Ilmainen päivähoroskooppi Vaaka | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Vaaka 24. syyskuuta - 23. lokakuuta
Hallitseva planeetta: Venus
Väri: Vihreä
Elementti: Ilma
Kivi: Opaali
Päivän horoskooppi
torstaina, 02 helmikuuta 2023
Sinulla oli toisenlaisia suunnitelmia, mutta tätä mahdollisuutta ei kannata hylätä. Et osannut varautua siihen etukäteen, mutta tilaisuus on korvaamaton. Yritä saada apua! Tarvitset henkistä tukea: mietit, teetkö oikein, jos nyt hyppäät tuntemattomaan. Saatuasi vahvistusta itseluottamuksellesi, tiedät heti, mitä tehdä, ja epäilyksesi haihtuvat.
Viikkohoroskooppi
2023. 5. viikko
Luvassa on nyt hyviä uutisia. Olet saattanut tuntea elämäsi rajoittuneeksi, aivan kuin joku ulkopuolinen voima estäisi toimintaasi. Tavallaan olet ollut oikeassa. Nyt sille on kuitenkin tulossa loppu. Tällä viikolla voit ryhtyä mihin vain, tulet etenemään haluamallasi tiellä vaivattomasti. Kaikki on pian käsiesi ulottuvilla. Onnistumiset alkavat jo häämöttää, ja samalla stressitekijät vähenevät rajusti. Vihdoin pääset elämään täysillä.

Rakkaus
Tunnet rauhaa ja turvaa, koska rakkauselämäsi on kunnossa. Voit luottaa kumppanisi ymmärrykseen ja tukeen, koet, että elämä hänen kanssa on monin tavoin rikkaampaa kuin yksin. Teillä on tällä viikolla hyvin aikaa rentoutua lähtemällä yhdessä vaikkapa ulkoilemaan tai ystävien luo kylään tai tehdä jotain muuta kivaa. Sinkuillakin on nyt hyvä mahdollisuus yrittää lähteä seurustelemaan töiden jälkeen tai viikonloppuna. Voit myös osallistua sinkuille suunnattuihin tapahtumiin tai kutsua itse ystäviä kylään.

Ura
Työsi saattaa ruuhkautua niin, ettei sinulle jää tarpeeksi aikaa rentoutumiseen ja lepäämiseen tai voit joutua tekemään ylitöitä ilman lisäpalkkaa. Jos sinusta tuntuu, ettei tämä ole sinulle taloudellisesti kannattavaa, kannattaa ehkä harkita toisen työpaikan etsimistä. Toki ensin voisit keskustella asiasta esimiehen kanssa. Voitte päästä yhteisymmärrykseen, joka antaa sinulle iloa ja rauhaa. Älä tee hätiköityä päätöstä!
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: torstaina, 02 helmikuuta 2023
2 28 81 89 59 55

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 5. viikko
5 74 79 66 36 82
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Leijona
Rakkaus
Kaksoset
kuuhoroskooppi
Kauris
Kun kuu on kauriin merkissä, tunteellinen minäsi syrjäytetään ja tilalle astuu vastuullinen ja luotettava minä. Ajatuksesi pyörivät elämäsi tavoitteiden ja työn ympärillä ja pohdit, kuinka voisit mennä elämässäsi eteen päin. Tunnet pystyväsi tekemään enemmän, joten älä ylläty mikäli lupaudut ottamaan enemmän työtehtäviä hoitaaksesi. Sinua kehoitetaan kiinnittämään huomiota talouteen, sillä näät nyt ympäröivän maailman selvemmin ja realistisemmin. Mikäli olet suunnitellut kodin rakentamista, nyt on hyvä aika valaa perustat. Yleisesti ottaen kaiken sellaisen aloittaminen, mikä palvelee sinua joskus myöhemmin tulevaisuudessa on nyt kannattavaa, sillä onnistumismahdollisuudet ovat paremmat. Älä missään nimessä haasta kolleegojasi tai esimiehiäsi nyt!

Suurin opetus:
Opettele olemaan hieman pidättyvämpi ja vältä kyynisyyttä.

Kauneusvinkki:
Kuun ollessa kauriissa saavutat paremmat tulokset hammaskiven poistossa ja hampaiden valkaisussa. Luu- ja nivelhoidot ovat myös tehokkaampia. Kannattaa vierailla kylpylässä.

Ravintovinkki:
Suola on kaikki kaikessa! Syö paljon juureksia kuten perunaa, punajuurta, selleriä, piparjuurta sekä sipulia.
Kuun vaiheet
kasvava kuu
Ajoittuu pari viikkoa uuden kuun jälkeen. Kuu nousee iltapäivällä ja laskee hieman ennen aamunkoittoa. Usein on vaikea erottaa kasvavaa ja pienenevää kuuta toisistaan. Tähän aikaan näemme taivaalla d-muodostelmia. Tämä on uusiutumisen ja kasvun aikaa. Tässä tapauksessa se tarkoittaa kehon energioiden latautumista, joten lepääminen on hyvä idea. Kasvavan kuperakuun aikaan huomaat, kuinka ympärilläsi tapahtuvat asiat hidastuvat. Tästä syystä nyt vaaditaan kärsivällisyyttä. Nyt on hyvä mahdollisuus tarkastella tehtyjä suunnitelmia tai aloittaa antoisa seikkailu.

Astral TV:n vinkki: Älä aloita diettiä kasvavan kuun aikaan! Koska tämä on otollista aikaa vahvistumiselle ja kasvulle, tarkkaile ruokavaliotasi, sillä kehosi keskittyy varastoimaan kaiken. Tämä koskee myös haitallisia aineita.
Suositellut näkijät
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sirpa
Kokenut selvänäkijä, Tarot- ja enkelikorttien tulkitsija. Sirpa pyrkii auttam... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Elli Roth
Selvänäkijä, energian välittäjä. Elli Roth auttaa Sinua elämäsi risteyskoh... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Alex on astrologi ja energian välittäjä. Hän kanavoi sinulle positiivista ene... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min