Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Vaaka 24. syyskuuta - 23. lokakuuta
Hallitseva planeetta: Venus
Väri: Vihreä
Elementti: Ilma
Kivi: Opaali
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 16 kesäkuuta 2024
Joku voi aiheuttaa tänään harmia tai satuttaa sinua. Jos olet yksinäinen, kyse voi olla
henkilöstä, johon olit juuri tutustunut ja olit kiinnittänyt suuria toiveita. Joku läheinenkin voi
olla satuttajana. Oli miten tahansa, et saa purkaa suruasi toisiin etkä saa vetäytyä syrjään tai yksinäisyyteen. Sinun kannattaa kääntyä ystävän puoleen, joka voi lohduttaa sinua ja saada
sinut unohtamaan tämän koko asian.
Viikkohoroskooppi
2024. 24. viikko
Heti viikon alussa voit törmätä pieniin ongelmiin. Niitä onkin monenlaisia. Tuntuu siltä, kuin matto olisi vedetty alta. Onneksi kun saat hieman itsevarmuutta ja keräät vähän rohkeutta tulet pärjäämään ja voitat vaikeudet. Saman tien kun saat oman elämäsi oikealle raiteelle, joku sinun läheisistäsi voi joutua pulaan. Auta häntä vain, jos hän sitä sinulta toivoo ja pyytää, sama pätee, jos haluat antaa hänelle neuvoa.

Rakkaus
Jos olet parisuhteessa ja teillä on esiintynyt viime aikoina haasteita suhteessa, tähtien yhteisvaikutus auttaa käymään rakkaasi kanssa avointa ja syvällistä keskustelua. Teidän täytyy osata aikuisten lailla kertoa avoimesti asioista, koska rehellisyys ja hyvä vuorovaikutus suhteessa lisää uskoa ja elämän merkityksellisyyttä. Myös yhteiset tai uudet aktiviteetit tuovat lisää suolaa suhteeseen. Jos olet hiljattain tutustunut rakkaasi ja sinulla on tulossa kesällä sukujuhlat, niin olisiko se oiva paikka ja tilaisuus esittää hänet muille?

Ura
Yritä organisoida itsellesi tasapainoinen työviikko, jossa esiintyy sekä helpompia että haasteellisimpia työtehtäviä. Olet hyvässä vedossa, sinulle ei ole mikään ylitsepääsemätön, mutta älä aja itseäsi loppuun. Säilytä työssä miellyttävä leikinomaisuus, keveys ja eteenpäinpyrkimys. Viikko kuluu mukavissa merkeissä ja pääset hyviin tuloksiin!
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 16 kesäkuuta 2024
29 39 73 38 82 97

Onnenumerot tälle viikolle: 2024. 24. viikko
89 36 27 55 62 66
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Leijona
Rakkaus
Kaksoset
kuuhoroskooppi
Jousimies
Kuun ollessa jousimiehessä, optimistisuutesi nousee esille ja olet keskittynyt. Olet täynnä uusia ideoita ja sinulla on paljon suunnitelmia odottamassa toteuttamista. Nyt on oikea aika ryhtyä tuumasta toimeen, sillä innostus ja momentum ovat asioiden hoidon kannalta suotuisat. On myös aika kokeilla jotain uutta! Nautit päästä sosiaalisiin kanssakäymisiin ja pääset paitsi jakamaan ajatuksiasi, niin myös oppimaan muilta. Näihin aikoihin olet paljon herkempi epäoikeudenmukaisuudelle, joka kohdistuu sinuun tai muihin ihmisiin. Arkiaskareet jäävät taustalle, sillä rentoutuminen on nyt sinulle tärkeämpää. Lakiasioiden hoitaminen on nyt kannattavaa, sillä lopputulos on näihin aikoihin kaikkein suotuisin sinulle. Nyt on myös erinomainen aika lähteä mukaan politiikkaan tai muuten vain kasvattaa sosiaalisia kontakteja. Avioliitot, jotka on solimittu kuun ollessa jousimiehen merkissä, osoittautuvat hyvin kestäviksi.Vaatimattomuus on avainroolissa elämänpolullasi ja intohimoissasi, mutta myös arjen rutiineissa, kuten syömisessä tai kaupassa käymisessä.

Suurin opetus:
Opettele olemaan kärsivällisempi.

Kauneusvinkki:
Selluliittihoidot ovat tehokkaita kuun ollessa jousimiehessä. Kannattaa treenata pakaroita ja reisiä.

Ravintovinkki:
Kannattaa syödä paljon proteiinipitoista ruokaa, kuten munakoisoa, papuja, tomaattia, paprikaa, linssiä sekä kurpitsaa.
Kuun vaiheet
ensimmäinen neljännes
Kuun ensimmäisen neljänneksen aikaan kuu nousee keskipäivällä ja laskee keskiyöllä. Tämä on aikaa, jolloin menneestä kannattaa päästää irti. Muutoksia on luvassa ja erityisesti ihmissuhteissa on odotettavissa muutoksia. On mielenkiintoista, että monet eroista ajoittuvat kuun ensimmäisen neljänneksen ajalle. Toisaalta se ei ole mikään ihme, sillä itsenäisyys ja vapaus nousevat vahvasti esille näihin aikoihin. Odotettavissa on runsaasti haasteita, mutta mikäli jaksat olla sinnikäs, pääset lähemmäs tavoitteitasi. Tämä aika tarjoaa kaiken tuksensa, jotta voisit päästää irti asioista, jotka eivät enää edistä kehitystäsi.

Astral TV:n vinkki: Mikäli olet tyytymätön nykyiseen suhteeseesi, niin nyt kannattaa miettiä onko suhteella tulevaisuutta. Vastauksia kysymyksiin saat nyt nopeammin.
Suositellut näkijät
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sirpa Karhu
Sirpa tekee astrologisia ja numerologisia tulkintoja. Hän voi katsoa sinulle,... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Kaukoparantaja, korttien- ja unien tulkitsija. Allan on kiinnostunut henkisis... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Inka on parantaja, jolla on näkijän kyvyt sekä vahvoja empaattisia piirteitä.... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min