Ilmainen päivähoroskooppi Vesimies | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Vesimies 21. tammikuuta - 19. helmikuut
Hallitseva planeetta: Uranus
Väri: Violetti
Elementti: Ilma
Kivi: Ametisti
Päivän horoskooppi
perjantaina, 03 helmikuuta 2023
Tänään et voi vain tehdä mitä huvittaa, sillä sinulla on velvollisuuksia, jotka eivät voi odottaa. Pyri näkemään edessä olevat tehtävät haasteina, joiden avulla pääset testaamaan rajojasi. On tärkeää, että psyykkaat itsesi näkemään päivän haasteet osana henkilökohtaista kasvuasi. Tavoitteet eivät ehkä ole sinun itsesi asettamia, mutta ne sointuvat yhteen omien intressiesi kanssa. Taisteluhenkesi alkaa voimistua, ja se onkin nyt tarpeen.
Viikkohoroskooppi
2023. 5. viikko
Saat taivaallisilta voimilta lisää vauhtia. Tämä on eduksesi etenkin, kun aiot ryhtyä uusiin tehtäviin ja hankkeisiin. Omatoimisuutesi on huipussaan. Pystyt jopa hoitamaan monia asioita kerrallaan. Tunnet kuitenkin pientä levottomuutta. Se voi johtua rahatilanteestasi, sen suhteen on nimittäin odotettavissa epämieluisia uutisia. Pyri säilyttämään malttisi, ja voit päästä taloudellisestikin takaisin pinnalle.

Rakkaus
Yksinäiset vesimiehet ovat hyvässä asemassa siinä mielessä, että he voivat kokea olevansa vapaa tekemään mistä tykkäävät. Tämän vuoksi he hylkäävät tällä viikolla kaikki suhteet, jotka lupaavat olla vakavia. Kuitenkaan sinkkujen elämä ei ole niin yksinäistä kuin monet kuvittelevat. He viettävät usein paljon vilkkaampaa sosiaalista elämää ystävien, naapureiden tai sukulaisten kanssa kuin parisuhteessa olevat. Jos sinulla on kumppani, voisit yrittää viedä hänet mielenkiintoisiin tapahtumiin tai tuoda teidän parisuhteeseen muulla tavoin piristystä.

Ura
Olet tällä viikolla työssä hyvin innokas ja hyväntuulisuutesi tarttuu myös työkavereihin. Esimiehet ovat siitä iloisia ja jopa kiitollisia. Tällä viikolla on hyvä aika ottaa uusia askeleita kohti palkitsevaa uraa, ylennystä tai jos olet opiskelemassa, miettiä jatkoon liittyviä asioita. Muista työpäivien jälkeen rentoutumisen tärkeys. Jos käyt ulkoilemassa, voit pyytää myös työkaverin mukaan.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 03 helmikuuta 2023
65 90 74 95 72 2

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 5. viikko
40 20 18 48 83 20
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Oinas
Rakkaus
Leijona
kuuhoroskooppi
Kauris
Kun kuu on kauriin merkissä, tunteellinen minäsi syrjäytetään ja tilalle astuu vastuullinen ja luotettava minä. Ajatuksesi pyörivät elämäsi tavoitteiden ja työn ympärillä ja pohdit, kuinka voisit mennä elämässäsi eteen päin. Tunnet pystyväsi tekemään enemmän, joten älä ylläty mikäli lupaudut ottamaan enemmän työtehtäviä hoitaaksesi. Sinua kehoitetaan kiinnittämään huomiota talouteen, sillä näät nyt ympäröivän maailman selvemmin ja realistisemmin. Mikäli olet suunnitellut kodin rakentamista, nyt on hyvä aika valaa perustat. Yleisesti ottaen kaiken sellaisen aloittaminen, mikä palvelee sinua joskus myöhemmin tulevaisuudessa on nyt kannattavaa, sillä onnistumismahdollisuudet ovat paremmat. Älä missään nimessä haasta kolleegojasi tai esimiehiäsi nyt!

Suurin opetus:
Opettele olemaan hieman pidättyvämpi ja vältä kyynisyyttä.

Kauneusvinkki:
Kuun ollessa kauriissa saavutat paremmat tulokset hammaskiven poistossa ja hampaiden valkaisussa. Luu- ja nivelhoidot ovat myös tehokkaampia. Kannattaa vierailla kylpylässä.

Ravintovinkki:
Suola on kaikki kaikessa! Syö paljon juureksia kuten perunaa, punajuurta, selleriä, piparjuurta sekä sipulia.
Kuun vaiheet
kasvava kuu
Ajoittuu pari viikkoa uuden kuun jälkeen. Kuu nousee iltapäivällä ja laskee hieman ennen aamunkoittoa. Usein on vaikea erottaa kasvavaa ja pienenevää kuuta toisistaan. Tähän aikaan näemme taivaalla d-muodostelmia. Tämä on uusiutumisen ja kasvun aikaa. Tässä tapauksessa se tarkoittaa kehon energioiden latautumista, joten lepääminen on hyvä idea. Kasvavan kuperakuun aikaan huomaat, kuinka ympärilläsi tapahtuvat asiat hidastuvat. Tästä syystä nyt vaaditaan kärsivällisyyttä. Nyt on hyvä mahdollisuus tarkastella tehtyjä suunnitelmia tai aloittaa antoisa seikkailu.

Astral TV:n vinkki: Älä aloita diettiä kasvavan kuun aikaan! Koska tämä on otollista aikaa vahvistumiselle ja kasvulle, tarkkaile ruokavaliotasi, sillä kehosi keskittyy varastoimaan kaiken. Tämä koskee myös haitallisia aineita.
Suositellut näkijät
Master
Elli Roth
Selvänäkijä, energian välittäjä. Elli Roth auttaa Sinua elämäsi risteyskoh... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Sarita on selvänäkijä, energiahoitaja ja toimii henkisenä oppaanasi. Hänellä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min