Ilmainen päivähoroskooppi Vaaka | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Vaaka 24. syyskuuta - 23. lokakuuta
Hallitseva planeetta: Venus
Väri: Vihreä
Elementti: Ilma
Kivi: Opaali
Päivän horoskooppi
perjantaina, 20 toukokuuta 2022
Älä harmittele, jos päiväsi ei lopulta suju niin kuin olet sen alun perin suunnitellut. Jos elämäsi tuntuu jotenkin tukkoiselta, se tarkoittaa, että nyt on syytä pohtia, mitä olisi asialle tehtävissä. Ota heti alkuun lähempään tarkasteluun sitoumuksesi ja velvollisuutesi. Ovatko ne sellaisia, jotka miellyttävät, ovat hyödyllisiä ja joita jaksat ja haluat hoitaa? Voisiko jostain niistä luopua saadaksesi enempää vapaa-aikaa, jolloin pääsisit keskittymään omaan hyvinvointiin? Tai pitäisikö tehdä tilaa joillekin uusille mielenkiinnon kohteille? Siinä on sinulle kotiläksy seuraaville päiville.
Viikkohoroskooppi
2022. 20. viikko
Hyvä ystävä tai läheinen henkilö jakaa iloaan tai voittoaan kanssasi. Jos olet pulassa ja haluat lainata rahaa eräältä sukulaiseltasi, saatat kohdata tylyn vastauksen. Onneksi sinulla on ihania ystäviä, joihin voit aina luottaa, jos tulee ongelmia. Sinun on oltava varovainen riskialttiiden asioiden kanssa. Tämä ajanjakso ei ole suotuisa epävarmoille suunnitelmille eikä riskin ottamiselle. Jos olet parisuhteessa, kannattaa tukea kumppanisi uusia ideoita. Aseta selkeät rajat kulutustottumuksillesi ja toiveillesi! Muista liikkumisen ja ulkoilun tärkeys. Jos mahdollista, voisit lähteä kumppanin tai ystävien kanssa joku ilta tai viikonloppuna urheilemaan. Oletko kokeillut esimerkiksi pöytätennistä tai sulkapalloa? Olisiko siinä sinulle uusi harrastus?

Rakkaus
Rakkaus roihahtaa. Planeettakonstellatiot ennustavat yllättäviä ja kummallisia tapahtumia. Voit saada uusia ihailijoita tai joku voi rakastua sinuun, mutta sinulla ei ole välttämättä häntä kohtaan vastaavanlaisia tunteita. Sinulla on oma mielitietty. Jos näin käy, kannattaa olla vilpitön ja kertoa omasta tilanteestasi mahdollisimman hienovaraisesti. Jos elät parisuhteessa, rakkaus saattaa yllätykseksenne roihahtaa uudelleen.

Työ ja raha
Edessä on harvinaisen onnekas viikko. Jos olet yksityisyrittäjä ja haluat laajentaa liiketoimintaasi, nyt on oikea hetki ryhtyä toimeen. Sama koskee myös sijoitustoimintaa.  Olet hyvässä vedossa, neuvottelut liikekumppaneiden tai asiakkaiden kanssa onnistuvat hyvin. Työssäsi kollegasi haluavat ottaa sinut mukaan johonkin uuteen lupaavaan projektiin. Raha-asiat kaipaavat parannusta, mutta siihen saat apua yllättävältä taholta.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: perjantaina, 20 toukokuuta 2022
47 54 44 27 91 3

Onnenumerot tälle viikolle: 2022. 20. viikko
56 1 53 14 65 60
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Leijona
Rakkaus
Kaksoset
kuuhoroskooppi
Oinas
Kuun ollessa oinaassa olet taipuvainen tuntemaan energisyyttä, rohkeutta ja tarmoa. Innostuksestasi johtuen hämmennyt ja loukkaannut helposti, jos joku kritisoi sinua. Harkitsemattomat päätökset ja hätäiset ratkaisut ovat tyypillisiä tähän aikaan. Olet myös luonnostasi todella kärsimätön. Nyt on hyvä aika keskittyä nopeasti selvitettäviin asioihin, jotka eivät vaadi perusteellista pohdintaa ja analyysiä. Nyt on myös hyvä aika hoitaa pitkään rästissä olleet asiat. Kuun ollessa oinaassa sinun tulisi viipymättä tarttua toimeen tarpeidesi täyttämiseksi. On vaikeaa tehdä pitkäntähtäimen suunnitelmia tai odotella asioiden tapahtuvan. Välitön mielihyvän saanti on parasta! Vältä tekemästä isoja taloudellisia päätöksiä tai allekirjoittamasta sopimuksia, kun kuu on oinaassa.

Suurin opetus:
Opettele kiinnittämään huomiota ympärilläsi oleviin ihmisiin ja ota myös heidät huomioon.

Kauneusvinkki:
Kehonmuokkausharjoitukset ovat nyt erityisen tehokkaita! Nyt on hyvä aika ottaa virkistävä kasvohoito.

Ravintovinkki:
Syö paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaatteja, paprikaa sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Lotta
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Osmo Pollari
Astrologi, numerologi. Osmo Pollari valaisee sinun matkaasi ja tarjoaa voimaa... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Niitta
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Taika
Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min