Ilmainen päivähoroskooppi Vesimies | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Vesimies 21. tammikuuta - 19. helmikuut
Hallitseva planeetta: Uranus
Väri: Violetti
Elementti: Ilma
Kivi: Ametisti
Päivän horoskooppi
maanantaina, 02 lokakuuta 2023
Sinulle on turha antaa neuvoja, jos et välitä niistä. Sen seurauksena moni kääntää selkänsä sinulle. Sinulla itselläsi ei ole ratkaisuehdotuksia, joten sinun kannattaa harkita toisten sanomia. Voi olla, että tässä vaiheessa tilanne on sinullekin käsittämätön, mutta on henkilöitä, joille tilanne on tuttua aikaisemmilta ajoilta. Sinun kannattaa ottaa varteen heidän neuvoistaan. Se ei tarkoita sitä, että sinä olisit heikko.
Viikkohoroskooppi
2023. 40. viikko
Jos satut huomaamaan, että lapsesi valehteli tai teki jotain luvatonta, yritä ensin muistaa, että sinäkin olet joskus ollut lapsi. Toru vain sen verran, kuin on tarpeen. Jos haluat tulla hänen kanssaan tulevaisuudessa toimeen, teidän on löydettävä yhteinen nimittäjä. On tärkeää, että hän kokee sinun olevan hänelle sekä vanhempi, että ystävä. Sinun kannattaa suhtautua häneen hyväntuulisesti. Tässä vaiheessa teillä ei ole mitään hätää.

Rakkaus
Tämä viikko on sinulle henkilökohtaisen muutoksen aikaa ja tämä voi tuoda uusia mahdollisuuksia myös rakkausrintamalla. Löydät pitkään piilossa olleen sisäisen itsesi. Jos olet sinkku, olemalla aktiivinen voit nyt tavata samanhenkisiä ihmisiä netissä tai harrastuksiesi parissa. Jos sinulla on kumppani, hänkin huomaa, että olet menossa positiivisempaan suuntaan. Hellit, halailet, roikut hänen kaulassaan ja kaikki tämä lujittaa parisuhdettanne.

Ura
Työssä haluat saada heti kaiken valmiiksi. Tästä syystä hätäilet ja saatat olla liian impulsiivinen. Muista, että laatu on monesti määrää paljon tärkeämpi ja hätäily johtaa usein virheisiin. Jos stressaat, saatat olla taipuvainen määräilemään liikaa. Yritä hoitaa asiat kaikessa rauhassa. Hyvät tulokset antavat ison annoksen itseluottamusta ja aihetta tyytyväisyyteen. Jos olet tyytyväinen, tarkoittaa se olevasi hyvällä tiellä kohti onnellista elämää.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 02 lokakuuta 2023
30 90 73 19 32 54

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 40. viikko
80 12 34 26 67 82
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Oinas
Rakkaus
Leijona
kuuhoroskooppi
Kalat
Kuun ollessa kalojen merkissä käyttäydyt arvaamattomasti ja jopa epävakaasti. Olet hyvin haavoittuvainen ja sisäänpäin kääntynyt, jonka takia etsit hengellisiä sekä odottamattomia kokemuksia. On aika haaveilla ja päiväunet kuuluvat asiaan. Yritä saada haaveistasi selkoa, sillä ne voivat johdatella sinua. Empatia on isossa roolissa ja välität turvaa ja hyvää oloa ympärillesi. Pystyt tehokkaasti puhumaan sielun ja rakkauden asioista. Yritä välttää alkoholia tai juo kohtuudella, sillä kuun ollessa kaloissa, pienetkin alkoholiannokset voivat olla haitallisia.

Suurin opetus:
Opettele elämään todellisuudessa!

Kauneusvinkki:
Nyt on erinomainen aika hankkiutua eroon epämiellyttävistä syylistä ja känsistä. Kun hoidot on suoritettu, on aika hemmotella itseä virkistävällä jalkahieronnalla.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Tarja Sahari
Selvänäkijä, Reiki Master, energian välittäjä, Tarot-tulkitsija. Tarja Sah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Ulpu
Kokenut selväkuulija, unien- ja Tarot-korttien tulkitsija. Ulpu pyrkii auttam... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Vilma
Selvänäkijä. Voit pyyttää Vilmalta parantavaa energiaa tai kysyä häneltä e... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Onerva
Selväkuulija, kaukoparantaja, transsipuhuja. Onerva pystyy auttamaan sinua vu... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min