Isabella Ennustaja odottaa soittoasi. Tulkitsijamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Isabella

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Isabella on toisen polven näkijä ja voimallinen energian välittäjä. Hän vaistoaa aurat sekä chakrojen tukokset ja auttaa niitä tasapainottamaan. Isabellalta saa tietoa kuolemanrajakokemusta sekä apua rakkaussuhteisiin. Hän tulkitsee myös enkeli- ja Crowely-korteista sekä käyttää kristallijalokiviä.

Työkokemus (vuotta): 15
Kyvyt: Energianvälitys, Meedio, Selvänäköisyys
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Edesmenneet rakkaat, Kohtalo/Elämän polku, Laki ongelmat
Välineet: Chakrat, Heiluri, Kortit
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Olen Isabella ja toisen sukupolven näkijä. Käytän saamaani lahjaa auttamistyönä. Olen voimallinen energianvälittäjä ja autan chakrojen tasapainottamisessa - näen ja vaistoan aurat sekä chakrojen tukokset. Näiden avulla voin helpottaa ongelmallisissa elämäntilanteissa ja löytää kanssasi kehollista hyvinvointia ja kivunkin poistoa. Myös seksuaalisuutta koskevat chakra-ongelmat voidaan hoitaa.

Näen vahvasti menneiden elämien painolastit ja haasteet sekä mahdollisuudet tämänhetkisessä elämässä. Voin auttaa Sinua selvittämään ihmissuhdeongelmia menneiden elämien oikukkaidenkin sielunsopimusten kautta. Olemme maan päällä sieluina oppimassa ja meillä on sielunryhminä sielunsopimuksia. Rakkaussuhteissa näiden ongelmien ymmärtäminen usein auttaa. Voimme yhdessä näitä pohtia ja selvittää ongelmiasi.

Voin auttaa Sinua eritoten henkilökohtaisen Kuolemanrajakokemukseni ("Near-Death Experience") avulla ymmärtämään mitä tapahtuu sielun poistuessa kehosta tuonpuoleiseen ja mitä silloin koemme. Kuolemaa ei tarvitse todellakaan pelätä! Voin auttaa Sinua ymmärtämään tämän.

Käytän enkeleiden välityksellä enkelikortteja. Enkelit ovat erittäin halukkaita auttamaan meitä ihmisiä. Käytän näkijänä kristallijalokiviä, teen Crowely korttitulkintoja. Tulkinnoissani valitsen selvänäköisesti juuri Sinulle tarkoitetun tulkintatavan yhdistellen menetelmiäni. Näkijänä kykenen laajasti auttamaan sinua haasteissa ja löytämään ratkaisun ja juuri Sinulle tarkoitetun oivalluksen.

Ota rohkeasti yhteyttä - enkeleiden siivittämänä ja selvänäköisenä voinen auttaa Sinuakin. 
Spiritual healing in any field and help through clairvoyance also in native english.

Raukkaudella - Isabella

Suositukset
Aino monella elämällä
7/23/2021 11:24:32 AM
Ihana Isabella näit minun entiset elämät. Olin käynyt nuoruudessani ameriikassa asti toisella kuuluisalla ennustajalla ja sinä näit aivan samat elämät yksityiskohtia myöten. Olet sinä melkoinen sielujen maailman näkijä. Soitan uudestaan kun on taas rahaa. Siunauksella Aino
 
Kaisa
7/13/2021 9:18:33 AM
Isabellalle soitin ja sain ihanan olon! Tajuan tätä kurjaa oloani paremmin ja sain rauhan. Kiitos Isabella. Suosittelen suurella sydämmellä. t. Kaisa
 
Hanna-Leena
6/19/2021 10:26:42 PM
Kiitos ❤️ Isabella! Näit sieluni haasteet ja menneiden elämieni kokemukset. Nyt ymmärrän paremmin elämääni. Tuntui kuin olisit hoitanut mua sielua myöten kosketit niin syvältä. Itkin ilosta ja toki surustakin ettet ihmettele miksi itkin niin paljon. Tulkitsit tämän hetkisen tilanteeni täysin oikein vaikka en edes ehtinyt kertoa mitään ja annoit viisaita ohjeita jatkaa eteenpäin. Jään niitä pohtimaan. Oloni on kevyempi ja henkinen kipuni on poissa. Osaat kyllä työsi! Soitan uudestaan taas että jaksan kun voimaannutat eteen päin. Kiitos kiitos olet IHANA! ❤️ ❤️ ❤️ terkuin Hanna-Leena
 
