Ilmainen päivähoroskooppi Oinas | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Oinas 21. maaliskuuta - 20. huhtikuu
Hallitseva planeetta: Mars
Väri: Punainen
Elementti: Tuli
Kivi: Timantti
Päivän horoskooppi
maanantaina, 04 maaliskuuta 2024
Olet täynnä vauhtia ja energiaa. Haluat touhuta, järjestellä ja ohjailla myös toisia. Tuntuu hyvältä olla hyödyllinen ja tuloksekas. Kannattaa olla kuitenkin varovainen, sillä minä hetkenä hyvänsä voi tulla kiusallisia tilanteita. Siihen riittää, jos et ole tarpeeksi tarkkana tai olet liian sinisilmäinen. Onneksi olet sen verran positiivinen, että nyt pystyt ratkaisemaan yllättävätkin tilanteet.
Viikkohoroskooppi
2024. 10. viikko
Yhtäkkiä hoksaat, että useat asiat ovat päässeet sinulta unohtumaan. Taisit olla huomaamaton tai siirsit asian tuonnemmaksi, ja se unohtui. Tällä viikolla voi tuntua siltä, että elämä on täynnä ongelmia, jotka kaikki vaativat nopeaa toimintaa. Yritä silti olla hätäilemättä ja toimia harkitsevaisesti. Tarvittaessa sinun kannattaa pyytää ulkopuolista apua. Loppuviikosta alkaa tulla tuloksia ja sinäkin pääset leppymään. Ei hätää, kunhan otat asiat rauhallisesti ja uskot itseesi.

Rakkaus
Parisuhteessa olevilla on tiedossa romanttinen viikko. He viettävät paljon yhteistä aikaa, jolloin löytävät toisistaan uusia piirteitä ja sen mukaan suhde myös syvenee. Jos olet parisuhteessa, sinäkin tiedät, että sitä täytyy jatkuvasti hoitaa. Yhteyttä toiseen ei saa menettää, on hyvä keskustella arjen asioista ja omista ajatuksista. Täytyy osoittaa kiintymystä kumppania kohtaan esimerkiksi halauksella, suukolla, silittelyllä, koska sen osoittaminen on samalla myös sielun koskettamista.

Ura
Työpaikalla on tiedossa rauhallinen viikko. Päivät kuluvat tavallista hitaammin, mutta se on hyvä niin, koska aina ei tarvitse painaa täysillä ja pitää kiirettä. Työkavereiden kanssa teillä on enemmän aikaa rupatella ja vitsailla, mutta pidätte huolta siitä, että tehtävät ovat ajoissa valmiina. Pystyt pohtimaan työjuttuja ja huomaat sellaisiakin asioita, joita et muulloin välttämättä huomaisi. Koet työn ja työyhteisöön kuulumisen tuovan elämääsi sisältöä ja merkitystä, mikä on hienoa. Tämä auttaa sinua jaksamaan ja rohkaisee parempiin tuloksiin.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 04 maaliskuuta 2024
78 58 9 63 88 2

Onnenumerot tälle viikolle: 2024. 10. viikko
18 76 82 98 91 8
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Kaksoset
Rakkaus
Leijona
kuuhoroskooppi
Härkä
Kun kuu on härän merkissä, olet taipuvainen tuntemaan varovaisuutta ja olet käytännönläheinen. Täytyt mielihyvän tunteesta, jonka takia asioiden hoitaminen hidastuu. Et halua luopua asioista, joihin olet tottunut, joten et ole kovin avoin uusille asioille. Vetäydyt mielelläsi kodin turvaan ja teet mielelläsi olosi kotoisaksi. Tästä syystä huomaat laittavasi ruokaa ja viettäväsi aikaa perheesi kanssa. Tunnet helposti vetoa materiaalisiin ja taloudellisiin asioihin. Nyt on hyvä aika investoinneille. Tunnet olevasi kestävämpi ja haluat hoitaa fyysiset tehtävät, joita olet aiemmin vältellyt. Nyt on myös hyvä aika hankkia kotiin kestäviä kodinkoneita. Kuun ollessa härän merkissä myös ympärilläsi olevat lähimmäiset hyötyvät siitä. Tämä aika tuo iloa sinun ja rakkaittesi elämään. Yllätä ystäväsi pienillä lahjoilla. Varo kuitenkin tekemästä hätäisiä ja spontaaneja päätöksiä. Nyt ei ole oikea aika sellaiseen!

Suurin opetus:
Opettele päästämään irti asioista, jotka eivät enää palvele kehitystäsi

Kauneusvinkki:
Ota rentouttava laventelikylpy ja pyydä kumppaniasi antamaan sinulle hellän hieronnan. Aromaterapia on erityisen tehokasta juuri nyt!

Ravintovinkki:
Suola on kaikki kaikessa! Syö paljon juureksia kuten perunaa, punajuurta, selleriä, piparjuurta sekä sipulia.
Kuun vaiheet
viimeinen neljännes
Kuu nousee keskiyöllä ja laskee keskipäivällä. Nyt on sadonkorjuun aika, jolloin pääsemme keräämään aiemmin aloittamiemme asioiden hedelmät. Ihmiset kokevat usein sisäisiä kriisejä tai tuntevat, että jokin on hullusti. Tästä ei kuitenkaan kannata pelästyä, sillä se on merkki, että kierto on hiljalleen saamassa päätökseen sille asetetut tehtävät.

Astral TV:n vinkki: Ota rennosti ja nauti hetkestä. Inkiväärikuorinta tai sauna voi tehdä ihmeitä.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Stella
Selvänäkijä, korttien tulkitsija ja energianvälittäjä. Stella on empaattinen ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Onerva
Selväkuulija, kaukoparantaja, transsipuhuja. Onerva pystyy auttamaan sinua vu... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min