Ilmainen päivähoroskooppi Skorpioni | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Skorpioni 24. lokakuuta - 22. marraskuut
Hallitseva planeetta: Pluto
Väri: Punainen
Elementti: Vesi
Kivi: Topaasi
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 03 heinäkuuta 2022
Tästä tulee hieman epätavallinen päivä. Heti aamusta saatat kokea oivalluksen, eikä se edes välttämättä jää päivän ainoaksi. Uudet ideasi saattavat edesauttaa henkisten päämääriesi saavuttamista. Nyt sinulta vaaditaan itsenäistä toimintaa ja rohkeutta. Onneksi se ei ole sinulle este, kunhan vain saat kerättyä rohkeutta. Jos olet kiinnostunut okkulttisista tai esoteerisista tieteistä, nyt on oikea aika paneutua myös niihin hieman syvemmin.
Viikkohoroskooppi
2022. 26. viikko
Energiakenttäsi on vahva heti viikon alussa. Sinulla on nyt valtavasti energiaa, joka olisi hyvä saada kanavoitua hyödyllisellä tavalla. Hyväntekeväisyyden harjoittaminen voi olla puhdistavaa sielullesi. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana. Ennen kun lähetät avustuksia tai lahjoituksia, kannattaa ottaa selvää kyseisestä tahosta ja sen taustasta. Älä lähettele rahoja hetken mielijohteesta tuntemattomille ja valvomattomille toimijoille. Tämä viikko on erityisen sopiva terveytesi ja yleiskuntosi remontoimiseen.

Rakkaus
Tämän viikon muutokset planeettojen kulmissa voivat tuoda mukanaan pienen muutoksen tunne-elämääsi. Tunnet olevasi entistä rauhallisempi ja realistisempi. Saatat tulla hieman herkemmäksi hienovaraisille värähtelyille kuin mihin olet tottunut. Tämä saattaa aiheuttaa yllätyksiä rakkaassasi. Vietä mahdollisimman paljon aikaa kumppanisi tai lähimmäistesi kanssa!

Työ ja raha
Viikon alkupuoliskolla olet vaarassa ottaa turhan paljon ylimääräisiä tehtäviä. Osa niistä vaatii täyden huomion ja kokonaisen ihmisen keskittymiskyvyn. Keskiviikosta alkaen tähtien asennot lupaavat uusia kohtaamisia ja tilaisuuksia tuoda positiivisen käänteen. Tämä voi tuoda uusia liikekumppanuuksia tai uusia sopimuksia.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 03 heinäkuuta 2022
2 83 52 67 61 30

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 26. viikko
14 7 81 92 3 69
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Rapu
Rakkaus
Härkä
kuuhoroskooppi
Vaaka
Kuun siirtyessä vaakaan, keskityt sosiaalisiin kanssakäymisiin ja niiden analysointiin. Mikäli olet parisuhteessa, tarkkailet sitä nyt hyvin analyyttisesti. Mikäli et vielä parisuhteessa ole, niin tunnet suurta halua löytää sen toisen puoliskon. Sinulla on taipumusta tehdä päätöksiä, jotka vaikuttavat positiivisesti kaikkiin. Et halua osallistua mihinkään konflikteihin juuri nyt ja tästä syystä painat laput silmillä eteen päin. Myöhemmin joudut kuitenkin kohtaamaan seuraukset. Turhamaisuutesi nousee nyt esiin ja sinulle on tärkeää mitä mieltä muut sinusta ovat. Nyt on hyvä aika seurustella tai laajentaa sosiaalisia piirejä. Kun kuu on vaa’assa on helpompi olla sovitteleva, anteeksiantava ja haluat pyrkiä tekemään kompromisseja. Mikäli olet joskus halunnut opetella itämaista viisautta tai opetella taistelulajeja, nyt on siihen hyvä aika. Nyt ei missääntapauksessa ole oikea hetki päättää parisuhdetta tai muitakaan asioita. Nyt ei myöskään ole hyvä aika vaihtaa työpaikkaa tai muuttaa.

Suurin opetus:
Opi hyväksymään sekä hyvät että huonot asiat.

Kauneusvinkki:
Aloita puhdistushoidot nyt, sillä nyt on paras aika saada hyviä tuloksia.

Ravintovinkki:
Perus ravintoaine tähän aikaan on rasva. Eläinrasvan lisäksi suosi myös kasvisrasvoja, kuten kookosrasvaa, joka vaikuttaa sinuun sekä ulkoisesti että sisäisesti. Vihanneksista suosi parsakaalia, ruusukaalia, kukkakaalia sekä oliiveja, äläkä unohda ollivinsiemeniä!
Kuun vaiheet
kasvava kuu
Tämä on kuun ensimmäinen vaihe ja on nähtävillä myöhäisestä iltapäivästä alkuiltaan läntisellä taivaalla. Kasvavan puolikuun aikaan aiemmin tehdyt ideat alkavat itämään. Tämä on aikaa, jolloin on hyvä huomata pakolliset muutokset ja ryhtyä käytännön toimenpiteisiin. Kasvavan puolikuun aikaa pidetään myös oppimisen aikana. Utelias minäsi nousee esiin tähän aikaan.

Astral TV:n vinkki: Tämä aika on täynnä luovuutta ja rohkeutta, joten nyt on syytä kokeilla jotain uutta, olipa se sitten uusi harrastus, uusi maku tai mitä tahansa muuta.
Suositellut näkijät
Master
Sandra
Empaattinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja energian välittäjä. Sandra autta... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Elli Roth
Selvänäkijä, energian välittäjä. Elli Roth auttaa Sinua elämäsi risteyskoh... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tuulia
Selvänäkijä, shamaani, energian välittäjä. Tuulia on saanut suvustaan lahjan ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min