Ilmainen päivähoroskooppi Leijona | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Leijona 23. heinäkuuta - 23. elokuuta
Hallitseva planeetta: Aurinko
Väri: Keltainen
Elementti: Tuli
Kivi: Peridootti
Päivän horoskooppi
keskiviikkona, 30 marraskuuta 2022
Yritä olla välittämättä tänään juoruista. Kaikki liikkeellä olevat huhut perustuvat vääriin oletuksiin ja ne ovat kaukana todellisuudesta. Ne kielivät pikemminkin niiden liikkeellepanijan henkisestä tilasta. Sinun ei tarvitse niihin välttämättä edes reagoida, yritä parhaasi säilyttää arvokkuutesi! Jätä turhat höpinät toisille! Keskity sinä iteesi ja omaan hyvinvointiin. Muista tähän aikaan vuodesta vitamiinin saannin tärkeys, koska se korostuu nyt entisestään.
Viikkohoroskooppi
2022. 48. viikko
Tällä viikolla kohtaat esteitä ja ongelmatilanteita sekä henkilökohtaisessa että työelämässäsi. Voit olla yllättävän jääräpäinen etkä millään pysty antamaan periksi sinulle tärkeissä asioissa. Tämä voi valitettavasti johtaa monenlaisiin riitoihin ja sanaharkkoihin. Yritä parhaasi joko välttää mahdollisia riitatilanteita tai malttaa mieltäsi ja kuunnella muita. Tietyt merkit viittaavat siihen, että nyt, pimeän ajanjakson tultua kannattaa kiinnittää entistä enemmän huomiota omaan hyvinvointiin ja terveyteen. Viikonloppuna sinun täytyy tehdä jotain rentouttavaa ja mukavaa, jotta pystyt unohtamaan arjen huolet ja murheet.

Rakkaus
Luvassa on romanttisia hetkiä ja päiviä, oletpa parisuhteessa tai et. Näet unta hiljattain tapaamasi henkilön kanssa. Tuntuu siltä, että se ei ole mitenkään sattuma. Taidatpa olla oikeassa. Sinun on hankala löytää syy tavata uudestaan, mutta sinulla käy tuuri. Tartu siihen rohkeasti, koska se ei tule lähiaikoina toistumaan.

Työ ja raha
Mitä tulee uraasi, sinun on oltava nyt erittäin varovainen, ja on tärkeää olla hyvin perillä asioiden yksityiskohtia myöten ennen kuin teet suuria päätöksiä. Viikkosi alkaa loistavasti, koska saat loistavan työtarjouksen tai sinulle tarjotaan haasteellisimpia, sinulle mieluisia työtehtäviä nykyisellä työpaikallasi. Tutki tämän uuden työmahdollisuuden taustat ennen kuin teet päätöksen. Kävisi miten vain, näinä vaikeina aikoina on syytä olla tyytyväinen urasi etenemiseen.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: keskiviikkona, 30 marraskuuta 2022
53 89 56 2 49 51

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 48. viikko
9 47 30 43 87 50
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Vaaka
Rakkaus
Jousimies
kuuhoroskooppi
Skorpioni
Kun kuu on skorpionissa, tunnet kiinnostusta hengellisiin ja mystisiin asioihin. Tunnet suurta intohimoa kaikkia askareita kohtaan, joita haluat saada tehdyksi. Kuitenkin heti, kun tulee paineita saada jotakin valmiiksi, niin intohimo katoaa välittömästi. Haluaisit nähdä maailman sinulle täydellisenä ja toimit sen mukaan. Tunteista puhuttaessa, äärimmäisyydet nousevat esille. Tunnetilat voivat vaihdella huipun ja aallonpohjan välillä. On mielenkiintoista, että tunnet tarvetta raportoida kaikesta, mikä häiritsee sinua. Haluat tuoda esille kaikki ympärilläsi olevat epäoikeudenmukaisuudet. Sinun tulisi kuunnella sisäistä ääntäsi ja intuitiota. Kun kuu on skorpionissa, niin on erittäin hyvä aika tuoda uusia tuulia seksielämään. Fyysisiä tehtäviä tulisi nyt välttää ja lainaa ei missään nimessä kannata ottaa, vaikka kuinka siltä tuntuisi. Kannattaa myös yrittää lykätä matkustamista, mikäli mahdollista.

Suurin opetus:
Opettele elämään rennommin. Poistu mukavuusalueeltasi!

Kauneusvinkki:
Kuun ollessa skorpionissa meditointi ja hengelliset harjoitukset ovat hyödyllisiä. Mikäli olet suunnitellut tatuoinnin ottamista, nyt on hyvä aika, sillä tunnet vähemmän kipua.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
ensimmäinen neljännes
Kuun ensimmäisen neljänneksen aikaan kuu nousee keskipäivällä ja laskee keskiyöllä. Tämä on aikaa, jolloin menneestä kannattaa päästää irti. Muutoksia on luvassa ja erityisesti ihmissuhteissa on odotettavissa muutoksia. On mielenkiintoista, että monet eroista ajoittuvat kuun ensimmäisen neljänneksen ajalle. Toisaalta se ei ole mikään ihme, sillä itsenäisyys ja vapaus nousevat vahvasti esille näihin aikoihin. Odotettavissa on runsaasti haasteita, mutta mikäli jaksat olla sinnikäs, pääset lähemmäs tavoitteitasi. Tämä aika tarjoaa kaiken tuksensa, jotta voisit päästää irti asioista, jotka eivät enää edistä kehitystäsi.

Astral TV:n vinkki: Mikäli olet tyytymätön nykyiseen suhteeseesi, niin nyt kannattaa miettiä onko suhteella tulevaisuutta. Vastauksia kysymyksiin saat nyt nopeammin.
Suositellut näkijät
Master
Pontus
Reikimestari, Temppelin rakentaja ja Riimujen lukija. Pontus opastaa sinua ha... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Riina Alén
Selvänäkijä, enkelitulkitsija, meedio, kaukoparantaja. Riina Alén tulkitsee e... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tarja Sahari
Selvänäkijä, Reiki Master, energian välittäjä, Tarot-tulkitsija. Tarja Sah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min