Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Kale

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, numerologi, unien tulkitsija, energian välittäjä, kosminen kontaktihenkilö.

Työkokemus (vuotta): 37
Kyvyt: Selvänäköisyys, Unientulkinta, Energianvälitys
Erikoisala: Ura/Työ, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Chakrat, Numerologia
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus
Mielenkiinnon ja oman osaamisen ja vahvuuden alueista ovat ufokosmiset kontaktit / kosminen alkuperä! Ufokosmisilla kontakteilla tarkoitetaan fyysistä ja ylifyysisyyden omaavien Maa-planeetan ulkopuolisten erilaisten kontaktien kokemista! Kohtaamiset voivat olla millä tietoisuuden ulottuvuudella tahansa. Esim. unenomaisissa muuntuneissa tietoisuuden tiloissa, tai jopa fyysisenä kohtaamisena tähtialusten ja erilaisten olentojen kanssa! Näistä tapaamisista on saattanut jäädä jopa erilaisia merkkejä tai jälkiä kehoon ja ympäristöönkin! Myös muistista pois pyyhityt kontaktit voivat olla omaa kokemustasi, vaikka tietoinen mielesi ei niitä nyt tavoittaisikaan! 
Kosmisella alkuperällä tarkoitetaan sielullista yksilöitymisen paikkaa. Onko yksilö kehittynyt Maan sielukierrossa vai onko yksilöityminen tapahtunut jossakin muualla, kuten toisella planeetalla. Sisäinen hakuisuus ja tietoisen muistikuvat tuovat tähteläis-, deeva- ja enkelisieluille ajatuksiin näkymiä aivan erilaisista ympäristöistä ja näöltämme poikkeavista ihmistä muistuttavista olennoista! Nämä muistikuvat koetaan ajoittain oikeammaksi kuin tämä nykyinen fyysinen maailmamme! Tämän tiedon oikeanlainen ymmärtäminen ja arkielämään käytäntöön soveltaminen auttaa yksilöä jaksamaan eteenpäin elämässään.
Toinen osaamisen erityisalue on edellisten kehollistumien muistojen oikeanlainen ymmärtäminen nykyisyyteen vahvuuksina ja haasteina! Mitä mahdollisia käyttämättömiä sielullisia ominaisuuksia, tietotaitoja ja läheisiin liittyviä sidoksia, voit käyttää oikealla tavalla hyödyksesi elämäsi eri tilanteissa. Miksi jokin tietty henkilö tuntuu tavattoman tutulta, vaikka aivan varmasti olet vasta nyt tavannut hänet ensimmäisen kerran? Tai, miksi jossakin toisessa erilaisessa elämän tilanteessa jokin tietty ihminen tai häneen liittyvä ilmapiiri on mielestäsi kaikkea muuta kuin innostava! Mitä mahdollisia karmaattisia sidoksia Sinulla ja kumppanillasi on aikaisimmasta kehollistumisista? Myös karmaattiset sidokset lapsiisi, työkavereihisi ja ystäviisi voivat selkeyttää ymmärrystäsi suhtautua neutraalilla tavalla, yllättävissäkin tilanteissa kohtaamissasi asiayhteyksissä!
Oman piilotajuntamme viestit, unet ovat myös suuri mahdollisuus kartoittaa elämää yleensä! Osa unien viesteistä on erilaisia koosteita monista käsittelemättömistä päivän tapahtumista sekavina päiväjäänteinä. Mitä todellisia varoituksia, korjauksia tai elämän suunnan muutoksia voit tehdä, jos ymmärrät unien kätketyt viestit oikein? Minkälainen yleistunnelma unessasi oli ahdistava, ilmoinen, neutraali? Mitä eri tilanteissa tapahtui ja oliko paikalla tuttuja, vai tuntemattomia ihmisiä? Minkälaisia rakennuksia ja ympäristöä unisessasi oli? Oliko mukana outoja eläimiä, tuttua tai erikoista kasvillisuutta?
Ehkä tahdot tarkemmin tietää sielusi polun numerologisesti tulkittuna? Ainut muuttumaton asia yksilön elämässä on syntymäaikaamme ankkuroitunut elämän suunta ja energinen luonne! Voit itse helpottaa tai vaikeuttaa arkeasi toimiessasi sielusuunnitelman mukaisesti tai sitä vastaan. Numerot ilmaisevat erehtymättömän tarkasti päälinjat nykyiselle elämällesi vahvuuksissa ja haasteissa! Ehkä saatat tarvita täsmätulkintaa henkisellä selvänäöllä katsottuna tai Saga-kortit viestittävät täsmennyksiä elämäsi tilanteisiin. Tai, saatat tarvita parantavaa energiaa korjaamaan ohentuneen elämänenergioitesi tilannetta eetterisfyysisessä kehostorakenteissasi?   
Suositukset
Marita
6/8/2024 7:40:17 PM
Kale tietää mistä puhuu.
 
