Anita De Coteau Ennustaja odottaa soittoasi. Tulkitsijamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Anita De Coteau

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, parantaja, meedio ja energian välittäjä. Anita selvittää sinulle mysteerit, karmalliset asiat ja henkisen tiesi. Hän voi käyttää myös kortteja apunaan. Anita on perehtynyt myös yliluonnollisiin ilmiöihin.

Työkokemus (vuotta): 23
Kyvyt: Energianvälitys, Meedio, Selvänäköisyys
Erikoisala: Kohtalo/Elämän polku, Henkinen kehitys, Perhe/Koti
Välineet: Kortit
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Olen ollut selvänäköinen lapsesta asti. Minulle henkimaailman kanssa jutteleminen on luonnollista. Suvussani on kansanparantajia ja kun olin 10 vuotias, ukkini kertoi, että tulisin jatkamaan parantajana, seitsemäntenä parantajana suvussamme. Olen työskennellyt Suomen lisäksi Amerikassa, Englannissa ja Espanjassa. Suurimmat lahjani liittyvät yliluonnollisiin ilmiöihin.

Minulla on kokemusta avaruudellisistakin asioista. Pystyn tekemään harvinaisia avaruushoitoja, joilla poistan avaruusolioita kehon sisältä, sekä selitän selittämättömät avaruudelliset kokemukset asiakkaalle. Osaan nähdä kehon sisälle, sairauksien syyt ja alut. Henkinen tiesi, karmalliset asiat ja mysteerit ja niiden selvitykset ovat myös erityisalaani. Minulla on myös kortit käytössä ja pystyn välittämään parantavaa energiaa.
Tykkään työstäni yli kaiken, haluan auttaa kaikenlaisia ihmisiä. Palvelen sinua nöyryydellä ja suurella sydämellä.

Tartu puhelimeen ja ole minuun yhteydessä niin keskustellaan!

Suositukset
Ilkka Mikael
3/25/2022 9:02:09 AM
Taivaan lahja tähän maailmanaikaan, ukrainalaistaustainen Anita. Aito kansainvälinen Savon tyttö. Ennustuksesi ja rohkaiseva tulkintasi poistavar pelkoja, joita uutiset sotatantereilta ruokkivat meissä. Ne saavar jodipurkit pysymään kiinni ja kaapissa. Nou hätä, kun "Anita kattoo". Piirroksissasi on meille seniooreille niin tutun Kylli-tädin siveltimen jälki ja intiaani shamaanien rummun kumu antaa rytmin henkimaailmaa hivelevään lauluusi. Seitsemän sukupolven omaiset tukevat tulkintaasi ja, on se vaan hyvä kun meillä on jo tuo VÄRITELKKARI. - Heisulivei !
 
Eila
3/6/2022 10:00:06 PM
,Ihana katoa taas .Aina on hyvät energiat .Kiitos Anita ,♥️ Harmi kun tää loppuu TV.stä
 
Sinikka Miettinen
1/4/2022 9:51:50 AM
Samaa mieltä kuin edellinen kirjoittaja .Olen samoin seurannut tänä syksynä aamuista astral tv:tä ja erityisesti Anitaa.Tänään ajattelin soittaa mutta myöhästyin .Anitalta tullut upeita neuvoja ja olen saanut monia,monia oivalluksia elämääni ja rauhaa.Ihmiset varmaan etenkin tälläisenä synkkänä korona aikana olisivat kipeästi tarvinneet tälläistä apua.Ikävä että just nyt lopetetaan ohjelma.Meitä on varmasti monia jotka ajattelevat näin.Toivottavasti joku muu kanava alkaa jatkaa vielä astral tv:tä.Hyvää Uutta vuotta ja kiitos Anita.Soitan jossain välissä sinulle:)
 
Sopuli
1/4/2022 9:50:24 AM
Hei Rakas Anita! Jäin kaipaamaan sinua TV-lähetyksissä. Parasta tosi-TV ohjelmaa. Yksi suosikkini, vaikka en ole vielä soittanut. Huom. vielä. Harmi että heräsin astral-TV lähetyksiin myöhemmin, eli alkuajoista lähtien jäi katsomatta ja kun aloin katsoa, niin sitten se jo kohta loppuikin. En ehtinyt soittaa kenellekkään kun ensin halusin tutustua lähemmin ja pähkäilin kenelle soitan. Olit yksi suosikkini muutaman kanssa, enkä osannut vielä päättää, kenelle soittaisin. Toivoisin näkeväni teidät reaaliajassa TV:ssä vielä. Uskon että olette saaneet paljon hyvää aikaan tekemällänne työllä. Siunausta.
 
Tarja
12/30/2021 8:27:23 PM
Olen vuoden mittaan kuunnellut ja katsonut Astral teeveetä ja myös Anitaa. Olen oikein ahminut Anitalta kuulemaani. Olen oppinut ja - käsittänyt paljon, uutta, upeaa tietoa. Lisäksi me katsojat olemme saaneet sinulta erilaisten soitinten avulla annettua enenrgiaa ja ihanaa lauluasi..ties mitä. Jään totisesti kaipaamaan sinua Anita ja tuokioita kanssasi, kun ohjelma lopetetaan - niin brutaalisti - kerralla kaikki. Voisiko joku tehdä ohjelman uudelleen toiselle kanavalle, plus perustakaa oma lehti - jossa olisi näitä samoja aiheita ja tietenkin te, kaikki, upeat -ihanat, meediot, energiavälittäjät, astrologit, jne. jne, jotka täällä olette , nyt vielä tovin. Auttakaa meitä, "karvahattukansaa", joka ei ole naamatauluissa yms. ja menettää muuten teidät ja teidän mahtavan antinne!! APUA! Onnellista uutta vuotta 2022! Sydämellisin terveisin, yksi SUURI Anita- ja Astral-tv-fani
 
