Ilmainen päivähoroskooppi Neitsyt | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Neitsyt 24. elokuuta - 23. syyskuuta
Hallitseva planeetta: Merkurius
Väri: Sininen
Elementti: Maa
Kivi: Safiiri
Päivän horoskooppi
maanantaina, 04 maaliskuuta 2024
Tulossa on vilkas päivä. Onnistumisia, mutta myös ongelmia riittää. Jos jaksat olla kärsivällinen, selviydyt hyvin ja ongelmat ratkeavat. Ehdit hoitaa kaikki velvollisuudet. Kaiken lisäksi saat kehujakin. Jos olet työssä käyvä, ja keskellä päivää syntyy työkavereiden välillä riitaa, yritä olla neutraali äläkä lähde siihen mukaan. Päivän päätteeksi huolimatta kaikista mahdollisista vastoinkäymisistä voit olla tyytyväinen.
Viikkohoroskooppi
2024. 10. viikko
Tämän viikon aikana edistyt suurin askelin. Nyt ymmärrät aikaisemmat virheesi ja otat siitä opiksesi. Pyydät anteeksi niiltä, joita mahdollisesti satuit satuttamaan. Henkilösuhteesi paranevat ja siitäkin on sinulle henkisesti apua. Se avaa sinulle uusia mahdollisuuksia. Muista kuitenkin huolehtia terveydestäsi! Iltaisin kannattaa käydä lenkillä ja syödä terveellisesti. Voit pyytää hyvän ystäväsi ulkoilemaan kanssasi. Silloin voitte rupatella teitä askarruttavista asioista rennonoloisesti.

Rakkaus
Kumppanin stressi alkuviikosta aiheuttaa ahdistusta myös sinulle. Yritä puhua hänen kanssa luokkaamatta häntä. Ole hyvä kuuntelija, joka osaa esittää myös oikeanlaisia kysymyksiä. Kommunikoidessanne olkaa selkeitä, kärsivällisiä ja suoria. Helli ja osoita häntä kohtaan rakkautta sanojen lisäksi myös tekojen kautta. Muista, että rakkautta voi osoittaa eleillä ja teoilla vuoden jokaisena päivänä!

Ura
Saat vaativia työtehtäviä, mutta olet heti viikon alusta energinen ja motivoitunut, eivätkä ne aiheuta sinulle ongelmia. Viihdyt työssäsi, mikä auttaa olemaan luovempi ja innokkaampi kuin useat kollegasi. Tulokset ja onnistumiset kannustavat eteenpäin arjen sinua odottavissa haasteissa. Olet avoin ja valmis vastaanottamaan muiden neuvoja sekä tarjoamaan apuasi niitä tarvitseville. Säilytä positiivinen asenteesi, niin tästä tulee hyvin onnistunut viikko!
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 04 maaliskuuta 2024
50 94 24 70 25 23

Onnenumerot tälle viikolle: 2024. 10. viikko
90 59 25 49 12 29
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Skorpioni
Rakkaus
Kalat
kuuhoroskooppi
Härkä
Kun kuu on härän merkissä, olet taipuvainen tuntemaan varovaisuutta ja olet käytännönläheinen. Täytyt mielihyvän tunteesta, jonka takia asioiden hoitaminen hidastuu. Et halua luopua asioista, joihin olet tottunut, joten et ole kovin avoin uusille asioille. Vetäydyt mielelläsi kodin turvaan ja teet mielelläsi olosi kotoisaksi. Tästä syystä huomaat laittavasi ruokaa ja viettäväsi aikaa perheesi kanssa. Tunnet helposti vetoa materiaalisiin ja taloudellisiin asioihin. Nyt on hyvä aika investoinneille. Tunnet olevasi kestävämpi ja haluat hoitaa fyysiset tehtävät, joita olet aiemmin vältellyt. Nyt on myös hyvä aika hankkia kotiin kestäviä kodinkoneita. Kuun ollessa härän merkissä myös ympärilläsi olevat lähimmäiset hyötyvät siitä. Tämä aika tuo iloa sinun ja rakkaittesi elämään. Yllätä ystäväsi pienillä lahjoilla. Varo kuitenkin tekemästä hätäisiä ja spontaaneja päätöksiä. Nyt ei ole oikea aika sellaiseen!

Suurin opetus:
Opettele päästämään irti asioista, jotka eivät enää palvele kehitystäsi

Kauneusvinkki:
Ota rentouttava laventelikylpy ja pyydä kumppaniasi antamaan sinulle hellän hieronnan. Aromaterapia on erityisen tehokasta juuri nyt!

Ravintovinkki:
Suola on kaikki kaikessa! Syö paljon juureksia kuten perunaa, punajuurta, selleriä, piparjuurta sekä sipulia.
Kuun vaiheet
viimeinen neljännes
Kuu nousee keskiyöllä ja laskee keskipäivällä. Nyt on sadonkorjuun aika, jolloin pääsemme keräämään aiemmin aloittamiemme asioiden hedelmät. Ihmiset kokevat usein sisäisiä kriisejä tai tuntevat, että jokin on hullusti. Tästä ei kuitenkaan kannata pelästyä, sillä se on merkki, että kierto on hiljalleen saamassa päätökseen sille asetetut tehtävät.

Astral TV:n vinkki: Ota rennosti ja nauti hetkestä. Inkiväärikuorinta tai sauna voi tehdä ihmeitä.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Stella
Selvänäkijä, korttien tulkitsija ja energianvälittäjä. Stella on empaattinen ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Onerva
Selväkuulija, kaukoparantaja, transsipuhuja. Onerva pystyy auttamaan sinua vu... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min