Ilmainen päivähoroskooppi Rapu | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Rapu 22. kesäkuuta - 22. heinäkuuta
Hallitseva planeetta: Kuu
Väri: Violetti
Elementti: Vesi
Kivi: Rubiini
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 04 kesäkuuta 2023
Älä pidä kiirettä! Hidasta tahtia, ja jää odottamaan seuraa, jonka kanssa lähdit alunperin liikkeelle. Älä välitä mahdollisista aikaansaannoksista tai kaivatuista tuloksista, vaan niistä henkilöistä, joiden kanssa olet tekemisissä. Tulet olemaan osallisena elämyksiin, jotka auttavat sinua aikoina, jolloin teidän aikanne ei riitä olemaan yhdessä. Niinä päivinä voit muistaa tämän päivän unohtumattomia hetkiä.
Viikkohoroskooppi
2023. 22. viikko
Ravuille on tulossa onnellinen viikko. Olet lähellä sitä, että pitkään kaipaamasi unelma toteutuu. Mielesi tekee tehdä muutoksia. Se on hyvä sinänsä, mutta varo ottamasta liian kovia riskejä. Yleensäkin sinun kannattaa välttää äkillisiä liikehdintöjä. Näyttää siltä, että tämän jakson aikana sinun ei kannata toimia yksin. Jos haluat keksiä uusia ideoita tai toteuttaa sellaisia, kannattaa etsiä tukijoita.

Rakkaus
Olet tällä viikolla henkisesti tasapainossa. Sinkuille on nyt luvassa kauan odotettua säpinää. Jos rakkaus tulee kohdalle, ei kannata kauan aikailla. Täytyy ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä rohkeasti aloite. Parisuhteessa olevien tulee keskittyä tekemään asioita, jotka ovat kummallekin mukavia. Jos tarpeen, täytyy toiselle sallia myös omaa aikaa.

Ura
Taloudellisesti asiat ovat menossa tällä viikolla kohdallasi parempaan suuntaan. Tämän ansiosta miltei kaikki mihin ryhdyt, päättyy menestykseen ja hyviin tuloksiin. Älä kuitenkaan ota turhan suuria riskejä, kannattaa ajatella varovaisemmin ja noudattaa omia periaatteita ja kuunnella omaa intuitiota. Etene suunnitelmissasi hitaasti, mutta määrätietoisesti. Mahtava viikko tiedossa!
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 04 kesäkuuta 2023
23 64 69 45 9 98

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 22. viikko
78 36 97 81 16 30
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Härkä
Rakkaus
Kauris
kuuhoroskooppi
Vesimies
Kuun ollessa vesimiehessä tunnet vetoa epätavalliseen. Alat etsiä pieniä asioita, jotka voisivat muuttaa päiv ittäisiä rutiinejasi. Halu saada asioita selville kasvaa. Jotkin läheiset ihmissuhteet kalpenevat, kun suosit mieluummin puolituttuja. Imet uutta tietoa ja informaatiota kuin sieni. Kuun ollessa vesimiehessä, tunnet mielenkiintoa astrologiaa kohtaan. Kannattaakin vierailla astrologilla, mikäli et ole sitä vielä tehnyt. Deja vu -ilmiöt ovat tyypillisiä näihin aikoihin. Extreme-urheilu on erittäin sopivaa juuri nyt ja tästä kiinnostuneet voivat toteuttaa itseään intohimoisesti. Nyt on myös erittäin hyvä aika osallistua sosiaalisiin aktiviteetteihin tai jopa perustaa uusi hyväntekeväisyysjärjestö. Ajattele itsesi tiimipelaajana, äläkä pelkää päästää muita osallistumaan projekteihisi. Huomaat, että menestys tulee paljon helpommin! Nyt on syytä välttää puutarhanhoitoa ja oikeastaan kaikkea fyysistä ponnistelua. On myös hyvä välttää paikkoja, joissa joudut yleensä jonottamaan, sillä nyt ei ole oikea aika testata kärsivällisyyttäsi.

Suurin opetus:
Yritä päästä pois maskista, äläkä pelkää paljastaa todellisia tunteitasi.

Kauneusvinkki:
Suonikohjuhoidot ovat nyt erityisen tehokkaita. Mikäli tavoitteesi on täydellinen muodonmuutos, nyt on parhaat mahdollisuudet onnistua.

Ravintovinkki:
Perus ravintoaine tähän aikaan on rasva. Eläinrasvan lisäksi suosi myös kasvisrasvoja, kuten kookosrasvaa, joka vaikuttaa sinuun sekä ulkoisesti että sisäisesti. Vihanneksista suosi parsakaalia, ruusukaalia, kukkakaalia sekä oliiveja, äläkä unohda ollivinsiemeniä!
Kuun vaiheet
Täysikuu
Kuu on nyt aurinkoa vastapäätä ja nousee auringonlaskun aikaan ja laskee auringon noustessa. Auringon ja kuun energiat ovat nyt toisiaan vasten ja tämä näkyy meissä mielialan vaihteluina. Tämä korostuu henkilöillä, jotka eivät ole astrologian kanssa tekemisissä. Täydenkuun aikaan olemme kärsimättömiä, jännittyneitä sekä haavoittuvia. Suurin osa tapaturmista sattuu täydenkuun aikaan. Tähän aikaan energiamme on kääntynyt sisään päin, joten käyttäydymme normaalia agressiivisemmin. Nimensä mukaisesti täydenkuun aika on täyttymistä. Näihin aikoihin tehdyt muutokset saavat todennäköisesti halutun lopputuloksen. Paastoaminen kannattaa tehdä täydenkuun aikaan, sillä vesi kerääntyy elimistöön normaalia heikommin. Mikäli olet kiinnostunut yrttihoidoista, niin nyt ne ovat tehokkaimmillaan.

Astral TV:n vinkki: Pyri välttämään leikkaushoitoon menemistä, sillä haavojen paraneminen on normaalia hitaampaa.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sandra
Empaattinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja energian välittäjä. Sandra autta... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Carin Bremer
Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min