Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit

Mitkä ovat romanttisimmat horoskooppimerkit?

Etsitkö luotettavaa, tukea antavaa, empaattista kumppania rinnallesi? Horoskooppimerkeistä on ollut monille apua. Oletko sinäkin kiinnostunut romanttisimmista horoskooppimerkeistä? Oli motiivisi mikä tahansa, sinunkin on hyvä tietää, mitkä horoskooppimerkit viestivät omasta rakkauselämästäsi.

Kuten luultavasti tiedät, eläinradat luokitellaan neljän elementin mukaan: maa, ilma, tuli ja vesi. Maamerkit ovat tunnetusti maanläheisiä, ilmamerkit tunnetusti älyllisiä, tulimerkit erittäin intohimoisia ja vesimerkit syvästi tunteellisia. Mitkä merkit kussakin kategoriassa ovat siis eläinradan todellisia Romeoja? Lue lisää ja tutustu, niin saat salamyhkäiset asiat kohdallasikin selville!

Mitkä ovat romanttisimmat horoskooppimerkit?

Härkä

Jos etsit uskollista kumppania, yritä tutusta Härkä merkkiseen. Tätä aina romantiikasta haaveilevaa maamerkkiä hallitsee Venus, rakkauden ja kauneuden planeetta. Toinen Härkien kuuluisa ominaisuus on heidän herkkyytensä elämän hienoimmille asioille, johon kuuluu muun muassa romantiikka ja hellä rakkaus. Jos siis seurustelet Härkä-ihmisen kanssa, voit odottaa, että hän ilmaisee sinulle lämpimiä tunteita sanoin ja teoin.

Vaaka

Et voi kieltää tunnustamasta, että vaa´at ovat horoskooppien viehättävimpiä ja ihastuttavimpia henkilöitä. Tämä heijastuu luonnollisesti myös heidän romanttisessa ja kiehtovassa maailmassa. Mikään ei ole Vaakojen mielestä niin inspiroivaa ja merkityksellistä kuin flirttailu ja rakastumisen maaginen taival. He tutustuvat mielellään uusiin ihmisiin ja käyvät syvällisiä keskusteluja. Sitten kun he rakastuvat oikeasti, se on heistä niin kohtaloa, että laittavat kaiken peliin.

Leijona

Tämän ei pitäisi tulla yllätyksenä. Jos Leijonalle pitäisi valita jokin tärkeä ominaisuus, se olisi intohimo. Auringon hallitsema Leijona lämmittää ympärillä olevia ystäviään ja läheisiään rakkaudella ja loputtomalla energialla. Leijona tarttuu rohkeasti haasteisiin ja hakeutuu luonnostaan ryhmän johtajaksi. Hän odottaa kunnioitusta lähipiiriltään, joka voi välillä ajaa yhteentörmäyksiin, mutta hän osaa olla muille myös äärimmäisen uskollinen ja hyväsydäminen.

Kalat

Kalat on selvästikin voimakkaasti tunteva ja intuitiivinen merkki. He ovat eläinradan runoilijoita, ja mikä on runollisempaa kuin rakkaus? Jos etsit ja kaipaat romantiikkaa elämääsi, rakastuminen Kalat-ihmiseen luo maagisen ja horjumattoman taikamaailman. Odotettavissa on suloisia rakkausviestejä, huomaavaisia lahjoja ja halailua vaaleanpunaisten pilvien alla.
 
Sinulla on nyt paljon pohdittavaa, kun määrittelet, mitä haluat ja odotat kumppaniltasi. Sinun on hyvä tietää, mitkä merkit tarjoavat luonnostaan romantiikkaa ja hellyyttä. Jos pääset löytämään sen aidoin ja oikean rakkauden, tekee se sinusta ihmisenä onnellisemman ja elämästä paremman.

Jos haluat kuulla asiasta lisää, pyydä henkilökohtaista tulkintaa 24/7 Suomen kokeneimmilta asiantuntijoilta. Soita meille vaikka heti AstralTv:seen!

 
 
 

Astrologia on ollut osa monia ihmiskunnan kulttuureja jo tuhansien vuosien ajan. Astrologia ja sitä kautta horoskoopit perustuvat ajatukseen, jonka mukaan makrokosmos eli taivasmaailma heijastaa maanpäällistä maailmaa. Toisin sanoen, "Kuten ylhäällä, niin alhaalla." Tähtien ja planeettojen sijoittuminen syntymähetkelläsi vaikuttaa persoonallisuuteesi, mielialaasi, karmaasi ja tarkoitukseesi omassa elämässä maan päällä. Jos uskot tähän filosofiaan, olet luultavasti huomannut outoja yhtäläisyyksiä itsesi ja muiden saman horoskooppimerkin alla syntyneiden välillä.

Ymmärtääksesi paremmin itseäsi tai tulevia tapahtumia ja mahdollisuuksia voit hakeutua astrologeille astrologiseen analyysiin. He voivat tarjota arvokkaita oivalluksia, jotka auttavat sisäistä minääsi ja persoonallisuuttasi avautumaan niin kuin tähtiin on kirjoitettu.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Allan
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero:
 
Siruska
Alanumero:
 
Sarita
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero: