Ilmainen päivähoroskooppi Skorpioni | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Skorpioni 24. lokakuuta - 22. marraskuut
Hallitseva planeetta: Pluto
Väri: Punainen
Elementti: Vesi
Kivi: Topaasi
Päivän horoskooppi
perjantaina, 21 tammikuuta 2022
Syvät ja intensiiviset kysymykset liittyen rakkauselämääsi saattavat tänään askarruttaa. Mietit, mitä odotat suhteeltasi ja mitä kaipaat tai tarvitset? Aina kannattaa pysähtyä ja päivittää asioita. Mieti myös sitä, mitä voit itse tarjota toiselle osapuolelle? Edessäsi on mietteliäs ja antoisa päivä. Sinun on saatava edistystä yksityiselämässäsi ottamalla enemmän vastuuta ihmissuhteistasi.
Viikkohoroskooppi
2022. 3. viikko
Edessäsi on mukava ja hauska jakso, mutta se vaatii sinulta hyväntuulisuutta, jaksamista ja pientä ponnistelua. Viikon alussa saattaa olla joitakin erimielisyyksiä, mutta pystyt sen vielä hyvissä ajoin ratkomaan. Mieti kuitenkin, että kaipaako tilanne korjausta. Viikon puolivälissä saatat tuntea olosi kiireisemmäksi kuin koskaan. Tämä ei kuitenkaan sinua lannista, sillä kyse on mieluisista asioista ja tehtävistä. Huomaat, että projektissa, joka on ollut jonkin aikaa pois päiväjärjestyksestä, tapahtuu edistystä. Nauti menestyksestä! Jos voimia riittää, voisit järjestää pienet pirskeet viikonlopun ja onnistumisen iloksi.

Rakkaus
Tällä viikolla olet romanttisella tuulella. Jos jotkut asiat ottavat väärän suunnan, saatat kuitenkin joutua tekemään vakavia päätöksiä. Sinun on todennäköisesti annettava jollekin niin sanottu toinen mahdollisuus. Saa nähdä mihin tuloksiin se johtaa. Onneksi olet jalat maassa ja näytät pystyvän näkemään tilanteen sellaisena kuin se oikeasti on ja pystyt tekemään oikean päätöksen sen pohjalta. Sinulla on mahdollisuus löytää terve tasapaino rakkauselämässäsi niin kauan kuin luotat arvostelukykyysi. Jos olet sinkku, älä pelästy, jos sitä oikeaa ei löydy vielä tällä viikolla. Jos osaat malttaa, voit pian kohdata jonkun, joka täyttää kaikki odotuksesi. Sinulta ei nyt vaadita muuta kuin kärsivällisyyttä ja positiivista asennetta.

Työ ja raha
Tällä viikolla uskallat poistua mukavuusalueeltasi ja tunnet olosi paljon itsevarmemmaksi. Ilmassa on merkkejä uudesta työtarjouksesta tai ainakin huomaat uuden työtarjouksen, joka saattaa kiinnostaa. Jos se käy toteen, sinun kannattaa pohtia asiaa. Sinun ei tarvitse heti vastata ja päättää asiasta! Puikaa asiaa vielä yhdessä perheen kanssa, ja sinun täytyy tarkistaa kaikki yksityiskohdat huolellisesti. Tarvittaessa voit pyytää myös ammattilaisen apua. 
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 21 tammikuuta 2022
65 83 44 35 92 21

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 3. viikko
38 45 20 44 67 79
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Rapu
Rakkaus
Härkä
kuuhoroskooppi
Kalat
Kuun ollessa kalojen merkissä käyttäydyt arvaamattomasti ja jopa epävakaasti. Olet hyvin haavoittuvainen ja sisäänpäin kääntynyt, jonka takia etsit hengellisiä sekä odottamattomia kokemuksia. On aika haaveilla ja päiväunet kuuluvat asiaan. Yritä saada haaveistasi selkoa, sillä ne voivat johdatella sinua. Empatia on isossa roolissa ja välität turvaa ja hyvää oloa ympärillesi. Pystyt tehokkaasti puhumaan sielun ja rakkauden asioista. Yritä välttää alkoholia tai juo kohtuudella, sillä kuun ollessa kaloissa, pienetkin alkoholiannokset voivat olla haitallisia.

Suurin opetus:
Opettele elämään todellisuudessa!

Kauneusvinkki:
Nyt on erinomainen aika hankkiutua eroon epämiellyttävistä syylistä ja känsistä. Kun hoidot on suoritettu, on aika hemmotella itseä virkistävällä jalkahieronnalla.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Carin Bremer
Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Päivi Alanen
Synnynnäinen meedio, selvänäkijä, parantaja. Päivi Alanen pystyy lukemaan ih... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Jussi
Kokenut henkinen auttaja ja parantaja. Jussi pystyy mittaamaan aurastasi mm. ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min