LEA
6/2/2021 12:00:26 AM
LEA 31.05.2021. SOITIN HÄNELLE EKA KERRAN LUETTUANI MUIDEN ARVOSTELUJA. OLEN TYYTYVÄINEN OMAAN OSIOONI. KERTO ETTÄ KESÄLLÄ TAPAHTUU JOTAIN SUURTA JA SITÄ ODOTELLESSA. NÄKI MYÖS PAHAN OLONI JOHON VAIKUTTAVAT LÄHEISTEN MENETYKSET SEKÄ ILKEÄT IHMISET LÄHEISYYDESSÄ. PAISTANEE PÄIVÄ MINULLEKIN. HYVÄÄ KESÄÄ!
 
matti
6/2/2021 12:00:00 AM
kiitos paljon että pystyit auttaan mua ja näit elämäni asioita joita ei vaan voi millään tietää ellei ole jonkinlainen yliluonnollinen tietäjä. Nyt mä uskon kun olen ollut aina skeptikko. Mä kiitän ja kumarran. Ne jutut mitä sanoit oikeesti tapahtuikin ja olen äimän käkenä terkuin. Matti
 
Tuula
5/23/2021 8:38:27 PM
Kiitos Isabella. Olen soittanut monta kertaa ja aina saan avun. Ihanaa kun oot auttamassa.
 
Sari
5/10/2021 8:45:25 PM
Kiitos ohjauksesta pahassa tilanteessani ja kokonaisuuden ymmärtämisestä. Olet aivan loistava näkijä tietäjä. Teen kuten neuvoit ja jään odottamaan universumin aikataulua. Suosittelen todella ja soitan pian uudestaan.
 
Raisa
4/17/2021 12:42:13 PM
Kiitoksia niin paljon, näit mun asioita ihmeellisen selkeesti, olet hyvä auttamaan, mä kiitän sua, autoit tosissaan paljon.
 
K.
4/11/2021 7:38:41 PM
Sä olet aivan ihana enkeli täällä meidän keskuudessamme! Osaat nähdä ja tulkita asioita ja menneitä elämiä niin ihanasti ja sun kanssa on sielua puhdistavaa jutella. Kuin olisit mut uudelleen energisoinut. Sä olet tosi ihana. Suosittelen todellakin!! Soitan uudestaan.
 
Jaana
4/11/2021 7:38:03 PM
Kiitos Isabella
 
Riitta
3/30/2021 1:32:57 AM
Luit minua kuin avointa kirjaa. Olet ihmeellinen näkijä! Kiitos avustasi, siunauksella Riitta.
 
Helena
3/25/2021 12:42:10 AM
Sait oloni rauhoittumaan ja enerkia hoitosi tuntui voimakkaana. Mun kivut ovat poissa. Miten voi kiittää tarpeeksi ? Olo on paljon parempi pystyn nukkumaan paremmin
 
Marjo
3/21/2021 12:08:35 AM
Kiitos tilanteen selkeyttämisestä ☺️
 
Antti
3/19/2021 7:22:58 PM
Hyvin tert työtä mahtavaa
 
Se Mies pohjosesta
3/10/2021 10:56:46 PM
Kiitos!Apusi oli korvaamaton.Tajusin nyt mistä kaikki johtuu.Ihanaa kun olet olemassa.Soitan uudestaan!!
 
Anna-Liisa
2/14/2021 10:30:08 PM
Tiesit tulevan ja menneet. Oot todella hyvä auttamaan stressissä. Sain sulta apua tilanteessani ja tapahtui jo se mitä sanoitkin tapahtuvan.
 
Jere
2/9/2021 8:37:23 PM
Sain apua mua raskaasti vaivaavaan ongelmaan. Kiitos kun näit menneisyyden ja ongelmani selvästi. Oli todella helpottavaa jutella sun kanssa ja sain voimaa jaksamiseen. Tiesit asioita joita edes läheiseni eivät tiedä. KIITOS TUHANNESTI!
 
Terttu
2/4/2021 9:09:34 PM
Kiitos erittäin antavasta tulkinnasta, näit hyvin nykyhetken ja siihen johtaneet tilanteet. Annoit myös tulkinnan tulevasta, joka on jo osin toteutunut. Kiitos rentouttavasta energiahoidosta.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Isabella
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite