Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Leijona 23. heinäkuuta - 23. elokuuta
Hallitseva planeetta: Aurinko
Väri: Keltainen
Elementti: Tuli
Kivi: Peridootti
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 16 kesäkuuta 2024
Joku kaipaa apuasi, mutta hän ei kehtaa kääntyä puoleesi. Hän tarvitsee neuvoa tai
konkreettista apua. Nyt sinun täytyy olla silmänä ja korvana löytääksesi kyseisen henkilön.
Sinustakin tuntuu hyvältä voida auttaa, se saa teidän suhteenne lujittumaan. Päivä sujuu myös
muilta osin hyvin. Muista pitää huolta fyysisestä kunnostasi!
Viikkohoroskooppi
2024. 24. viikko
Tulevan viikon aikana olet täynnä tehtäviä ja töitä. Sen seurauksena voi olla, että tulet kireäksi ja ärsyynnyt helposti. Sinun on vaikea tietää, mistä kannattaa aloittaa ja pasmat voivat mennä sekaisin. Viimeistään, jos tai kun alat tuntea väsymystä, kannattaa pyytää apua. Yhdessä tekeminen voi olla todella hauskaa ja rentotuttavaa. Lopulta voit iloita onnistumisista ja miettiä jo uusia haasteita.

Rakkaus
Olet viikon alusta hyvin rauhallisella mielellä ja hieman hiljaisella tuulella. Saatuasi työtehtävät ja päivärutiinit hoidettua, vetäydyt mielellään omiin oloihin unelmoimaan rakkauselämästä ja pohdiskelemaan menneitä ja tulevaa. Positiivisella asenteella ja hyvällä vuorovaikutuksella voit tehdä unelmista totta! Tähdet kannustavat viikon toisella puoliskolla aktiivisuuteen ja panevat tapahtumiin vauhtia. Viestittely tai keskustelu mielenkiintoisen henkilön kanssa luo jännittäviä hetkiä ja monenlaisia tunteita sekä ajatuksia.

Ura
Kannattaa heti viikon alussa laatia toteuttamiskelpoinen ja kannustava viikkosuunnitelma, koska luvassa on hektinen viikko. Yritä hoitaa ensin pakolliset tehtävät pois alta, sitten voit keskittyä kiehtoviin asioihin. Olet hyvin sosiaalinen, joten jos saat kollegoilta, esimiehiltä tai asiakkailta kutsun lounaalle, tulet siellä käydyistä keskusteluista nauttimaan. Ne voivat olla jossain määrin myös hyödyllisiä tai jopa tärkeitä. Käytä energiasi viisaasti, niin tulet jaksamaan paremmin!
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 16 kesäkuuta 2024
42 55 91 84 14 99

Onnenumerot tälle viikolle: 2024. 24. viikko
12 21 74 81 24 31
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Vaaka
Rakkaus
Jousimies
kuuhoroskooppi
Jousimies
Kuun ollessa jousimiehessä, optimistisuutesi nousee esille ja olet keskittynyt. Olet täynnä uusia ideoita ja sinulla on paljon suunnitelmia odottamassa toteuttamista. Nyt on oikea aika ryhtyä tuumasta toimeen, sillä innostus ja momentum ovat asioiden hoidon kannalta suotuisat. On myös aika kokeilla jotain uutta! Nautit päästä sosiaalisiin kanssakäymisiin ja pääset paitsi jakamaan ajatuksiasi, niin myös oppimaan muilta. Näihin aikoihin olet paljon herkempi epäoikeudenmukaisuudelle, joka kohdistuu sinuun tai muihin ihmisiin. Arkiaskareet jäävät taustalle, sillä rentoutuminen on nyt sinulle tärkeämpää. Lakiasioiden hoitaminen on nyt kannattavaa, sillä lopputulos on näihin aikoihin kaikkein suotuisin sinulle. Nyt on myös erinomainen aika lähteä mukaan politiikkaan tai muuten vain kasvattaa sosiaalisia kontakteja. Avioliitot, jotka on solimittu kuun ollessa jousimiehen merkissä, osoittautuvat hyvin kestäviksi.Vaatimattomuus on avainroolissa elämänpolullasi ja intohimoissasi, mutta myös arjen rutiineissa, kuten syömisessä tai kaupassa käymisessä.

Suurin opetus:
Opettele olemaan kärsivällisempi.

Kauneusvinkki:
Selluliittihoidot ovat tehokkaita kuun ollessa jousimiehessä. Kannattaa treenata pakaroita ja reisiä.

Ravintovinkki:
Kannattaa syödä paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaattia, paprikaa, linssiä sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
ensimmäinen neljännes
Kuun ensimmäisen neljänneksen aikaan kuu nousee keskipäivällä ja laskee keskiyöllä. Tämä on aikaa, jolloin menneestä kannattaa päästää irti. Muutoksia on luvassa ja erityisesti ihmissuhteissa on odotettavissa muutoksia. On mielenkiintoista, että monet eroista ajoittuvat kuun ensimmäisen neljänneksen ajalle. Toisaalta se ei ole mikään ihme, sillä itsenäisyys ja vapaus nousevat vahvasti esille näihin aikoihin. Odotettavissa on runsaasti haasteita, mutta mikäli jaksat olla sinnikäs, pääset lähemmäs tavoitteitasi. Tämä aika tarjoaa kaiken tuksensa, jotta voisit päästää irti asioista, jotka eivät enää edistä kehitystäsi.

Astral TV:n vinkki: Mikäli olet tyytymätön nykyiseen suhteeseesi, niin nyt kannattaa miettiä onko suhteella tulevaisuutta. Vastauksia kysymyksiin saat nyt nopeammin.
Suositellut näkijät
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Heidi on selvätuntoinen, jolla on lahja kanavoida korkeimmasta valonlähteestä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Siru on tehnyt yli 30 vuotta tulkintoja Astrologian parissa. Hän on myös empa... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Inka on parantaja, jolla on näkijän kyvyt sekä vahvoja empaattisia piirteitä.... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min