Ilmainen päivähoroskooppi Kaksoset | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Kaksoset 22. toukokuuta - 21. kesäkuuta
Hallitseva planeetta: Merkurius
Väri: Oranssi
Elementti: Ilma
Kivi: Helmi
Päivän horoskooppi
perjantaina, 08 joulukuuta 2023
Huolimatta tuttavien eriävistä mielipiteistä, sinä uskot onnistumiseen. Jos olet jatkossa yhtä määrätietoinen kuin nyt, sinun kannattaa ryhtyä toimeen. Sulje häiriötekijät ulkopuolelle. Älä kuuntele, jos joku on sitä mieltä, että ajatuksesi on huono. Etene omien suunnitelmiesi mukaan kohti itse määrittelemääsi tavoitetta. Jos kohtaat vaikeuksia tai esteitä, pystyt voittamaan ne ilman apua. Sinusta tulee esiin sellaisia voimavaroja, joista et itsekään ollut tietoinen.
Viikkohoroskooppi
2023. 49. viikko
Olet heti ensimmäisen viikon aikana täynnä energiaa ja tarmokkuutta. Olet valmis tekemään uuden vuoden aikana suuria asioita. Yrität panna sen alkuun heti ensimmäisenä päivänä. Tunnet olevasi sekä henkisesti että fyysisesti hyvässä vireessä. Uskallat ottaa mitä tahansa haasteita. Jos et halua yllättyä, voit varmuuden vuoksi hidastaa vauhtia. Säästä voimiasi ollaksesi toimelias seuraavinakin päivinä.

Rakkaus
Olet tällä viikolla hyvin seurallinen ja tapaat mielellään ystäviä. Tämä on hienoa, mutta jos olet parisuhteessa, älä unohda kumppaniasi. Hänkin kaipaa läheisyyttäsi ja lämpöäsi. Kokekaa myös yhdessä uusia asioita esimerkiksi matkustellen tai keskustellen syvällisiä ajankohtaisesta elämänmenosta. Käytä ja hyödy positiivisista ominaisuuksistasi! Olet tälläkin viikolla hyvin utelias, sinulla on hyvä sopeutumiskyky ja olet äärimmäisen empaattinen.

Ura
Alkuviikosta saatat olla hieman väsynyt ja sinun voi olla vaikea keskittyä. Sinun kannattaa hoitaa mieluummin rutiinitehtäviä ja jättää jos mahdollista tärkeämmät työtehtävät viikon toiselle puoliskolle. Silloin olet paljon energisempi ja valmis haastamaan itsesi. Luo ja suunnittele tarkka tehtävälista ja lähde sitä rohkeasti toteuttamaan. Osaat nauttia myös tiimityöskentelystä. Yhdessä onnistumiset ja hyvät tulokset motivoivat teidän tiimiä jatkamaan niihin johtanutta kovaa työtä.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 08 joulukuuta 2023
29 23 45 94 1 2

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 49. viikko
86 54 51 14 32 33
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Oinas
Rakkaus
Vaaka
kuuhoroskooppi
Kaksoset
Kun kuu siirtyy kaksosiin, tunnet tarvitsevasi omaa tilaa. Tunnet myös tarvetta ottaa etäisyyttä ahdistaviin ihmissuhteisiin. Haluat juuri nyt välttää kommunikointia muiden kanssa etkä halua käydä vakavia keskusteluja. Kevyet aktiviteetit vetävät nyt sinua puoleensa. Olet kuitenkin kiinnostunut kaikesta ympärilläsi tapahtuvasta ja siksi viihdyt paljon ulkona. Huomaat olevasi normaalia suorapuheisempi muita kohtaan ja sopeudut uusiin tilanteisiin normaalia helpommin. Nyt on otollinen aika opiskelulle ja kaikelle uuden oppimiselle. Ole kuitenkin varovainen, sillä kun kuu on kaksosessa, niin sinun ei tulisi yrittää ratkoa konflikteja eikä ottaa osaa vakaviin keskusteluihin, jotka voivat johtaa siihen että joudut sitoutumaan johonkin asiaan pitkäksi aikaa. Salaisuudet eivät tahdo nyt säilyä, joten jätä luottamukselliset keskustelut tuonnemmaksi. Varo lupaamasta mitään! Äläkä sitoudu mihinkään pitkäkestoiseen.

Suurin opetus:
Opettele huomioimaan ja ymmärtämään asiayhteyksiä sekä näkemään asiat isommassa kuvassa.

Kauneusvinkki:
Nyt on hyvä aika puhdistaa keuhkot hengittelemällä eteerisiä öljyjä. Voit pidentää hoitoa erilaisilla hengitysharjoituksilla. Tee tämä mieluiten ulkona.

Ravintovinkki:
Perus ravintoaine tähän aikaan on rasva. Eläinrasvan lisäksi suosi myös kasvisrasvoja, kuten kookosrasvaa, joka vaikuttaa sinuun sekä ulkoisesti että sisäisesti. Vihanneksista suosi parsakaalia, ruusukaalia, kukkakaalia sekä oliiveja, äläkä unohda ollivinsiemeniä!
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Tässä kuun vaiheessa kuu on lähes kokonaan kadonnut. Kuu nousee aamunkoitteessa ja laskee aikaisin iltapäivällä. Tämä on merkki kierron päättymisestä, joka on viisauden kielikuva. Se kantaa mukanaan sisäisen tiedon mysteeriä. Kun saamme jonkin asian päätökseen, täytyy meidän valmistautua uuteen alkuun. Nyt on siis aika luopua kaikesta vanhasta ja tarpeettomasta ja aloittaa uusia tehtäviä. Sulkeutuminen ei välttämättä tarkoita sitä, että jokin loppuu kokonaan elämästämme. Se voi myös olla merkki siitä, että siirrymme uudelle korkeammalle tasolle.

Astral TV:n vinkki: Koska tämä on muutoksen aikaa, olisi hyvä pohtia muutoksia ympäristössämme. Sisusta kotisi uudelleen, jotta saat uutta harmoniaa kotiisi ja elämääsi.
Suositellut näkijät
Master
Ulpu
Kokenut selväkuulija, unien- ja Tarot-korttien tulkitsija. Ulpu pyrkii auttam... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Katariina
Selvänäkijä, sydämellinen, empaattinen ennustaja. Katariina antaa sinulle voi... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tuulia
Selvänäkijä, shamaani, energian välittäjä. Tuulia on saanut suvustaan lahjan ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sandra
Empaattinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja energian välittäjä. Sandra autta... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min