Ilmainen päivähoroskooppi Härkä | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Härkä 21. huhtikuuta - 21. toukokuut
Hallitseva planeetta: Venus
Väri: Vihreä
Elementti: Maa
Kivi: Smaragdi
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 04 kesäkuuta 2023
Sinun täytyy jaksaa uskoa, että päätöksesi on oikea. Ilman et tule onnistumaan. Olet lähtenyt tuntemattomille vesille ja vaikeuksia on tulossa. Niin kauan, kun sinulla ei ole epäilyksiä omista taidoistasi, kaikki sujuu hyvin. Jos sinulle tulee välillä väsy, pidä taukoa ja käy vaikka lyhyellä lenkillä. Voi olla, että tänään saat erittäin houkuttelevia tarjouksia. Kannattaa olla varovainen, ne eivät ehkä ole niin hyviä, kuin miltä ne aluksi vaikuttavat.
Viikkohoroskooppi
2023. 22. viikko
Tulossa on kaunis ja tunnelmallinen viikko. Siitä voit kiittää lähimmäisiäsi, jotka tekevät kaikkensa, että sinulla olisi hyvä, ja olisit onnellinen. Anna heille aikaasi. Päivät tulevat vilkastumaan. Odotettavissa on retki tai vaikka ulkomaan matka. Päivistä tulee hyvin onnistuneita. Sinusta voi tuntua siltä, että kohtalo tekee parhaansa, jotta sinä viihtyisit. Nauti tästä viikosta, sillä sinä olet ansainnut sen.


Rakkaus
Tähtien mukaan yksinäisellä härällä on nyt hyvä mahdollisuus löytää tällä viikolla kumppani. Se vaatii rohkeutta sekä aktiivisuutta. Heidän täytyy osallistua sinkuille järjestettäviin tapahtumiin ja otettava ystävien kutsut vastaan. Parisuhteessa oleville härkäihmisille on luvassa romanttista aikaa. He ovat sinut toistensa kanssa ja saattavat ottaa tärkeän askeleen elämässä eteenpäin tai ainakin saavuttaa jonkin suuren tavoitteen.

Ura
Työpaikallasi kohtaat tällä viikolla mielenkiintoisia haasteita ja saat paljon kokemusta. Voit myös saada apua joltakin, jolta olisit vähiten odottanut myötätuntoa. Muista häntä siitä kiittää ja tarjota apuasi. Hyvästä työstä ja menestyksestäsi saat esimiheltä kiitosta ja rohkaisevaa palautetta. Saat olla ylpeä ja tyytyväinen itseesi.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 04 kesäkuuta 2023
82 75 72 7 67 19

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 22. viikko
21 24 51 77 83 90
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Rapu
Rakkaus
Rapu
kuuhoroskooppi
Vesimies
Kuun ollessa vesimiehessä tunnet vetoa epätavalliseen. Alat etsiä pieniä asioita, jotka voisivat muuttaa päiv ittäisiä rutiinejasi. Halu saada asioita selville kasvaa. Jotkin läheiset ihmissuhteet kalpenevat, kun suosit mieluummin puolituttuja. Imet uutta tietoa ja informaatiota kuin sieni. Kuun ollessa vesimiehessä, tunnet mielenkiintoa astrologiaa kohtaan. Kannattaakin vierailla astrologilla, mikäli et ole sitä vielä tehnyt. Deja vu -ilmiöt ovat tyypillisiä näihin aikoihin. Extreme-urheilu on erittäin sopivaa juuri nyt ja tästä kiinnostuneet voivat toteuttaa itseään intohimoisesti. Nyt on myös erittäin hyvä aika osallistua sosiaalisiin aktiviteetteihin tai jopa perustaa uusi hyväntekeväisyysjärjestö. Ajattele itsesi tiimipelaajana, äläkä pelkää päästää muita osallistumaan projekteihisi. Huomaat, että menestys tulee paljon helpommin! Nyt on syytä välttää puutarhanhoitoa ja oikeastaan kaikkea fyysistä ponnistelua. On myös hyvä välttää paikkoja, joissa joudut yleensä jonottamaan, sillä nyt ei ole oikea aika testata kärsivällisyyttäsi.

Suurin opetus:
Yritä päästä pois maskista, äläkä pelkää paljastaa todellisia tunteitasi.

Kauneusvinkki:
Suonikohjuhoidot ovat nyt erityisen tehokkaita. Mikäli tavoitteesi on täydellinen muodonmuutos, nyt on parhaat mahdollisuudet onnistua.

Ravintovinkki:
Perus ravintoaine tähän aikaan on rasva. Eläinrasvan lisäksi suosi myös kasvisrasvoja, kuten kookosrasvaa, joka vaikuttaa sinuun sekä ulkoisesti että sisäisesti. Vihanneksista suosi parsakaalia, ruusukaalia, kukkakaalia sekä oliiveja, äläkä unohda ollivinsiemeniä!
Kuun vaiheet
Täysikuu
Kuu on nyt aurinkoa vastapäätä ja nousee auringonlaskun aikaan ja laskee auringon noustessa. Auringon ja kuun energiat ovat nyt toisiaan vasten ja tämä näkyy meissä mielialan vaihteluina. Tämä korostuu henkilöillä, jotka eivät ole astrologian kanssa tekemisissä. Täydenkuun aikaan olemme kärsimättömiä, jännittyneitä sekä haavoittuvia. Suurin osa tapaturmista sattuu täydenkuun aikaan. Tähän aikaan energiamme on kääntynyt sisään päin, joten käyttäydymme normaalia agressiivisemmin. Nimensä mukaisesti täydenkuun aika on täyttymistä. Näihin aikoihin tehdyt muutokset saavat todennäköisesti halutun lopputuloksen. Paastoaminen kannattaa tehdä täydenkuun aikaan, sillä vesi kerääntyy elimistöön normaalia heikommin. Mikäli olet kiinnostunut yrttihoidoista, niin nyt ne ovat tehokkaimmillaan.

Astral TV:n vinkki: Pyri välttämään leikkaushoitoon menemistä, sillä haavojen paraneminen on normaalia hitaampaa.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sandra
Empaattinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja energian välittäjä. Sandra autta... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Carin Bremer
Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tarja Sahari
Selvänäkijä, Reiki Master, energian välittäjä, Tarot-tulkitsija. Tarja Sah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min