Ilmainen päivähoroskooppi Oinas | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Oinas 21. maaliskuuta - 20. huhtikuu
Hallitseva planeetta: Mars
Väri: Punainen
Elementti: Tuli
Kivi: Timantti
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 04 kesäkuuta 2023
Sinun on kuljettava omaa tietäsi. Sinä et tarvitse siihen toisten lupia. Olet yrittänyt selittää asioita pintapuolisesti, siinä kuitenkaan onnistumatta. Nyt on tekojen aika. Ajatelkoot muut mitä tahansa, näytä heille, että sinä tulet pärjäämään. Kysymys ei ole ainoastaan vain sinusta, ja yhtä hyvin taistelet myös lähimmäistesi puolesta. Se antaa lisää positiivista virtaa. Etenet kovaa vauhtia kohti tavoitettasi.
Viikkohoroskooppi
2023. 22. viikko
Haluat tehdä muutoksia kodissasi. Tämän viikon aikana keskipisteessä onkin remontti tai sisustus. Onneksi sinulla on varaa tehdä ja toteuttaa niin pienempiä kuin suurempiakin muutoksia. Jotkut oinaat voivat jopa tehdä kiinteistö-ostoksia. He voivat päästä eroon nykyisestä asunnostaan. Läheiset tukevat heitä näissä valinnoissa.

Rakkaus
Rakkauselämä on lähiaikoina kokenut pienen kolauksen. Seurustelu ei suju sinkuilla hyvin, kun taas pariskuntien elämä on täynnä ylä- ja alamäkiä. Molemmissa tapauksissa tähdet kannustavat olemaan kärsivällisiä ja uskaltamaan luottaa omaan itseen. Täytyy myös välttää hätiköityjä päätöksiä, koska tämä viikko ei niitä suosi. Luottoystävän kanssa kannattaisi lähteä lenkille tai kahvilaan keskustelemaan sinua vaivaavista asioista.

Ura
Erityisesti oman yrityksen omistajat voivat hyötyä tästä viikosta, koska tähdet ovat nyt selvästi heitä tukemassa. He osaavat ajatella loogisesti ja oikein, joten tästä on tulossa menestyksekäs viikko. Yrittäjät joutuvat kaikesta huolimatta kohtaamaan pieniä konflikteja, mutta täytyy ne hoitaa rohkeasti ja kehittymistä silmällä pitäen. Jos yrityksessä on mukana perheenjäseniä tai muita liikekumppaneita, osaatte miettiä ja ajaa yhdessä yrityksen etuja.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 04 kesäkuuta 2023
15 58 54 62 7 23

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 22. viikko
21 46 77 29 69 28
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Kaksoset
Rakkaus
Leijona
kuuhoroskooppi
Vesimies
Kuun ollessa vesimiehessä tunnet vetoa epätavalliseen. Alat etsiä pieniä asioita, jotka voisivat muuttaa päiv ittäisiä rutiinejasi. Halu saada asioita selville kasvaa. Jotkin läheiset ihmissuhteet kalpenevat, kun suosit mieluummin puolituttuja. Imet uutta tietoa ja informaatiota kuin sieni. Kuun ollessa vesimiehessä, tunnet mielenkiintoa astrologiaa kohtaan. Kannattaakin vierailla astrologilla, mikäli et ole sitä vielä tehnyt. Deja vu -ilmiöt ovat tyypillisiä näihin aikoihin. Extreme-urheilu on erittäin sopivaa juuri nyt ja tästä kiinnostuneet voivat toteuttaa itseään intohimoisesti. Nyt on myös erittäin hyvä aika osallistua sosiaalisiin aktiviteetteihin tai jopa perustaa uusi hyväntekeväisyysjärjestö. Ajattele itsesi tiimipelaajana, äläkä pelkää päästää muita osallistumaan projekteihisi. Huomaat, että menestys tulee paljon helpommin! Nyt on syytä välttää puutarhanhoitoa ja oikeastaan kaikkea fyysistä ponnistelua. On myös hyvä välttää paikkoja, joissa joudut yleensä jonottamaan, sillä nyt ei ole oikea aika testata kärsivällisyyttäsi.

Suurin opetus:
Yritä päästä pois maskista, äläkä pelkää paljastaa todellisia tunteitasi.

Kauneusvinkki:
Suonikohjuhoidot ovat nyt erityisen tehokkaita. Mikäli tavoitteesi on täydellinen muodonmuutos, nyt on parhaat mahdollisuudet onnistua.

Ravintovinkki:
Perus ravintoaine tähän aikaan on rasva. Eläinrasvan lisäksi suosi myös kasvisrasvoja, kuten kookosrasvaa, joka vaikuttaa sinuun sekä ulkoisesti että sisäisesti. Vihanneksista suosi parsakaalia, ruusukaalia, kukkakaalia sekä oliiveja, äläkä unohda ollivinsiemeniä!
Kuun vaiheet
Täysikuu
Kuu on nyt aurinkoa vastapäätä ja nousee auringonlaskun aikaan ja laskee auringon noustessa. Auringon ja kuun energiat ovat nyt toisiaan vasten ja tämä näkyy meissä mielialan vaihteluina. Tämä korostuu henkilöillä, jotka eivät ole astrologian kanssa tekemisissä. Täydenkuun aikaan olemme kärsimättömiä, jännittyneitä sekä haavoittuvia. Suurin osa tapaturmista sattuu täydenkuun aikaan. Tähän aikaan energiamme on kääntynyt sisään päin, joten käyttäydymme normaalia agressiivisemmin. Nimensä mukaisesti täydenkuun aika on täyttymistä. Näihin aikoihin tehdyt muutokset saavat todennäköisesti halutun lopputuloksen. Paastoaminen kannattaa tehdä täydenkuun aikaan, sillä vesi kerääntyy elimistöön normaalia heikommin. Mikäli olet kiinnostunut yrttihoidoista, niin nyt ne ovat tehokkaimmillaan.

Astral TV:n vinkki: Pyri välttämään leikkaushoitoon menemistä, sillä haavojen paraneminen on normaalia hitaampaa.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Carin Bremer
Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tarja Sahari
Selvänäkijä, Reiki Master, energian välittäjä, Tarot-tulkitsija. Tarja Sah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Katariina
Selvänäkijä, sydämellinen, empaattinen ennustaja. Katariina antaa sinulle voi... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min