Ilmainen päivähoroskooppi Kauris | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Kauris 22. joulukuuta - 20. tammikuut
Hallitseva planeetta: Saturnus
Väri: Indigonsininen
Elementti: Maa
Kivi: Granaatti
Päivän horoskooppi
maanantaina, 02 lokakuuta 2023
Älä odota toisilta vahvistusta, sillä sinun täytyy itse tehdä työtä sen eteen, että itseluottamuksesi loksahtaisi kohdalleen. Älä välitä epäonnistumisistasi, vaan kartoita sen sijaan saavutuksesi! Äläkä usko niitä, jotka yrittävät saada sinut uskomaan, että se johtuisi ainoastaan hyvästä onnestasi. Se, että pysyit vaikeina aikoina pystyssä, on todisteena siitä, että sinulla on voimaa ja sisua.
Viikkohoroskooppi
2023. 40. viikko
Tämän jakson aikana keskipisteessä ovat sukulaiset, tai ainakin yksi heistä. Hän voi olla avun tarpeessa, taikka hänen terveydentilansa saattaa vaatia huomiota. On tärkeää, että olet asialla ja annat hänen ymmärtää, että hän voi laskea sinun varaasi. Perheesi on sinulle tärkeä. Tämä viikko on niitä, jonka aikana voit todistaa, että teet perheesi puolesta kaiken voitavasi riippumatta siitä, ovatko välit kunnossa vai eivät.

Rakkaus
Viikosta tulee raskas, joten älä ylläty, jos sinun on tavallista vaikeampi keskittyä, olet hieman kireä ja ärtyisä. Tämä voi johtua työpaikan aiheuttamasta stressistä, tai sukulaisen tai ystävän käytöksestä. Nyt ei kannata vetäytyä taka-alalle pyörittämään sormia, vaan lähde neljän seinän sisältä kohtaamaan maailma. Jos olet sinkku, sinua voi odottaa yllätys ja elämä muuttuu hetkessä pilvilinnoiksi! Jos olet parisuhteessa, lähde kumppanin kanssa kokeilemaan uusia asioita, se saa parisuhteen siirtymään kohti rauhallisempaa ja jännittävämpää tilaa.

Ura
Kohtaat nyt työpaikallakin haasteita. Esimiehet saattavat antaa ylitsepääsemättömiä tehtäviä tai jotkut kolleegat voivat sinua tahallaan ärsyttää. Yritä sinä parhaasi, pysy kaikesta huolimatta diplomaattisena, tämä voi aiheuttaa hämmennystä. Hymyile, ole asenteeltasi positiivinen, niin joku kollega voi yllättäen pyytää käytöstään anteeksi. Unohdat pian koko jutun ja viihdyt taas työpaikallasi.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 02 lokakuuta 2023
47 43 60 83 2 59

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 40. viikko
10 25 48 44 10 64
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Neitsyt
Rakkaus
Härkä
kuuhoroskooppi
Kalat
Kuun ollessa kalojen merkissä käyttäydyt arvaamattomasti ja jopa epävakaasti. Olet hyvin haavoittuvainen ja sisäänpäin kääntynyt, jonka takia etsit hengellisiä sekä odottamattomia kokemuksia. On aika haaveilla ja päiväunet kuuluvat asiaan. Yritä saada haaveistasi selkoa, sillä ne voivat johdatella sinua. Empatia on isossa roolissa ja välität turvaa ja hyvää oloa ympärillesi. Pystyt tehokkaasti puhumaan sielun ja rakkauden asioista. Yritä välttää alkoholia tai juo kohtuudella, sillä kuun ollessa kaloissa, pienetkin alkoholiannokset voivat olla haitallisia.

Suurin opetus:
Opettele elämään todellisuudessa!

Kauneusvinkki:
Nyt on erinomainen aika hankkiutua eroon epämiellyttävistä syylistä ja känsistä. Kun hoidot on suoritettu, on aika hemmotella itseä virkistävällä jalkahieronnalla.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Sirpa Karhu
Sirpa tekee astrologisia ja numerologisia tulkintoja. Hän voi katsoa sinulle,... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tarja Sahari
Selvänäkijä, Reiki Master, energian välittäjä, Tarot-tulkitsija. Tarja Sah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Ulpu
Kokenut selväkuulija, unien- ja Tarot-korttien tulkitsija. Ulpu pyrkii auttam... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Vilma
Selvänäkijä. Voit pyyttää Vilmalta parantavaa energiaa tai kysyä häneltä e... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min