Ilmainen päivähoroskooppi Skorpioni | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Skorpioni 24. lokakuuta - 22. marraskuut
Hallitseva planeetta: Pluto
Väri: Punainen
Elementti: Vesi
Kivi: Topaasi
Päivän horoskooppi
maanantaina, 04 maaliskuuta 2024
Tuntuu siltä, että joku salailee sinulta jotain. Ennen kun ryhdyt selvittämään asioita, yritä varmistua siitä, onko kyse liian vilkkaasta mielikuvituksesta vai oikeasta ongelmasta. Jos tähän kysymykseen et osaa vastata, pyydä apua joltakin tuttavalta tai läheiseltä. Jos päädyt siihen, että alat selvittämään asiaa, mieti kuitenkin, että miten käy, jos onnistutkin löytämään joitain epäkohtia. Yritä olla anteeksiantavainen. Se kuuluu sinun parhaisiin ominaisuuksiisi.
Viikkohoroskooppi
2024. 10. viikko
Viikon alkupuoliskolla olet vielä rauhallinen ja tasapainoinen, mutta toisella puoliskolla tunnet epävarmuutta ja levottomuutta. Tuntuu siltä, kuin jotkut asiat toistuisivat. Se voi johtua siitä, että lähiaikoina tapahtui kaikenlaista ja olet edelleen niiden vaikutuksen alla. Siitä ei ole ehtinyt kulua vielä tarpeeksi aikaa, etkä ottanut niistä asioista opiksesi. Kannattaa ottaa selvää, mistä lie tarkemmin kyse. Jos löydät vastauksen tähän kysymykseen, ratkaisun löytäminen käy jo helposti. Sen jälkeen olet taas entiselläsi.

Rakkaus
Jotkut Skorpionit saattavat riidellä tällä viikolla lähes päivittäin. He eivät luota kumppaniin ja syyttävät tätä kaikista ongelmistaan. Pahimmassa tapauksessa tämä voi johtaa mykkäkouluun ja kumppanin mustaamaalaamiseen. Taustalla on mitä todennäköisemmin stressiä ja väsymystä. Läsnäolon merkitys korostuu nyt entisestään. Vaikka teidän voi olla nyt vaikea sietää toisianne, täytyy teidän päästä samalle aaltopituudelle syvällisten keskutelujen myötä. Tämän lisäksi huumori sekä kummankin nautinto seksielämästä tuo teidät lähemmäs ja pääsette taas kokemaan aitoa rakkautta.

Ura
Työpaikallasi tarjoutuu tällä viikolla loistava mahdollisuus, jonka hyväksyessäsi voit tehdä valtavan harppauksen urallasi eteenpäin, ja mahdolliset taloudelliset ongelmasi voivat ratketa. Älä tee kuitenkaan äkkinäistä päätöstä. Sinun täytyy miettiä ja esittää tarvittaessa esimiehillesi tarkentavia kysymyksiä, kun kyseessä on todennäköisesti ylennys. Ole optimistinen ja keskity tähän tärkeään mahdollisuuteen, koska siitä saat voimaa viedä tämä asia onnistuneesti maaliin!
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 04 maaliskuuta 2024
85 73 26 97 9 50

Onnenumerot tälle viikolle: 2024. 10. viikko
64 78 90 10 71 80
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Rapu
Rakkaus
Härkä
kuuhoroskooppi
Härkä
Kun kuu on härän merkissä, olet taipuvainen tuntemaan varovaisuutta ja olet käytännönläheinen. Täytyt mielihyvän tunteesta, jonka takia asioiden hoitaminen hidastuu. Et halua luopua asioista, joihin olet tottunut, joten et ole kovin avoin uusille asioille. Vetäydyt mielelläsi kodin turvaan ja teet mielelläsi olosi kotoisaksi. Tästä syystä huomaat laittavasi ruokaa ja viettäväsi aikaa perheesi kanssa. Tunnet helposti vetoa materiaalisiin ja taloudellisiin asioihin. Nyt on hyvä aika investoinneille. Tunnet olevasi kestävämpi ja haluat hoitaa fyysiset tehtävät, joita olet aiemmin vältellyt. Nyt on myös hyvä aika hankkia kotiin kestäviä kodinkoneita. Kuun ollessa härän merkissä myös ympärilläsi olevat lähimmäiset hyötyvät siitä. Tämä aika tuo iloa sinun ja rakkaittesi elämään. Yllätä ystäväsi pienillä lahjoilla. Varo kuitenkin tekemästä hätäisiä ja spontaaneja päätöksiä. Nyt ei ole oikea aika sellaiseen!

Suurin opetus:
Opettele päästämään irti asioista, jotka eivät enää palvele kehitystäsi

Kauneusvinkki:
Ota rentouttava laventelikylpy ja pyydä kumppaniasi antamaan sinulle hellän hieronnan. Aromaterapia on erityisen tehokasta juuri nyt!

Ravintovinkki:
Suola on kaikki kaikessa! Syö paljon juureksia kuten perunaa, punajuurta, selleriä, piparjuurta sekä sipulia.
Kuun vaiheet
viimeinen neljännes
Kuu nousee keskiyöllä ja laskee keskipäivällä. Nyt on sadonkorjuun aika, jolloin pääsemme keräämään aiemmin aloittamiemme asioiden hedelmät. Ihmiset kokevat usein sisäisiä kriisejä tai tuntevat, että jokin on hullusti. Tästä ei kuitenkaan kannata pelästyä, sillä se on merkki, että kierto on hiljalleen saamassa päätökseen sille asetetut tehtävät.

Astral TV:n vinkki: Ota rennosti ja nauti hetkestä. Inkiväärikuorinta tai sauna voi tehdä ihmeitä.
Suositellut näkijät
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Katariina
Selvänäkijä, sydämellinen, empaattinen ennustaja. Katariina antaa sinulle voi... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sandra
Empaattinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja energian välittäjä. Sandra autta... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tuulia
Selvänäkijä, shamaani, energian välittäjä. Tuulia on saanut suvustaan lahjan ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min