Ilmainen päivähoroskooppi Vaaka | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Vaaka 24. syyskuuta - 23. lokakuuta
Hallitseva planeetta: Venus
Väri: Vihreä
Elementti: Ilma
Kivi: Opaali
Päivän horoskooppi
maanantaina, 04 maaliskuuta 2024
Tänään saatat pettyä erääseen henkilöön, jota luulit ystäväksesi tai tukijaksesi. Hän ajattelee maailman asioista aivan toisella tavalla, kuin sinä eikä hän usko suunnitelmiisi tai onnistuvasi tavoitteissasi. Se on ymmärrettävää, jos tämä satuttaa sinua, mutta et saa menettää malttiasi. Yritä pysyä rauhallisena ja katsoa tulevaisuuteen! Jos olet sitkeä ja maltat jaksaa, tulet onnistumaan ja yllätät sillä täysin kyseisen ystävän.
Viikkohoroskooppi
2024. 10. viikko
Tulevan viikon aikana olet herkällä päällä. Sinua on helppo loukata. Voit menettää malttisi, jos joku esittää rakentavaa kritiikkiä tai toisia ratkaisuvaihtoehtoja. Tästä syystä tämän viikon alkupuolella kannattaa keskittyä siihen, että yrität pysyä rauhallisena. Tarvittaessa voit vetäytyä taka-alalle yksinäisyyteen. Viikon toisella puoliskolla alkaa helpottaa ja itsekin alat olla rennonoloisempi ja hyvällä tuulella. Suhtaudut asioihin positiivisesti ja pystyt taas täysin rinnoin nauttimaan elämästä.

Rakkaus
Tuoreessa parisuhteessa olevat saavat tällä viikolla oppia, että suhde tarvitsee läsnäoloa. Kumppanille täytyy antaa ehdottoman rakastavan ja jakamattoman huomion. Välillänne syntyy aito yhteys, kun on molemminpuolinen pyrkimys nauttia kahdenkeskisestä ajasta. Yrittäkää laatia viikkosuunnitelma, jolloin pääsette viettämään ihanaa romanttista rakkaudentäyteistä aikaa. Osoittakaa toisillenne rakkautta eleillä ja teoilla arjen kiireidenkin kesken ja olkaa aktiivisia myös makkarin puolella!

Ura
Omista heti viikon alussa pieni hetki työviikon tai lähitulevaisuuden suunnittelulle ja aikatauluttamiselle. Jos haluat saada vaativampia työtehtäviä, vaihtaa työpaikkaa tai aloittaa oman liiketoiminnan, kysele asian perään, mutta älä ainakaan tässä vaiheessa tee vielä käytännön toimenpiteitä, nimittäin viikon loppupuolella saattaa tapahtua työpaikallasi jotain yllättävää, mikä saa sinut harkitsemaan työpaikan vaihtoa uudelleen!
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 04 maaliskuuta 2024
26 14 29 20 39 34

Onnenumerot tälle viikolle: 2024. 10. viikko
41 43 34 75 50 43
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Leijona
Rakkaus
Kaksoset
kuuhoroskooppi
Härkä
Kun kuu on härän merkissä, olet taipuvainen tuntemaan varovaisuutta ja olet käytännönläheinen. Täytyt mielihyvän tunteesta, jonka takia asioiden hoitaminen hidastuu. Et halua luopua asioista, joihin olet tottunut, joten et ole kovin avoin uusille asioille. Vetäydyt mielelläsi kodin turvaan ja teet mielelläsi olosi kotoisaksi. Tästä syystä huomaat laittavasi ruokaa ja viettäväsi aikaa perheesi kanssa. Tunnet helposti vetoa materiaalisiin ja taloudellisiin asioihin. Nyt on hyvä aika investoinneille. Tunnet olevasi kestävämpi ja haluat hoitaa fyysiset tehtävät, joita olet aiemmin vältellyt. Nyt on myös hyvä aika hankkia kotiin kestäviä kodinkoneita. Kuun ollessa härän merkissä myös ympärilläsi olevat lähimmäiset hyötyvät siitä. Tämä aika tuo iloa sinun ja rakkaittesi elämään. Yllätä ystäväsi pienillä lahjoilla. Varo kuitenkin tekemästä hätäisiä ja spontaaneja päätöksiä. Nyt ei ole oikea aika sellaiseen!

Suurin opetus:
Opettele päästämään irti asioista, jotka eivät enää palvele kehitystäsi

Kauneusvinkki:
Ota rentouttava laventelikylpy ja pyydä kumppaniasi antamaan sinulle hellän hieronnan. Aromaterapia on erityisen tehokasta juuri nyt!

Ravintovinkki:
Suola on kaikki kaikessa! Syö paljon juureksia kuten perunaa, punajuurta, selleriä, piparjuurta sekä sipulia.
Kuun vaiheet
viimeinen neljännes
Kuu nousee keskiyöllä ja laskee keskipäivällä. Nyt on sadonkorjuun aika, jolloin pääsemme keräämään aiemmin aloittamiemme asioiden hedelmät. Ihmiset kokevat usein sisäisiä kriisejä tai tuntevat, että jokin on hullusti. Tästä ei kuitenkaan kannata pelästyä, sillä se on merkki, että kierto on hiljalleen saamassa päätökseen sille asetetut tehtävät.

Astral TV:n vinkki: Ota rennosti ja nauti hetkestä. Inkiväärikuorinta tai sauna voi tehdä ihmeitä.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Stella
Selvänäkijä, korttien tulkitsija ja energianvälittäjä. Stella on empaattinen ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Onerva
Selväkuulija, kaukoparantaja, transsipuhuja. Onerva pystyy auttamaan sinua vu... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min