Päivi, Valtari KLA
11/11/2021 10:49:03 PM
Hei Anita! Kerroin sinulle keskiviikkoaamuna yli kolmeviikkoisesta ongelmastani, joka johtui kaatumisesta asfaltille pimeällä parkkipaikalla. Löin pääni aika pahasti ja kävin sairaalassa. Kuvausten perusteella pääni säästyi murtumalta, mutta surina päässäni jatkui verenpainelääkkeistä huolimatta. Suurkiitokset sinulle, sillä nyt se kohina loppui! Katsoin samalla Raamatun ennustuksia tästä ajasta (UT), jota nyt elämme. Lukekaa ja ihmetelkää!
 
Leena
11/11/2021 10:48:32 PM
Soitin tänä aamuna Anitalle,hän poisti entiteetin ristiselästäni,olo helpottui hetken kuluttua.Pääsin eroon vuosia vaivanneesta särystä.Tuhannet kiitokset Anitalle olet huippu!
 
Heljä Merta
10/22/2021 9:09:06 AM
Hei!Soittelin vähän aikaa sitten.Vakavin ongelmani tällä hetkellä on 4.lannenikaman siirtyminen.Olet sanonut,että pystyt hoitamaan vaikeita tapauksia.En saanut mitään apua tähän.Muuten olen saanut paljon vinkkejä ja olet iloinen,rempseä persoona.Tänään oli hyvä aamuohjelma Ida-Sofia Valonsateen kanssa.Heijaa,heijaa heissulivei!Heljä-Irmeli
 
jola
9/30/2021 10:18:46 AM
Anita on lahjakas auttaja ja hänellä on ihanaa enkelienergiaa. Kiitos Anita avustasi! <3
 
Päivi
9/30/2021 10:18:15 AM
Kiitos ihana Anita. Sain avun mystiseen jalka/olkapääkipuun, joihin olin hakenut apua myös lääkäriltä ilman tulosta. Hoitosi jälkeen kipu hävisi kokonaan soittoa seuraavan päivän aikana. Iso kiitos
 
Marketta Horelli
9/30/2021 10:18:01 AM
Hei ! Kiitos Anita avustasi. Olen todella kiitollinen, syysterveisin Marketta
 
Anneli Leppälammi
9/18/2021 9:05:14 PM
Kiitos Anita! Sain avun sinulta unettomuuteen ja tärinäkin helpottanut ei vielä poissa ,mutta uskon että aika parantaa loput . Nyt kaksi yötä nukkunut hyvin toivottavasti sait huonon energian pois meistä molemmista. Olet ollut minun suosikki ! Heissulivei t. Anneli
 
Anne
9/5/2021 3:06:50 PM
Olet ihana enkeli. Suuret lämpöiset KIITOKSET avusta.
 
ulpukka
8/10/2021 11:26:09 AM
Uskottavuutesi kärsi kun esiinnyit stadi vastaan lande ohjelmassa.
 
Pirjo
7/14/2021 12:40:01 PM
Anita lämmin kiitos.Entiteetit poistui ja kävely helpottui.Missä olet? Tule pian taas televisioon meitä on paljon jotka saamme helpotuksen vaivoihimme.Sinua on niin tosi mukava katsoa.
 
Sara
6/2/2021 12:00:42 AM
KIITOS Anita!!! Olet ihana, rakkaudellinen ja voimallinen - olen aina pyrkinyt seuraamaan tv: stä mitä kerrot ja miten autat asiakkaita. Olen myös soittanut sinulle ja saanut aina avun! Kiitos valostasi!!!
 
Elviira
5/19/2021 11:25:01 PM
Anitasta tulee heti vahva tunne, että hän on oikea meedio. Ihana persoona kaikenkaikkiaan. T. Elzu
 
Sirkka Suorsa
5/5/2021 10:45:35 AM
Anita! Olet huipputyyppi. Ihanan aito. Et kohtele avunpyytäjiä tylysti. Joistakin Astral tv;n juontajista tulee tyly, kylmä tunne sydämeen. Jopa ylimielinen.Olen itse henkiparantaja. En tarvitse, enkä ymmärrä kuin Musta-Pekkojen kortteja. Tietoni tulee suoraan ylhäältä.Olen Meri Lapin pikkunoita-akka Kemistä. Sinä ja Carin Bremer, olette niin valloittavia persoonia. Woimia!
 
Eetu
5/5/2021 10:45:09 AM
Anita olet hyvä, olen kaikki sinun TV- juontosi katsonut. Olet sanonut usein, että pitää pyytää enkeleiltä apua, muuten he eivät tule auttamaan. Minua pelottaa se, jos pyydän heiltä apua tähän liialliseen alkoholin käyttöön. He auttavat, mutta miten? Pistävät minut sairaalaan tai jotain vielä pahempaa. Nyt olen terve ja elämä on ihan ok., mutta alkoholin käyttö voisi loppua vaikka kokonaan.
 
Ari Tuunainen
5/5/2021 10:43:16 AM
Mihin perustuu tämän "näkijän" sukunimi? Varmaan keksitty, mutta mitä siitä. Kunhan ääntäisi sen oikein! Ei ole kotöö, vaan kotoo. Terveisiä ranskanopettajalta
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Anita De Coteau
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite