Ilmainen päivähoroskooppi Jousimies | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Jousimies 23. marraskuuta - 21. joulukuu
Hallitseva planeetta: Jupiter
Väri: Violetti
Elementti: Tuli
Kivi: Turkoosi
Päivän horoskooppi
perjantaina, 21 tammikuuta 2022
Joskus kaikki tuntuu kaatuvan päälle ja elämässä ei meinaa mikään onnistua. Jos elämä murjoaa, sinun täytyy osata kysyä itseltäsi, että mitä vastoinkäymiset voivat antaa sinulle. Pysähdy miettimään mistä on kyse, onko jokin asia huonosti vai onko kyse vain huonosta hetkestä. Jos joudut tasitelemaan jaksamisen kanssa, ota yhteyttä ystäviin. Kerro miltä sinusta tuntuu ja anna heidän auttaa. Itse voit keksiä jotain sellaista tekemistä, mikä saa mielesi kohoamaan ja voit antaa itsellesi myös luvan kokea hieman hemmottelua!
Viikkohoroskooppi
2022. 3. viikko
Suurena horoskooppiseikkailijana tulet hämmästymään siitä, kuinka tärkeää on, että elämässä on vakaita kiinnekohtia. Matkojen suunnittelun, uuden asunnon katselun tai seikkailunhaluisten ohjelmien sijaan kaipaatkin tuttua rutiinia ja tavallista elämänmenoa. Tämä ajanjakso on luultavasti hiljaisuuden ja oman akun lataamisen aikaa. Nyt saat rauhassa unelmoida ja tehdä tulevaisuuden suunnitelmia. Läheisesi saattavat kummastella sinun heijastamaa hiljaista asennetta. Jos näin käy, yritä heitä rauhoitella! Kerro heille, että sinulla ei ole mitään hätää, haluat tässä jaksossa nauttia tavallisesta elämänmenosta ja viettää enemmän aikaa omissa oloissa.

Rakkaus
Sinulla on paljon saavutettavaa tällä viikolla. Ennusmerkkien mukaan sinun on helppo päästä tavoitteisiin, jos vain jaksat olla määrätietoinen ja maltat mieltäsi. Äläkä myöskään sivuuta alitajunnastasi saapuvia viestejä! Tulevina päivinä saatat kokea outoja tapahtumia, unia tai tunteita. Mieti, mihin nämä merkit viittaavat ja mitä ne viestivät. Niitä on turha yrittää vastustaa! Jos odotat tällä hetkellä rakkauden löytämistä, se ei todennäköisesti tule tällä viikolla, vaan joudut sitä vielä hetken odottamaan. Mutta ei kauaa, sillä rakkaus voi koputtaa ovellesi minä hetkenä hyvänsä. Sinun täytyy olla valmis avaamaan ovi, kun tulee sen aika.

Työ ja raha
Itsepäiset ihmiset, jotka vaativat ja haluavat tehdä kaiken omalla tavallaan, turhauttavat sinua. Älä tuhlaa heihin aikaa! Parasta on keskittyä omiin tehtäviin ja tarkoitusperiin.  Keskellä viikkoa sinun täytyy uudemman kerran varmistaa, että olet kaikista työtäsi koskevista asioista ajan tasalla. Tähtien asema parantaa kommunikointikykyäsi viikon loppua kohden.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 21 tammikuuta 2022
36 12 65 9 29 22

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 3. viikko
26 81 35 57 74 7
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Vesimies
Rakkaus
Oinas
kuuhoroskooppi
Kalat
Kuun ollessa kalojen merkissä käyttäydyt arvaamattomasti ja jopa epävakaasti. Olet hyvin haavoittuvainen ja sisäänpäin kääntynyt, jonka takia etsit hengellisiä sekä odottamattomia kokemuksia. On aika haaveilla ja päiväunet kuuluvat asiaan. Yritä saada haaveistasi selkoa, sillä ne voivat johdatella sinua. Empatia on isossa roolissa ja välität turvaa ja hyvää oloa ympärillesi. Pystyt tehokkaasti puhumaan sielun ja rakkauden asioista. Yritä välttää alkoholia tai juo kohtuudella, sillä kuun ollessa kaloissa, pienetkin alkoholiannokset voivat olla haitallisia.

Suurin opetus:
Opettele elämään todellisuudessa!

Kauneusvinkki:
Nyt on erinomainen aika hankkiutua eroon epämiellyttävistä syylistä ja känsistä. Kun hoidot on suoritettu, on aika hemmotella itseä virkistävällä jalkahieronnalla.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Päivi Alanen
Synnynnäinen meedio, selvänäkijä, parantaja. Päivi Alanen pystyy lukemaan ih... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Elli Roth
Selvänäkijä, energian välittäjä. Elli Roth auttaa Sinua elämäsi risteyskoh... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Jussi
Kokenut henkinen auttaja ja parantaja. Jussi pystyy mittaamaan aurastasi mm. ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min