Ilmainen päivähoroskooppi Kaksoset | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Kaksoset 22. toukokuuta - 21. kesäkuuta
Hallitseva planeetta: Merkurius
Väri: Oranssi
Elementti: Ilma
Kivi: Helmi
Päivän horoskooppi
maanantaina, 26 syyskuuta 2022
Olet seurallisella tuulella. Sinun kanssa on helppo tulla toimeen. Jos sinulla on rästiin jääneitä tehtäviä, joista et voinut yksin suoriutua, nyt kannattaa ottaa ne työn alle ja pyytää siihen ystäviltä apua. Jos toimit edellä mainitulla tavalla, kaikki menee hyvin. Varaudu siihen, että kauempana asuva ystävä tai entinen seurustelukaveri yrittää ottaa yhteyttä. Jos kaikki menee niin kuin pitää, vietät mukavia hetkiä hänen kanssa.  
Viikkohoroskooppi
2022. 39. viikko
Tämän viikon mottona on: Jalat mahan. Kuten tiedät, tahdonvoima on kyky, jolla ihminen pysyy asettamissaan tavoitteessa. Se tarkoittaa mahdollisten takaiskujen ylittämistä ja häiriötekijöiden onnistunutta välttämistä. Mutta se vaatii ennen kaikkea realistisia tavoitteita. Viikko alkaa hyvin vauhdikkaasti ja saattaa käydä niin, että asetat itsellesi riman liian korkealle hamstraamalla itsellesi turhan paljon tehtäviä. Tämä viikko vaatii sinulta malttia ja harkitsevaisuutta. Muista huolehtia omasta kunnostasi, ennen kaikkea terveellisistä ruokatavoista ja liikunnasta.
 
Rakkaus
Pienikin asennemuutos riittää parantamaan edellytyksiäsi löytää haluamasi. Ole ennen kaikkea oma itsesi! Tällä viikolla voit tavata henkilön, jonka kanssa olet alusta alkaen samalla aaltopituudella. Jos kyse on työpaikkaromanssista, kannattaa ottaa järki käteen tai olla ainakin erityisen varovainen. Älä tee harkitsemattomia vetoja!

Työ ja raha
Ideasi menestyvät tällä viikolla erittäin hyvin. Se antaa esimiehillesi hyviä signaaleja sinun sitoutuneisuudestasi. Voi olla, että se palkitaan vielä tämän viikon aikana joko pienellä palkankorotuksella, bonuksella tai uusilla tehtävillä. Hyvistä näkymistä huolimatta raha-asioissa kannattaa olla säästäväinen.
 
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 26 syyskuuta 2022
89 16 53 72 57 48

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 39. viikko
45 34 2 13 81 33
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Oinas
Rakkaus
Vaaka
kuuhoroskooppi
Leijona
Kuun ollessa leijonan merkissä, innostus ja luovuus kukkivat. Tunnet yllättäen halua hyvään ja leppoisaan elämään, joten hemmottelet itseäsi herkuilla, joista yleensä kieltäytyisit. Itsetietoisuutesi on nyt todella voimakasta, jonka takia olet herkempi kritiikille. Sisäinen johtajuutesi nousee nyt pintaan ja tunnet mielihyvää, kun pääset käyttämään sitä. Suosit nyt erityisesti kulttuuritapahtumia vapaa-ajallasi ja huomaat nauttivasi niistä. Avokätisyys kuvastaa sinua juuri nyt. Huomio kannattaa kiinnittää tulevaisuuttasi koskeviin asioihin ja kysymyksiin. Nyt on erinomainen aika perustaa yritys, koska pitkäntähtäimen sitoutuminen vaikuttaa erityisen menestyksekkäältä. Kuun ollessa leijonassa, flirttailu ja viettelysleikit kannattavat. Nyt on myös oikea aika tehdä loistavat korukaupat. Olisi hyvä, mikäli pystyt välttämään riitoja tai ainakin lykätä niitä muutamalla päivällä. Mikäli suunnittelet muuttoa, sitä kannattaa myös lykätä tuonnemmaksi.

Suurin opetus:
Opettele tunnistamaan mielistely äläkä anna kenenkään käyttää avokätisyyttäsi hyväksi.

Kauneusvinkki:
Nyt kannattaa harkita kampaajalle menoa, varsinkin mikäli sinulla on kiharat. Tiesitkö, että kuun ollessa leijonassa, hiuksesi ovat kiharaisemmat kuin milloinkaan muulloin! Mikäli löydät ylimääräistä aikaa, osallistu meikkauskurssille.

Ravintovinkki:
Kannattaa syödä paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaattia, paprikaa, linssiä sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
Uusikuu
Olemme kuun kierron alussa, kun kuu on tarkalleen maan ja auringon välissä, jolloin nämä kolme taivaankappaletta muodostavat suoran linjan. Uusi kuu symboloi uudelleensyntymää ja muodonmuutosta. Tämä on oivallista aikaa uusille innovaatioille ja muutoksille sekä uusille suunnitelmille, jotka kannattaa myös panna toimeen. Fyysisen suorituskyvyn parantaminen on nyt ajankohtaista, sillä olemme vastaanottavaisempia ja tarmokkaampia kuin muulloin. Jos haluat kehosi puhdistusta, niin uuden kuun aika on siihen kaikkein paras. Nyt on myös hyvä aika hankkiutua eroon haitallisista intohimoista ja tavoista.

Astral TV:n vinkki: Nyt on hyvä aika vierailla kauneushoitolassa ottamassa kasvojen syväpuhdistus. Myös selluliittihoidot ovat näihin aikoihin tehokkaita.
Suositellut näkijät
Master
Niitta
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Rea Rubins
Näkijä, Parantaja ja enkelitulkitsija, henkinen auttaja. Rea Rubins on henkis... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min