Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Anita De Coteau

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, parantaja, meedio ja energian välittäjä. Anita selvittää sinulle mysteerit, karmalliset asiat ja henkisen tiesi. Hän voi käyttää myös kortteja apunaan. Anita on perehtynyt myös yliluonnollisiin ilmiöihin.

Työkokemus (vuotta): 25
Kyvyt: Energianvälitys, Meedio, Selvänäköisyys
Erikoisala: Kohtalo/Elämän polku, Henkinen kehitys, Perhe/Koti
Välineet: Kortit
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Olen ollut selvänäköinen lapsesta asti. Minulle henkimaailman kanssa jutteleminen on luonnollista. Suvussani on kansanparantajia ja kun olin 10 vuotias, ukkini kertoi, että tulisin jatkamaan parantajana, seitsemäntenä parantajana suvussamme. Olen työskennellyt Suomen lisäksi Amerikassa, Englannissa ja Espanjassa. Suurimmat lahjani liittyvät yliluonnollisiin ilmiöihin.

Minulla on kokemusta avaruudellisistakin asioista. Pystyn tekemään harvinaisia avaruushoitoja, joilla poistan avaruusolioita kehon sisältä, sekä selitän selittämättömät avaruudelliset kokemukset asiakkaalle. Osaan nähdä kehon sisälle, sairauksien syyt ja alut. Henkinen tiesi, karmalliset asiat ja mysteerit ja niiden selvitykset ovat myös erityisalaani. Minulla on myös kortit käytössä ja pystyn välittämään parantavaa energiaa.
Tykkään työstäni yli kaiken, haluan auttaa kaikenlaisia ihmisiä. Palvelen sinua nöyryydellä ja suurella sydämellä.

Tartu puhelimeen ja ole minuun yhteydessä niin keskustellaan!

Suositukset
Elviira Pirttioja
6/1/2024 8:08:49 AM
Kuuntelen ja katselen miellelläni Sinua aitoa meediota. Paha puoli, ettei Sinua enää näe missään eikä kuulu myöskään. Hu hu huuu?????
 
Arja kesti
9/29/2023 9:23:56 PM
Hei Anita,sinä olet ollut parasta miten olet auttanut minua ja puolisoa,olet tiennyt miten asiat on ollut,eikä aina niin hyvää,mutta kaikki on selvinnyt.olisin talvella pahana aikana tarvinnut kovasti apua,ja tarviten kyllä vieläkin,mutta en ole saanut sinuun mitenkään yhteyttä.jos vain mahdollista voitko jotenkin ilmoittaa itsestäsi.iso kiitos! Terv.arja
 
Sinikka Miettinen
6/27/2023 9:16:33 AM
Kiitos Anita että olit tänään netti Astralissa pitkästä aikaa .Toivottavasti näemme sinua jatkossakin
 
Kirsti
9/14/2022 10:39:30 PM
Anita on minun suosikki sain apua vaivaani hän poisti kehostani entiteetin sen jälkeen en ole saanut tukehtumisen tunnette niinkuin olisi luu kurkussa se oire jäi lisäkilpirauhasen leikkauksesta ,nyt se on poissa ,kuuntelen mielläni Anitaa.
 
Marketta
8/30/2022 9:14:24 AM
KIITOS JA SUURI HALI ANITALLE! Upea auttaja ja näkijä.Olen saanut sinulta niin paljon apuja.Akuutti flunssa iski suuren juhlan alla.Anitan hoidolla ja ohjeilla sain itseni terveeksi.En pysty edes sanoilla kertomaan kuinka KIITOLLINEN olen.Nämä ohjeet jää vastaisuuden varallekin käyttööni.OLET TAIVAAN ENKELI MAAN PÄÄLLÄ!
 
