Ilmainen päivähoroskooppi Härkä | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Härkä 21. huhtikuuta - 21. toukokuut
Hallitseva planeetta: Venus
Väri: Vihreä
Elementti: Maa
Kivi: Smaragdi
Päivän horoskooppi
perjantaina, 08 joulukuuta 2023
Sinulle tarjoutuu tilaisuus käsitellä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Olet jo pitkään miettinyt, miten voisit satsata siihen aikaa. Sinulle tarjotaan apua, jota et voi torjua. Toki sinun täytyy järjestää päivän tehtävät uusiksi, mutta lähdet tälle tielle mielellään. Tehtäviä riittää, mutta sinä olet positiivinen. Olet täynnä ideoita ja energiaa. Ei ole ihme, että tukijoita löytyy.
Viikkohoroskooppi
2023. 49. viikko
Sinulla on suuria odotuksia uutta vuotta kohtaan. Olet heti ensimmäisellä viikolla hyvin energinen ja aktiivinen. Sinun kannattaa kuitenkin säästellä vauhtiasi. Et voi väsyttää itseäsi heti ensimmäisellä viikolla. Sinun kannattaa edetä pienin askelin kaikessa rauhassa. Voit luottaa onnettareen. Sinua odottavat positiiviset tapahtumat.

Rakkaus
Muista, että sinun positiiviset ominaisuutesi ovat sinun rikkautesi. Jos etsit sielunkumppania itsellesi, sinun täytyy rohkeasti tuoda parhaat puolesi esiin. Olet hyvin uskollinen, luotettava, mukavuudenhaluinen ja käytännöllinen. Osaat hemmotella rakastasi juuri oikealla tavalla. Aistit mitä hän toivoo ja haluaa. Viet hänet mielellään kuuntelemaan jotain hyvää konserttia, katsomaan elokuvia tai pienelle retkelle ihanaan luontoon.

Ura
Olet työssäsi hyvä ja odotat itseltäsi paljon. Tiedät, että jos haluat menestyä, sinun on taisteltava ideoitesi ja ehdotustesi puolesta. Muista kuitenkin, että sinulla on työkavereita, jotka eivät ole välttämättä yhtä tehokkaita. Älä jyrää heidän mielipiteitään, sinun täytyy osata kuunnella myös heitä ja keskustella sekä arvostaa heidän näkemyksiä. Jos mahdollista, yritä pitää huolta myös siitä, että tehtävälistallasi on tarpeeksi vaihtelua, muuten työstä tulee liian yksitoikkoinen. Jos rakastat työtäsi, elämä on paljon helpompaa!
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 08 joulukuuta 2023
42 33 6 74 80 9

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 49. viikko
3 33 56 42 37 29
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Rapu
Rakkaus
Rapu
kuuhoroskooppi
Kaksoset
Kun kuu siirtyy kaksosiin, tunnet tarvitsevasi omaa tilaa. Tunnet myös tarvetta ottaa etäisyyttä ahdistaviin ihmissuhteisiin. Haluat juuri nyt välttää kommunikointia muiden kanssa etkä halua käydä vakavia keskusteluja. Kevyet aktiviteetit vetävät nyt sinua puoleensa. Olet kuitenkin kiinnostunut kaikesta ympärilläsi tapahtuvasta ja siksi viihdyt paljon ulkona. Huomaat olevasi normaalia suorapuheisempi muita kohtaan ja sopeudut uusiin tilanteisiin normaalia helpommin. Nyt on otollinen aika opiskelulle ja kaikelle uuden oppimiselle. Ole kuitenkin varovainen, sillä kun kuu on kaksosessa, niin sinun ei tulisi yrittää ratkoa konflikteja eikä ottaa osaa vakaviin keskusteluihin, jotka voivat johtaa siihen että joudut sitoutumaan johonkin asiaan pitkäksi aikaa. Salaisuudet eivät tahdo nyt säilyä, joten jätä luottamukselliset keskustelut tuonnemmaksi. Varo lupaamasta mitään! Äläkä sitoudu mihinkään pitkäkestoiseen.

Suurin opetus:
Opettele huomioimaan ja ymmärtämään asiayhteyksiä sekä näkemään asiat isommassa kuvassa.

Kauneusvinkki:
Nyt on hyvä aika puhdistaa keuhkot hengittelemällä eteerisiä öljyjä. Voit pidentää hoitoa erilaisilla hengitysharjoituksilla. Tee tämä mieluiten ulkona.

Ravintovinkki:
Perus ravintoaine tähän aikaan on rasva. Eläinrasvan lisäksi suosi myös kasvisrasvoja, kuten kookosrasvaa, joka vaikuttaa sinuun sekä ulkoisesti että sisäisesti. Vihanneksista suosi parsakaalia, ruusukaalia, kukkakaalia sekä oliiveja, äläkä unohda ollivinsiemeniä!
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Tässä kuun vaiheessa kuu on lähes kokonaan kadonnut. Kuu nousee aamunkoitteessa ja laskee aikaisin iltapäivällä. Tämä on merkki kierron päättymisestä, joka on viisauden kielikuva. Se kantaa mukanaan sisäisen tiedon mysteeriä. Kun saamme jonkin asian päätökseen, täytyy meidän valmistautua uuteen alkuun. Nyt on siis aika luopua kaikesta vanhasta ja tarpeettomasta ja aloittaa uusia tehtäviä. Sulkeutuminen ei välttämättä tarkoita sitä, että jokin loppuu kokonaan elämästämme. Se voi myös olla merkki siitä, että siirrymme uudelle korkeammalle tasolle.

Astral TV:n vinkki: Koska tämä on muutoksen aikaa, olisi hyvä pohtia muutoksia ympäristössämme. Sisusta kotisi uudelleen, jotta saat uutta harmoniaa kotiisi ja elämääsi.
Suositellut näkijät
Master
Katariina
Selvänäkijä, sydämellinen, empaattinen ennustaja. Katariina antaa sinulle voi... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tuulia
Selvänäkijä, shamaani, energian välittäjä. Tuulia on saanut suvustaan lahjan ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sandra
Empaattinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja energian välittäjä. Sandra autta... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min