Ilmainen päivähoroskooppi Härkä | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Härkä 21. huhtikuuta - 21. toukokuut
Hallitseva planeetta: Venus
Väri: Vihreä
Elementti: Maa
Kivi: Smaragdi
Päivän horoskooppi
perjantaina, 20 toukokuuta 2022
Sinulla on tälle päivälle hyviä ideoita, mutta kannattaa ne esittää toisille. Se on ainoa tapa saada apua eikä sinulla ole mitään salattavaakaan. Voi olla, että selviytyisit yksin, mutta yhteistyössä kaikki sujuu nopeammin ja mukavammin. Sitä paitsi aika on vähissä. Älä silti pidä kiirettä ja keskity aina yhteen tehtävään kerrallaan. Muista kiittää saamastasi avusta. Päivän päätteeksi saat hauskan ja piristävän viestin. Muista syödä monipuolisesti ja terveellisesti!  
Viikkohoroskooppi
2022. 20. viikko
Vaeltavien planeettojen vaikutuksesta johtuen tunnet olevasi määrätietoinen ja päättäväinen. Tämä näkyy ensisijaisesti päätöksentekotilanteissa. Ystävien mielestä olet myös luotettava ja rohkea. Vaikka voimavarasi ovat vähissä, jaksat auttaa toisia. Omalla kohdalla saattaa tulla kuitenkin tilanteita, jotka vaativat välitöntä puuttumista tai toimintaa. Älä pidä kiirettä äläkä hätäile. Yritä keskittyä ja kontrolloida tilannetta niin saat sen onnistuneesti hoidettua. Joku, joka asuaa kaukana sinusta, ottaa sinuun uudelleen yhteyttä. Hänen viestinsä tuovat uutta väriä elämään. 

Rakkaus
Luvassa on vaihderikas ja mukava viikko. Joku entinen ystävä saattaa ottaa sinuun yhteyttä. Näyttää siltä, että keskellä viikkoa saat uuden tilaisuuden korjata jonkin kauan sitten tekemäsi päätöksen liittyen rakkauselämään. Jos sinulla on tällaisia aikeita, voit olla varma siitä, että taivaan kuviot ovat tämän viikon aikana tukenasi jokaisessa oikeaksi katsomassasi korjausliikkeessä. Saattaakin tuntua siltä, että asiat kolahtavat satumaisesti kohdalleen.

Työ ja raha
Tunnet olevasi energisempi kuin viime viikolla. Se tuo mukanaan myös ansaittua menestystä. Pääset vaativien tehtävien kanssa onnistuneesti maaliin ja saat siitä tunnustusta. Torstaina saattaa tulla kuitenkin myös vastoinkäymisiä. Jos olet työssä, se tarkoittaa siellä syntyvää erimielisyyksiä, joissa joudut antamaan tällä kertaa periksi. Sitä ei tarvitse harmitella, koska totuus tulee ennemmin tai myöhemmin päivänvaloon.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 20 toukokuuta 2022
39 79 1 31 19 94

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 20. viikko
37 55 86 1 7 86
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Rapu
Rakkaus
Rapu
kuuhoroskooppi
Oinas
Kuun ollessa oinaassa olet taipuvainen tuntemaan energisyyttä, rohkeutta ja tarmoa. Innostuksestasi johtuen hämmennyt ja loukkaannut helposti, jos joku kritisoi sinua. Harkitsemattomat päätökset ja hätäiset ratkaisut ovat tyypillisiä tähän aikaan. Olet myös luonnostasi todella kärsimätön. Nyt on hyvä aika keskittyä nopeasti selvitettäviin asioihin, jotka eivät vaadi perusteellista pohdintaa ja analyysiä. Nyt on myös hyvä aika hoitaa pitkään rästissä olleet asiat. Kuun ollessa oinaassa sinun tulisi viipymättä tarttua toimeen tarpeidesi täyttämiseksi. On vaikeaa tehdä pitkäntähtäimen suunnitelmia tai odotella asioiden tapahtuvan. Välitön mielihyvän saanti on parasta! Vältä tekemästä isoja taloudellisia päätöksiä tai allekirjoittamasta sopimuksia, kun kuu on oinaassa.

Suurin opetus:
Opettele kiinnittämään huomiota ympärilläsi oleviin ihmisiin ja ota myös heidät huomioon.

Kauneusvinkki:
Kehonmuokkausharjoitukset ovat nyt erityisen tehokkaita! Nyt on hyvä aika ottaa virkistävä kasvohoito.

Ravintovinkki:
Syö paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaatteja, paprikaa sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Lotta
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Osmo Pollari
Astrologi, numerologi. Osmo Pollari valaisee sinun matkaasi ja tarjoaa voimaa... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Niitta
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min