Ilmainen päivähoroskooppi Vaaka | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Vaaka 24. syyskuuta - 23. lokakuuta
Hallitseva planeetta: Venus
Väri: Vihreä
Elementti: Ilma
Kivi: Opaali
Päivän horoskooppi
sunnuntaina, 04 kesäkuuta 2023
Jos sinulla ei ole suunnitelmia, niin sinun on myös päästettävä irti odotuksista. Hyväksyt muiden mukana menemisen, mutta olet tyytymätön. Tulokset eivät vastaa odotuksiasi. Päätit itse antaa ohjakset pois käsistäsi. Se tarkoittaa, että sinun on luovuttava myös odotuksistasi. Jos jaksat hyväksyä, että tällä kertaa kävi näin, voit olla tyytyväinen tähän päivään. Kyse on siitä, jaksatko olla positiivisella asenteella.
Viikkohoroskooppi
2023. 22. viikko
Tämän viikon aikana keskipisteessä ovat ihmissuhteet. Luot uusia tuttavuuksia ja ystävyyksiä, ja sen lisäksi luot tuttavuuksia myös muiden välille. Teet paljon palveluksia toisille henkilöille, mitä tullaan tulevaisuudessa tietysti muistamaan. Näin ollen saatat jatkossa hyötyä niistä itsekin. Ei ole mitenkään poissuljettua, että saattaisit saada jopa taloudellista hyötyä avuliaisuudestasi. Älä kuitenkaan toivo liikoja.

Rakkaus
Jos olet parisuhteessa, tunnet hellyyttä ja vastuuta kumppaniasi kohtaan. Tiedät, että hyvä parisuhde vaatii jatkuvaa huoltoa, mutta se takaa teille kummallekin hyvinvointia ja onnellisuutta. Peruspilarit rakkaudessa ovat ennen kaikkea vetovoima, yhteiset arvot ja yhteiset päämäärät. Vaikka rakkaus on suuri, ethän unohda ystäviäsi ja itseäsi. Jos haluat viettää aikaa ystävien kanssa tai tarvitset välillä omaa aikaa, kumppanisi tulee sen ymmärtämään.

Ura
Saattaa olla, että kollegat aiheuttavat huolta ja päänvaivaa. Älä kuitenkaan mieti heti vaihtaa työpaikkaa. Yritä ajatella asioita myös heidän näkökulmasta tai käydä avointa keskustelua sinua vaivaavista asioista. Sinulle tulee täytenä yllätyksenä, että joku jolta olisit vähiten odottanut myötätuntoa asettuu puolellesi. Jos koet työssä uupumusta, tee tästä viikosta hiljaisen suunnittelun viikko. Sinulla on paljon hyviä ideoita, joita voisit miettiä ja viedä uudelle tasolle ja kerätä samalla voimia.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: sunnuntaina, 04 kesäkuuta 2023
17 91 48 24 85 43

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 22. viikko
72 99 90 31 46 87
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Leijona
Rakkaus
Kaksoset
kuuhoroskooppi
Vesimies
Kuun ollessa vesimiehessä tunnet vetoa epätavalliseen. Alat etsiä pieniä asioita, jotka voisivat muuttaa päiv ittäisiä rutiinejasi. Halu saada asioita selville kasvaa. Jotkin läheiset ihmissuhteet kalpenevat, kun suosit mieluummin puolituttuja. Imet uutta tietoa ja informaatiota kuin sieni. Kuun ollessa vesimiehessä, tunnet mielenkiintoa astrologiaa kohtaan. Kannattaakin vierailla astrologilla, mikäli et ole sitä vielä tehnyt. Deja vu -ilmiöt ovat tyypillisiä näihin aikoihin. Extreme-urheilu on erittäin sopivaa juuri nyt ja tästä kiinnostuneet voivat toteuttaa itseään intohimoisesti. Nyt on myös erittäin hyvä aika osallistua sosiaalisiin aktiviteetteihin tai jopa perustaa uusi hyväntekeväisyysjärjestö. Ajattele itsesi tiimipelaajana, äläkä pelkää päästää muita osallistumaan projekteihisi. Huomaat, että menestys tulee paljon helpommin! Nyt on syytä välttää puutarhanhoitoa ja oikeastaan kaikkea fyysistä ponnistelua. On myös hyvä välttää paikkoja, joissa joudut yleensä jonottamaan, sillä nyt ei ole oikea aika testata kärsivällisyyttäsi.

Suurin opetus:
Yritä päästä pois maskista, äläkä pelkää paljastaa todellisia tunteitasi.

Kauneusvinkki:
Suonikohjuhoidot ovat nyt erityisen tehokkaita. Mikäli tavoitteesi on täydellinen muodonmuutos, nyt on parhaat mahdollisuudet onnistua.

Ravintovinkki:
Perus ravintoaine tähän aikaan on rasva. Eläinrasvan lisäksi suosi myös kasvisrasvoja, kuten kookosrasvaa, joka vaikuttaa sinuun sekä ulkoisesti että sisäisesti. Vihanneksista suosi parsakaalia, ruusukaalia, kukkakaalia sekä oliiveja, äläkä unohda ollivinsiemeniä!
Kuun vaiheet
Täysikuu
Kuu on nyt aurinkoa vastapäätä ja nousee auringonlaskun aikaan ja laskee auringon noustessa. Auringon ja kuun energiat ovat nyt toisiaan vasten ja tämä näkyy meissä mielialan vaihteluina. Tämä korostuu henkilöillä, jotka eivät ole astrologian kanssa tekemisissä. Täydenkuun aikaan olemme kärsimättömiä, jännittyneitä sekä haavoittuvia. Suurin osa tapaturmista sattuu täydenkuun aikaan. Tähän aikaan energiamme on kääntynyt sisään päin, joten käyttäydymme normaalia agressiivisemmin. Nimensä mukaisesti täydenkuun aika on täyttymistä. Näihin aikoihin tehdyt muutokset saavat todennäköisesti halutun lopputuloksen. Paastoaminen kannattaa tehdä täydenkuun aikaan, sillä vesi kerääntyy elimistöön normaalia heikommin. Mikäli olet kiinnostunut yrttihoidoista, niin nyt ne ovat tehokkaimmillaan.

Astral TV:n vinkki: Pyri välttämään leikkaushoitoon menemistä, sillä haavojen paraneminen on normaalia hitaampaa.
Suositellut näkijät
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Carin Bremer
Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tarja Sahari
Selvänäkijä, Reiki Master, energian välittäjä, Tarot-tulkitsija. Tarja Sah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min