Ilmainen päivähoroskooppi Leijona | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Leijona 23. heinäkuuta - 23. elokuuta
Hallitseva planeetta: Aurinko
Väri: Keltainen
Elementti: Tuli
Kivi: Peridootti
Päivän horoskooppi
perjantaina, 21 tammikuuta 2022
Tänään olet hyvällä päällä. Jos tulee erimielisyyksiä, olet heti valmis kompromissiin. Taustalla tapahtuu monenlaisia, joista et ole välttämättä perillä. Se on kuitenkin itsestään selvä asia, että kukin ajaa omia intressejä. Jos tilanne vaatii, on parasta nostaa kissa pöydälle ja puhua asioita auki. Sen jälkeen voitte asettaa hyvässä hengessä yhteisiä tavoitteita, joiden eteen tulee kaikkien tehdä yhdessä töitä. Edessäsi on kiireinen, mutta onnistunut päivä. Illalla olet ansainnut tehdä jotain mielekästä ja innostavaa.
Viikkohoroskooppi
2022. 3. viikko
Tämä viikko avaa sinulle henkisen kehityksen ajanjakson. Muutos on välitön, ja se muuttaa elämäsi sekä henkisesti että aineellisesti. Lisäksi tällä ajanjaksolla on jopa potentiaalia uudestisyntymiseen tai ainakin uuteenlaiseen, positiviisempaan asennemuutokseen. Olet myös erityisen herkkä. Tähdet lupaavat aineellista kehitystä. Jos olet sijoittaja, tulevan viikon aikana voit ottaa pienen riskin. Viikonlopun aikana ehdit harrastaa itsetutkiskelua ja lisätä sitä kautta omaa hyvinvointia. Tämä viikko on hyvä myös aiempien virheiden korjaamiseen, pohtimiseen ja uuden luvun avaamiseen elämässäsi. Jos olet parisuhteessa ja haluat suhteesi toimivan paremmin, ratkaisu on yksinkertainen: yritä kommunikoida toista huomioiden. Tähdet rohkaisevat keskustelemaan sinua askarruttavista asioista läheistesi kanssa. Tämän viikon opetus tulee olemaan se, että myönteinen elämä vaatii välillä kompromissia.
 
Rakkaus
Terveytesi taitaa kaivata kohennusta. Näyttää siltä, että yleiskuntosi vaikuttaa rakkauselämääsi ja itseluottamukseesi hieman negatiivisesti. Onneksi se ei estä sinua avautumasta rakkaallesi. Nyt on rehellisen ja avoimen keskustelun aika. Jos välillänne esiintyy ongelmia, jotka ovat sinua jo jonkin aikaa askarruttaneet, nyt voit nostaa ne esiin. Viikon loppupuolella sinua odottaa ihana yllätys. Rakkauselämäsi näyttääkin olevan luultua paremmassa kunnossa.

Työ ja raha
Tämä viikko sujuu työssä ilman mitään sen kummempia ongelmia tai erimielisyyksiä. Olet hyvässä vedossa ja se näkyy myös tuloksissa. Jos ilmenee pieniä esteitä tai ongelmia, voitat ne helposti. Kannattaa olla aktiivinen ja tarmokas. Luvassa on tilanteita, joita ei kannata jättää hyödyntämättä. Jos sinulla on keskeneräisiä suunnitelmia, nyt voit panna töpinäksi. Kyse on jaksosta, jossa tietyt unelmat voivat nyt toteutua.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 21 tammikuuta 2022
51 88 95 72 66 88

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 3. viikko
28 25 24 71 98 78
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Vaaka
Rakkaus
Jousimies
kuuhoroskooppi
Kalat
Kuun ollessa kalojen merkissä käyttäydyt arvaamattomasti ja jopa epävakaasti. Olet hyvin haavoittuvainen ja sisäänpäin kääntynyt, jonka takia etsit hengellisiä sekä odottamattomia kokemuksia. On aika haaveilla ja päiväunet kuuluvat asiaan. Yritä saada haaveistasi selkoa, sillä ne voivat johdatella sinua. Empatia on isossa roolissa ja välität turvaa ja hyvää oloa ympärillesi. Pystyt tehokkaasti puhumaan sielun ja rakkauden asioista. Yritä välttää alkoholia tai juo kohtuudella, sillä kuun ollessa kaloissa, pienetkin alkoholiannokset voivat olla haitallisia.

Suurin opetus:
Opettele elämään todellisuudessa!

Kauneusvinkki:
Nyt on erinomainen aika hankkiutua eroon epämiellyttävistä syylistä ja känsistä. Kun hoidot on suoritettu, on aika hemmotella itseä virkistävällä jalkahieronnalla.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Päivi Alanen
Synnynnäinen meedio, selvänäkijä, parantaja. Päivi Alanen pystyy lukemaan ih... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Elli Roth
Selvänäkijä, energian välittäjä. Elli Roth auttaa Sinua elämäsi risteyskoh... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Jussi
Kokenut henkinen auttaja ja parantaja. Jussi pystyy mittaamaan aurastasi mm. ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min