Ilmainen päivähoroskooppi Kauris | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Kauris 22. joulukuuta - 20. tammikuut
Hallitseva planeetta: Saturnus
Väri: Indigonsininen
Elementti: Maa
Kivi: Granaatti
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 03 heinäkuuta 2022
Olet seurallisella tuulella. Sinulla on monia ajatuksia, joista tekisi mieli kysyä toisten mielipidettä. Ennusmerkkien mukaan et kuitenkaan tahdo löytää tähän sopivaa samanhenkistä seuraa. Jos näin käy, oivallisena terapiakeinona voivat toimia musiikki ja muistiinpanojen kirjoittaminen. Voit myös työstää ajatuksiasi pidemmälle lukemalla aiheesta kirjallisuutta. Jos huomaat jonkun olevan tylsistynyt, osaat löytää paljon pieniä ilon ja nautinnon aiheita. Älä tänään tee ihmisistä kärkeviä johtopäätöksiä tai tuomitse heitä. Muista, että me kaikki olemme erilaisia, ja se on ihana asia.
Viikkohoroskooppi
2022. 26. viikko
Sosiaalinen elämäsi on alkuviikosta hyvin vilkasta. Läheiset, sukulaiset tai ystävät ovat halukkaita kyläilemään poikkeuksellisen ahkerasti, ja saatat itsekin saada kutsuja illanistujaisiin. Luvassa on intensiivisiä keskusteluja maailman menoista ja yksityiselämän asioista. Saat hyviä vinkkejä. Kaikkien tulkittavien merkkien mukaan sinun on syytä pitää silmällä tilitapahtumien paikkansapitävyyttä. Inhimillisiä virheitä sattuu nyt helposti niin sinulle itsellesi, kuin myös kanssasi asioiville. Jossain vaiheessa viikkoa joutunet puskemaan vastatuuleen. Luultavasti kyse on reistailevista kodinkoneista tai autosta.

Rakkaus
Tällä viikolla planeettojen ja tähtien keskinäiset suhteet tuovat pintaan syviä tunteita ja korostavat siten läheisyyden ja hellyyden merkitystä. Sinun täytyy nyt varata enemmän aikaa rakkauselämälle. Kumppanisi haluaa viettää enemmän aikaa sinun seurassasi. Jos olet sinkku, saatat kohdata mukavia yllätyksiä. On jopa mahdollista, että joku ystäväsi kertoo haluavansa olla sinulle enemmän kuin ystävä. Toinen vaihtoehto on, että eräs tapaaminen johtaa yllättävään ja iloiseen lopputulokseen.

Työ ja raha
Viime päivien ponnistelut kantavat viimeistään viikon toisella puoliskolla hedelmää. Sinulla on syytä sen jälkeen levätä ja vaihtaa vapaalle. Jos olet yksityisyrittäjä, saat hyvin kannattavan tarjouksen tai merkittävän uuden yhteistyökumppanin. Älä hosu! Kartoita tilanne huolellisesti ja tee päätöksesi vasta sen jälkeen.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 03 heinäkuuta 2022
48 41 17 6 66 6

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 26. viikko
26 24 16 1 37 57
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Neitsyt
Rakkaus
Härkä
kuuhoroskooppi
Vaaka
Kuun siirtyessä vaakaan, keskityt sosiaalisiin kanssakäymisiin ja niiden analysointiin. Mikäli olet parisuhteessa, tarkkailet sitä nyt hyvin analyyttisesti. Mikäli et vielä parisuhteessa ole, niin tunnet suurta halua löytää sen toisen puoliskon. Sinulla on taipumusta tehdä päätöksiä, jotka vaikuttavat positiivisesti kaikkiin. Et halua osallistua mihinkään konflikteihin juuri nyt ja tästä syystä painat laput silmillä eteen päin. Myöhemmin joudut kuitenkin kohtaamaan seuraukset. Turhamaisuutesi nousee nyt esiin ja sinulle on tärkeää mitä mieltä muut sinusta ovat. Nyt on hyvä aika seurustella tai laajentaa sosiaalisia piirejä. Kun kuu on vaa’assa on helpompi olla sovitteleva, anteeksiantava ja haluat pyrkiä tekemään kompromisseja. Mikäli olet joskus halunnut opetella itämaista viisautta tai opetella taistelulajeja, nyt on siihen hyvä aika. Nyt ei missääntapauksessa ole oikea hetki päättää parisuhdetta tai muitakaan asioita. Nyt ei myöskään ole hyvä aika vaihtaa työpaikkaa tai muuttaa.

Suurin opetus:
Opi hyväksymään sekä hyvät että huonot asiat.

Kauneusvinkki:
Aloita puhdistushoidot nyt, sillä nyt on paras aika saada hyviä tuloksia.

Ravintovinkki:
Perus ravintoaine tähän aikaan on rasva. Eläinrasvan lisäksi suosi myös kasvisrasvoja, kuten kookosrasvaa, joka vaikuttaa sinuun sekä ulkoisesti että sisäisesti. Vihanneksista suosi parsakaalia, ruusukaalia, kukkakaalia sekä oliiveja, äläkä unohda ollivinsiemeniä!
Kuun vaiheet
kasvava kuu
Tämä on kuun ensimmäinen vaihe ja on nähtävillä myöhäisestä iltapäivästä alkuiltaan läntisellä taivaalla. Kasvavan puolikuun aikaan aiemmin tehdyt ideat alkavat itämään. Tämä on aikaa, jolloin on hyvä huomata pakolliset muutokset ja ryhtyä käytännön toimenpiteisiin. Kasvavan puolikuun aikaa pidetään myös oppimisen aikana. Utelias minäsi nousee esiin tähän aikaan.

Astral TV:n vinkki: Tämä aika on täynnä luovuutta ja rohkeutta, joten nyt on syytä kokeilla jotain uutta, olipa se sitten uusi harrastus, uusi maku tai mitä tahansa muuta.
Suositellut näkijät
Master
Sandra
Empaattinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja energian välittäjä. Sandra autta... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tuulia
Selvänäkijä, shamaani, energian välittäjä. Tuulia on saanut suvustaan lahjan ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min