Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Neitsyt 24. elokuuta - 23. syyskuuta
Hallitseva planeetta: Merkurius
Väri: Sininen
Elementti: Maa
Kivi: Safiiri
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 16 kesäkuuta 2024
Tänään olet todella mukava toisille. Tämä tullaan kyllä huomaamaan. Jos he epäilevät siinä
jotain tarkoituksenhakuisuutta, siitä ei kannata suuttua. Yleensä pidät toisiin hieman etäisyyttä,
joten tämän päiväinen suhtautumisesi toisiin yllättää lähipiirisi. Tänään voit huomata ja oppia,
että ihmisläheisyys, hymy ja seurallisuus kannattaa. Se tuo kaikkien elämään positiivisuutta.
Viikkohoroskooppi
2024. 24. viikko
Viikko alkaa lupaavasti. Olet täynnä virtaa ja kaikki suunnitelmat toteutuvat melkein ongelmitta. Tuntuu siltä, kuin kohtalo tahtoisi sujuvan kaiken näin rattoisasti. Ja se pitääkin paikkansa. Viikon alkupuoliskolla olet selvästikin onnettaren suosiossa. Sen sijaan viikon toisella puoliskolla voi tulla yksi pienempi este tai ongelma. Jos et ala hätäilemään, selviydyt kyllä siitäkin. Mahtava viikko edessä!

Rakkaus
Jos olet ilman kumppania ja sinulla on mielessä henkilö, johon haluat päästä paremmin tutustumaan, siihen voi tarjoutua tällä viikolla oiva tilaisuus. Olet nimittäin hyvin sosiaalinen, avoin ja valmis hyppäämään uuteen suhteeseen. Jos viestittelet tai käyt treffeillä, niin älä kerro itsestäni heti ihan kaikkea, vaan pidä hänet jännityksessä. Jos olet parisuhteessa ja haluat nostaa suhteen uudelle tasolle, tähdet ovat siinä tukenasi. Kerro romanttisen illallisen tai leffaillan yhteydessä aikeistasi ja ajatuksistasi. Kumppanilla saattaa pyöriä samoja suunnitelmia mielessä!

Ura
Työviikko alkaa vauhdikkaasti ja tositoimin. Teillä saattaa olla kiireitä, koska monet ovat jäämässä pian kesälomalle. Huolellisuus ja järjestelmällisyys on nyt valttia. Ole hosumatta ja tarkasta asiat useampaan otteeseen, jos joudut tärkeän päätöksen eteen. Sinua pidetään erittäin harkitsevaisena, kurinalaisena ja perusteellisena, joten sinulla on nytkin hyvät mahdollisuudet onnistua ja päästä hyviin tuloksiin.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 16 kesäkuuta 2024
67 58 38 66 67 57

Onnenumerot tälle viikolle: 2024. 24. viikko
94 33 60 35 95 35
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Skorpioni
Rakkaus
Kalat
kuuhoroskooppi
Jousimies
Kuun ollessa jousimiehessä, optimistisuutesi nousee esille ja olet keskittynyt. Olet täynnä uusia ideoita ja sinulla on paljon suunnitelmia odottamassa toteuttamista. Nyt on oikea aika ryhtyä tuumasta toimeen, sillä innostus ja momentum ovat asioiden hoidon kannalta suotuisat. On myös aika kokeilla jotain uutta! Nautit päästä sosiaalisiin kanssakäymisiin ja pääset paitsi jakamaan ajatuksiasi, niin myös oppimaan muilta. Näihin aikoihin olet paljon herkempi epäoikeudenmukaisuudelle, joka kohdistuu sinuun tai muihin ihmisiin. Arkiaskareet jäävät taustalle, sillä rentoutuminen on nyt sinulle tärkeämpää. Lakiasioiden hoitaminen on nyt kannattavaa, sillä lopputulos on näihin aikoihin kaikkein suotuisin sinulle. Nyt on myös erinomainen aika lähteä mukaan politiikkaan tai muuten vain kasvattaa sosiaalisia kontakteja. Avioliitot, jotka on solimittu kuun ollessa jousimiehen merkissä, osoittautuvat hyvin kestäviksi.Vaatimattomuus on avainroolissa elämänpolullasi ja intohimoissasi, mutta myös arjen rutiineissa, kuten syömisessä tai kaupassa käymisessä.

Suurin opetus:
Opettele olemaan kärsivällisempi.

Kauneusvinkki:
Selluliittihoidot ovat tehokkaita kuun ollessa jousimiehessä. Kannattaa treenata pakaroita ja reisiä.

Ravintovinkki:
Kannattaa syödä paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaattia, paprikaa, linssiä sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
ensimmäinen neljännes
Kuun ensimmäisen neljänneksen aikaan kuu nousee keskipäivällä ja laskee keskiyöllä. Tämä on aikaa, jolloin menneestä kannattaa päästää irti. Muutoksia on luvassa ja erityisesti ihmissuhteissa on odotettavissa muutoksia. On mielenkiintoista, että monet eroista ajoittuvat kuun ensimmäisen neljänneksen ajalle. Toisaalta se ei ole mikään ihme, sillä itsenäisyys ja vapaus nousevat vahvasti esille näihin aikoihin. Odotettavissa on runsaasti haasteita, mutta mikäli jaksat olla sinnikäs, pääset lähemmäs tavoitteitasi. Tämä aika tarjoaa kaiken tuksensa, jotta voisit päästää irti asioista, jotka eivät enää edistä kehitystäsi.

Astral TV:n vinkki: Mikäli olet tyytymätön nykyiseen suhteeseesi, niin nyt kannattaa miettiä onko suhteella tulevaisuutta. Vastauksia kysymyksiin saat nyt nopeammin.
Suositellut näkijät
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Sarita on selvänäkijä, energiahoitaja ja toimii henkisenä oppaanasi. Hänellä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Siru on tehnyt yli 30 vuotta tulkintoja Astrologian parissa. Hän on myös empa... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Heidi on selvätuntoinen, jolla on lahja kanavoida korkeimmasta valonlähteestä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min