Ilmainen päivähoroskooppi Jousimies | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Jousimies 23. marraskuuta - 21. joulukuu
Hallitseva planeetta: Jupiter
Väri: Violetti
Elementti: Tuli
Kivi: Turkoosi
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 03 heinäkuuta 2022
Olet nyt hyvässä iskussa niin fyysisesti kuin henkisestikin, joten voit hyvin ottaa sarvista härkää ja laatia itsellesi hieman haastavampaa tekemistä. Hyvä idea voisi olla esimerkiksi lähteä pyörällä naapurikuntaan katsomaan ystäviä tai sukulaisia, taikka vain katselemaan maisemia, haistelemaan kesäisiä tuoksuja ja kuuntelemaan lintujen ääniä. Jos aiot tavata tuttavia, yritä hillitä itsesi: tänään saatat olla jokseenkin varomaton puheissasi. Älä lörpöttele henkilökohtaisia asioitasi, äläkä levittele tarkistamattomia juoruja toisista
Viikkohoroskooppi
2022. 26. viikko
Tulevan viikon aikana kannattaa yrittää välttää kaikenlaisia radikaaleja muutoksia ja rupeamia. Jos haluat edetä uudelle sivulle ja onnistua, kannattaa toimia harkitusti asettumalla toistenkin osapuolten asemaan. Uusista tuttavuuksistasi on kehittymässä arvokkaita yhteistyökumppaneita. Yksityis- ja perhe-elämässäkin on tulossa mukavia yllätyksiä. Vaeltavien planeettojen liikkeistä voidaan päätellä, että tulevan viikon painopiste on sosiaalisessa elämässä. Varaudu siihen, että joku yrittää hyväksikäyttää sinisilmäisyyttäsi. Viikon toisella puoliskolla kannattaa olla liikenteessä erityisen varovainen.

Rakkaus
Nykyiset planeettojen vaikutukset näyttelevät suurta roolia läheisimmissä ihmissuhteissasi. Sinussa herää voimakas romantiikannälkä. Luovat ideasi kielivät syvistä ja hienovaraisista tunteista mielitiettyäsi kohtaan. Kaikesta huolimatta kommunikaatio-ongelmia saattaa syntyä. Jos näin käy, mahdollisista väärinkäsityksistä täytyy puhua heti saman tien.

Työ ja raha
Olet luovalla tuulella ja täynnä toteuttamiskelpoisia ideoita. Tämän suorastaan nerokkaan luovuuspurkauksen ansiosta voit saavuttaa suurta menestystä. Jos olet seurannut rahamarkkinoita viime aikoina, joku saattaa pyytää neuvojasi. Jos näin käy, kannattaa olla hyvin varovainen. Muistuta, että et voi olla vastuussa toisten päätöksistä, ja pidä se itsekin mielessäsi.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 03 heinäkuuta 2022
59 44 6 42 25 6

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 26. viikko
81 65 12 60 30 59
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Vesimies
Rakkaus
Oinas
kuuhoroskooppi
Vaaka
Kuun siirtyessä vaakaan, keskityt sosiaalisiin kanssakäymisiin ja niiden analysointiin. Mikäli olet parisuhteessa, tarkkailet sitä nyt hyvin analyyttisesti. Mikäli et vielä parisuhteessa ole, niin tunnet suurta halua löytää sen toisen puoliskon. Sinulla on taipumusta tehdä päätöksiä, jotka vaikuttavat positiivisesti kaikkiin. Et halua osallistua mihinkään konflikteihin juuri nyt ja tästä syystä painat laput silmillä eteen päin. Myöhemmin joudut kuitenkin kohtaamaan seuraukset. Turhamaisuutesi nousee nyt esiin ja sinulle on tärkeää mitä mieltä muut sinusta ovat. Nyt on hyvä aika seurustella tai laajentaa sosiaalisia piirejä. Kun kuu on vaa’assa on helpompi olla sovitteleva, anteeksiantava ja haluat pyrkiä tekemään kompromisseja. Mikäli olet joskus halunnut opetella itämaista viisautta tai opetella taistelulajeja, nyt on siihen hyvä aika. Nyt ei missääntapauksessa ole oikea hetki päättää parisuhdetta tai muitakaan asioita. Nyt ei myöskään ole hyvä aika vaihtaa työpaikkaa tai muuttaa.

Suurin opetus:
Opi hyväksymään sekä hyvät että huonot asiat.

Kauneusvinkki:
Aloita puhdistushoidot nyt, sillä nyt on paras aika saada hyviä tuloksia.

Ravintovinkki:
Perus ravintoaine tähän aikaan on rasva. Eläinrasvan lisäksi suosi myös kasvisrasvoja, kuten kookosrasvaa, joka vaikuttaa sinuun sekä ulkoisesti että sisäisesti. Vihanneksista suosi parsakaalia, ruusukaalia, kukkakaalia sekä oliiveja, äläkä unohda ollivinsiemeniä!
Kuun vaiheet
kasvava kuu
Tämä on kuun ensimmäinen vaihe ja on nähtävillä myöhäisestä iltapäivästä alkuiltaan läntisellä taivaalla. Kasvavan puolikuun aikaan aiemmin tehdyt ideat alkavat itämään. Tämä on aikaa, jolloin on hyvä huomata pakolliset muutokset ja ryhtyä käytännön toimenpiteisiin. Kasvavan puolikuun aikaa pidetään myös oppimisen aikana. Utelias minäsi nousee esiin tähän aikaan.

Astral TV:n vinkki: Tämä aika on täynnä luovuutta ja rohkeutta, joten nyt on syytä kokeilla jotain uutta, olipa se sitten uusi harrastus, uusi maku tai mitä tahansa muuta.
Suositellut näkijät
Master
Sandra
Empaattinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja energian välittäjä. Sandra autta... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Onerva
Selväkuulija, kaukoparantaja, transsipuhuja. Onerva pystyy auttamaan sinua vu... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Elli Roth
Selvänäkijä, energian välittäjä. Elli Roth auttaa Sinua elämäsi risteyskoh... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tuulia
Selvänäkijä, shamaani, energian välittäjä. Tuulia on saanut suvustaan lahjan ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min