Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Kaksoset 22. toukokuuta - 21. kesäkuuta
Hallitseva planeetta: Merkurius
Väri: Oranssi
Elementti: Ilma
Kivi: Helmi
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 26 toukokuuta 2024
Sinua askarruttavat elämän perimmäiset kysymykset. Ajatuksistasi olisi hyvä keskustella läheisillesi tai luottoystävillesi. He voivat tuoda esiin uusia ajatuksia ja jos sinulla on ongelmia, voitte ne ratkaista saman tien yhdessä. Jos päätät vetäytyä yksinäisyyteen, sekin sopii. Siinä tapauksessa anna tunteiden ja ajatusten virrata vapaasti. Sinun ei tarvitse olla tarkoituksenhakuinen.
Viikkohoroskooppi
2024. 21. viikko
Tämä viikko ei suju ihan suunnitelmien mukaan, ja tämä voi harmittaa sinua. Viikon toisella puoliskolla itsekin tajuat, että näin piti tapahtua. Jokin lupaava mahdollisuus tai tapaaminen meni mönkään tai saat negatiivisen vastauksen, mutta mikään niistä ei ollut sattuma. Tärkeintä on, ettet luovuta. Odota uutta tilaisuutta, kun voit kokeilla onneasi uudestaan. Säilytä positiivinen asenteesi, niin luvassa on varmasti onnistumista!

Rakkaus
Tähdet lupaavat sinkuille yllätystä! Heidän rinnalleen voi ilmestyä suuri ihastus, joka antaa heille uskoa, tukea ja iloa jokapäiväisessä elämässä. Parisuhteessa oleville elämä ei ole tulevan jakson aikana yhtä ruusuista. Jos kumppanin ja välillesi on noussut patoutuneiden tunteiden muuri, teidän täytyy osata keskustella asiasta aikuisten tavoin. Mykkäkoulu tai riitely ei johda mihinkään, sen sijaan avoin ja suora keskustelu auttaa pääseemään sopuun. Viettäkää viikonloppu jos mahdollista kahden.

Ura
Olet positiivisella asenteella ja haluat kehittyä työssäsi. Tiedät, että osaaminen ja kokemus ovat olennainen edellytys työpaikalla menestymiseen, mutta verkostoitumisesta ja uusista kontakteista on myös hyötyä. Jos löydät keinon päästä lähemmäs esimiestäsi tai kollegoitasi, niin tartu tilaisuuteen. Älä liioittele tai kaunistele asioita, vaan hyödynnä suhteitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Jos voimia ja intoa riittää, voisit kutsua parhaat työkaverit viikonlopuksi grillaamaan.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 26 toukokuuta 2024
79 57 44 92 59 92

Onnenumerot tälle viikolle: 2024. 21. viikko
92 37 94 44 9 60
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Oinas
Rakkaus
Vaaka
kuuhoroskooppi
Kalat
Kuun ollessa kalojen merkissä käyttäydyt arvaamattomasti ja jopa epävakaasti. Olet hyvin haavoittuvainen ja sisäänpäin kääntynyt, jonka takia etsit hengellisiä sekä odottamattomia kokemuksia. On aika haaveilla ja päiväunet kuuluvat asiaan. Yritä saada haaveistasi selkoa, sillä ne voivat johdatella sinua. Empatia on isossa roolissa ja välität turvaa ja hyvää oloa ympärillesi. Pystyt tehokkaasti puhumaan sielun ja rakkauden asioista. Yritä välttää alkoholia tai juo kohtuudella, sillä kuun ollessa kaloissa, pienetkin alkoholiannokset voivat olla haitallisia.

Suurin opetus:
Opettele elämään todellisuudessa!

Kauneusvinkki:
Nyt on erinomainen aika hankkiutua eroon epämiellyttävistä syylistä ja känsistä. Kun hoidot on suoritettu, on aika hemmotella itseä virkistävällä jalkahieronnalla.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Lotta
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sanna Swan
Sanna Swan on selväaistinen selvänäkijä, unientulkitsija ja kanavoija. Hänelt... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Onerva
Selväkuulija, kaukoparantaja, transsipuhuja. Onerva pystyy auttamaan sinua vu... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min