Anne
7/28/2022 12:38:52 AM
Kiitos Anita ❤️ Ymmärrykseni lisäämisestä poikieni suhteen. (Pienet miekkailijat) Toivon vielä, että mieheni kivut paranevat ja poistuvat ❤️
 
Kaija Judson
7/28/2022 12:38:10 AM
Anita 0let paras meedio ja enkeli me Suomessa tarvitsemme Sinua nyt näinä aikoina. Olet paras opettaja ja haluaisin kuunnella Sinua ja opiskella esimerkiksi ryhmässä. Jo pelkkä kuvasi TV:ssä nostaa päivän energian hyväksi. Wit love and many hug from Katie.
 
Sinikka Miettinen
4/24/2022 9:43:30 PM
Aito ihana Anita.Olet ehdoton suosikkini teistä kaikista siellä.Tiedät nämä asiat ja puhut sydämestäsi meille kaikille.Olen innolla seurannut taas 2 tunnin ajan kun olet ollut netti tv:ssä.Kerään rohkeuttani soittaa sinulle.Niin tekee varmasti moni muukin.On vain ajan kysymys että ihmiset taas löytävät teidät kaikki siellä ja alkavat soittaa taas.Olet meidän enkeli juuri nyt , näinä vaikeina aikoina kun halutaan vastauksia helpottamaan pelkoa tulevaisuuteen .Kiitos Anita
 
Ilkka Mikael
3/25/2022 9:02:09 AM
Taivaan lahja tähän maailmanaikaan, ukrainalaistaustainen Anita. Aito kansainvälinen Savon tyttö. Ennustuksesi ja rohkaiseva tulkintasi poistavar pelkoja, joita uutiset sotatantereilta ruokkivat meissä. Ne saavar jodipurkit pysymään kiinni ja kaapissa. Nou hätä, kun "Anita kattoo". Piirroksissasi on meille seniooreille niin tutun Kylli-tädin siveltimen jälki ja intiaani shamaanien rummun kumu antaa rytmin henkimaailmaa hivelevään lauluusi. Seitsemän sukupolven omaiset tukevat tulkintaasi ja, on se vaan hyvä kun meillä on jo tuo VÄRITELKKARI. - Heisulivei !
 
Eila
3/6/2022 10:00:06 PM
,Ihana katoa taas .Aina on hyvät energiat .Kiitos Anita ,♥️ Harmi kun tää loppuu TV.stä
 
Sinikka Miettinen
1/4/2022 9:51:50 AM
Samaa mieltä kuin edellinen kirjoittaja .Olen samoin seurannut tänä syksynä aamuista astral tv:tä ja erityisesti Anitaa.Tänään ajattelin soittaa mutta myöhästyin .Anitalta tullut upeita neuvoja ja olen saanut monia,monia oivalluksia elämääni ja rauhaa.Ihmiset varmaan etenkin tälläisenä synkkänä korona aikana olisivat kipeästi tarvinneet tälläistä apua.Ikävä että just nyt lopetetaan ohjelma.Meitä on varmasti monia jotka ajattelevat näin.Toivottavasti joku muu kanava alkaa jatkaa vielä astral tv:tä.Hyvää Uutta vuotta ja kiitos Anita.Soitan jossain välissä sinulle:)
 
Sopuli
1/4/2022 9:50:24 AM
Hei Rakas Anita! Jäin kaipaamaan sinua TV-lähetyksissä. Parasta tosi-TV ohjelmaa. Yksi suosikkini, vaikka en ole vielä soittanut. Huom. vielä. Harmi että heräsin astral-TV lähetyksiin myöhemmin, eli alkuajoista lähtien jäi katsomatta ja kun aloin katsoa, niin sitten se jo kohta loppuikin. En ehtinyt soittaa kenellekkään kun ensin halusin tutustua lähemmin ja pähkäilin kenelle soitan. Olit yksi suosikkini muutaman kanssa, enkä osannut vielä päättää, kenelle soittaisin. Toivoisin näkeväni teidät reaaliajassa TV:ssä vielä. Uskon että olette saaneet paljon hyvää aikaan tekemällänne työllä. Siunausta.
 
