Isabella Ennustaja odottaa soittoasi. Tulkitsijamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Isabella

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Isabella on toisen polven näkijä, Reiki Master ja voimallinen energian välittäjä. Hän vaistoaa aurat sekä chakrojen tukokset ja auttaa niitä tasapainottamaan. Isabellalta saa tietoa kuolemanrajakokemusta sekä apua rakkaussuhteisiin. Hän tulkitsee myös enkeli- ja Crowely-korteista sekä käyttää kristallijalokiviä.

Työkokemus (vuotta): 17
Kyvyt: Energianvälitys, Meedio, Selvänäköisyys
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Edesmenneet rakkaat, Kohtalo/Elämän polku, Laki ongelmat
Välineet: Chakrat, Heiluri, Kortit
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Olen Isabella ja toisen sukupolven näkijä ja koulutettu Reiki Master. Käytän saamaani lahjaa auttamistyönä. Olen voimallinen energianvälittäjä ja autan chakrojen tasapainottamisessa - näen ja vaistoan aurat sekä chakrojen tukokset. Näiden avulla voin helpottaa ongelmallisissa elämäntilanteissa ja löytää kanssasi kehollista hyvinvointia ja kivunkin poistoa. Myös seksuaalisuutta koskevat chakra-ongelmat voidaan hoitaa.

Näen vahvasti menneiden elämien painolastit ja haasteet sekä mahdollisuudet tämänhetkisessä elämässä. Voin auttaa Sinua selvittämään ihmissuhdeongelmia menneiden elämien oikukkaidenkin sielunsopimusten kautta. Olemme maan päällä sieluina oppimassa ja meillä on sielunryhminä sielunsopimuksia. Rakkaussuhteissa näiden ongelmien ymmärtäminen usein auttaa. Voimme yhdessä näitä pohtia ja selvittää ongelmiasi.

Voin auttaa Sinua eritoten henkilökohtaisen Kuolemanrajakokemukseni ("Near-Death Experience") avulla ymmärtämään mitä tapahtuu sielun poistuessa kehosta tuonpuoleiseen ja mitä silloin koemme. Kuolemaa ei tarvitse todellakaan pelätä! Voin auttaa Sinua ymmärtämään tämän.

Käytän enkeleiden välityksellä enkelikortteja. Enkelit ovat erittäin halukkaita auttamaan meitä ihmisiä. Käytän näkijänä kristallijalokiviä, teen Crowely korttitulkintoja. Tulkinnoissani valitsen selvänäköisesti juuri Sinulle tarkoitetun tulkintatavan yhdistellen menetelmiäni. Näkijänä kykenen laajasti auttamaan sinua haasteissa ja löytämään ratkaisun ja juuri Sinulle tarkoitetun oivalluksen.

Ota rohkeasti yhteyttä - enkeleiden siivittämänä ja selvänäköisenä voinen auttaa Sinuakin. 
Spiritual healing in any field and help through clairvoyance also in native english.

Rakkaudella Isabella!

Suositukset
PAULIINA
4/13/2023 12:16:25 PM
Isabella olet niin ihana että en sanoin voin kuvailla!! Olen kuin taivaan lähettämä ihanuus maan päälle :D Ymmärrät asioita kertomatta, en voi käsittää miten aina tiedät asioita. Olet liian ihana!! Kiitos, kirjoitan sen nyt tänne kun aina unohtuu sanoa puhelimessa. Olet ihana, ihana ja aivan ihana persoona!!
 
Heli
3/4/2023 12:57:11 PM
Sydämellinen ja tarkka näkijä. Ihmeellinen olet! Olet luottoennustajani, kiitos. Suosittelen. - Heli
 
Harri
1/11/2023 11:07:45 PM
Voih Isabella, kiitän sua täällä. Olet tosi valoisa ja pehmeä ääninen suloinen auttaja Osaat kuunnella. Kerrot mitä henkimaailma sanoo ja otin sen vastaan kiitollisuudella. Välillä ihan pelotta kun tiedät niin paljon oikeita asioita. Soitan taas uudelleen kun elämän asiat tästä muovautuu. kiitos ihana tyttönen
 
Eeva
12/7/2022 12:14:15 AM
Kiitos Isabella, vain hetken saimme jutella, kun DNA prepaid katkaisi puhelun. Saldossa näkyi yli 24 euroa ja siellä oli muka 2,5€ kyselyn jälkeen. No, se kaikkein tärkein asia tuli - kohtaaminen.
 
RIsto
11/4/2022 9:34:30 PM
Olet kyllä ihan paras! Kiitän kirjoittamalla tänne kun puhelu katkes.
 
Eero
9/14/2022 10:38:47 PM
kiitos auttamisesta ja neuvoista mun vaikeassa tilanteessa. Olet lämmin henkinen ja ymmärtävä sielu. Olet piristävä. Kiitos, kiitos. t. Eero
 
Kaisa
6/26/2022 4:05:12 PM
Kiitän suunnattomasti tärkeästä viestistä henki maailmaan siirtyneeltä edesmenneeltä. Sanoit juuri kuten hänkin tapasi sanoa :D
 
Riku
6/14/2022 7:26:34 PM
sä olet aivan mahtava kanavoija! saat niin järjettömän helposti kiinni siitä mistä kerron ja puhun. kiitti äärettömästi!
 
