Ilmainen päivähoroskooppi Kalat | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Kalat 20. helmita - 20. maalista
Hallitseva planeetta: Neptunus
Väri: Indigonsininen
Elementti: Vesi
Kivi: Akvamariini
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 04 kesäkuuta 2023
Teet päätöksen, mutta muut saavat sinut helposti muuttamaan mieltäsi. Et nimittäin ole ihan varma, oletko menossa oikeaan suuntaan. Toisaalta et näe muita vaihtoehtoja. Älä suutu, jos sinut pysäytetään miettimään asioita, ja etenet sen takia luultua hitaammin. On hyvä, jos ehdit välillä miettiä, kannattaako sinun ruveta taistelemaan, ja onko asia sen arvoinen. Jos kuitenkin olet valmis siihen, tulet samalla päättäväisemmäksi ja saat häiriöntekijät pois edestäsi.
Viikkohoroskooppi
2023. 22. viikko
Tässä jaksossa sinulla saattaa olla pientä kitkaa tiettyjen henkilöiden kanssa. Et ole oikein varma, mistä se johtuu. He saattavat estää sinua etenemisessä. Näyttää siltä, että sinun on turha potkia vastaan, sillä se ei nyt auta. Anna asioiden olla. Tämän tilanteen ansiosta pääset syventymään ongelmiin ja asioihin. Niitä ei kannata aliarvioida, sillä jos et varaudu niihin, niistä voi tulla suuriakin takaiskuja.

Rakkaus
Viikon alussa saatat olla hieman ärtyisä kumppanisi kanssa. Jos hän olisi liian herkkä ja ottaisi kaiken itseensä, syntyisi välillenne helposti riitaa. Stressaat tai tarvitset todennäköisesti itsetunnon kohotusta. Päästäksesi henkisesti itsesi kanssa tasapainoon, pyydä päästä hänen kanssa keskustelemaan. Hän on hyvä lohduttaja ja piristäjä. Jos mahdollista, voisitte tehdä viikonloppuna pienen matkan. Matkustaminen auttaa pääsemään yhteyteen itsesi sekä sisimmäisten tunteidesi kanssa.

Ura
Teillä on työpaikalla rento ilmapiiri. Jos jokin asia ei toimi tai et tiedä, mitä tehdä, älä arvaile tai teeskentele tai jätä sitä tekemättä, vaan pyydä kollegoilta apua. He auttavat sinua mielellään. Yhteiset tavoitteet ja onnistumiset lisäävät luottamusta toimintaan ja motivoivat teitä jatkamaan eteenpäin. Tämä kaikki ajaa myös yrityksen etuja, joten esimiehet ovat tyytyväisiä.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 04 kesäkuuta 2023
74 74 53 4 92 65

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 22. viikko
1 99 48 11 44 61
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Härkä
Rakkaus
Neitsyt
kuuhoroskooppi
Vesimies
Kuun ollessa vesimiehessä tunnet vetoa epätavalliseen. Alat etsiä pieniä asioita, jotka voisivat muuttaa päiv ittäisiä rutiinejasi. Halu saada asioita selville kasvaa. Jotkin läheiset ihmissuhteet kalpenevat, kun suosit mieluummin puolituttuja. Imet uutta tietoa ja informaatiota kuin sieni. Kuun ollessa vesimiehessä, tunnet mielenkiintoa astrologiaa kohtaan. Kannattaakin vierailla astrologilla, mikäli et ole sitä vielä tehnyt. Deja vu -ilmiöt ovat tyypillisiä näihin aikoihin. Extreme-urheilu on erittäin sopivaa juuri nyt ja tästä kiinnostuneet voivat toteuttaa itseään intohimoisesti. Nyt on myös erittäin hyvä aika osallistua sosiaalisiin aktiviteetteihin tai jopa perustaa uusi hyväntekeväisyysjärjestö. Ajattele itsesi tiimipelaajana, äläkä pelkää päästää muita osallistumaan projekteihisi. Huomaat, että menestys tulee paljon helpommin! Nyt on syytä välttää puutarhanhoitoa ja oikeastaan kaikkea fyysistä ponnistelua. On myös hyvä välttää paikkoja, joissa joudut yleensä jonottamaan, sillä nyt ei ole oikea aika testata kärsivällisyyttäsi.

Suurin opetus:
Yritä päästä pois maskista, äläkä pelkää paljastaa todellisia tunteitasi.

Kauneusvinkki:
Suonikohjuhoidot ovat nyt erityisen tehokkaita. Mikäli tavoitteesi on täydellinen muodonmuutos, nyt on parhaat mahdollisuudet onnistua.

Ravintovinkki:
Perus ravintoaine tähän aikaan on rasva. Eläinrasvan lisäksi suosi myös kasvisrasvoja, kuten kookosrasvaa, joka vaikuttaa sinuun sekä ulkoisesti että sisäisesti. Vihanneksista suosi parsakaalia, ruusukaalia, kukkakaalia sekä oliiveja, äläkä unohda ollivinsiemeniä!
Kuun vaiheet
Täysikuu
Kuu on nyt aurinkoa vastapäätä ja nousee auringonlaskun aikaan ja laskee auringon noustessa. Auringon ja kuun energiat ovat nyt toisiaan vasten ja tämä näkyy meissä mielialan vaihteluina. Tämä korostuu henkilöillä, jotka eivät ole astrologian kanssa tekemisissä. Täydenkuun aikaan olemme kärsimättömiä, jännittyneitä sekä haavoittuvia. Suurin osa tapaturmista sattuu täydenkuun aikaan. Tähän aikaan energiamme on kääntynyt sisään päin, joten käyttäydymme normaalia agressiivisemmin. Nimensä mukaisesti täydenkuun aika on täyttymistä. Näihin aikoihin tehdyt muutokset saavat todennäköisesti halutun lopputuloksen. Paastoaminen kannattaa tehdä täydenkuun aikaan, sillä vesi kerääntyy elimistöön normaalia heikommin. Mikäli olet kiinnostunut yrttihoidoista, niin nyt ne ovat tehokkaimmillaan.

Astral TV:n vinkki: Pyri välttämään leikkaushoitoon menemistä, sillä haavojen paraneminen on normaalia hitaampaa.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sandra
Empaattinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja energian välittäjä. Sandra autta... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tarja Sahari
Selvänäkijä, Reiki Master, energian välittäjä, Tarot-tulkitsija. Tarja Sah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min