Ilmainen päivähoroskooppi Leijona | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Leijona 23. heinäkuuta - 23. elokuuta
Hallitseva planeetta: Aurinko
Väri: Keltainen
Elementti: Tuli
Kivi: Peridootti
Päivän horoskooppi
lauantaina, 01 huhtikuuta 2023
Ei haittaa, vaikka ohjakset karkaavatkin käsistäsi. Anna ne henkilölle, johon luotat ja tiedät, että hän haluaa päästä samoihin tavoitteisiin kuin sinä. Näin varmistat, että toiminnan linja pysyy, mutta samalla sinä ehdit käsitellä monia muitakin asioita. Saatat myös huomata, että jos pääset eroon vastuun kantamisen taakasta olosi helpottuu ja voit keskittyä muihin asioihin.
Viikkohoroskooppi
2023. 13. viikko
Olet viikon alussa hieman hajamielinen, mutta se onneksi muuttuu viikon loppupuolella. Huolimatta alun hankaluuksista vaikuttaa siltä, että viikko etenee tehtävien toteuttamisen merkeissä. Voi olla, että et tule pääsemään tavoitteeseen, mutta siitä huolimatta etenet sitä kohti. Ja vieläpä ilman muiden apua. On siis täysin ymmärrettävä, että olet hyvällä tuulella. Onnetar on tällä viikolla sinun puolellasi.

Rakkaus
Sinkkujen kohdalla on tiedossa uusi, orastava romanttinen suhde. Aiemmasta huonosta kokemuksesta he pelkäävät, ettei se tule kestämään, mutta sitä ei kannata miettiä. Nyt täytyy panostaa suhteeseen ja tehdä kaikenlaista kivaa yhdessä. Voisitte lähteä esimerkiksi laivalle tai kylpylähotelliin tai yrittää muulla tavoin viettää yhteistä aikaa ilman arjen kiireitä. Parisuhteessa oleville tähdet neuvovat tietoisesti välttämään riitatilanteita. Nyt voit pikemminkin luottaa tunteisiin kuin kuunnella maalaisjärkeä, se on tällä viikolla eduksesi!

Ura
Olet pitkään miettinyt jotakin tärkeää asiaa työhön liittyen, ja tällä viikolla saat siihen vastauksen. Kaiken lisäksi pääset tekemään tällä viikolla yhteistyötä sellaisten ihmisten kanssa, jotka voivat viedä sinut lähemmäs urasi huippua ja tavoitteidesi saavuttamista. Heidän kautta voit saada vastauksen kyseiseen asiaan. Ainoa asia, mitä sinun tulee tällä viikolla varoa, ettet kiirehdi asioiden kanssa, koska saatat tahtomattasi jättää tärkeitä tekijöitä huomiotta.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: lauantaina, 01 huhtikuuta 2023
25 77 13 46 90 7

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 13. viikko
63 27 98 90 8 72
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Vaaka
Rakkaus
Jousimies
kuuhoroskooppi
Jousimies
Kuun ollessa jousimiehessä, optimistisuutesi nousee esille ja olet keskittynyt. Olet täynnä uusia ideoita ja sinulla on paljon suunnitelmia odottamassa toteuttamista. Nyt on oikea aika ryhtyä tuumasta toimeen, sillä innostus ja momentum ovat asioiden hoidon kannalta suotuisat. On myös aika kokeilla jotain uutta! Nautit päästä sosiaalisiin kanssakäymisiin ja pääset paitsi jakamaan ajatuksiasi, niin myös oppimaan muilta. Näihin aikoihin olet paljon herkempi epäoikeudenmukaisuudelle, joka kohdistuu sinuun tai muihin ihmisiin. Arkiaskareet jäävät taustalle, sillä rentoutuminen on nyt sinulle tärkeämpää. Lakiasioiden hoitaminen on nyt kannattavaa, sillä lopputulos on näihin aikoihin kaikkein suotuisin sinulle. Nyt on myös erinomainen aika lähteä mukaan politiikkaan tai muuten vain kasvattaa sosiaalisia kontakteja. Avioliitot, jotka on solimittu kuun ollessa jousimiehen merkissä, osoittautuvat hyvin kestäviksi.Vaatimattomuus on avainroolissa elämänpolullasi ja intohimoissasi, mutta myös arjen rutiineissa, kuten syömisessä tai kaupassa käymisessä.

Suurin opetus:
Opettele olemaan kärsivällisempi.

Kauneusvinkki:
Selluliittihoidot ovat tehokkaita kuun ollessa jousimiehessä. Kannattaa treenata pakaroita ja reisiä.

Ravintovinkki:
Kannattaa syödä paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaattia, paprikaa, linssiä sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
kasvava kuu
Ajoittuu pari viikkoa uuden kuun jälkeen. Kuu nousee iltapäivällä ja laskee hieman ennen aamunkoittoa. Usein on vaikea erottaa kasvavaa ja pienenevää kuuta toisistaan. Tähän aikaan näemme taivaalla d-muodostelmia. Tämä on uusiutumisen ja kasvun aikaa. Tässä tapauksessa se tarkoittaa kehon energioiden latautumista, joten lepääminen on hyvä idea. Kasvavan kuperakuun aikaan huomaat, kuinka ympärilläsi tapahtuvat asiat hidastuvat. Tästä syystä nyt vaaditaan kärsivällisyyttä. Nyt on hyvä mahdollisuus tarkastella tehtyjä suunnitelmia tai aloittaa antoisa seikkailu.

Astral TV:n vinkki: Älä aloita diettiä kasvavan kuun aikaan! Koska tämä on otollista aikaa vahvistumiselle ja kasvulle, tarkkaile ruokavaliotasi, sillä kehosi keskittyy varastoimaan kaiken. Tämä koskee myös haitallisia aineita.
Suositellut näkijät
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Katariina
Selvänäkijä, sydämellinen, empaattinen ennustaja. Katariina antaa sinulle voi... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kaia
Selvänäkijä, energian välittäjä ja meedio. Kaia toimii kanavana henkimaailman... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min