Ilmainen päivähoroskooppi Skorpioni | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Skorpioni 24. lokakuuta - 22. marraskuut
Hallitseva planeetta: Pluto
Väri: Punainen
Elementti: Vesi
Kivi: Topaasi
Päivän horoskooppi
keskiviikkona, 30 marraskuuta 2022
Luvassa on opettavainen päivä. Aamu lähtee hienosti käyntiin. Olet virkeä, täynnä intoa ja voimaa. Tulee täytenä yllätyksenä, kun keskellä päivää iskee jokin kummallinen väsy. Ota se tosissaan! Se on merkki siitä, ettet välitä huolehtia yleiskunnostasi tai et nuku riittävästi. Sinun täytyy tajuta, että elämä on muutakin kuin työtä. Sinun kannattaa uskoa kumppaniasi ja ystäviä, jos he sanovat, että sinun täytyy keskittyä enemmän itseesi. Jos ilta sallii, vietä aikaa omien harrastuksien parissa tai mieti, mitä kivaa voisit tehdä tulevana viikonloppuna.
Viikkohoroskooppi
2022. 48. viikko
Huolimatta nykyisistä vaikeista ajoista, sinulla on hyvät tulevaisuudennäkymät. Olet optimistinen ja tunnet olevasi turvassa huomatessasi, että sekä perhe että laajempi ympäristösi tukevat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Jos olet opiskelemassa tai käyt kurssilla, voit tarvita tavallista enemmän lepoa viikon aikana. Irtaantua arjen yksitoikkoisista rutiineista ja liian tylsistä työtehtävistä tai ehkä myös rasittavista ihmissuhteista tuntuu myös tarpeelliselta. Malta mieltäsi! Viikon toinen puolisko tuo mukanaan positiivisia muutoksia.  

Rakkaus
Jos elät vakiintuneessa suhteessa, pääset heti viikon puolessavälissä nostattamaan intohimoista tunnelmaa parisuhteessasi. Romantiikan kaipuu herää myös sinkuilla. Heidän täytyy varoa, ettei se johda harkitsemattomuuteen. Jos olet etsimässä suhdetta deittailusivustoilta, täytyy olla varovainen! Ilmassa on merkkejä huijauksesta, jonka tavoitteena on jotain aivan muuta kuin rakkaus.

Työ ja raha
Saat loistavia ja innovatiivisia ideoita työn ja sen tehokkuuden parantamiseksi. Se tuo sinulle kehua, tunnustusta ja ehkä pientä bonusta. Tämä on tietysti hienoa, mutta on merkkejä myös siitä, että arjen kiireet marraskuun puolenvälin jälkeen verottavat sinun vapaa-ajan viettoasi. Siihen täytyy saada pikaisesti muutosta. Sinulla täytyy olla jo viikon alussa selvät suunnitelmat, missä välin voit rentoutua, levätä ja viettää aikaa sinulle rakkaiden henkilöiden parissa.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: keskiviikkona, 30 marraskuuta 2022
97 93 40 26 17 20

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 48. viikko
56 99 19 56 85 88
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Rapu
Rakkaus
Härkä
kuuhoroskooppi
Skorpioni
Kun kuu on skorpionissa, tunnet kiinnostusta hengellisiin ja mystisiin asioihin. Tunnet suurta intohimoa kaikkia askareita kohtaan, joita haluat saada tehdyksi. Kuitenkin heti, kun tulee paineita saada jotakin valmiiksi, niin intohimo katoaa välittömästi. Haluaisit nähdä maailman sinulle täydellisenä ja toimit sen mukaan. Tunteista puhuttaessa, äärimmäisyydet nousevat esille. Tunnetilat voivat vaihdella huipun ja aallonpohjan välillä. On mielenkiintoista, että tunnet tarvetta raportoida kaikesta, mikä häiritsee sinua. Haluat tuoda esille kaikki ympärilläsi olevat epäoikeudenmukaisuudet. Sinun tulisi kuunnella sisäistä ääntäsi ja intuitiota. Kun kuu on skorpionissa, niin on erittäin hyvä aika tuoda uusia tuulia seksielämään. Fyysisiä tehtäviä tulisi nyt välttää ja lainaa ei missään nimessä kannata ottaa, vaikka kuinka siltä tuntuisi. Kannattaa myös yrittää lykätä matkustamista, mikäli mahdollista.

Suurin opetus:
Opettele elämään rennommin. Poistu mukavuusalueeltasi!

Kauneusvinkki:
Kuun ollessa skorpionissa meditointi ja hengelliset harjoitukset ovat hyödyllisiä. Mikäli olet suunnitellut tatuoinnin ottamista, nyt on hyvä aika, sillä tunnet vähemmän kipua.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
ensimmäinen neljännes
Kuun ensimmäisen neljänneksen aikaan kuu nousee keskipäivällä ja laskee keskiyöllä. Tämä on aikaa, jolloin menneestä kannattaa päästää irti. Muutoksia on luvassa ja erityisesti ihmissuhteissa on odotettavissa muutoksia. On mielenkiintoista, että monet eroista ajoittuvat kuun ensimmäisen neljänneksen ajalle. Toisaalta se ei ole mikään ihme, sillä itsenäisyys ja vapaus nousevat vahvasti esille näihin aikoihin. Odotettavissa on runsaasti haasteita, mutta mikäli jaksat olla sinnikäs, pääset lähemmäs tavoitteitasi. Tämä aika tarjoaa kaiken tuksensa, jotta voisit päästää irti asioista, jotka eivät enää edistä kehitystäsi.

Astral TV:n vinkki: Mikäli olet tyytymätön nykyiseen suhteeseesi, niin nyt kannattaa miettiä onko suhteella tulevaisuutta. Vastauksia kysymyksiin saat nyt nopeammin.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Pontus
Reikimestari, Temppelin rakentaja ja Riimujen lukija. Pontus opastaa sinua ha... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Riina Alén
Selvänäkijä, enkelitulkitsija, meedio, kaukoparantaja. Riina Alén tulkitsee e... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Carin Bremer
Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min