Maarit
4/24/2022 9:44:53 PM
Lämmin kiitos :) :) :) Kaikki mitä sain kuulla auttaa minua eteenpäin ja luo toivoa ja luottamusta. Kiitos! t.Maarit
 
T.
2/25/2022 11:46:24 AM
Ymmärrät aina syvimmät suruni ja murheeni. Kiitos isabella. Soitin taas kun suru painaa. Helpotit oloani ja nauroinkin jo ääneen. Sait yhteyden edesmenneeseen ja tärkeä tieto tuli avukseni. Kiitos sinä ihmeellinen näkijä.
 
Anita
1/4/2022 9:51:13 AM
Anteeksi lähetin ilman tähtiä.Suuret kiitokset Isabellalle.Olet Todella loistava näkijä niin täsmällistä tietoa että ihmetyttää ja tulee todella kiitollinen fiils.Olet aito
 
Auli
12/12/2021 10:12:02 PM
Kiitos sydämmeni pohjasta.Helpotti jalkojen kipu ja selkä kunnossa taas.Oot kannustava ja niin hoitava ja hellä tiiät asiat niin tarkasti.Soitan taas kuten monesti oon tehnyt jo.Hyvää joulua parantaja isabella.
 
Irmeli
11/24/2021 8:18:09 AM
Isabella olet kuin lämmin kuunteleva enkeli täällä maan päällä. Uskon vilpittömästi että teet tuota työtäsi Jumalan antamalla avulla. Osasti niin kaunniin sanoin minun vanhan ongelmia kuunnella ja auttaa kipukin hävisi sydämestä. Haluan kertoa että polvi ja lonkka voivat hyvin ja saan nukuttua. Kiitos energiasta jota lähetät, tunnen sen edelleenn kihelmöintinä. Tahdoin kiittää sinua kun se aina unohtuu puhelimisssa. Olet TAIVAAN LAHJA. Luotan sinuun satarosenttisesti näkijänä ja minun henkihoitajana. Kiitos. Kiitos.
 
Jarmo
10/30/2021 11:53:55 AM
Ihana Isabella !! Haluan kiittää sinua ja kertoa että asiat tapahtuivat juuri kuten sanoit. En aluksi uskonut mutta olit oikeassa. Aika sen näytti ! Olet kuin enkeli ja puhut niin ihanasti lämmölläsi ja tulen aina iloiseksi ja enerkiseksi ja saan uutta voimaa elämään. Voi kiitos sinä ihana tyttönen. Olet uskomaton ennustaja. Suosittelen ❤️ soitan uudestaan taas.
 
Särkynyt
9/30/2021 10:18:37 AM
Kiitos.....vahvistuksesta ja viisaudestasi joka tulee niin rakkaudellusella tavalla sanojesi välityksellä. Entisten elämien sielunsopimukset haasteena ........annoit helpotuksen ! Kiitos !
 
Tiedät Kuka❣️
9/9/2021 10:48:46 PM
Soitin taas suuressa hädässä ja autoit mua rauhottuun. Asiat selvis lopulta ihan niinku sanoit. Totta oli että yks ovi sulkeutuu niin toinen avautuu ja niin käviki. Löyty myös se kadonnu tavara ja olipa just siellä missä sanoitki. tuhannet kiitokset Isabellalle❣️❣️
 
Helmi
8/22/2021 10:26:11 PM
Osaa tämä Isabella nähdä asioita oikein ja saan apua niin fyysisiin ongelmiin kuin henkisiinkin. Auttaa vaikean ihmisuhteen ymmärtään ja että osaisin päästää irti. Olit ihan oikeassa Isabella. Ei hän ollut mulle oikea. Väärä ja huono energia lähti pois. Nukun yöni paremmin. Kiitos, olet taitava! <3 <3 Suosittelen. Soitan uudestaan taas.
 
Aino monella elämällä
7/23/2021 11:24:32 AM
Ihana Isabella näit minun entiset elämät. Olin käynyt nuoruudessani ameriikassa asti toisella kuuluisalla ennustajalla ja sinä näit aivan samat elämät yksityiskohtia myöten. Olet sinä melkoinen sielujen maailman näkijä. Soitan uudestaan kun on taas rahaa. Siunauksella Aino
 
Kaisa
7/13/2021 9:18:33 AM
Isabellalle soitin ja sain ihanan olon! Tajuan tätä kurjaa oloani paremmin ja sain rauhan. Kiitos Isabella. Suosittelen suurella sydämmellä. t. Kaisa
 
Hanna-Leena
6/19/2021 10:26:42 PM
Kiitos ❤️ Isabella! Näit sieluni haasteet ja menneiden elämieni kokemukset. Nyt ymmärrän paremmin elämääni. Tuntui kuin olisit hoitanut mua sielua myöten kosketit niin syvältä. Itkin ilosta ja toki surustakin ettet ihmettele miksi itkin niin paljon. Tulkitsit tämän hetkisen tilanteeni täysin oikein vaikka en edes ehtinyt kertoa mitään ja annoit viisaita ohjeita jatkaa eteenpäin. Jään niitä pohtimaan. Oloni on kevyempi ja henkinen kipuni on poissa. Osaat kyllä työsi! Soitan uudestaan taas että jaksan kun voimaannutat eteen päin. Kiitos kiitos olet IHANA! ❤️ ❤️ ❤️ terkuin Hanna-Leena
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Isabella
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite