Ilmainen päivähoroskooppi Leijona | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Leijona 23. heinäkuuta - 23. elokuuta
Hallitseva planeetta: Aurinko
Väri: Keltainen
Elementti: Tuli
Kivi: Peridootti
Päivän horoskooppi
maanantaina, 02 lokakuuta 2023
Säilytä malttisi, jos haluat saada asiaan selvyyttä. Näkemyksenne eivät ole kovin kaukana toisiaan, mutta sen tunnistamiseen vievä tie on pitkä. Nosta tarvittavat kysymykset esiin ja pyri saamaan vastauksia niihin. Mieti, mitä toinen osapuoli mahtaa ajatella! Täten alettu keskustelu voi johtaa sellaiseen yhtymäkohtaan, josta voitte jatkaa yhdessä.
Viikkohoroskooppi
2023. 40. viikko
Sinulla on edessäsi rankka viikko. Kärsivällisyytesi voi olla koetuksella, jos läheisesi käyttäytyvät sopimattomasti. Ankaruus ja rankaiseminen eivät aina auta. Sinun tulee olla heitä kohtaan kärsivällinen ja ymmärtäväinen. Se ei ole vähän vaadittu. Sinun kannattaa miettiä, mitä heidän mielessään liikkuu. Yritä keskustella heidän kanssaan. Voit kokea, että arvovallan ohella myös tiimissä toimiminen voi olla avuksi.

Rakkaus
Viikon alku lupaa parisuhteessa oleville ihania hetkiä. Ratkaisette asiat yhteisymmärryksessä, olette kuin paita ja peppu. Jos koet stressiä, niin kumppanin helliminen helpottaa, ja sinulle palautuu rauha. Muista, että aina ei tarvita sanoja, vaan pikemminkin tekoja. Tartu sinä loppuviikosta kumppania hihasta ja vie hänet elokuviin taikka johonkin tunnelmalliseen ravintolaan syömään. Viikonloppuna kun teillä on enemmän aikaa, voisitte lähteä sieneen tai marjaan tai muuten vain luontoon samoilemaan.

Ura
Sinulla on ollut viime aikoina liian suuri työmäärä tai liian kova työtahti. Jos olet johtajan asemassa, saatat olla joissakin tilanteissa turhan tiukka. Jos tunnistat tällaisia merkkejä, yritä muuttaa tapojasi. Mieti, voisitko esimerkiksi ottaa kahvin sijaan pienet nokoset, auttaisiko se rentoutumaan ja jaksamaan paremmin? Työssä jaksamistasi voisi myös edistää mahdollisuus esittää toivomuksia työvuoroihin tai osallistua oman työn suunnitteluun ja kehittämiseen.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 02 lokakuuta 2023
29 44 47 3 96 15

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 40. viikko
66 89 24 23 18 89
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Vaaka
Rakkaus
Jousimies
kuuhoroskooppi
Kalat
Kuun ollessa kalojen merkissä käyttäydyt arvaamattomasti ja jopa epävakaasti. Olet hyvin haavoittuvainen ja sisäänpäin kääntynyt, jonka takia etsit hengellisiä sekä odottamattomia kokemuksia. On aika haaveilla ja päiväunet kuuluvat asiaan. Yritä saada haaveistasi selkoa, sillä ne voivat johdatella sinua. Empatia on isossa roolissa ja välität turvaa ja hyvää oloa ympärillesi. Pystyt tehokkaasti puhumaan sielun ja rakkauden asioista. Yritä välttää alkoholia tai juo kohtuudella, sillä kuun ollessa kaloissa, pienetkin alkoholiannokset voivat olla haitallisia.

Suurin opetus:
Opettele elämään todellisuudessa!

Kauneusvinkki:
Nyt on erinomainen aika hankkiutua eroon epämiellyttävistä syylistä ja känsistä. Kun hoidot on suoritettu, on aika hemmotella itseä virkistävällä jalkahieronnalla.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Selina
Selina on inspiroiva selvänäkijä ja energian välittäjä. Hän käyttää työväline... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tarja Sahari
Selvänäkijä, Reiki Master, energian välittäjä, Tarot-tulkitsija. Tarja Sah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Ulpu
Kokenut selväkuulija, unien- ja Tarot-korttien tulkitsija. Ulpu pyrkii auttam... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min