Ilmainen päivähoroskooppi Härkä | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Härkä 21. huhtikuuta - 21. toukokuut
Hallitseva planeetta: Venus
Väri: Vihreä
Elementti: Maa
Kivi: Smaragdi
Päivän horoskooppi
maanantaina, 26 syyskuuta 2022
Jossain vaiheessa päivää tunteet saattavat nousta pintaan, mikä ei välttämättä vaikuta positiivisesti sinun suorituskykyyn ja työtuloksiin. Ei olisi mitenkään yllättävä, jos työtehtävät alkaisivat kasaantua. Tänään et ainakaan saa suostua mihinkään ylimääräiseen tehtävään. Onneksi illemmalla saat piristäviä uutisia. Kumppanisi taisi keksiä ihanan yllätyksen. Olisit vaikka kuinka väsynyt, jos olet sinkku ja saat treffikutsun tai jännittävän viestin, sinun kannattaa siihen vastata.
Viikkohoroskooppi
2022. 39. viikko
Tilanteen tunnelmasta riippumatta olet hyvin diplomaattinen. Planetaariset vaikutteet ovat positiivisia. Se tarkoittaa sitä, että tämä on aikaa, jolloin voit käynnistää muutoksia, jotka vaikuttavat positiivisesti niin työelämääsi kuin yksityiselämääsi. Nyt saat tehdä rohkeita suunnitelmia. Viikon ensimmäisellä puoliskolla saatat joutua tekemään tiettyjä kompromisseja. Ne eivät kuitenkaan vaikuta viikon kokonaiskuvaan. Ole silti varovainen ottaessasi kantaa kiistanalaisiin asioihin. Jos näin teet, säästyt ikävyyksiltä. Olet sanavalmis, joten kommunikaatio ja viestittely sujuvat hyvin. Tarvittaessa löydät ideoillesi helposti tukijoita.

Rakkaus
Rakkausasioissa et ole parhaimmillasi. Sinun on vaikea tehdä aloitteita. Se voi tehdä epävarmaksi myös vastapuolen, joten kannattaisi luottaa enemmän itseesi, kerätä rohkeutta jos tulee kaipaamiasi ja odotettuja tilanteita. Jos elät vakiintuneessa suhteessa, kaikki sujuu hyvin. Voisit keksiä kumppanillesi jonkin pienen yllätyksen.

Työ ja raha
Onnistut poistamaan ongelman, joka on jo jonkin aikaa jarruttanut toimintaasi. Sinun kannattaa varautua etukäteen siihen, että joku saattaa rättälöidä tai haastaa riitaa. Luvassa on haasteellinen viikko, joka vaatii sinulta kärsivällisyyttä ja suvaitsevaisuutta. Viikon toisella puoliskolla saat kehua tai tunnustusta sitoutuneisuudestasi tai positiivisesta asenteestasi. Tämän myötä myös suosiosi nousee entisestään.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 26 syyskuuta 2022
78 48 29 51 68 25

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 39. viikko
1 9 5 91 19 21
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Rapu
Rakkaus
Rapu
kuuhoroskooppi
Leijona
Kuun ollessa leijonan merkissä, innostus ja luovuus kukkivat. Tunnet yllättäen halua hyvään ja leppoisaan elämään, joten hemmottelet itseäsi herkuilla, joista yleensä kieltäytyisit. Itsetietoisuutesi on nyt todella voimakasta, jonka takia olet herkempi kritiikille. Sisäinen johtajuutesi nousee nyt pintaan ja tunnet mielihyvää, kun pääset käyttämään sitä. Suosit nyt erityisesti kulttuuritapahtumia vapaa-ajallasi ja huomaat nauttivasi niistä. Avokätisyys kuvastaa sinua juuri nyt. Huomio kannattaa kiinnittää tulevaisuuttasi koskeviin asioihin ja kysymyksiin. Nyt on erinomainen aika perustaa yritys, koska pitkäntähtäimen sitoutuminen vaikuttaa erityisen menestyksekkäältä. Kuun ollessa leijonassa, flirttailu ja viettelysleikit kannattavat. Nyt on myös oikea aika tehdä loistavat korukaupat. Olisi hyvä, mikäli pystyt välttämään riitoja tai ainakin lykätä niitä muutamalla päivällä. Mikäli suunnittelet muuttoa, sitä kannattaa myös lykätä tuonnemmaksi.

Suurin opetus:
Opettele tunnistamaan mielistely äläkä anna kenenkään käyttää avokätisyyttäsi hyväksi.

Kauneusvinkki:
Nyt kannattaa harkita kampaajalle menoa, varsinkin mikäli sinulla on kiharat. Tiesitkö, että kuun ollessa leijonassa, hiuksesi ovat kiharaisemmat kuin milloinkaan muulloin! Mikäli löydät ylimääräistä aikaa, osallistu meikkauskurssille.

Ravintovinkki:
Kannattaa syödä paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaattia, paprikaa, linssiä sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
Uusikuu
Olemme kuun kierron alussa, kun kuu on tarkalleen maan ja auringon välissä, jolloin nämä kolme taivaankappaletta muodostavat suoran linjan. Uusi kuu symboloi uudelleensyntymää ja muodonmuutosta. Tämä on oivallista aikaa uusille innovaatioille ja muutoksille sekä uusille suunnitelmille, jotka kannattaa myös panna toimeen. Fyysisen suorituskyvyn parantaminen on nyt ajankohtaista, sillä olemme vastaanottavaisempia ja tarmokkaampia kuin muulloin. Jos haluat kehosi puhdistusta, niin uuden kuun aika on siihen kaikkein paras. Nyt on myös hyvä aika hankkiutua eroon haitallisista intohimoista ja tavoista.

Astral TV:n vinkki: Nyt on hyvä aika vierailla kauneushoitolassa ottamassa kasvojen syväpuhdistus. Myös selluliittihoidot ovat näihin aikoihin tehokkaita.
Suositellut näkijät
Master
Niitta
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Heidi on selvätuntoinen, jolla on lahja kanavoida korkeimmasta valonlähteestä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min