Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Pöllöjen henkinen merkitys

Ihmiset ovat jo muinaisista ajoista lähtien pitäneet pöllöistä ja pitäneet niitä kiehtovina. Nykyään on myynnissä kaikenlaista pöllökuvilla varustettua tavaraa, kuten t-paitoja, mukeja, leluja jne. Suloinen pöllökuva, jolla on suuret silmät ja söpö pyöreä muoto, on valloittanut maailman, ja ihmiset ovat rakastuneet tähän lintuun.

Mutta mikä tekee pöllöistä niin erityisiä, että ne eroavat muista lintulajeista? Monissa kulttuureissa kautta aikojen pöllöillä on katsottu olevan voimakas yhteys henkisiin maailmoihin. Näiden lintujen ympärillä on aina ollut salaperäisyyttä. Muinaisille kreikkalaisille ja roomalaisille pöllö oli viisauden symboli. Kreikkalaisella viisauden, käsityön ja sodankäynnin jumalattarella Athenalla uskottiin olevan läheinen yhteys pöllöihin. Myös muinaiset kiinalaiset ja Amerikan alkuperäisasukkaat uskoivat pöllön symboloivan viisautta, ja niiden opastusta käytettiin parantamisrituaaleissa ja pyhissä seremonioissa. Pöllöjä pidettiin sanansaattajina fyysisen ja henkisen maailman välillä.

Pöllöjen henkinen merkitys

Henkisissä yhteisöissä on uskottu tähän päivään saakka yleisesti, että näiden lintujen älykäs katse vartioi jonkinlaista ikivanhaa viisautta ja tietoa, joka voisi avata henkimaailman salaisuudet. 
Kautta historian pöllöt on yhdistetty myös kuuhun ja noituuteen, ja siksi ihmiset ovat usein pelänneet näitä kauniita lintuja. Pöllöt lentelevät mielellään pimeässä, ne ovat yöeläimiä. Kuu on pimeyden symboli, ja pimeys edustaa tuntematonta - sitä pelottavaa, salaperäistä paikkaa, jossa pelkomme piilevät. Kuu on myös naisellisuuden symboli, ja siksi pöllöt on aina yhdistetty naisellisiin ominaisuuksiin, kuten intuitioon ja magiaan.
 
Pöllöt edustavat sellaista viisautta, joka asuu syvällä meissä jokaisessa - sieluviisauttamme - sellaista rajatonta ja kaiken kattavaa tietämystä, joka ei vaadi rationaalisia selityksiä kaikelle. Pöllöillä on läheisin yhteys tähän voimakkaaseen intuitiiviseen viisauteen. Vielä kiehtovammaksi pöllöt tekee se, että jo muinaisista ajoista lähtien on uskottu, että ne ovat tuonpuoleisen vartijoita, jotka välittävät viestejä henkimaailmasta meidän maailmaamme ja opastavat kuolleiden ihmisten sieluja matkalla tuonpuoleiseen. Siksi pöllöt on myös yhdistetty kuolemaan ja monet ihmiset ovat pelänneet niitä. 

Pöllön huhuilu kuulostaa hieman aavemaiselta, ja ihmiset, jotka kuulevat sen, ovat joskus peloissaan siitä, että jotain pahaa on tapahtumassa. Pöllön huhuilu yön pimeydessä saattaa kuulostaa hieman yllättävältä, ja ehkä ihmiset ovat alkaneet entisaikoina uskoa, että pöllö yrittää varoittaa heitä lähestyvästä vaarasta, kuten äkillisestä sairaudesta tai kuolemasta. On tosin hyvä myös muistuttaa itseämme siitä, että kuolemalla ei itsessään pitäisi olla kielteistä merkitystä. Se on yksinkertaisesti siirtyminen fyysisestä maailmasta henkiseen maailmaan. Pelkomme kuolemaa kohtaan antaa sille negatiivisen merkityksen. Kun lakkaamme näkemästä kuolemaa pelkomme silmin ja sen sijaan alamme nähdä sen kauniina ja välttämättömänä muutoksena, sitten kun sen aika on; kuolema menettää negatiivisen merkityksensä ja siitä tulee vain yksi kokemus sielumme matkalla. 

Ihmiset ovat muinaisista ajoista lähtien myös uskoneet, että pöllöillä on ainutlaatuinen kyky ennustaa tulevia tapahtumia. Ikään kuin pöllöt voisivat kerätä tietoa henkimaailmasta ja tuoda sen takaisin aineelliseen maailmaamme. Siksi pöllön näkemisellä on katsottu olevan monia mahdollisia merkityksiä. Esimerkiksi pöllön näkeminen päivänvalossa voi olla symboli selkeydestä, toivosta ja valoisammista päivistä, jotka ovat edessä sen näkevälle. Koska pöllö symboloi yleensä viisautta, intuitiota ja ennakointia, tämän salaperäisen linnun näkeminen voi myös tarkoittaa, että elämässämme on tapahtumassa jokin merkittävä muutos. Se voi myös merkitä symbolista kuolemaa, kuten myrkyllisen suhteen tai tavan päättymistä. 
Ulkonäkönsä perusteella pöllöt eivät ehkä vaikuta eläinkunnan seikkailunhaluisimmalta lajilta. Ne kuitenkin rakastavat lentämistä ja tuntemattomien alueiden tutkimista. Näin ollen pöllön näkeminen voi olla myös merkki siitä, että meidän on astuttava ulos mukavuusalueiltamme ja tutkittava tuntematonta. Pöllö opastaa meitä olemaan sopeutuvaisia, uteliaita ja kohtaamaan pelkomme, sillä se auttaa sieluamme kehittymään. Ihmiset ovat kautta aikojen tarkkailleet eläimiä inspiraation ja opastuksen saamiseksi, eikä pöllö ole poikkeus. Riippumatta siitä, uskommeko pöllöille annettuja symbolisia merkityksiä vai emme, näillä salaperäisillä linnuilla on edelleen erityinen paikka sydämissämme. Ehkä viisas pöllö voi opastaa meitä näkemään asiat korkeammasta näkökulmasta ja hyödyntämään omaa sielunviisauttamme. 
 
Tulkitsijamme voivat auttaa tärkeissä asioissa päätöksentekoa ja tekemään viisaita ratkaisuja. Anna meidän auttaa sinua!
Soita nyt numeroon 0700 03 445 ja saat uutena asiakkaana 3 maksutonta minuuttia. 

 
 

Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Sanna Swan
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Raili
Alanumero: