Ilmainen päivähoroskooppi Kauris | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Kauris 22. joulukuuta - 20. tammikuut
Hallitseva planeetta: Saturnus
Väri: Indigonsininen
Elementti: Maa
Kivi: Granaatti
Päivän horoskooppi
maanantaina, 04 maaliskuuta 2024
Tänään olet taipuvainen kääntymään sisäänpäin. Taidat pelätä joutuvasi pettymään tiettyyn henkilöön. Yritä olla positiivinen äläkä katkaise välejä henkilöön, joka pitää sinusta ja on sinulle usein tukena. Totta toki, joudut kestämään vaikeitakin hetkiä, mutta silti ei kannata yleistää. Kukaan meistä ei ole täydellinen. Säilytä hyväntuulisuutesi, kuten sinulla tapana!
Viikkohoroskooppi
2024. 10. viikko
Tällä viikolla taidat olla hiukan arka. Olet muutenkin hieman hiljainen, mutta nyt olet erityisen arka ja taakse vetäytyvä. Sen huomaavat kyllä muutkin. Jotkut heistä voivat tulla siihen johtopäätökseen, että sinulla on ongelmia, jotka harmittavat sinua. Siinä piilee kyllä totuutta. Tietyt asiat jäivät vaivaamaan sinua. Kannattaa kertoa näistä asioista sellaiselle henkilölle, joka on jo aiemmin läpikäynyt vastaavia ongelmia.

Rakkaus
Tällä viikolla parisuhteessa olevien tulee harjoittaa arkiromantiikkaa. Se saa kestämään pienten kriisien yli ja suhteen syvenemään. Tämä ei vaadi suuria ponnistuksia, mutta pienten tekojen ja yllätysten vaikutus voi olla sitäkin suurempi. Voisitte esimerkiksi viedä aamukahvin sänkyyn, laittaa toisillenne arjen kiiren kesken rakkausviestejä, antaa hierontaa, kehua ja halata. Sinkkuja odottaa flirttimahdollisuuksia ja tapaamisia. Heidän tulee olla oma itsensä ja tehdä rohkeita päätöksiä!

Ura
Työpaikallasi sinua pidetään esikuvana, henkilönä, joka saavuttaa suuria asioita. Olet työpaikanne sankari, joka saa kehuja onnistuneista projekteista ja kovasta työstä sekä taputusta selkään esimerkillisestä työmoraalista. Ei ole mitenkään ihme, jos kollegat kääntyvät puoleesi saadakseen neuvoja ja apua. Tällä viikolla saat kokea, että hyvin suunniteltu ja tarkasti tehty työ kantaa hedelmää!
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 04 maaliskuuta 2024
94 22 75 46 93 89

Onnenumerot tälle viikolle: 2024. 10. viikko
94 68 7 35 40 66
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Neitsyt
Rakkaus
Härkä
kuuhoroskooppi
Härkä
Kun kuu on härän merkissä, olet taipuvainen tuntemaan varovaisuutta ja olet käytännönläheinen. Täytyt mielihyvän tunteesta, jonka takia asioiden hoitaminen hidastuu. Et halua luopua asioista, joihin olet tottunut, joten et ole kovin avoin uusille asioille. Vetäydyt mielelläsi kodin turvaan ja teet mielelläsi olosi kotoisaksi. Tästä syystä huomaat laittavasi ruokaa ja viettäväsi aikaa perheesi kanssa. Tunnet helposti vetoa materiaalisiin ja taloudellisiin asioihin. Nyt on hyvä aika investoinneille. Tunnet olevasi kestävämpi ja haluat hoitaa fyysiset tehtävät, joita olet aiemmin vältellyt. Nyt on myös hyvä aika hankkia kotiin kestäviä kodinkoneita. Kuun ollessa härän merkissä myös ympärilläsi olevat lähimmäiset hyötyvät siitä. Tämä aika tuo iloa sinun ja rakkaittesi elämään. Yllätä ystäväsi pienillä lahjoilla. Varo kuitenkin tekemästä hätäisiä ja spontaaneja päätöksiä. Nyt ei ole oikea aika sellaiseen!

Suurin opetus:
Opettele päästämään irti asioista, jotka eivät enää palvele kehitystäsi

Kauneusvinkki:
Ota rentouttava laventelikylpy ja pyydä kumppaniasi antamaan sinulle hellän hieronnan. Aromaterapia on erityisen tehokasta juuri nyt!

Ravintovinkki:
Suola on kaikki kaikessa! Syö paljon juureksia kuten perunaa, punajuurta, selleriä, piparjuurta sekä sipulia.
Kuun vaiheet
viimeinen neljännes
Kuu nousee keskiyöllä ja laskee keskipäivällä. Nyt on sadonkorjuun aika, jolloin pääsemme keräämään aiemmin aloittamiemme asioiden hedelmät. Ihmiset kokevat usein sisäisiä kriisejä tai tuntevat, että jokin on hullusti. Tästä ei kuitenkaan kannata pelästyä, sillä se on merkki, että kierto on hiljalleen saamassa päätökseen sille asetetut tehtävät.

Astral TV:n vinkki: Ota rennosti ja nauti hetkestä. Inkiväärikuorinta tai sauna voi tehdä ihmeitä.
Suositellut näkijät
Master
Selina
Selina on inspiroiva selvänäkijä ja energian välittäjä. Hän käyttää työväline... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Stella
Selvänäkijä, korttien tulkitsija ja energianvälittäjä. Stella on empaattinen ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tuulia
Selvänäkijä, shamaani, energian välittäjä. Tuulia on saanut suvustaan lahjan ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min