Ilmainen päivähoroskooppi Oinas | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Oinas 21. maaliskuuta - 20. huhtikuu
Hallitseva planeetta: Mars
Väri: Punainen
Elementti: Tuli
Kivi: Timantti
Päivän horoskooppi
maanantaina, 02 lokakuuta 2023
Et ole huomioinut kaikkia esteitä, mutta se ei ole syy luopua tavoitteista. Olet varautunut siihen, että kyse ei ole helposta asiasta, ja nyt se on käynyt toteen. Yritä todistaa ennen kaikkea itsellesi, että pystyt taistelemaan sellaisen asian puolesta, jonka koet tärkeäksi. Viime aikojen epäonnistumiset tekevät sinut hiukan epävarmaksi, mutta nyt sinulla on hyvä tilaisuus palauttaa itseluottamuksesi kohdalleen.
Viikkohoroskooppi
2023. 40. viikko
Tämän viikon aikana saatat tuntea olosi kipeäksi. Se taitaa johtua ylikuormituksesta ja siitä, että et ole huomioinut kehosi antamia merkkejä. Tämä vähäpätöinen huonovointi on kuitenkin merkki siitä, että sinun on vedettävä raja johonkin. Sinun tulee huomata, että elämässä on muutakin kuin työ. Ota ilo irti näistä päivistä, ja huomaat olosikin paranevan.

Rakkaus
Sinulla on viikon alussa keskittymisvaikeuksia ja voit tulla unohduksia. Parisuhteessa kumppani saattaa ajatella, ettet hänestä tarpeeksi välitä, eivätkä yhteiset ohjelmat ole sinulle tärkeitä. Pahimmassa tapauksessa hän luulee, että olet menettänyt kiinnostuksen parisuhdettanne kohtaan. Yritä kiinnittää häneen enemmän huomiota ja istuutukaa alas keskustelemaan. Kerro hänelle avoimesti, jos stressaat jotain taikka sinulla on esimerkiksi ongelmia työpaikalla. Muista, että parisuhde tarvitsee luottamusta, avoimuutta ja rehellisyyttä. Nämä ovat avaimia syvään yhteyteen!

Ura
Oinaat, jotka haluavat työskennellä ulkomailla, saavat tilaisuuden toteuttaa unelmansa. Nykyinen työpaikka tai ystävä voi tarjota heille tällaista mahdollisuutta. Toiset saattavat vaihtaa paikkakuntaa, mikä tuo heille uuden ja paremman työmahdollisuuden. Tällä viikolle oinaille on luvassa merkittäviä muutoksia työelämässä, jos he ovat aktiivisia ja uskaltavat tarttua tilaisuuteen.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 02 lokakuuta 2023
56 48 97 93 59 70

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 40. viikko
31 83 77 94 9 8
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Kaksoset
Rakkaus
Leijona
kuuhoroskooppi
Kalat
Kuun ollessa kalojen merkissä käyttäydyt arvaamattomasti ja jopa epävakaasti. Olet hyvin haavoittuvainen ja sisäänpäin kääntynyt, jonka takia etsit hengellisiä sekä odottamattomia kokemuksia. On aika haaveilla ja päiväunet kuuluvat asiaan. Yritä saada haaveistasi selkoa, sillä ne voivat johdatella sinua. Empatia on isossa roolissa ja välität turvaa ja hyvää oloa ympärillesi. Pystyt tehokkaasti puhumaan sielun ja rakkauden asioista. Yritä välttää alkoholia tai juo kohtuudella, sillä kuun ollessa kaloissa, pienetkin alkoholiannokset voivat olla haitallisia.

Suurin opetus:
Opettele elämään todellisuudessa!

Kauneusvinkki:
Nyt on erinomainen aika hankkiutua eroon epämiellyttävistä syylistä ja känsistä. Kun hoidot on suoritettu, on aika hemmotella itseä virkistävällä jalkahieronnalla.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Inka
Inka on parantaja, jolla on näkijän kyvyt sekä vahvoja empaattisia piirteitä.... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Selina
Selina on inspiroiva selvänäkijä ja energian välittäjä. Hän käyttää työväline... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tarja Sahari
Selvänäkijä, Reiki Master, energian välittäjä, Tarot-tulkitsija. Tarja Sah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min