Ilmainen päivähoroskooppi Kalat | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Kalat 20. helmita - 20. maalista
Hallitseva planeetta: Neptunus
Väri: Indigonsininen
Elementti: Vesi
Kivi: Akvamariini
Päivän horoskooppi
perjantaina, 03 helmikuuta 2023
Et mielelläsi vietä aikaa yksin, sillä tunnet olosi epävarmaksi. Luottosi omiin kykyihisi on täysin kateissa, ja olet usein valmiina luovuttamaan turhan aikaisin. Tarvitset ulkopuolelta tulevaa lisävauhtia, jonkinlaista innostusta. Tämän saatuasi pärjäät yksinkin. Kunhan pääset näkemään, mitä voit saada aikaan, itseluottamuksesi palaa pikku hiljaa. Sen jälkeen pystyt motivoida itse itseäsi.
Viikkohoroskooppi
2023. 5. viikko
Sinua yritetään nyt ohjailla oikeaan suuntaan, joten älä vastustele. Et välttämättä aina olekaan oman onnesi herra. Ole spontaani, anna yllätysten tulla luoksesi. Seuraa niitä pieniä merkkejä, joita ympärilläsi havaitset, ja kaikki hyvä alkaa seurata perässä. Useat voimat hemmottelevat astraalikehoasi, ja tunne-elämäsi pääseekin kukoistamaan.

Rakkaus
Olet tällä viikolla energinen ja elämäsi on täynnä onnea, iloa ja rakkautta. Mietit, miten voisit piristää rakkauselämääsi ja saada siihen uutta hehkua. Aiheesta löytyy hyviä vinkkejä netistä, mutta voit keskustella asiasta myös luottoystävän kanssa. Voisit yrittää houkutella kumppaniasi tekemään kanssasi jotain teille molemmille uutta ja mielenkiintoista. Sinkut voivat deittailla turvallisilla sivustoilla ja käydä mielenkiintoisissa tapahtumissa tapaamassa uusia ihmisiä.

Ura
Töissä yllätät osaamisellasi ja taidoillasi kollegasi ja esimiehesi. Pystyt toteuttamaan kaikki realistiset suunnitelmat ja saavuttamaan suuria asioita. Nyt kaikki, mitä olet koskaan halunnut, on käden ulottuvilla. Sinun ei tarvitse mitään pelätä eikä etsiä ansoja tai sudenkuoppia. Luota ja ole rohkeasti oma itsesi, niin kaikki menee hyvin ja onnistut vaikeissakin asioissa.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 03 helmikuuta 2023
49 49 83 21 46 12

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 5. viikko
76 13 26 40 18 64
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Härkä
Rakkaus
Neitsyt
kuuhoroskooppi
Kauris
Kun kuu on kauriin merkissä, tunteellinen minäsi syrjäytetään ja tilalle astuu vastuullinen ja luotettava minä. Ajatuksesi pyörivät elämäsi tavoitteiden ja työn ympärillä ja pohdit, kuinka voisit mennä elämässäsi eteen päin. Tunnet pystyväsi tekemään enemmän, joten älä ylläty mikäli lupaudut ottamaan enemmän työtehtäviä hoitaaksesi. Sinua kehoitetaan kiinnittämään huomiota talouteen, sillä näät nyt ympäröivän maailman selvemmin ja realistisemmin. Mikäli olet suunnitellut kodin rakentamista, nyt on hyvä aika valaa perustat. Yleisesti ottaen kaiken sellaisen aloittaminen, mikä palvelee sinua joskus myöhemmin tulevaisuudessa on nyt kannattavaa, sillä onnistumismahdollisuudet ovat paremmat. Älä missään nimessä haasta kolleegojasi tai esimiehiäsi nyt!

Suurin opetus:
Opettele olemaan hieman pidättyvämpi ja vältä kyynisyyttä.

Kauneusvinkki:
Kuun ollessa kauriissa saavutat paremmat tulokset hammaskiven poistossa ja hampaiden valkaisussa. Luu- ja nivelhoidot ovat myös tehokkaampia. Kannattaa vierailla kylpylässä.

Ravintovinkki:
Suola on kaikki kaikessa! Syö paljon juureksia kuten perunaa, punajuurta, selleriä, piparjuurta sekä sipulia.
Kuun vaiheet
kasvava kuu
Ajoittuu pari viikkoa uuden kuun jälkeen. Kuu nousee iltapäivällä ja laskee hieman ennen aamunkoittoa. Usein on vaikea erottaa kasvavaa ja pienenevää kuuta toisistaan. Tähän aikaan näemme taivaalla d-muodostelmia. Tämä on uusiutumisen ja kasvun aikaa. Tässä tapauksessa se tarkoittaa kehon energioiden latautumista, joten lepääminen on hyvä idea. Kasvavan kuperakuun aikaan huomaat, kuinka ympärilläsi tapahtuvat asiat hidastuvat. Tästä syystä nyt vaaditaan kärsivällisyyttä. Nyt on hyvä mahdollisuus tarkastella tehtyjä suunnitelmia tai aloittaa antoisa seikkailu.

Astral TV:n vinkki: Älä aloita diettiä kasvavan kuun aikaan! Koska tämä on otollista aikaa vahvistumiselle ja kasvulle, tarkkaile ruokavaliotasi, sillä kehosi keskittyy varastoimaan kaiken. Tämä koskee myös haitallisia aineita.
Suositellut näkijät
Master
Elli Roth
Selvänäkijä, energian välittäjä. Elli Roth auttaa Sinua elämäsi risteyskoh... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Reiki-mestari, seremoniamestari ja riimu-mestari. Pontus opastaa sinua kaikis... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min