Ilmainen päivähoroskooppi Kauris | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Kauris 22. joulukuuta - 20. tammikuut
Hallitseva planeetta: Saturnus
Väri: Indigonsininen
Elementti: Maa
Kivi: Granaatti
Päivän horoskooppi
perjantaina, 21 tammikuuta 2022
Taloudelliset ongelmat ja vastuukysymykset painavat tänään mieltä. Se saattaa tehdä alakuloiseksi ja koet, että mieli on maassa. Kun moinen tilanne tulee eteen, kannattaa keskittyä niihin seikkoihin, jotka ovat hyvin. Mieti niitä positiivisia asioita elämässä, josta on hyvä lähteä. Saat muistella aiempia onnistumisiasi ja yritä nähdä omaa kehittymistäsi vuosien aikana. Muista myös, ettet ole yksin. Sinulla on ystäviä, jotka auttavat sinua hyvää hyvyyttään ilomielin. Yritä keksiä jotain mielekästä ja mukavaa tekemistä, joka antaa sinulle voimia jaksamiseen.
Viikkohoroskooppi
2022. 3. viikko
Tämä viikko tuo sinulle mahtavia ideoita ja uusia mahdollisuuksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Olet hyvin terävä ja toimelias. Saat myös monia uusia yhteyksiä, joiden avulla saavutat helposti haluamasi. Se koskee myös tuloja. Tähdet kannustavat sinua löytämään uusia reittejä ja menetelmiä. Muista pitää kaiken kiireen kesken huolta itsestäsi. Nyt on oikea aika muuttaa hiustyyliäsi tai käydä katsomassa uusia asuja. Vietä enemmän aikaa perheesi kanssa ja hyödynnä tämä ajanjakso perhesiteiden vahvistamiseen.

Rakkaus
Tällä viikolla tähdet auttavat sinua pohtimaan ja työstämään rakkauselämän ongelmatilanteita. Sinulla on harvinaisia mahdollisuuksia voittaa negatiiviset tunteet, jotka ovat saattaneet pilata minäkuvasi. Nyt on oikea aika peiliin katsomiseen! Löydät itsestäsi paljon positiivisia piirteitä. Jos näin käy, alat uskoa itseesi ja olet paljon rohkeampi tekemään aloitteita. Jos olet tällä hetkellä sinkku, saatat törmätä henkilöön, johon ihastut ensisilmäyksellä.

Työ ja raha
Viikon alussa et ole yhtä vauhdikas kuin yleensä. Haluatkin hidastaa vauhtia ja toimia harkitusti ja järjestelmällisesti. Se on hyvin ajateltu. Tulokset paranevat heti, kun kiinnität enemmän huomiota yksityiskohtiin sekä työkavereihin. Viikon puoliväli on sinkuille erittäin suotuisaa aikaa seurustelulle työpaikalla. Muista kuitenkin, että työpaikkaromanssit voivat olla vaarallisia. Tuntuu siltä, että kaipaat enemmän tiimitoimintaa. On ihanaa aikaa tehdä ryhmäprojekteja laskien leikkiä ja pitäen samalla hauskaa.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 21 tammikuuta 2022
89 77 12 81 83 19

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 3. viikko
89 78 7 42 51 49
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Neitsyt
Rakkaus
Härkä
kuuhoroskooppi
Kalat
Kuun ollessa kalojen merkissä käyttäydyt arvaamattomasti ja jopa epävakaasti. Olet hyvin haavoittuvainen ja sisäänpäin kääntynyt, jonka takia etsit hengellisiä sekä odottamattomia kokemuksia. On aika haaveilla ja päiväunet kuuluvat asiaan. Yritä saada haaveistasi selkoa, sillä ne voivat johdatella sinua. Empatia on isossa roolissa ja välität turvaa ja hyvää oloa ympärillesi. Pystyt tehokkaasti puhumaan sielun ja rakkauden asioista. Yritä välttää alkoholia tai juo kohtuudella, sillä kuun ollessa kaloissa, pienetkin alkoholiannokset voivat olla haitallisia.

Suurin opetus:
Opettele elämään todellisuudessa!

Kauneusvinkki:
Nyt on erinomainen aika hankkiutua eroon epämiellyttävistä syylistä ja känsistä. Kun hoidot on suoritettu, on aika hemmotella itseä virkistävällä jalkahieronnalla.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Carin Bremer
Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tarja Sahari
Selvänäkijä, Reiki Master, energian välittäjä, Tarot-tulkitsija. Tarja Sah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Pia Gallagher
Selvänäkijä, meedio ja energian välittäjä. Pia kartoittaa sinulle mennyttä ja... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min