Ilmainen päivähoroskooppi Oinas | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Oinas 21. maaliskuuta - 20. huhtikuu
Hallitseva planeetta: Mars
Väri: Punainen
Elementti: Tuli
Kivi: Timantti
Päivän horoskooppi
maanantaina, 26 syyskuuta 2022
Viikkosi alkaa hieman kankeasti. Aamulla on vaikea nousta sängystä, mutta olet sinnikäs eikä tule mieleenkään luovuttaa. Ensimmäiset esteet aiheuttavat pientä hämmennystä, mutta lopulta olet valmis taistelemaan. Yllättäviä ja usein harmillisia käänteitä tapahtuu jatkossakin, mutta osaat tiedostaa, että roolisi tässä pelissä on löytää pulmaan oikea ja lopullinen ratkaisu. Illalla tilanne rauhoittuu ja saat nauttia perheesi hoivasta.
Viikkohoroskooppi
2022. 39. viikko
Olet heti viikon alussa muiden huomion keskipisteessä. Mennyt viikko on ollut jossain mielessä hieman erikoinen niin työ- kuin yksityiselämäsi näkökulmasta. Ennusmerkkien mukaan tämä viikko tuo uusia tuulia elämääsi ja se täyttää sinut ilolla. Jos olet parisuhteessa, keksit kumppanisi kanssa hyviä ideoita, jotka saattavat liittyä illanviettoon tai talvilomaan. Se ei kuitenkaan sulje pois, että perhepiirissäsi voisi syntyä pieniä erimielisyyksiä. Älä odota asioiden eskaloitumista, jos näin käy. Käytä hyväksi, että sinä olet nopeiden ratkaisujen ihminen. Viikon toisen puoliskon planetaariset vaikutteet aktivoituvat ja tunnet olevasi täynnä virtaa. Edessäsi on vaihderikas ja jännittävä viikko.

Rakkaus
Jos sinun ja kumppanisi välillä on ollut jännitteitä viime aikoina, tähdet toimivat erittäin suotuisasti keskellä viikkoa tai viikon toisella puoliskolla. Tällöin voitte keskustella kiistanalaisista asioista ja pääsette hyvällä todennäköisyydellä kompromissiin. Ulkoilmaohjelma tai intiimi illallinen eivät taida jäädä hedelmättömäksi tässä vaiheessa. Jos olet sinkku, saat positiivisia signaaleja.

Työ ja raha
Voit suunnitella kollegoidesi kanssa yhteistä ohjelmaa. Se olisi hyväksi menestyksekkäälle yhteistyölle. Sinulla on hyviä ideoita. Niistä kannattaa kertoa joko esimiehillesi tai työkavereille. Yhteinen ajanvietto tarjoaa hyvät ja rennonoloiset puitteet tällaisille keskusteluille. Sinun kannattaa ajatella nyt myös pitkällä tähtäimellä. Työpaikallasi odottavat uudet tehtävät, jotka eivät aseta sinulle erityisiä haasteita, mutta tuovat mukavantuntoista vaihtelua.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 26 syyskuuta 2022
61 58 64 43 46 70

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 39. viikko
45 81 60 51 38 58
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Kaksoset
Rakkaus
Leijona
kuuhoroskooppi
Leijona
Kuun ollessa leijonan merkissä, innostus ja luovuus kukkivat. Tunnet yllättäen halua hyvään ja leppoisaan elämään, joten hemmottelet itseäsi herkuilla, joista yleensä kieltäytyisit. Itsetietoisuutesi on nyt todella voimakasta, jonka takia olet herkempi kritiikille. Sisäinen johtajuutesi nousee nyt pintaan ja tunnet mielihyvää, kun pääset käyttämään sitä. Suosit nyt erityisesti kulttuuritapahtumia vapaa-ajallasi ja huomaat nauttivasi niistä. Avokätisyys kuvastaa sinua juuri nyt. Huomio kannattaa kiinnittää tulevaisuuttasi koskeviin asioihin ja kysymyksiin. Nyt on erinomainen aika perustaa yritys, koska pitkäntähtäimen sitoutuminen vaikuttaa erityisen menestyksekkäältä. Kuun ollessa leijonassa, flirttailu ja viettelysleikit kannattavat. Nyt on myös oikea aika tehdä loistavat korukaupat. Olisi hyvä, mikäli pystyt välttämään riitoja tai ainakin lykätä niitä muutamalla päivällä. Mikäli suunnittelet muuttoa, sitä kannattaa myös lykätä tuonnemmaksi.

Suurin opetus:
Opettele tunnistamaan mielistely äläkä anna kenenkään käyttää avokätisyyttäsi hyväksi.

Kauneusvinkki:
Nyt kannattaa harkita kampaajalle menoa, varsinkin mikäli sinulla on kiharat. Tiesitkö, että kuun ollessa leijonassa, hiuksesi ovat kiharaisemmat kuin milloinkaan muulloin! Mikäli löydät ylimääräistä aikaa, osallistu meikkauskurssille.

Ravintovinkki:
Kannattaa syödä paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaattia, paprikaa, linssiä sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
Uusikuu
Olemme kuun kierron alussa, kun kuu on tarkalleen maan ja auringon välissä, jolloin nämä kolme taivaankappaletta muodostavat suoran linjan. Uusi kuu symboloi uudelleensyntymää ja muodonmuutosta. Tämä on oivallista aikaa uusille innovaatioille ja muutoksille sekä uusille suunnitelmille, jotka kannattaa myös panna toimeen. Fyysisen suorituskyvyn parantaminen on nyt ajankohtaista, sillä olemme vastaanottavaisempia ja tarmokkaampia kuin muulloin. Jos haluat kehosi puhdistusta, niin uuden kuun aika on siihen kaikkein paras. Nyt on myös hyvä aika hankkiutua eroon haitallisista intohimoista ja tavoista.

Astral TV:n vinkki: Nyt on hyvä aika vierailla kauneushoitolassa ottamassa kasvojen syväpuhdistus. Myös selluliittihoidot ovat näihin aikoihin tehokkaita.
Suositellut näkijät
Master
Niitta
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Rea Rubins
Näkijä, Parantaja ja enkelitulkitsija, henkinen auttaja. Rea Rubins on henkis... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min