Ilmainen päivähoroskooppi Rapu | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Rapu 22. kesäkuuta - 22. heinäkuuta
Hallitseva planeetta: Kuu
Väri: Violetti
Elementti: Vesi
Kivi: Rubiini
Päivän horoskooppi
maanantaina, 26 syyskuuta 2022
Älä ota tehtäviä hoitaaksesi, joista et ole selvillä tai sinulla ei ole riittävästi tietoa. Voit helposti törmätä esteisiin ja tänään sinun on vaikea saada toisilta apua. Tilanne on toisin, jos pyydät ja saat aikaa ja apua kartoittaa tilanne, ja tiedät, mistä on kyse, riittävätkö siihen sinun kyvyt ja taidot. Olisi kyse vaikka kuinka houkuttelevasta asiasta, et saa hosua tai tehdä katteettomia lupauksia.
Viikkohoroskooppi
2022. 39. viikko
Tällä viikolla sinulla voi olla ristiriitaisia tunteita omista asioista. Sitä ei kannata harmitella. Kyse taitaa olla pelkästään tiettyjen transiittien vaikutuksista, jotka tuovat pian lisää energiaa. Voit myös luottaa kumppaniisi. Hänellä on erittäin hyviä ja toteuttamiskelpoisia ideoita. Jos mahdollista, lähtekää niitä yhdessä toteuttamaan. Onnistumiset vahvistavat ja antavat sinulle itsevarmuutta. Sisäisten inspiraatioiden ansiosta saat asiat raiteilleen. Menestyt myös taloudellisesti. Jos olet menossa kyläilemään, huolehdi lahjoista hyvissä ajoin. Älä jätä sitä viime tinkaan.

Rakkaus
Jos olet sinkku ja kaipaat kumppania, tämän viikon aikana tarjoutuu loistava tilaisuus saada uusia tuttavuuksia. Sinun täytyy olla kuitenkin aktiivinen. Osallistu tapahtumiin ja tilaisuuksissa, jossa on paljon mielenkiintoisia ihmisiä. Jos elät parisuhteessa, nyt on oikea aika yllättää rakkaasi kivalla lahjalla tai kivalla ohjelmalla. Yritä löytää jotain ainutlaatuista!

Työ ja raha
Tämä aika on erittäin suotuisa viranomaislupien saamiseen ja uusien yritysten perustamiseen. Viikon alussa suhtaudut tehtäviisi lisääntyneellä impulsiivuudella, ja se pannaan merkille. Saat kiitosta ja kehuja, joka tuntuu tietysti hyvältä. Tämän viikon planeettaliikkeet vaikuttavat positiivisesti myös uraetenemiseen.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 26 syyskuuta 2022
31 69 21 86 8 80

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 39. viikko
51 6 30 73 67 63
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Härkä
Rakkaus
Kauris
kuuhoroskooppi
Leijona
Kuun ollessa leijonan merkissä, innostus ja luovuus kukkivat. Tunnet yllättäen halua hyvään ja leppoisaan elämään, joten hemmottelet itseäsi herkuilla, joista yleensä kieltäytyisit. Itsetietoisuutesi on nyt todella voimakasta, jonka takia olet herkempi kritiikille. Sisäinen johtajuutesi nousee nyt pintaan ja tunnet mielihyvää, kun pääset käyttämään sitä. Suosit nyt erityisesti kulttuuritapahtumia vapaa-ajallasi ja huomaat nauttivasi niistä. Avokätisyys kuvastaa sinua juuri nyt. Huomio kannattaa kiinnittää tulevaisuuttasi koskeviin asioihin ja kysymyksiin. Nyt on erinomainen aika perustaa yritys, koska pitkäntähtäimen sitoutuminen vaikuttaa erityisen menestyksekkäältä. Kuun ollessa leijonassa, flirttailu ja viettelysleikit kannattavat. Nyt on myös oikea aika tehdä loistavat korukaupat. Olisi hyvä, mikäli pystyt välttämään riitoja tai ainakin lykätä niitä muutamalla päivällä. Mikäli suunnittelet muuttoa, sitä kannattaa myös lykätä tuonnemmaksi.

Suurin opetus:
Opettele tunnistamaan mielistely äläkä anna kenenkään käyttää avokätisyyttäsi hyväksi.

Kauneusvinkki:
Nyt kannattaa harkita kampaajalle menoa, varsinkin mikäli sinulla on kiharat. Tiesitkö, että kuun ollessa leijonassa, hiuksesi ovat kiharaisemmat kuin milloinkaan muulloin! Mikäli löydät ylimääräistä aikaa, osallistu meikkauskurssille.

Ravintovinkki:
Kannattaa syödä paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaattia, paprikaa, linssiä sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
Uusikuu
Olemme kuun kierron alussa, kun kuu on tarkalleen maan ja auringon välissä, jolloin nämä kolme taivaankappaletta muodostavat suoran linjan. Uusi kuu symboloi uudelleensyntymää ja muodonmuutosta. Tämä on oivallista aikaa uusille innovaatioille ja muutoksille sekä uusille suunnitelmille, jotka kannattaa myös panna toimeen. Fyysisen suorituskyvyn parantaminen on nyt ajankohtaista, sillä olemme vastaanottavaisempia ja tarmokkaampia kuin muulloin. Jos haluat kehosi puhdistusta, niin uuden kuun aika on siihen kaikkein paras. Nyt on myös hyvä aika hankkiutua eroon haitallisista intohimoista ja tavoista.

Astral TV:n vinkki: Nyt on hyvä aika vierailla kauneushoitolassa ottamassa kasvojen syväpuhdistus. Myös selluliittihoidot ovat näihin aikoihin tehokkaita.
Suositellut näkijät
Master
Niitta
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Laeticia
Laeticia on synnynnäinen noita ja kokenut tarot-tulkitsija. Hänen erikoisalaa... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Heidi on selvätuntoinen, jolla on lahja kanavoida korkeimmasta valonlähteestä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min