Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Isabella

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Isabella on toisen polven näkijä, Reiki Master ja voimallinen energian välittäjä. Hän vaistoaa aurat sekä chakrojen tukokset ja auttaa niitä tasapainottamaan. Isabellalta saa tietoa kuolemanrajakokemusta sekä apua rakkaussuhteisiin. Hän tulkitsee myös enkeli- ja Crowely-korteista sekä käyttää kristallijalokiviä.

Työkokemus (vuotta): 18
Kyvyt: Energianvälitys, Meedio, Selvänäköisyys
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Edesmenneet rakkaat, Kohtalo/Elämän polku, Laki ongelmat
Välineet: Chakrat, Heiluri, Kortit
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Olen Isabella ja toisen sukupolven näkijä ja koulutettu Reiki Master. Käytän saamaani lahjaa auttamistyönä. Olen voimallinen energianvälittäjä ja autan chakrojen tasapainottamisessa - näen ja vaistoan aurat sekä chakrojen tukokset. Näiden avulla voin helpottaa ongelmallisissa elämäntilanteissa ja löytää kanssasi kehollista hyvinvointia ja kivunkin poistoa. Myös seksuaalisuutta koskevat chakra-ongelmat voidaan hoitaa.

Näen vahvasti menneiden elämien painolastit ja haasteet sekä mahdollisuudet tämänhetkisessä elämässä. Voin auttaa Sinua selvittämään ihmissuhdeongelmia menneiden elämien oikukkaidenkin sielunsopimusten kautta. Olemme maan päällä sieluina oppimassa ja meillä on sielunryhminä sielunsopimuksia. Rakkaussuhteissa näiden ongelmien ymmärtäminen usein auttaa. Voimme yhdessä näitä pohtia ja selvittää ongelmiasi.

Voin auttaa Sinua eritoten henkilökohtaisen Kuolemanrajakokemukseni ("Near-Death Experience") avulla ymmärtämään mitä tapahtuu sielun poistuessa kehosta tuonpuoleiseen ja mitä silloin koemme. Kuolemaa ei tarvitse todellakaan pelätä! Voin auttaa Sinua ymmärtämään tämän.

Käytän enkeleiden välityksellä enkelikortteja. Enkelit ovat erittäin halukkaita auttamaan meitä ihmisiä. Käytän näkijänä kristallijalokiviä, teen Crowely korttitulkintoja. Tulkinnoissani valitsen selvänäköisesti juuri Sinulle tarkoitetun tulkintatavan yhdistellen menetelmiäni. Näkijänä kykenen laajasti auttamaan sinua haasteissa ja löytämään ratkaisun ja juuri Sinulle tarkoitetun oivalluksen.

Ota rohkeasti yhteyttä - enkeleiden siivittämänä ja selvänäköisenä voinen auttaa Sinuakin. 
Spiritual healing in any field and help through clairvoyance also in native english.

Rakkaudella Isabella!

Suositukset
Henriikka
5/2/2024 8:37:20 PM
Kiitos Isabella. Oot todellinen ammattilainen näissä asioissa. Sain niin suuren varmistuksen siihen mitä pähkäilen pitkään itsekseni ja asia toteutui justiinsa niinku sanoit :) Oon todella kiitollinen sun avusta ja siitä miten osaat mua ohjeistaa elämän tiellä. Oot mahtava oikeesti. Toivon että oisit enemmän täällä että sut vois tavoittaa.
 
Tate
3/22/2024 10:54:01 AM
Ihana Isabella! Missä olet ollut. Olen odottanut sua linjoille. Kaipaan keskustelujamme kovasti. Olen kuin eksynyt!
 
Emma
3/2/2024 10:04:19 AM
Luottoennustajani Isabella - soitan sinulle aina ja näet asiotani menneestä ja tulevaisuuden näkysi ovat suurelta osin toteutuneet. Taas sain apua ahdistavaan työtilanteeseen. Olit oikeassa - tapahtui kuten näit ja hyvä niin.
 
Eeva
9/23/2023 9:03:47 PM
Sielunsopimuksista opin uusia asioita. Kiitos näiden avaamisesta Isabellalle. Kaikki ihmissuhteet ovat ikään kuin jo sovittuja ja tämä vaikea ihmisuhteeni on haaste. Avasit sitä mulle niin että ymmärsin ongelman ja ehkä, ehkä osaan jatkaa eteenpäin ja kohdata pelkoni. Kiitos. Soitan taas, kun tilanne kehittyy jotenkin.
 
Sari
6/18/2023 5:57:13 PM
Todella sydämellinen ja lämmmin ihminen. Kannustaa eteenpäin vaikka olin aivan rikki ja sain voimaa jaksaa eteenpäin taas. Hyvin kannustava ja kertoo asiat suoraan, kuten henkimaailma näkee. Mun luottonäkijäni <3
 
PAULIINA
4/13/2023 12:16:25 PM
Isabella olet niin ihana että en sanoin voin kuvailla!! Olen kuin taivaan lähettämä ihanuus maan päälle :D Ymmärrät asioita kertomatta, en voi käsittää miten aina tiedät asioita. Olet liian ihana!! Kiitos, kirjoitan sen nyt tänne kun aina unohtuu sanoa puhelimessa. Olet ihana, ihana ja aivan ihana persoona!!
 