Kosmik
10/12/2021 4:23:19 PM
hyvä puhelu se oli
 
sisko
8/25/2021 11:54:24 AM
kiitos että autoit takaisin energiat kuin edellinen viikko oli kauhea kiitos!
 
Joni
7/20/2021 10:23:47 PM
Kale muutti elämäni. Ennen Kalelle puhumista olin narkkari ja alkoholisti, mutta hänen sanansa sai minut uskoon ja pois pahoilta teiltä. Olen elämäni velkaa Kalelle.
 
PIKE
4/23/2021 2:37:23 PM
KALE TAKAISIN TELEVISIOON
 
Rale
2/6/2021 9:40:44 PM
Kale olet vapahtajani. Kiitos kaikesta. Hyvää jatkoa. Tv. Rauno Rale Virtanen
 
Anne Nyyssölä
1/11/2021 1:36:09 PM
Olet aina ystävällinen ja jaksat kuunnella. Teet tunnollisesti työsi. Ennustuksesi pitävät paikkaansa. Annoit myös energiaa voimallisesti. Kiitos myös elämän viisaudestasi.
 
pale
7/19/2020 11:39:45 AM
kosminen kale tietää ufokosmiset asiat
 
Tuomo Muona
6/27/2020 11:54:03 PM
Kale on mahtava selvänäkijä.
 
tarja
6/10/2020 9:47:30 PM
Kiitos Kale , en olisi uskonut kuinka numeroista voi kertoa näin tarkasti ihmisen elämää . Kale luit minua kuin avointa kirjaa . olen hämmästynyt , kiitos vielä .
 
Kosminen Sielu
5/17/2020 7:55:39 PM
Kiitos Kalen, kolmas silmäni avautui! Ennustuksesi toivat elämääni valoa, ja löysin viimein oman kosmisen kontaktihenkilöni. Haluaisin pyytää sinua vierailemaan kosmologian professorina yliopistolle, sillä ymmärryksesi maailmankaikkeuden toiminnasta lähestyy ääretöntä, kuin universumin koko ja tietoisuutesi määrä, oi suuri näkijä. Toivottavasti energiakenttämme kohtaavat jälleen!
 
Ilkka Mikael
11/17/2019 10:12:52 PM
Olipa veret seisauttava katsaus elämäni polkuun. Siinä tuli ohjeita ja varoituksia myös tulevien tilanteiden varalle. Kaikkeen oli looginen selitys tiettyjen faktojen nojalla. Itsetuntemukseni parani kun oivalsin muistoistani nousseitten asioitten merkityksen. Joita olin tottunut vähättelemään. Karman rasitteet mutta myös toivon kipinät. Siitä tulee elämään tasapainoinen rauhaisa ote. Näistä vielä jatketaan, mutta kiitos nyt näistä Kale!
 
Janne
7/16/2019 10:27:55 PM
Kale on parantanut sieluni. Tunnen energiakenttäni voimistuneen. Suosittelen varauksetta kaikille.
 
Jaana Jokinen
9/30/2018 6:49:04 PM
Erittäin hyvä ja luotettava ennustaja
 
Elvi Leino
2/19/2018 3:12:56 PM
Kalelle on annettu todella suuri lahja, toivoisin vaan tv:hen häntä esiintymään..On ollut tv-ohjelmasta jo kauan pois. Katson joka aamu astraltv:tä kun ei ole minnekään muualle menoa..Kyllä sieltä tulee monenmoista viisautta, olen muovautunut paljon paremmaksi ihmiseksi..Mutta kun vielä Kalekin tulis ohjelmaan antamaan niitä hyviä neuvoja. Kiitos!
 
Jimppa
2/7/2018 9:31:56 AM
Hieno miäs
 
Julia
1/19/2018 2:00:35 PM
Kalella on herkkä ja tunnolinen luonne. Hän osaa piristää päivääni SYNKINPINÄKIN päivinä tuoden auringon energiaa minulle.
 
Päivi
1/16/2018 1:59:01 PM
Kale on karismaattinen ja puoleensavetävä henkilö! Kale pelasti päiväni ja elämäni.
 
Marjo
1/8/2018 11:42:49 AM
Kiitos viisaalle miehelle - elämä ei välttämättä ole harmaata, jos niin ei tahdo. Sain sinulta paljon voimaa. Valoisaa Uutta Vuotta!
 
Minttu
1/8/2018 11:42:16 AM
Kale on ymmärtävä ja herkkä mies, 5/5 suosittelen kaikille.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Kale
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite