Ilmainen päivähoroskooppi Skorpioni | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Skorpioni 24. lokakuuta - 22. marraskuut
Hallitseva planeetta: Pluto
Väri: Punainen
Elementti: Vesi
Kivi: Topaasi
Päivän horoskooppi
lauantaina, 01 huhtikuuta 2023
Sinulla on takanasi pitkä kokemus jostakin, mutta ajat muuttuvat. Yhä uudempia ja uudempia menetelmiä syntyy jatkuvasti. Ole avoin tutustumaan niihin, sillä se helpottaa sinua. Jos joku sanoo, että olet ajastasi jäljessä, älä ota sitä pahalla. Hän luultavasti haluaa vain auttaa sinua. Jälkeenpäin saatat huomata, että uusien asioiden kokeilu kannattaa. Uusien menetelmien myöstä tulet löytämään uusia puolia myös itsestäsi.
Viikkohoroskooppi
2023. 13. viikko
Sinulla on tällä viikolla mitä erilaisempia ideoita. Se on tietysti hyvä asia, mutta sinun ei kannata ryhtyä toteuttamaan niitä kaikki heti ja yhdellä kertaa. Se saattaa maksaa paljon. Merkit viittaavat siihen, että skorpionien ei kannata ottaa liikaa riskejä. Älä lähde mukaan mihinkään, joka vaikuttaa epämääräiselle, varsinkaan jos se on oikeudellista tai kaupallista toimintaa. Pysyttele turvallisesti kaidalla tiellä!

Rakkaus
Skorpionit ovat yleisesti ottaen välillä äärimmäisen mustasukkaisia, mikä korostuu tällä viikolla ja he voivat olla tästä johtuen hyvin sietämättömiä. He saattavat syyttää kumppania ilman perusteita, jonka seurauksena nämä tuntevat olonsa tukahdutetuksi ja vetäytyvät omiin oloihin. Sinun täytyy muuttaa käytöstäsi ja asennettasi. Huomaat itsekin, että jos suhtaudut kumppaniin häntä hellien ja rakastaen, suhteenne on onnellinen ja harmoninen ja viihdytte siinä molemmat.

Ura
Tekemistä riittää vaikka toisille jakaa, et tule pitkästymään hetkeksikään. Olet positiivisella asenteella ja hoidat asioita ilomielin. Sitoutuneisuus nähdään työpaikallasi tärkeänä ja oleellisena asiana, joten sinulle voidaan tarjota mahdollisuutta lisäkouluttautumiseen. Saat olla tietenkin iloinen, mutta sinun ei tarvitse siihen kuitenkaan heti vastata, voit pyytää miettimisaikaa. Kerro perheelle tai ystäville asiasta ja kysy heidän mielipidettä siihen liittyen. Mukava viikko tiedossa!
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: lauantaina, 01 huhtikuuta 2023
39 78 23 26 70 27

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 13. viikko
80 29 68 18 68 51
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Rapu
Rakkaus
Härkä
kuuhoroskooppi
Jousimies
Kuun ollessa jousimiehessä, optimistisuutesi nousee esille ja olet keskittynyt. Olet täynnä uusia ideoita ja sinulla on paljon suunnitelmia odottamassa toteuttamista. Nyt on oikea aika ryhtyä tuumasta toimeen, sillä innostus ja momentum ovat asioiden hoidon kannalta suotuisat. On myös aika kokeilla jotain uutta! Nautit päästä sosiaalisiin kanssakäymisiin ja pääset paitsi jakamaan ajatuksiasi, niin myös oppimaan muilta. Näihin aikoihin olet paljon herkempi epäoikeudenmukaisuudelle, joka kohdistuu sinuun tai muihin ihmisiin. Arkiaskareet jäävät taustalle, sillä rentoutuminen on nyt sinulle tärkeämpää. Lakiasioiden hoitaminen on nyt kannattavaa, sillä lopputulos on näihin aikoihin kaikkein suotuisin sinulle. Nyt on myös erinomainen aika lähteä mukaan politiikkaan tai muuten vain kasvattaa sosiaalisia kontakteja. Avioliitot, jotka on solimittu kuun ollessa jousimiehen merkissä, osoittautuvat hyvin kestäviksi.Vaatimattomuus on avainroolissa elämänpolullasi ja intohimoissasi, mutta myös arjen rutiineissa, kuten syömisessä tai kaupassa käymisessä.

Suurin opetus:
Opettele olemaan kärsivällisempi.

Kauneusvinkki:
Selluliittihoidot ovat tehokkaita kuun ollessa jousimiehessä. Kannattaa treenata pakaroita ja reisiä.

Ravintovinkki:
Kannattaa syödä paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaattia, paprikaa, linssiä sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
kasvava kuu
Ajoittuu pari viikkoa uuden kuun jälkeen. Kuu nousee iltapäivällä ja laskee hieman ennen aamunkoittoa. Usein on vaikea erottaa kasvavaa ja pienenevää kuuta toisistaan. Tähän aikaan näemme taivaalla d-muodostelmia. Tämä on uusiutumisen ja kasvun aikaa. Tässä tapauksessa se tarkoittaa kehon energioiden latautumista, joten lepääminen on hyvä idea. Kasvavan kuperakuun aikaan huomaat, kuinka ympärilläsi tapahtuvat asiat hidastuvat. Tästä syystä nyt vaaditaan kärsivällisyyttä. Nyt on hyvä mahdollisuus tarkastella tehtyjä suunnitelmia tai aloittaa antoisa seikkailu.

Astral TV:n vinkki: Älä aloita diettiä kasvavan kuun aikaan! Koska tämä on otollista aikaa vahvistumiselle ja kasvulle, tarkkaile ruokavaliotasi, sillä kehosi keskittyy varastoimaan kaiken. Tämä koskee myös haitallisia aineita.
Suositellut näkijät
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Katariina
Selvänäkijä, sydämellinen, empaattinen ennustaja. Katariina antaa sinulle voi... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kaia
Selvänäkijä, energian välittäjä ja meedio. Kaia toimii kanavana henkimaailman... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min