Ilmainen päivähoroskooppi Jousimies | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Jousimies 23. marraskuuta - 21. joulukuu
Hallitseva planeetta: Jupiter
Väri: Violetti
Elementti: Tuli
Kivi: Turkoosi
Päivän horoskooppi
maanantaina, 02 lokakuuta 2023
Mieti tapahtuneita niin kauan, kuin muistat ne. Älä anna niiden hautua! Ydin piilee niissä pienissä yksityiskohdissa, jotka saattavat ajan edetessä hämärtyä. Mieti, mikä asia johti siihen, että jouduit suunnittelemaan asiat uudelleen. Minkä takia et voi laskea niiden varaan, jotka ovat aina ennen tukeneet sinua? Voit oppia siitä paljon. Samalla opit ymmärtämään, että et voi vaikuttaa kaikkeen.
Viikkohoroskooppi
2023. 40. viikko
Haluat tulla rakastetuksi, hyväksytyksi ja tunnustetuksi. Hyvä niin. Mutta se ei saa ottaa valtaa sinusta ja teoistasi. Älä anna sen määräillä ajatuksiasi. Et saa ajatella meneväsi vain siihen suuntaan, josta voit saada kehua. Äläkä suostu sellaisiin asioihin, joita et normaalioloissa tekisi. Sinun ei tarvitse vastata kaikkien odotuksiin. Jos saavutat suuren suosion, sen ylläpitäminen voi olla hyvinkin vaikeaa ja raskasta.

Rakkaus
Jos olet löytänyt rinnallesi hiljattain kumppanin, suhde katkeaa tai päinvastoin, se saa uutta voimaa. Jos tulee vaikeita hetkiä, yrittäkää jutella keskenänne, se helpottaa ja myös kukat sopivat erinomaisesti lahjaksi. Viimeistään torstaina tilanne tasaantuu, olette samalla aaltopituudella ja suhteenne syventyy emotionaalisesti. Olet sinkku tai parisuhteessa, luvassa on tilanteita, jotka vaativat ymmärrystä, empatiaa ja avoimuutta.

Ura
Työpaikalla on tiedossa haasteellinen viikko. Tykkäät haasteista, mutta se syö sinulta kaiken energian, joten varaudu siihen, että saatat olla tavallista herkempi ja reagoida asioihin impulsiivisemmin. Eriävät mielipiteet saattavat johtaa konfliktitilanteisiin, mitkä eivät palvele ketään. Tämä viikko vaatii sinulta malttia, kärsivällisyyttä ja ennen kaikkea empatiaa. Jos säilytät malttisi, asiat ottavat oikean suunnan.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 02 lokakuuta 2023
41 77 16 66 30 48

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 40. viikko
82 92 35 99 36 27
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Vesimies
Rakkaus
Oinas
kuuhoroskooppi
Kalat
Kuun ollessa kalojen merkissä käyttäydyt arvaamattomasti ja jopa epävakaasti. Olet hyvin haavoittuvainen ja sisäänpäin kääntynyt, jonka takia etsit hengellisiä sekä odottamattomia kokemuksia. On aika haaveilla ja päiväunet kuuluvat asiaan. Yritä saada haaveistasi selkoa, sillä ne voivat johdatella sinua. Empatia on isossa roolissa ja välität turvaa ja hyvää oloa ympärillesi. Pystyt tehokkaasti puhumaan sielun ja rakkauden asioista. Yritä välttää alkoholia tai juo kohtuudella, sillä kuun ollessa kaloissa, pienetkin alkoholiannokset voivat olla haitallisia.

Suurin opetus:
Opettele elämään todellisuudessa!

Kauneusvinkki:
Nyt on erinomainen aika hankkiutua eroon epämiellyttävistä syylistä ja känsistä. Kun hoidot on suoritettu, on aika hemmotella itseä virkistävällä jalkahieronnalla.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Selina
Selina on inspiroiva selvänäkijä ja energian välittäjä. Hän käyttää työväline... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Inka
Inka on parantaja, jolla on näkijän kyvyt sekä vahvoja empaattisia piirteitä.... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tarja Sahari
Selvänäkijä, Reiki Master, energian välittäjä, Tarot-tulkitsija. Tarja Sah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min