Ovatko ihmissuhteesi kosmisesti linkitetty? | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Ovatko ihmissuhteesi kosmisesti linkitetty?

Kaikki maailmankaikkeuteen sisältyvä on kosmisessa yhteydessä. Suhteet, joita muodostamme elämässämme eivät ole pelkkää sattumaa, vaan osa suurempaa kuvaa, joka ohjaa nykyistä ilmentymäämme. Kun mietimme kaikkien romanttisten, platonisten ja perhesuhteittemme kosmista luontoa, ymmärrämme paremmin niiden tarkoituksen. Miten sitten tietää, että nämä suhteet ovat kosmisesti linkitetty? Seuraavat asiat kertovat, minkä tyyppisiä yhteyksiä ihmissuhteesi sisältää, ja miten voit valjastaa näistä suhteista tulleet opit reseptiksi menestykseesi tulevaisuudessa.

Ihmissuhteet, jotka herättelevät meitä

Kaikki ihmissuhteet eivät ole ruusuilla tanssimista. Jotkut niistä ovat vaikeita ja epämukavia. Aivan kuten ne suhteet elämässämme jotka tuntuvat helpoilta, ihmiset, jotka kyseenalaistavat näkökulmiamme tai haastavat arkeamme, ovat yhtä oleellisia ja tärkeitä. Kun päädymme omien rajojemme ulkopuolelle, haastaa se meidät kokoamaan uudelleen itsemme ja sisäisen rauhamme.

Tällaisessa tilanteessa olisi hyvä miettiä, vahvistaako se uskomuksiasi oikeasta ja väärästä? Muistuttaako se sinua korkeimmista arvoistasi ja aikomuksistasi? Luoko se sinulle uusia polkuja? Jos vastauksesi on myönteinen, niin tämä ihmissuhde saattaa olla kosmisesti linkitetty elämääsi muuttaakseen elämän polkuasi, tai muistuttaaksesi sinua niistä asioista jotka todella merkitsevät.

kosmicky spojené

Ihmissuhteet, jotka satuttavat meitä

Kaikki ihmissuhteet eivät kestä aikaa, ja nämä sisältävätkin usein kosmisia oppiläksyjä. Suhteet, jotka loppuvat traagisesti, odottamatta, tai muuttuvat nopeasti huonoon suuntaan, on tarkoitus muistuttaa meitä omasta voimastamme. Yhtäkkinen poissaolo ihmissuhteesta, joka aiemmin kuului isoon osaan elämääsi vieden paljon energiaasi, tekee tilaa uudelle kasvulle. Tämä luo mahdollisuuden uudelle ihmissuhteelle tulla, tuoden mukanaan myös uudet asiat opittavaksi.

Ihmissuhteet, jotka parantavat meidät

Jotkut ihmiset ovat elämässämme parantaakseen meidät ja tuovat meille onnellisuutta. Raskaat tai epäonnistuneet ihmissuhteet eivät ole ainoita, joista voimme oppia ja joiden avulla voimme kasvaa. Jotkut tulevat elämäämme parantaakseen sielumme. Nämä parantavat ihmissuhteet opettavat meitä antamaan eteenpäin sitä rakkautta ja kunnioitusta, jota me saamme tässä loputtomassa kosmisessa ketjussa. 

Parantavat ihmissuhteet ovat kosminen muistutus siitä, että kaikki kokemamme kärsimys ja suru ovat myös perimmiltään muistutuksia rakkaudesta, hyväksynnästä ja lämmöstä. Jokaisen meidän olemassaolollamme on tietty tarkoitus, ja ne, jotka parantavat meidän sielumme sekä auttavat meitä vaikeina aikoina, kannustavat meitä myös eteenpäin. 

Ihmisen luontoon kuuluu luoda suhteita kunnioittaaksemme niitä kosmisia yhteyksiä, joiden osia olemme. Kaikilla meistä on ihmissuhteita, joiden tarkoitus voi tuntua hämärältä, mutta loppujen lopuksi ne muistuttavat meitä tästä valtavasta kosmisesta verkostosta. Siksi meidän tulisi kunnioittaa jokaista ihmissuhdetta, jota elämä eteemme tuo niistä saadun opetusten, tuen ja ohjauksen vuoksi!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Isabella
Alanumero: