua etenemään polullasi.


Readings are also available in English. Gerne berate ich Sie auf Deutsch.

Suositukset
Lea
2/7/2024 8:33:46 AM
KIITOS jAANA mielenkiintoisesta ja opettavaisesta lähetyksestä. Odotan mielenkiinnolla seuraavaa asiantuntevaa lähetystä.
 
astro
11/29/2023 9:02:47 PM
ISO KIITOS JAANA, olipa todella opettavainen ja perusteellinen astrologinen pläjäys. Tämä on sitä aitoa syvällistä tietoa, mitä astrologia opettaa. Eri merkit sopivat yhteen,.. niinkuin kerroit, itse olen myös näin ajatellut pitkään, ja siltä pohjalta tutkinut karttoja.
 
Leena
7/8/2023 9:02:19 PM
Heipä hei, kiitos taas Jaana, puhuit asiaa, juuri sitä mistä astrologiassa on kyse. Meissä on kaikissa samoja merkkejä, eri elementeissä, ja huoneissa, ne pitää osata tulkita, Se vaatii psygologista silmää,..ja vanhetessa särmät hioutuu.. Myös sama nousu,- ja laskumerkki on tärkeä,-- Itselläni nousu on KALAT, ja olen tutustunut helposti samanhenkisiin ihmisisiin. KIITOS HYVÄSTÄ OHJELMASA,.. Jaana olet loistava tulkki.
 
astrologia
7/5/2023 10:02:30 PM
Kiitos Jaana hienosta astrologisesta aamusta. AIHE oli todella kiinnostava. Kartan voi todellakin tehdä eri ajalle, siitä näkee millä energialla toimitaan.. PROGE kuu kertoo n.2,5v energioista, ja Auringon pal.kartta vuoden teemat, Kartan voi tehdä myös eriaikoihin, kertoo energiat, niinkuin kerroit.. Itse menen jo 3:proge kierrosta, ..on hyvin mielenkiintoista, katsella menneitä, nykyhetkeä, ja tulevaa mitä on oppinut. Tuli hyvä selventävä olo katsoessa lähetystä, olet hyvä tulkitsija. Vierasta oli myös kiva kuunnella ja katsoa. IHANAA, ETTÄ TÄLLÄINEN OHJELMA ON TULLUT TELKKARIIN. ja voi vielä katsoa myöhemmin uudelleen.
 
astroharrastaja
6/20/2023 9:45:21 AM
KIITOS JAANA, kuuntelin juontosi, ja on ihan pakko kirjoittaa... Selvensit niin hienosti, yhden soittajan saamasta ikävästä kommentista omasta kartastaan. Olet PSYGOLOGINEN ASTROLOGI, tiedät miten karttaa tulkitaan. Kaikilla on haasteita, ne voitetaan ja vahvistutaan. EI ole olemassa hyvää,- tai huonoa karttaa.--tai merkkiä, ...
 
aamu
6/18/2023 5:58:02 PM
Kiitos Jaana, olet ammattiastrologi.. tiedät mistä puhut, sinua on miellyttävä kuunnella...olet aito oma itsesi. Ammattiastrologeja kaivataan lisää ruutuun,
 
astro leea.
6/13/2023 9:30:18 AM
KIITOS KIITOS Jaana, olipa kiva taas kuunnella sinua, puhut niin selkosuomeksi.. on helppo kuunnella ja oppia.
 
Anna
6/8/2023 10:12:34 PM
Kiitos Jaana, ammattitaitoisesta, asiallisesta, ja rauhallisesta.. astrologisesta aamusta. Sinua on miellyttävä kuunnella, puhut ymmärrettävästi. Sinua on kiva katsoa ja kuunnella.
 
Sinikka Miettinen
5/24/2023 8:13:02 AM
On ollut tosi mielenkiintoista kuunnella Jaanan astrologisia aamulähetyksiä.Astrologia aina kiinnostanut mutten tiedä paljoakaan .Oppia ikä kaikki.Jossain välissä soitan , olisi kiva tietää oma nousumerkki
 
astro
5/18/2023 9:04:04 AM
Hei Jaana, ompa kiva yllätys; kun tulet taas juontamaan astral lähetystä. Olet ammatti atrologi, ja lenoman kortti tulkitsija, tulkitset molemmat hyvin selkeästi. TERVETULOA JAANA, odotan mielenkiinnolla...
 
