Ilmainen päivähoroskooppi Neitsyt | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Neitsyt 24. elokuuta - 23. syyskuuta
Hallitseva planeetta: Merkurius
Väri: Sininen
Elementti: Maa
Kivi: Safiiri
Päivän horoskooppi
maanantaina, 26 syyskuuta 2022
On vaikea keskittyä, koska eilisen päivän tapahtumat painavat edelleen mieltäsi. Vaarana on, että keskittymiskykysi herpaantuu ja sinulle tulee virheitä. Tänään sinun kannattaakin ottaa tehtäviä, joita pystyt hoitamaan helposti rutiininomaisesti. Muista varata aikaa tapahtuneiden ja tapahtumien analysointiin, jotta tiedät, mikä meni vikaan ja missä onnistuit hyvin. Jos lähdet illalla tapaamaan ystäviä, kannattaa vähän laittautua.
Viikkohoroskooppi
2022. 39. viikko
Luvassa on vauhdikas syysviikko, jossa korostuvat vasta alkaneet projektit, olkoon kyse opiskelusta tai uusista työtehtävistä. Ne vaativat nyt erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta. Perhe-elämäsikin vaatii panostusta. Kun tekisi mieli jo levätä ja rentoutua, niin vuorossa ovatkin syyspihatyöt tai tenttiviikot. Onneksi energiakenttäsi on vahva, kestät, jos tulee paineita. Sosiaalinen elämälle ei tällä viikolla jää niin paljon aikaa, joten se ei tule olemaan niin vilkas. Itse olet seurallisella tuulella ja kaipaatkin ystäviä, mutta myös heillä ja heidän perheenjäsenilläänkin tuntuu olevan omat kiireensä. Muista ulkoilun tärkeys. Voisit lähteä perheen tai ystävän kanssa patikoimaan!

Rakkaus
Tähtien asemat avaavat tällä viikolla tien tunteidesi käsittelemiseen. Jokin kaunis unelmasi saattaa toteutua vahvan sisäisen tunnelatauksen saattelemana. Kaikki merkit viittaavat siihen, että tämä viikko sisältää sinulle erityisiä elämyksiä ja intiimejä hetkiä. Jos elät seurusteluvaiheessa, tämä aika sopii hyvin vaikkapa suhteenne vahvistamiseen. Keksikää paljon yhteistä tekemistä!

Työ ja raha
Muista: aina kannattaa kuunnella myös muiden asianosaisten mielipiteitä. Ehkä heidän ideansa voi olla sinun ideaasikin käytännöllisempi. Eikä siinä ole mitään. Hyvä niin! Tärkeintä on ajatella ryhmähengessä. Yhdessä voitte saavuttaa mahtavia tuloksia. Tämä viikko vaatii sinulta joustavuutta ja kuuliaisuutta.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 26 syyskuuta 2022
83 63 91 43 25 67

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 39. viikko
71 18 31 82 90 31
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Skorpioni
Rakkaus
Kalat
kuuhoroskooppi
Leijona
Kuun ollessa leijonan merkissä, innostus ja luovuus kukkivat. Tunnet yllättäen halua hyvään ja leppoisaan elämään, joten hemmottelet itseäsi herkuilla, joista yleensä kieltäytyisit. Itsetietoisuutesi on nyt todella voimakasta, jonka takia olet herkempi kritiikille. Sisäinen johtajuutesi nousee nyt pintaan ja tunnet mielihyvää, kun pääset käyttämään sitä. Suosit nyt erityisesti kulttuuritapahtumia vapaa-ajallasi ja huomaat nauttivasi niistä. Avokätisyys kuvastaa sinua juuri nyt. Huomio kannattaa kiinnittää tulevaisuuttasi koskeviin asioihin ja kysymyksiin. Nyt on erinomainen aika perustaa yritys, koska pitkäntähtäimen sitoutuminen vaikuttaa erityisen menestyksekkäältä. Kuun ollessa leijonassa, flirttailu ja viettelysleikit kannattavat. Nyt on myös oikea aika tehdä loistavat korukaupat. Olisi hyvä, mikäli pystyt välttämään riitoja tai ainakin lykätä niitä muutamalla päivällä. Mikäli suunnittelet muuttoa, sitä kannattaa myös lykätä tuonnemmaksi.

Suurin opetus:
Opettele tunnistamaan mielistely äläkä anna kenenkään käyttää avokätisyyttäsi hyväksi.

Kauneusvinkki:
Nyt kannattaa harkita kampaajalle menoa, varsinkin mikäli sinulla on kiharat. Tiesitkö, että kuun ollessa leijonassa, hiuksesi ovat kiharaisemmat kuin milloinkaan muulloin! Mikäli löydät ylimääräistä aikaa, osallistu meikkauskurssille.

Ravintovinkki:
Kannattaa syödä paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaattia, paprikaa, linssiä sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
Uusikuu
Olemme kuun kierron alussa, kun kuu on tarkalleen maan ja auringon välissä, jolloin nämä kolme taivaankappaletta muodostavat suoran linjan. Uusi kuu symboloi uudelleensyntymää ja muodonmuutosta. Tämä on oivallista aikaa uusille innovaatioille ja muutoksille sekä uusille suunnitelmille, jotka kannattaa myös panna toimeen. Fyysisen suorituskyvyn parantaminen on nyt ajankohtaista, sillä olemme vastaanottavaisempia ja tarmokkaampia kuin muulloin. Jos haluat kehosi puhdistusta, niin uuden kuun aika on siihen kaikkein paras. Nyt on myös hyvä aika hankkiutua eroon haitallisista intohimoista ja tavoista.

Astral TV:n vinkki: Nyt on hyvä aika vierailla kauneushoitolassa ottamassa kasvojen syväpuhdistus. Myös selluliittihoidot ovat näihin aikoihin tehokkaita.
Suositellut näkijät
Master
Niitta
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Heidi on selvätuntoinen, jolla on lahja kanavoida korkeimmasta valonlähteestä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min