Inkeri Ennustaja odottaa soittoasi. Tulkitsijamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Inkeri

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvätuntija, Tarot- ja enkelikorttien tulkitsija. Reiki-Master, Kristalli Reiki-Master. Henkinen hyvinvointivalmentaja. Vetovoimanlaki-, taideterapia-, shamaaninen-, sekä rakkausvalmentaja. Feng shui- konsultti. Inkeri katsoo elämäntilannettasi ja tulevaa selvätuntoisesti, kuunnellen empaattisesti ja auttaen kokonaisvaltaisesti. Hän voi puhdistaa chakrojasi, kotisi tai työpaikkasi energioita, antaa kaukoparannusta, sekä auttaa sinua löytämään ratkaisuja elämäsi kiperimpiinkin tilanteisiin rakkaudessa, ihmissuhteissa, raha-, ura-, tai terveysasioissa. Hän tekee tulkintoja myös englannin ja espanjan kielillä.

Työkokemus (vuotta): 23
Kyvyt: Energianvälitys, Empatia, Selvätuntoisuus, Kanavointi, Kaukoparannus, Unientulkinta
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Terveys, Perhe/Koti, Ura/Työ, Kohtalo/Elämän polku, Edesmenneet rakkaat, Henkinen kehitys, Lemmikit/eläimet, Laki ongelmat, Raha/Talous
Välineet: Kortit, Chakrat, Heiluri, Kirousten poisto, Numerologia,
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Olen kahden vuosikymmenen ajan työskennellyt henkisenä valotyöntekijänä ja -auttajana. Olen henkinen OPO, -opinnon-ohjaajasi. Olen selvätuntoinen tarot- ja enkelikorttien tulkitsija, Reiki -Master, Kristalli Reiki -Master,  Feng Shui-konsultti ja sertifioitu LOA -law of attraction eli vetovoimanlaki- sekä rakkausvalmentaja. Sertifioitu Taideterapia- ja shamaaninen hyvinvointivalmentaja. Myös numerologia-, mindfullness- ja erilaiset vaihtoehtoiset terapiamuodot kuten väriterapia kuuluvat osaamisalueeseeni ja käytän niitä myös asiakkaan tarpeiden mukaisesti tulkinnoissa ja energiahoidoissani.

Tulkinnoissani valitsen selvätuntoisesti juuri sinulle tarkoitetun tulkintatavan yhdistellen tarot- ja erilaisia enkelioraakkelikortteja, välitän tulkinnan aikana voimaannuttavaa Reiki- energiaa ja tarvittaessa puhdistan myös sinun energiakeskuksiasi eli chakroja, tai puhdistan kodistasi jumittuneita energioita ja annan käytännönvinkkejä kuinka kodin energioita voi itse parantaa mm. feng shuin avulla. Annan sinulle myös mindfulness-tekniikoita, ja vahvistavia affirmaatioita eli voimalauseita, joita voit käyttää myös tulkinnan jälkeen jokapäiväisessä elämässäsi tukemaan sinua elämänhallinnassa ja kulkemaan kohti suunniteltuja päämääriäsi. Saan usein myös kanavoituja viestejä sinulle enkeleiltä ja valosta ja rakkaudesta tulevilta henkioppailta tai voimaeläimeltäsi.

Katson ja selvitän tilannettasi kokonaisvaltaisesti, sekä autan ja kuuntelen empaattisesti. Autan sinua löytämään ratkaisuja elämän kiperimpiinkin tilanteisiin liittyivät ne sitten rakkauteen, ihmissuhteisiin, perheeseen, rahaan, talouteen, uraan tai terveyteen. Voit kysyä minulta neuvoja mihin tahansa asiaan, kysy rohkeasti, olen tukenasi. Ohjaan sinut lempeästi ja inspiroivasti kohti sinun korkeinta parastasi ja autan sinua ymmärtämään syvällisemmin elämäsi tapahtumien merkityksen. Halutessasi voimme myös selvittää ja avartaa elämäntehtävääsi, sielumissiotasi tässä elämässä. Lisäymmärrystä nykyiseen tilanteeseesi voit saada myös menneistä elämistäsi, joista voin myös sinulle kertoa jos niin toivot. 
 
I do readings also in english.
Yo te puedo ayudar tambien en español.
 
Iloa, valoa ja rakkautta sinulle toivoen ja soittoasi odottaen, 
Inkeri
Suositukset
Marjut Pietilä
10/26/2023 2:02:01 PM
Empaattinen ja lämmin ihminen sekä vahva tietäjä. Nopea näkemään.
 
M
3/10/2021 10:57:20 PM
Moi Inkeri. Mihin ihmeeseen oot hävinnyt suorasta lähetyksestä? Oot ihan paras ja kauhee ikävä ja pettymys kun et ole telkkarissa enään. Toivottavasti nään sut pian. Terv. Fanisi
 
Mari
11/30/2020 12:48:04 AM
Kiitos lohduttavista sanoista surun hetkellä menetettyäni rakkaan koirani äkillisesti. Annoit vahvistusta ajatuksilleni, että lähtö oli nopea eikä kärsinyt. <3
 
Saara Mäkipihlaja
8/23/2020 3:56:00 PM
Kiitos Inkeri. Sain voimaannuttavan tulkinnan ja avun tilanteeseeni. Se kohdistui juuri siihen mikä tilanteeni oli. Selvitys auttoi ymmärtämään tilannettani. Tulkinnassa ja sen jälkeen oli rakkaudellinen tunnelma. Kiitos.
 
