Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Oinas 21. maaliskuuta - 20. huhtikuu
Hallitseva planeetta: Mars
Väri: Punainen
Elementti: Tuli
Kivi: Timantti
Päivän horoskooppi
perjantaina, 19 huhtikuuta 2024
Jos haluat hyviä tuloksia, sinun täytyy varoa, ettet vain huku yksityiskohtiin. Tällä kertaa täytyy edetä suurin harppauksin ja kokonaisuutta silmällä pitäen. Aika on vähissä, eräpäivä lähestyy. Tarvittaessa voit pyytää apua, mutta jos olet rohkea ja perusteellinen tulet yksinkin onnistumaan.
Viikkohoroskooppi
2024. 16. viikko
Tämän viikon aikana voit olla taipuvainen tyrkyttämään asioita väkisin toisille. Tällainen toiminta ei vie asioita eteenpäin, vaikka haluatkin hyvää, joten luovu tästä tavasta. Siitä tulee helposti karhunpalvelus asialle. Sinun kannattaa olla muutenkin varovainen, jos olet tekemisissä epätasapainoisten henkilöiden kanssa. Yritä välttää mahdollisia riitatilanteita! Sinulla taitaa olla liian kova työtahti päällä. Muista myös levätä ja virkistyä!

Rakkaus
Sinkut voivat kokeilla tällä viikolla tupla tai kuitti -peliä. Heidän on nyt helpompi tehdä vaikutus keneen tahansa, he kaipaavat ja ovat avoimia rakkaudelle. He haluavat selvästikin rinnalleen sielunkumppanin, jonka kanssa voivat jakaa surun ja ilon hetket. Ei kannata kuitenkaan kiirehtiä, vaan luottaa pikemminkin siihen, että universumi pitää kaikesta huolen ja tietää tarkalleen, mitä sinkut kaipaavat ja tarvitset. Sinkut tulevat yllättymään, kun rakkaus iskee kuin salama!

Ura
Viikko alkaa erittäin energisesti ja pirteästi. Sinulle ei riitä tunne siitä, että työ on kivaa ja tyydyttävää, vaan kaipaat ulkopuolisten huomiota ja tunnustusta. Et halua olla ainoastaan ahkera ja tehokas, vaan haluat olla paras. Osaat olla ylpeä, mutta et kerskaile tuloksistasi. Noudatat työpaikan yhteisiä pelisääntöjä, autat ja arvostat muita. Mukava ja tuloksekas viikko luvassa.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 19 huhtikuuta 2024
64 31 81 78 34 54

Onnenumerot tälle viikolle: 2024. 16. viikko
26 91 98 8 92 50
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Kaksoset
Rakkaus
Leijona
kuuhoroskooppi
Jousimies
Kuun ollessa jousimiehessä, optimistisuutesi nousee esille ja olet keskittynyt. Olet täynnä uusia ideoita ja sinulla on paljon suunnitelmia odottamassa toteuttamista. Nyt on oikea aika ryhtyä tuumasta toimeen, sillä innostus ja momentum ovat asioiden hoidon kannalta suotuisat. On myös aika kokeilla jotain uutta! Nautit päästä sosiaalisiin kanssakäymisiin ja pääset paitsi jakamaan ajatuksiasi, niin myös oppimaan muilta. Näihin aikoihin olet paljon herkempi epäoikeudenmukaisuudelle, joka kohdistuu sinuun tai muihin ihmisiin. Arkiaskareet jäävät taustalle, sillä rentoutuminen on nyt sinulle tärkeämpää. Lakiasioiden hoitaminen on nyt kannattavaa, sillä lopputulos on näihin aikoihin kaikkein suotuisin sinulle. Nyt on myös erinomainen aika lähteä mukaan politiikkaan tai muuten vain kasvattaa sosiaalisia kontakteja. Avioliitot, jotka on solimittu kuun ollessa jousimiehen merkissä, osoittautuvat hyvin kestäviksi.Vaatimattomuus on avainroolissa elämänpolullasi ja intohimoissasi, mutta myös arjen rutiineissa, kuten syömisessä tai kaupassa käymisessä.

Suurin opetus:
Opettele olemaan kärsivällisempi.

Kauneusvinkki:
Selluliittihoidot ovat tehokkaita kuun ollessa jousimiehessä. Kannattaa treenata pakaroita ja reisiä.

Ravintovinkki:
Kannattaa syödä paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaattia, paprikaa, linssiä sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
kasvava kuu
Ajoittuu pari viikkoa uuden kuun jälkeen. Kuu nousee iltapäivällä ja laskee hieman ennen aamunkoittoa. Usein on vaikea erottaa kasvavaa ja pienenevää kuuta toisistaan. Tähän aikaan näemme taivaalla d-muodostelmia. Tämä on uusiutumisen ja kasvun aikaa. Tässä tapauksessa se tarkoittaa kehon energioiden latautumista, joten lepääminen on hyvä idea. Kasvavan kuperakuun aikaan huomaat, kuinka ympärilläsi tapahtuvat asiat hidastuvat. Tästä syystä nyt vaaditaan kärsivällisyyttä. Nyt on hyvä mahdollisuus tarkastella tehtyjä suunnitelmia tai aloittaa antoisa seikkailu.

Astral TV:n vinkki: Älä aloita diettiä kasvavan kuun aikaan! Koska tämä on otollista aikaa vahvistumiselle ja kasvulle, tarkkaile ruokavaliotasi, sillä kehosi keskittyy varastoimaan kaiken. Tämä koskee myös haitallisia aineita.
Suositellut näkijät
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sirpa
Kokenut selvänäkijä, Tarot- ja enkelikorttien tulkitsija. Sirpa pyrkii auttam... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Elli Roth
Selvänäkijä, energian välittäjä. Elli Roth auttaa Sinua elämäsi risteyskoh... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min