Ilmainen päivähoroskooppi Vesimies | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Vesimies 21. tammikuuta - 19. helmikuut
Hallitseva planeetta: Uranus
Väri: Violetti
Elementti: Ilma
Kivi: Ametisti
Päivän horoskooppi
maanantaina, 04 maaliskuuta 2024
Nyt tarjoutuu hyvä tilaisuus oppia aikaisemmista virheistä. Joudut tilanteeseen, jossa meinaa toistua eräs aikaisempi virhe. Siitä voi tulla hyvin kiusallinen tilanne. Sinun täytyy olla tänään valppaana voidaksesi huomata tämä vaaratilanne. Onneksi se onnistuu sinulta helposti, koska muistat kokemuksesta, miten sinulle oli käynyt aiemmin. Torjuttuasi vaaratilanteen päivä saa jatkua hyväntuulisena, hymy kasvoillasi.
Viikkohoroskooppi
2024. 10. viikko
Tuntuu siltä, että tällä viikolla on tarpeeksi aikaa toteuttaa unelmasi. Jos tämä pitää paikkansa, ei kannata sen enempää epäröidä, ryhdy toimeen. On tärkeä pysyä jalat maassa ja kartoittaa mahdollisuudet. Jos joku antaa neuvoja, kannattaa niitä kuunnella. Kyse taitaa olla arvokkaasta neuvosta. Muista huolehtia myös terveydestäsi. Jos ilmenee oireita, kannattaa käydä vielä hyvissä ajoin lääkärissä.

Rakkaus
Vesimies voi tällä viikolla kohdata asian, jota hän on vältellyt tai stressannut. Täytyy ottaa positiivinen asenne ja suhtautua asiaan siten, että se tuo helpotusta. Jos sinun täytyy jotain tunnustaa tai pyytää käyttäytymistäsi anteeksi, jotka ovat vaikuttaneet suhteeseen negatiivisesti, niin toimi siten. Parisuhteessa olevien tulisi osata keskustella avoimesti toiveista ja haluista, kun taas sinkkujen täytyisi olla määrätietoisempia löytääkseen sen oikean.

Ura
Etenet hyvää tahtia omissa työasioissa, mikä vaikuttaa rauhoittavasti ja inspiroivasti. Sinulle jää aikaa auttaa kollegoitasi, josta he ovat kiitollisia sekä miettiä omaa kehitystä tukevia eri vaihtoehtoja. Tähdet ovat tässä tukenasi ja näyttävät sinulle tietä. Yrittäjiä varoitetaan nyt toimimasta tunteiden pohjalta, koska se voi johtaa huonoihin päätöksiin. Täytyy pitää pää kylmänä ja käydä asiat useaan otteeseen läpi ja konsultoida tarvittaessa ammattilaisia.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 04 maaliskuuta 2024
74 12 22 67 88 65

Onnenumerot tälle viikolle: 2024. 10. viikko
54 57 87 23 66 62
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Oinas
Rakkaus
Leijona
kuuhoroskooppi
Härkä
Kun kuu on härän merkissä, olet taipuvainen tuntemaan varovaisuutta ja olet käytännönläheinen. Täytyt mielihyvän tunteesta, jonka takia asioiden hoitaminen hidastuu. Et halua luopua asioista, joihin olet tottunut, joten et ole kovin avoin uusille asioille. Vetäydyt mielelläsi kodin turvaan ja teet mielelläsi olosi kotoisaksi. Tästä syystä huomaat laittavasi ruokaa ja viettäväsi aikaa perheesi kanssa. Tunnet helposti vetoa materiaalisiin ja taloudellisiin asioihin. Nyt on hyvä aika investoinneille. Tunnet olevasi kestävämpi ja haluat hoitaa fyysiset tehtävät, joita olet aiemmin vältellyt. Nyt on myös hyvä aika hankkia kotiin kestäviä kodinkoneita. Kuun ollessa härän merkissä myös ympärilläsi olevat lähimmäiset hyötyvät siitä. Tämä aika tuo iloa sinun ja rakkaittesi elämään. Yllätä ystäväsi pienillä lahjoilla. Varo kuitenkin tekemästä hätäisiä ja spontaaneja päätöksiä. Nyt ei ole oikea aika sellaiseen!

Suurin opetus:
Opettele päästämään irti asioista, jotka eivät enää palvele kehitystäsi

Kauneusvinkki:
Ota rentouttava laventelikylpy ja pyydä kumppaniasi antamaan sinulle hellän hieronnan. Aromaterapia on erityisen tehokasta juuri nyt!

Ravintovinkki:
Suola on kaikki kaikessa! Syö paljon juureksia kuten perunaa, punajuurta, selleriä, piparjuurta sekä sipulia.
Kuun vaiheet
viimeinen neljännes
Kuu nousee keskiyöllä ja laskee keskipäivällä. Nyt on sadonkorjuun aika, jolloin pääsemme keräämään aiemmin aloittamiemme asioiden hedelmät. Ihmiset kokevat usein sisäisiä kriisejä tai tuntevat, että jokin on hullusti. Tästä ei kuitenkaan kannata pelästyä, sillä se on merkki, että kierto on hiljalleen saamassa päätökseen sille asetetut tehtävät.

Astral TV:n vinkki: Ota rennosti ja nauti hetkestä. Inkiväärikuorinta tai sauna voi tehdä ihmeitä.
Suositellut näkijät
Master
Selina
Selina on inspiroiva selvänäkijä ja energian välittäjä. Hän käyttää työväline... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Stella
Selvänäkijä, korttien tulkitsija ja energianvälittäjä. Stella on empaattinen ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tuulia
Selvänäkijä, shamaani, energian välittäjä. Tuulia on saanut suvustaan lahjan ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min