Ilmainen päivähoroskooppi Jousimies | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Jousimies 23. marraskuuta - 21. joulukuu
Hallitseva planeetta: Jupiter
Väri: Violetti
Elementti: Tuli
Kivi: Turkoosi
Päivän horoskooppi
keskiviikkona, 30 marraskuuta 2022
Hoidettuasi päivän työt ja velvollisuudet sorrut mielellään ylenpalttiseen hemmotteluun. Olethan ennen sitä muistanut tarkistaa saldosi. Sinulla on vielä tietyt jouluostokset tekemättä. Olisiko syytä yrittää löytää kultainen keskitie? Ilmeisesti haluaisit tehdä vaikutuksen erääseen, mutta liika yrittäminen voi kääntyä sinua vastaan. Yritä olla oma luonnollinen itsesi. Ota rennosti, luota itseesi ja kykyihisi sekä omaan ulkonäköön! Tietyt merkit viittaavat siihen, että tänään sinua voi vihdoin onnistaa.
Viikkohoroskooppi
2022. 48. viikko
Kaiken mitä teet ja saat tehdä omasta tahdostasi ei kaipaa muiden tunnustusta. Sinua ohjaa oma sydämesi ja tunteesi. Kova työ ja sinnikkyys tuovat sinulle hyviä tuloksia ja osalta läheisiltäsi myös kiitosta, mutta se ei välttämättä näy perheen rahapussissa. Onneksi saat rauhaa ja voit luottaa siihen, että sinulla on hyvät tulevaisuudennäkymät. Tämä viikko rohkaisee sinua suuriin muutoksiin ja uusiin haasteisiin. On tärkeää kuunnella sydäntäsi ja antaa sen johdattaa sinua kohti uusia tavoitteita. Mukava viikko tiedossa!

Rakkaus
Tällä viikolla joudut tekemään kovasti töitä saadaksesi välit kumppanisi kanssa kuntoon. Ennusmerkit ovat hyviä, kannattaa jaksaa taistella. Jos olet sinkku, nyt voit joutua pettymään. Olit jo siinä uskossa, että pääset treffeille, mutta se voidaan viime hetkellä perua. Älä kuitenkaan luovuta. Osallistu mahdollisuuksien mukaan erilaisiin tapahtumiin, jossa voit päästä tapaamaan mukavia ihmisiä.

Työ ja raha
Tämä viikko tarjoaa yrittäjille loistavia mahdollisuuksia verkostoitua, luvassa on mielenkiintoisia tapahtumia livenä tai verkossa. Joku voi pyytää sinulta sijoitusneuvoja. Tämä kertoo luotettavuudestasi ja asiantuntemuksestasi. Jos käyt työssä, sinun kannattaa nyt tsempata, jaossa on uusia, mielenkiintoisia tehtäviä.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: keskiviikkona, 30 marraskuuta 2022
84 98 79 46 14 58

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 48. viikko
78 15 15 75 79 95
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Vesimies
Rakkaus
Oinas
kuuhoroskooppi
Skorpioni
Kun kuu on skorpionissa, tunnet kiinnostusta hengellisiin ja mystisiin asioihin. Tunnet suurta intohimoa kaikkia askareita kohtaan, joita haluat saada tehdyksi. Kuitenkin heti, kun tulee paineita saada jotakin valmiiksi, niin intohimo katoaa välittömästi. Haluaisit nähdä maailman sinulle täydellisenä ja toimit sen mukaan. Tunteista puhuttaessa, äärimmäisyydet nousevat esille. Tunnetilat voivat vaihdella huipun ja aallonpohjan välillä. On mielenkiintoista, että tunnet tarvetta raportoida kaikesta, mikä häiritsee sinua. Haluat tuoda esille kaikki ympärilläsi olevat epäoikeudenmukaisuudet. Sinun tulisi kuunnella sisäistä ääntäsi ja intuitiota. Kun kuu on skorpionissa, niin on erittäin hyvä aika tuoda uusia tuulia seksielämään. Fyysisiä tehtäviä tulisi nyt välttää ja lainaa ei missään nimessä kannata ottaa, vaikka kuinka siltä tuntuisi. Kannattaa myös yrittää lykätä matkustamista, mikäli mahdollista.

Suurin opetus:
Opettele elämään rennommin. Poistu mukavuusalueeltasi!

Kauneusvinkki:
Kuun ollessa skorpionissa meditointi ja hengelliset harjoitukset ovat hyödyllisiä. Mikäli olet suunnitellut tatuoinnin ottamista, nyt on hyvä aika, sillä tunnet vähemmän kipua.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
ensimmäinen neljännes
Kuun ensimmäisen neljänneksen aikaan kuu nousee keskipäivällä ja laskee keskiyöllä. Tämä on aikaa, jolloin menneestä kannattaa päästää irti. Muutoksia on luvassa ja erityisesti ihmissuhteissa on odotettavissa muutoksia. On mielenkiintoista, että monet eroista ajoittuvat kuun ensimmäisen neljänneksen ajalle. Toisaalta se ei ole mikään ihme, sillä itsenäisyys ja vapaus nousevat vahvasti esille näihin aikoihin. Odotettavissa on runsaasti haasteita, mutta mikäli jaksat olla sinnikäs, pääset lähemmäs tavoitteitasi. Tämä aika tarjoaa kaiken tuksensa, jotta voisit päästää irti asioista, jotka eivät enää edistä kehitystäsi.

Astral TV:n vinkki: Mikäli olet tyytymätön nykyiseen suhteeseesi, niin nyt kannattaa miettiä onko suhteella tulevaisuutta. Vastauksia kysymyksiin saat nyt nopeammin.
Suositellut näkijät
Master
Riina Alén
Selvänäkijä, enkelitulkitsija, meedio, kaukoparantaja. Riina Alén tulkitsee e... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sandra
Empaattinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja energian välittäjä. Sandra autta... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tuulia
Selvänäkijä, shamaani, energian välittäjä. Tuulia on saanut suvustaan lahjan ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min