Ilmainen päivähoroskooppi Skorpioni | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Skorpioni 24. lokakuuta - 22. marraskuut
Hallitseva planeetta: Pluto
Väri: Punainen
Elementti: Vesi
Kivi: Topaasi
Päivän horoskooppi
maanantaina, 02 lokakuuta 2023
Älä anna jännityksen vallata mieltäsi! Jos sinusta tuntuu siltä, että jännitys kasvaa, eikä ympäristösi ymmärrä sinua, sinun kannattaa vetäytyä taka-alalle. Hoida asioita yksin, äläkä ryhdy turhiin selittelyihin. Jos tottelet tätä ohjetta, sinun ei tarvitse sopeutua toisten toimintaan, ja saat edetä omassa tempossasi. Se saa huomiosi toisiin asioihin, ja samalla voit päästä takaisin oikealle tielle.
Viikkohoroskooppi
2023. 40. viikko
Luonteeltasi olet hyväntuulinen, mutta nyt sinulla voi jostain syystä tulla huonotuulinen jakso. Et ole mitenkään masentuvaa tyyppiä, mutta saatat silti kokea eräänlaisen pudotuksen. Se voi johtua syksystä, mutta sen takana saattaa olla muitakin syitä. Sinun kannattaa tutkiskella itseäsi, sillä se saattaa hyvinkin tuoda esille todelliset syyt. Siihen tarvitaan tietysti vilpittömyyttä. Et saa pettää itseäsi tai valehdella itsellesi.

Rakkaus
Sinkuilla on synkkä näkemys rakkauselämästään, mikä ei johda epätoivoon tai kyyneliin vaan inhoon ja sulkeutumiseen. He alkavat vihata vastakkaista sukupuolta. Jos nämä esittävät olevansa kiinnostuneita, sinkut ärähtävät sanoen: "Jos et halunnut minua ennen, et halua minua nytkään". Ja tämä lisää entisestään heidän tuskaansa. Mitä jos he laittaisivat kerrankin ylpeytensä syrjään? Kannattaa muistaa, että elämä on hyvin arvaamaton, siitä täytyy iloita ja nauttia. Tämä voi auttaa rauhoittumaan ja parantamaan myös rakkauselämää.

Ura
Työpaikalla kysytään yhä useammin mielipidettäsi, mikä on hienoa. Tämä kertoo sinun osaamisesta ja luottamuksesta sinua kohtaan. Sinulla on hyviä ideoita, joita kannattaa lähteä rohkeasti toteuttamaan. Vaikka kannat vastuuta, pystyt nauttimaan työstäsi, mikä on olennainen asia. Jos tapahtuu jotain ikävää tai kollegojen kesken estiintyy erilmielisyyksiä, sinua kutsutaan rauhantuomariksi. Sinua saattaa odottaa pian ylennys työpaikallasi!
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 02 lokakuuta 2023
62 64 22 56 28 65

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 40. viikko
8 99 44 88 15 80
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Rapu
Rakkaus
Härkä
kuuhoroskooppi
Kalat
Kuun ollessa kalojen merkissä käyttäydyt arvaamattomasti ja jopa epävakaasti. Olet hyvin haavoittuvainen ja sisäänpäin kääntynyt, jonka takia etsit hengellisiä sekä odottamattomia kokemuksia. On aika haaveilla ja päiväunet kuuluvat asiaan. Yritä saada haaveistasi selkoa, sillä ne voivat johdatella sinua. Empatia on isossa roolissa ja välität turvaa ja hyvää oloa ympärillesi. Pystyt tehokkaasti puhumaan sielun ja rakkauden asioista. Yritä välttää alkoholia tai juo kohtuudella, sillä kuun ollessa kaloissa, pienetkin alkoholiannokset voivat olla haitallisia.

Suurin opetus:
Opettele elämään todellisuudessa!

Kauneusvinkki:
Nyt on erinomainen aika hankkiutua eroon epämiellyttävistä syylistä ja känsistä. Kun hoidot on suoritettu, on aika hemmotella itseä virkistävällä jalkahieronnalla.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tarja Sahari
Selvänäkijä, Reiki Master, energian välittäjä, Tarot-tulkitsija. Tarja Sah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Ulpu
Kokenut selväkuulija, unien- ja Tarot-korttien tulkitsija. Ulpu pyrkii auttam... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Vilma
Selvänäkijä. Voit pyyttää Vilmalta parantavaa energiaa tai kysyä häneltä e... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min