Ilmainen päivähoroskooppi Kaksoset | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Kaksoset 22. toukokuuta - 21. kesäkuuta
Hallitseva planeetta: Merkurius
Väri: Oranssi
Elementti: Ilma
Kivi: Helmi
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 04 kesäkuuta 2023
Älä välitä toisten odotuksista! Aseta itse itsellesi tavoitteita, joita haluat saavuttaa. Ne saattavat olla ympärilläsi oleville hyvinkin yllättävä, mutta se ei haittaa. He ovat tottuneet siihen, että pidät toisten etua tärkeämpänä, kuin omaasi, mutta nyt asia onkin toisin. Sinun on jaksettava ja ehdittävä huolehtia välillä omistakin asioistasi. Kukaan muu ei tule tekemään sitä puolestasi, joten voit olla rauhallisella mielellä.
Viikkohoroskooppi
2023. 22. viikko
Tulossa on leppoisia päiviä, eikä se tarkoita, että ne eivät olisi täynnä onnistumisia! Tämän viikon aikana kannattaa ottaa esiin pitkään vuoroaan odottaneita ja keskeneräisiksi jääneitä tehtäviä. Tämä viikko sopii erinomaisesti niiden päätökseen saattamiseen. Onnetar on kanssasi koko viikon ajan, mutta vain, jos käytät sen hyväksesi.

Rakkaus
Jos parisuhteessanne esiintyy ongelmia, sitä ei tarvitse pelästyä! Viikon puoliväliin mennessä ongelmien pitäisi olla selvitettynä. On tärkeää, että suostutte niistä keskustelemaan, olette avoimia kertomaan sydänsuruistanne. Keksikää viikonlopuksi jotain yhteistä kivaa tekemistä, saatte sillä toisistanne parhaat puolet esiin ja rakkaus roihahtaa uudestaan liekkeihin. Sinkut saattavat kokea siitä painetta, että heidän tulisi vihdoin löytää rinnalleen joku. Siitä ei kannata kuitenkaan välittää. Täytyy muistaa, että rakkaus tulee, kun sitä vähiten odottaa.

Ura
Hyödynnä hyvän onnen tulva, joka edistää nyt uraasi. Jos haluat, tee investointeja ja lyö lukkoon tärkeitä sopimuksia. Yrittäjillä on edessään suorastaan yltäkylläisyyden viikko. Tykkäät hoitaa asioita yksin, mutta teet mielellään myös tiimityötä. Autat ja annat hyviä vinkkejä toisille, josta he ovat sinulle kiitollisia. Loistava viikko tiedossa!
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 04 kesäkuuta 2023
24 2 44 78 50 12

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 22. viikko
66 18 28 22 54 63
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Oinas
Rakkaus
Vaaka
kuuhoroskooppi
Vesimies
Kuun ollessa vesimiehessä tunnet vetoa epätavalliseen. Alat etsiä pieniä asioita, jotka voisivat muuttaa päiv ittäisiä rutiinejasi. Halu saada asioita selville kasvaa. Jotkin läheiset ihmissuhteet kalpenevat, kun suosit mieluummin puolituttuja. Imet uutta tietoa ja informaatiota kuin sieni. Kuun ollessa vesimiehessä, tunnet mielenkiintoa astrologiaa kohtaan. Kannattaakin vierailla astrologilla, mikäli et ole sitä vielä tehnyt. Deja vu -ilmiöt ovat tyypillisiä näihin aikoihin. Extreme-urheilu on erittäin sopivaa juuri nyt ja tästä kiinnostuneet voivat toteuttaa itseään intohimoisesti. Nyt on myös erittäin hyvä aika osallistua sosiaalisiin aktiviteetteihin tai jopa perustaa uusi hyväntekeväisyysjärjestö. Ajattele itsesi tiimipelaajana, äläkä pelkää päästää muita osallistumaan projekteihisi. Huomaat, että menestys tulee paljon helpommin! Nyt on syytä välttää puutarhanhoitoa ja oikeastaan kaikkea fyysistä ponnistelua. On myös hyvä välttää paikkoja, joissa joudut yleensä jonottamaan, sillä nyt ei ole oikea aika testata kärsivällisyyttäsi.

Suurin opetus:
Yritä päästä pois maskista, äläkä pelkää paljastaa todellisia tunteitasi.

Kauneusvinkki:
Suonikohjuhoidot ovat nyt erityisen tehokkaita. Mikäli tavoitteesi on täydellinen muodonmuutos, nyt on parhaat mahdollisuudet onnistua.

Ravintovinkki:
Perus ravintoaine tähän aikaan on rasva. Eläinrasvan lisäksi suosi myös kasvisrasvoja, kuten kookosrasvaa, joka vaikuttaa sinuun sekä ulkoisesti että sisäisesti. Vihanneksista suosi parsakaalia, ruusukaalia, kukkakaalia sekä oliiveja, äläkä unohda ollivinsiemeniä!
Kuun vaiheet
Täysikuu
Kuu on nyt aurinkoa vastapäätä ja nousee auringonlaskun aikaan ja laskee auringon noustessa. Auringon ja kuun energiat ovat nyt toisiaan vasten ja tämä näkyy meissä mielialan vaihteluina. Tämä korostuu henkilöillä, jotka eivät ole astrologian kanssa tekemisissä. Täydenkuun aikaan olemme kärsimättömiä, jännittyneitä sekä haavoittuvia. Suurin osa tapaturmista sattuu täydenkuun aikaan. Tähän aikaan energiamme on kääntynyt sisään päin, joten käyttäydymme normaalia agressiivisemmin. Nimensä mukaisesti täydenkuun aika on täyttymistä. Näihin aikoihin tehdyt muutokset saavat todennäköisesti halutun lopputuloksen. Paastoaminen kannattaa tehdä täydenkuun aikaan, sillä vesi kerääntyy elimistöön normaalia heikommin. Mikäli olet kiinnostunut yrttihoidoista, niin nyt ne ovat tehokkaimmillaan.

Astral TV:n vinkki: Pyri välttämään leikkaushoitoon menemistä, sillä haavojen paraneminen on normaalia hitaampaa.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sandra
Empaattinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja energian välittäjä. Sandra autta... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Carin Bremer
Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min