Ilmainen päivähoroskooppi Kauris | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Kauris 22. joulukuuta - 20. tammikuut
Hallitseva planeetta: Saturnus
Väri: Indigonsininen
Elementti: Maa
Kivi: Granaatti
Päivän horoskooppi
keskiviikkona, 30 marraskuuta 2022
Jos sinulle jää aikaa hoidettuasi omat velvollisuudet, tarjoudu auttamaan muita. Se tullaan palkitsemaan ja muistamaan. Jos sinulla on esimerkiksi hyviä ideoita, mahdollista myös muille lähteä niihin mukaan. Yllätyt itsekin siitä, että ideasi kiinnostavat muita. Asiaan saattaa vaikuttaa positiivinen asenteesi ja leikkimielisyytesi. Lasket mielellään leikkiä, ja leikkimielisyydellä saat myös muihin positiivista energiaa. Jos olet sinkku, joku voi sinuun tänään ihastua. Osaatko arvata, kuka se voisi olla?
Viikkohoroskooppi
2022. 48. viikko
Sinua tulee tällä viikolla jossain tärkeässä asiassa onnistamaan. Kyse voi olla rahapalkinnosta, arpavoitosta tai ehkä palkankorotuksesta. Lisäksi löydät nyt vastauksen eräisiin sinua viime aikoina paljon askarruttaneisiin ongelmiin. Viikon toisella puoliskolla joku yrittää oikein tahallaan haastaa riitaa. Älä mene lankaan! Hoida asia huumorilla tai jos se ei ole mahdollista jätä koko asia omaan arvoonsa. Luvassa on vaihderikas viikko ja tulet kokemaan myös positiivisia yllätyksiä.

Rakkaus
Rakkaasi ja perheesi ovat suurin ilon lähde tällä viikolla. Nyt on oikea aika yllättää kumppanisi pienellä lahjalla. Se voisi olla teatterilippu tai pöytävaraus tunnelmalliseen ravintolaan tai voit kokata hänelle jotain herkkua. Yritä parhaasi viettää mahdollisimman paljon laatuaikaa yhdessä saadaksenne suhteenne uudelle tasolle.

Työ ja raha
Sinun kannattaa olla tällä viikolla työasioissa tavallista tarkkaavaisempi. Tietyt merkit viittaavat siihen, että jossain vaiheessa viikkoa olet taipuvainen toimimaan harkitsemattomasti ja tekemään riskialttiita päätöksiä. Ei kannata. Jos olet itsestäsi tai päätöksestä vähänkin epävarma, voit pyytää ystäviltä neuvoja. Tällä viikolla tiimityöskentely voi olla muutenkin hyvin tärkeää. Yhdessä voitte saavuttaa helpommin ja parempia tuloksia.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: keskiviikkona, 30 marraskuuta 2022
54 1 83 90 18 84

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 48. viikko
77 53 46 2 77 74
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Neitsyt
Rakkaus
Härkä
kuuhoroskooppi
Skorpioni
Kun kuu on skorpionissa, tunnet kiinnostusta hengellisiin ja mystisiin asioihin. Tunnet suurta intohimoa kaikkia askareita kohtaan, joita haluat saada tehdyksi. Kuitenkin heti, kun tulee paineita saada jotakin valmiiksi, niin intohimo katoaa välittömästi. Haluaisit nähdä maailman sinulle täydellisenä ja toimit sen mukaan. Tunteista puhuttaessa, äärimmäisyydet nousevat esille. Tunnetilat voivat vaihdella huipun ja aallonpohjan välillä. On mielenkiintoista, että tunnet tarvetta raportoida kaikesta, mikä häiritsee sinua. Haluat tuoda esille kaikki ympärilläsi olevat epäoikeudenmukaisuudet. Sinun tulisi kuunnella sisäistä ääntäsi ja intuitiota. Kun kuu on skorpionissa, niin on erittäin hyvä aika tuoda uusia tuulia seksielämään. Fyysisiä tehtäviä tulisi nyt välttää ja lainaa ei missään nimessä kannata ottaa, vaikka kuinka siltä tuntuisi. Kannattaa myös yrittää lykätä matkustamista, mikäli mahdollista.

Suurin opetus:
Opettele elämään rennommin. Poistu mukavuusalueeltasi!

Kauneusvinkki:
Kuun ollessa skorpionissa meditointi ja hengelliset harjoitukset ovat hyödyllisiä. Mikäli olet suunnitellut tatuoinnin ottamista, nyt on hyvä aika, sillä tunnet vähemmän kipua.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
ensimmäinen neljännes
Kuun ensimmäisen neljänneksen aikaan kuu nousee keskipäivällä ja laskee keskiyöllä. Tämä on aikaa, jolloin menneestä kannattaa päästää irti. Muutoksia on luvassa ja erityisesti ihmissuhteissa on odotettavissa muutoksia. On mielenkiintoista, että monet eroista ajoittuvat kuun ensimmäisen neljänneksen ajalle. Toisaalta se ei ole mikään ihme, sillä itsenäisyys ja vapaus nousevat vahvasti esille näihin aikoihin. Odotettavissa on runsaasti haasteita, mutta mikäli jaksat olla sinnikäs, pääset lähemmäs tavoitteitasi. Tämä aika tarjoaa kaiken tuksensa, jotta voisit päästää irti asioista, jotka eivät enää edistä kehitystäsi.

Astral TV:n vinkki: Mikäli olet tyytymätön nykyiseen suhteeseesi, niin nyt kannattaa miettiä onko suhteella tulevaisuutta. Vastauksia kysymyksiin saat nyt nopeammin.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Riina Alén
Selvänäkijä, enkelitulkitsija, meedio, kaukoparantaja. Riina Alén tulkitsee e... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tarja Sahari
Selvänäkijä, Reiki Master, energian välittäjä, Tarot-tulkitsija. Tarja Sah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sandra
Empaattinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja energian välittäjä. Sandra autta... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min