Ilmainen päivähoroskooppi Neitsyt | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Neitsyt 24. elokuuta - 23. syyskuuta
Hallitseva planeetta: Merkurius
Väri: Sininen
Elementti: Maa
Kivi: Safiiri
Päivän horoskooppi
torstaina, 02 helmikuuta 2023
Tarvitset tänään toisten apua. Sen edellytyksenä on, että jaksat rauhoittua. Olet kireä, ja ihmiset karttavat seuraasi. Tiedät itsekin, että et pysty yksin voittamaan odotettavissa olevia esteitä. Kireytesi voi johtua juuri siitä. Ratkaisu on käsissä. Kysymys on siitä, osaatko käyttää tilaisuuden hyväksesi vai et. Toiset voivat tuoda asiaan uuden perspektiivin, joka auttaa sinua löytämään ratkaisun.
Viikkohoroskooppi
2023. 5. viikko
Tämän jakson aikana tunnet itsesi avoimeksi kaikelle uudelle ja innovatiiviselle. Olet yhä oma unelmoiva itsesi, mutta tällä viikolla voit saada oikeasti asioita aikaan, nopeasti ja tehokkaasti. Tuloksekkuus mahdollistaa niihin tavoitteisiin pääsyn, jotka ovat sinulle tärkeitä. Sinun täytyy vain valita oikea tie. Jos epävarmuus valtaa sinut, nojaudu ystävien tukeen. Heiltä löytyy nyt hyviä neuvoja niin tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Rakkaus
Jos nautit sinkkuna olemisesta, koska haluat olla vapaa tekemään sitä mistä eniten tykkäät, se on hienoa. Sinua ei voi siinä kukaan estää tai jarruttaa. Mutta jos olet parisuhteessa, sinulla voi olla ongelmia, nimittäin kumppanisi ei välttämättä ole samaa mieltä kanssasi tai ole valmis antamaan sinulle haluamaasi vapautta. Tämä voi johtaa epämiellyttäviin keskusteluihin. Mutta jos teillä on ollut aina vahva yhteisymmärrys, rakkaasi tukee sinua myös tässä! On äärimmäisen tärkeää osata keskustella asioista aidosti ja rehellisesti ja olla nostamatta toista tikunnokkaan.

Ura
Nyt riippuu kovasti jaksamisestasi, miten pitkälle pääset työtehtävissä. Jos työskentelet paikassa, jossa arvostetaan innovaatiota, uusia ideoita ja luovuutta, tulet menestymään ja jaksamaan hyvin, koska teet työtäsi ilolla. Mutta jos työsi on sidottu johonkin paikkaan eikä se ole sinulle enää miellyttävää, se voi vaikuttaa jaksamiseen sekä keskittymiseen ja näin on vaikea päästä asioissa eteenpäin. Voisit miettiä, olisiko aika etsiä uusia haasteita.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: torstaina, 02 helmikuuta 2023
57 34 92 46 31 97

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 5. viikko
53 51 22 27 26 54
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Skorpioni
Rakkaus
Kalat
kuuhoroskooppi
Kauris
Kun kuu on kauriin merkissä, tunteellinen minäsi syrjäytetään ja tilalle astuu vastuullinen ja luotettava minä. Ajatuksesi pyörivät elämäsi tavoitteiden ja työn ympärillä ja pohdit, kuinka voisit mennä elämässäsi eteen päin. Tunnet pystyväsi tekemään enemmän, joten älä ylläty mikäli lupaudut ottamaan enemmän työtehtäviä hoitaaksesi. Sinua kehoitetaan kiinnittämään huomiota talouteen, sillä näät nyt ympäröivän maailman selvemmin ja realistisemmin. Mikäli olet suunnitellut kodin rakentamista, nyt on hyvä aika valaa perustat. Yleisesti ottaen kaiken sellaisen aloittaminen, mikä palvelee sinua joskus myöhemmin tulevaisuudessa on nyt kannattavaa, sillä onnistumismahdollisuudet ovat paremmat. Älä missään nimessä haasta kolleegojasi tai esimiehiäsi nyt!

Suurin opetus:
Opettele olemaan hieman pidättyvämpi ja vältä kyynisyyttä.

Kauneusvinkki:
Kuun ollessa kauriissa saavutat paremmat tulokset hammaskiven poistossa ja hampaiden valkaisussa. Luu- ja nivelhoidot ovat myös tehokkaampia. Kannattaa vierailla kylpylässä.

Ravintovinkki:
Suola on kaikki kaikessa! Syö paljon juureksia kuten perunaa, punajuurta, selleriä, piparjuurta sekä sipulia.
Kuun vaiheet
kasvava kuu
Ajoittuu pari viikkoa uuden kuun jälkeen. Kuu nousee iltapäivällä ja laskee hieman ennen aamunkoittoa. Usein on vaikea erottaa kasvavaa ja pienenevää kuuta toisistaan. Tähän aikaan näemme taivaalla d-muodostelmia. Tämä on uusiutumisen ja kasvun aikaa. Tässä tapauksessa se tarkoittaa kehon energioiden latautumista, joten lepääminen on hyvä idea. Kasvavan kuperakuun aikaan huomaat, kuinka ympärilläsi tapahtuvat asiat hidastuvat. Tästä syystä nyt vaaditaan kärsivällisyyttä. Nyt on hyvä mahdollisuus tarkastella tehtyjä suunnitelmia tai aloittaa antoisa seikkailu.

Astral TV:n vinkki: Älä aloita diettiä kasvavan kuun aikaan! Koska tämä on otollista aikaa vahvistumiselle ja kasvulle, tarkkaile ruokavaliotasi, sillä kehosi keskittyy varastoimaan kaiken. Tämä koskee myös haitallisia aineita.
Suositellut näkijät
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sirpa
Kokenut selvänäkijä, Tarot- ja enkelikorttien tulkitsija. Sirpa pyrkii auttam... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Elli Roth
Selvänäkijä, energian välittäjä. Elli Roth auttaa Sinua elämäsi risteyskoh... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min