Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Rapu 22. kesäkuuta - 22. heinäkuuta
Hallitseva planeetta: Kuu
Väri: Violetti
Elementti: Vesi
Kivi: Rubiini
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 26 toukokuuta 2024
Tänään sinun ei kannata odottaa toisia. Jos haluat lähteä kotoa ulos pitämään hauskaa, lähde tällä kertaa vaikka yksin. Se ei haittaa, jos ei tällä kertaa löydy kavereita etkä voi järjestää yhteisiä menoja. Sinähän osaat nauttia elämästä yksinkin. Siitä puhumattakaan, että hyvällä lykyllä voit löytää uusia ystäviä tai solmia uusia tuttavuuksia.
Viikkohoroskooppi
2024. 21. viikko
Tällä viikolla olet jatkuvasti jotain touhuamassa. Ikään kuin sinulla olisi tavattoman kiire päästä joka paikkaan ja haluat kaiken tapahtuvan heti. Tilanne ei näytä terveyden kannalta hyvältä. Kannattaa hidastaa vauhtia ja levätä välillä. Se on täysin ymmärrettävää, että haluat tuloksia ja olla valmiina heti, mutta se ei saa tapahtua terveytesi kustannuksella. Sinun on satsattava enemmän aikaa lepäämiseen ja virkistymiseen.

Rakkaus
Jos olet parisuhteessa, tähdet lupaavat tälle viikolle rauhallista ja aitoa perhetunnelmaa. Teidän välillä on paljon rakkautta ja hellyyttä eikä sitä voi nyt mikään pilata. Jos haluat yllättää kumppanisi, voisit esimerkiksi tarjoilla hänelle aamiaista sänkyyn, tuoda kukkia tai suunnitella teille leffailtaa kaikkine mukavuuksineen. Olette selvästikin hyvin onnellisia ja sielunne värisee ilosta. Sinkuillakaan ei ole syytä valittaa, nimittäin heidänkin päivät ovat nyt täynnä seikkailuja ja romantiikkaa.

Ura
Työpaikallakin asiat ovat hyvin. Kollegat sekä esimiehet arvostavat työtäsi ja saavat sinut tuntemaan, että heillä on pitkän aikavälin suunnitelmia kanssasi. Olet energinen ja aktiivinen, joten olet nyt parhaalla mahdollisella tiellä saavuttaa tavoitteesi. Pidä lippu korkealla ja jatka rohkeasti samaan malliin, niin tästä tulee erittäin onnistunut ja mieleenpainuva viikko!
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 26 toukokuuta 2024
49 92 63 30 13 49

Onnenumerot tälle viikolle: 2024. 21. viikko
97 43 59 71 51 1
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Härkä
Rakkaus
Kauris
kuuhoroskooppi
Kalat
Kuun ollessa kalojen merkissä käyttäydyt arvaamattomasti ja jopa epävakaasti. Olet hyvin haavoittuvainen ja sisäänpäin kääntynyt, jonka takia etsit hengellisiä sekä odottamattomia kokemuksia. On aika haaveilla ja päiväunet kuuluvat asiaan. Yritä saada haaveistasi selkoa, sillä ne voivat johdatella sinua. Empatia on isossa roolissa ja välität turvaa ja hyvää oloa ympärillesi. Pystyt tehokkaasti puhumaan sielun ja rakkauden asioista. Yritä välttää alkoholia tai juo kohtuudella, sillä kuun ollessa kaloissa, pienetkin alkoholiannokset voivat olla haitallisia.

Suurin opetus:
Opettele elämään todellisuudessa!

Kauneusvinkki:
Nyt on erinomainen aika hankkiutua eroon epämiellyttävistä syylistä ja känsistä. Kun hoidot on suoritettu, on aika hemmotella itseä virkistävällä jalkahieronnalla.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Lotta
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sanna Swan
Sanna Swan on selväaistinen selvänäkijä, unientulkitsija ja kanavoija. Hänelt... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tuulia
Selvänäkijä, shamaani, energian välittäjä. Tuulia on saanut suvustaan lahjan ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Raili
Raili on kokenut, intuitiivinen selvänäkijä, ennustaja. Hän pystyy näkemään r... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min