Ilmainen päivähoroskooppi Kaksoset | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Kaksoset 22. toukokuuta - 21. kesäkuuta
Hallitseva planeetta: Merkurius
Väri: Oranssi
Elementti: Ilma
Kivi: Helmi
Päivän horoskooppi
perjantaina, 03 helmikuuta 2023
Tahdonvoimasi poikii loppujen lopuksi onnistumisia. Aseta siis itsellesi sellaisia tavoitteita, jotka ovat sinulle merkityksellisiä, ja joiden eteen jaksat ponnistella. Ympärilläsi olevat henkilöt epäilevät ideoitasi, ja saatat jäädä yksin haasteiden kanssa. Hyvin pian käy kuitenkin kaikille selväksi, mistä päin nyt tuulee. Et aio luovuttaa mistään hinnasta. Pikku hiljaa onnistut valamaan uskoa muihinkin, ja saat heidät rinnallesi.
Viikkohoroskooppi
2023. 5. viikko
Voit olla varma että tällä viikolla tulet olemaan täynnä energiaa. Asiat rullaavat omalla painollaan, eivätkä vaadi suuria ponnisteluja. Kanavoi osa energiavarannoistasi myös muiden auttamiseen. Haluat auttaa ja tehdä niin paljon kuin suinkin voitkin, joten kannattaakin takoa kun rauta on kuuma. Lähde tekemään pieniä asioita lähipiirisi parantamiseksi, äläkä yritä haukata liian suurta palaa kerrallaan.

Rakkaus
Jos olet sinkku, tämä viikko on hyvin lupaava. Kohtalo voi lähettää sinulle henkilön, joka inspiroi sinua. Koet olevasi valmis ottamaan askeleen kohti parisuhdetta. Parisuhteessa olevilla on mahdollisuus tuoda suhteeseen lisää romantiikkaa. Teillä on tasapainoinen ja todella harmoninen suhde, ja olette siihen tyytyväisiä. Ei saa kuitenkaan unohtaa, että hyvä parisuhde vaatii jatkuvaa huolenpitoa, joustavuutta ja uteliaisuutta, jotta ihastus syvenee. Keksikää paljon yhteistä tekemistä!

Ura
Tällä viikolla sinulle voi ilmetä mahdollisuus ansaita lisää rahaa ottamalla jokin keikkatyö vastaan. Sitä kautta voit saada lisää mainetta tai merkittävää tunnustusta. Se voi poikia sinulle jatkossa lisää keikkaa tai myöhemmin jopa uuden työpaikan. Jos olet haaveillut oman yrityksen perustamisesta, tämä on otollinen viikko lähteä sitä toteuttamaan. Nyt on aika näyttää, mihin pystyt ja kuinka paljon olet valmis tekemään sen eteen, mikä on sinulle tärkeää.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 03 helmikuuta 2023
33 35 76 86 54 75

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 5. viikko
65 1 66 14 91 88
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Oinas
Rakkaus
Vaaka
kuuhoroskooppi
Kauris
Kun kuu on kauriin merkissä, tunteellinen minäsi syrjäytetään ja tilalle astuu vastuullinen ja luotettava minä. Ajatuksesi pyörivät elämäsi tavoitteiden ja työn ympärillä ja pohdit, kuinka voisit mennä elämässäsi eteen päin. Tunnet pystyväsi tekemään enemmän, joten älä ylläty mikäli lupaudut ottamaan enemmän työtehtäviä hoitaaksesi. Sinua kehoitetaan kiinnittämään huomiota talouteen, sillä näät nyt ympäröivän maailman selvemmin ja realistisemmin. Mikäli olet suunnitellut kodin rakentamista, nyt on hyvä aika valaa perustat. Yleisesti ottaen kaiken sellaisen aloittaminen, mikä palvelee sinua joskus myöhemmin tulevaisuudessa on nyt kannattavaa, sillä onnistumismahdollisuudet ovat paremmat. Älä missään nimessä haasta kolleegojasi tai esimiehiäsi nyt!

Suurin opetus:
Opettele olemaan hieman pidättyvämpi ja vältä kyynisyyttä.

Kauneusvinkki:
Kuun ollessa kauriissa saavutat paremmat tulokset hammaskiven poistossa ja hampaiden valkaisussa. Luu- ja nivelhoidot ovat myös tehokkaampia. Kannattaa vierailla kylpylässä.

Ravintovinkki:
Suola on kaikki kaikessa! Syö paljon juureksia kuten perunaa, punajuurta, selleriä, piparjuurta sekä sipulia.
Kuun vaiheet
kasvava kuu
Ajoittuu pari viikkoa uuden kuun jälkeen. Kuu nousee iltapäivällä ja laskee hieman ennen aamunkoittoa. Usein on vaikea erottaa kasvavaa ja pienenevää kuuta toisistaan. Tähän aikaan näemme taivaalla d-muodostelmia. Tämä on uusiutumisen ja kasvun aikaa. Tässä tapauksessa se tarkoittaa kehon energioiden latautumista, joten lepääminen on hyvä idea. Kasvavan kuperakuun aikaan huomaat, kuinka ympärilläsi tapahtuvat asiat hidastuvat. Tästä syystä nyt vaaditaan kärsivällisyyttä. Nyt on hyvä mahdollisuus tarkastella tehtyjä suunnitelmia tai aloittaa antoisa seikkailu.

Astral TV:n vinkki: Älä aloita diettiä kasvavan kuun aikaan! Koska tämä on otollista aikaa vahvistumiselle ja kasvulle, tarkkaile ruokavaliotasi, sillä kehosi keskittyy varastoimaan kaiken. Tämä koskee myös haitallisia aineita.
Suositellut näkijät
Master
Elli Roth
Selvänäkijä, energian välittäjä. Elli Roth auttaa Sinua elämäsi risteyskoh... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Sarita on selvänäkijä, energiahoitaja ja toimii henkisenä oppaanasi. Hänellä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Rea Rubins
Näkijä, Parantaja ja enkelitulkitsija, henkinen auttaja. Rea Rubins on henkis... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Andromedas Fenix
Andromeda’s Fenix on turvallinen vierellä kulkija, joka auttaa löytämään oike... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min