Ilmainen päivähoroskooppi Neitsyt | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Neitsyt 24. elokuuta - 23. syyskuuta
Hallitseva planeetta: Merkurius
Väri: Sininen
Elementti: Maa
Kivi: Safiiri
Päivän horoskooppi
perjantaina, 20 toukokuuta 2022
Pahan unen jälkeen saatat olla herkällä päällä. Mieti, mikä saisi sinut piristymään. Voisit lähteä pienelle happihyppelylle tai viestitellä ystävän kanssa. Päätät miten vain, tänäään ei kannata takertua pieniin yksityisseikkoihin äläkä pienistä yksityiskohdista riitaannu. Et saa olla pikkumainen. Nyt on syytä astua vähän taaemmaksi ja nähdä kokonaisuus, se on sinulle tärkeää. Iltapäivällä olet jo entisesi. Tunnet olevasi taas onnellinen, ja se heijastuu myös sosiaalisiin suhteisiin.
Viikkohoroskooppi
2022. 20. viikko
Tällä viikolla kannattaaa olla tavallista huolellisempi ja tarkkaavaisempi, jos ryhdyt uusiin asioihin. On mahtavaa, että olet asenteeltasi näin positiivinen ja janoat uutta tietoa ja olet kiinnostunut uusista asioista. Keskellä viikkoa tietyt merkit viittaavat emotionaaliseen myllerrykseen elämässäsi, joka vaatii taitoa sopeutua mahdollisiin muutoksiin. Älä ihmettele, sehän on aivan luonnollista, että sinun täytyy antaa itsellesi aikaa asioiden ja tunteiden sulatteluun. Onneksi osaat erottaa jyvät akanoista, mikä antaa lujan pohjan suunnitteilla oleville projekteillesi. Ympäristösi tekee parhaansa antaakseen sinulle kaiken tarvitsemasi tuen, jos ja kun sitä tarvitset. Viikonloppuna voisit tarkentaa kesälomaasi tai matkasuunnitelmiasi. Yritä lyödä asiat lukkoon, niin tunnet sen jälkeen helpotusta.

Rakkaus
Jos treffitekniikkasi ei ole tuottanut tulosta, saat syyttää siitä tämän viikon planeetta-asetelmia. Voit joutua kohtaamaan tällä viikolla äärimmäisyyksiä. Mielitiettysi ei välttämättä halua vielä pitkäaikaista suhdetta. Järjestä tapaamisia vasta viikon toisella puoliskolla, siihen mennessä tähtien vaikutus on ohi.

Työ ja raha
Alkuviikosta näyttää siltä, että työssäsi tai kotiaskareissa voi tulla odottamattomia ongelmia. Se ei kuitenkaan aiheuta vaikeuksia, jos luotat omiin kykyihin ja kokemuksiin. Selviydyt niistä helposti. Jos olet työssä, voit saada työtarjouksen. Saatat siitä kovasti innostua. Älä kuitenkaan tee hätiköityjä tai harkitsemattomia liikkeitä! Kartoita tilanne, tee vertailu ja pyydä miettimisaikaa.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 20 toukokuuta 2022
47 89 76 49 41 64

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 20. viikko
63 49 92 11 45 58
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Skorpioni
Rakkaus
Kalat
kuuhoroskooppi
Oinas
Kuun ollessa oinaassa olet taipuvainen tuntemaan energisyyttä, rohkeutta ja tarmoa. Innostuksestasi johtuen hämmennyt ja loukkaannut helposti, jos joku kritisoi sinua. Harkitsemattomat päätökset ja hätäiset ratkaisut ovat tyypillisiä tähän aikaan. Olet myös luonnostasi todella kärsimätön. Nyt on hyvä aika keskittyä nopeasti selvitettäviin asioihin, jotka eivät vaadi perusteellista pohdintaa ja analyysiä. Nyt on myös hyvä aika hoitaa pitkään rästissä olleet asiat. Kuun ollessa oinaassa sinun tulisi viipymättä tarttua toimeen tarpeidesi täyttämiseksi. On vaikeaa tehdä pitkäntähtäimen suunnitelmia tai odotella asioiden tapahtuvan. Välitön mielihyvän saanti on parasta! Vältä tekemästä isoja taloudellisia päätöksiä tai allekirjoittamasta sopimuksia, kun kuu on oinaassa.

Suurin opetus:
Opettele kiinnittämään huomiota ympärilläsi oleviin ihmisiin ja ota myös heidät huomioon.

Kauneusvinkki:
Kehonmuokkausharjoitukset ovat nyt erityisen tehokkaita! Nyt on hyvä aika ottaa virkistävä kasvohoito.

Ravintovinkki:
Syö paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaatteja, paprikaa sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Lotta
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Osmo Pollari
Astrologi, numerologi. Osmo Pollari valaisee sinun matkaasi ja tarjoaa voimaa... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Niitta
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min