Ilmainen päivähoroskooppi Oinas | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Oinas 21. maaliskuuta - 20. huhtikuu
Hallitseva planeetta: Mars
Väri: Punainen
Elementti: Tuli
Kivi: Timantti
Päivän horoskooppi
torstaina, 02 helmikuuta 2023
Tunnet olevasi kireä tietämättä siihen syytä. Juttele ongelmistasi luotettavan tuttavan kanssa. Tarvitset muiden tukea että voit olla taas oma itsesi. Ongelmat juurtavat syvälle, ja yrität välttää niitä parhaasi mukaan. Muiden seura kuitenkin auttaa sinua rauhoittumaan. Jatkossa kannattaa ottaa tämäntyyppisistä asioista ajoissa selvää.
Viikkohoroskooppi
2023. 5. viikko
Ennustettavissa tälle viikolle on suotuisia yllätyksiä. Ryhdyt mihin tahansa, kaikki tulee sujumaan nopeasti ja helposti, niin suunnittelun kuin itse toteutusprosessinkin osalta. Palkkiokaan ei tule jättämään kylmäksi. Taivaankappaleista voi myös nähdä, että lahjoistasi ja taidoistasi on tämän viikon aikana erityisen paljon hyötyä. Jos ei katastrofeja tapahdu, tulet saavuttamaan tällä viikolla jotain sellaista, mihin rahkeesi eivät aiemmin olisi riittäneet.

Rakkaus
Tällä viikolla voi koittaa hetki, jolloin sinun on tajuttava, että jos olet ollut liian salliva suhteessasi tai suhtautunut aina kaikkeen myönteisesti, saatat nyt joutua kärsimään seurauksista. Sinun täytyy tuoda rohkeammin esiin omat mielipiteesi. Jos haluat syventää suhdetta tai nostaa sen uudelle tasolle, on aika ottaa teidän yhteisiin asioihin rohkeammin kantaa. Yrittäkää viettää tällä viikolla mahdollisimman paljon yhteistä laatuaikaa.

Ura
Tällä viikolla esiintyvät työpaikkaongelmat johtuvat huolimattomuudesta ja viivyttelystä. Onneksi ei ole mitään niin suurta ongelmaa, jota et voisi kuitenkin rutiinilla ratkaista. Sinulla on ihania työkavereita, joilta saat tarvittaessa apua. Voisit miettiä kutsua heidät työajan ulkopuolella vaikkapa kahville tai voisitte lähteä yhdessä viikonloppuna retkeilemään.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: torstaina, 02 helmikuuta 2023
81 44 13 45 74 14

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 5. viikko
48 44 38 81 70 22
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Kaksoset
Rakkaus
Leijona
kuuhoroskooppi
Kauris
Kun kuu on kauriin merkissä, tunteellinen minäsi syrjäytetään ja tilalle astuu vastuullinen ja luotettava minä. Ajatuksesi pyörivät elämäsi tavoitteiden ja työn ympärillä ja pohdit, kuinka voisit mennä elämässäsi eteen päin. Tunnet pystyväsi tekemään enemmän, joten älä ylläty mikäli lupaudut ottamaan enemmän työtehtäviä hoitaaksesi. Sinua kehoitetaan kiinnittämään huomiota talouteen, sillä näät nyt ympäröivän maailman selvemmin ja realistisemmin. Mikäli olet suunnitellut kodin rakentamista, nyt on hyvä aika valaa perustat. Yleisesti ottaen kaiken sellaisen aloittaminen, mikä palvelee sinua joskus myöhemmin tulevaisuudessa on nyt kannattavaa, sillä onnistumismahdollisuudet ovat paremmat. Älä missään nimessä haasta kolleegojasi tai esimiehiäsi nyt!

Suurin opetus:
Opettele olemaan hieman pidättyvämpi ja vältä kyynisyyttä.

Kauneusvinkki:
Kuun ollessa kauriissa saavutat paremmat tulokset hammaskiven poistossa ja hampaiden valkaisussa. Luu- ja nivelhoidot ovat myös tehokkaampia. Kannattaa vierailla kylpylässä.

Ravintovinkki:
Suola on kaikki kaikessa! Syö paljon juureksia kuten perunaa, punajuurta, selleriä, piparjuurta sekä sipulia.
Kuun vaiheet
kasvava kuu
Ajoittuu pari viikkoa uuden kuun jälkeen. Kuu nousee iltapäivällä ja laskee hieman ennen aamunkoittoa. Usein on vaikea erottaa kasvavaa ja pienenevää kuuta toisistaan. Tähän aikaan näemme taivaalla d-muodostelmia. Tämä on uusiutumisen ja kasvun aikaa. Tässä tapauksessa se tarkoittaa kehon energioiden latautumista, joten lepääminen on hyvä idea. Kasvavan kuperakuun aikaan huomaat, kuinka ympärilläsi tapahtuvat asiat hidastuvat. Tästä syystä nyt vaaditaan kärsivällisyyttä. Nyt on hyvä mahdollisuus tarkastella tehtyjä suunnitelmia tai aloittaa antoisa seikkailu.

Astral TV:n vinkki: Älä aloita diettiä kasvavan kuun aikaan! Koska tämä on otollista aikaa vahvistumiselle ja kasvulle, tarkkaile ruokavaliotasi, sillä kehosi keskittyy varastoimaan kaiken. Tämä koskee myös haitallisia aineita.
Suositellut näkijät
Master
Sirpa
Kokenut selvänäkijä, Tarot- ja enkelikorttien tulkitsija. Sirpa pyrkii auttam... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Elli Roth
Selvänäkijä, energian välittäjä. Elli Roth auttaa Sinua elämäsi risteyskoh... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Andromedas Fenix
Andromeda’s Fenix on turvallinen vierellä kulkija, joka auttaa löytämään oike... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min