Ilmainen päivähoroskooppi Vaaka | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Vaaka 24. syyskuuta - 23. lokakuuta
Hallitseva planeetta: Venus
Väri: Vihreä
Elementti: Ilma
Kivi: Opaali
Päivän horoskooppi
maanantaina, 26 syyskuuta 2022
Tänään olet taipuvainen antamaan periksi kaikille kiusauksille, jotka säästävät sinut keskittymiseltä ja velvollisuuksilta. Kastelet vaikka kukkia tai lähdet ostoksille, et näytä välittävän siitä, että jääkaappi on täynnä tavaraa. Taidat olla hiukan väsynyt. Jos tunnistat näitä tunnusmerkkejä, sinun ei pitäisi ottaa tälle päivälle enää uusia haasteita. Anna ohjakset toisille ja tee niin, kuin sinua käsketään. Nauti siitä, että et ole mistään vastuussa.
Viikkohoroskooppi
2022. 39. viikko
Tietoisuus tietyistä yleisistä ongelmista ja asioista herää sinussa tällä viikolla. Näyttää siltä, että maailman asiat alkavat kiinnostaa. Olet mielellään mukana piireissä, joissa halutaan parannella maailmaa. Luvassa on mukavia ja välillä kiihkeitä keskusteluja, mutta sinä jaksat hilllitä itseäsi. Tajuat, että asiat riitelevät eivätkä ystävät. Selviytymistä auttaa myös se, että olet hyvin tasapainoinen. Viikon toisella puoliskolla sinua hoputetaan mukaan johonkin mielenkiintoiseen tapahtumaan tai hankkeeseen. Jos kaipaat uusia tuttavuuksia, kannattaa kiittää ja vastata siihen myönteisesti.

Rakkaus
Tulevan viikon ilot ovat kiinni aktiivisuudestasi ja osallistumisestasi toisten järjestämiin tapahtumiin ja juhliin. Jos saat kutsun bileisiin, kihlajaisiin, häihin tai muihin tilaisuuksiin, jossa on paljon ihmisiä, kannattaa lähteä. Myös konsertti tai jokin urheilutapahtuma sopii kuvioihin. Viikon toisella puoliskolla olet melkoinen menijä. Jos käyt työssä, signaalien mukaan myös työpaikkaromanssi on mahdollista.

Työ ja raha
Työssä voi olla hyvin tiivis tunnelma. Joku saattaa iskeä silmää tai lähetellä kaksimielisiä tai ainakin arvelluttavia viestejä. Tilanne vaatii harkintakykyä ja kylmäpäisyyttä. Raha-asioissakin alkaa tapahtua. Jos elät parisuhteessa, kumppanisi tekee yllättävän rohkeita vetoja. Hän voi ehdottaa parisuhteessa seuraavalle tasolle siirtymistä.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 26 syyskuuta 2022
28 70 20 10 14 16

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 39. viikko
49 45 21 31 52 43
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Leijona
Rakkaus
Kaksoset
kuuhoroskooppi
Leijona
Kuun ollessa leijonan merkissä, innostus ja luovuus kukkivat. Tunnet yllättäen halua hyvään ja leppoisaan elämään, joten hemmottelet itseäsi herkuilla, joista yleensä kieltäytyisit. Itsetietoisuutesi on nyt todella voimakasta, jonka takia olet herkempi kritiikille. Sisäinen johtajuutesi nousee nyt pintaan ja tunnet mielihyvää, kun pääset käyttämään sitä. Suosit nyt erityisesti kulttuuritapahtumia vapaa-ajallasi ja huomaat nauttivasi niistä. Avokätisyys kuvastaa sinua juuri nyt. Huomio kannattaa kiinnittää tulevaisuuttasi koskeviin asioihin ja kysymyksiin. Nyt on erinomainen aika perustaa yritys, koska pitkäntähtäimen sitoutuminen vaikuttaa erityisen menestyksekkäältä. Kuun ollessa leijonassa, flirttailu ja viettelysleikit kannattavat. Nyt on myös oikea aika tehdä loistavat korukaupat. Olisi hyvä, mikäli pystyt välttämään riitoja tai ainakin lykätä niitä muutamalla päivällä. Mikäli suunnittelet muuttoa, sitä kannattaa myös lykätä tuonnemmaksi.

Suurin opetus:
Opettele tunnistamaan mielistely äläkä anna kenenkään käyttää avokätisyyttäsi hyväksi.

Kauneusvinkki:
Nyt kannattaa harkita kampaajalle menoa, varsinkin mikäli sinulla on kiharat. Tiesitkö, että kuun ollessa leijonassa, hiuksesi ovat kiharaisemmat kuin milloinkaan muulloin! Mikäli löydät ylimääräistä aikaa, osallistu meikkauskurssille.

Ravintovinkki:
Kannattaa syödä paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaattia, paprikaa, linssiä sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
Uusikuu
Olemme kuun kierron alussa, kun kuu on tarkalleen maan ja auringon välissä, jolloin nämä kolme taivaankappaletta muodostavat suoran linjan. Uusi kuu symboloi uudelleensyntymää ja muodonmuutosta. Tämä on oivallista aikaa uusille innovaatioille ja muutoksille sekä uusille suunnitelmille, jotka kannattaa myös panna toimeen. Fyysisen suorituskyvyn parantaminen on nyt ajankohtaista, sillä olemme vastaanottavaisempia ja tarmokkaampia kuin muulloin. Jos haluat kehosi puhdistusta, niin uuden kuun aika on siihen kaikkein paras. Nyt on myös hyvä aika hankkiutua eroon haitallisista intohimoista ja tavoista.

Astral TV:n vinkki: Nyt on hyvä aika vierailla kauneushoitolassa ottamassa kasvojen syväpuhdistus. Myös selluliittihoidot ovat näihin aikoihin tehokkaita.
Suositellut näkijät
Master
Niitta
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Heidi on selvätuntoinen, jolla on lahja kanavoida korkeimmasta valonlähteestä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min