Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Skorpioni 24. lokakuuta - 22. marraskuut
Hallitseva planeetta: Pluto
Väri: Punainen
Elementti: Vesi
Kivi: Topaasi
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 16 kesäkuuta 2024
Läheisille tulee erimielisyyksiä. Näyttää siltä, että sinua kaivataan rauhantuomariksi. Sinun ei
kannata ottaa tällä kertaa kantaa asiaan. Riittää hyvin, jos autat heitä löytämään sovun itse ja
selvittämään ongelman sivistyneesti. Huomaat, että sovun synnyttyä osapuolet tulevat olemaan
sinulle kiitollisia.
Viikkohoroskooppi
2024. 24. viikko
Tulevan viikon aikana tulet toisten kanssa hyvin toimeen. Löydät yhteisen sävelen ja pääset helposti yhteiselle nimittäjälle. Se ei ole siis mitenkään yllättävää, jos saat tämän viikon aikana ongelmalliset ihmissuhteesi kuntoon. Jos olet yrittäjänä, kaupanteon mahdollisuudet ovat myös lupaavia. Tässä jaksossa saat monenlaista mielenkiintoista tietoa. On tärkeä ottaa selvää niiden todenperäisyydestä, koska joukossa voi olla myös valeuutisia.

Rakkaus
Haaveilet tällä viikolla usein täydellisestä ihmisestä rinnallesi ja katsot mielellään romanttisia elokuvia, jos olet sinkku. Luvassa on tunteikas ja toivoa täynnä oleva viikko. Osaat ajatella järjellä, joten tiedät, että pelkkä haaveilu tai unelmointi ei välttämättä riitä. Kuuntele omaa intuitiota sekä luottoystävän antamia vinkkejä ja ole aktiivinen. Se helpottaa löytämään sielunkumppanin ja kokemaan hänen kanssa yhteisiä, ihania hetkiä.

Ura
Aloitat viikon energisenä ja hyvin fressisti. Jos sinulla on keskeneräisiä asioita, nyt saat ne onnistuneesti maaliin ja sitten voit ryhtyä hoitamaan sinulle mieluisia tehtäviä. Olet myös hyvin sosiaalinen, joten kahvi- ja lounastauoilla teillä riittää juteltavaa. Mahtavaa, että nautit työstäsi ja jaksat ahertaa, mutta viikon loppupuolella voi iskeä väsy. Yritä hieman jarruttaa ja rentoutua, jotta jaksat taas paremmin.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 16 kesäkuuta 2024
23 48 60 81 71 91

Onnenumerot tälle viikolle: 2024. 24. viikko
15 72 62 20 48 92
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Rapu
Rakkaus
Härkä
kuuhoroskooppi
Jousimies
Kuun ollessa jousimiehessä, optimistisuutesi nousee esille ja olet keskittynyt. Olet täynnä uusia ideoita ja sinulla on paljon suunnitelmia odottamassa toteuttamista. Nyt on oikea aika ryhtyä tuumasta toimeen, sillä innostus ja momentum ovat asioiden hoidon kannalta suotuisat. On myös aika kokeilla jotain uutta! Nautit päästä sosiaalisiin kanssakäymisiin ja pääset paitsi jakamaan ajatuksiasi, niin myös oppimaan muilta. Näihin aikoihin olet paljon herkempi epäoikeudenmukaisuudelle, joka kohdistuu sinuun tai muihin ihmisiin. Arkiaskareet jäävät taustalle, sillä rentoutuminen on nyt sinulle tärkeämpää. Lakiasioiden hoitaminen on nyt kannattavaa, sillä lopputulos on näihin aikoihin kaikkein suotuisin sinulle. Nyt on myös erinomainen aika lähteä mukaan politiikkaan tai muuten vain kasvattaa sosiaalisia kontakteja. Avioliitot, jotka on solimittu kuun ollessa jousimiehen merkissä, osoittautuvat hyvin kestäviksi.Vaatimattomuus on avainroolissa elämänpolullasi ja intohimoissasi, mutta myös arjen rutiineissa, kuten syömisessä tai kaupassa käymisessä.

Suurin opetus:
Opettele olemaan kärsivällisempi.

Kauneusvinkki:
Selluliittihoidot ovat tehokkaita kuun ollessa jousimiehessä. Kannattaa treenata pakaroita ja reisiä.

Ravintovinkki:
Kannattaa syödä paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaattia, paprikaa, linssiä sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
ensimmäinen neljännes
Kuun ensimmäisen neljänneksen aikaan kuu nousee keskipäivällä ja laskee keskiyöllä. Tämä on aikaa, jolloin menneestä kannattaa päästää irti. Muutoksia on luvassa ja erityisesti ihmissuhteissa on odotettavissa muutoksia. On mielenkiintoista, että monet eroista ajoittuvat kuun ensimmäisen neljänneksen ajalle. Toisaalta se ei ole mikään ihme, sillä itsenäisyys ja vapaus nousevat vahvasti esille näihin aikoihin. Odotettavissa on runsaasti haasteita, mutta mikäli jaksat olla sinnikäs, pääset lähemmäs tavoitteitasi. Tämä aika tarjoaa kaiken tuksensa, jotta voisit päästää irti asioista, jotka eivät enää edistä kehitystäsi.

Astral TV:n vinkki: Mikäli olet tyytymätön nykyiseen suhteeseesi, niin nyt kannattaa miettiä onko suhteella tulevaisuutta. Vastauksia kysymyksiin saat nyt nopeammin.
Suositellut näkijät
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sirpa Karhu
Sirpa tekee astrologisia ja numerologisia tulkintoja. Hän voi katsoa sinulle,... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sanna Swan
Sanna Swan on selväaistinen selvänäkijä, unientulkitsija ja kanavoija. Hänelt... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Sarita on selvänäkijä, energiahoitaja ja toimii henkisenä oppaanasi. Hänellä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min