Anne
5/5/2023 10:47:03 AM
Hei, miksi antamani palaute näy?
 
ana
12/30/2021 8:29:00 PM
KIITOS PALJON JAANA AAMUN JUONNOSTA. Ikävä tulee, toivottavasti palaatte pian taas telkkariin, teitä jää niiiin moni kaipaamaan, EIKÄ KAIKILLA OLE ÄLYPUHELINTA, TAI TIETOKONETTAKAAN,---mutta telkkari on. Siksi tämä onkin niin surullista. Ohjelma on auttanut niin paljon omissa pulmissa, saanut uutta ajattelua asioihin. mIEHET OVAT MYÖS LÖYTÄNEET OHJELMAN-- kUKA NÄISTÄ LOPETTAMISESTA PÄÄTTI??? HARMITTAA OVASTI.
 
maarit
12/11/2021 10:44:57 AM
Kiitos osuvasta ja lämpimästä avustasi t.Maarit :):):)
 
astro.
12/4/2021 2:10:15 AM
Kiitos Jaana, asro aamusta, astrologisia tulkintoja oli odotettu, ja muutenkin PLANEETTOJEN VAIKUTUKSISTA YM. on mielenkiintoista kuunnella, puhut hyvin selkeästi. ASTROLOGIA KIINNOSTAA ja sitä odotetaan lisää.
 
aamu.
11/3/2021 10:15:30 AM
Kiitos Jaana aamun täysikuu tulkinnasta, miten se vaikuttaa, ja uudistaa, siinä tuli erilaisia näkökulmia. Puhut selkeästi, ja ymmärrettävästi. ASTROLOGIAN osaavia kaivattaisiin enemmänki ruutuu..
 
helena laine
10/20/2021 11:41:23 AM
Kiitos Jaana jälleen kerran; osasit kertoa tulevan leikkausajan. Sanoit että lumenaikaan saan tiedon leikkausajasta ja minä kauhistuin, että niin pitkäänkö joudun odottamaan mutta sinä rauhoittelit ja sanoit että ei tarvitse ajatella helmikuun lumitilannetta. Ja todellakin muutaman viikonkuluttua sain viestin tulevasta leikkausajasta.Tämä oli jo toinen kerta kun tiesit tarkaan leikkausajankohtani. Kiitos, Kiitos
 
Anne
9/11/2021 8:06:34 PM
Kiitos Jaana ennustuksistasi, ne meni ihan kohdalleen uuden kumppanin tapaamisen ajankohdasta, luonteesta, iästä sekä etäisyydestä ym. Sain siitä alkukesän ennustuksesta voimaa ja luottamusta elämääni edesmenneen mieheni jälkeiseen aikaan. Intuutiosi tiesi että mieheni on ollut täällä läsnä ja sain sinun kauttasi viestejä häneltä. Nyt olen tosi onnellinen ja voin jatkaa elämääni uuden rakkauden kanssa. Kiitos myös empatiastasi jutteluhetkessämme.
 
Tuulikki
8/19/2021 2:28:19 PM
. Kiitos Jaana hienoista planeettatulkinnoista. On suuri ilo seurata ohjelmaasi. Selität kaiken niin hyvin. Olet selkeä ja inspiroiva. Selitit hyvin myös täydenkuun vaikutuksen.
 
Helena
7/25/2021 1:44:29 PM
Kiitos Jaana! Oli mukava jutella kanssasi. Kiitos kun avasit selkeästi, empaattisesti ja realistisesti niin mennyttä, kuluvaa kuin tulevaa (vaikka aikaa ei ole). 5 tähteä. Huoletonta ja mukavaa kesää sinulle!
 
Heli
7/4/2021 10:21:17 PM
Kiitos Jaana! Olet hyvä ja selkeä' Kerroit hienosti ajankohtaisista planeetta-asemista. On kiinnostavaa, kun kerrot planeettojen vaikutuksista ja kuinka kohdata haasteellisetkin kuviot.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Jaana Rusi
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite