Ilmainen päivähoroskooppi Rapu | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Rapu 22. kesäkuuta - 22. heinäkuuta
Hallitseva planeetta: Kuu
Väri: Violetti
Elementti: Vesi
Kivi: Rubiini
Päivän horoskooppi
perjantaina, 03 helmikuuta 2023
Älä etsi vikaa muista ennen kuin olet itse katsonut peiliin. Omassa toiminnassasi on vielä ihan yhtä paljon työstämistä, eikä palautteesi ole niin uskottavaa ennen kuin oma pesä on puhdas. Käytä päivä itsetutkiskelun merkeissä. Lyhyellä tähtäimellä se voi tuntua menevän hukkaan, mutta johtaa kuitenkin pitkällä tähtäimellä henkiseen kasvuun ja parantaa elämänlaatuasi tuntuvasti. Joidenkin asioiden myöntäminen voi olla rankkaa, mutta välttämätöntä. Jos pystyt siihen nyt, on myöhemmin helpompi jatkaa.
Viikkohoroskooppi
2023. 5. viikko
Sinun täytyy huolehtia henkisestä kunnostasi entistä paremmin. Hyvä tapa aloittaa on esimerkiksi siistimällä ja järjestämällä kotisi ja työympäristösi uudestaan. Pelkällä uutuuden viehätyksellä voi olla positiivinen vaikutus psyykeen. Jos uudistus kuitenkin tuntuu ottavan väärän suunnan, älä luovuta sen kanssa heti, vaan mieti asiat uudestaan läpi. Pidä suunnitelmistasi tiukasti kiinni! Tämä kausi voi tuntua vaikealta, mutta muista että kaikella on tarkoituksensa.

Rakkaus
Tarvitset tällä viikolla vaihtelua ja monipuolisuutta rakkaudessa. Sinkkuna tämän ei pitäisi olla ongelma, koska halutessasi pääset treffeille, mutta ole varovainen ryhtyessäsi satunnaisiin suhteisiin. Jos olet pitkäaikaisessa parisuhteessa, rohkaise kumppaniasi yhteisiin aktiviteetteihin sekä voisitte kokeilla jotain uutta makkarin puolella.

Ura
Säilytät iloisen olemuksesi töissä, mutta valitettavasti löytyy myös niitä, jotka tykkäävät riidellä ja yrittävät saada sinutkin mukaan. Se voi mennä pahemmassa tapauksessa niinkin pitkälle, että se voi aiheuttaa henkistä ahdistusta. Yritä löytää kultainen keskitie, sellainen ratkaisu, joka sopii kaikille. Pyri työpäivien jälkeen unohtamaan työpaikan ongelmat ja lähteä ystävien kanssa pitämään hauskaa tai jonnekin ulkoilemaan.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 03 helmikuuta 2023
69 35 40 38 39 63

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 5. viikko
33 49 30 47 84 20
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Härkä
Rakkaus
Kauris
kuuhoroskooppi
Kauris
Kun kuu on kauriin merkissä, tunteellinen minäsi syrjäytetään ja tilalle astuu vastuullinen ja luotettava minä. Ajatuksesi pyörivät elämäsi tavoitteiden ja työn ympärillä ja pohdit, kuinka voisit mennä elämässäsi eteen päin. Tunnet pystyväsi tekemään enemmän, joten älä ylläty mikäli lupaudut ottamaan enemmän työtehtäviä hoitaaksesi. Sinua kehoitetaan kiinnittämään huomiota talouteen, sillä näät nyt ympäröivän maailman selvemmin ja realistisemmin. Mikäli olet suunnitellut kodin rakentamista, nyt on hyvä aika valaa perustat. Yleisesti ottaen kaiken sellaisen aloittaminen, mikä palvelee sinua joskus myöhemmin tulevaisuudessa on nyt kannattavaa, sillä onnistumismahdollisuudet ovat paremmat. Älä missään nimessä haasta kolleegojasi tai esimiehiäsi nyt!

Suurin opetus:
Opettele olemaan hieman pidättyvämpi ja vältä kyynisyyttä.

Kauneusvinkki:
Kuun ollessa kauriissa saavutat paremmat tulokset hammaskiven poistossa ja hampaiden valkaisussa. Luu- ja nivelhoidot ovat myös tehokkaampia. Kannattaa vierailla kylpylässä.

Ravintovinkki:
Suola on kaikki kaikessa! Syö paljon juureksia kuten perunaa, punajuurta, selleriä, piparjuurta sekä sipulia.
Kuun vaiheet
kasvava kuu
Ajoittuu pari viikkoa uuden kuun jälkeen. Kuu nousee iltapäivällä ja laskee hieman ennen aamunkoittoa. Usein on vaikea erottaa kasvavaa ja pienenevää kuuta toisistaan. Tähän aikaan näemme taivaalla d-muodostelmia. Tämä on uusiutumisen ja kasvun aikaa. Tässä tapauksessa se tarkoittaa kehon energioiden latautumista, joten lepääminen on hyvä idea. Kasvavan kuperakuun aikaan huomaat, kuinka ympärilläsi tapahtuvat asiat hidastuvat. Tästä syystä nyt vaaditaan kärsivällisyyttä. Nyt on hyvä mahdollisuus tarkastella tehtyjä suunnitelmia tai aloittaa antoisa seikkailu.

Astral TV:n vinkki: Älä aloita diettiä kasvavan kuun aikaan! Koska tämä on otollista aikaa vahvistumiselle ja kasvulle, tarkkaile ruokavaliotasi, sillä kehosi keskittyy varastoimaan kaiken. Tämä koskee myös haitallisia aineita.
Suositellut näkijät
Master
Elli Roth
Selvänäkijä, energian välittäjä. Elli Roth auttaa Sinua elämäsi risteyskoh... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Alex on astrologi ja energian välittäjä. Hän kanavoi sinulle positiivista ene... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min