Ilmainen päivähoroskooppi Rapu | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Rapu 22. kesäkuuta - 22. heinäkuuta
Hallitseva planeetta: Kuu
Väri: Violetti
Elementti: Vesi
Kivi: Rubiini
Päivän horoskooppi
perjantaina, 08 joulukuuta 2023
Ennen kun teet päätöksen, sinun kannattaa kartoittaa kaikki mahdolliset seuraukset. Olet selvillä siitä, mitä tapahtuu, jos ryhdyt toimeen, ja tiedät myös mahdollisista menetyksistä. Sinun kannattaa puntaroida, voitko lopulta jäädä voiton puolelle. Aika kuluu, ja ihmissuhteitakin voi vaarantua. Taitaa olla niin, että sinun kannattaa pysytellä alkuperäisissä suunnitelmissasi.
Viikkohoroskooppi
2023. 49. viikko
Aloitat viikon täysillä. Sinulle tarjoutuu uusia mahdollisuuksia toteuttaa vanhoja unelmiasi. Tulee vaikeaksi valita paras mahdollinen. Voit valita niistä useita, mutta vain, jos olet varma, että tulet kestämään ja jaksat keskittyä yhtä aikaa useaan asiaan. Nyt on korkea aika voittaa sisäisiä pelkojasi! Nyt voit tehdä jotain suurenmoista.

Rakkaus
Sinkut ovat aktiivisia ja avoimia. He osallistuvat mielellään erilaisiin tapahtumiin, jossa pääsevät tapaamaan entistä enemmän samassa elämäntilanteessa olevia juttukavereita. Jotkut ovat jo siinä vaiheessa, että heillä on tiedossa jonkinlainen vakavampi suhde. Sinkku ravut ovat helliä ja huolehtivaisia kumppaneita, jotka pitävät rakastaan kuin kukkaa kämmenellä. Heille on hyvin tärkeää, että sydämen valittu tuntisi olonsa heidän rinnallaan rakastetuksi ja turvalliseksi.

Ura
Nautit tällä viikolla työstäsi. Luot realistisen viikkosuunnitelman ja tehtävälistan ja lähdet niitä rohekasti toteuttamaan. Haluat oppia lisää ja kehittää itseäsi. Teet päätöksiä sisäisen arvomaailmasi, aiempien kokemusten ja havaintojen perusteella. Motivoit samalla ympärilläsi olevia, jotka ovat valmiit yhteistyöhön kanssasi. Teillä on hyvä työyhteisö, jonka jäsenet ovat valmiit kokeilemaan uusia menetelmiä saavuttaakseen yhteiset tavoitteet.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 08 joulukuuta 2023
95 22 55 83 27 7

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 49. viikko
13 11 39 91 12 59
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Härkä
Rakkaus
Kauris
kuuhoroskooppi
Kaksoset
Kun kuu siirtyy kaksosiin, tunnet tarvitsevasi omaa tilaa. Tunnet myös tarvetta ottaa etäisyyttä ahdistaviin ihmissuhteisiin. Haluat juuri nyt välttää kommunikointia muiden kanssa etkä halua käydä vakavia keskusteluja. Kevyet aktiviteetit vetävät nyt sinua puoleensa. Olet kuitenkin kiinnostunut kaikesta ympärilläsi tapahtuvasta ja siksi viihdyt paljon ulkona. Huomaat olevasi normaalia suorapuheisempi muita kohtaan ja sopeudut uusiin tilanteisiin normaalia helpommin. Nyt on otollinen aika opiskelulle ja kaikelle uuden oppimiselle. Ole kuitenkin varovainen, sillä kun kuu on kaksosessa, niin sinun ei tulisi yrittää ratkoa konflikteja eikä ottaa osaa vakaviin keskusteluihin, jotka voivat johtaa siihen että joudut sitoutumaan johonkin asiaan pitkäksi aikaa. Salaisuudet eivät tahdo nyt säilyä, joten jätä luottamukselliset keskustelut tuonnemmaksi. Varo lupaamasta mitään! Äläkä sitoudu mihinkään pitkäkestoiseen.

Suurin opetus:
Opettele huomioimaan ja ymmärtämään asiayhteyksiä sekä näkemään asiat isommassa kuvassa.

Kauneusvinkki:
Nyt on hyvä aika puhdistaa keuhkot hengittelemällä eteerisiä öljyjä. Voit pidentää hoitoa erilaisilla hengitysharjoituksilla. Tee tämä mieluiten ulkona.

Ravintovinkki:
Perus ravintoaine tähän aikaan on rasva. Eläinrasvan lisäksi suosi myös kasvisrasvoja, kuten kookosrasvaa, joka vaikuttaa sinuun sekä ulkoisesti että sisäisesti. Vihanneksista suosi parsakaalia, ruusukaalia, kukkakaalia sekä oliiveja, äläkä unohda ollivinsiemeniä!
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Tässä kuun vaiheessa kuu on lähes kokonaan kadonnut. Kuu nousee aamunkoitteessa ja laskee aikaisin iltapäivällä. Tämä on merkki kierron päättymisestä, joka on viisauden kielikuva. Se kantaa mukanaan sisäisen tiedon mysteeriä. Kun saamme jonkin asian päätökseen, täytyy meidän valmistautua uuteen alkuun. Nyt on siis aika luopua kaikesta vanhasta ja tarpeettomasta ja aloittaa uusia tehtäviä. Sulkeutuminen ei välttämättä tarkoita sitä, että jokin loppuu kokonaan elämästämme. Se voi myös olla merkki siitä, että siirrymme uudelle korkeammalle tasolle.

Astral TV:n vinkki: Koska tämä on muutoksen aikaa, olisi hyvä pohtia muutoksia ympäristössämme. Sisusta kotisi uudelleen, jotta saat uutta harmoniaa kotiisi ja elämääsi.
Suositellut näkijät
Master
Ulpu
Kokenut selväkuulija, unien- ja Tarot-korttien tulkitsija. Ulpu pyrkii auttam... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Katariina
Selvänäkijä, sydämellinen, empaattinen ennustaja. Katariina antaa sinulle voi... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tuulia
Selvänäkijä, shamaani, energian välittäjä. Tuulia on saanut suvustaan lahjan ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sandra
Empaattinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja energian välittäjä. Sandra autta... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min