Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Jousimies 23. marraskuuta - 21. joulukuu
Hallitseva planeetta: Jupiter
Väri: Violetti
Elementti: Tuli
Kivi: Turkoosi
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 16 kesäkuuta 2024
Sinun ei tee mieli osallistua läheisten kanssa käytävään keskusteluun. Voi olla, että
keskusteluaihe ei sinua kiinnosta tai ajattelet asioita eri kannalta. Sinun ei kannata kuitenkaan
poistua paikan päältä. Olisi toivottavaa, että kerrot avoimesti mielipiteesi toisille. Se voi tuoda
asiaan positiivisen käänteen ja samalla lujittaa suhteenne.
Viikkohoroskooppi
2024. 24. viikko
Tämän viikon aikana kannattaa olla varovainen, jos aiot jotain salailla. Kaikki edellytykset ovat olemassa siihen, että kyseinen asia tuleekin ilmi tai voi olla, että sinä itse huomaat jonkin asian. Jos näin käy, hoida asia luottamuksellisesti. Siitä voit keskustella vain asianomaisen kanssa. Tulevina päivinä saatat olla hieman turhan herkkä. Mieti, voisiko se johtua stressistä. Käykö sinulla mielessä asia, joka sinun tulisi ratkaista? Yritä keskustella siitä hyvän ystävän tai läheisen kanssa.


Rakkaus
Tällä viikolla olet täynnä hoivaavaa ja toisista välittävää energiaa. Olet aidosti empaattinen, joka nauttii siitä, jos näkee toisen iloitsevan ja olevan onnellinen. Jos olet parisuhteessa, tämän tunnistaa myös kumppanisi ja on ylpeä siitä, että rakastat häntä. Nyt on helppo jutella kanssasi myös vaikeista asioista. Olet valmis kompromissiin ja haluat löytää teitä molempia tyydyttävän keskitien. Jos olet sinkku, nyt sinulla on hyvä mahdollisuus tavata se oikea. Jos päädyt treffeille, olkaa rehellisiä toisillenne. Elämä tarjoaa sinulle nyt paljon iloa!

Ura
Aloitat viikon paljon energisemmin ja paremmalla teholla, kuin viime viikon. Sisukkuutesi ja tahdonvoimasi tuo mukanaan ansaittua menestystä. Olet hyvin itsevarma, osaat ajatella realistisesti, minkä ansiosta suoriudut nyt vaativistakin tehtävistä helposti. Jos saat palautetta, otat sen rakentavasti vastaan. Tämä positiivinen asenne, oppiminen ja jatkuva kehittyminen vie sinua uralla nyt huimaa vauhtia eteenpäin!
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 16 kesäkuuta 2024
79 55 1 22 42 67

Onnenumerot tälle viikolle: 2024. 24. viikko
15 31 53 68 32 88
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Vesimies
Rakkaus
Oinas
kuuhoroskooppi
Jousimies
Kuun ollessa jousimiehessä, optimistisuutesi nousee esille ja olet keskittynyt. Olet täynnä uusia ideoita ja sinulla on paljon suunnitelmia odottamassa toteuttamista. Nyt on oikea aika ryhtyä tuumasta toimeen, sillä innostus ja momentum ovat asioiden hoidon kannalta suotuisat. On myös aika kokeilla jotain uutta! Nautit päästä sosiaalisiin kanssakäymisiin ja pääset paitsi jakamaan ajatuksiasi, niin myös oppimaan muilta. Näihin aikoihin olet paljon herkempi epäoikeudenmukaisuudelle, joka kohdistuu sinuun tai muihin ihmisiin. Arkiaskareet jäävät taustalle, sillä rentoutuminen on nyt sinulle tärkeämpää. Lakiasioiden hoitaminen on nyt kannattavaa, sillä lopputulos on näihin aikoihin kaikkein suotuisin sinulle. Nyt on myös erinomainen aika lähteä mukaan politiikkaan tai muuten vain kasvattaa sosiaalisia kontakteja. Avioliitot, jotka on solimittu kuun ollessa jousimiehen merkissä, osoittautuvat hyvin kestäviksi.Vaatimattomuus on avainroolissa elämänpolullasi ja intohimoissasi, mutta myös arjen rutiineissa, kuten syömisessä tai kaupassa käymisessä.

Suurin opetus:
Opettele olemaan kärsivällisempi.

Kauneusvinkki:
Selluliittihoidot ovat tehokkaita kuun ollessa jousimiehessä. Kannattaa treenata pakaroita ja reisiä.

Ravintovinkki:
Kannattaa syödä paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaattia, paprikaa, linssiä sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
ensimmäinen neljännes
Kuun ensimmäisen neljänneksen aikaan kuu nousee keskipäivällä ja laskee keskiyöllä. Tämä on aikaa, jolloin menneestä kannattaa päästää irti. Muutoksia on luvassa ja erityisesti ihmissuhteissa on odotettavissa muutoksia. On mielenkiintoista, että monet eroista ajoittuvat kuun ensimmäisen neljänneksen ajalle. Toisaalta se ei ole mikään ihme, sillä itsenäisyys ja vapaus nousevat vahvasti esille näihin aikoihin. Odotettavissa on runsaasti haasteita, mutta mikäli jaksat olla sinnikäs, pääset lähemmäs tavoitteitasi. Tämä aika tarjoaa kaiken tuksensa, jotta voisit päästää irti asioista, jotka eivät enää edistä kehitystäsi.

Astral TV:n vinkki: Mikäli olet tyytymätön nykyiseen suhteeseesi, niin nyt kannattaa miettiä onko suhteella tulevaisuutta. Vastauksia kysymyksiin saat nyt nopeammin.
Suositellut näkijät
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Inka on parantaja, jolla on näkijän kyvyt sekä vahvoja empaattisia piirteitä.... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Kaukoparantaja, korttien- ja unien tulkitsija. Allan on kiinnostunut henkisis... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Sarita on selvänäkijä, energiahoitaja ja toimii henkisenä oppaanasi. Hänellä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min