Ilmainen päivähoroskooppi Vesimies | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Vesimies 21. tammikuuta - 19. helmikuut
Hallitseva planeetta: Uranus
Väri: Violetti
Elementti: Ilma
Kivi: Ametisti
Päivän horoskooppi
maanantaina, 26 syyskuuta 2022
Sinua ympäröivä ilmapiiri on hieman sekava. Sinua ympäröivilllä ihmisillä on kiireitä eivätkä he jaksa ajatella. Tuntuu siltä, että elämäsi kaipaa varmoja kiinnekohtia. Jos näin on, kannattaa ottaa lomaa tai vaikka lähteä kotiin lepäämään. Asiat loksahtavat pian paikoilleen ja sinä saat jatkaa päivääsi hyväntuulisena. Kävisi miten vain, yritä parhaasi viettää tämä ilta ystävien seurassa.  Jos olet sinkku, mieti, mitä puet yllesi.
Viikkohoroskooppi
2022. 39. viikko
Jos edellinen jakso oli liian vauhdikas ja tunsit olleesi rasittunut tai stressaantunut, se häviää tällä viikolla kuin tuhka tuuleen. Planeettojen positiivinen vaikutus on kouriintuntuva. Sinulla on energiaa ja jaksat jälleen keskittyä päätavoitteeseesi ja tarvittaessa myös sen pieniin yksityiskohtiin. Heität sivuseikat myöhemmäksi. Perheessä ja kotonakin voi puhaltaa uusia tuulia. Saattaa tuntua siltä, että keittiö tai olohuone kaipaa uutta ilmettä. Mielessä on pieni remontti tai syyssiivous. Asunnon tai mökin hankintakin saattaa mietityttää. Olet kovassa vauhdissa. Varo hamstraamasta itsellesi liikaa tekemistä. Muista, että joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa.

Rakkaus
Jos ihmissuhteissasi ilmenee ongelmia, kannattaa se hoitaa viikon alussa kuntoon. Muista, että kaikki ihmissuhteet vaativat huoltoa. Jos se jäi heitteille, luvassa on moitteita ja epäilyjä. Tämä viikko taitaa antaa uudemman muistutuksen sinulle siitä, että työ- ja rakkauselämä on pidettävä tasapainossa. Sinä olet viisas ja tiedät miten tulee toimia. Luota omaan arvostelukykyyn!

Työ ja raha
Hyvä yhteishenki työpaikalla tuottaa sujuvuutta ja menestystä. Rahatilanne ei ole yhtä ruusuista. Laskupino alkaa kasvaa uhkaavasti ja kuunvaihde saattaa tuoda ylimääräisiä menoja. Nyt on siis korkea aika lopettaa turhanpäiväiset shoppailut ja miettiä, mihin rahasi uppoavat. Jos osaat ajatella luovasti, sinulla ei ole pelättävää.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 26 syyskuuta 2022
48 96 7 22 24 76

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 39. viikko
52 6 15 53 54 60
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Oinas
Rakkaus
Leijona
kuuhoroskooppi
Leijona
Kuun ollessa leijonan merkissä, innostus ja luovuus kukkivat. Tunnet yllättäen halua hyvään ja leppoisaan elämään, joten hemmottelet itseäsi herkuilla, joista yleensä kieltäytyisit. Itsetietoisuutesi on nyt todella voimakasta, jonka takia olet herkempi kritiikille. Sisäinen johtajuutesi nousee nyt pintaan ja tunnet mielihyvää, kun pääset käyttämään sitä. Suosit nyt erityisesti kulttuuritapahtumia vapaa-ajallasi ja huomaat nauttivasi niistä. Avokätisyys kuvastaa sinua juuri nyt. Huomio kannattaa kiinnittää tulevaisuuttasi koskeviin asioihin ja kysymyksiin. Nyt on erinomainen aika perustaa yritys, koska pitkäntähtäimen sitoutuminen vaikuttaa erityisen menestyksekkäältä. Kuun ollessa leijonassa, flirttailu ja viettelysleikit kannattavat. Nyt on myös oikea aika tehdä loistavat korukaupat. Olisi hyvä, mikäli pystyt välttämään riitoja tai ainakin lykätä niitä muutamalla päivällä. Mikäli suunnittelet muuttoa, sitä kannattaa myös lykätä tuonnemmaksi.

Suurin opetus:
Opettele tunnistamaan mielistely äläkä anna kenenkään käyttää avokätisyyttäsi hyväksi.

Kauneusvinkki:
Nyt kannattaa harkita kampaajalle menoa, varsinkin mikäli sinulla on kiharat. Tiesitkö, että kuun ollessa leijonassa, hiuksesi ovat kiharaisemmat kuin milloinkaan muulloin! Mikäli löydät ylimääräistä aikaa, osallistu meikkauskurssille.

Ravintovinkki:
Kannattaa syödä paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaattia, paprikaa, linssiä sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
Uusikuu
Olemme kuun kierron alussa, kun kuu on tarkalleen maan ja auringon välissä, jolloin nämä kolme taivaankappaletta muodostavat suoran linjan. Uusi kuu symboloi uudelleensyntymää ja muodonmuutosta. Tämä on oivallista aikaa uusille innovaatioille ja muutoksille sekä uusille suunnitelmille, jotka kannattaa myös panna toimeen. Fyysisen suorituskyvyn parantaminen on nyt ajankohtaista, sillä olemme vastaanottavaisempia ja tarmokkaampia kuin muulloin. Jos haluat kehosi puhdistusta, niin uuden kuun aika on siihen kaikkein paras. Nyt on myös hyvä aika hankkiutua eroon haitallisista intohimoista ja tavoista.

Astral TV:n vinkki: Nyt on hyvä aika vierailla kauneushoitolassa ottamassa kasvojen syväpuhdistus. Myös selluliittihoidot ovat näihin aikoihin tehokkaita.
Suositellut näkijät
Master
Niitta
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min