Ilmainen päivähoroskooppi Kalat | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Kalat 20. helmita - 20. maalista
Hallitseva planeetta: Neptunus
Väri: Indigonsininen
Elementti: Vesi
Kivi: Akvamariini
Päivän horoskooppi
perjantaina, 20 toukokuuta 2022
Sinua vaivannut levottomuus alkaa helpottaa tulevien tapahtumien ja seuraelämän vilkastumisen myötä. Nyt voit niin fyysisesti kuin henkisesti hyvin. Työtehtävät sujuvat yllättävän helposti ja sinulla on myös onni matkassa. Olet tehtäviesi kanssa hyvissä ajoin valmis. Luvassa on illemmalla pieniä yllätyksiä. Voit saada hyvän tarjouksen tai yhteydenoton yllättävältä taholta. Saat olla optimistinen, muttet sinisilmäinen. 
Viikkohoroskooppi
2022. 20. viikko
Iskeekö jokin myöhäinen kevätväsymys? Olet alkuviikosta jostain syystä tavallista epävarmempi. Tekee mieli vetäytyä taka-alalle yksinäisyyteen miettimään, onko suuntasi oikea. Älä turhia mieti! Äläkä ala analysoida tai puntaroida menneitä. Katsetta tulevaisuuteen! Valintojen tekeminen ja resurssien riittävyyden uudelleen arviointi vaatii aina aikaa ja voimia, se ei saa johtaa turhautuneisuuteen. Suhtaudu asiaan positiivisesti ja hyväksy, että joskus on jostain luovuttava, mutta se saattaa johtaa siihen, että jatkossa pystyt keskittämään voimavarasi uuteen projektiin paljon tehokkaammin. Pidä vain huoli siitä, että valintasi ovat yhteneväisessä linjassa periaatteittesi ja arvojesi kanssa.

Rakkaus
Planeetoilta saat jännitteitä laukaisevan vaikutuksen. Se tarkoittaa sitä, että jos sinulla ja kumppanillasi oli joitakin erimielisyyksiä, siitä on tällä viikolla helppo sopia, joten jos teillä on jotain hampaankolossa, kannattaa se ottaa puheeksi heti viikon alussa. Jos olet sinkku ja sinulla on nyt tositarkoituksella haku päällä, ole positiivisella ja luottavaisella asenteella.

Työ ja raha
Tällä viikolla joudut täyttämään tylsiä lomakkeita tai tekemään paljon paperitöitä. Se saattaa tuntua välillä ahdistavalta. Yrität auttaa myös toisia ja huomaat viikon toisella puoliskolla, että sinulla on voimavarat vähissä. Sinun täytyy ymmärtää, ettet sinä yksin voi pelastaa koko maailmaa. Sinun täytyy päästä tekemään sinulle mieluisia asioita sekä muistaa paljon ulkoilla ja levätä.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 20 toukokuuta 2022
68 8 58 53 54 57

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 20. viikko
31 53 12 23 65 34
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Härkä
Rakkaus
Neitsyt
kuuhoroskooppi
Oinas
Kuun ollessa oinaassa olet taipuvainen tuntemaan energisyyttä, rohkeutta ja tarmoa. Innostuksestasi johtuen hämmennyt ja loukkaannut helposti, jos joku kritisoi sinua. Harkitsemattomat päätökset ja hätäiset ratkaisut ovat tyypillisiä tähän aikaan. Olet myös luonnostasi todella kärsimätön. Nyt on hyvä aika keskittyä nopeasti selvitettäviin asioihin, jotka eivät vaadi perusteellista pohdintaa ja analyysiä. Nyt on myös hyvä aika hoitaa pitkään rästissä olleet asiat. Kuun ollessa oinaassa sinun tulisi viipymättä tarttua toimeen tarpeidesi täyttämiseksi. On vaikeaa tehdä pitkäntähtäimen suunnitelmia tai odotella asioiden tapahtuvan. Välitön mielihyvän saanti on parasta! Vältä tekemästä isoja taloudellisia päätöksiä tai allekirjoittamasta sopimuksia, kun kuu on oinaassa.

Suurin opetus:
Opettele kiinnittämään huomiota ympärilläsi oleviin ihmisiin ja ota myös heidät huomioon.

Kauneusvinkki:
Kehonmuokkausharjoitukset ovat nyt erityisen tehokkaita! Nyt on hyvä aika ottaa virkistävä kasvohoito.

Ravintovinkki:
Syö paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaatteja, paprikaa sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Lotta
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Osmo Pollari
Astrologi, numerologi. Osmo Pollari valaisee sinun matkaasi ja tarjoaa voimaa... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sandra
Empaattinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja energian välittäjä. Sandra autta... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Niitta
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min