Ilmainen päivähoroskooppi Kalat | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Kalat 20. helmita - 20. maalista
Hallitseva planeetta: Neptunus
Väri: Indigonsininen
Elementti: Vesi
Kivi: Akvamariini
Päivän horoskooppi
maanantaina, 26 syyskuuta 2022
Jos tähän mennessä laskit jonkun kanssa vain leikkiä, nautit saamastasi huomiosta ja flirttailit, nyt on aika miettiä tosissaan, mitä oikein haluat. Jos kaipaat oikeasti seuraa tai uskot löytäneesi luotettavan ja ihanan ihmisen, yritä ottaa vielä tarkemmin selvää, mistä hän tykkää, mitkä ovat hänen kiinnostuksen kohteet, mitkä ovat hänen vahvuudet ja heikkoudet jne. Jos elät parisuhteessa, tänään olette luovalla tuulella. Edessänne taitaa olla jännittävä ilta. Jos sinulla on tärkeitä töitä, siirrä ne suosiolla huomiseksi. 
Viikkohoroskooppi
2022. 39. viikko
Tulevan jakson aikana kärsivällisyytesi ja kestokykysi joutuu koetukselle. Tulossa on mitä erilaisempia haasteita ja ongelmia. Onneksi olet hyvässä vedossa, täynnä intoa ja virtaa. Mikään ei pysty pysäyttämään sinua. Viikon toisella puoliskolla tuntuu hyvältä kokea, että ahkera työ on kantanut hedelmää, vaikka sen myötä kasvaneet vastuut ovat aiheuttaneet välillä tietynlaisia paineita. Stressi alkaa kohti viikonloppua kuitenkin hellittää. Tämä viikko saattaa olla eräänlainen kulminaatiopiste elämässäsi. Kotirintamalla, läheisessä perheympäristössä voi tapahtua odottamattomia asioita, joista sinun ei tarvitse kuitenkaan huolehtia, ne ratkeavat itsestään. Onnistunut viikko tiedossa!

Rakkaus
Jos elät parisuhteessa, jonka perusta ei ole luja, on mahdollista, että kiihkeät hetket johtavat myös kinasteluihin ja riitoihin. Mustasukkaisuuskin voi nostaa päätään. Jos tunnistat näitä merkkejä, kannattaa tarkkailla omaa käytöstäsi. Yrittäkää päästä yhteiselle nimittäjälle ja keksikää jotain kivaa yhteistä ohjelmaa. Jos olet sinkku, tämä jakso tuo sinulle odottamattomia mutta suotuisia käänteitä. Ole siis avoin ja luota vaistoihisi.

Työ ja raha
Viikon alussa saatat säpsähtää. Tehtäviä on niin paljon, että ihan päässä heittää. Kun et edes tiedä mistä aloittaa, sinut valtaa pieni paniikki ja epätodellinen olo. Sinussa on nyt onneksi sisäistä virtaa, ja tilanne tasaantuu aika nopeasti. Se auttaa sinua saamaan asiat oikealle raiteelle. Jos laadit tarkemman aikataulun ja yksityiskohtaisemman suunnitelman, siitä voi olla paljon hyötyä. 
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 26 syyskuuta 2022
44 77 72 84 28 36

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 39. viikko
72 91 78 73 87 8
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Härkä
Rakkaus
Neitsyt
kuuhoroskooppi
Leijona
Kuun ollessa leijonan merkissä, innostus ja luovuus kukkivat. Tunnet yllättäen halua hyvään ja leppoisaan elämään, joten hemmottelet itseäsi herkuilla, joista yleensä kieltäytyisit. Itsetietoisuutesi on nyt todella voimakasta, jonka takia olet herkempi kritiikille. Sisäinen johtajuutesi nousee nyt pintaan ja tunnet mielihyvää, kun pääset käyttämään sitä. Suosit nyt erityisesti kulttuuritapahtumia vapaa-ajallasi ja huomaat nauttivasi niistä. Avokätisyys kuvastaa sinua juuri nyt. Huomio kannattaa kiinnittää tulevaisuuttasi koskeviin asioihin ja kysymyksiin. Nyt on erinomainen aika perustaa yritys, koska pitkäntähtäimen sitoutuminen vaikuttaa erityisen menestyksekkäältä. Kuun ollessa leijonassa, flirttailu ja viettelysleikit kannattavat. Nyt on myös oikea aika tehdä loistavat korukaupat. Olisi hyvä, mikäli pystyt välttämään riitoja tai ainakin lykätä niitä muutamalla päivällä. Mikäli suunnittelet muuttoa, sitä kannattaa myös lykätä tuonnemmaksi.

Suurin opetus:
Opettele tunnistamaan mielistely äläkä anna kenenkään käyttää avokätisyyttäsi hyväksi.

Kauneusvinkki:
Nyt kannattaa harkita kampaajalle menoa, varsinkin mikäli sinulla on kiharat. Tiesitkö, että kuun ollessa leijonassa, hiuksesi ovat kiharaisemmat kuin milloinkaan muulloin! Mikäli löydät ylimääräistä aikaa, osallistu meikkauskurssille.

Ravintovinkki:
Kannattaa syödä paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaattia, paprikaa, linssiä sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
Uusikuu
Olemme kuun kierron alussa, kun kuu on tarkalleen maan ja auringon välissä, jolloin nämä kolme taivaankappaletta muodostavat suoran linjan. Uusi kuu symboloi uudelleensyntymää ja muodonmuutosta. Tämä on oivallista aikaa uusille innovaatioille ja muutoksille sekä uusille suunnitelmille, jotka kannattaa myös panna toimeen. Fyysisen suorituskyvyn parantaminen on nyt ajankohtaista, sillä olemme vastaanottavaisempia ja tarmokkaampia kuin muulloin. Jos haluat kehosi puhdistusta, niin uuden kuun aika on siihen kaikkein paras. Nyt on myös hyvä aika hankkiutua eroon haitallisista intohimoista ja tavoista.

Astral TV:n vinkki: Nyt on hyvä aika vierailla kauneushoitolassa ottamassa kasvojen syväpuhdistus. Myös selluliittihoidot ovat näihin aikoihin tehokkaita.
Suositellut näkijät
Master
Niitta
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Heidi on selvätuntoinen, jolla on lahja kanavoida korkeimmasta valonlähteestä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min