Ilmainen päivähoroskooppi Vesimies | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Vesimies 21. tammikuuta - 19. helmikuut
Hallitseva planeetta: Uranus
Väri: Violetti
Elementti: Ilma
Kivi: Ametisti
Päivän horoskooppi
perjantaina, 20 toukokuuta 2022
Tiedät tarkalleen, mitä haluat saavuttaa ja mihin tuloksiin olisit tänään tyytyväinen. Nyt olet erityisen määrätietoinen. Ei ole mitenkään yllättävää, jos valmistut tehtäviesi kanssa etuajassa ja saat vaihtaa hyvissä ajoin vapaalle. Oletko valmis nauttimaan viikonlopusta? Tämä ilta ja huominen päivä näyttävät nimittäin olevan omiaan romanttisille irtiotoille tai miksei joillekin luoville projekteille. Kaikki on sinusta kiinni.
Viikkohoroskooppi
2022. 20. viikko
Alkuviikko alkaa hieman hitaanlaisesti, mutta hoidat rutiinitehtävät tunnollisesti ja onnistuneesti. Viikon toisella puolella olet luovalla tuulella. Intuitiosi yrittää kaikkensa ottaa vallan. Jos tunnistat näitä merkkejä, se saattaa tarkoittaa, että vaikka olet kuinka innostunut ja positiivinen, jalkasi eivät ole välttämättä täysin maan pinnalla. Sillä voi olla huonoja seurauksia. Sinun täytyy valjastaa luovuutesi ja intuitiosi maalaisjärjellä, niin tästä tulee erittäin antoisa ja ihana viikko. Jos ja kun alat toimia näiden ohjeiden mukaisesti, potentiaalisi puhkeaa täyteen kukkaan.

Rakkaus
Olet luovalla tuulella. Sinulla on ihania ja oikeastaan rohkeitakin ajatuksia siitä, miten saisit piristystä parisuhde-elämäänne. Tämä selittyy myös tähtien suotuisalla asennolla. Etene kuitenkin hitaasti. Älä tee mitään äkillistä! Anna kumppanisi tottua ja kypsyä sinun ideoille.

Työ ja raha
Olet yleensä oman tiesi kulkija, mutta tulevan viikon aikana olet hyvin avoin erilaisille ehdotuksille ja ideoille. Kuuntelet mielellään muiden antamia vinkkejä tai kertomia kokemuksia. Huomaat, että se kannattaa. Tunnet kaipaavasi yhteisöä ja kavereita, jolle voit jakaa omia oivalluksia. Jos voimia riittää, kutsu viikonloppunag ystävät luoksesi kahville.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 20 toukokuuta 2022
97 52 65 6 42 3

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 20. viikko
87 50 30 47 71 83
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Oinas
Rakkaus
Leijona
kuuhoroskooppi
Oinas
Kuun ollessa oinaassa olet taipuvainen tuntemaan energisyyttä, rohkeutta ja tarmoa. Innostuksestasi johtuen hämmennyt ja loukkaannut helposti, jos joku kritisoi sinua. Harkitsemattomat päätökset ja hätäiset ratkaisut ovat tyypillisiä tähän aikaan. Olet myös luonnostasi todella kärsimätön. Nyt on hyvä aika keskittyä nopeasti selvitettäviin asioihin, jotka eivät vaadi perusteellista pohdintaa ja analyysiä. Nyt on myös hyvä aika hoitaa pitkään rästissä olleet asiat. Kuun ollessa oinaassa sinun tulisi viipymättä tarttua toimeen tarpeidesi täyttämiseksi. On vaikeaa tehdä pitkäntähtäimen suunnitelmia tai odotella asioiden tapahtuvan. Välitön mielihyvän saanti on parasta! Vältä tekemästä isoja taloudellisia päätöksiä tai allekirjoittamasta sopimuksia, kun kuu on oinaassa.

Suurin opetus:
Opettele kiinnittämään huomiota ympärilläsi oleviin ihmisiin ja ota myös heidät huomioon.

Kauneusvinkki:
Kehonmuokkausharjoitukset ovat nyt erityisen tehokkaita! Nyt on hyvä aika ottaa virkistävä kasvohoito.

Ravintovinkki:
Syö paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaatteja, paprikaa sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Lotta
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Osmo Pollari
Astrologi, numerologi. Osmo Pollari valaisee sinun matkaasi ja tarjoaa voimaa... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sandra
Empaattinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja energian välittäjä. Sandra autta... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Niitta
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min