Ilmainen päivähoroskooppi Leijona | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Leijona 23. heinäkuuta - 23. elokuuta
Hallitseva planeetta: Aurinko
Väri: Keltainen
Elementti: Tuli
Kivi: Peridootti
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 03 heinäkuuta 2022
Heräät hyvällä tuulella ja positiivisella asenteella. Varaudu kuitenkin siihen, että kaikilla aamu ei ole käynnistynyt samoissa merkeissä. Joku saattaa yrittää haastaa riitaa. Jos näin käy, vältä koko sotku. Ohita asia huumorilla ja säilytä arvokkuutesi. Jos tiedät, mikä tekisi nyt sinulle hyvää, älä epäröi vaan ryhdy toimeen saman tien. Jos taas tunnet olevasi vähän hukassa sen suhteen, lyöttäydy yhteen jonkun muun kanssa. Ystävilläsi on tänään hyviä ideoita. Nauti siitä, kun toiset ovat vastuussa suunnitelmien onnistumisesta. Jos olet sinkku, suosi vaatetuksessasi luonnonmateriaaleja ja hillityn kirkkaita värejä.
Viikkohoroskooppi
2022. 26. viikko
Luvassa on iloisia yllätyksiä, mutta silti tulet jossain vaiheessa viikkoa kokemaan itsesi stressaantuneeksi. Jos huomaat tällaisia merkkejä, kannattaa hidastaa vauhtia ja huolehtia yleisvoinnistasi. Tämä viikko ei suosi kulutusta tai rahan törsäilyä. Uusia tavaroita ei pidä hankkia ennen, kuin vanhat ovat loppuun käytettyjä. Muista myös vaikutuksesi ympäristöön! Tulevan viikon aikana sinulla on lupa hemmotella itseäsi. Huolehdi kehostasi varaamalla aika johonkin hemmotteluhoitoon, tai sitten urheiluharrastukseen, jos se on enemmän sinun juttusi. Jos lähdet tapaamaan ystäviä tai läheisiä, muista kuunnella heitä ja antaa heille tilaisuus kertoa sinulle mahdollisesti heidän mieltään painaneista asioista.

Rakkaus
Jos sinusta tuntuu, että emotionaalisella tasolla sinun ja kumppanisi välit ovat jotenkin vaurioituneet, planeetoilta huokuva energia on nyt siinä avuksi. Jos teillä on jäänyt asioita selvittämättä, nyt kannattaa nostaa ne esille. Jos olet sinkku ja kaipaat uutta romanttista partneria, viikon toisella puoliskolla kannattaa olla aktiivinen.

Työ ja raha
Viikon alkupuoliskolla saat niskaasi ylimääräisiä tehtäviä. Jos se on tarpeen, saatat joutua pyytämään apua voidaksesi onnistua tai edes selviytyä. Tiimityöskentelyn avulla pääset nopeammin tavoitteisiin. Keskiviikosta alkaen ohikulkevan planeetan ansiosta sinut saavuttaa dynaamisempi aalto, joka lisää luovuuttasi ja menestystäsi. Rahatilanteeseen ei tule merkittäviä muutoksia. Kannattaa olla edelleen säästäväinen.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 03 heinäkuuta 2022
8 35 6 26 33 87

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 26. viikko
3 14 20 39 37 23
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Vaaka
Rakkaus
Jousimies
kuuhoroskooppi
Vaaka
Kuun siirtyessä vaakaan, keskityt sosiaalisiin kanssakäymisiin ja niiden analysointiin. Mikäli olet parisuhteessa, tarkkailet sitä nyt hyvin analyyttisesti. Mikäli et vielä parisuhteessa ole, niin tunnet suurta halua löytää sen toisen puoliskon. Sinulla on taipumusta tehdä päätöksiä, jotka vaikuttavat positiivisesti kaikkiin. Et halua osallistua mihinkään konflikteihin juuri nyt ja tästä syystä painat laput silmillä eteen päin. Myöhemmin joudut kuitenkin kohtaamaan seuraukset. Turhamaisuutesi nousee nyt esiin ja sinulle on tärkeää mitä mieltä muut sinusta ovat. Nyt on hyvä aika seurustella tai laajentaa sosiaalisia piirejä. Kun kuu on vaa’assa on helpompi olla sovitteleva, anteeksiantava ja haluat pyrkiä tekemään kompromisseja. Mikäli olet joskus halunnut opetella itämaista viisautta tai opetella taistelulajeja, nyt on siihen hyvä aika. Nyt ei missääntapauksessa ole oikea hetki päättää parisuhdetta tai muitakaan asioita. Nyt ei myöskään ole hyvä aika vaihtaa työpaikkaa tai muuttaa.

Suurin opetus:
Opi hyväksymään sekä hyvät että huonot asiat.

Kauneusvinkki:
Aloita puhdistushoidot nyt, sillä nyt on paras aika saada hyviä tuloksia.

Ravintovinkki:
Perus ravintoaine tähän aikaan on rasva. Eläinrasvan lisäksi suosi myös kasvisrasvoja, kuten kookosrasvaa, joka vaikuttaa sinuun sekä ulkoisesti että sisäisesti. Vihanneksista suosi parsakaalia, ruusukaalia, kukkakaalia sekä oliiveja, äläkä unohda ollivinsiemeniä!
Kuun vaiheet
kasvava kuu
Tämä on kuun ensimmäinen vaihe ja on nähtävillä myöhäisestä iltapäivästä alkuiltaan läntisellä taivaalla. Kasvavan puolikuun aikaan aiemmin tehdyt ideat alkavat itämään. Tämä on aikaa, jolloin on hyvä huomata pakolliset muutokset ja ryhtyä käytännön toimenpiteisiin. Kasvavan puolikuun aikaa pidetään myös oppimisen aikana. Utelias minäsi nousee esiin tähän aikaan.

Astral TV:n vinkki: Tämä aika on täynnä luovuutta ja rohkeutta, joten nyt on syytä kokeilla jotain uutta, olipa se sitten uusi harrastus, uusi maku tai mitä tahansa muuta.
Suositellut näkijät
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Onerva
Selväkuulija, kaukoparantaja, transsipuhuja. Onerva pystyy auttamaan sinua vu... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Elli Roth
Selvänäkijä, energian välittäjä. Elli Roth auttaa Sinua elämäsi risteyskoh... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tuulia
Selvänäkijä, shamaani, energian välittäjä. Tuulia on saanut suvustaan lahjan ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min