Ansa Ennustaja, Selvänäköisyys | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Ansa

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvätuntija. Ansa tulkitsee sen hetkisen tilanteen, josta on hyvä lähteä liikkeelle perusturvan luomiseen.

Työkokemus (vuotta): 15
Kyvyt: Selvänäköisyys
Erikoisala: Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Ura/Työ
Välineet: Kristallipallo
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus

Ansan kanssa lähdetään hakemaan uusien näkökulmien kautta ratkaisuja mielessäsi pyöriviin ongelmiin ja katsomaan mitä voisit tehdä toisin, jotta pääsisit eteenpäin elämässäsi. Ansalla on myös vahva kehotietoisuuden ymmärrys, joten intuitiivinen kehontulkinta ja uusien näkökulmien avautuminen myös kehon ongelmakohtiin ovat hänen vahvuuksiaan. Koulutettuna hierojana ja lymfahierojana hän on tottunut käsittelemään kehoja ja intuitiivisesti tulkitsemaan kehon viestejä. Kosketuksen kautta hän on itsekin löytänyt yhteyden ja luottamuksen omaan intuitiivisuuteensa.  Soittaessasi voit ottaa minkä tahansa mieltäsi painavan asian käsittelyyn. Ei ole oikeaa, eikä väärää, vaan erilaisia tapoja ajatella, puhua, toimia.

Kun soitat Ansalle, hän piirtää, kirjoittaa, lukee intuitiivisesti energiakenttääsi, nostaa kortteja, kuuntelee kehon tuntemuksia, löytääkseen tilan yhteistyölle kanssasi, jossa ongelmaasi päästään käsittelemään. Intuitiivinen lähestyminen kaikkeen vastaantulevaan on Ansalle luontaista, häneltä saat myös vahvistusta omaan intuitiivisuuteen luottamiseen ja sitä kautta voimaantumisen tunteen vahvistumiseen.

Ennen soittoasi voisit kirjoittaa halutessasi ongelmiasi paperille, jolloin olet jo ottanut ensimmäisen pienen askeleen niiden ratkaisuun. Kirjoittamalla saat ne jäsenneltyä pois mielestäsi ja se auttaa sitoutumaan kohtaamaan ongelmasi. Ansa auttaa Sinua pienin askelin eteenpäin ja muista, että Sinä ansaitset parhaan mahdollisen elämän itsellesi, jossa voit käyttää taitojasi ja lahjojasi itsesi ja muiden hyväksi!

I do readings also in english!

 


 

Suositukset
Kirsti
2/26/2021 8:39:06 PM
Sisareni suositteli Ansaa ja kun soitin hänelle, minut valtasi lämmin yhteys koko puhelun ajan. Minun oli helppo puhua hänen kanssaan ja sain uutta näkemystä ja rohkaisua omaan elämääni ja tulevaisuudensuunnitelmiini. Kiitokseni hänelle!
 
keith makela
7/21/2019 12:17:25 AM
mahtava puhelu! osui täysin elämääni ja tuleva.
 
Tuuli
2/13/2019 10:16:12 AM
Ihanan helpottunut olo tuli kun uskalsin soittaa. Asiat selkeni hyvin.KIITOS ANSA❤
 
Tinde
2/6/2019 8:24:17 AM
Kiitos. Kiitos. Kiitos. Tarvitsin Ansan sanat. Sain toisenlaisen näkökannan ongelmaan. Herkkyyteni on sekä rasite että vahvuus.
 
Ritva
4/27/2018 10:54:33 AM
Ansa
 
Kevät
4/16/2018 11:36:23 AM
Hei , kiitos Ansa kun kuuntelit ja annoit vahvistukseen asioihiin. Puhelu nyt katkesi yllättäen . Autoit minua!
 
Kaitsu
4/5/2018 9:47:49 AM
Lyhyt ja ytimekäs vastaus kipeään tilanteeseen, auttoi aivan valtavasti.
 
Syystuulahdus
2/19/2018 3:15:30 PM
Olin pitkään harkinnut soittaa Ansalle,mutta aina emmin,kunnes lopulta tartuin kännykkään ja pirautin hänelle. Ja se todellakin kannatti,sillä Ansa mykisti minut näkemisellään. Kuulosti ajoittain,kuin olisi paperista lukenut minun elämääni,osui niin kohdilleen,että ihan häkellyin. Muuta en voinut kuin myöntää,että juu,juurikin näin ja tosiaankin,olen juuri tuollainen. Huh,miten ilmiömäistä tulkintaa. Lämmin kiitos sekä antoisaa ja aurinkoista kevättä toivottelen sinulle,ihanainen Ansa!!! Saatatpa saada minulta uudenkin soiton.
 
Helena
12/14/2017 3:25:22 PM
Ihana kuuntelija.
 
Selina
8/8/2017 10:12:22 PM
Herätessäni aamulla sain ensimäisenä ajatuksen puhelinsoitosta Ansalle, ensin emmin puhelua, rohkaistumisen jälkeen soitin ja onneksi soitin, koko se epävarmuus joka pyöri mieltäni painava asian ympärillä, katosi. Sain siihen vastauksen suoraan ja kannustavasti, vastaus tuli universumilta kun sitä pyysin. Ensimäinen soittoni, muttei varmasti viimeinen, kiitos paljon!
 
Gunvor Bäcklund
10/5/2016 9:45:20 PM
Hyvin kirjoitukset piti paikkaansa! Vahinko vaan minun puhelin ei soi siellä! Olisin kyllä utelias tietämään enemmän!
 
cch
11/12/2015 8:48:17 AM
..oli hassu juttu, ihan kuin olisi tarkoitettu minut ohjattiin soittamaan Ansalle. yritin soittaa ensin Tarja saharille niistä vaihtoehdoista jotka olivat avoinna sillä hetkellä, ja valitsin tarjan , kun painelin hänen alanumeronsa, niin olinkin vahingossa painellut väärin yhden numeron ja kuinkas "sattuikaan" pääsin Ansalle, muta puhelimessani ei ollutsaldoakuin noin 5min. mutta mietittyäni sitä mitä neuvoja häneltä sain ja mitä kerkesimme keskustella , niin luettuani hänen kuvauksensa tästä asiantuntijoiden esittelystä jälkeenpäin, niin huomasin hämmästyksekseni että hän olikin juuri se oikea auttaja sillä hetkellä elämässäni minulle! Maailmankaikkeus jaksaa näköjään aina yllättää:).kiitos <3 Ansa, olet pätevä ja oikealla alalla:)
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Ansa
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite