Ilmainen päivähoroskooppi Jousimies | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Jousimies 23. marraskuuta - 21. joulukuu
Hallitseva planeetta: Jupiter
Väri: Violetti
Elementti: Tuli
Kivi: Turkoosi
Päivän horoskooppi
lauantaina, 01 huhtikuuta 2023
Sinulla on hienoja ideoita, mutta energiasi ei riitä niihin. Suunnitteluvaiheen jälkeen saatat huomata, että jatkaminen ei enää onnistu. Harkitset muiden ottamista mukaan, mutta et ole halukas päästämään ohjaksia käsistäsi. Olet epävarma. Tässä vaiheessa sinun on tärkeää pysyä rauhallisena. Älä hätäile, sillä ei mene enää kauaa siihen, kun tulee tekojen aika. Yritä saada huomiosi kohdistettua mukavampiin asioihin. Ei haittaa, vaikka tällä kertaa asiat eivät toimineetkaan sinun kuvittelemallasi aikataululla.
Viikkohoroskooppi
2023. 13. viikko
Tässä jaksossa kevätväsymys painaa päälle. Toisaalta se on ymmärrettävä. Olet vuoden alusta saakka tehnyt yhtäjaksoisesti paljon töitä. Kaiken lisäksi myös perheelläsi on omia hoitamattomia ongelmiansa, jotka ovat kaatuneet sinun niskaasi. Olet kohdannut rasituksia monesta eri suunnasta. Viimeistään nyt sinun on ymmärrettävä, että et ole vastuussa kaikkien elämästä. Sinun ei tarvitse saada muiden asioita kuntoon. Voit tarjota heille apuasi, mutta kuuntele myös heidän mielipiteitänsä. Pääsette yhdessä pidemmälle.

Rakkaus
Sinkuille on luvassa viikko täynnä rakkautta ja intohimoa! Olet energinen ja valmis seikkailuhin. Jos tapaat mielenkiintoisen ihmisen, olet valmis myös pitkäaikaiseen suhteeseen. Sinun täytyy kuitenkin tutustua kyseiseen henkilöön paremmin ja tulla hänelle tärkeäksi. Jos sinut kutsutaan treffeille, saat lähteä ex tempore. Jännittäviä hetkiä tiedossa! Parisuhteessa olevien täytyy huolehtia kumppanistaan. Hemmottelusi on hänelle nyt kullanarvoinen lääke, koska hän on ylikuormittunut ja tavallista väsyneempi.

Ura
Sinun pitäisi päästä siihen pisteeseen, että uskallat joskus sanoa ei. Sinulla ei pitäisi olla mitään pelättävää, olet tärkeä ja arvostettu henkilö työpaikallasi. Jos ajat itsesi loppuun, terveytesi voi olla viikon toisella puolella koetuksella. Sinun pitäisi miettiä fyysisiä ja henkisiä tarpeitasi ja hidastaa ajoittain hieman vauhtia. Olet ansainnut lähteä virkistäytymään ja pitämään työajan ulkopuolella työkavereiden kanssa hauskaa. Muista etenkin tällä viikolla palautumisen ja rentoutumisen tärkeys!
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: lauantaina, 01 huhtikuuta 2023
5 70 3 35 45 66

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 13. viikko
87 55 51 21 47 59
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Vesimies
Rakkaus
Oinas
kuuhoroskooppi
Jousimies
Kuun ollessa jousimiehessä, optimistisuutesi nousee esille ja olet keskittynyt. Olet täynnä uusia ideoita ja sinulla on paljon suunnitelmia odottamassa toteuttamista. Nyt on oikea aika ryhtyä tuumasta toimeen, sillä innostus ja momentum ovat asioiden hoidon kannalta suotuisat. On myös aika kokeilla jotain uutta! Nautit päästä sosiaalisiin kanssakäymisiin ja pääset paitsi jakamaan ajatuksiasi, niin myös oppimaan muilta. Näihin aikoihin olet paljon herkempi epäoikeudenmukaisuudelle, joka kohdistuu sinuun tai muihin ihmisiin. Arkiaskareet jäävät taustalle, sillä rentoutuminen on nyt sinulle tärkeämpää. Lakiasioiden hoitaminen on nyt kannattavaa, sillä lopputulos on näihin aikoihin kaikkein suotuisin sinulle. Nyt on myös erinomainen aika lähteä mukaan politiikkaan tai muuten vain kasvattaa sosiaalisia kontakteja. Avioliitot, jotka on solimittu kuun ollessa jousimiehen merkissä, osoittautuvat hyvin kestäviksi.Vaatimattomuus on avainroolissa elämänpolullasi ja intohimoissasi, mutta myös arjen rutiineissa, kuten syömisessä tai kaupassa käymisessä.

Suurin opetus:
Opettele olemaan kärsivällisempi.

Kauneusvinkki:
Selluliittihoidot ovat tehokkaita kuun ollessa jousimiehessä. Kannattaa treenata pakaroita ja reisiä.

Ravintovinkki:
Kannattaa syödä paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaattia, paprikaa, linssiä sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
kasvava kuu
Ajoittuu pari viikkoa uuden kuun jälkeen. Kuu nousee iltapäivällä ja laskee hieman ennen aamunkoittoa. Usein on vaikea erottaa kasvavaa ja pienenevää kuuta toisistaan. Tähän aikaan näemme taivaalla d-muodostelmia. Tämä on uusiutumisen ja kasvun aikaa. Tässä tapauksessa se tarkoittaa kehon energioiden latautumista, joten lepääminen on hyvä idea. Kasvavan kuperakuun aikaan huomaat, kuinka ympärilläsi tapahtuvat asiat hidastuvat. Tästä syystä nyt vaaditaan kärsivällisyyttä. Nyt on hyvä mahdollisuus tarkastella tehtyjä suunnitelmia tai aloittaa antoisa seikkailu.

Astral TV:n vinkki: Älä aloita diettiä kasvavan kuun aikaan! Koska tämä on otollista aikaa vahvistumiselle ja kasvulle, tarkkaile ruokavaliotasi, sillä kehosi keskittyy varastoimaan kaiken. Tämä koskee myös haitallisia aineita.
Suositellut näkijät
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Katariina
Selvänäkijä, sydämellinen, empaattinen ennustaja. Katariina antaa sinulle voi... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kaia
Selvänäkijä, energian välittäjä ja meedio. Kaia toimii kanavana henkimaailman... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min