Heli
3/4/2023 12:57:11 PM
Sydämellinen ja tarkka näkijä. Ihmeellinen olet! Olet luottoennustajani, kiitos. Suosittelen. - Heli
 
Harri
1/11/2023 11:07:45 PM
Voih Isabella, kiitän sua täällä. Olet tosi valoisa ja pehmeä ääninen suloinen auttaja Osaat kuunnella. Kerrot mitä henkimaailma sanoo ja otin sen vastaan kiitollisuudella. Välillä ihan pelotta kun tiedät niin paljon oikeita asioita. Soitan taas uudelleen kun elämän asiat tästä muovautuu. kiitos ihana tyttönen
 
Eeva
12/7/2022 12:14:15 AM
Kiitos Isabella, vain hetken saimme jutella, kun DNA prepaid katkaisi puhelun. Saldossa näkyi yli 24 euroa ja siellä oli muka 2,5€ kyselyn jälkeen. No, se kaikkein tärkein asia tuli - kohtaaminen.
 
RIsto
11/4/2022 9:34:30 PM
Olet kyllä ihan paras! Kiitän kirjoittamalla tänne kun puhelu katkes.
 
Eero
9/14/2022 10:38:47 PM
kiitos auttamisesta ja neuvoista mun vaikeassa tilanteessa. Olet lämmin henkinen ja ymmärtävä sielu. Olet piristävä. Kiitos, kiitos. t. Eero
 
Kaisa
6/26/2022 4:05:12 PM
Kiitän suunnattomasti tärkeästä viestistä henki maailmaan siirtyneeltä edesmenneeltä. Sanoit juuri kuten hänkin tapasi sanoa :D
 
Riku
6/14/2022 7:26:34 PM
sä olet aivan mahtava kanavoija! saat niin järjettömän helposti kiinni siitä mistä kerron ja puhun. kiitti äärettömästi!
 
Maarit
4/24/2022 9:44:53 PM
Lämmin kiitos :) :) :) Kaikki mitä sain kuulla auttaa minua eteenpäin ja luo toivoa ja luottamusta. Kiitos! t.Maarit
 
T.
2/25/2022 11:46:24 AM
Ymmärrät aina syvimmät suruni ja murheeni. Kiitos isabella. Soitin taas kun suru painaa. Helpotit oloani ja nauroinkin jo ääneen. Sait yhteyden edesmenneeseen ja tärkeä tieto tuli avukseni. Kiitos sinä ihmeellinen näkijä.
 
Anita
1/4/2022 9:51:13 AM
Anteeksi lähetin ilman tähtiä.Suuret kiitokset Isabellalle.Olet Todella loistava näkijä niin täsmällistä tietoa että ihmetyttää ja tulee todella kiitollinen fiils.Olet aito
 
Auli
12/12/2021 10:12:02 PM
Kiitos sydämmeni pohjasta.Helpotti jalkojen kipu ja selkä kunnossa taas.Oot kannustava ja niin hoitava ja hellä tiiät asiat niin tarkasti.Soitan taas kuten monesti oon tehnyt jo.Hyvää joulua parantaja isabella.
 
Irmeli
11/24/2021 8:18:09 AM
Isabella olet kuin lämmin kuunteleva enkeli täällä maan päällä. Uskon vilpittömästi että teet tuota työtäsi Jumalan antamalla avulla. Osasti niin kaunniin sanoin minun vanhan ongelmia kuunnella ja auttaa kipukin hävisi sydämestä. Haluan kertoa että polvi ja lonkka voivat hyvin ja saan nukuttua. Kiitos energiasta jota lähetät, tunnen sen edelleenn kihelmöintinä. Tahdoin kiittää sinua kun se aina unohtuu puhelimisssa. Olet TAIVAAN LAHJA. Luotan sinuun satarosenttisesti näkijänä ja minun henkihoitajana. Kiitos. Kiitos.
 
Jarmo
10/30/2021 11:53:55 AM
Ihana Isabella !! Haluan kiittää sinua ja kertoa että asiat tapahtuivat juuri kuten sanoit. En aluksi uskonut mutta olit oikeassa. Aika sen näytti ! Olet kuin enkeli ja puhut niin ihanasti lämmölläsi ja tulen aina iloiseksi ja enerkiseksi ja saan uutta voimaa elämään. Voi kiitos sinä ihana tyttönen. Olet uskomaton ennustaja. Suosittelen ❤️ soitan uudestaan taas.
 
Särkynyt
9/30/2021 10:18:37 AM
Kiitos.....vahvistuksesta ja viisaudestasi joka tulee niin rakkaudellusella tavalla sanojesi välityksellä. Entisten elämien sielunsopimukset haasteena ........annoit helpotuksen ! Kiitos !
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Isabella
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite