Ilmainen päivähoroskooppi Oinas | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Oinas 21. maaliskuuta - 20. huhtikuu
Hallitseva planeetta: Mars
Väri: Punainen
Elementti: Tuli
Kivi: Timantti
Päivän horoskooppi
perjantaina, 20 toukokuuta 2022
Saatat olla ylikuormittunut ja yrität ryhtyä hoitamaan tehtäviä, jotka ylittävät voimavarasi ja vaarantavat terveyttäsi. Epäonnistumista olisi vaikea hyväksyä, joten tilanne vaatii harkintaa. Jos et voi lykätä asiaa, pyydä rohkeasti apua. Ennusmerkkien mukaan selviydyt, mutta pitäisikö miettiä seuraavalla kerralla, oliko kyseinen tehtävä räätälöity sinulle vai pitäisikö muodostaa tiimi ja hoitaa vastaavanlainen työ jatkossa tiimityönä.
Viikkohoroskooppi
2022. 20. viikko
Tämän viikon tähtikonstellaatiot antavat sinulle lisää energiaa. Nuha tai muu vilustuminen saattaa iskeä lähiympäristöösi, mutta sinä, jos syöt runsaasti hedelmiä, ruokavaliosi on monipuolista ja huolehdit riittävästä vitamiininsaannista, pysyt terveenä. Jos olet jättänyt aiemmin hakemuksen, se saa tällä viikolla myönteisen päätöksen. Jos olet naimisissa tai parisuhteessa, saatat tuntea lisääntynyttä rakkaudennälkää viikon toisella puoliskolla. Jos mahdollista, lähtekää viettämään viikonlopuksi laatuaikaa mökille.

Rakkaus
Tämän viikon planeettakuviot tuovat lisää energiaa rakkauselämääsi. Luvassa voi olla tapaamisia ja rohkeaa viestittelyä. Jos olet sinkku, se tarkoittaa uusia tuttavuuksia. Joku niistä saattaa olla hyvinkin lupaava. Jos ihailijasi vauhti tuntuu liian kovalta, voit hienovaraisesti pyytää häntä hidastamaan. Vastareaktiot antavat aihetta oikeanlaisille päätelmille.

Työ ja raha
Älä anna tilaa kiireelle viikon alkupuoliskolla! Hyvin startannut viikko antaa voimia ja energiaa jatkoon. Ole työssäsi tämän takia johdonmukainen ja suunnittele asiat hyvissä ajoin etukäteen. Älä aseta rimaa liian korkealle, yritä olla realistinen. Toisella puoliskolla viikkoa keskittymiskykysi saattaa herpaantua. Jos et ole tarkkana tai tarpeeksi perusteellinen, saattaa tulla pieniä vahinkoja. Muista levätä ja virkistäytyä niin jaksat taas paremmin.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 20 toukokuuta 2022
30 88 37 44 93 45

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 20. viikko
7 80 20 56 65 1
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Kaksoset
Rakkaus
Leijona
kuuhoroskooppi
Oinas
Kuun ollessa oinaassa olet taipuvainen tuntemaan energisyyttä, rohkeutta ja tarmoa. Innostuksestasi johtuen hämmennyt ja loukkaannut helposti, jos joku kritisoi sinua. Harkitsemattomat päätökset ja hätäiset ratkaisut ovat tyypillisiä tähän aikaan. Olet myös luonnostasi todella kärsimätön. Nyt on hyvä aika keskittyä nopeasti selvitettäviin asioihin, jotka eivät vaadi perusteellista pohdintaa ja analyysiä. Nyt on myös hyvä aika hoitaa pitkään rästissä olleet asiat. Kuun ollessa oinaassa sinun tulisi viipymättä tarttua toimeen tarpeidesi täyttämiseksi. On vaikeaa tehdä pitkäntähtäimen suunnitelmia tai odotella asioiden tapahtuvan. Välitön mielihyvän saanti on parasta! Vältä tekemästä isoja taloudellisia päätöksiä tai allekirjoittamasta sopimuksia, kun kuu on oinaassa.

Suurin opetus:
Opettele kiinnittämään huomiota ympärilläsi oleviin ihmisiin ja ota myös heidät huomioon.

Kauneusvinkki:
Kehonmuokkausharjoitukset ovat nyt erityisen tehokkaita! Nyt on hyvä aika ottaa virkistävä kasvohoito.

Ravintovinkki:
Syö paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaatteja, paprikaa sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Lotta
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Osmo Pollari
Astrologi, numerologi. Osmo Pollari valaisee sinun matkaasi ja tarjoaa voimaa... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Niitta
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min