Ilmainen päivähoroskooppi Jousimies | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Jousimies 23. marraskuuta - 21. joulukuu
Hallitseva planeetta: Jupiter
Väri: Violetti
Elementti: Tuli
Kivi: Turkoosi
Päivän horoskooppi
maanantaina, 04 maaliskuuta 2024
Muista, että ihmisiä voidaan auttaa muullakin tavoin kuin rahalla. Joskus riittää hyvä sana, hymy, halaus tai avunanto. Se edistää myös henkilösuhteita. Tänään taidat olla hiukan väsynyt. Yritä silti olla positiivinen, kuten muinakin päivinä. Mieti, miten saat piristettyä itseäsi. Jos on hyvä keli, voisit käydä ulkona kävelyllä tai keksiä iltamenoja ystävien kanssa.
Viikkohoroskooppi
2024. 10. viikko
Nykyään uneksit, keksit hienoja ideoita, mutta et pane toimeksi. Taidat pelätä epäonnistumista. Keksit itsellesi kaikenlaista muuta tekemistä välttyäksesi varsinaisilta tehtäviltä. Saatat kokeilla uusia harrastuksia, vietät aikaa ystäviesi seurassa, jottei tarvitse ruveta toteuttamaan ideoitasi. Jos pelkäät todellakin epäonnistumista, voit pyytää läheisiltä apua. Yhdessä työ sujuu rattoisammin. Heti kun tuloksia alkaa tulla, olet onnesta sekaisin!

Rakkaus
Parisuhteessa olevien alkuviikko on täynnä ylä- ja alamäkiä. Tunnette yhtenä hetkenä toisianne kohtaan täydellistä myötätuntoa, kun hieman myöhemmin saatatte nähdä kumppanin ikään kuin vihollisena, joka ei arvosta, huomioi eikä kunnioita. Muistakaa kuitenkin, että jos aidosti toista rakastaa, vastoinkäymiset voitetaan! Keskustelkaa, halatkaa ja hellikää toisianne, niin parisuhteenne tulee taas kukoistamaan!

Ura
Nyt olisi erityisen tärkeää saada rauhaa ja henkistä tasapainoa elämääsi, koska tällä viikolla joudut tekemään tärkeitä päätöksiä uraasi ja sen myötä tulevaisuuteesi liittyen. Älä pakota itseäsi eteenpäin ennen, kuin olet henkisesti kunnossa. Muuten voit kohdata ongelmia ja haasteita. Kuuntele omia aavisutuksia ja luota vaistoihisi, niin kaikki käy hyvin!
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 04 maaliskuuta 2024
73 54 64 10 99 44

Onnenumerot tälle viikolle: 2024. 10. viikko
57 79 1 83 89 42
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Vesimies
Rakkaus
Oinas
kuuhoroskooppi
Härkä
Kun kuu on härän merkissä, olet taipuvainen tuntemaan varovaisuutta ja olet käytännönläheinen. Täytyt mielihyvän tunteesta, jonka takia asioiden hoitaminen hidastuu. Et halua luopua asioista, joihin olet tottunut, joten et ole kovin avoin uusille asioille. Vetäydyt mielelläsi kodin turvaan ja teet mielelläsi olosi kotoisaksi. Tästä syystä huomaat laittavasi ruokaa ja viettäväsi aikaa perheesi kanssa. Tunnet helposti vetoa materiaalisiin ja taloudellisiin asioihin. Nyt on hyvä aika investoinneille. Tunnet olevasi kestävämpi ja haluat hoitaa fyysiset tehtävät, joita olet aiemmin vältellyt. Nyt on myös hyvä aika hankkia kotiin kestäviä kodinkoneita. Kuun ollessa härän merkissä myös ympärilläsi olevat lähimmäiset hyötyvät siitä. Tämä aika tuo iloa sinun ja rakkaittesi elämään. Yllätä ystäväsi pienillä lahjoilla. Varo kuitenkin tekemästä hätäisiä ja spontaaneja päätöksiä. Nyt ei ole oikea aika sellaiseen!

Suurin opetus:
Opettele päästämään irti asioista, jotka eivät enää palvele kehitystäsi

Kauneusvinkki:
Ota rentouttava laventelikylpy ja pyydä kumppaniasi antamaan sinulle hellän hieronnan. Aromaterapia on erityisen tehokasta juuri nyt!

Ravintovinkki:
Suola on kaikki kaikessa! Syö paljon juureksia kuten perunaa, punajuurta, selleriä, piparjuurta sekä sipulia.
Kuun vaiheet
viimeinen neljännes
Kuu nousee keskiyöllä ja laskee keskipäivällä. Nyt on sadonkorjuun aika, jolloin pääsemme keräämään aiemmin aloittamiemme asioiden hedelmät. Ihmiset kokevat usein sisäisiä kriisejä tai tuntevat, että jokin on hullusti. Tästä ei kuitenkaan kannata pelästyä, sillä se on merkki, että kierto on hiljalleen saamassa päätökseen sille asetetut tehtävät.

Astral TV:n vinkki: Ota rennosti ja nauti hetkestä. Inkiväärikuorinta tai sauna voi tehdä ihmeitä.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Stella
Selvänäkijä, korttien tulkitsija ja energianvälittäjä. Stella on empaattinen ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Onerva
Selväkuulija, kaukoparantaja, transsipuhuja. Onerva pystyy auttamaan sinua vu... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min