Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Härkä 21. huhtikuuta - 21. toukokuut
Hallitseva planeetta: Venus
Väri: Vihreä
Elementti: Maa
Kivi: Smaragdi
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 26 toukokuuta 2024
Viime aikoina velvollisuutesi ja tietyt tehtäväsi jäivät heitteille. Tuloksena on iso kasa ongelmia. Niitä et voi enää siirrellä tuonnemmaksi, koska siitä voi tulla kaoottinen tilanne. Tilanne taitaa olla sen verran paha, että kannattaa hakea apua. Sinä olet kiva persoona, saat ihan varmasti apua. Yhdessä ongelmat ratkeavat helposti, saatte nopeasti selvitetty asiat. Illalla ehdit sitten hyvin levätä. On tärkeä suhtautua asioihin positiivisesti, sillä tavalla ne sujuvat paljon paremmin.
Viikkohoroskooppi
2024. 21. viikko
Yritä tällä viikolla hiljentää vauhtia, jotta ehdit nauttia elämästä. Sinulla on sellainen vauhti päällä, ettet huomaa, kun mahdollisuudet saada elämä parempaan suuntaan, menee helposti ohi. Rauhoitu ja ole ympäristöäsi, toisia ihmisiä ja tärkeitä uudistuksia kohtaan avoin! Joskus täytyy pitää hauskaa ja suhtautua maailman menoihin rennosti. Etsi itsellesi uusia haasteita!

Rakkaus
Tähdet tukevat ja lupaavat positiivisia muutoksia rakkauselämään. Jos olet parisuhteen alussa, mutta tunnet, että hän on se oikea, niin sinun ei tarvitse pelätä sitoutua. Nyt on otollinen aika nostaa suhde seuraavalle tasolle. Jos asutte vielä erillään, harkitkaa yhteenmuuttoa. Keskustelkaa paljon teille oleellisista asioista. Teidän on tärkeä tietää toisen toiveet ja odotukset suhteelta. Sinkut, jotka eivät ole vielä löytäneet etsimäänsä, heidän täytyy olla entistäkin aktiivisempia. Täytyy osallistua erilaisiin tapahtumiin tai surffailla netissä ja etsiä sieltä sitä oikeaa.

Ura
Onko työelämä hektistä, venyvätkö työpäivät tai onko keskittymiskyky kadoksissa? Tästä sinun on kuitenkin turha huolestua. Kuten moni muu, sinäkin saatat miettiä tässä vaiheessa jo kesäsuunnitelmia ja erilaisia kesäaktiviteetteja. Jos motivaatio on kuitenkin kohdallaan ja nautit työstäsi, tulet tekemään hyvää jälkeä ja saamaan asiat varmasti, mutta ehkä tavallista hieman hitaammin maaliin.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 26 toukokuuta 2024
76 90 7 94 53 43

Onnenumerot tälle viikolle: 2024. 21. viikko
96 94 27 7 99 16
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Rapu
Rakkaus
Rapu
kuuhoroskooppi
Kalat
Kuun ollessa kalojen merkissä käyttäydyt arvaamattomasti ja jopa epävakaasti. Olet hyvin haavoittuvainen ja sisäänpäin kääntynyt, jonka takia etsit hengellisiä sekä odottamattomia kokemuksia. On aika haaveilla ja päiväunet kuuluvat asiaan. Yritä saada haaveistasi selkoa, sillä ne voivat johdatella sinua. Empatia on isossa roolissa ja välität turvaa ja hyvää oloa ympärillesi. Pystyt tehokkaasti puhumaan sielun ja rakkauden asioista. Yritä välttää alkoholia tai juo kohtuudella, sillä kuun ollessa kaloissa, pienetkin alkoholiannokset voivat olla haitallisia.

Suurin opetus:
Opettele elämään todellisuudessa!

Kauneusvinkki:
Nyt on erinomainen aika hankkiutua eroon epämiellyttävistä syylistä ja känsistä. Kun hoidot on suoritettu, on aika hemmotella itseä virkistävällä jalkahieronnalla.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Sanna Swan
Sanna Swan on selväaistinen selvänäkijä, unientulkitsija ja kanavoija. Hänelt... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Lotta
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Onerva
Selväkuulija, kaukoparantaja, transsipuhuja. Onerva pystyy auttamaan sinua vu... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min