Ilmainen päivähoroskooppi Vaaka | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Horoskooppi
Vaaka 24. syyskuuta - 23. lokakuuta
Hallitseva planeetta: Venus
Väri: Vihreä
Elementti: Ilma
Kivi: Opaali
Päivän horoskooppi
maanantaina, 02 lokakuuta 2023
Nyt, kun sinulle tarjoutuu pitkään odotettu mahdollisuus, tunnetkin olosi yllättäen epävarmaksi. Yritä saada lisäaikaa, sillä tilaisuus ei välttämättä toistu, jos nyt torjut sen. Yritä kääntyä sellaisten henkilöiden puoleen, jotka ovat jo läpikäyneet vastaavia tilanteita. He voivat valmentaa sinua edessä oleviin vaikeuksiin. Sen jälkeen sinua ei välttämättä enää pelota. Muista, että tavoitteiden eteen on aina taisteltava.
Viikkohoroskooppi
2023. 40. viikko
Sinulle tarjoutuu mahdollisuus matkailuun. Käytä tilanne hyväksesi, vaikka kyse olisikin vain käynnistä sukulaisissa tai ystäväsi tarjoamasta parista kivasta päivästä. Sinä tarvitset juuri sellaista ajanvietettä, jonka aikana voit tuulettaa ajatuksiasi, sekä miettiä uusiksi tavoitteitasi ja niihin tarvittavia välineitä. Kyseessä on mahdollisuus saada vastauksia ja ratkaisuja. Älä jätä sitä käyttämättä!

Rakkaus
Tällä jaksolla mietit ja arvioit elämääsi, koska haluat vilpittömästi ymmärtää itseäsi paremmin. Haluat myös tietää, mitä teit oikein ja mitä väärin rakkausrintamalla. Jos olet parisuhteessa, haluat ylläpitää parisuhteen kipinän. Tarvitsette uusia kokemuksi, ja teidän täytyy osata avoimesti keskustella myös ongelmista. Voit bongata tähän liittyviä artikkeleita netistä tai lainata kirjastosta kirjoja. Sinkut saattavat haluta muutosta sinkkuelämään. He tarvitsevat lohduttajaa, henkistä tukea ja luotettavan henkilön rinnalleen, jonka kanssa on helppo jakaa omat mielipiteet ja ajatukset.

Ura
Työelämässä sujuu tällä viikolla kaikki yllättävän hyvin. Olet energinen, innokas ja tarvittaessa valmis antamaan myönnytyksiä. Työpaikalla viihtyminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille kaikille tärkeitä. Jos olet esimiehen asemassa niin on tärkeä muistaa, että jaksava tekijä on myös tehokas. Mieti omalla kohdallasi, miten hyvin pääset palautumaan. Käykö kotonakin työasiat mielessä, vai onko työn ja vapaa-ajan tasapaino kunnossa?
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: maanantaina, 02 lokakuuta 2023
9 40 96 22 99 77

Onnenumerot tälle viikolle: 2023. 40. viikko
6 18 79 96 77 85
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Leijona
Rakkaus
Kaksoset
kuuhoroskooppi
Kalat
Kuun ollessa kalojen merkissä käyttäydyt arvaamattomasti ja jopa epävakaasti. Olet hyvin haavoittuvainen ja sisäänpäin kääntynyt, jonka takia etsit hengellisiä sekä odottamattomia kokemuksia. On aika haaveilla ja päiväunet kuuluvat asiaan. Yritä saada haaveistasi selkoa, sillä ne voivat johdatella sinua. Empatia on isossa roolissa ja välität turvaa ja hyvää oloa ympärillesi. Pystyt tehokkaasti puhumaan sielun ja rakkauden asioista. Yritä välttää alkoholia tai juo kohtuudella, sillä kuun ollessa kaloissa, pienetkin alkoholiannokset voivat olla haitallisia.

Suurin opetus:
Opettele elämään todellisuudessa!

Kauneusvinkki:
Nyt on erinomainen aika hankkiutua eroon epämiellyttävistä syylistä ja känsistä. Kun hoidot on suoritettu, on aika hemmotella itseä virkistävällä jalkahieronnalla.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Selina
Selina on inspiroiva selvänäkijä ja energian välittäjä. Hän käyttää työväline... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Inka
Inka on parantaja, jolla on näkijän kyvyt sekä vahvoja empaattisia piirteitä.... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Tarja Sahari
Selvänäkijä, Reiki Master, energian välittäjä, Tarot-tulkitsija. Tarja Sah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min