Tarja
12/30/2021 8:27:23 PM
Olen vuoden mittaan kuunnellut ja katsonut Astral teeveetä ja myös Anitaa. Olen oikein ahminut Anitalta kuulemaani. Olen oppinut ja - käsittänyt paljon, uutta, upeaa tietoa. Lisäksi me katsojat olemme saaneet sinulta erilaisten soitinten avulla annettua enenrgiaa ja ihanaa lauluasi..ties mitä. Jään totisesti kaipaamaan sinua Anita ja tuokioita kanssasi, kun ohjelma lopetetaan - niin brutaalisti - kerralla kaikki. Voisiko joku tehdä ohjelman uudelleen toiselle kanavalle, plus perustakaa oma lehti - jossa olisi näitä samoja aiheita ja tietenkin te, kaikki, upeat -ihanat, meediot, energiavälittäjät, astrologit, jne. jne, jotka täällä olette , nyt vielä tovin. Auttakaa meitä, "karvahattukansaa", joka ei ole naamatauluissa yms. ja menettää muuten teidät ja teidän mahtavan antinne!! APUA! Onnellista uutta vuotta 2022! Sydämellisin terveisin, yksi SUURI Anita- ja Astral-tv-fani
 
Päivi, Valtari KLA
11/11/2021 10:49:03 PM
Hei Anita! Kerroin sinulle keskiviikkoaamuna yli kolmeviikkoisesta ongelmastani, joka johtui kaatumisesta asfaltille pimeällä parkkipaikalla. Löin pääni aika pahasti ja kävin sairaalassa. Kuvausten perusteella pääni säästyi murtumalta, mutta surina päässäni jatkui verenpainelääkkeistä huolimatta. Suurkiitokset sinulle, sillä nyt se kohina loppui! Katsoin samalla Raamatun ennustuksia tästä ajasta (UT), jota nyt elämme. Lukekaa ja ihmetelkää!
 
Leena
11/11/2021 10:48:32 PM
Soitin tänä aamuna Anitalle,hän poisti entiteetin ristiselästäni,olo helpottui hetken kuluttua.Pääsin eroon vuosia vaivanneesta särystä.Tuhannet kiitokset Anitalle olet huippu!
 
Heljä Merta
10/22/2021 9:09:06 AM
Hei!Soittelin vähän aikaa sitten.Vakavin ongelmani tällä hetkellä on 4.lannenikaman siirtyminen.Olet sanonut,että pystyt hoitamaan vaikeita tapauksia.En saanut mitään apua tähän.Muuten olen saanut paljon vinkkejä ja olet iloinen,rempseä persoona.Tänään oli hyvä aamuohjelma Ida-Sofia Valonsateen kanssa.Heijaa,heijaa heissulivei!Heljä-Irmeli
 
jola
9/30/2021 10:18:46 AM
Anita on lahjakas auttaja ja hänellä on ihanaa enkelienergiaa. Kiitos Anita avustasi! <3
 
Päivi
9/30/2021 10:18:15 AM
Kiitos ihana Anita. Sain avun mystiseen jalka/olkapääkipuun, joihin olin hakenut apua myös lääkäriltä ilman tulosta. Hoitosi jälkeen kipu hävisi kokonaan soittoa seuraavan päivän aikana. Iso kiitos
 
Marketta Horelli
9/30/2021 10:18:01 AM
Hei ! Kiitos Anita avustasi. Olen todella kiitollinen, syysterveisin Marketta
 
Anneli Leppälammi
9/18/2021 9:05:14 PM
Kiitos Anita! Sain avun sinulta unettomuuteen ja tärinäkin helpottanut ei vielä poissa ,mutta uskon että aika parantaa loput . Nyt kaksi yötä nukkunut hyvin toivottavasti sait huonon energian pois meistä molemmista. Olet ollut minun suosikki ! Heissulivei t. Anneli
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Anita De Coteau
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite