Ilmainen päivähoroskooppi Härkä | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Härkä 21. huhtikuuta - 21. toukokuut
Hallitseva planeetta: Venus
Väri: Vihreä
Elementti: Maa
Kivi: Smaragdi
Päivän horoskooppi
perjantaina, 03 helmikuuta 2023
Yrität paeta realiteetteja, vaikka tiedät, että se ei ole mikään oikea ratkaisu. Saat ehkä huomiosi väliaikaisesti siirrettyä toisaalle, mutta ei tuo tyytyväisyyden tunnetta, saati sitten oikeaa menestystä. Säilytä malttisi ja pysy kärsivällisenä, ja lopulta pitkäjänteisyytesi palkitaan. Huomenna olet taas ennallasi ja voit hoitaa taas asioita omalla tavallasi. Keskeneräisiksi jääneetkin asiat alkavat loksahdella kohdalleen.
Viikkohoroskooppi
2023. 5. viikko
Viime aikoina olet huolinut turhan paljon tietyistä pikkujutuista. Astraaliset voimat saavat nyt kaiken niin sekaisin, ettet näe eteesi selkeästi. Voit silti rauhoittua, ei ole mitään syytä huoleen. Epävarmuudet ja epäilykset vain ruokkivat ahdistustasi. Lähde viikkoon luottavaisin mielin, sillä tiedät tämän vaiheen olevan ohimenevä. Viikonloppuun mennessä mielentilasi alkaa kohentua, ja positiiviset voimat ottavat vallan. Ne puhdistavat sielusi ja saavat itsetuntosi palautumaan.

Rakkaus
Avoimuutesi ansiosta rakkauselämäsi on tällä viikolla hyvin vireää ja antoisaa. Olet valmis kokeilemaan asioita tai osallistumaan tapahtumiin, joihin et aiemmin lähtenyt. Tartut kumppanin hihaan ja otat hänetkin mukaan. Rohkeus ja spontaanius vaikuttavat virkistävästi suhteeseenne. Sinkutkaan eivät jää hauskanpidon ulkopuolelle. He lähtevät ystävien kanssa liikkeelle ja tapaavat rohkeasti uusia, mukavia ihmisiä!

Ura
Sinulle on tiedossa rento ja mukava viikko työpaikalla. Itse asiassa sinun ei tarvitse edes ponnistella liikaa, voitat kaikki mahdolliset esteet helposti ja pääset hyviin tuloksiin. Olet selvästikin hyvässä vedossa ja innokas kohtaamaan vaativiakin tehtäviä. Tiedät, että virkistäytymisellä on merkittävä vaikutus työssä jaksamiseen, joten lähdet aktiivisesti kuntoilemaan tai pitämään ystävien kanssa hauskaa.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 03 helmikuuta 2023
24 66 25 14 74 75

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 5. viikko
75 27 46 14 62 34
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Rapu
Rakkaus
Rapu
kuuhoroskooppi
Kauris
Kun kuu on kauriin merkissä, tunteellinen minäsi syrjäytetään ja tilalle astuu vastuullinen ja luotettava minä. Ajatuksesi pyörivät elämäsi tavoitteiden ja työn ympärillä ja pohdit, kuinka voisit mennä elämässäsi eteen päin. Tunnet pystyväsi tekemään enemmän, joten älä ylläty mikäli lupaudut ottamaan enemmän työtehtäviä hoitaaksesi. Sinua kehoitetaan kiinnittämään huomiota talouteen, sillä näät nyt ympäröivän maailman selvemmin ja realistisemmin. Mikäli olet suunnitellut kodin rakentamista, nyt on hyvä aika valaa perustat. Yleisesti ottaen kaiken sellaisen aloittaminen, mikä palvelee sinua joskus myöhemmin tulevaisuudessa on nyt kannattavaa, sillä onnistumismahdollisuudet ovat paremmat. Älä missään nimessä haasta kolleegojasi tai esimiehiäsi nyt!

Suurin opetus:
Opettele olemaan hieman pidättyvämpi ja vältä kyynisyyttä.

Kauneusvinkki:
Kuun ollessa kauriissa saavutat paremmat tulokset hammaskiven poistossa ja hampaiden valkaisussa. Luu- ja nivelhoidot ovat myös tehokkaampia. Kannattaa vierailla kylpylässä.

Ravintovinkki:
Suola on kaikki kaikessa! Syö paljon juureksia kuten perunaa, punajuurta, selleriä, piparjuurta sekä sipulia.
Kuun vaiheet
kasvava kuu
Ajoittuu pari viikkoa uuden kuun jälkeen. Kuu nousee iltapäivällä ja laskee hieman ennen aamunkoittoa. Usein on vaikea erottaa kasvavaa ja pienenevää kuuta toisistaan. Tähän aikaan näemme taivaalla d-muodostelmia. Tämä on uusiutumisen ja kasvun aikaa. Tässä tapauksessa se tarkoittaa kehon energioiden latautumista, joten lepääminen on hyvä idea. Kasvavan kuperakuun aikaan huomaat, kuinka ympärilläsi tapahtuvat asiat hidastuvat. Tästä syystä nyt vaaditaan kärsivällisyyttä. Nyt on hyvä mahdollisuus tarkastella tehtyjä suunnitelmia tai aloittaa antoisa seikkailu.

Astral TV:n vinkki: Älä aloita diettiä kasvavan kuun aikaan! Koska tämä on otollista aikaa vahvistumiselle ja kasvulle, tarkkaile ruokavaliotasi, sillä kehosi keskittyy varastoimaan kaiken. Tämä koskee myös haitallisia aineita.
Suositellut näkijät
Master
Elli Roth
Selvänäkijä, energian välittäjä. Elli Roth auttaa Sinua elämäsi risteyskoh... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Rea Rubins
Näkijä, Parantaja ja enkelitulkitsija, henkinen auttaja. Rea Rubins on henkis... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Reiki-mestari, seremoniamestari ja riimu-mestari. Pontus opastaa sinua kaikis... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min