Ilmainen päivähoroskooppi Leijona | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Leijona 23. heinäkuuta - 23. elokuuta
Hallitseva planeetta: Aurinko
Väri: Keltainen
Elementti: Tuli
Kivi: Peridootti
Päivän horoskooppi
maanantaina, 04 maaliskuuta 2024
Hoida tänään asioita, joihin ei aiemmin riittänyt aikaa. Nyt on myös oikea aika hemmotella itseäsi. Voit ostaa itsellesi pienen lahjan tai harrastaa sinua miellyttäviä asioita. Yritä saada valoa arjen harmauteen. Elämässä on muutakin, kuin työ ja sen tuomat haasteet. Sinun täytyy ehtiä huolehtia itsestäsikin. Samalla voit saada uusia ideoita virkistää päiviäsi tai piristää kanssakäymistä.
Viikkohoroskooppi
2024. 10. viikko
Tällä viikolla ei ole aikaa ruveta laiskottelemaan ja löhöilemään. Nyt, suotuisten tuulien aikana kannattaa ryhtyä toteuttamaan vanhoja suunnitelmia ja unelmia. Yritä olla tarkkana huomataksesi tarjoutuvan tilaisuuden. Älä kuitenkaan hätäille! Toimi harkitsevaisesti! Loppuviikosta voit olla tyytyväinen viikon antimiin. Jos olet parisuhteessa ja voimia riittää, keksi jokin pieni lahja tai yllätys kumppanillesi.

Rakkaus
Tämä on parisuhteessa olevien hemmotteluviikko. Teidän täytyy järjestää aikataulut siten, että ehditte viettää paljon aikaa yhdessä ja hemmotella toisianne. Suhdettanne vahvistaa, jos annatte esimerkiksi hellää hierontaa kiireisten työpäivien jälkeen, tai yllätätte toistenne keittämällä kahvit ja valmistamalla aamupalaa tai järjestämällä mukavan leffaillan. Jos rahapussi sallii, voisitte lähteä viikonlopuksi vaikkapa kylpylähotelliin. Olette ansainneet viettää rennon viikonlopun kiireisten päivien jälkeen.

Ura
Työpaikalla voit alkuviikosta kokea pientä stressiä. Tämä ei sinua kuitenkaan hätkähdytä vaan päinvastoin, kannustaa sinua parempiin suorituksiin. Olet hyvin motivoitunut, energinen ja haluat osoittaa kuin olisit luotu kyseisiin tehtäviin. Olet työssäsi järjestelmällinen, huolellinen ja annat aina parastasi. Sinun täytyy kuitenkin olla palautumisen suhteen tarkkana. Liika stressi ei ole hyväksi, eikä se pitkällä tähtäimellä paranna suoritustasi. Yritä keksiä työpäivän jälkeen tai viikonloppuna jotain kivaa ja rentouttavaa.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 04 maaliskuuta 2024
56 32 16 31 11 71

Onnenumerot tälle viikolle: 2024. 10. viikko
99 79 67 95 37 10
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Vaaka
Rakkaus
Jousimies
kuuhoroskooppi
Härkä
Kun kuu on härän merkissä, olet taipuvainen tuntemaan varovaisuutta ja olet käytännönläheinen. Täytyt mielihyvän tunteesta, jonka takia asioiden hoitaminen hidastuu. Et halua luopua asioista, joihin olet tottunut, joten et ole kovin avoin uusille asioille. Vetäydyt mielelläsi kodin turvaan ja teet mielelläsi olosi kotoisaksi. Tästä syystä huomaat laittavasi ruokaa ja viettäväsi aikaa perheesi kanssa. Tunnet helposti vetoa materiaalisiin ja taloudellisiin asioihin. Nyt on hyvä aika investoinneille. Tunnet olevasi kestävämpi ja haluat hoitaa fyysiset tehtävät, joita olet aiemmin vältellyt. Nyt on myös hyvä aika hankkia kotiin kestäviä kodinkoneita. Kuun ollessa härän merkissä myös ympärilläsi olevat lähimmäiset hyötyvät siitä. Tämä aika tuo iloa sinun ja rakkaittesi elämään. Yllätä ystäväsi pienillä lahjoilla. Varo kuitenkin tekemästä hätäisiä ja spontaaneja päätöksiä. Nyt ei ole oikea aika sellaiseen!

Suurin opetus:
Opettele päästämään irti asioista, jotka eivät enää palvele kehitystäsi

Kauneusvinkki:
Ota rentouttava laventelikylpy ja pyydä kumppaniasi antamaan sinulle hellän hieronnan. Aromaterapia on erityisen tehokasta juuri nyt!

Ravintovinkki:
Suola on kaikki kaikessa! Syö paljon juureksia kuten perunaa, punajuurta, selleriä, piparjuurta sekä sipulia.
Kuun vaiheet
viimeinen neljännes
Kuu nousee keskiyöllä ja laskee keskipäivällä. Nyt on sadonkorjuun aika, jolloin pääsemme keräämään aiemmin aloittamiemme asioiden hedelmät. Ihmiset kokevat usein sisäisiä kriisejä tai tuntevat, että jokin on hullusti. Tästä ei kuitenkaan kannata pelästyä, sillä se on merkki, että kierto on hiljalleen saamassa päätökseen sille asetetut tehtävät.

Astral TV:n vinkki: Ota rennosti ja nauti hetkestä. Inkiväärikuorinta tai sauna voi tehdä ihmeitä.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Stella
Selvänäkijä, korttien tulkitsija ja energianvälittäjä. Stella on empaattinen ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Katariina
Selvänäkijä, sydämellinen, empaattinen ennustaja. Katariina antaa sinulle voi... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min