Aila
5/6/2020 11:09:52 PM
Kiitos ,tiesit hyvin tarkasti marraskuussa päivän koska käteni leikattiin ja vuorokaudet jotka jouduin leikkausta odottamaan. Kiitos ja voimia sinulle.
 
r t
2/28/2020 7:16:49 PM
Kiitos inkeri, sain avun. Tosin puhelu katkesi , mutta sinun empaattinen puhe ja auttamishalu oli aivan ihanaa. Uskon että sain avun myös puhelun jälkeen. Tuli niin hyvä olo.
 
Ani
2/19/2020 1:45:42 PM
Kiitos Inkeri avustasi ns. Hädän hetkellä. ENKELEISIN terkuin
 
Rauni
2/15/2020 6:43:27 PM
Kiitos Inkeri ihansta tulkinnasta!
 
" Tuulahdus"
2/15/2020 6:42:37 PM
Alussa suhtauduin epäilevästi, koska en ollut aiemmin vastaavaan soittanut. Nyt olen Inkerille soitellut kahden vuoden ajan. Alusta alkaen hän on vain tiennyt asiat. Keskustelen vain Inkerin kanssa. Inkeri on niin valoa tulvillaan oleva ja sitä jakava ihminen. Tietämys, kyky nähdä, kuulla , aistia, on uskomatonta❤
 
Marjo
2/11/2020 10:12:39 AM
Kiitos Inkeri ❤️ autoit ja tiesit... Soitan uudelleenkin
 
Anna-Maija Hakavuori
1/19/2020 3:45:42 PM
Soitin elo-syyskuun vaihteessa Inkerille huolestuneena terveyteni loppumisesta. Vastaus oli että minulla ei ole mitään lopullista sairautta, mutta voin toipua vasta kun olen oppinut ottamaan huomioon itseni, ja että minulla on suuri joukko tukijoita. Työpaikkani ilmapiiri on myrkyllisen vihreä ja siitä on päästävä pois. Nyt tammikuussa olen oppinut asian ja paranemassa. Eläkekin minulle myönnetään pitkän sairaslomani takia. Olen kiitollinen hyvistä ohjeista Inkerille, ja sain muuten muualta samansisältöisen enkelikortinkin myöhemmin.
 
Arja Marita
12/5/2019 12:40:54 PM
Ihanaa oli nähdä Sinua Unio Mysticassa! Päivän pelastus!
 
Ilkka Mikael
12/5/2019 12:31:12 PM
Kolmen Tarotin tulkinta osui naulan kantaan ja synkkasi hyvin puolison laajemman tulkinnan kanssa. Keskustelu laajensi ja tarkensi tulkintaa. Pisti ajattelemaan sitä mikä ensi vuonna on tärkeää. Myös kortti oman itseni tuntemukseen ja mahdollisuus ikään kuin ulkopuolelta katsoa omaa asemaani ja työtäni tässä elämässä lisäsi itsearvostusta. Ihme kortteja ne on. Hyvän tulkitsijan kanssa. Myös Kalevalahenkinen Ukon pakka löytyi. Kiitos.
 
Mari
12/3/2019 10:20:58 AM
Mahtavaa kun olet tullut takaisin. Niin ihana katsoa valovoimasta positiivista energiaa antavaa ihmistä joka kertoo, miten voi saada kotona ja elämästäkin paremman. Se enerkia mikä välittyy sinusta luo toivoa ja antaa hyvän alun päivään. Kiitos.
 
Tiina
11/9/2019 10:34:23 AM
Odotin elinsiirtoa monta vuotta ja soitin sinulle pari kertaa mm tästä asiasta. Ensimmäisellä soitolla pari vuotta sitten tuli nr 3. Toisella soitolla kerroit minulle kuukauden jolloin tämä voisi toteutua. Soitto tuli sen kuukauden viimeisenä päivänä, aika tasan 3 vuoden odotuksen jälkeen. Kiitos!
 
Kristiina
10/16/2019 10:15:41 AM
Sanoit tasan oikein leikatun jalkani kunnosta, vaikka pelkästään kuuntelemalla oireet ja mitä oli tapahtunut, olisi voinut luulla tilanteen olevan muuta kuin mitä sanoit. Asia vahvistui myöhemmin päivystyksessä, ja niin oli kuin sanoit. Sinä todella näet! Jos ei puhelu olisi niin kallis, olisin mielelläni kuunnellut enemmänkin tarjolla olleita viisauksia, mutta kaiken kaikkiaan annoit uskoa tulevaan synkällä hetkellä, eivätkä ne olleet katteettomia lupauksia. Kiitos siitä!
 
Pirkko Knapp
9/26/2019 11:32:56 PM
Aivan ihana ihminen ja tuo niin paljon aina iloa ja valoa päivään kun on juonto vuorossa. Kiitos ♥️
 
helmi helena
9/26/2019 11:32:44 PM
Voi sinua Inkerin ihanuus,olet niin säteilevän ihana persoona,ilo on katsella ja kuunnella tulkintojasi,persoonasi ja energiasi on käsin kosketeltava ja tarttuvaa..Otat niin hienotunteisesti asiakkaasi vastaan,joka osoittaa äärettömän korkeaa työmoraalia ja empatiaa.Sydämmellisesti kiittäen Astraltv parhaimpiin kuuluvaa persoonaa..Haluan vielä mainita,Lauran ja Johannan,jotka ovat todella fiksuja ja erittäin osaavia symppiksiä..Kiitos..
 
Sinikka Seppänen
9/9/2019 1:29:03 PM
Olet aivan uskomattoman ihana! Suosittelen!!!
 
Anu
8/19/2019 10:05:12 AM
Kiitos Inkeri keskustelu auttoi ja antoi voimia. Hassua, että kun aloit jutella unimaailmastani niin yhtäkkiä muistin että näin sinut viime yönä unessani. Kiitos.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Inkeri
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite