Ilmainen päivähoroskooppi Kaksoset | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Kaksoset 22. toukokuuta - 21. kesäkuuta
Hallitseva planeetta: Merkurius
Väri: Oranssi
Elementti: Ilma
Kivi: Helmi
Päivän horoskooppi
perjantaina, 20 toukokuuta 2022
Jokin unohdus saattaa aiheuttaa pienen notkahduksen päivän aikataulussa, mutta saat siihen selvyyttä vielä aamutuntien aikana. Sen jälkeen kaikki sujuu haluamallasi tavalla. Iltapäivän aikana sinulla on aikaa haaveilla, suunnitella kesäohjelmia tai perhetapahtumia. Jossain vaiheessa saattaa iskeä myös ostokuume. Ennen kun lähdet kaupungille, kannattaa tarkistaa viimeiset tilitapahtumat. Suosi vaatetuksessasi kesäisiä värejä!
Viikkohoroskooppi
2022. 20. viikko
Tällä viikolla investointi tai investointisuunnitelman aloittaminen lupaa hyviä tuloksia ja onnistumisia. Se koskee niin yksityis- kuin myös liike-elämän investointeja. Jos suunnittelet asunnon vuokraamista, ostamista tai tuntuu siltä, että keittiö tai piha kaipaa uutta ilmettä, tämän viikon aikana kannattaa ryhtyä sitä toteuttamaan. Ennuste ei tarkoita, että voit olla uhkarohkea tai harkitsematon, mutta sinulla on nyt paremmat mahdollisuudet onnistua. Viikon toisella puoliskolla kannattaa viettää aikaa ystävien seurassa. Luvassa on kiihkeitä keskusteluja ja yllättäviä ajatuksia. Niistä voi olla sinulle hyötyä tulevaisuudessa.
 
Rakkaus
Planeettojen vaikutukset voivat aiheuttaa erimielisyykisä ja ristiriitaisia tunteita rakkauselämän suhteen. Jos tulee vastoinkäymisiä tai vaikeita tilanteita, saat toimia vaistosi mukaan. Kuuntele sydäntäsi ja toimi sen mukaan. Älä kuitenkaan anna väärinkäsitysten sinua hämmentää. Sinulle voi olla hyvin noloa huomata jälkeenpäin, että olit väärässä etkä kuunnellut mitä sinulle sanottiin. Viikon toisella puoliskolla, kun olet saanut työtehtävät pois alta ja vauhti on helijaisempaa, tilanne alkaa helpottaa.

Työ ja raha
Heti viikon alussa saattaa tulla jokin odottamaton ja epämieluisa yllätys.  Älä anna sen pilata koko viikkoa. Luota siihen, että olet energinen ja olet hyvässä vedossa, selviät nyt vaikeistakin tilanteista. Viikon toisella puolella sinulla on voimakas halu hakea muutoksia, jotka antavat tiettyä perusturvallisuuden tunnetta.

 
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 20 toukokuuta 2022
49 64 20 57 5 19

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 20. viikko
33 3 14 8 70 84
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Oinas
Rakkaus
Vaaka
kuuhoroskooppi
Oinas
Kuun ollessa oinaassa olet taipuvainen tuntemaan energisyyttä, rohkeutta ja tarmoa. Innostuksestasi johtuen hämmennyt ja loukkaannut helposti, jos joku kritisoi sinua. Harkitsemattomat päätökset ja hätäiset ratkaisut ovat tyypillisiä tähän aikaan. Olet myös luonnostasi todella kärsimätön. Nyt on hyvä aika keskittyä nopeasti selvitettäviin asioihin, jotka eivät vaadi perusteellista pohdintaa ja analyysiä. Nyt on myös hyvä aika hoitaa pitkään rästissä olleet asiat. Kuun ollessa oinaassa sinun tulisi viipymättä tarttua toimeen tarpeidesi täyttämiseksi. On vaikeaa tehdä pitkäntähtäimen suunnitelmia tai odotella asioiden tapahtuvan. Välitön mielihyvän saanti on parasta! Vältä tekemästä isoja taloudellisia päätöksiä tai allekirjoittamasta sopimuksia, kun kuu on oinaassa.

Suurin opetus:
Opettele kiinnittämään huomiota ympärilläsi oleviin ihmisiin ja ota myös heidät huomioon.

Kauneusvinkki:
Kehonmuokkausharjoitukset ovat nyt erityisen tehokkaita! Nyt on hyvä aika ottaa virkistävä kasvohoito.

Ravintovinkki:
Syö paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaatteja, paprikaa sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Lotta
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Osmo Pollari
Astrologi, numerologi. Osmo Pollari valaisee sinun matkaasi ja tarjoaa voimaa... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sandra
Empaattinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja energian välittäjä. Sandra autta... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Niitta
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min