Ilmainen päivähoroskooppi Kauris | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Kauris 22. joulukuuta - 20. tammikuut
Hallitseva planeetta: Saturnus
Väri: Indigonsininen
Elementti: Maa
Kivi: Granaatti
Päivän horoskooppi
lauantaina, 01 huhtikuuta 2023
Yrität väistää niitä esteitä, joista tiedät etukäteen. Valitettavasti sinun on varauduttava siihen, että saatat kohdata sellaisiakin esteitä, joista tässä vaiheessa et vielä tiedä. Puhtisi voi loppua kesken kaiken, jolloin tulet pettymää, ja harkitset jopa unelmistasi luopumista. Älä kuitenkaan luovuta heti. Yritä pysyä pystyssä, vaikka et jaksakaan jatkaa. Mutta jos jatkaminen tuntuukin yllättäen ylitsepääsemättömältä, kannattaa koko asia siirtää tuonnemmaksi ja käyttää tämä päivä lepäämiseen.
Viikkohoroskooppi
2023. 13. viikko
Tarvitset kipeästi muutoksia, sillä elämäsi tuntuu harmaalle ja synkälle. Onneksi ystäväsi ja perheesi huolehtivat siitä, että saat arkeesi vaihtelua. He järjestävät todella hyvää ja virkistävää ohjelmaa. Olet viime aikoina tehnyt paljon töitä, ja nyt on korkea aika levätä. Jos ystäväsi kutsuvat sinut johonkin, älä kieltäydy. Tarvitset heidän seuraansa ladataksesi akkusi uudelleen. Ole kiitollinen hyvistä ystävistä.

Rakkaus
Upeita päiviä tällä viikolla tiedossa! Olet kumppanin kanssa lähes täydellisessä sopusoinnussa ja teille tärkeissä asioissa miltei kaikessa yhteisymmärryksessä. Jos tuleekin pientä sanaharkkaa, pystytte sen nopeasti ratkaisemaan. Jos olette kummatkin valmiit kompromisseihin, suhteenne nousee uudelle tasolle. Tämä antaa varmuutta ja selkeää näkymää teidän yhteiselle tulevaisuudelle. Sinkkujen kannattaa olla aktiivisia, kevät tuo rakkauden mukanaan!

Ura
Käytännöllisyys ja harkitsevaisuus ovat tällä viikolla erityisen tärkeässä roolissa työpaikallasi. Sinulle tulee tilaisuuksia näyttää taitosi ja ammatillinen tietämyksesi, mikä johtaa menestykseen ja esimiesten ja kollegojen tunnustukseen. Lisäksi tähdet viittaavat siihen, että jos sinulla riittää aikaa ja voimia, sinun kannattaa olla muiden tukena ja menttorina, koska siitä on sinulle hyötyä jatkossa!
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: lauantaina, 01 huhtikuuta 2023
3 66 73 6 90 55

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 13. viikko
51 40 28 6 11 50
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Neitsyt
Rakkaus
Härkä
kuuhoroskooppi
Jousimies
Kuun ollessa jousimiehessä, optimistisuutesi nousee esille ja olet keskittynyt. Olet täynnä uusia ideoita ja sinulla on paljon suunnitelmia odottamassa toteuttamista. Nyt on oikea aika ryhtyä tuumasta toimeen, sillä innostus ja momentum ovat asioiden hoidon kannalta suotuisat. On myös aika kokeilla jotain uutta! Nautit päästä sosiaalisiin kanssakäymisiin ja pääset paitsi jakamaan ajatuksiasi, niin myös oppimaan muilta. Näihin aikoihin olet paljon herkempi epäoikeudenmukaisuudelle, joka kohdistuu sinuun tai muihin ihmisiin. Arkiaskareet jäävät taustalle, sillä rentoutuminen on nyt sinulle tärkeämpää. Lakiasioiden hoitaminen on nyt kannattavaa, sillä lopputulos on näihin aikoihin kaikkein suotuisin sinulle. Nyt on myös erinomainen aika lähteä mukaan politiikkaan tai muuten vain kasvattaa sosiaalisia kontakteja. Avioliitot, jotka on solimittu kuun ollessa jousimiehen merkissä, osoittautuvat hyvin kestäviksi.Vaatimattomuus on avainroolissa elämänpolullasi ja intohimoissasi, mutta myös arjen rutiineissa, kuten syömisessä tai kaupassa käymisessä.

Suurin opetus:
Opettele olemaan kärsivällisempi.

Kauneusvinkki:
Selluliittihoidot ovat tehokkaita kuun ollessa jousimiehessä. Kannattaa treenata pakaroita ja reisiä.

Ravintovinkki:
Kannattaa syödä paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaattia, paprikaa, linssiä sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
kasvava kuu
Ajoittuu pari viikkoa uuden kuun jälkeen. Kuu nousee iltapäivällä ja laskee hieman ennen aamunkoittoa. Usein on vaikea erottaa kasvavaa ja pienenevää kuuta toisistaan. Tähän aikaan näemme taivaalla d-muodostelmia. Tämä on uusiutumisen ja kasvun aikaa. Tässä tapauksessa se tarkoittaa kehon energioiden latautumista, joten lepääminen on hyvä idea. Kasvavan kuperakuun aikaan huomaat, kuinka ympärilläsi tapahtuvat asiat hidastuvat. Tästä syystä nyt vaaditaan kärsivällisyyttä. Nyt on hyvä mahdollisuus tarkastella tehtyjä suunnitelmia tai aloittaa antoisa seikkailu.

Astral TV:n vinkki: Älä aloita diettiä kasvavan kuun aikaan! Koska tämä on otollista aikaa vahvistumiselle ja kasvulle, tarkkaile ruokavaliotasi, sillä kehosi keskittyy varastoimaan kaiken. Tämä koskee myös haitallisia aineita.
Suositellut näkijät
Master
Isabella
Isabella on toisen polven näkijä, Reiki Master ja voimallinen energian välitt... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kaia
Selvänäkijä, energian välittäjä ja meedio. Kaia toimii kanavana henkimaailman... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Rea Rubins
Näkijä, Parantaja ja enkelitulkitsija, henkinen auttaja. Rea Rubins on henkis... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min