Ilmainen päivähoroskooppi Neitsyt | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Neitsyt 24. elokuuta - 23. syyskuuta
Hallitseva planeetta: Merkurius
Väri: Sininen
Elementti: Maa
Kivi: Safiiri
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 04 kesäkuuta 2023
Jos pystyt hoitamaan asian ilman turhia mutkia ja mahdollisimman yksinkertaisesti, saat sen nopeasti päätökseen. Asian ei tarvitse vastata kaikkien odotuksiin. Keskity lopputuloksen saavuttamiseen, ja anna yksittäisten ihmisten intressien olla. He saattavat tuntea, että et välitä heistä, mutta tosiasiassa palvelet heitä ja yhteistä hyvää. Lopettakaa keskinäinen kahinanne ja kulkekaa kukin omia teitänne. Jos kaikki eivät tajua sitä, ei haittaa.
Viikkohoroskooppi
2023. 22. viikko
Pikku hiljaa saat huomata, että vaikeat ajat ovat ohi. Tulevina päivinä ongelmalliset asiat ratkeavat kuin itsestään ja saat huokaista. Saatat kohdata yllättävästi jonkin tietyn kiusallisen tilanteen, mutta selviydyt siitäkin helposti, tai joku muu tarjoaa sinulle oikean ratkaisun. Jälkimmäisessä tapauksessa sinun on kuitenkin oltava varovainen. Mieti, ennen kun torjut sen, ettet joudu jälkikäteen katumaan sitä.

Rakkaus
Aktiiviset sinkut voivat tehdä tällä viikolla tuttavuuksia. Kannattaa osallistua erilaisiin tapahtumiin, jossa voi viihtyä, saada myötätuntoa ja huomiota. Siellä voi joku saada sydämen todella sykkimään. Parisuhteessa olevat voivat kokea tunnekuohuja, jotka johtuvat kumppanin käyttäytymisestä. Heistä voi tuntua, että heidän rakkaansa ei kiinnitä heihin tarpeeksi huomiota. Ennen kuin teet hätiköityjä johtopäätöksiä tai ryhdyt epäilemään, yritä selvittää, mikä voi olla muutoksen taustalla. Hänellä voi yksinkertaisesti olla paineita työpaikalla tai hänellä saattaa olla muuten vain vaikea jakso meneillään.

Ura
Et uskoisi, mutta tällä viikolla voit tavata jonkun, joka voi auttaa sinua urallasi. Hän saattaa tarjota sinulle työtä, mutta tavalla tai toisella hän auttaa sinua pääsemään taloudellisesti oikealle raiteelle. Jos olet jollekin velkaa, pystyt sen maksamaan pian pois. Saatat vihdoin tuntea, että kova työ ja positiivinen asenne tuottaa tulosta ja sekä sen myötä sinulle hyvää mieltä.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 04 kesäkuuta 2023
21 68 23 63 30 33

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 22. viikko
40 63 34 18 45 27
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Skorpioni
Rakkaus
Kalat
kuuhoroskooppi
Vesimies
Kuun ollessa vesimiehessä tunnet vetoa epätavalliseen. Alat etsiä pieniä asioita, jotka voisivat muuttaa päiv ittäisiä rutiinejasi. Halu saada asioita selville kasvaa. Jotkin läheiset ihmissuhteet kalpenevat, kun suosit mieluummin puolituttuja. Imet uutta tietoa ja informaatiota kuin sieni. Kuun ollessa vesimiehessä, tunnet mielenkiintoa astrologiaa kohtaan. Kannattaakin vierailla astrologilla, mikäli et ole sitä vielä tehnyt. Deja vu -ilmiöt ovat tyypillisiä näihin aikoihin. Extreme-urheilu on erittäin sopivaa juuri nyt ja tästä kiinnostuneet voivat toteuttaa itseään intohimoisesti. Nyt on myös erittäin hyvä aika osallistua sosiaalisiin aktiviteetteihin tai jopa perustaa uusi hyväntekeväisyysjärjestö. Ajattele itsesi tiimipelaajana, äläkä pelkää päästää muita osallistumaan projekteihisi. Huomaat, että menestys tulee paljon helpommin! Nyt on syytä välttää puutarhanhoitoa ja oikeastaan kaikkea fyysistä ponnistelua. On myös hyvä välttää paikkoja, joissa joudut yleensä jonottamaan, sillä nyt ei ole oikea aika testata kärsivällisyyttäsi.

Suurin opetus:
Yritä päästä pois maskista, äläkä pelkää paljastaa todellisia tunteitasi.

Kauneusvinkki:
Suonikohjuhoidot ovat nyt erityisen tehokkaita. Mikäli tavoitteesi on täydellinen muodonmuutos, nyt on parhaat mahdollisuudet onnistua.

Ravintovinkki:
Perus ravintoaine tähän aikaan on rasva. Eläinrasvan lisäksi suosi myös kasvisrasvoja, kuten kookosrasvaa, joka vaikuttaa sinuun sekä ulkoisesti että sisäisesti. Vihanneksista suosi parsakaalia, ruusukaalia, kukkakaalia sekä oliiveja, äläkä unohda ollivinsiemeniä!
Kuun vaiheet
Täysikuu
Kuu on nyt aurinkoa vastapäätä ja nousee auringonlaskun aikaan ja laskee auringon noustessa. Auringon ja kuun energiat ovat nyt toisiaan vasten ja tämä näkyy meissä mielialan vaihteluina. Tämä korostuu henkilöillä, jotka eivät ole astrologian kanssa tekemisissä. Täydenkuun aikaan olemme kärsimättömiä, jännittyneitä sekä haavoittuvia. Suurin osa tapaturmista sattuu täydenkuun aikaan. Tähän aikaan energiamme on kääntynyt sisään päin, joten käyttäydymme normaalia agressiivisemmin. Nimensä mukaisesti täydenkuun aika on täyttymistä. Näihin aikoihin tehdyt muutokset saavat todennäköisesti halutun lopputuloksen. Paastoaminen kannattaa tehdä täydenkuun aikaan, sillä vesi kerääntyy elimistöön normaalia heikommin. Mikäli olet kiinnostunut yrttihoidoista, niin nyt ne ovat tehokkaimmillaan.

Astral TV:n vinkki: Pyri välttämään leikkaushoitoon menemistä, sillä haavojen paraneminen on normaalia hitaampaa.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Carin Bremer
Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tarja Sahari
Selvänäkijä, Reiki Master, energian välittäjä, Tarot-tulkitsija. Tarja Sah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min