Ilmainen päivähoroskooppi Rapu | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Rapu 22. kesäkuuta - 22. heinäkuuta
Hallitseva planeetta: Kuu
Väri: Violetti
Elementti: Vesi
Kivi: Rubiini
Päivän horoskooppi
perjantaina, 20 toukokuuta 2022
Sinulla on tarkka suunnitelma tälle pävälle, mutta se saattaa mennä plörinäksi. Sinua pelottaa, ehtiikö kaikki valmiiksi ennen tulevaa viikonloppua. Jos haluat selviytyä, niin hätäilyn sijaan kannattaa pitää pää kylmänä ja uhrata aikaa tilanteen kartoittamiseen ja uudelleen arviointiin. Jos toimit edellä mainitulla tavalla huomaat, että tilanne ei ole lainkaan mahdoton, vaikka joudutkin käyttämään epätavallisia keinoja onnistuaksesi. Tarvitset rauhallisuutta ja positiivista mieltä niin kaikki käy hyvin.
Viikkohoroskooppi
2022. 20. viikko
Tällä viikolla planeettojen vaikutukset suuntautuvat lähisukulaisen tai mahdollisen elämän- tai  liikekumppanin aikomuksiin. Sinun täytyy siis olla erityisen määrätietoinen kaikissa toiminnoissasi. Jos onnistut säilyttämään mielenrauhan ja suhtautumaan asioihin järkevästi ja positiivisesti, säästät itsesi myöhemmin monelta vaivalta ja ongelmalta. Alkuviikossa energiatasosi ja yleinen vointisi vaatii huolenpitoa. Vältä asioita, jotka vaativat ylimääräistä tai turhaa vaivaa. Vaihderikkaan viikon jälkeen luvassa on mukava ja leppoisa viikonloppu. Jos mahdollista, lähde mökille rentoutumaan.

Rakkaus
Tämän viikon planeettojen asennot viittaavat leppoisaan vaiheeseen. Jos elät parisuhteessa, kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ei ole luvassa mitään kinastelua tai riitaa. Pieni hulluus hyvässä mielessä tai pieni leikki voi mahtua iltapuuhiin. On tärkeää, että tunnette molemmat voimakasta vetoa toisianne kohtaan. Jos olet sinkku, nyt voit katsella ja etsiä uusia seurustelukaveriehdokkaita kaikessa rauhassa ilman kiirettä.

Työ ja raha
Jos joku iäkkäämpi ystävä tai läheinen kollega haluaa neuvoa, sinun ei välttämättä tarvitse ottaa hänen neuvoista tällä kertaa varteen. Sinulla taitaa olla uudempaa tietoa asiasta. Vedä omaa linjaasi, mutta yritä olla kuitenkin mahdollisimman kohtelias ja hienovarainen. Asiasta ei saa tulla riitaa. Keskiviikkona saat lisää energiaa ja sinulle nousee lupaavia ideoita mieleen. Raha-asioiden suhteen kaikki pysyy ennallaan.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 20 toukokuuta 2022
27 89 45 47 69 5

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 20. viikko
84 18 22 59 4 67
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Härkä
Rakkaus
Kauris
kuuhoroskooppi
Oinas
Kuun ollessa oinaassa olet taipuvainen tuntemaan energisyyttä, rohkeutta ja tarmoa. Innostuksestasi johtuen hämmennyt ja loukkaannut helposti, jos joku kritisoi sinua. Harkitsemattomat päätökset ja hätäiset ratkaisut ovat tyypillisiä tähän aikaan. Olet myös luonnostasi todella kärsimätön. Nyt on hyvä aika keskittyä nopeasti selvitettäviin asioihin, jotka eivät vaadi perusteellista pohdintaa ja analyysiä. Nyt on myös hyvä aika hoitaa pitkään rästissä olleet asiat. Kuun ollessa oinaassa sinun tulisi viipymättä tarttua toimeen tarpeidesi täyttämiseksi. On vaikeaa tehdä pitkäntähtäimen suunnitelmia tai odotella asioiden tapahtuvan. Välitön mielihyvän saanti on parasta! Vältä tekemästä isoja taloudellisia päätöksiä tai allekirjoittamasta sopimuksia, kun kuu on oinaassa.

Suurin opetus:
Opettele kiinnittämään huomiota ympärilläsi oleviin ihmisiin ja ota myös heidät huomioon.

Kauneusvinkki:
Kehonmuokkausharjoitukset ovat nyt erityisen tehokkaita! Nyt on hyvä aika ottaa virkistävä kasvohoito.

Ravintovinkki:
Syö paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaatteja, paprikaa sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Lotta
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Osmo Pollari
Astrologi, numerologi. Osmo Pollari valaisee sinun matkaasi ja tarjoaa voimaa... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sandra
Empaattinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja energian välittäjä. Sandra autta... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Niitta
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min