Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit

Täydenkuun 16.9.ASTROenergia-raportti

Syyskuun täysikuu on myös kuunpimennys ja se päättää pitkän jakson monenlaisten tunteiden ja tuntemusten kohtaamisia. Olemme vihdoin vapaita! Tämän vuoden viimeinen pimennys saattaa päätökseen ja eheyttää vanhoja kipeitäkin kokemuksia. Käymme kohti uusia aloituksia. Jupiter tuo siihen lahjojaan siirryttyään Vaakaan ja kylvää sopua ja rauhaa sydämiimme – ottakaamme ne vastaan, valinta on meidän!

Olemme keskellä voimakkaimpia muutosenergioita koko vuonna – voisi jopa sanoa, että jopa moneen vuoteen. Täysikuussa 16.9. Kalojen/Neitsyen 25. asteessa saa Kuu sävytystä Khironilta ja Aurinko Jupiterilta, vaikka jälkimmäinen ehti jo vaihtaa maastonsa Vaakaan ja aloitti uuden 12 vuoden syklin..
 
Ne, jotka ovat heränneet tutkimaan itseään, elämäänsä ja ympäröivää maailmaa tiedostavammin ja herkemmin, ovat myös huomanneet tunnistavansa ja lukevansa energioita enemmän ja tarkemmin kuin aikaisemmin. Energia on informaatiota – kaikki olevainen on energiaa ja meillä on jokaisella mahdollisuus saada syvempää tietoa kaikesta ympärillämme, jos herkistymme tunnustelemaan avoimin mielin, aistein ja sydämin, mitä juuri minun todellisuuteni heijastaa minulle, mitä juuri minun tulisi ymmärtää itsestäni ja elämästäni. Kun herkistyt tarkkailemaan ihmisiä ja ilmiöitä, huomaat myös, että kaikki ei ole useinkaan sitä, miltä näyttää. Astrologinen kartta on kompassi, joka auttaa navigoimaan ja antaa ymmärrystä, miksi näin ja miksi juuri nyt. Se antaa myös välineet lisätä ymmärrystä ja viisautta, mikä puolestaan lisää iloa ja rakkautta elämäämme.
 
iloa ja rakkautta elämäämme

Tämä täysikuu viimeistelee parantamisen teemoja, jotka alkoivat Auringonpimennyksessä 1. syyskuuta. Tämä kahden viikon jakso on antanut itse kullekin mahdollisuuden nähdä, mitä on jäänyt keskeneräiseksi monienkin vuosien eri vaiheissa. Marsin neliö ja Venuksen hiertävät kulmat täysikuuhun näyttävät, onko kipuja hoitamatta itsensä hyväksymisessä, ihmissuhteissa – menneissä ja nykyisissä. Se myös haastaa löytämään terveet, juuri minulle sopivat elämäntavat. On myös osattava puolustautua, löytää ja pitää omat rajansa. Ja koska Jupiter vaikuttaa sosiaalisessa ja harkitsevassa, sopua rakastavassa Vaa'assa, niin nyt on oikea aika ottaa käyttöön uusi strategia ja sen sijaan, että parantaa maailmaa ja omaa elämäänsä taistelemalla sitä vastaan, mitä ei halua ja hyväksy, niin vahvistaa ja puolustaakin vain sitä, mikä on oikein ja hyvää. Koska se, mihin kiinnität huomiosi, lisääntyy.
 
Saturnuksen ja Neptunuksen neliö on samoilla linjoilla siinä mielessä, että sekin vaatii löytämään totuuden – on ollut paljastusten aika ja tämä viimeinen tarkka neliö antaa vielä mahdollisuuden siirtyä entistä totuudellisemmalle tielle. Ehkä kaikki muut ovat jo paljastuneet, mutta missä itse vielä yritän harhauttaa itseäni? Mitkä ovat puristavat ajatusmallit ja uskomusjärjestelmät, jotka estävät minua olemasta vapaa ja lentämästä korkealla? Uskallanko ilmaista itseäni ja totuuttani suoraan, avoimesti ja totuudellisesti? Mitä pelättävää minulla oikeasti on?
 
Uranus ja Eris – yllätyksellinen ja sotaisakin totuuden torvi-pari haastaa täysikuuta intensiivisesti myös. Yllättäviä sattumuksia, paljastuksia ja käänteitä on ilmassa. Tulilinjalla tässä eniten Oinaat ja Vaa'at, sekä tammikuun keskivaiheen Kauriit, samoin ne, joilla muut astrologisen kartan tekijät ottavat näistä osumia.
 
Voimakkaimmin muutosten pyörteissä

Voimakkaimmin muutosten pyörteissä erityisesti näinä viikkoina ovat syyskuun ja maaliskuun puolivälin molemmin puolin syntyneet Neitsyet ja Kalat, samoin joulukuun alussa ja keskivaiheilla syntyneet Jousimiehet. Henkilökohtainen kartta kertoo, millä elämän alueella mikin asia tapahtuu – kaikilla nämä muutostekijät jossain sijaitsevat!
 
Olemme jokainen hyvin yksilöllinen kokemustemme suhteen, myös herkistymisen ja tiedostamisen aste vaikuttaa siihen, miten voimakkaasti planeettaenergiat tunnistaa. Myös esim. syyskuun alun meteoriittiohitus tuntui monen herkän ihmisen kokemuksissa.
 
Koemme ihmiskunnan historian suurimpia energeettisiä muutoksia juuri nyt. Monet kokevat epämääräisiä oireita, sekä fyysisiä että psyykkisiä. Esim. väsymystä, uupumusta ja unettomuutta on esiintynyt viime viikkoina. Myös fyysisiä kipuja, korvien soimista, yms. saattaa tuntua, kun energiamuutoksia tapahtuu. Jos tunnistat tämän ja haluat tietää enemmän, astrologinen karttasi kertoo juuri Sinun henkilökohtaisen, itse suunnittelemasi elämänkoulusi oppikursseista.
 
<3 – terveisin Niitta
 
Soita, niin katsomme, mitä juuri Sinun Sielunsuunnitelmasi kertoo!
 

Astrologia on ollut osa monia ihmiskunnan kulttuureja jo tuhansien vuosien ajan. Astrologia ja sitä kautta horoskoopit perustuvat ajatukseen, jonka mukaan makrokosmos eli taivasmaailma heijastaa maanpäällistä maailmaa. Toisin sanoen, "Kuten ylhäällä, niin alhaalla." Tähtien ja planeettojen sijoittuminen syntymähetkelläsi vaikuttaa persoonallisuuteesi, mielialaasi, karmaasi ja tarkoitukseesi omassa elämässä maan päällä. Jos uskot tähän filosofiaan, olet luultavasti huomannut outoja yhtäläisyyksiä itsesi ja muiden saman horoskooppimerkin alla syntyneiden välillä.

Ymmärtääksesi paremmin itseäsi tai tulevia tapahtumia ja mahdollisuuksia voit hakeutua astrologeille astrologiseen analyysiin. He voivat tarjota arvokkaita oivalluksia, jotka auttavat sisäistä minääsi ja persoonallisuuttasi avautumaan niin kuin tähtiin on kirjoitettu.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero:
 
Heidi
Alanumero:
 
Inka
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Selina
Alanumero: