Ilmainen päivähoroskooppi Vesimies | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Vesimies 21. tammikuuta - 19. helmikuut
Hallitseva planeetta: Uranus
Väri: Violetti
Elementti: Ilma
Kivi: Ametisti
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 04 kesäkuuta 2023
Jos mielipidettäsi ei kysytä, sinun kannattaa pysyä vaiti. Olet vahvasti sitä mieltä, että yksi perheenjäsenistä valitsi väärän tien, mutta hän on tälle hetkellä sen verran innokas, että hän ei kestä kritiikkiä. Asetu hänen taakse, jotta hän voi tarvittaessa laskea apusi varaan. Anna hänen kuitenkin toimia oman tahtonsa mukaisesti! Ehkä hän kaipaa koettelemuksia voidakseen selvittää omat rajansa.
Viikkohoroskooppi
2023. 22. viikko
Tulossa on monivivahteinen viikko. Et ehdi löhötä hetkeäkään. Sinulla on suunniteltuna paljon ohjelmaa ja menoja. Yhteistä tekemistä ystävien ja lähimmäistesi kanssa riittää. Samalla voit löytää uusia ystäviä ja tuttavuuksia. Tulet luomaan ihmissuhteita, joista saattaa olla tulevaisuudessa hyötyä – koskien ainakin uraasi. Tartu kaikkiin eteen tuleviin mahdollisuuksiin. Nauti elämästä ja sen annista.

Rakkaus
Kohtalo tuo sinkut yhteen ihanan ihmisen kanssa, joka ei ainoastaan rikastuta heidän arkeaan, vaan antaa heille myös turvaa. Tiedät, että sekä mieli että keho tarvitsevat tyydytystä. Parisuhteessa olevien ei kannata unohtaa rakastaan kiireisen sosiaalisen elämän keskellä. Jo pelkästään siksi, ettei joku muu ala laiminlyötä kumppania lohduttamaan. Viettäkää paljon yhteistä aikaa ja yrittäkää lyödä kesäsuunnitelmat lukkoon viimeistään tämän viikon aikana.

Ura
Voi olla, että ideasi ja ajatuksesi kaikuvat työpaikalla kuuroille korville. Älä kuitenkaan lannistu, kriitikkoja on aina olemassa. Uskalla toimia omien periaatteiden mukaan, tulokset tulevat puhumaan puolestaan. Sen jälkeen yhä useampi työkaveri kääntyy puoleesi hakemaan apua. Ole empaattinen ja auttavainen, saat heiltä kiitosta.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 04 kesäkuuta 2023
72 23 51 54 48 3

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 22. viikko
2 34 98 31 32 30
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Oinas
Rakkaus
Leijona
kuuhoroskooppi
Vesimies
Kuun ollessa vesimiehessä tunnet vetoa epätavalliseen. Alat etsiä pieniä asioita, jotka voisivat muuttaa päiv ittäisiä rutiinejasi. Halu saada asioita selville kasvaa. Jotkin läheiset ihmissuhteet kalpenevat, kun suosit mieluummin puolituttuja. Imet uutta tietoa ja informaatiota kuin sieni. Kuun ollessa vesimiehessä, tunnet mielenkiintoa astrologiaa kohtaan. Kannattaakin vierailla astrologilla, mikäli et ole sitä vielä tehnyt. Deja vu -ilmiöt ovat tyypillisiä näihin aikoihin. Extreme-urheilu on erittäin sopivaa juuri nyt ja tästä kiinnostuneet voivat toteuttaa itseään intohimoisesti. Nyt on myös erittäin hyvä aika osallistua sosiaalisiin aktiviteetteihin tai jopa perustaa uusi hyväntekeväisyysjärjestö. Ajattele itsesi tiimipelaajana, äläkä pelkää päästää muita osallistumaan projekteihisi. Huomaat, että menestys tulee paljon helpommin! Nyt on syytä välttää puutarhanhoitoa ja oikeastaan kaikkea fyysistä ponnistelua. On myös hyvä välttää paikkoja, joissa joudut yleensä jonottamaan, sillä nyt ei ole oikea aika testata kärsivällisyyttäsi.

Suurin opetus:
Yritä päästä pois maskista, äläkä pelkää paljastaa todellisia tunteitasi.

Kauneusvinkki:
Suonikohjuhoidot ovat nyt erityisen tehokkaita. Mikäli tavoitteesi on täydellinen muodonmuutos, nyt on parhaat mahdollisuudet onnistua.

Ravintovinkki:
Perus ravintoaine tähän aikaan on rasva. Eläinrasvan lisäksi suosi myös kasvisrasvoja, kuten kookosrasvaa, joka vaikuttaa sinuun sekä ulkoisesti että sisäisesti. Vihanneksista suosi parsakaalia, ruusukaalia, kukkakaalia sekä oliiveja, äläkä unohda ollivinsiemeniä!
Kuun vaiheet
Täysikuu
Kuu on nyt aurinkoa vastapäätä ja nousee auringonlaskun aikaan ja laskee auringon noustessa. Auringon ja kuun energiat ovat nyt toisiaan vasten ja tämä näkyy meissä mielialan vaihteluina. Tämä korostuu henkilöillä, jotka eivät ole astrologian kanssa tekemisissä. Täydenkuun aikaan olemme kärsimättömiä, jännittyneitä sekä haavoittuvia. Suurin osa tapaturmista sattuu täydenkuun aikaan. Tähän aikaan energiamme on kääntynyt sisään päin, joten käyttäydymme normaalia agressiivisemmin. Nimensä mukaisesti täydenkuun aika on täyttymistä. Näihin aikoihin tehdyt muutokset saavat todennäköisesti halutun lopputuloksen. Paastoaminen kannattaa tehdä täydenkuun aikaan, sillä vesi kerääntyy elimistöön normaalia heikommin. Mikäli olet kiinnostunut yrttihoidoista, niin nyt ne ovat tehokkaimmillaan.

Astral TV:n vinkki: Pyri välttämään leikkaushoitoon menemistä, sillä haavojen paraneminen on normaalia hitaampaa.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sandra
Empaattinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja energian välittäjä. Sandra autta... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Carin Bremer
Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min