Ilmainen päivähoroskooppi Kalat | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Kalat 20. helmita - 20. maalista
Hallitseva planeetta: Neptunus
Väri: Indigonsininen
Elementti: Vesi
Kivi: Akvamariini
Päivän horoskooppi
maanantaina, 04 maaliskuuta 2024
Nyt on korkea aika kiinnittää enemmän huomiota terveyteesi. Viime aikoina et liikkunut tarpeeksi etkä syönyt terveellisesti. Satsaa näihin tänään paljon enemmän aikaa. Kannattaa käydä säännöllisesti lenkillä tai punttisalilla. Voit suunnitella tulevalle viikonlopulle esimerkiksi patikointia tai muuta retkeä. Jos sinulla on jokin oire, joka vaikuttaa liian ärhäkkäältä tai se ei meinaa millään loppua, kannattaa hakeutua lääkäriin.
Viikkohoroskooppi
2024. 10. viikko
Haluat välttyä tekemästä päätöstä eräässä asiassa, mutta sitä et voi siirtää enää tuonnemmaksi. Tee se nyt! Sinulla on myös ongelmallisia henkilösuhteita. Tämän viikon aikana teette sovinnon ja olette, kuten ennen „sulassa sovussa”. Elämä saa taas merkityksen! Tämän viikon aikana tarjoutuu tilaisuus lähteä retkelle tai vaikka pienelle lomamatkalle. Tämä kannattaa käyttää hyväksi. Olet jo muutenkin levon tarpeessa.

Rakkaus
Sinkut, jotka haaveilevat suhteesta, voivat nyt rohkeasti kuunnella ja luottaa omaan vaistoon. Myös parisuhteessa olevien kannattaa kuunnella kuudetta aistia, mikä vihjaa, että heidän tulisi viettää enenemmän aikaa ja nauttia yhdessä olemisesta kumppaninsa kanssa. Tällä viikolla täytyy olla spontaani, uskaltaa tehdä aloite, mikä mahdollistaa tavata uuden ihanan ihmisen tai kasvattaa arvostusta kumppanin silmissä ja vahvistaa suhdettanne entisestään.

Ura
Tiedät hyvin, että menestyksen eteen täytyy tehdä kovasti töitä, koska mitään ei tule annettuna.
Edistyminen vaatii ponnistelua ja välillä vainvannäköä. Olet onneksi tällä viikolla hyvin energinen ja aikaansaava. Kokeilet rohkeasti uusia menetelmiä ja toimintatapoja, ja esität niitä myös kollegoille, jos niistä on hyötyä ja apua. Tämän viikon mottona on: uskalla unelmoida suuria!
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 04 maaliskuuta 2024
49 63 90 68 98 65

Onnenumerot tälle viikolle: 2024. 10. viikko
27 79 65 45 52 34
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Härkä
Rakkaus
Neitsyt
kuuhoroskooppi
Härkä
Kun kuu on härän merkissä, olet taipuvainen tuntemaan varovaisuutta ja olet käytännönläheinen. Täytyt mielihyvän tunteesta, jonka takia asioiden hoitaminen hidastuu. Et halua luopua asioista, joihin olet tottunut, joten et ole kovin avoin uusille asioille. Vetäydyt mielelläsi kodin turvaan ja teet mielelläsi olosi kotoisaksi. Tästä syystä huomaat laittavasi ruokaa ja viettäväsi aikaa perheesi kanssa. Tunnet helposti vetoa materiaalisiin ja taloudellisiin asioihin. Nyt on hyvä aika investoinneille. Tunnet olevasi kestävämpi ja haluat hoitaa fyysiset tehtävät, joita olet aiemmin vältellyt. Nyt on myös hyvä aika hankkia kotiin kestäviä kodinkoneita. Kuun ollessa härän merkissä myös ympärilläsi olevat lähimmäiset hyötyvät siitä. Tämä aika tuo iloa sinun ja rakkaittesi elämään. Yllätä ystäväsi pienillä lahjoilla. Varo kuitenkin tekemästä hätäisiä ja spontaaneja päätöksiä. Nyt ei ole oikea aika sellaiseen!

Suurin opetus:
Opettele päästämään irti asioista, jotka eivät enää palvele kehitystäsi

Kauneusvinkki:
Ota rentouttava laventelikylpy ja pyydä kumppaniasi antamaan sinulle hellän hieronnan. Aromaterapia on erityisen tehokasta juuri nyt!

Ravintovinkki:
Suola on kaikki kaikessa! Syö paljon juureksia kuten perunaa, punajuurta, selleriä, piparjuurta sekä sipulia.
Kuun vaiheet
viimeinen neljännes
Kuu nousee keskiyöllä ja laskee keskipäivällä. Nyt on sadonkorjuun aika, jolloin pääsemme keräämään aiemmin aloittamiemme asioiden hedelmät. Ihmiset kokevat usein sisäisiä kriisejä tai tuntevat, että jokin on hullusti. Tästä ei kuitenkaan kannata pelästyä, sillä se on merkki, että kierto on hiljalleen saamassa päätökseen sille asetetut tehtävät.

Astral TV:n vinkki: Ota rennosti ja nauti hetkestä. Inkiväärikuorinta tai sauna voi tehdä ihmeitä.
Suositellut näkijät
Master
Selina
Selina on inspiroiva selvänäkijä ja energian välittäjä. Hän käyttää työväline... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Stella
Selvänäkijä, korttien tulkitsija ja energianvälittäjä. Stella on empaattinen ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tuulia
Selvänäkijä, shamaani, energian välittäjä. Tuulia on saanut suvustaan lahjan ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min